70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağlıklı değil diye biliyorum ama inş. işe yarar. Bi makale de okumuştum doktor önermiyordu. Onun yerine yağ yakıcı besinleri tüketsen daha iyi değil mi elektronik şeylerden korkarım da ben biraz

herkese iyi günler,
bu sabah yediklerim
1 haş yum,5 zeytin,1 kk peynir,domates ,salatalık,bitki çayı,2 dilim ttb ekmeği
ara yok .bütün gece dişim ağrıdı. zaten dişçi fobim var ağrıya dayanamayınca gittim.dolgulu dişim vardı.diş kökünde kist oluşmuş.açtı yarın tekrar gidicem.çok şükür şimdi ağrım azaldı.ağrı kesici ve antibiyotiğimi içtim. ara yapmadım. şimdi ızgara tavuk flato ayran ve salata yicem.arada yaparsam meyve .zaten öğle geç oldu akşam öğle karışık olcak heralde.aralarla takviye ederim sanırım..

bu arada benim tartı inat ediyor 66 yı göstermiyor.azcık göster bari 66.9 olsada olur hiç farketmez.gerçi cuma-cts-pazar kaçamaklarlarla geçince böyle bişey beklemek mantıksız ama gönül istiyor işte. cumaya kadar tartılmamaya karar verdim. bu arada dikkat edicem. hadi gel artık 66.........

Sağlıklı değil diye biliyorum ama inş. işe yarar. Bi makale de okumuştum doktor önermiyordu. Onun yerine yağ yakıcı besinleri tüketsen daha iyi değil mi elektronik şeylerden korkarım da ben biraz

ben zaten düşük seviyede düşünüyorum kızlar videoları izledim kendime işkence yapmaya niyetim yok powerplate'e gitmiştim antrenörle çalışınca accaip bir şey. o kadar olmasa da bundan da öyle etki bekliyorum. kızarma ve kaşıntı, kan dolaşımı hızlanmasından kaynaklanıyor. zaten uzun süre kullanımın zararı fazla kan basıncı yapması. hafif yapınca ideal. powerplate' de kaşınınca kaşıtmıyorlar ellerine vuruyorlar kaşıma diye kanın deri altındaki yağlara etki etsin diye, selülitlerin oluşmaması ya da iyileşmesi kan dolaşımına da bağlıymış. bakalım bi kullanayım hele. zaten bayaa inceldiğimi hissediyorum bi de sıkılaşırsam, belki 65te 60 görünürüm neden olmasın. sonuç hissedersem kesin paylaşırım kızlar ama buna pil dayanmaz herhalde ya. hani şu kumanda pilleri var ya ince, onların da şarjlısı var mı? bilgisi olan var mı?

o tarz şeyler hem pilli hem elektrikli oıluyor genelde oyle deıl mı deılse kötü

o kemerleri bi de ınceltıcı krem, selülit kremi ya da bıtkısel dogal yaglar surup kullananlarda var, ama sen bı kullan bakalım sonrakı aşama olsun bunlarr işe yararsa bız de düşünürüz ama ben galıba yıne sadece düşünme evresıdne kalırım cunku kocişin aldıracagını hıc zannetmıyroumm :26:

o tarz şeyler hem pilli hem elektrikli oıluyor genelde oyle deıl mı deılse kötü

baktım şimdi. sadece pilli sanırım. elektiriğe bağlı olursa daha tehlikeli değil mi ya ne bileyim :26:

evet kremlerle duydum ben de hep. kremleri zaten masaj aletiyle emdirince daha etkili oluyormuş. bunun da jeli var. titreşimi iyi yaysın deriyi yıpratmasın diye belki de amaan neyse ya. aldım işte. ya powerplate öldürmediyse bu hiç öldürmez valla yanında sivrisinek olsagerek. hem yarıfiyat olmasaydı almazdım kolay kolay. akşam otururken, yemek falan yaparken de işe yarar birşeyler olsun istedim napayım. çok kullanıcı yorumu okudum aklıma yattı. işe yarayacağına inanıyorum inanmam lazım.:124:

neden tehlıkelı olsun kı üstünde koruyucu bı örtüsü var zaten hem suya girip cıkmıyo kı sonucta kısa devre fılan yapsın ben o kemerlerden 1 kere ablamın kayınvaldesınde 1 kerede esımın yegenınde gördüm 2 kere kullandım 2 sıde elektrikliydi

anladım. pillinin masraftan başka ne zararı olabilir orayı bi anlayabilsem :101:

aaa evet benım kullandıgımda elektrıklıydıııı baya da uzun kablosu vardı dolanabılıyodunnn agaca baglanan köpişler gıbı, zayıflamak ugruna işte yapmayacagımız sey, gırmeyecegımız sekıl yok

benım sauna belt kullanmıslıgımda vardır bı kac kez, o acayıp bısı akıl karı değil bence, hatta bazı hassas kişileri baya bıldıgın yakıyo yanıııı kıpkırmızııı verıyo sıcaklıgı terlıyosun tabı oturdugun yerden ama onla kılo verılır mı su atıyosun ancaaa, hangı akla hızmet kullanmısım bılmemm :78: hıc olmadı bu tıtresımlıde bı masaj gıbı dolasımı hızlandırma fılan mumkun olabılırrr daha mantıklı bı alet sauna belte goreeee :26:

anladım. pillinin masraftan başka ne zararı olabilir orayı bi anlayabilsem :101:

yok sadece aklıma geldı ondan sordum zararlı demedım yani yoksa dedıgın gıb masraftan baska bı zararı olmaz bırde calısırken anıden pilin bitip makınenın durması işte

qivi qivi qiviii senin adın neeee acabaaaa :26: nesın , kımsın, aklıma sokuyosun yıne şu tıtresımlı kemerleri vala senın yuzunden kocişle papaz olcaz yıneeeeee acısını senden cıkarırım haaaaa
şaka bı yana avatarına bı resmını koysana canım, merak ettımmmmm arzuyu bılıyorummmm ben koydummm kendımı, sen de bı koy, gül cemalini gorelım sonra ıstemezsen kaldırırsın hemencıkkkk olmaz mıııııııııııı :26:

pelin sen koydun kendınıde bısey anlamadım ben yanı zihnimde bi yüz belirmedi çünkü küçüçük resimdi yani boyle anlayabilmem için yakından foto olması lazımm

neden tipime göre mi muamele yapacaksın komam

ama ama onlar profesyonel foto ya boyle gercek deılmıs gıbı oluyo dogal foto sevıyom ben

canım sıyah beyaz bı gelınlıklı resım koymustum, hıc profesyonel deıl poz bıle vermemısım, önüme bakarken arkadasım elındekı normal bı fotograf makınası ıle cekmıstııı onu hatırlamıyo musunnnn :44: qivi koymuooo, ben de gzıemlı olcam artıkkk

Son düzenleme:

anaaaaaaaaaammmm kim sandın benııııııı belki de oyumdur belli mi olurrr sen koysaydın, fotolarım hazırdı hemen koycaktım bende ama madem sen koymuyonnn ben de koymammmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…