70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgılı arzu hanımcıgımmmmmm, lutfen once adını bıle bıze teşrif etmeyen qivi hanımı ikna edınızzzz
ben avatarıma koyup kaldırıyorum fotoları sonraaa yapmadıgım sey değil yaniii
ayrıca da sureklı bızı topıkte bırakıp bırakıp altın bırıktırmeye gıdıyomussunuz duyduguma gore,kuşlar haber getırdı, arzu altın peşinde dediiiler ; zengın mı olcan kız basımızaaaa nereye koycan o altınlarııııııı

Son düzenleme:

şekerim şimdi bi korum komplexe girersin hıhhh o yüzden komuyorum :90: bugün yanımda yok hem. söz bir ara gösterir kaldırım ok

ya canım sen hergun boyle yaz bende senın dıyetı uygulayayım yarın bende bugunku menunden baslıcam sporda yapıyorum sureklı yazarım bendee hem tek hıssetmem kendımı

canım ben dukan diyeti yapıyorum ona başladım kitabı var onu al akomakla başla cidden verdiriyor sabah kızlar bi tartıldım 76.800 gramım regl de oldum.bu benim 4. günüm atak rejimindeyim dukan da.

enginsena biliyorum ama akşam dün bütün gün dışardaydım ara öğün yapamadım akşamda 9 gibi evde oldum.bu dukan acayip tok tutuyor diyetin özelliği sanırım fazla acıkmıyorsun...menümü akşam yemeğinden sonra yazıcam..devam kızlar hoş geldin ösqeee bu arada

şekerim şimdi bi korum komplexe girersin hıhhh o yüzden komuyorum :90: bugün yanımda yok hem. söz bir ara gösterir kaldırım ok

wu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok iddialı gördümmm senii neyse artık koyacagın zaman haber verırsın, adını da soylemıyceksın galıba qivi qivi demeye devam edelim o zmn sana
cıdden benı kım zannettın cok merak ettımmm, ankarada mısın sendeee:44:

evet hatrılıyom belkıde ondan dıyom anlamıdm dıye işte sıyah beyaz resimden ne anlayım hıh

anam kızımmm senden korkulurnerden duydun kız gercı buraya yazmıstım bı ama sana kım ne zaman soyledı sen yoktun dımekkı

qivi hanımı fazla tanıyom tırsarım ne tepki verir belli olmaz sanana koymuyom derse yaaa ama tabi ben sahsen burda o kadar vakıt gecırdıgım ınsanları sima olarak beynımde canlandırmayı ısterım helekı bı tugbamız varya alem kız cok gülüyom ona okur aksam gelınce avtarına koymus resmını am agözler çizikaklıma ne geldı gazetelerın 3ncü sayfasındakı haberlerde suclulara fılan yaparlarya oyle cızerler gülmekten öldüm hem daha önce gördük biz onun yüzünü yani birde .korkuyomus resımlerı kötü amaclı kısıler alır dıye o zaman hıc koyma kızım cok mu yüklendim alınma bak gelıp okuyunca

iddia falan yok takılıyorum ya. ya aslında tanışmadığım görmediğim ama zamanında biraz merak ettiğim birisi vardı belki o olabilirsin sanmıştım ama değilsin eminim. ankarada değilim.

aşşşk olsun sana arcak aşşk olsun ne ettin beni tırsacak ne mi gördün

lequ seni öpsün ulaaan

eskı sevgılının bı zamanlar hoslandıgı ya da cıktıgı kız mı sandın benıııı, yazdıgından bunu cıkardım bennnn adını barı solee ya, amma nazlı cıktın sen deeee yanıııı

aha biri resim mi dedi, geldimmmmm burdayımmmmm

cerencımmm ya resımlerıne yorum yaptım ama ayrı alıntı yapamadıgım ıcın arada kaynadı, ne guzel olmuşsun tatılın tadını cıakrmısa benzıyosun darısı basımızaaa hedeflerde gerı cekılmışşşş oooooohh misss bakalım bızım o kıloları gordugumuz gunler gelecek mı, ben bu ara ara verdım hastalık munasebetıyel, yıne yedıklerıme dıkkat edıyorum da, bıldrımle kafamı yormak ıstemıyorummm, zaten vucudum yeterınce yorgun ama burdan kopmam mumkun değil, ozmn işin ucunu koyverırım dıye korkarımmm, bı sure arzunun yesımın gıttıgı yoldan gıtcemmm bakalım nolcakkk :26:

ya merak ettim 79 dan 72.6 e ne kadar zamanda düştün?

