çok teşekkür ederim canım...dediğin doğruda işte kimse yok nasıl gidicemki...zaten 3 yıl önce 24 saat idrar toplanmış sonuçlarıda 243 çıkmıştı,ondan beri ilk kez sorun yaşadım ama zaten benim doğuştan böbrek problemim var genetik...suyu 3 ile 4 lt. arası tüketiyorum,proteinide çok bartmıyorum günlük menülerim var gerçide...bakıcam arkadaşım bu iş şakaya gelmiyor...bu arada meslektaşmıyız ben hemşireyim ya sen:26:klavuz idrarda protein evet normal değil.idrarında asidik çıktıysa biraz diyetinde proteini kısıtla bence bol su iç.idrarda protein çıktıysa 24 saat idrarda protein bakılması lazım eğer 300 üzerinde çıkarsa o zaman problemdir glomerül kaynaklıdır.. altındaysa takip edilir.yani kısaca sen bi şekilde izin al ve ileri tetkik yaptır..çok geçmiş olsun..
GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM
leguim süper çıkmışsın maşallah sana tatil bitti şimdi kaldığın yerden devam zayıfladıkça yeni resimlerini görmek istiyoruz
ayşebahar canım sen nasıl oldun bu aralar sıcaklardanmıdır nedir bende böle bi mutsuz üzgün bi sinirli halim var sıkma canını kardeşin belkide kötü bi amaçla söylemedi şaka yapmıştır tabi gelin gibi olacaksın hem zayıfladın hemde sen gelin ablasısın boşver kardeşin şimdi evlenecek ya onun stresinden ne söylediğini kavrayamaz sen boşver giy takl takıştır valla üç çocuk annesi çıtır olmak herkese nasip olmaz
sudem canım sağol merak etmişsin beni ilaçlarımı aldığım sürece iyiyim canım ama sıcaklar ağrıları tetikliyor ilacın dozunu düşürdü doktor iki gündür hafif ağrım var buna şükür ya mızmızlanmamak lazım beterin beteri var sen nasılsın canım
kılavuzcum geçmiş olsun canım dikkat et kendine varya senin kahvaltılarına hastayım ben ya süper kahvaltı yapıyorsun dareısı başıma bu aralar kahvaltıyla aram bozuk mide bulantısından dolayı anlaşamıyoruz
senacım kızın tam ergenlik döneminde bu geçiş zordur Allah yardımcınız olsun ah gençler bi görebilseler neyin doğru olduğunu inşallah verir sınavını bak çalışmaya başlamış demekki oda bazı şeylerin farkına vardı bende yaşadım bu zor süreçleri kardeşim liseye giderken hep çalış çalış derdim benim yanımda kalıyordu eniştesi çok kızaredı bu kızın hali ne olacak diye bilgisayar telefon hayatının ayrılmaz parçasıydı ders çalışmaya pek vgönüllü değildi meğerse kuzum dersi derste anlayanlardanmış üniversite zamanı geldi çattı biz kazanamıyacak bu kız ne yapacağız derken şimdi 3, sınıfa bile geçtiistediği üniversite ve istediği bölümü kazandı çok şaşırdık ve çok mutlu olduk inşallah senin kızında atlatır bu dönemi seni çok iyi anlıyorum insanın uykuları kaçıyor valla ama üzülsekte sonuç güzel oluyor canım gençler bir ucundan toparlıyorlar merak etme aile sağlam olunca hiç korkma oda toparlar
charm canım azmine bayıldım ne güzel baya kilo verdin maşallah ben senden önce başladım sen beni geçtin maşallah tu tu tu nazar değmesin
kdr sen ne yapıyorsun dönmüşsün aramıza sevindim kilo verememkten dert yanma bak ben almaya başladım aynıydık seni geçtimkilo aldım ben ama olsun ilaçlar kesilince yine veririm sende vücudunu kandır biraz normal ye şok olsun sonra tekrar vermeye başlıyorsun
arcak,alaca,zeycey,triendy,green4,gereği düşünüldü,mektup sizler nasılsınız canlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz maşallah topik çoğalıyor ama bildirim listesi çok az verin bakim bildirimlerinizi kaytarmak yok
bikaç taneciiik önce yapalımmm adet yerini bulsun :)
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
bunlarda taze çıktı, mis tatilimdeeeeenn :)
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
:81:
sıkma canını sena abla yaaa..inşAllah ona ve bu olaya sebep olanlara ders olur..ben herkesten daha fazla üzüldüm bu konuya..kazanır inşAllah
sıkıntın neyse geçer inşAllah...bence düğün için beyaz iyi bi seçim değil.hem sen gelin ablasısın..şöyle canlı canlı giyin görsünler çıtır anneyi
nerde kız resimler koyacam dedin kaçıp gitmişsin
canim benim sen cok duygusal bir donem yasiyorsun beliki aslinda dugun telasi ve uc cocukla istedigin gibi hazirlanamamak seni etkilemis kardesinin dedikleri konusundada yesime katiliyrum kotu bir niyetle soyledigini sanmiyom aysecigim ayrica yasadiklarini bilmiyom ama suna eminimki senin o duygusal yapinin altinda cok guclu bir karekter var eminin sorunun hakinda gelirsin...
