70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn.....arkadaşlar...
belenay nasılsın kuzum...sana çok üzülmüştüm yokkken hastayken...
cANIM benim sağolasın bende girmediğim günler aklım hep burdaydı çok zor günler geçirdim ama şükür bitti gerçi doktorum bu tür atakların devam edeceğini söyledi bu yüzden tedirginim ama ne yapalım rabbim çekemiyeceğimiz yükü vermezmiş bunada şükür bende seni merak ettim ben geldim sen yoksun dedim hasta falanmı sonra duydum misafirin varmış iyi dedim hasta değilmiş sevindim

geçmiş olsun canım annanem keten tohumunu balla karıştırıp yerdi faydası oluyordu bide küçükken annem gazete kağıdına bal sürer karabiberli onu sırtımıza yapıştırırdı ertesi gün bişeyimiz kalmazdı ilaç kar etmezdi mız mız bir bünyem vardı genelde koca karı işi deniyor ama faydası oluyor

gunaydin canim nasil olsun ya yuvarlanip gidiyoruz diyet miyet kalmadi bende yani simdilik biraktim artik turkiye donusu baslarim 1 ekimde donecem gidisim beli degil daha ama kesin 1 ekimde donecem sanada tekrar taekrar gecmisolsun canim..

mrb kızlar geçen bi geldim bi dahada yazamadım nasılsınız ayyy sizden koptum yine kilo aldım ya:2: tatilciler geldimi bakayım özledim sizleri ya

belenaycım..zaten geçen 15 günde vücut baya normal yemeye döndüşaşırmıştır herhalde,dolmada yedi,hamurişide yedi,tatlıda yedi...yedide yedi ama hep dikkat kelimesi beynimdeydi..aman 4kiloyu bile zor verdin amann dediallahtan almadım belkşde vermişimdir reglim bitsin bakıcam:44:
bakalım şimdide reglim ve dikkate başladım...dilimin yANI tee boğazıma kadar yara olmuş,fazla bişey yiyemiyom su bile acıtıyo,bunu değerlendirmem lazım,bünyem hangi yeme düzeninde verecek kjiloyu bende anlamadım...:44:
ama öyle işte yaa olmuyo evdeyken bitki çayı bile içemedim sürekli bir hareketim vardı misafirlerimle ailem ama yinede ben evsahibesiydim...evde yalnızım eşimin kalan öğrencilerin son sınavlaır var bugün okula gitti..
buakşam kınaya gitcem..cuma ve c.teisde çok yakın arkdaşım evleniyor onlara araa bir gidip gelriim..öyle bir geçiyoki zaman..off off...
ELLERİM BOMBOŞ..YÜREĞİMDE BİR SIZI....anla işte öylee

bayadır işteki yoğunluğum ve ağrılarım sebebiyle nete pek giremedim ya kızlar benm bacaklarım çok kötü varis dolmuş böyle ince ince nasıl oldu ne zaman oldu hiç bilmiyorum nasıl geçirebilirim bilen varmı

günaydın de me diim günaydıın

gel geell hoşgeldin

Günaydın kısçeler :') Cuma gününe yaklaşıyoruz bende hala tık yok umarım kg almamışımdır :)

e yok artık 86dan 77ye düşmüşsün daha tıkı mı kalmış yahu bünyen yeni kilosuna alışmaya çalışıyordur almamışsındır hem kedidir kedi
ama bi beni yazmamışsın hiç mi merak etmiyorsun sen beni küseyim mi şimdi ha küseyim mi

ayyy cnm geçmiş olsun dil yaraları çok kötü oluyo ağız gargaran varsa kullan iyileşme sürecini hızlandırıyor en azından

varisin meşhur ilacı daflondur. ama onu düzeli kullanacaksın, fazla güneşe maruz kalmayacaksın kullanırken. ve tabii varislerin çok ileri değilse. eğer çok azıcıklarsa, kırmızı şarap sabunu ve soğuk su masajı. varis çorapları var bi de. ileri durumdaysa tıbbi müdahele. ama hepsinden önce kalp damara gidip muayene olmalısın. ilerlerse ağrı yapar, zor tedavi edilir

ayyy cnm geçmiş olsun dil yaraları çok kötü oluyo ağız gargaran varsa kullan iyileşme sürecini hızlandırıyor en azından

