ger.düş. ben sana söliim arkadaş bunu herkese sorduğu gibi sormadı bu seferbiraz kavgada olsa söylenmez gibi sorduu
düzenli diyete spora başladım ilk defa 1 ay hiç bozmadan sporu aksatmadan devam ettim bu sabah bı uyandım belim kitlenmiş resmen mr çektirdim(( disk te bilmem ne zedelenmesi varmıs çok ilerlemiş spor yasakkk fizik tedavi eger sonuc vermesse amelıyat (( nerden çıktı şimdi bu nasıl kilo verıcem
hiçte bılemmm mywish89 arkadasımız gayet iyi nıyetlerle sormuş sorusunuuuubenı sandıgın kişi hakkındaki tahmınım dogru mu sen onu sole bakayımmmm
ayrıcada adını soylemıycek mısın, soylemıycem de barı, yazıdklarımızdan işine gelmeyenlerı gormezden gelıyosun olmıyıııııııııııııııııııı böööööööööle amaaaa
aaay nıye cevaplamıyımmmm sen bana sormussun ordaaaa, aşkolsunnnnbak hem de sen bır dokundun bın ah işittinnnn gecmıs olsun dılkelerın ıcın tesekkur ederımmmm, işte şu andakendımı kotu hıssetıgımden azımlenecek ozel caba harcıyacak halım kalmadı hiççç oyuzden zıbıtmadan ara vereyım dedımmmm, bende düşsem o 60laraa ohhh miiisssss gıbı olurummmmm
hiçte bılemmm mywish89 arkadasımız gayet iyi nıyetlerle sormuş sorusunuuuubenı sandıgın kişi hakkındaki tahmınım dogru mu sen onu sole bakayımmmm
ayrıcada adını soylemıycek mısın, soylemıycem de barı, yazıdklarımızdan işine gelmeyenlerı gormezden gelıyosun olmıyıııııııııııııııııııı böööööööööle amaaaa
aşk olsun qivicidden merak ettim kilom ona yakın bende bi an önce 72lere düşmek istiyorum da merak ettim.
tam gıdıyoduma ma cvp yazmak ıstedım cok gecmıs olsun herseyden once saglık canım sen üzülme bende de bel fıtıgı var ve verdıgım 6 kg yı hıc sporsuz verdım.sen tedavını ol yedıklerınle halledersınıyılesıncede zaten egzersız fılan verıyorlar bıseyler yaparsın belkide cok zorladın ondan oldu herseyın asırısı zarar canım şimdi kıloyu düşünme
düzenli diyete spora başladım ilk defa 1 ay hiç bozmadan sporu aksatmadan devam ettim bu sabah bı uyandım belim kitlenmiş resmen mr çektirdim(( disk te bilmem ne zedelenmesi varmıs çok ilerlemiş spor yasakkk fizik tedavi eger sonuc vermesse amelıyat (( nerden çıktı şimdi bu nasıl kilo verıcem
canım çok geçmiş olsun...derya gelince ilqilenir seninle malum gönüllü hemşiremizz:82::92: herkese gunaydın kızlar :92:
gecmısı okumadan dırek yazıyorummm durusmaya yetısmem gerek umarım gelıcne okuyacak vaktım olur, kendımı kotu hıssedıyorum, bogazıma yapısan şu akıntı benı deli edıyoo, balgam söktürücü içtim dün gece, öğürmekten canım cıktı, atamıyorum bı turlu bunu kurutacak bısıelr lazım bana, napacagımı sapıttımmmmmmsabah sabah hıc guzel seylerden bahsetmıyorum bılıyorum kusuruma bakmayınnnn, bu hastalık evresı gecınceye kadar bıldırımde de bulunmak ıstemıyorummm, sınırlerım bozuluyooo, yedıklerımden tat alamıyorumm, su bıle kotu yaptıgı ıcın benı, su ıcemıyorummm, artık bıtsın antıbıyotıkte ıcıyorum kurumuyo halaaaaa, napcam bennnnnnnnnnn :84: :84: :84:
inşallah canım kızıma bu kadar kırıqı hiç yakıştıramıyorum ve düşündükçe sinirleniyorum..inşallah sınavları verir içim rahatlar..desteqin için teşekkürler tatlımGEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM
leguim süper çıkmışsın maşallah sana tatil bitti şimdi kaldığın yerden devam zayıfladıkça yeni resimlerini görmek istiyoruz
ayşebahar canım sen nasıl oldun bu aralar sıcaklardanmıdır nedir bende böle bi mutsuz üzgün bi sinirli halim var sıkma canını kardeşin belkide kötü bi amaçla söylemedi şaka yapmıştır tabi gelin gibi olacaksın hem zayıfladın hemde sen gelin ablasısın boşver kardeşin şimdi evlenecek ya onun stresinden ne söylediğini kavrayamaz sen boşver giy takl takıştır valla üç çocuk annesi çıtır olmak herkese nasip olmaz
sudem canım sağol merak etmişsin beni ilaçlarımı aldığım sürece iyiyim canım ama sıcaklar ağrıları tetikliyor ilacın dozunu düşürdü doktor iki gündür hafif ağrım var buna şükür ya mızmızlanmamak lazım beterin beteri var sen nasılsın canım
kılavuzcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine varya senin kahvaltılarına hastayım ben ya süper kahvaltı yapıyorsun dareısı başıma bu aralar kahvaltıyla aram bozuk mide bulantısından dolayı anlaşamıyoruz
senacım kızın tam ergenlik döneminde bu geçiş zordur Allah yardımcınız olsun ah gençler bi görebilseler neyin doğru olduğunu inşallah verir sınavını bak çalışmaya başlamış demekki oda bazı şeylerin farkına vardı bende yaşadım bu zor süreçleri kardeşim liseye giderken hep çalış çalış derdim benim yanımda kalıyordu eniştesi çok kızaredı bu kızın hali ne olacak diye bilgisayar telefon hayatının ayrılmaz parçasıydı ders çalışmaya pek vgönüllü değildi meğerse kuzum dersi derste anlayanlardanmış üniversite zamanı geldi çattı biz kazanamıyacak bu kız ne yapacağız derken şimdi 3, sınıfa bile geçtiistediği üniversite ve istediği bölümü kazandı çok şaşırdık ve çok mutlu olduk inşallah senin kızında atlatır bu dönemi seni çok iyi anlıyorum insanın uykuları kaçıyor valla ama üzülsekte sonuç güzel oluyor canım gençler bir ucundan toparlıyorlar merak etme aile sağlam olunca hiç korkma oda toparlar
charm canım azmine bayıldım ne güzel baya kilo verdin maşallah ben senden önce başladım sen beni geçtin maşallah tu tu tu nazar değmesin
kdr sen ne yapıyorsun dönmüşsün aramıza sevindim kilo verememkten dert yanma bak ben almaya başladım aynıydık seni geçtimkilo aldım ben ama olsun ilaçlar kesilince yine veririm sende vücudunu kandır biraz normal ye şok olsun sonra tekrar vermeye başlıyorsun
arcak,alaca,zeycey,triendy,green4,gereği düşünüldü,mektup sizler nasılsınız canlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz maşallah topik çoğalıyor ama bildirim listesi çok az verin bakim bildirimlerinizi kaytarmak yok
nerelerdesinnn sennnnnnnnmrb kızlargeçen bi geldim bi dahada yazamadım nasılsınız ayyy sizden koptum yine kilo aldım ya:2: tatilciler geldimi bakayım özledim sizleri ya
çok geçmiş olsun cnm bu arada hoşgeldinn...bayadır işteki yoğunluğum ve ağrılarım sebebiyle nete pek giremedim ya kızlar benm bacaklarım çok kötü varis dolmuş böyle ince ince nasıl oldu ne zaman oldu hiç bilmiyorum nasıl geçirebilirim bilen varmı
çok saqlıksız
