teşekkür ederim cnm..kopma burdan bitanem burdan kopunca gerçekten kilo alnıyor..burası olmasaydı kesinlikle bukadar kilo veremezdim..kendine kötütük yapma lütfen..buraya gelmeyi alışkanlık haline getirip hedeflediqi kiloya inmeden giden kimsenin olacaqını sanmıyorum..kolonoskopi sonucum hafif miktarda kolit cnm..önemsiz bişeymiş herkeste olabilirmiş..şükürler olsun rahatladım tatlım..unutmadıqın için teşekkürlerr..ayyyy cnm çok geçmiş olsun sporu takma o kadar bizlerde sporsuz verdik sen bir sağlığına kavuşta gerisi kolay
aynen al bendende o kadar ya elim kolum soğuyo herşeyden
evet biliyorum çok koptum sizden ne deseniz haklısınız valla kilomda hemen hemen eski kiloma yaklaştı diyet miyet hak getire yani senin kolonoskopi sonucu noldu geçmişi okuyamıyorumda
canım benm ihmal etme ne yapılacaksa hemen müdahale ettir böbrek çok önemli dualarımız seninle inş kötü bişi yoktur geçici bir durumdur inş.
canım sorunu cevapladım ama sen çıkmışsın..teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için..elimden geldiqi kadar hergün girmeye çalışırım cnm duruma baqlı..bazen çok müsait oluyoruz bazen nefes alamıyoruz..bnm koçiş ordada gezmeden durmuyor..hergün gidiyoruz biyerlere...ama bu sefer evde dinlemek istiyorum..gerçekten bu aralar çok yoruldum..bu gelgitler beni çok yordu..küsme kıss vaktim olduqu an burdayım meraklanmakaptanım lütfen soruma cevap veeeeer gitmeden.şimdiden iyi yolculuklar sana :79::79: ..bende hafta sonu adanada olucam..yaaa nolursun tatilde hergün gel yaaa.sensiz çok dağılıyo burası..hergün girmezsen küserim bakkkkk
teşekkür ederim cnm...ben o dediqin bitki çaylarını 1 yıldır içiyorum..olmazsa olmazlarım onlar bnm..neredeyse her çeşiti var evimde..onları içmeden duramıyorum..Hayırlı yolculuklar..1 haftada 6 kilo alarak rekor kırmışsın sanırım içer misin bilmiyorum ama sana bi önerim olcak doğuş un form çayı var maydanozlu, limonlu içinde bayağı bitki var. Kiraz sapı falan da var. Ben akşamları abarttığımda ondan içiyorum iyi geliyor Bu hafta bayağı yemiştim pizzalar, pideler, dondurmalar bugün tartıldım 500 gr almışım. Bugün dikkat edersem o da gider herhalde regl durumu var bide off offf Bu hafta kilo veremedim maalesef haftaya daha azimli olucam
günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsınyavru ceylanlar günaydın nasılsınız bakem
günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın
kızlar merhaba,
ben dün işe başladım..güzel bir şube,çok yoğun da görünmüyor fakat aklım hep oğlumda..evime de 2 vesait ve 1 saat kadar aktarmayla..eşim bırakıyor ama o da nereye kdr bırakır..
istifa konusunu düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. yöneticim de yıllık izindeymiş, gelsin oturup konuşucam.. kıdem ihbar tazminatlarını da yakıcam napayım,karnıma ağrılar giriyor oğlumla değilim diye..
bu arada hala reglim sürüyor ama zayıfladım sinir stresten. yarın sabah yine tartılıcam buraya yazarım.
