cANIM benim sağolasın bende girmediğim günler aklım hep burdaydı çok zor günler geçirdim ama şükür bitti gerçi doktorum bu tür atakların devam edeceğini söyledi bu yüzden tedirginim ama ne yapalım rabbim çekemiyeceğimiz yükü vermezmiş bunada şükür bende seni merak ettim ben geldim sen yoksun dedim hasta falanmı sonra duydum misafirin varmış iyi dedim hasta değilmiş sevindimgünaydınnn.....arkadaşlar...
belenay nasılsın kuzum...sana çok üzülmüştüm yokkken hastayken...
geçmiş olsun canım annanem keten tohumunu balla karıştırıp yerdi faydası oluyordu bide küçükken annem gazete kağıdına bal sürer karabiberli onu sırtımıza yapıştırırdı ertesi gün bişeyimiz kalmazdı ilaç kar etmezdi mız mız bir bünyem vardı genelde koca karı işi deniyor ama faydası oluyor:92: herkese gunaydın kızlar :92:
gecmısı okumadan dırek yazıyorummm durusmaya yetısmem gerek umarım gelıcne okuyacak vaktım olur, kendımı kotu hıssedıyorum, bogazıma yapısan şu akıntı benı deli edıyoo, balgam söktürücü içtim dün gece, öğürmekten canım cıktı, atamıyorum bı turlu bunu kurutacak bısıelr lazım bana, napacagımı sapıttımmmmmmsabah sabah hıc guzel seylerden bahsetmıyorum bılıyorum kusuruma bakmayınnnn, bu hastalık evresı gecınceye kadar bıldırımde de bulunmak ıstemıyorummm, sınırlerım bozuluyooo, yedıklerımden tat alamıyorumm, su bıle kotu yaptıgı ıcın benı, su ıcemıyorummm, artık bıtsın antıbıyotıkte ıcıyorum kurumuyo halaaaaa, napcam bennnnnnnnnnn :84: :84: :84:
GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM
leguim süper çıkmışsın maşallah sana tatil bitti şimdi kaldığın yerden devam zayıfladıkça yeni resimlerini görmek istiyoruz
ayşebahar canım sen nasıl oldun bu aralar sıcaklardanmıdır nedir bende böle bi mutsuz üzgün bi sinirli halim var sıkma canını kardeşin belkide kötü bi amaçla söylemedi şaka yapmıştır tabi gelin gibi olacaksın hem zayıfladın hemde sen gelin ablasısın boşver kardeşin şimdi evlenecek ya onun stresinden ne söylediğini kavrayamaz sen boşver giy takl takıştır valla üç çocuk annesi çıtır olmak herkese nasip olmaz
sudem canım sağol merak etmişsin beni ilaçlarımı aldığım sürece iyiyim canım ama sıcaklar ağrıları tetikliyor ilacın dozunu düşürdü doktor iki gündür hafif ağrım var buna şükür ya mızmızlanmamak lazım beterin beteri var sen nasılsın canım
kılavuzcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine varya senin kahvaltılarına hastayım ben ya süper kahvaltı yapıyorsun dareısı başıma bu aralar kahvaltıyla aram bozuk mide bulantısından dolayı anlaşamıyoruz
senacım kızın tam ergenlik döneminde bu geçiş zordur Allah yardımcınız olsun ah gençler bi görebilseler neyin doğru olduğunu inşallah verir sınavını bak çalışmaya başlamış demekki oda bazı şeylerin farkına vardı bende yaşadım bu zor süreçleri kardeşim liseye giderken hep çalış çalış derdim benim yanımda kalıyordu eniştesi çok kızaredı bu kızın hali ne olacak diye bilgisayar telefon hayatının ayrılmaz parçasıydı ders çalışmaya pek vgönüllü değildi meğerse kuzum dersi derste anlayanlardanmış üniversite zamanı geldi çattı biz kazanamıyacak bu kız ne yapacağız derken şimdi 3, sınıfa bile geçtiistediği üniversite ve istediği bölümü kazandı çok şaşırdık ve çok mutlu olduk inşallah senin kızında atlatır bu dönemi seni çok iyi anlıyorum insanın uykuları kaçıyor valla ama üzülsekte sonuç güzel oluyor canım gençler bir ucundan toparlıyorlar merak etme aile sağlam olunca hiç korkma oda toparlar
