70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

puffffffffff yaa kızlaaaaaaaaaaaar bu 65 yapıştı bana napıcam yyyaaaaa iki haftadır 100 gr mı gider vazcaymak üzereyimmm:95::95::95::95:

kayınvalidemle daha biraz önce çok konuştuk..neyse bdiaha aradı kanal 7de diyet varmışta haftada 3kilo...bi arar tüp doktoru var bi arar diyetisyen...ne sorunlu gelinim yaffff

iyi günler tazeler,
bu gün burada hava gri ve yagmurlu
tam depresyon havasi
gerci Almanyanin ne zaman havasi güzel olmus
hasta olan tüm tazelere gecmis olsun, tez vakit sifalarina kavussunlar.
kahvalti menümü yazayim
iki dilim esmer ekmek
iki yumurtadan omlet
beyaz peynir
domates
salatalik
zeytin

cnm ileri boyutta değil daha ince inceler bu daflon nedir nasıl kullanılır

bunu ben söylemem ki yanlış bişi deyiveririm şimdi. ama ben en ufak ilacın bile prospektüsünü kesinlikle okurum kullamadan isterse en güvendiğim doktor versin.. senin için bir araştırayım dedim prospektüs bilgilerini googledan ama hep özetini geçmişler. zaten eczaneye gittiğinde sorman hatta kalp damara muayene olup alman daha doğru bence. bana doktor vermişti kullanmamıştım sonra kurtulayım şu görüntüden diye başlayım dedim başladım tam ama ozon saunaya gidecek oldum. çok sıcağa maruz kaldığım için ilaca ara vermek istedim falan bişey anlamadım yani. fırsat bulabilsem yine kalp damara gitmeyi düşünüyorum. benim tenim bacaklarım bembeyaz bi de, o damarlar kötü duruyor. ameliyat- lazer falan gerekmeden kurtulmak istiyorum.

kabul ederr miyiiimmm:44: hımmm:26: biraz düşüneyim :106: dur bir yudum kahve alayım :126: bilemedim ki tamam tamam hadi kabul

aayyhhh kenakort :100: böyle yapışıyor dişine damağına diline :120: ama gerçekten kenakort çok etkili. ben az kullanmadım onu :120:

öğle yemegı molasında bı duraksıyooo topık herkes yemek derdıne düşüoo galıbaaa benımde yavastan midem kazınmaya basladıııı
ne yesem dıye düşünüp düşünüp en sonunda dayanamayıp yıne tavuklu salatamı ısmarlamama az kaldııııııııııı

Sabah: domates, salatalık, peynir yemiştim. Öğlen gene domates, salatalık, peynir yedim.
İçimde domates, salatalık tarlası çıkacak :86: müstehak bana o kadar yersem iki gündür ceza verdim kendime.
Arada doğuş çayın form çayı var onu içtim tavsiye de ederim akşamı da bi kase yoğurtla kapatsam ne güzel olacak.
Eve bi gidiyorum annem çorba, sulu yemek, makarna veya pilav, salata, kavun - karpuz sofrayı hazırlamış oluyor dayanamıyorum bende yoksa gün içinde fazla bişey yediğim yok. Akşam semiriyorum hepsini:84:

Son düzenleme:
canm 7 den sonra yemek yememeye dıkkat et cunku metobolızma hızı yavaslıo hareketlerınde dogal olarak mumkun oldugunca aksam yememeye dıkkat et bende senın gıbıyım ısten gelnce bakıorm annem kızartma yapms yada en sevdıgım yemeklerı yapms ınat gıbı ama canıma tak ettı artık burda bırlıkte hergun yedıklerımızı yaptıklarımızı yazınca motıve oluoruum bendee =))

Burda kilo veren diğer kızlar gibi verebilirim bende inş. gerçi 9 kg nasıl gitti anlamadım bile. sabır ve azim gerekli işte bende sabırlı biri değilimdir. kk sayesinde kurtulacam inş. kilolardan

veeeeeeeeeeee beklenen oldu; tavuklu salata siparişimi verdimmmm
Allahımmmmmmm şu öğlenleri tavuklu salata konusunda gösterdiğim istikrarı hayatımın her alanında gosterebılsemmmm var yaaa üstesinden gelmeyecegım sey olmazzz ha bı de seneler önce kola ıcmeyı bırakmıstımmmm, bu konuda da cok istikrarlı davranıp kendıme şaşmıştımmmm o gun bugundur seneler gectı agzıma kola sürmemm

babamdan b,iliyorum o kremi...ya benim tee boğazıma yakın nasıl süreyimki neyse geçer yaa acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizdee....
bende ilk buraya geldğim yıllar havasını kaldıramaıdm sık faranjit olurdum ..buseneler iyim.belkşde boğazımdan oldu ağız yaram arada ağrıyıp geçiyor yani ayakta geçiriyorum herhalde...
buarada tavuk salatanda neler var..bende p.tesi amisosta yiye yiye tonbalıklı salata yedim..evde pek bulundurmamda..tadaı önce tuhaf geldi balığı aslınd açok severim....