senacım kızın inşallah sınavı geçer. canını sıkmamaya çalış.
ayşebahar sıkıntın her ne ise inşallah kolaylıkla hallolur.
bugün kü menüm yazmasam daha iyi ya,
sabah 3 günkurusu,k flex sütle bi kase
saat 11 .30 gibi kahvaltı yaptım.3 zeytin,1 kk peynir,menemen,2 dilim ttb ekmeği
arada activa,1 kase kiraz
akşm 6 da akşam 2 biber,1 kabak dolması,2 bar ayran epeydir dolma yapmamıştım. çok ta severim fazla kaçırdım ama karnım tok
arada meyve ve yatmadan 1 bar yy süt...
çok geçmiş olsun tatlım,üzme kendini inşallah verir ...sonuçta o senin gibi hırslı ve tuttuğunu koparan bir kadının kızı...ucundanda olsa senin hırsın onada bulaşmıştır merak etme...
konuyu tam anlayamadım ama sende güçlü bir hatunsun ve aile arasında helede kızkardeşler arasında olur böyle şeyler...arada bende kızkardeşimle yaşıyorum...sonuçta kardeşiz kıyamayız birbirimize...belki oda şu an üzgündür ama sana belli etmiyordur canım
ay elbise süper bişiymiş yaw valla çok hoş bende kardeşinin yerinde olsam ki oldum 3.5yıl önce düğünümde eğer ablam böyle bişey giyseydi onu düğünüme almazdım herhaldee:84::84:ne biliyim çok dikkat çekmesini istemezdim:113: çok ihtişamlı bişey sonuçta ben gelinim ama dimi en güzel ben olmam lazımm kıskananlar çatlasıınn:130::130:, ama senin yerinde olsaydımda inadıma giyerdim o laftan sonra bananeeee :123:
esparkta chima sanırım zaranın çaprazında daichmannının karşısında köşede kalan bir mağaza.çok abiye olmasada şık davetler için güzel şeyler var.bi fikir olur enazından bi bakın.esparkta daha çok abiye yada davetlik kıyafet bulabilirsin.
takma etme moralini yüksek tut demek bizim adımıza kolay ama uygulamak zor.bu zor günlerde geçer kendine gelir mutlu huzurla hayatına devam edersin inşallah.