saol canım.normalde beyaz küçük dudakalrımın iç tarafdında çıkardı..geçen ayda bikere böyle oldu..yani beyaz aftlardan değil şiş gibi..sanıyoruj boğazım ağrıyor boğazda bişey yok...neden oldu bilmiyom..dişlerim deyse acıyo...neyse günahlaırmıza ağrılarımız keffaret olsun inş.tabi sabredebilirsek....babacımda çok çıkar benim...
başımdada bir ağrı regldenmi anlamadım neyse büyüyünce geçerr
varislerden bendede oldu hatta kilom arttıktan sonra oluştu halada var..varismi bilmiyom ama kırmıız çizgiler var.

mrb kızlar geçen bi geldim bi dahada yazamadım nasılsınız ayyy sizden koptum yine kilo aldım ya:2: tatilciler geldimi bakayım özledim sizleri ya

hoşgeldin dıyelım mı gercekten geldın mı bu sefer gecens eferkı gıbı kacma

kızlar ebnım soruma cvp vermedınız

cnm ileri boyutta değil daha ince inceler bu daflon nedir nasıl kullanılır

geldim geldim bu sefer buradayım :)

gunaydin canim nasil olsun ya yuvarlanip gidiyoruz diyet miyet kalmadi bende yani simdilik biraktim artik turkiye donusu baslarim 1 ekimde donecem gidisim beli degil daha ama kesin 1 ekimde donecem sanada tekrar taekrar gecmisolsun canim..
sağol canım kışa doğru toparlarız hepimiz inşallah

hoşgeldin canım

ellerimiz boş ama gönlümüz hoş olsun be gülüm rabbim neyi nasip ederse onu yaşarız hayırlısı olsun aft içinde geçmiş olsun benimde sürekli ağzımın içinde çıkar sinir bir durum her ay mutlaka bir tane çıkar geçesiye canım çıkarsodalı suyla gagara yap bide b12 vitaminini eksikliğinden olurmuş benim oda eksik değil ölçtürdüm aftlar bana alıştı her ay adetim gibi düzenli geliyorlar ne kadar misafirperverim dimi gelen gelene

canım varis çorabı giysen bide fazla ayakta kalma soğuk suya tut ayaklarını dinlendir bildiğim bu kadar geçmiş olsun

ama bi beni yazmamışsın hiç mi merak etmiyorsun sen beni küseyim mi şimdi ha küseyim mi
heh bende diyom unuttum gene birilerini yok yok küsme o kadar düşündüm yazılanlara baktım eee sende geç geldin ya erken gelip yazsan ordan görürdüm bak şaka bir yana bazen aklıma gelmiyor halbuki topiğin en çok uğrayan üyesisin şimdi sorimmi kabul olurmu affedermisin giviiiiiiiiiiiiiiiii sen nasılsın canım

canım ya valla hiç tecrübem yokki benim netten bi araştırsan şimdi yorum yapsam yalan olur çocuk yok süt yok ne diyeyim ben şimdi

içtim bile valla şeftalili form cayımı zaten arada bı ıcerım netten baktım bısey bulamadım saol belenaycım

DIYETE BASLADIM CANIM BUGUN SABAH KAHVALTIDA KEPEK EKMEGI YEDIM 1 DILIM KIBRIT KUTUSUNU GECMICEK PEYNIR BIRAZDANDA SPORA CIKICAM YURUYUS YAPICAM TEMPOLU ASLINDA PTESI 5 GUNDE 5 DKILO DIYE BI DIYET VAR BASKA FORUMDA YAZILMIS DUN AKSAM ONUDA OKUDUM.ASAGIDA PAYLASICAM HANI BIDE ONU DENICEM BAYAGI KILO VEREN OLMUS HEMDE KALICI KILOLAR TABIKIDE DIYETTEN SONRA BIRAZ DIKKAT ETMEK GEREKIYOR AMA BURDA HERKESIN CABA HARCADIGINI GORUNCE TEK OLMADIGIMI HISSEDIP DAHADA HEVESLENIYORUM DIRENCLENIYORUM COK TESEKKUR EDERIM HEPINIZEEE BENI MOTIVE ETTIGINIZ ICINNN
HERGUN YAZICAM NE YAPTIGIMI NE YAPMADIGIMI BUGUN DEDIGIM GIBI KEPEK EKMEGI 1 DILIM AZCIK PEYNIR SEKERSIZ CAY (BEN CAYI SEKERSIZ ICERIM ZATEN) OGLENDEDE HASLANMIS ISPANAK YANINDADA BI CORBA KASIGI YOGURT YIYECEGIM AKSAMUSTUDE SADECE MEVSIM SALATASI YAPIP YIYCEM ARALARDADA MEYVE YIYORUM ERIK COK SEVIYORUM BEN.ERIK BOBREKLERIN CALISMASINDADA YARDIMCI OLUYOR MUZ HARIC HERSEYI YIYEBLRSINZ MUZ KILO YAPIYOR DIYE BILIYORUM.