charm canım azmine bayıldım ne güzel baya kilo verdin maşallah ben senden önce başladım sen beni geçtin maşallah tu tu tu nazar değmesin
kdr sen ne yapıyorsun dönmüşsün aramıza sevindim kilo verememkten dert yanma bak ben almaya başladım aynıydık seni geçtimkilo aldım ben ama olsun ilaçlar kesilince yine veririm sende vücudunu kandır biraz normal ye şok olsun sonra tekrar vermeye başlıyorsun
arcak,alaca,zeycey,triendy,green4,gereği düşünüldü,mektup sizler nasılsınız canlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz maşallah topik çoğalıyor ama bildirim listesi çok az verin bakim bildirimlerinizi kaytarmak yok
gel geell hoşgeldinkızlar spor yapmak zor gelıyorsa muzıgı acıp yarım saat 1 saat dans edın ben son 1 haftadır oyle yapmaya basladım 4 ay sonra dugunum var ınsallah zayfılarım dıyetede baslamayı dusunuyorum ama once spora baslıyım sonra dıyet dedım kendı kendıme.bıde termal kemer varsa onu takıp dans etmenız daha etkılı olur bende zayıflamak ıstıyorum sızınde tecrubelerınız varsa yazın benıde alın aranızaa
Günaydın kısçeler :') Cuma gününe yaklaşıyoruz bende hala tık yok umarım kg almamışımdır :)
GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM
leguim süper çıkmışsın maşallah sana tatil bitti şimdi kaldığın yerden devam zayıfladıkça yeni resimlerini görmek istiyoruz
ayşebahar canım sen nasıl oldun bu aralar sıcaklardanmıdır nedir bende böle bi mutsuz üzgün bi sinirli halim var sıkma canını kardeşin belkide kötü bi amaçla söylemedi şaka yapmıştır tabi gelin gibi olacaksın hem zayıfladın hemde sen gelin ablasısın boşver kardeşin şimdi evlenecek ya onun stresinden ne söylediğini kavrayamaz sen boşver giy takl takıştır valla üç çocuk annesi çıtır olmak herkese nasip olmaz
sudem canım sağol merak etmişsin beni ilaçlarımı aldığım sürece iyiyim canım ama sıcaklar ağrıları tetikliyor ilacın dozunu düşürdü doktor iki gündür hafif ağrım var buna şükür ya mızmızlanmamak lazım beterin beteri var sen nasılsın canım
kılavuzcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine varya senin kahvaltılarına hastayım ben ya süper kahvaltı yapıyorsun dareısı başıma bu aralar kahvaltıyla aram bozuk mide bulantısından dolayı anlaşamıyoruz
senacım kızın tam ergenlik döneminde bu geçiş zordur Allah yardımcınız olsun ah gençler bi görebilseler neyin doğru olduğunu inşallah verir sınavını bak çalışmaya başlamış demekki oda bazı şeylerin farkına vardı bende yaşadım bu zor süreçleri kardeşim liseye giderken hep çalış çalış derdim benim yanımda kalıyordu eniştesi çok kızaredı bu kızın hali ne olacak diye bilgisayar telefon hayatının ayrılmaz parçasıydı ders çalışmaya pek vgönüllü değildi meğerse kuzum dersi derste anlayanlardanmış üniversite zamanı geldi çattı biz kazanamıyacak bu kız ne yapacağız derken şimdi 3, sınıfa bile geçtiistediği üniversite ve istediği bölümü kazandı çok şaşırdık ve çok mutlu olduk inşallah senin kızında atlatır bu dönemi seni çok iyi anlıyorum insanın uykuları kaçıyor valla ama üzülsekte sonuç güzel oluyor canım gençler bir ucundan toparlıyorlar merak etme aile sağlam olunca hiç korkma oda toparlar