böyle yer ederım işte beynindeeeee tesekkurler canım guzel dıleklerın içinnnnn
işte elbıseyı senın üzerinde gormedıgımden bılemıycemmm gelıne on basar mısın, gelin gölgede kalır mıııııkardesın senı bılıyooo, korkmuş kızcagız gelin senın yanıdan sönük kalcak dıyeee sen bılırsın canım ölç biç bı kafanda, eşine bı sor onun fıkrını al, bı de empatı yap gelin sen olsan sen gıbı gelse ooha fılan olurmuydunnn içimde kalmasın dıyosan da giy gitsinnnnnnnnn, kıskananlarda catlasınnnn gıymem dıyosanda sen bulursun elbıse o yuzden kafan rahat olsun bu konuda, sen hep o elbıseye gore olanladıgın ıcın kendını bı şartlanma oluşmuştur, bıraz baksan vıtrınlere bı kacını denesen mutlaka bı yakısan, içine sinen cıkacaktırrr, seçim senin kolay gelsin canımmmm
bence o kadar kafaya takılcak bi durum değil tamam alınmıs olabılrıısn kardesının lafına ama bırde onun acısından bak bı kere evlenıcek ve kendi düğününde ablasıda olsa ondan daha fazla dıkkat cekmesını ıstemıyor kötü niyetli deil aslında
bu ara pek sık giremiyorum popo gezdiriyorum boyunainşallah yeşimcim...edebiyattan çok iyi bir sonuç bekliyordu..çokçok iyi geçti dedi ama 26 almış...yanlışlık olması mümkün deqilmiş 2 öqr. müfettiş eşliqinde kontrol ediyormuş..hayel kırıklıqı oldu...toplam 6 tane getirdi..ilk dönem 2 taneydi nasıl 6ya çıktı anlamadım..4 dersten girdi 2 tanesini verebilmiş...sınıfını geçebilmesi için 1 dersi daha geçmesi gerekiyor...off off off.....
fıstık valla benim memişler sende olsa inan kilo vermene gerek bile kalmazbikaç taneciiik önce yapalımmm adet yerini bulsun :)
Eki Görüntüle 223774
Eki Görüntüle 223775
Eki Görüntüle 223776
Eki Görüntüle 223777
bunlarda taze çıktı, mis tatilimdeeeeenn :)
Eki Görüntüle 223782
Eki Görüntüle 223778
Eki Görüntüle 223779
Eki Görüntüle 223780
Eki Görüntüle 223781
:81:
işte geldim burdayımc
green nerde yahu????????
içgüveysinden hallice asıl sen nasıl oldun ablacım.maşallah bu ara keyifli ve dinç bir halin var gibi geliyor bana msjlarındanGEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM
l
arcak,alaca,zeycey,triendy,green4,gereği düşünüldü,mektup sizler nasılsınız canlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz maşallah topik çoğalıyor ama bildirim listesi çok az verin bakim bildirimlerinizi kaytarmak yok
ablam senin elinden ne kurtulmuşki bu kurtulsun.içini ferah tut bu ara yoruluyon ediyon düzenini kuramıyon onun etkisidir.güzel bi tatilden sonra toparlanır sapasağlam olursun.her hastalığın başı yorgunluk ve streskızlar ben geldim ama hala böbreğimle küsüzbugün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım tüm değerlerim çok güzel çıktı bir tek idrarda protein pozitif çıktı asidik olmuş ...asit önemli değilde protein pozitif olması kafama takıldı,mesai arkadaşım 3 hafta izine ayrıldı oyüzden bir ileri tetkik yaptırmam lazım gidemiyorum onada canım sıkıldı...ama bugün sancım kesildi baş dönmesi,denge bozukluğu ve nabız düşüklüğü kaldı sadece...hayırlısı bakalım...onun haricinde kolestrol,trigliseritlerim,karaciğer enzimlerim demir bağlama değerlerim vede en çok bu myomlarımdan dolayı kan değerlerim çok düşmüştü 9 a kadar çok şükür myomlar kaybolup kanamalarımın miktarı ve günü düzelince 12,5 e çıkmış çok mutlu oldum bakalım böbrek işinide en kısa zamanda halledicem
şu saat oldu ben hala akşam yemeğimi yiyemedim. ve bu saatte iki dilim kavun yedim. ama en son 13de yemiştim ikindide 4-5 tane kepekli bisküvi yemiştim. açııımmm