puff tv bozuluyo adamlar 2 kere geldiler bugünkilerde farklı bulmuş eşim..pirizleri dağıttılar,balkonlardan bişeyler yapmışlar...allahtan temizlik yapmamıştım..sinir olurdum..neyse onlar gitti eşimle karpuz yedik,ben bikaç dilim peynirde yedim, okula kaçtı sınav varmış...kalkayım süpür sil yapayım.inş.bidaha gelipte dökmezler
akşama hem sünnet hem kına var..artık ikisinede uğraycaz....hediyede almadım..allahım yaz geldi evdeyiz masraf daha çok oluyor....

afiyet olsun canim , bir aralar bende cok tavuk eti yemistim
arkadaslar yakinda gidaklamaya baslican diye dalga gecmislerdi

adacayı aldım bende bogaza çok ıyı gelıyomuşşş, ballı lımonlu içtimmm :2: demın netten bakıyodumda oyle bogazlardakı yaralara fılan da ıyı gelıyomuşş, sen de bı dene ıstersen hem stresı sınırı yatıstırıyomuşş, vucudun kırgınlıklarını alıyomuşş, hepımızın ıhtıyacı olan seylerrr hem içebilirsin, özellikle bogazda yara yıpranma ıcın, oda sıcaklıgında yapıp onunla gunde ıkı kere gargara yapın dıyoduuu, denemekten zarar gelmez hem bı cok yararı da varken bırınden yararlanmazsak bırınden mutlaka yararlanırızzz

yaa olmazki hep aynı....erken yedikten sonra sulu yemek susuz tarafından al bikaç kaşık ye suyunda yağ olur diye..çorba yarım kase ye..koca güne yoğurt olurmu?
akşam yemeğide şart yani nezamana kadar domates....bigün patlama yaşarsın ve hereşye saldırırsın odaha feciiii

evde o tür mazlemelrim yaza doğru bitirdim dışaır çıkınca alayım bari...bencede hepimizin ihtiyacı var...dert,sinir artıkça ağrı,yarada arttı..helede bende bi sivilcelenme çıban gibii uçlu...neyse rabbim dermansız dert vermesin..ben çıkıyom semiz otu yemeğimide pişireyimde akşma yirimmm...listede yazıcam tam güzel bir liste yersem yazıcammmm

Gün içinde domates tükettim akşam için yoğurt yiyim dedim sadece :) Kendimi bi iki gün frenliyim sonra normal sebze yemeklerine geçiyorum bu güne kadar hep böyle oldu. sağlıksız tabi biliyorum ama diğer türlü habire bişeyler yiyorum

kızlaaar geçen gün internette bir kampanyadan motorlu kemer aldım ben. hemencecik bugün geldi kargo bir ara takmıştım kafaya, alacaktım çok araştırmıştım 6 motorlu falan istiyordum indirime girince alırım diye ertelemiştim. geçen o kampanyayı görünce yine araştırdım baya, karar verdim gözümü kırptım aldım. bu 6 motorlu değil sanırım ama en meşhuru videoları falan var nette takanın yüzü değişiyor seviye artırınca hem de kendi sitesinde çantası ilave kısa kemeri ek bantları varken kampanya sayfasındaki listede yoktu amaan neyse yarı fiyatına zaten demiştim. ama herşeyiyle tam geldi sevindim şimdi büroda kimse yok taksam mı bi denesem mi diye düşündüm ama pil gerek hem zaman alır kullanım klavuzu falan diye akşama erteledim. bakalım ne olacak heyyecanlıyım

canım o kemerden arkadasımda vardı, bı aksam yatıya gıttıgımzde takmıstıkkk göbeciklerimize, kızarıp acaıp bı kasıntı yapmıstı bende bende bazen coşuyorum bu boyle olmayacak, dısardan bı destek lazım dıyorummm, aratırıyorum sonra arastırmayla kalıyorum alamıyorum bı turluuu :26: ama senınkısı tıtreten kemerden dımııııı :44: onları fazla hızlı calıstırmayacaksın, sevıyeyı düşük tut, hızlısının zararları varmış dıye okumustum lıf kopmasımı yapıyomuş bısıydı ama sımdı net hatırlayamıyorummmm :26: umarım işe yarar, gelısmlerı bızımlede paylasırsan sevınırımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…