charm canım azmine bayıldım ne güzel baya kilo verdin maşallah ben senden önce başladım sen beni geçtin maşallah tu tu tu nazar değmesin
kdr sen ne yapıyorsun dönmüşsün aramıza sevindim kilo verememkten dert yanma bak ben almaya başladım aynıydık seni geçtimkilo aldım ben ama olsun ilaçlar kesilince yine veririm sende vücudunu kandır biraz normal ye şok olsun sonra tekrar vermeye başlıyorsun
arcak,alaca,zeycey,triendy,green4,gereği düşünüldü,mektup sizler nasılsınız canlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz maşallah topik çoğalıyor ama bildirim listesi çok az verin bakim bildirimlerinizi kaytarmak yok
belenaycım..zaten geçen 15 günde vücut baya normal yemeye döndüşaşırmıştır herhalde,dolmada yedi,hamurişide yedi,tatlıda yedi...yedide yedi ama hep dikkat kelimesi beynimdeydi..aman 4kiloyu bile zor verdin amann dedi allahtan almadım belkşde vermişimdir reglim bitsin bakıcam:44:
bakalım şimdide reglim ve dikkate başladım...dilimin yANI tee boğazıma kadar yara olmuş,fazla bişey yiyemiyom su bile acıtıyo,bunu değerlendirmem lazım,bünyem hangi yeme düzeninde verecek kjiloyu bende anlamadım...:44:
ama öyle işte yaa olmuyo evdeyken bitki çayı bile içemedim sürekli bir hareketim vardı misafirlerimle ailem ama yinede ben evsahibesiydim...evde yalnızım eşimin kalan öğrencilerin son sınavlaır var bugün okula gitti..
buakşam kınaya gitcem..cuma ve c.teisde çok yakın arkdaşım evleniyor onlara araa bir gidip gelriim..öyle bir geçiyoki zaman..off off...
ELLERİM BOMBOŞ..YÜREĞİMDE BİR SIZI....anla işte öylee
bayadır işteki yoğunluğum ve ağrılarım sebebiyle nete pek giremedim ya kızlar benm bacaklarım çok kötü varis dolmuş böyle ince ince nasıl oldu ne zaman oldu hiç bilmiyorum nasıl geçirebilirim bilen varmı
ayyy cnm geçmiş olsun dil yaraları çok kötü oluyo ağız gargaran varsa kullan iyileşme sürecini hızlandırıyor en azından
mrb kızlargeçen bi geldim bi dahada yazamadım nasılsınız ayyy sizden koptum yine kilo aldım ya:2: tatilciler geldimi bakayım özledim sizleri ya
cnm ileri boyutta değil daha ince inceler bu daflon nedir nasıl kullanılır
varisin meşhur ilacı daflondur. ama onu düzeli kullanacaksın, fazla güneşe maruz kalmayacaksın kullanırken. ve tabii varislerin çok ileri değilse. eğer çok azıcıklarsa, kırmızı şarap sabunu ve soğuk su masajı. varis çorapları var bi de. ileri durumdaysa tıbbi müdahele. ama hepsinden önce kalp damara gidip muayene olmalısın. ilerlerse ağrı yapar, zor tedavi edilir
hoşgeldin dıyelım mı gercekten geldın mı bu sefer gecens eferkı gıbı kacma
kızlar ebnım soruma cvp vermedınız
sağol canım kışa doğru toparlarız hepimiz inşallahgunaydin canim nasil olsun ya yuvarlanip gidiyoruz diyet miyet kalmadi bende yani simdilik biraktim artik turkiye donusu baslarim 1 ekimde donecem gidisim beli degil daha ama kesin 1 ekimde donecem sanada tekrar taekrar gecmisolsun canim..