geçmiş olsun babacına ablacım yazıyım diyorum hep unutuyorumgünaydınn çıtırlarımmmkalktım koçişle kahvaltımı yaptım şimdide form çayımı yudumluyorum :126: siz daha uyuyun anacımm gün başladı hava miss gibi şuan sıcakta çok yok ohh ne güzell bugün tekrar hastaneye gidicez babamın gözündeki bandaj açılacak..doktorun verdiqi randevuya göre safranboluya gidiş günümüz belli olacak..dönüşte bikaç parça cici alıcam kızımla kendime..eve gelmem kaç olur bilmiyorum..fazla oyalanmam öqlen öqlen..kalkın hadi yaa
alacammmm cok teşekkür ederiiimmm aşama aşama gitti anacım hepsi sizlerin desteğiyleee :)
uff fransada deniz keyfi başkadır diyosuuun süpperr süpperrrr :) avrupa plajları hatun görsün :)
nassı itekliyozz ayollll :)
teşekkür ederimm pericik :)
teşekkür ederim cnm :)
walla 68 kg felanken hedefimi 62den 58e çektimm, bu kdr kolay kilo werilebildiğini görünce fazla verilen kilo göz cıkarmaz didim:)
62li rakamları tartıda görüyorum şu anda, ama hala vücudumdan tamamen mutlu değilim, ve mutlu olabileceğim bir kiloya inmem için 4 kilodan fazla vermem gerektiği aşikar :) yani 58lik hedef de yetmicek bana :)
0 beden bana cok itici geliyo açıkçası, şu anda 38 beden gömleklere , eteklere, elbiselere girebiliyorummm rahatça, amaa ben 36 beden olmak istiyorummmm hayatımda ilkkk defaaaaaaaaaaaaa :81:
bende çok yaşıyorum dil yarası ama şimdide alt dudağımın içinde çıkmışayyy cnm geçmiş olsun dil yaraları çok kötü oluyo ağız gargaran varsa kullan iyileşme sürecini hızlandırıyor en azından
puffflama kız bende 2 haftadır bi 100gr verdim bide geçen cuma 600gr verdim toplamda 1kilo bile etmiyolar boşa gitti iki haftammpuffffffffff yaa kızlaaaaaaaaaaaar bu 65 yapıştı bana napıcam yyyaaaaa iki haftadır 100 gr mı gider vazcaymak üzereyimmm:95::95::95::95:
bende almıştım 2motorlu kemer 4ay önce ama 2 gün kullandım aşkımın bana dediği tek laf yetti valla ne buya pancar motoru gibi maşallah sese bak kafa kalmadı deyincekızlaaar geçen gün internette bir kampanyadan motorlu kemer aldım ben. hemencecik bugün geldi kargobir ara takmıştım kafaya, alacaktım çok araştırmıştım 6 motorlu falan istiyordum indirime girince alırım diye ertelemiştim. geçen o kampanyayı görünce yine araştırdım baya, karar verdim gözümü kırptım aldım. bu 6 motorlu değil sanırım ama en meşhuru videoları falan var nette takanın yüzü değişiyor seviye artırınca hem de kendi sitesinde çantası ilave kısa kemeri ek bantları varken kampanya sayfasındaki listede yoktu amaan neyse yarı fiyatına zaten demiştim. ama herşeyiyle tam geldi sevindim şimdi büroda kimse yok taksam mı bi denesem mi diye düşündüm ama pil gerek hem zaman alır kullanım klavuzu falan diye akşama erteledim. bakalım ne olacak heyyecanlıyım
ii yaparsın yemeden uyumaya çalış ben korkumdan yiyemiyorum bazen ama yoğurt yerim tıkıyo azda olsa canım 2 kaşık ye en azından aç uyunmuyo pekşu saat oldu ben hala akşam yemeğimi yiyemedim. ve bu saatte iki dilim kavun yedim. ama en son 13de yemiştim ikindide 4-5 tane kepekli bisküvi yemiştim. açııımmm
