- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
canım sıyah beyaz bı gelınlıklı resım koymustum, hıc profesyonel deıl poz bıle vermemısım, yan taraftakı masaya bakarken arkadasım elındekı normal bı fotograf makınası ıle cekmıstııı onu hatırlamıyo musunnnn :44: qivi koymuooo, ben de gzıemlı olcam artıkkk
ya canım sen hergun boyle yaz bende senın dıyetı uygulayayım yarın bende bugunku menunden baslıcam sporda yapıyorum sureklı yazarım bendee hem tek hıssetmem kendımı
şekerim şimdi bi korumkomplexe girersin hıhhh o yüzden komuyorum :90: bugün yanımda yok hem. söz bir ara gösterir kaldırım ok
evet hatrılıyom belkıde ondan dıyom anlamıdm dıye işte sıyah beyaz resimden ne anlayım hıhcanım sıyah beyaz bı gelınlıklı resım koymustum, hıc profesyonel deıl poz bıle vermemısım, önüme bakarken arkadasım elındekı normal bı fotograf makınası ıle cekmıstııı onu hatırlamıyo musunnnn :44: qivi koymuooo, ben de gzıemlı olcam artıkkk
sevgılı arzu hanımcıgımmmmmm, lutfen once adını bıle bıze teşrif etmeyen qivi hanımı ikna edınızzzz
ben avatarıma koyup kaldırıyorum fotoları sonraaa yapmadıgım sey değil yaniii
ayrıca da sureklı bızı topıkte bırakıp bırakıp altın bırıktırmeye gıdıyomussunuz duyduguma gore,kuşlar haber getırdı, arzu altın peşinde dediiiler ; zengın mı olcan kız basımızaaaa nereye koycan o altınlarııııııı
wu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok iddialı gördümmm seniineyse artık koyacagın zaman haber verırsın, adını da soylemıyceksın galıba qivi qivi demeye devam edelim o zmn sana
cıdden benı kım zannettın cok merak ettımmm, ankarada mısın sendeee:44:
evet hatrılıyom belkıde ondan dıyom anlamıdm dıye işte sıyah beyaz resimden ne anlayım hıh
anam kızımmm senden korkulurnerden duydun kız gercı buraya yazmıstım bı ama sana kım ne zaman soyledı sen yoktun dımekkı
qivi hanımı fazla tanıyom tırsarım ne tepki verir belli olmaz sanana koymuyom derse yaaaama tabi ben sahsen burda o kadar vakıt gecırdıgım ınsanları sima olarak beynımde canlandırmayı ısterım helekı bı tugbamız varya alem kız cok gülüyom ona okur aksam gelınce avtarına koymus resmını am agözler çizik aklıma ne geldı gazetelerın 3ncü sayfasındakı haberlerde suclulara fılan yaparlarya oyle cızerler gülmekten öldüm hem daha önce gördük biz onun yüzünü yani birde .korkuyomus resımlerı kötü amaclı kısıler alır dıye o zaman hıc koyma kızım cok mu yüklendim alınma bak gelıp okuyunca
vesikalık istiyoruz biz. hatta pasaportluk çekimler var ya, ondanki ben gelinlikli de görmedim. bi lequu net biliyorum ben. güzel tatlı kız. ben de seni merak ediyorum başından beri. hatta biri sanmıştım ben seni. ama o kişi çıkmadın neyseki
iddia falan yok takılıyorum ya. ya aslında tanışmadığım görmediğim ama zamanında biraz merak ettiğim birisi vardı belki o olabilirsin sanmıştım ama değilsin eminim. ankarada değilim.
aşşşk olsun sana arcak aşşk olsun ne ettin benitırsacak ne mi gördün
aha biri resim mi dedi, geldimmmmm burdayımmmmm
ya merak ettim 79 dan 72.6 e ne kadar zamanda düştün?
ya merak ettim 79 dan 72.6 e ne kadar zamanda düştün?
GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM
leguim süper çıkmışsın maşallah sana tatil bitti şimdi kaldığın yerden devam zayıfladıkça yeni resimlerini görmek istiyoruz
ayşebahar canım sen nasıl oldun bu aralar sıcaklardanmıdır nedir bende böle bi mutsuz üzgün bi sinirli halim var sıkma canını kardeşin belkide kötü bi amaçla söylemedi şaka yapmıştır tabi gelin gibi olacaksın hem zayıfladın hemde sen gelin ablasısın boşver kardeşin şimdi evlenecek ya onun stresinden ne söylediğini kavrayamaz sen boşver giy takl takıştır valla üç çocuk annesi çıtır olmak herkese nasip olmaz
sudem canım sağol merak etmişsin beni ilaçlarımı aldığım sürece iyiyim canım ama sıcaklar ağrıları tetikliyor ilacın dozunu düşürdü doktor iki gündür hafif ağrım var buna şükür ya mızmızlanmamak lazım beterin beteri var sen nasılsın canım
kılavuzcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine varya senin kahvaltılarına hastayım ben ya süper kahvaltı yapıyorsun dareısı başıma bu aralar kahvaltıyla aram bozuk mide bulantısından dolayı anlaşamıyoruz
senacım kızın tam ergenlik döneminde bu geçiş zordur Allah yardımcınız olsun ah gençler bi görebilseler neyin doğru olduğunu inşallah verir sınavını bak çalışmaya başlamış demekki oda bazı şeylerin farkına vardı bende yaşadım bu zor süreçleri kardeşim liseye giderken hep çalış çalış derdim benim yanımda kalıyordu eniştesi çok kızaredı bu kızın hali ne olacak diye bilgisayar telefon hayatının ayrılmaz parçasıydı ders çalışmaya pek vgönüllü değildi meğerse kuzum dersi derste anlayanlardanmış üniversite zamanı geldi çattı biz kazanamıyacak bu kız ne yapacağız derken şimdi 3, sınıfa bile geçtiistediği üniversite ve istediği bölümü kazandı çok şaşırdık ve çok mutlu olduk inşallah senin kızında atlatır bu dönemi seni çok iyi anlıyorum insanın uykuları kaçıyor valla ama üzülsekte sonuç güzel oluyor canım gençler bir ucundan toparlıyorlar merak etme aile sağlam olunca hiç korkma oda toparlar
charm canım azmine bayıldım ne güzel baya kilo verdin maşallah ben senden önce başladım sen beni geçtin maşallah tu tu tu nazar değmesin
kdr sen ne yapıyorsun dönmüşsün aramıza sevindim kilo verememkten dert yanma bak ben almaya başladım aynıydık seni geçtimkilo aldım ben ama olsun ilaçlar kesilince yine veririm sende vücudunu kandır biraz normal ye şok olsun sonra tekrar vermeye başlıyorsun
arcak,alaca,zeycey,triendy,green4,gereği düşünüldü,mektup sizler nasılsınız canlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz maşallah topik çoğalıyor ama bildirim listesi çok az verin bakim bildirimlerinizi kaytarmak yok
anaaaaaaaaaaaaaaaaam bırı merak ettı, nası düştün dediiiiiiigözlerim yasardı, ınan cok duygulandım, bu soruyu bana sorman benı ne kadar mutlu ettı ınanamazsınnn 2 ay gectı canımmmm ama son donemlerde bı ılerı gıdersem ıkı gerı gıdıyorummmmm, tartıda kılonun gıtmedıgını gormek benı motıve etmıyo hıc, hanı boyle hırslanıp daha cok dıkkat etmelıyım dıyemıyorumm, ınadına yıyesım gelıyoooo :26: şimdi faranjıtım, hıc halım yok, agzımın tadı yok, bı de kılo ıle ugrasıp kafamı ublandırmak ıstemıyorum, bı kac haftadır cok yorgun düştümmm, oyzuden de kendıme gelene kadar ara vermek ıstıyorum, ama saglıklı beslenmeye ara vermedım sabah yıne kepek ekmegımı oğlen yıne tavuklu salatamı yedımmm, durum bundan ıbaretttt
sen bı sordun benden bın işittinnnnnnnkusura bakma artıkkk heyecan yaptımmmmm kıloyla ılgılı bısı bana da soruluncaaa
ger.düş. ben sana söliim arkadaş bunu herkese sorduğu gibi sormadı bu seferbiraz kavgada olsa söylenmez gibi sorduu
Bende cevaplamazsın diye düşünmüştüm. Topikte yeniyim deGeçmiş olsun iyileşince eskisi gibi devam edersin. Bende bi 72 leri görsem daha ne isterim Şimdi dursan da azimlenince daha çok vericeksin 6 lı rakamları görüceksin ne kadar güzel. Her kilo ayrı bi mutluluk sebebi :)
düzenli diyete spora başladım ilk defa 1 ay hiç bozmadan sporu aksatmadan devam ettim bu sabah bı uyandım belim kitlenmiş resmen mr çektirdim(( disk te bilmem ne zedelenmesi varmıs çok ilerlemiş spor yasakkk fizik tedavi eger sonuc vermesse amelıyat (( nerden çıktı şimdi bu nasıl kilo verıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?