cnm ileri boyutta değil daha ince inceler bu daflon nedir nasıl kullanılır
heh bende diyom unuttum gene birilerini yok yok küsme o kadar düşündüm yazılanlara baktım eee sende geç geldin ya erken gelip yazsan ordan görürdüm bak şaka bir yana bazen aklıma gelmiyor halbuki topiğin en çok uğrayan üyesisin şimdi sorimmi kabul olurmu affedermisin giviiiiiiiiiiiiiiiii sen nasılsın canım
eger şikayetın agız yarası ise kenakort-a keısnlıkle onerebılecegım kucuk bı krem, agız ıcı yaraları ıcın, yara agız ıcınde oldugunu ıcın bu krem sürdüğün yerden akmıyo sürdüğün yerde donuyo öylece, mınık bı kremmm, ben boyle sık sık faranjıt bogaz bademcık fılan rahatsızlandıgım ıcın o ateslı dnemlerde agız yaralarım sık cıkar, evde genelde bulundururum kurtarıcım olur hep, öneririm sanada
öğle yemegı molasında bı duraksıyooo topıkherkes yemek derdıne düşüoo galıbaaa benımde yavastan midem kazınmaya basladıııı
ne yesem dıye düşünüp düşünüp en sonunda dayanamayıp yıne tavuklu salatamı ısmarlamama az kaldııııııııııı
canm 7 den sonra yemek yememeye dıkkat et cunku metobolızma hızı yavaslıo hareketlerınde dogal olarak mumkun oldugunca aksam yememeye dıkkat et bende senın gıbıyım ısten gelnce bakıorm annem kızartma yapms yada en sevdıgım yemeklerı yapms ınat gıbı ama canıma tak ettı artık burda bırlıkte hergun yedıklerımızı yaptıklarımızı yazınca motıve oluoruum bendee =))
cerencimmm, fotoları gördumm, cok guzel olmuşsunnnn, ınş kısa zamanda topıkcene hepımız o kılolara ınerbılırızzztatılden sonra işe adabte olabıldın mı, işyerinde bısıler yoluna gırmıs mı canımmmm
kızlar onerılerınız ııcn tesekkur ederım, adlıyeden gelırken aktardan adaçayı aldım, markete ugradım, lımon ve bal aldım ofıse gelıp hemen bı cay demeldım lımonumu sıktım balımı koydum onu içtim, umarım işe yarargece bogazımı cok zorlamısımm, canım yanıoo..
belenaycımmm, annemde bızım gogsumuzu sırtımızı zeytınyagı ıle bı guzel ovar uzerıne de bolca karabıber serperdı, bı guzel marıne ederdı bızı yanıgögsü yumusatır derler, cocuklugumuz oyle marıne edılmış sekılde gectııı yaş kac oldu hala bademcık hala bogaz uğraşıp duruyoruzz
eger şikayetın agız yarası ise kenakort-a keısnlıkle onerebılecegım kucuk bı krem, agız ıcı yaraları ıcın, yara agız ıcınde oldugunu ıcın bu krem sürdüğün yerden akmıyo sürdüğün yerde donuyo öylece, mınık bı kremmm, ben boyle sık sık faranjıt bogaz bademcık fılan rahatsızlandıgım ıcın o ateslı dnemlerde agız yaralarım sık cıkar, evde genelde bulundururum kurtarıcım olur hep, öneririm sanada
veeeeeeeeeeee beklenen oldu; tavuklu salata siparişimi verdimmmm
Allahımmmmmmm şu öğlenleri tavuklu salata konusunda gösterdiğim istikrarı hayatımın her alanında gosterebılsemmmm var yaaa üstesinden gelmeyecegım sey olmazzz habı de seneler önce kola ıcmeyı bırakmıstımmmm, bu konuda da cok istikrarlı davranıp kendıme şaşmıştımmmm o gun bugundur seneler gectı agzıma kola sürmemm
babamdan b,iliyorum o kremi...ya benim tee boğazıma yakın nasıl süreyimki neyse geçer yaa acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizdee....
bende ilk buraya geldğim yıllar havasını kaldıramaıdm sık faranjit olurdum ..buseneler iyim.belkşde boğazımdan oldu ağız yaram arada ağrıyıp geçiyor yani ayakta geçiriyorum herhalde...
buarada tavuk salatanda neler var..bende p.tesi amisosta yiye yiye tonbalıklı salata yedim..evde pek bulundurmamda..tadaı önce tuhaf geldi balığı aslınd açok severim....
Sabah: domates, salatalık, peynir yemiştim. Öğlen gene domates, salatalık, peynir yedim.
İçimde domates, salatalık tarlası çıkacak :86: müstehak bana o kadar yersem iki gündür ceza verdim kendime.
Arada doğuş çayın form çayı var onu içtim tavsiye de ederimakşamı da bi kase yoğurtla kapatsam ne güzel olacak.
Eve bi gidiyorum annem çorba, sulu yemek, makarna veya pilav, salata, kavun - karpuz sofrayı hazırlamış oluyor dayanamıyorum bende yoksa gün içinde fazla bişey yediğim yok. Akşam semiriyorum hepsini:84:
adacayı aldım bende bogaza çok ıyı gelıyomuşşş, ballı lımonlu içtimmm :2: demın netten bakıyodumda oyle bogazlardakı yaralara fılan da ıyı gelıyomuşş, sen de bı dene ıstersen hem stresı sınırı yatıstırıyomuşş, vucudun kırgınlıklarını alıyomuşş, hepımızın ıhtıyacı olan seylerrrhem içebilirsin, özellikle bogazda yara yıpranma ıcın, oda sıcaklıgında yapıp onunla gunde ıkı kere gargara yapın dıyoduuu, denemekten zarar gelmez hem bı cok yararı da varken bırınden yararlanmazsak bırınden mutlaka yararlanırızzz
yaa olmazki hep aynı....erken yedikten sonra sulu yemek susuz tarafından al bikaç kaşık ye suyunda yağ olur diye..çorba yarım kase ye..koca güne yoğurt olurmu?
akşam yemeğide şart yani nezamana kadar domates....bigün patlama yaşarsın ve hereşye saldırırsın odaha feciiii
kızlaaar geçen gün internette bir kampanyadan motorlu kemer aldım ben. hemencecik bugün geldi kargobir ara takmıştım kafaya, alacaktım çok araştırmıştım 6 motorlu falan istiyordum indirime girince alırım diye ertelemiştim. geçen o kampanyayı görünce yine araştırdım baya, karar verdim gözümü kırptım aldım. bu 6 motorlu değil sanırım ama en meşhuru videoları falan var nette takanın yüzü değişiyor seviye artırınca hem de kendi sitesinde çantası ilave kısa kemeri ek bantları varken kampanya sayfasındaki listede yoktu amaan neyse yarı fiyatına zaten demiştim. ama herşeyiyle tam geldi sevindim şimdi büroda kimse yok taksam mı bi denesem mi diye düşündüm ama pil gerek hem zaman alır kullanım klavuzu falan diye akşama erteledim. bakalım ne olacak heyyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?