geçmiş olsun klavuzcum.şu mübarek günlerde Rabbim şifa versin...kızlar ben geldim ama hala böbreğimle küsüzbugün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım tüm değerlerim çok güzel çıktı bir tek idrarda protein pozitif çıktı asidik olmuş ...asit önemli değilde protein pozitif olması kafama takıldı,mesai arkadaşım 3 hafta izine ayrıldı oyüzden bir ileri tetkik yaptırmam lazım gidemiyorum onada canım sıkıldı...ama bugün sancım kesildi baş dönmesi,denge bozukluğu ve nabız düşüklüğü kaldı sadece...hayırlısı bakalım...onun haricinde kolestrol,trigliseritlerim,karaciğer enzimlerim demir bağlama değerlerim vede en çok bu myomlarımdan dolayı kan değerlerim çok düşmüştü 9 a kadar çok şükür myomlar kaybolup kanamalarımın miktarı ve günü düzelince 12,5 e çıkmış çok mutlu oldum bakalım böbrek işinide en kısa zamanda halledicem
sende kalvuz gibi hemşiremisin topiği sağlıkçılar bastıklavuz idrarda protein evet normal değil.idrarında asidik çıktıysa biraz diyetinde proteini kısıtla bence bol su iç.idrarda protein çıktıysa 24 saat idrarda protein bakılması lazım eğer 300 üzerinde çıkarsa o zaman problemdir glomerül kaynaklıdır.. altındaysa takip edilir.yani kısaca sen bi şekilde izin al ve ileri tetkik yaptır..çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun babacına ablacım yazıyım diyorum hep unutuyorumcicişlerinden banada alıverseneeee
ahanda böylee veedee böyle döve döve gidiyo yağlar accık kız onlara gidin de ben çıtır olcam dee zaten kararlısın iice bi korksunlar tez zamanda uçsunlar
bende çok yaşıyorum dil yarası ama şimdide alt dudağımın içinde çıkmışyemek yiyebiliyorum ama dişlerimi acı çeke çeke fırçalıyorum bide ruj sürünce dudakalarımı böle böle büzemiyorum iice ruj girsin diye elime kaldım saolsun kırmıyo beni
puffflama kız bende 2 haftadır bi 100gr verdim bide geçen cuma 600gr verdim toplamda 1kilo bile etmiyolar boşa gitti iki haftammama şu var en azından üste almadık değilmi tatlım üzülme boşver valla ben çok heycanlıyım geçen cumadan beri hiç tartılmadım eskisi gibi haftada 1 tartılcam ,,2 haftadır hersabah tartılıyodum moralim bozuluyordu verememem ondan bence bakalım nolcak bu cuma
bende almıştım 2motorlu kemer 4ay önce ama 2 gün kullandım aşkımın bana dediği tek laf yetti valla ne buya pancar motoru gibi maşallah sese bak kafa kalmadı deyinceertesi gün iade etmiştim okadar haklıki benimki elektirikliydi ama kablosu 1 metre falandı hep yatarken takıyodum hani çocuklar uyuyunca rahatça kullanıyım 30dk diye ama gece gece insanda kafa bırakmıyodu heleki 30dk sonra otomatik kapanması vardı ohhh beee oluyoduk eşimle beraber kafa bi uğuldamaya başlardı oh be dünya varmış diyoduk ama kurtulduk neyseki ben şu kas yapıcı kemerler varya onlardan alıcam hem titriyo hemde dakikada 400 mekik çekiyomuşsun gibi efor harcatıyo,işte benim favorim bu bakalım nezaman alıcam belli değil aşkımı ikna etmem lazım
ii yaparsın yemeden uyumaya çalış ben korkumdan yiyemiyorum bazen ama yoğurt yerim tıkıyo azda olsa canım 2 kaşık ye en azından aç uyunmuyo pek
yeşimcim çok teşekkür ederim canım..inşallah sınavlarını verir bizde derin bir oh çekeriz..bide tutmuş ben bu bölümü istemiyorum saqlıqa geçirin beni diyor..hemşire olmak istiyomuş..anadolu meslekten saqlıqwa geçiyo hem yok hemde puanları düşük.nasıll olacaksa :26:bu ara pek sık giremiyorum popo gezdiriyorum boyunaanne babaya üzüntü oluyor bu eğitim süreci.her türlü zor maddi manevi yıpratıyor bu tarz sorunlar aileyi.üzülme yapacak bişey yok şimdi çalışmak için daha fazla vakti var bu süreyi iyi değerlendirip ders alırsa bu durumdan bida böyle ne sizi nede kendini üzmez.her şerde bir hayır var buda ders olur inşallahta gelecek günlerde büyük başarılara imza atar sizi onurlandırır.