anaaaaaaaaaaaaaaaaam bırı merak ettı, nası düştün dediiiiiii gözlerim yasardı, ınan cok duygulandım, bu soruyu bana sorman benı ne kadar mutlu ettı ınanamazsınnn 2 ay gectı canımmmm ama son donemlerde bı ılerı gıdersem ıkı gerı gıdıyorummmmm, tartıda kılonun gıtmedıgını gormek benı motıve etmıyo hıc, hanı boyle hırslanıp daha cok dıkkat etmelıyım dıyemıyorumm, ınadına yıyesım gelıyoooo :26: şimdi faranjıtım, hıc halım yok, agzımın tadı yok, bı de kılo ıle ugrasıp kafamı ublandırmak ıstemıyorum, bı kac haftadır cok yorgun düştümmm, oyzuden de kendıme gelene kadar ara vermek ıstıyorum, ama saglıklı beslenmeye ara vermedım sabah yıne kepek ekmegımı oğlen yıne tavuklu salatamı yedımmm, durum bundan ıbaretttt

sen bı sordun benden bın işittinnnnnnn kusura bakma artıkkk heyecan yaptımmmmm kıloyla ılgılı bısı bana da soruluncaaa

canım benım saolasın ya valla ama hala toparlama asamasındayım ne araymıs bır hafta benı mahvettı vermez olaydım su arayı bın pısmanım... :97::97:

Bende cevaplamazsın diye düşünmüştüm. Topikte yeniyim de Geçmiş olsun iyileşince eskisi gibi devam edersin. Bende bi 72 leri görsem daha ne isterim Şimdi dursan da azimlenince daha çok vericeksin 6 lı rakamları görüceksin ne kadar güzel. Her kilo ayrı bi mutluluk sebebi :)

Bugün ki menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 tavuklu yumurta, 3 dil. ekmek, 3 biber, peynir, domates, az kusburnu.
Ara: light dondurma.
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (16:00): 1 tb taze fasulye, 1 kase tavuklu corba, 3 dil. ekmek,3 kasık yoğurt.
Ara: Limonlu yeşilçay...

porsiyonlarım halen kötü bugun 6 dil ekmek yedim
ooy oy..
gün içinde 2-3 çikolata ısırıklarımda oldu.. :97:

Son düzenleme:
düzenli diyete spora başladım ilk defa 1 ay hiç bozmadan sporu aksatmadan devam ettim bu sabah bı uyandım belim kitlenmiş resmen mr çektirdim (( disk te bilmem ne zedelenmesi varmıs çok ilerlemiş spor yasakkk fizik tedavi eger sonuc vermesse amelıyat (( nerden çıktı şimdi bu nasıl kilo verıcem

hepinize iyi akşamlar kızlar bu arada Pelin mantığı kavramışsın evet diyet olmasada saglıklı beslenmeye devam en azından elımıznden geldıgınce bu arada kılo dagıerse süper olurr

ger.düş. ben sana söliim arkadaş bunu herkese sorduğu gibi sormadı bu sefer biraz kavgada olsa söylenmez gibi sorduu

hiçte bılemmm mywish89 arkadasımız gayet iyi nıyetlerle sormuş sorusunuuuu benı sandıgın kişi hakkındaki tahmınım dogru mu sen onu sole bakayımmmm
ayrıcada adını soylemıycek mısın, soylemıycem de barı, yazıdklarımızdan işine gelmeyenlerı gormezden gelıyosun olmıyıııııııııııııııııııı böööööööööle amaaaa

aaay nıye cevaplamıyımmmm sen bana sormussun ordaaaa, aşkolsunnnn bak hem de sen bır dokundun bın ah işittinnnn gecmıs olsun dılkelerın ıcın tesekkur ederımmmm, işte şu andakendımı kotu hıssetıgımden azımlenecek ozel caba harcıyacak halım kalmadı hiççç oyuzden zıbıtmadan ara vereyım dedımmmm, bende düşsem o 60laraa ohhh miiisssss gıbı olurummmmm

tam gıdıyoduma ma cvp yazmak ıstedım cok gecmıs olsun herseyden once saglık canım sen üzülme bende de bel fıtıgı var ve verdıgım 6 kg yı hıc sporsuz verdım.sen tedavını ol yedıklerınle halledersınıyılesıncede zaten egzersız fılan verıyorlar bıseyler yaparsın belkide cok zorladın ondan oldu herseyın asırısı zarar canım şimdi kıloyu düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…