5 GUNDE 5 KILO DIYETI
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
[/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
[/B][/COLOR][/B][/COLOR]

ohh ne güzel sefan olsun
enişteme de tekrar geçmiş olsun
aldığımız kumaşlardan bir model düşündün mü

aynen cnm benmde öyle kırmızı kırmızı çizgiler ama çok fazla var işte örümcek ağı gibi

öyle gönlümüz hoş olsun...arkadaşım...benim arada 1-2 çıkar o bile yetiyo adama ama 2aydır değişik haller oluyo acaba benimde adet zamanımı oluyo geçen ayda olmuştu yine:44:bi arabaktırmıştım kandan ama ozamanda benden bikaçsenedir el ayak yanması var ve sebebi tam bulunamadı delirtcek dercede oluyor bazen..önceden ayaklaırm üşürdü onu özledim nerdeyse...sinirselmi neysel bilmiyorum ama evlendikten sonra bedenimde,hormonlarda gariplikler oldukeşke yağ kaybı olsa bunlar..aksine yağ kiloda arttı
inş. sendede çocuk olıur bol süt olur burdan birilerine tavsiyeler verirsin..şaban ayının yüzü suyu hürmetine....

cerencimmm, fotoları gördumm, cok guzel olmuşsunnnn, ınş kısa zamanda topıkcene hepımız o kılolara ınerbılırızzz tatılden sonra işe adabte olabıldın mı, işyerinde bısıler yoluna gırmıs mı canımmmm

kızlar onerılerınız ııcn tesekkur ederım, adlıyeden gelırken aktardan adaçayı aldım, markete ugradım, lımon ve bal aldım ofıse gelıp hemen bı cay demeldım lımonumu sıktım balımı koydum onu içtim, umarım işe yarar gece bogazımı cok zorlamısımm, canım yanıoo..

belenaycımmm, annemde bızım gogsumuzu sırtımızı zeytınyagı ıle bı guzel ovar uzerıne de bolca karabıber serperdı, bı guzel marıne ederdı bızı yanı gögsü yumusatır derler, cocuklugumuz oyle marıne edılmış sekılde gectııı yaş kac oldu hala bademcık hala bogaz uğraşıp duruyoruzz

eger şikayetın agız yarası ise kenakort-a keısnlıkle onerebılecegım kucuk bı krem, agız ıcı yaraları ıcın, yara agız ıcınde oldugunu ıcın bu krem sürdüğün yerden akmıyo sürdüğün yerde donuyo öylece, mınık bı kremmm, ben boyle sık sık faranjıt bogaz bademcık fılan rahatsızlandıgım ıcın o ateslı dnemlerde agız yaralarım sık cıkar, evde genelde bulundururum kurtarıcım olur hep, öneririm sanada

tünaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar..nasılsınız bakalım yanıyoruz valla tuzsuz piştik buralarda yeni gelenler hoşgelmişler
ayyyyy hepimiz güzeliz şekerim nolcek bu topiğin hali böyle sen güzel ben güzel herkes güzel
hamrat hanımın hali başka sabah erkenden kalkıp kocasıyla kahvaltı yapan işe gönderen babsını dra götüren kendine ciciş alan ve topiği unutmayan çıtıra alkıııııııııııııııışben bugün çok tembelim çoooook sıcaaaaaak
günaydın çıtırlar nasılsınız geçmişi okuyup gelim ben
sanada günaydıııııııııın
çok geçmiş olsun tekrar tekrar canım

iyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruz sen naslsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…