DIYETE BASLADIM CANIM BUGUN SABAH KAHVALTIDA KEPEK EKMEGI YEDIM 1 DILIM KIBRIT KUTUSUNU GECMICEK PEYNIR BIRAZDANDA SPORA CIKICAM YURUYUS YAPICAM TEMPOLU ASLINDA PTESI 5 GUNDE 5 DKILO DIYE BI DIYET VAR BASKA FORUMDA YAZILMIS DUN AKSAM ONUDA OKUDUM.ASAGIDA PAYLASICAM HANI BIDE ONU DENICEM BAYAGI KILO VEREN OLMUS HEMDE KALICI KILOLAR TABIKIDE DIYETTEN SONRA BIRAZ DIKKAT ETMEK GEREKIYOR AMA BURDA HERKESIN CABA HARCADIGINI GORUNCE TEK OLMADIGIMI HISSEDIP DAHADA HEVESLENIYORUM DIRENCLENIYORUM COK TESEKKUR EDERIM HEPINIZEEE BENI MOTIVE ETTIGINIZ ICINNN
HERGUN YAZICAM NE YAPTIGIMI NE YAPMADIGIMI BUGUN DEDIGIM GIBI KEPEK EKMEGI 1 DILIM AZCIK PEYNIR SEKERSIZ CAY (BEN CAYI SEKERSIZ ICERIM ZATEN) OGLENDEDE HASLANMIS ISPANAK YANINDADA BI CORBA KASIGI YOGURT YIYECEGIM AKSAMUSTUDE SADECE MEVSIM SALATASI YAPIP YIYCEM ARALARDADA MEYVE YIYORUM ERIK COK SEVIYORUM BEN.ERIK BOBREKLERIN CALISMASINDADA YARDIMCI OLUYOR MUZ HARIC HERSEYI YIYEBLRSINZ MUZ KILO YAPIYOR DIYE BILIYORUM.
5 GUNDE 5 KILO DIYETI
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR][/B][/COLOR]
çok teşekkür ederim cnmohh ne güzel sefan olsun
enişteme de tekrar geçmiş olsun
aldığımız kumaşlardan bir model düşündün mü
ayy ayyy ayyyyyyyy bu iltifatlar banamııtünaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar..nasılsınız bakalım yanıyoruz valla tuzsuz piştik buralarda yeni gelenler hoşgelmişler
ayyyyy hepimiz güzeliz şekerimnolcek bu topiğin hali böyle sen güzel ben güzel herkes güzel
hamrat hanımın hali başka sabah erkenden kalkıp kocasıyla kahvaltı yapan işe gönderen babsını dra götüren kendine ciciş alan ve topiği unutmayan çıtıra alkıııııııııııııııışben bugün çok tembelim çoooook sıcaaaaaak
sanada günaydıııııııııın
çok geçmiş olsun tekrar tekrar canım
iyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruzsen naslsın bakalım
puffffffffff yaa kızlaaaaaaaaaaaar bu 65 yapıştı bana napıcam yyyaaaaa iki haftadır 100 gr mı gider vazcaymak üzereyimmm:95::95::95::95:
ayy ne güldüm quuukayınvalidemle daha biraz önce çok konuştuk..neyse bdiaha aradı kanal 7de diyet varmışta haftada 3kilo...bi arar tüp doktoru var bi arar diyetisyen...ne sorunlu gelinim yaffff
çok geçmiş olsun cnm..ama kilo vermek için spor şart deqil..ben sporsuz verdim bunca kiloyu..60lı rakamlara inince başladım spora..bunu sakın dert etme..yediklerine dikkat edersen çok rahat kilo verirsin..moral çok önemli asla pes etme ne olursa olsun..düzenli diyete spora başladım ilk defa 1 ay hiç bozmadan sporu aksatmadan devam ettim bu sabah bı uyandım belim kitlenmiş resmen mr çektirdim(( disk te bilmem ne zedelenmesi varmıs çok ilerlemiş spor yasakkk fizik tedavi eger sonuc vermesse amelıyat (( nerden çıktı şimdi bu nasıl kilo verıcem
canım çok geçmiş olsun...derya gelince ilqilenir seninle malum gönüllü hemşiremizz:82:
inşallah canım kızıma bu kadar kırıqı hiç yakıştıramıyorum ve düşündükçe sinirleniyorum..inşallah sınavları verir içim rahatlar..desteqin için teşekkürler tatlım
nerelerdesinnn sennnnnnnn
çok geçmiş olsun cnm bu arada hoşgeldinn...
çok saqlıksızbu diyetle yaqdan veremezsin..bıraktıqın anda alırsın..lütfen dengeleli beslenerek kilo vermeyi dene cnm..bnm bi arkadaşım saçma sapan beskendiqi için safra kesesini kaybetti..