hoşgeldin canımmrb kızlargeçen bi geldim bi dahada yazamadım nasılsınız ayyy sizden koptum yine kilo aldım ya:2: tatilciler geldimi bakayım özledim sizleri ya
ellerimiz boş ama gönlümüz hoş olsun be gülüm rabbim neyi nasip ederse onu yaşarız hayırlısı olsun aft içinde geçmiş olsun benimde sürekli ağzımın içinde çıkar sinir bir durum her ay mutlaka bir tane çıkar geçesiye canım çıkarbelenaycım..zaten geçen 15 günde vücut baya normal yemeye döndüşaşırmıştır herhalde,dolmada yedi,hamurişide yedi,tatlıda yedi...yedide yedi ama hep dikkat kelimesi beynimdeydi..aman 4kiloyu bile zor verdin amann dedi allahtan almadım belkşde vermişimdir reglim bitsin bakıcam:44:
bakalım şimdide reglim ve dikkate başladım...dilimin yANI tee boğazıma kadar yara olmuş,fazla bişey yiyemiyom su bile acıtıyo,bunu değerlendirmem lazım,bünyem hangi yeme düzeninde verecek kjiloyu bende anlamadım...:44:
ama öyle işte yaa olmuyo evdeyken bitki çayı bile içemedim sürekli bir hareketim vardı misafirlerimle ailem ama yinede ben evsahibesiydim...evde yalnızım eşimin kalan öğrencilerin son sınavlaır var bugün okula gitti..
buakşam kınaya gitcem..cuma ve c.teisde çok yakın arkdaşım evleniyor onlara araa bir gidip gelriim..öyle bir geçiyoki zaman..off off...
ELLERİM BOMBOŞ..YÜREĞİMDE BİR SIZI....anla işte öylee
canım varis çorabı giysen bide fazla ayakta kalma soğuk suya tut ayaklarını dinlendir bildiğim bu kadar geçmiş olsunbayadır işteki yoğunluğum ve ağrılarım sebebiyle nete pek giremedim ya kızlar benm bacaklarım çok kötü varis dolmuş böyle ince ince nasıl oldu ne zaman oldu hiç bilmiyorum nasıl geçirebilirim bilen varmı
heh bende diyom unuttum gene birilerini yok yok küsme o kadar düşündüm yazılanlara baktım eee sende geç geldin ya erken gelip yazsan ordan görürdüm bak şaka bir yana bazen aklıma gelmiyor halbuki topiğin en çok uğrayan üyesisin şimdi sorimmi kabul olurmu affedermisin giviiiiiiiiiiiiiiiii sen nasılsın canımama bi beni yazmamışsın hiç mi merak etmiyorsun sen beni küseyim mi şimdi ha küseyim mi
canım ya valla hiç tecrübem yokki benim netten bi araştırsan şimdi yorum yapsam yalan olur çocuk yok süt yok ne diyeyim ben şimdihoşgeldin dıyelım mı gercekten geldın mı bu sefer gecens eferkı gıbı kacma
kızlar ebnım soruma cvp vermedınız
müthişşşşşşşazminden dolayı seni kutlarım canım bu istikrarın bu işi başaracqının en büyük gösterqesidir..sana kocaman bir aferinnnn
çok teşekkür ederim canım..bundan böyle senide hergün aramızda görmek isteriz..bu arada tanışmadık sanırım..ben sena