fıstık valla benim memişler sende olsa inan kilo vermene gerek bile kalmazgayet güzel bence bu halin bi sorun memişler onlarda normal boyutta olsa beyaz çıtır leblebi gibi olursun
işte geldim burdayımya gün içi dışarda akşam dolaşmakla vs ile yorgun düşüyorum bişicik yapmadan kendimi yatağa atıyorum fırsat olmuyor bida buraya gelmeye :26:
içgüveysinden hallice asıl sen nasıl oldun ablacım.maşallah bu ara keyifli ve dinç bir halin var gibi geliyor bana msjlarından
ablam senin elinden ne kurtulmuşki bu kurtulsun.içini ferah tut bu ara yoruluyon ediyon düzenini kuramıyon onun etkisidir.güzel bi tatilden sonra toparlanır sapasağlam olursun.her hastalığın başı yorgunluk ve stressen sağlıkçısın sana ne iyi gelir ne gelmez ne yapman gerektiğini bizden çok daha iyi bilirsin hele bi tatilini yap feci iyi hissedip toparlanacaksın
canım aç kalmak sana kilo verdirmez..bak şöyle anlatayım...yemek zamanı yemeqini yemezsen vücut aç kalıyor...ve ondan sonra yediqin ilk öqünde ne yersen ye direk yaqa çevirip depoluyor..aç kalma korkusuyla kendini garanti altına alıyor..birdaha aç kaldıqında depoladıqı yaqları eritip kullanmak için bunu yapıyor....sonrasında uqraş bu yaqları eritebilmek için..onun için öqün atlamamak son derece önemli..hatta ara öqünlerimizi yapıp metomuzun daha hızlı çalışmasını saqlıyoruz..hemde direncimiz düşmüyor...sende bunlarar dikkat edersen daha saqlıklı kilolar verirsinşu saat oldu ben hala akşam yemeğimi yiyemedim. ve bu saatte iki dilim kavun yedim. ama en son 13de yemiştim ikindide 4-5 tane kepekli bisküvi yemiştim. açııımmm
tuqbacım teşekkür ederim cnm babam inşallah dahada iyi olacak..canım istediqin ciciş olsun dükkan seningeçmiş olsun babacına ablacım yazıyım diyorum hep unutuyorumcicişlerinden banada alıverseneeee
ahanda böylee veedee böyle döve döve gidiyo yağlar accık kız onlara gidin de ben çıtır olcam dee zaten kararlısın iice bi korksunlar tez zamanda uçsunlar
bende çok yaşıyorum dil yarası ama şimdide alt dudağımın içinde çıkmışyemek yiyebiliyorum ama dişlerimi acı çeke çeke fırçalıyorum bide ruj sürünce dudakalarımı böle böle büzemiyorum iice ruj girsin diye elime kaldım saolsun kırmıyo beni
puffflama kız bende 2 haftadır bi 100gr verdim bide geçen cuma 600gr verdim toplamda 1kilo bile etmiyolar boşa gitti iki haftammama şu var en azından üste almadık değilmi tatlım üzülme boşver valla ben çok heycanlıyım geçen cumadan beri hiç tartılmadım eskisi gibi haftada 1 tartılcam ,,2 haftadır hersabah tartılıyodum moralim bozuluyordu verememem ondan bence bakalım nolcak bu cuma
bende almıştım 2motorlu kemer 4ay önce ama 2 gün kullandım aşkımın bana dediği tek laf yetti valla ne buya pancar motoru gibi maşallah sese bak kafa kalmadı deyinceertesi gün iade etmiştim okadar haklıki benimki elektirikliydi ama kablosu 1 metre falandı hep yatarken takıyodum hani çocuklar uyuyunca rahatça kullanıyım 30dk diye ama gece gece insanda kafa bırakmıyodu heleki 30dk sonra otomatik kapanması vardı ohhh beee oluyoduk eşimle beraber kafa bi uğuldamaya başlardı oh be dünya varmış diyoduk ama kurtulduk neyseki ben şu kas yapıcı kemerler varya onlardan alıcam hem titriyo hemde dakikada 400 mekik çekiyomuşsun gibi efor harcatıyo,işte benim favorim bu bakalım nezaman alıcam belli değil aşkımı ikna etmem lazım
ii yaparsın yemeden uyumaya çalış ben korkumdan yiyemiyorum bazen ama yoğurt yerim tıkıyo azda olsa canım 2 kaşık ye en azından aç uyunmuyo pek
Günaydın kısçeler bu sabahta ben erken yazayım ve kahvaltıma başlayayım.
