kızlaaar geçen gün internette bir kampanyadan motorlu kemer aldım ben. hemencecik bugün geldi kargobir ara takmıştım kafaya, alacaktım çok araştırmıştım 6 motorlu falan istiyordum indirime girince alırım diye ertelemiştim. geçen o kampanyayı görünce yine araştırdım baya, karar verdim gözümü kırptım aldım. bu 6 motorlu değil sanırım ama en meşhuru videoları falan var nette takanın yüzü değişiyor seviye artırınca hem de kendi sitesinde çantası ilave kısa kemeri ek bantları varken kampanya sayfasındaki listede yoktu amaan neyse yarı fiyatına zaten demiştim. ama herşeyiyle tam geldi sevindim şimdi büroda kimse yok taksam mı bi denesem mi diye düşündüm ama pil gerek hem zaman alır kullanım klavuzu falan diye akşama erteledim. bakalım ne olacak heyyecanlıyım
canım o kemerden arkadasımda vardı, bı aksam yatıya gıttıgımzde takmıstıkkk göbeciklerimize, kızarıp acaıp bı kasıntı yapmıstı bendebende bazen coşuyorum bu boyle olmayacak, dısardan bı destek lazım dıyorummm, aratırıyorum sonra arastırmayla kalıyorum alamıyorum bı turluuu :26: ama senınkısı tıtreten kemerden dımııııı :44: onları fazla hızlı calıstırmayacaksın, sevıyeyı düşük tut, hızlısının zararları varmış dıye okumustum lıf kopmasımı yapıyomuş bısıydı ama sımdı net hatırlayamıyorummmm :26: umarım işe yarar, gelısmlerı bızımlede paylasırsan sevınırımmmmm
Sağlıklı değil diye biliyorum ama inş. işe yarar. Bi makale de okumuştum doktor önermiyordu. Onun yerine yağ yakıcı besinleri tüketsen daha iyi değil mi elektronik şeylerden korkarım da ben biraz
ben zaten düşük seviyede düşünüyorum kızlar videoları izledim kendime işkence yapmaya niyetim yokpowerplate'e gitmiştim antrenörle çalışınca accaip bir şey. o kadar olmasa da bundan da öyle etki bekliyorum. kızarma ve kaşıntı, kan dolaşımı hızlanmasından kaynaklanıyor. zaten uzun süre kullanımın zararı fazla kan basıncı yapması. hafif yapınca ideal. powerplate' de kaşınınca kaşıtmıyorlar ellerine vuruyorlar kaşıma diye kanın deri altındaki yağlara etki etsin diye, selülitlerin oluşmaması ya da iyileşmesi kan dolaşımına da bağlıymış. bakalım bi kullanayım hele. zaten bayaa inceldiğimi hissediyorum bi de sıkılaşırsam, belki 65te 60 görünürüm neden olmasın. sonuç hissedersem kesin paylaşırım kızlar ama buna pil dayanmaz herhalde ya. hani şu kumanda pilleri var ya ince, onların da şarjlısı var mı? bilgisi olan var mı?
ben zaten düşük seviyede düşünüyorum kızlar videoları izledim kendime işkence yapmaya niyetim yokpowerplate'e gitmiştim antrenörle çalışınca accaip bir şey. o kadar olmasa da bundan da öyle etki bekliyorum. kızarma ve kaşıntı, kan dolaşımı hızlanmasından kaynaklanıyor. zaten uzun süre kullanımın zararı fazla kan basıncı yapması. hafif yapınca ideal. powerplate' de kaşınınca kaşıtmıyorlar ellerine vuruyorlar kaşıma diye kanın deri altındaki yağlara etki etsin diye, selülitlerin oluşmaması ya da iyileşmesi kan dolaşımına da bağlıymış. bakalım bi kullanayım hele. zaten bayaa inceldiğimi hissediyorum bi de sıkılaşırsam, belki 65te 60 görünürüm neden olmasın. sonuç hissedersem kesin paylaşırım kızlar ama buna pil dayanmaz herhalde ya. hani şu kumanda pilleri var ya ince, onların da şarjlısı var mı? bilgisi olan var mı?