çok teşekkür ederim cnmkumaşlarla ilgili durmadan netteki abiye elbiselere bakıyorum ama netleşen bişey yok..etek kısımları çok önemli..efnan her modeli beqenmiyor..bu arada cuma günü öqleden sonra köye gidiyoruz..15 gün yokuz..ama gelince tekrar size gelicez..alttaki komşum kumaşları çok beqendi illa gidelim banada alalım diyor..kumaşları köye götürüp annemlemi diksek yoksa kendimmi diksem karar veremedim..bakalım hayırlısı tatlım..sen neler yapıyosun bakalım..:26:
ayy ayyy ayyyyyyyy bu iltifatlar banamııkıss kendime hiç bu gözle bakmamıştım ben neymişimde haberim yokmuşş
caymak yok bebeqim..biz galip gelicez bu savaştan...vücudun direniyor kırıcaksın bu direnci..başka yolu yok..biz kazanıcaz ve kupayı gururla kaldırıcaz inşallahh
ayy ne güldüm quuu
çok geçmiş olsun cnm..ama kilo vermek için spor şart deqil..ben sporsuz verdim bunca kiloyu..60lı rakamlara inince başladım spora..bunu sakın dert etme..yediklerine dikkat edersen çok rahat kilo verirsin..moral çok önemli asla pes etme ne olursa olsun..
kızlar ben geldim ama hala böbreğimle küsüzbugün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım tüm değerlerim çok güzel çıktı bir tek idrarda protein pozitif çıktı asidik olmuş ...asit önemli değilde protein pozitif olması kafama takıldı,mesai arkadaşım 3 hafta izine ayrıldı oyüzden bir ileri tetkik yaptırmam lazım gidemiyorum onada canım sıkıldı...ama bugün sancım kesildi baş dönmesi,denge bozukluğu ve nabız düşüklüğü kaldı sadece...hayırlısı bakalım...onun haricinde kolestrol,trigliseritlerim,karaciğer enzimlerim demir bağlama değerlerim vede en çok bu myomlarımdan dolayı kan değerlerim çok düşmüştü 9 a kadar çok şükür myomlar kaybolup kanamalarımın miktarı ve günü düzelince 12,5 e çıkmış çok mutlu oldum bakalım böbrek işinide en kısa zamanda halledicem
çok sağol canım...şöyleki böbrekten idrarla normalde protein atılmaması gerekiyor yani albümin dersem daha anlaşılır olur...bu böbrekte sorun var demek oluyor canım,ama işin ilginci ateşim yada titremem yok sadece idrar ph ı 8 olmuş normalde 6-6.5 arası olması gerekiyor ,keton ve protein hiç olmaması gerek onların ikiside+1 pozitif çıkmış...yani bir sorun var doktor fakülteye git bir incelensin dedi ama iş arkadaşım izinde gidemiyorum tekim,hayırlısı olsun,okadarda su içiyorum en az 3 en çok 4 lt. günlük bitiriyorum...bide su içmesem vay halimecanim benim bende dunden beri yazacam her alinti yaptigimda oglum kapati bilgisayari oyle kaldi hata simdi ciktilar bi gireyim derya girmistir dedim acaba nasil oldu diye neyse cok gecmis olsun canim degerlerinin iyi cikmasina sevindim yalniz proteinin pozitif cikmasinin ne tur etkileri var bilmiyorum umarim fazla olumsuz etkilemez...
çok sağol canım...şöyleki böbrekten idrarla normalde protein atılmaması gerekiyor yani albümin dersem daha anlaşılır olur...bu böbrekte sorun var demek oluyor canım,ama işin ilginci ateşim yada titremem yok sadece idrar ph ı 8 olmuş normalde 6-6.5 arası olması gerekiyor ,keton ve protein hiç olmaması gerek onların ikiside+1 pozitif çıkmış...yani bir sorun var doktor fakülteye git bir incelensin dedi ama iş arkadaşım izinde gidemiyorum tekim,hayırlısı olsun,okadarda su içiyorum en az 3 en çok 4 lt. günlük bitiriyorum...bide su içmesem vay halime
simdi daha iyi anladim umarimen yakin zamanda bu sorununda ustesinden gelirsin ki ustesinden geleceksin inaniyorum....