hoş geldin cnm tabi alırız aramıza tartının dijital olması daha iyi olur gramları bile farkediyosun çünküslm herkese
her yaz kilo verip kışın fazlasıyla geri alıyorum
geçen kış sonuda 75 civarındaydım ama ramazan bitimi 65 olmuştum çok iyiydim ama şuanda
1.65 boy 79 kiloyum
bugün diyetimin 5. günü
arkadaşlar çok araştırdım dukan diyeti yapayım dedim karatay diyetim yapayım dedim ama bunların hepsi çook sağlıksız olduğunu öğrendim acelem yok yvaş yavaş vereyim dedim
kahvaltı; yumurta mutlaka yemeye çalışıyorum 1 tane tabi peynir salatalık domates 2 dilim kepek ekmek,çay-şekersiz
aralarda ;meyve yada form bisküvi
ana öğün; 1 öğün ekmeksiz yoğurla herhangi bi yemek sebze ve bakliyat ağırlıklı ekmeksiz yiyorum
diğer öğün olarak k flex yiyorum
günde 3 litre su belkide daha çok çünki malum sıcak havalar
veeeee koşu bandında 40-50 dk yürüme 5km-6km hızda yürüyüşüm bitincede biraz egzersiz hareketleri
ve bugün 5. gün tartıldım açkarnına ve lavaboya çıktıktan sonra 77 çıktım.
ama biraz tereddütteyim benim tartım dijital değil yanılma payı varmı acep
eee sizler ilk haftalar ne kadar verdiniz?
slm herkese
her yaz kilo verip kışın fazlasıyla geri alıyorum
geçen kış sonuda 75 civarındaydım ama ramazan bitimi 65 olmuştum çok iyiydim ama şuanda
1.65 boy 79 kiloyum
bugün diyetimin 5. günü
arkadaşlar çok araştırdım dukan diyeti yapayım dedim karatay diyetim yapayım dedim ama bunların hepsi çook sağlıksız olduğunu öğrendim acelem yok yvaş yavaş vereyim dedim
kahvaltı; yumurta mutlaka yemeye çalışıyorum 1 tane tabi peynir salatalık domates 2 dilim kepek ekmek,çay-şekersiz
aralarda ;meyve yada form bisküvi
ana öğün; 1 öğün ekmeksiz yoğurla herhangi bi yemek sebze ve bakliyat ağırlıklı ekmeksiz yiyorum
diğer öğün olarak k flex yiyorum
günde 3 litre su belkide daha çok çünki malum sıcak havalar
veeeee koşu bandında 40-50 dk yürüme 5km-6km hızda yürüyüşüm bitincede biraz egzersiz hareketleri
ve bugün 5. gün tartıldım açkarnına ve lavaboya çıktıktan sonra 77 çıktım.
ama biraz tereddütteyim benim tartım dijital değil yanılma payı varmı acep
eee sizler ilk haftalar ne kadar verdiniz?
bide süsbiberi yiyiyorum 2 öğün sabah öğle bağırsaklar çok ii geliyo
bide bugün keten tohumuna başkadım yemeklerden önce bir tatlı kaşığı alıyorum
tavsiyeleriniz var mı?
canım yeni işin hayırlı olsun..yazından anladıqım kadarıyla oqlundan ayrı kalmak istemiyorsun..o zaman işi bırakman gerekecek sanırım..istediqin gerçekten bumu cnm..kızlar merhaba,
ben dün işe başladım..güzel bir şube,çok yoğun da görünmüyor fakat aklım hep oğlumda..evime de 2 vesait ve 1 saat kadar aktarmayla..eşim bırakıyor ama o da nereye kdr bırakır..
istifa konusunu düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. yöneticim de yıllık izindeymiş, gelsin oturup konuşucam.. kıdem ihbar tazminatlarını da yakıcam napayım,karnıma ağrılar giriyor oğlumla değilim diye..
bu arada hala reglim sürüyor ama zayıfladım sinir stresten. yarın sabah yine tartılıcam buraya yazarım.
süperrrrr.....günaydın cnm....kızlar günaydın
bugün gene laptopumu işe getirdim,ara ara bakıcam ...