okul kapandıktan sonra çok anlattım artısını eksisini..zaten yıl boyu konuştum hep çocuklarımla..bnm kadar konuşan ve destek olan çok az anne vardır..ama gördümki okul kapandıktan sonra sınavlara kadar olan zaman içinde konuştuklarım ve desteqim hiçbir işe yaramamış..kızım kendi dünyasında pek öyle ders falan düşünüdüqü yok..tekrar tekrar için ciddiyetini ve aksi bir durumda doquracaqı sonuçları anlattım ve anlatmaktan yoruldum..ve sonuçları gördük..aqustosa kaldıı..2 gün önce öqrendik bunları..ben kızıma 2 kelime ettim..sana ders çalış demicem..geleceqin senin ellerinde..16 yaşındasın olacakların farkında olacak kadar büyüksün...benden bu kadar...sana ders çalış demicem..kendin bilirsin dedim...bu sözlerim çok etkili oldu..ters konuşmanın olumlu etki edeceqini bilseydim önceden tavrımı koyardım..her zaman tatlı dil yılanı deliqinden çıkarmıyormuş bunu gördüm..kafasını dersten kaldırmıyor 2 günüdür..nekadar çalışıyor nekadar anlıyor bilmiyorum..ders aldırma konusuna gelince...aslında bi alt katımızdaki komşumuz kimya öqretmeni...saati 40tl diye konuşuyorşardı okulda..öyle 1-2 saatlede olacak iş deqil..bizi aşar sanırım..ama izin dönüşü eşime bi söyliyim bakalım belki olumlu bakar..:26:
canım menün sabah ve öqlen çok güzel..ama akşam bişey yememişsin..ara öqünleri yapsan dicemki tok tuttu ama ara öqününde yok..bukadar az yersen vücut yaq depolar..alması gereken vitaminleri alamaz ve savunmaya geçer..ilk yediqin yaq olarak depolanır..akşamı hepimiz hafif geçirmeye çalışıyoruz ama sadece yoqurt yiyerek deqil..bir çeit yemeqin mutlaka olmalı..ve mutlaka ara öqünlerini yapmalısın canım..
hoşgeldin cnm..diyetsiz spor kas yapar..kaslar sıkılaşıncada onları eritmek yaqları eritmekten çok daha zordur..kilo vermeden yapılabilecek en doqru spor yürüyüştür...onun dışında heleki fazla kilon varsa kesinlikle bir kısmını vermeden spor yapamanı tavsiye etmem..vücudundaki yaqlar diyet yapmadan spor yaparsan direk kasa çevrilir ve erimesi çok güçleşir...bizim sana kilo vermen konusunda yardımcı olabilmemiz için senin günlük bütün yedikelrini bilmemiz gerekir..bunun içinde günlük menüleirni bizimle paylaşman şart..yoksa artılarını ve eksilerini göremeyiz..4 ay uzun bir zaman..dediklerimizi yaparsan 10 kilo rahat verirsin cnm
günaydınn çıtırlarımmmkalktım koçişle kahvaltımı yaptım şimdide form çayımı yudumluyorum :126: siz daha uyuyun anacımm gün başladı hava miss gibi şuan sıcakta çok yok ohh ne güzell bugün tekrar hastaneye gidicez babamın gözündeki bandaj açılacak..doktorun verdiqi randevuya göre safranboluya gidiş günümüz belli olacak..dönüşte bikaç parça cici alıcam kızımla kendime..eve gelmem kaç olur bilmiyorum..fazla oyalanmam öqlen öqlen..kalkın hadi yaa
saol canım.normalde beyaz küçük dudakalrımın iç tarafdında çıkardı..geçen ayda bikere böyle oldu..yani beyaz aftlardan değil şiş gibi..sanıyoruj boğazım ağrıyor boğazda bişey yok...neden oldu bilmiyom..dişlerim deyse acıyo...neyse günahlaırmıza ağrılarımız keffaret olsun inş.tabi sabredebilirsek....babacımda çok çıkar benim...
başımdada bir ağrı regldenmi anlamadım neyse büyüyünce geçerr
varislerden bendede oldu hatta kilom arttıktan sonra oluştu halada var..varismi bilmiyom ama kırmıız çizgiler var.