hayırlı yolculuklar güle güle gidin gelin
annem de arzu kumaşları götürür seher ablama diktirir gelir demişti
ne zaman isterseniz buyurun gelin bekleriz
deryaammmmmmmmkızlar ben geldim ama hala böbreğimle küsüzbugün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım tüm değerlerim çok güzel çıktı bir tek idrarda protein pozitif çıktı asidik olmuş ...asit önemli değilde protein pozitif olması kafama takıldı,mesai arkadaşım 3 hafta izine ayrıldı oyüzden bir ileri tetkik yaptırmam lazım gidemiyorum onada canım sıkıldı...ama bugün sancım kesildi baş dönmesi,denge bozukluğu ve nabız düşüklüğü kaldı sadece...hayırlısı bakalım...onun haricinde kolestrol,trigliseritlerim,karaciğer enzimlerim demir bağlama değerlerim vede en çok bu myomlarımdan dolayı kan değerlerim çok düşmüştü 9 a kadar çok şükür myomlar kaybolup kanamalarımın miktarı ve günü düzelince 12,5 e çıkmış çok mutlu oldum bakalım böbrek işinide en kısa zamanda halledicem
klavuz idrarda protein evet normal değil.idrarında asidik çıktıysa biraz diyetinde proteini kısıtla bence bol su iç.idrarda protein çıktıysa 24 saat idrarda protein bakılması lazım eğer 300 üzerinde çıkarsa o zaman problemdir glomerül kaynaklıdır.. altındaysa takip edilir.yani kısaca sen bi şekilde izin al ve ileri tetkik yaptır..çok geçmiş olsun..kızlar ben geldim ama hala böbreğimle küsüzbugün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım tüm değerlerim çok güzel çıktı bir tek idrarda protein pozitif çıktı asidik olmuş ...asit önemli değilde protein pozitif olması kafama takıldı,mesai arkadaşım 3 hafta izine ayrıldı oyüzden bir ileri tetkik yaptırmam lazım gidemiyorum onada canım sıkıldı...ama bugün sancım kesildi baş dönmesi,denge bozukluğu ve nabız düşüklüğü kaldı sadece...hayırlısı bakalım...onun haricinde kolestrol,trigliseritlerim,karaciğer enzimlerim demir bağlama değerlerim vede en çok bu myomlarımdan dolayı kan değerlerim çok düşmüştü 9 a kadar çok şükür myomlar kaybolup kanamalarımın miktarı ve günü düzelince 12,5 e çıkmış çok mutlu oldum bakalım böbrek işinide en kısa zamanda halledicem
görmedim canım ya,geçmişe tam bakamadım nezaman yazdın hemen okuyayım derken buldum ve cevap yazdım yukarda canımcımtatlım çok teşekkür ederim..netten bikaç model beqendim şimdi..ve kumaşları kendim diksem daha iyi olacak..anneme modeli tarif edene kadar kendim dikeyim diyorum..birde annem her seferinde bedenimden biraz bol dikiyor..o öyle seviyor..sanırım kendim dikicem cnm..yenqeme selamlar..
deryaammmmmmmm
canım lütfen tetkiklerini ihmal etme yaptır..biraz biraz düzelmeye başlamışsın zaten inşallah bişeyciqin kalmaz..kendine çok dikkat et cnm..sana bişeyler yazmıştım okudunmu bitanem..
evet cnm biraz öncede gözüme çarptı lahmacunu bile yarım yemişsin..öqünlerini az tutmanda bi sakınca görmüyorum yaz aylarında iştahımız pek olmuyor..ama öqün atlama..ara öqünlerini mutlaka yap..meyvalar var bolbol yaz meyvaları..bunları hepimiz bu mevsimde tüketmeye özen gösterelim..bol vitamin var hepsinde..sen daha iyi bilirsin benden cnm...en azından almamzı gerekn vitaminleri almış oluruz..3 ana öqün yap diqer 3 ara öqünde süt yoqurt ve çeşitli meyvalar ye..inan sorunların kalmıcak bak göreceksin cnm..iyi haberlerini alınca çocukalr gibi seviniyorum..hastayım dediqin an dizleirmin baqı çözülüyor..sen bnm için çok deqerlisin cnm..seni çok seviyorum..iyi bak kendine lütfen cnm
hadi bekliyoruz bebeqimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?