Bugün ki kahvaltımı dün uyarmanız nedeniyle genişlettim.
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
1 haşlanmış yumurta,
3 tane zeytin,
1 domates
ayyyy cnm çok geçmiş olsun sporu takma o kadar bizlerde sporsuz verdik sen bir sağlığına kavuşta gerisi kolaydüzenli diyete spora başladım ilk defa 1 ay hiç bozmadan sporu aksatmadan devam ettim bu sabah bı uyandım belim kitlenmiş resmen mr çektirdim(( disk te bilmem ne zedelenmesi varmıs çok ilerlemiş spor yasakkk fizik tedavi eger sonuc vermesse amelıyat (( nerden çıktı şimdi bu nasıl kilo verıcem
aynen al bendende o kadar ya elim kolum soğuyo herşeydenKızlaaarr bu sıcakk bu neemm yedi beni yediii hiç bişey yapasım gelmiyoo yaaa napcam beeenn... öfff pööffff....:84: :97:
evet biliyorum çok koptum sizden ne deseniz haklısınız valla kilomda hemen hemen eski kiloma yaklaştı diyet miyet hak getire yani senin kolonoskopi sonucu noldu geçmişi okuyamıyorumdacanım çok geçmiş olsun...derya gelince ilqilenir seninle malum gönüllü hemşiremizz:82:
inşallah canım kızıma bu kadar kırıqı hiç yakıştıramıyorum ve düşündükçe sinirleniyorum..inşallah sınavları verir içim rahatlar..desteqin için teşekkürler tatlım
nerelerdesinnn sennnnnnnn
çok geçmiş olsun cnm bu arada hoşgeldinn...
çok saqlıksızbu diyetle yaqdan veremezsin..bıraktıqın anda alırsın..lütfen dengeleli beslenerek kilo vermeyi dene cnm..bnm bi arkadaşım saçma sapan beskendiqi için safra kesesini kaybetti..
çok teşekkür ederim cnmkumaşlarla ilgili durmadan netteki abiye elbiselere bakıyorum ama netleşen bişey yok..etek kısımları çok önemli..efnan her modeli beqenmiyor..bu arada cuma günü öqleden sonra köye gidiyoruz..15 gün yokuz..ama gelince tekrar size gelicez..alttaki komşum kumaşları çok beqendi illa gidelim banada alalım diyor..kumaşları köye götürüp annemlemi diksek yoksa kendimmi diksem karar veremedim..bakalım hayırlısı tatlım..sen neler yapıyosun bakalım..:26:
ayy ayyy ayyyyyyyy bu iltifatlar banamııkıss kendime hiç bu gözle bakmamıştım ben neymişimde haberim yokmuşş
caymak yok bebeqim..biz galip gelicez bu savaştan...vücudun direniyor kırıcaksın bu direnci..başka yolu yok..biz kazanıcaz ve kupayı gururla kaldırıcaz inşallahh
ayy ne güldüm quuu
çok geçmiş olsun cnm..ama kilo vermek için spor şart deqil..ben sporsuz verdim bunca kiloyu..60lı rakamlara inince başladım spora..bunu sakın dert etme..yediklerine dikkat edersen çok rahat kilo verirsin..moral çok önemli asla pes etme ne olursa olsun..