HERKESE GÜNAYDINLAR ÇITIRLAR
çok enteresan cnm..bende çok şaşırdım..bu arada yazmayı unuttum çok sık giremesem de hepinizi özlüyorum uzak kalınca valla..hepinizi kocaman öpüyorum.. benim için dua edin, hem benim hakkımda hem de hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
bu arada aklıma gelmişken kızlar geçen gün dr.a gittik, internette yazdıkların için teşekkür ederim dedi.şok oldum.ben dr hakkında buraya görüş yazmışım üstelik sadece nickle yani,hiçbir yerde adımı yazmadım forumda,eminim bundan.yani tahmin etmesi mümkün değil.. nerden bildiniz ben olduğumu dedim,ben bilirim dedi,eşim de ben de şok olduk.. meğer googleda adını yazınca bizim forumda benim yorumum da çıkıyormuş,olaydan tahmin etmiş.. şaşırdım yani..
kimse benimle ilgilenmeyecek sanırım
başka biabaşlığamı yazmalıydım
günaydın diyetdaşlarım nasılsınız bugün biraz geçmişe bakim gelim bu arada dünkü mönüyüde yazim bari:
sabah:1 simit ,bir bardak su
ara:üç adet kuru kayısı
öğle:iki yumurtayla yapılmış menemen,bir bardak cacık,iki dilim ekmek
ara:bir bardak portakal suyu
akşam:yoğurtlu semizotu salatası
akşam bol bol su bide callenle spor yaptım uzun aradan sonra iyi geldi şimdilik arada yapayım vücudu yormadan sonrta alışınca hergün yapıcam nasipse ay özlemişim spor yapmayı ama hala yürüyüş yapamıyorum ayaklarım çok ağrıyor o yüzden şimdilik callene devam
canım aramıza hoşgeldin umarım devamlı gelirsin ve hedeflediqin kiloya ulaşırsın..buraya hergün birsürü kişi gelir çoqunu sadece 1 defa görürüz..kioo vermek için burası şart öncelikle bunu belirteyim..
kendimi tanıtayım ben sena takım kaptanıyım..her cuama sabahı özelime kilo bildirimi yapılıyor..ve bunun sonunda bir liste oluşturuyorum..kim ne yapmış ayrıntılı olarak görüyoruz..
sana öncelikle tavsiyem kepek ekmeqi kullanma..ciddi boyutta kansızlıqa yol açıyor..tam tahıllı çavdar ve buqday ekmeqi kullan..2 dilim ekmek hakkımız var onuda kahvaltıda tüketiyoruz..alışınca zaten diqer öqünlerde ekmeqi kesinlikle aramıyoruz..öqlen öqününde bakliyatlara aqırlık verdiqini yazmışsın..bakliyatlarda çok fazla karbonhidrat var ekmeksizde yesen kilo almanı engeller..bakliyat yerine sebze yemeqi balık tavuk ve kırmızı et yiyebilirsin..köftede yiyebilirsin..örnek verecek olursak
öqlen yemeqi
1 kase çorba
sebze yemeqi yada et ürünler(balık tavuk köfte kırmızı et)
bol salata
ayran..
bu menü bir kişiyi rahatlıkla doyuruyor cnm..pilav makarna bakliyat tüketmiyoruz..cuma günleri bildirimden sonra ogün istediqimiz özlediqimiz şeyleri yine ölçülü olarak yiyebiliyoruz..pilav makarna bakliyat tatlı yada hamuruişi bunlardan birini yiyebilirsin..ama mutlaka öqlen yemelisin..bunları akşam yersen erimez kilo alırsın..
akşam öqünlerinide olabildiqince hafif geçiriyoruz..tek çeşit yemek ve salata tarıznda yada ayran yoqurt şeklinde yiyoruz..ve mutlaka ara öqünlerimiz oluyor..meyva süt yoqurt bunları yiyebilirsin..3 litre su en ideali..fazlasını içme demişti bana doktor..takıldıqın biyer olursa yien konuşruz cnm..bol iradeler..tekrar hoşgeldin..