o tarz şeyler hem pilli hem elektrikli oıluyor genelde oyle deıl mı deılse kötü
o kemerleri bi de ınceltıcı krem, selülit kremi ya da bıtkısel dogal yaglar surup kullananlarda var, ama sen bı kullan bakalım sonrakı aşama olsun bunlarrişe yararsa bız de düşünürüz ama ben galıba yıne sadece düşünme evresıdne kalırım cunku kocişin aldıracagını hıc zannetmıyroumm :26:
baktım şimdi. sadece pilli sanırım. elektiriğe bağlı olursa daha tehlikeli değil mi ya ne bileyim :26:
evet kremlerle duydum ben de hep. kremleri zaten masaj aletiyle emdirince daha etkili oluyormuş. bunun da jeli var. titreşimi iyi yaysın deriyi yıpratmasın diye belki de amaan neyse ya. aldım işte. ya powerplate öldürmediyse bu hiç öldürmez valla yanında sivrisinek olsagerek. hem yarıfiyat olmasaydı almazdım kolay kolay. akşam otururken, yemek falan yaparken de işe yarar birşeyler olsun istedim napayım. çok kullanıcı yorumu okudum aklıma yattı. işe yarayacağına inanıyorum inanmam lazım.:124:
neden tehlıkelı olsun kı üstünde koruyucu bı örtüsü var zaten hem suya girip cıkmıyo kı sonucta kısa devre fılan yapsın ben o kemerlerden 1 kere ablamın kayınvaldesınde 1 kerede esımın yegenınde gördüm 2 kere kullandım 2 sıde elektrikliydi
neden tehlıkelı olsun kı üstünde koruyucu bı örtüsü var zaten hem suya girip cıkmıyo kı sonucta kısa devre fılan yapsın ben o kemerlerden 1 kere ablamın kayınvaldesınde 1 kerede esımın yegenınde gördüm 2 kere kullandım 2 sıde elektrikliydi
anladım. pillinin masraftan başka ne zararı olabilir orayı bi anlayabilsem :101:
qivi qivi qiviii senin adın neeee acabaaaa :26: nesın , kımsın, aklıma sokuyosun yıne şu tıtresımlı kemerleri vala senın yuzunden kocişle papaz olcaz yıneeeeeeacısını senden cıkarırım haaaaa
şaka bı yana avatarına bı resmını koysana canım, merak ettımmmmm arzuyu bılıyorummmm ben koydummm kendımı, sen de bı koy, gül cemalini gorelım sonra ıstemezsen kaldırırsın hemencıkkkk olmaz mıııııııııııı :26:
qivi qivi qiviii senin adın neeee acabaaaa :26: nesın , kımsın, aklıma sokuyosun yıne şu tıtresımlı kemerleri vala senın yuzunden kocişle papaz olcaz yıneeeeeeacısını senden cıkarırım haaaaa
şaka bı yana avatarına bı resmını koysana canım, merak ettımmmmm arzuyu bılıyorummmm ben koydummm kendımı, sen de bı koy, gül cemalini gorelım sonra ıstemezsen kaldırırsın hemencıkkkk olmaz mıııııııııııı :26:
pelin sen koydun kendınıde bısey anlamadım ben yanı zihnimde bi yüz belirmedi çünkü küçüçük resimdi yani boyle anlayabilmem için yakından foto olması lazımm
neden tipime göre mi muamele yapacaksınkomam
yuhhhhhhh gelınlıklı resmım sadece yuzdu be
yuhhhhhhh gelınlıklı resmım sadece yuzdu be
ama ama onlar profesyonel foto ya boyle gercek deılmıs gıbı oluyo dogal foto sevıyom ben
vesikalık istiyoruz biz. hatta pasaportluk çekimler var ya, ondanki ben gelinlikli de görmedim. bi lequu net biliyorum ben. güzel tatlı kız. ben de seni merak ediyorum başından beri. hatta biri sanmıştım ben seni. ama o kişi çıkmadın neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?