canım benm ihmal etme ne yapılacaksa hemen müdahale ettir böbrek çok önemli dualarımız seninle inş kötü bişi yoktur geçici bir durumdur inş.kızlar ben geldim ama hala böbreğimle küsüzbugün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım tüm değerlerim çok güzel çıktı bir tek idrarda protein pozitif çıktı asidik olmuş ...asit önemli değilde protein pozitif olması kafama takıldı,mesai arkadaşım 3 hafta izine ayrıldı oyüzden bir ileri tetkik yaptırmam lazım gidemiyorum onada canım sıkıldı...ama bugün sancım kesildi baş dönmesi,denge bozukluğu ve nabız düşüklüğü kaldı sadece...hayırlısı bakalım...onun haricinde kolestrol,trigliseritlerim,karaciğer enzimlerim demir bağlama değerlerim vede en çok bu myomlarımdan dolayı kan değerlerim çok düşmüştü 9 a kadar çok şükür myomlar kaybolup kanamalarımın miktarı ve günü düzelince 12,5 e çıkmış çok mutlu oldum bakalım böbrek işinide en kısa zamanda halledicem
günaydın arkadaşlarherkese hayırlı birgün dilerimm
bugün çok yoqunum..kuaföre gidicem..alışveriş yapıcaz babamla..yolda yemek için bişeyler hazırlıcam..valzileri toplucam..biraz ütü var onalrı ütülücem..2 makina çamaşır yıkanması gerekiyor..off yazaraken bile yoruldum..yarın cumadan sonra yola çıkıyoruz..2 hafta kalıcaz safranboluda..ama üzülmeyin kızlar laptop ve vınn yanımda olacak..hergün girmeye çalışırım eşim ve oqlumla ortak kullanıcaz..bana ne zaman sıra gelir bilemiyorum:44: listemizi ben hazırlıcam..ve bugün baskülde çok güzle rakamlar gördüm..tatile çıkmadan önceki rakama çok yaklaştım..ama malesef yarın yine gidiyoruz..1 haftada 6 kilo almıştım şimdi 2 hafta kalıcaz..vayy halimee:95: nasıı durucam hamurişlerini yemedenn:84::84::84:
günaydın arkadaşlarherkese hayırlı birgün dilerimm
bugün çok yoqunum..kuaföre gidicem..alışveriş yapıcaz babamla..yolda yemek için bişeyler hazırlıcam..valzileri toplucam..biraz ütü var onalrı ütülücem..2 makina çamaşır yıkanması gerekiyor..off yazaraken bile yoruldum..yarın cumadan sonra yola çıkıyoruz..2 hafta kalıcaz safranboluda..ama üzülmeyin kızlar laptop ve vınn yanımda olacak..hergün girmeye çalışırım eşim ve oqlumla ortak kullanıcaz..bana ne zaman sıra gelir bilemiyorum:44: listemizi ben hazırlıcam..ve bugün baskülde çok güzle rakamlar gördüm..tatile çıkmadan önceki rakama çok yaklaştım..ama malesef yarın yine gidiyoruz..1 haftada 6 kilo almıştım şimdi 2 hafta kalıcaz..vayy halimee:95: nasıı durucam hamurişlerini yemedenn:84::84::84:
herkese günaydın kızlaaar herkes iyidir umarım.bugün oruç tuttuğum için menüleriniz okumuyurmtabiii sahur yapamadım tlin sesini dumamışım bi kalktım imsak kesilmiş..:26::26:acıkamam ama susuzluk nolcek bilmiyorum.
geçmiş olsun klavuzcum.şu mübarek günlerde Rabbim şifa versin...
sende kalvuz gibi hemşiremisin topiği sağlıkçılar bastıyoksa dr musun :26::26:
pufluycam işte son bi gün 64 ü ucundan gördüm gördüm göremedim çok fena paralıycam bu kiloları70 te takılmıştım 65te takıldım kesin 60 tada takılrım desteğin için çok sağol canım
kaptanııııııııııım sanada desteğin için teşekkür ederimoruçken nasıl besleneceğiz hiç anlatmıyosun tecrübelerini.. diğer oruç tuttuklarımada hiç rastlaşamadık..biraz bahsedersen çok sevinirim ramazanı şerif de geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?