allah kabul etsın canım bend enıyetlıyım bugun ben sahur yaptım ama gecen kandılde yapamamıstım senın gıbı cok rahat tuttum eger dısarı cıkmayacaksan fazla susamazsınherkese günaydın kızlaaar herkes iyidir umarım.bugün oruç tuttuğum için menüleriniz okumuyurmtabiii sahur yapamadım tlin sesini dumamışım bi kalktım imsak kesilmiş..:26::26:acıkamam ama susuzluk nolcek bilmiyorum.
geçmiş olsun klavuzcum.şu mübarek günlerde Rabbim şifa versin...
sende kalvuz gibi hemşiremisin topiği sağlıkçılar bastıyoksa dr musun :26::26:
pufluycam işte son bi gün 64 ü ucundan gördüm gördüm göremedim çok fena paralıycam bu kiloları70 te takılmıştım 65te takıldım kesin 60 tada takılrım desteğin için çok sağol canım
kaptanııııııııııım sanada desteğin için teşekkür ederimoruçken nasıl besleneceğiz hiç anlatmıyosun tecrübelerini.. diğer oruç tuttuklarımada hiç rastlaşamadık..biraz bahsedersen çok sevinirim ramazanı şerif de geliyo
canım hakkında hayırlı bı karar verırsın ınsallahkızlar merhaba,
kızlar günaydın
bugün gene laptopumu işe getirdim,ara ara bakıcam ...
HERKESE GÜNAYDINLAR ÇITIRLAR
canım kalbinin sesini dinle.seni ne mutlu edecekse ono yap. ben oğlum doğmadan ücretsiz izin almayı kafama koymuştum.evde almıştık krediyle çok borcumuz vardı hala var ama Allah yardım ediyor ben oğlum 1.5 yaşına gelene kadar yanında olcam inşallah. sonrada babaannemiz bakacak.ben böyle mutluyum. madden biraz sıkışığız ama olsun..kızlar merhaba,
sağol canım tavsiyelerine uyacam tartı şimdilik bununla idare edeceğiz ben bildirim yapacak mıyım daha bu pazar başladom diyete
günaydın cnm..sabah simit yemişsin öqlende 2 dilim ekmek..ikisinden birirnin olmamaıs gerekiyoryarın cuma bildirim öncesi nasıl yedin kıss bu kadar
menemen tuzsuz canım ekmeksiz gitmezki ama yazaten kiloda veremiyorum ilaçlar iştahımı açıyor zor zapdediyorum kendimi offf offf nolcek benim bu halim haklısın kaptan bi daha yapmam dicem ama iştahıma söz geçirebilirsem artık inşallah 15 gün sonra kortizonu kesecek doktor bişey çıkmazsa o zaman tam gaz devam edicem
allah kabul etsın canım bend enıyetlıyım bugun ben sahur yaptım ama gecen kandılde yapamamıstım senın gıbı cok rahat tuttum eger dısarı cıkmayacaksan fazla susamazsın
canım hakkında hayırlı bı karar verırsın ınsallah
günaydın hosgeldın
günaydın kızlar bende niyetliyim bugun yarında oyle olucam ıns allah kabul etsin.bu sefer sahura kalktım oglums aolsun oturduk onla 1 saat domates peynir salatalık az ekmek 2 kasık yogurt yedım 2 bucukta suyumuda içip yattım
kızlar bu gece eşim ist a gidecek ordakı evle ılgılı bazı işlemleri yaptırmak ıcın bizi o getırıp götürüyor o yüzden sız ablanda kalın dedı bende stres yapıyom benım sıpa durmazsa dıye gece ve boyel olunca daha kötü oluyor dedim acaba yarına izin mi alsam evde dursak ne dersiniz 2 hafta sonra bıdaha gıdecek ben o zaman alırım dıyodum ama eşim al diyor izin napsam acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?