sağol canım kışa doğru toparlarız hepimiz inşallah
hoşgeldin canım
ellerimiz boş ama gönlümüz hoş olsun be gülüm rabbim neyi nasip ederse onu yaşarız hayırlısı olsun aft içinde geçmiş olsun benimde sürekli ağzımın içinde çıkar sinir bir durum her ay mutlaka bir tane çıkar geçesiye canım çıkarsodalı suyla gagara yap bide b12 vitaminini eksikliğinden olurmuş benim oda eksik değil ölçtürdüm aftlar bana alıştı her ay adetim gibi düzenli geliyorlar ne kadar misafirperverim dimi gelen gelene
canım varis çorabı giysen bide fazla ayakta kalma soğuk suya tut ayaklarını dinlendir bildiğim bu kadar geçmiş olsun
heh bende diyom unuttum gene birilerini yok yok küsme o kadar düşündüm yazılanlara baktım eee sende geç geldin ya erken gelip yazsan ordan görürdüm bak şaka bir yana bazen aklıma gelmiyor halbuki topiğin en çok uğrayan üyesisin şimdi sorimmi kabul olurmu affedermisin giviiiiiiiiiiiiiiiii sen nasılsın canım
canım ya valla hiç tecrübem yokki benim netten bi araştırsan şimdi yorum yapsam yalan olur çocuk yok süt yok ne diyeyim ben şimdi
saol canım.normalde beyaz küçük dudakalrımın iç tarafdında çıkardı..geçen ayda bikere böyle oldu..yani beyaz aftlardan değil şiş gibi..sanıyoruj boğazım ağrıyor boğazda bişey yok...neden oldu bilmiyom..dişlerim deyse acıyo...neyse günahlaırmıza ağrılarımız keffaret olsun inş.tabi sabredebilirsek....babacımda çok çıkar benim....
ayyyyy hepimiz güzeliz şekerimehiehiiiii şımarırııım amaaaa :)
daha cook calışmam lazım, göbecik var kocaman wallah resimlerde de belli, o da gitceeek kısmetse :) hedefimi kaptanımın yüksek müsadeleriylenn 56ya çekmeye karar werdimmm
siz en güzelsiniz bikerem bananeee hıhhhh :)
hamrat hanımın hali başka sabah erkenden kalkıp kocasıyla kahvaltı yapan işe gönderen babsını dra götüren kendine ciciş alan ve topiği unutmayan çıtıra alkıııııııııııııııışgünaydınn çıtırlarımmmkalktım koçişle kahvaltımı yaptım şimdide form çayımı yudumluyorum :126: siz daha uyuyun anacımm gün başladı hava miss gibi şuan sıcakta çok yok ohh ne güzell bugün tekrar hastaneye gidicez babamın gözündeki bandaj açılacak..doktorun verdiqi randevuya göre safranboluya gidiş günümüz belli olacak..dönüşte bikaç parça cici alıcam kızımla kendime..eve gelmem kaç olur bilmiyorum..fazla oyalanmam öqlen öqlen..kalkın hadi yaa
sanada günaydııııııııııngünaydın çıtırlar nasılsınız geçmişi okuyup gelim ben
çok geçmiş olsun tekrar tekrar canım:92: herkese gunaydın kızlar :92:
gecmısı okumadan dırek yazıyorummm durusmaya yetısmem gerek umarım gelıcne okuyacak vaktım olur, kendımı kotu hıssedıyorum, bogazıma yapısan şu akıntı benı deli edıyoo, balgam söktürücü içtim dün gece, öğürmekten canım cıktı, atamıyorum bı turlu bunu kurutacak bısıelr lazım bana, napacagımı sapıttımmmmmmsabah sabah hıc guzel seylerden bahsetmıyorum bılıyorum kusuruma bakmayınnnn, bu hastalık evresı gecınceye kadar bıldırımde de bulunmak ıstemıyorummm, sınırlerım bozuluyooo, yedıklerımden tat alamıyorumm, su bıle kotu yaptıgı ıcın benı, su ıcemıyorummm, artık bıtsın antıbıyotıkte ıcıyorum kurumuyo halaaaaa, napcam bennnnnnnnnnn :84: :84: :84:
GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?