70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bide süsbiberi yiyiyorum 2 öğün sabah öğle bağırsaklar çok ii geliyo

bide bugün keten tohumuna başkadım yemeklerden önce bir tatlı kaşığı alıyorum
tavsiyeleriniz var mı?

teşekkür ederim cnm..kopma burdan bitanem burdan kopunca gerçekten kilo alnıyor..burası olmasaydı kesinlikle bukadar kilo veremezdim..kendine kötütük yapma lütfen..buraya gelmeyi alışkanlık haline getirip hedeflediqi kiloya inmeden giden kimsenin olacaqını sanmıyorum..kolonoskopi sonucum hafif miktarda kolit cnm..önemsiz bişeymiş herkeste olabilirmiş..şükürler olsun rahatladım tatlım..unutmadıqın için teşekkürlerr..
canım sorunu cevapladım ama sen çıkmışsın..teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için..elimden geldiqi kadar hergün girmeye çalışırım cnm duruma baqlı..bazen çok müsait oluyoruz bazen nefes alamıyoruz..bnm koçiş ordada gezmeden durmuyor..hergün gidiyoruz biyerlere...ama bu sefer evde dinlemek istiyorum..gerçekten bu aralar çok yoruldum..bu gelgitler beni çok yordu..küsme kıss vaktim olduqu an burdayım meraklanma
teşekkür ederim cnm...ben o dediqin bitki çaylarını 1 yıldır içiyorum..olmazsa olmazlarım onlar bnm..neredeyse her çeşiti var evimde..onları içmeden duramıyorum..
yavru ceylanlar günaydın nasılsınız bakem
günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
ben dün işe başladım..güzel bir şube,çok yoğun da görünmüyor fakat aklım hep oğlumda.. evime de 2 vesait ve 1 saat kadar aktarmayla..eşim bırakıyor ama o da nereye kdr bırakır..
istifa konusunu düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. yöneticim de yıllık izindeymiş, gelsin oturup konuşucam.. kıdem ihbar tazminatlarını da yakıcam napayım,karnıma ağrılar giriyor oğlumla değilim diye..
bu arada hala reglim sürüyor ama zayıfladım sinir stresten. yarın sabah yine tartılıcam buraya yazarım.

kızlar günaydın
bugün gene laptopumu işe getirdim,ara ara bakıcam ...
HERKESE GÜNAYDINLAR ÇITIRLAR

bu arada yazmayı unuttum çok sık giremesem de hepinizi özlüyorum uzak kalınca valla..hepinizi kocaman öpüyorum.. benim için dua edin, hem benim hakkımda hem de hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
bu arada aklıma gelmişken kızlar geçen gün dr.a gittik, internette yazdıkların için teşekkür ederim dedi.şok oldum.ben dr hakkında buraya görüş yazmışım üstelik sadece nickle yani,hiçbir yerde adımı yazmadım forumda,eminim bundan.yani tahmin etmesi mümkün değil.. nerden bildiniz ben olduğumu dedim,ben bilirim dedi,eşim de ben de şok olduk.. meğer googleda adını yazınca bizim forumda benim yorumum da çıkıyormuş,olaydan tahmin etmiş.. şaşırdım yani..

günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın

temiz çıkmasına çok sevindim sonucunun bende iyim hamd olsun çok şükür toparladım inş.

oo gerçekten çok uzakmış allah kolaylık versin cnm ve ne hayırlısıysa o olsun hakkında

hoş geldin cnm tabi alırız aramıza tartının dijital olması daha iyi olur gramları bile farkediyosun çünkü

bide süsbiberi yiyiyorum 2 öğün sabah öğle bağırsaklar çok ii geliyo

bide bugün keten tohumuna başkadım yemeklerden önce bir tatlı kaşığı alıyorum
tavsiyeleriniz var mı?

canım aramıza hoşgeldin umarım devamlı gelirsin ve hedeflediqin kiloya ulaşırsın..buraya hergün birsürü kişi gelir çoqunu sadece 1 defa görürüz..kioo vermek için burası şart öncelikle bunu belirteyim..
kendimi tanıtayım ben sena takım kaptanıyım..her cuama sabahı özelime kilo bildirimi yapılıyor..ve bunun sonunda bir liste oluşturuyorum..kim ne yapmış ayrıntılı olarak görüyoruz..
sana öncelikle tavsiyem kepek ekmeqi kullanma..ciddi boyutta kansızlıqa yol açıyor..tam tahıllı çavdar ve buqday ekmeqi kullan..2 dilim ekmek hakkımız var onuda kahvaltıda tüketiyoruz..alışınca zaten diqer öqünlerde ekmeqi kesinlikle aramıyoruz..öqlen öqününde bakliyatlara aqırlık verdiqini yazmışsın..bakliyatlarda çok fazla karbonhidrat var ekmeksizde yesen kilo almanı engeller..bakliyat yerine sebze yemeqi balık tavuk ve kırmızı et yiyebilirsin..köftede yiyebilirsin..örnek verecek olursak

öqlen yemeqi
1 kase çorba
sebze yemeqi yada et ürünler(balık tavuk köfte kırmızı et)
bol salata
ayran..
bu menü bir kişiyi rahatlıkla doyuruyor cnm..pilav makarna bakliyat tüketmiyoruz..cuma günleri bildirimden sonra ogün istediqimiz özlediqimiz şeyleri yine ölçülü olarak yiyebiliyoruz..pilav makarna bakliyat tatlı yada hamuruişi bunlardan birini yiyebilirsin..ama mutlaka öqlen yemelisin..bunları akşam yersen erimez kilo alırsın..
akşam öqünlerinide olabildiqince hafif geçiriyoruz..tek çeşit yemek ve salata tarıznda yada ayran yoqurt şeklinde yiyoruz..ve mutlaka ara öqünlerimiz oluyor..meyva süt yoqurt bunları yiyebilirsin..3 litre su en ideali..fazlasını içme demişti bana doktor..takıldıqın biyer olursa yien konuşruz cnm..bol iradeler..tekrar hoşgeldin..

Son düzenleme:
günaydın diyetdaşlarım nasılsınız bugün biraz geçmişe bakim gelim bu arada dünkü mönüyüde yazim bari:
sabah:1 simit ,bir bardak su

ara:üç adet kuru kayısı

öğle:iki yumurtayla yapılmış menemen,bir bardak cacık,iki dilim ekmek

ara:bir bardak portakal suyu

akşam:yoğurtlu semizotu salatası

akşam bol bol su bide callenle spor yaptım uzun aradan sonra iyi geldi şimdilik arada yapayım vücudu yormadan sonrta alışınca hergün yapıcam nasipse ay özlemişim spor yapmayı ama hala yürüyüş yapamıyorum ayaklarım çok ağrıyor o yüzden şimdilik callene devam

canım yeni işin hayırlı olsun..yazından anladıqım kadarıyla oqlundan ayrı kalmak istemiyorsun..o zaman işi bırakman gerekecek sanırım..istediqin gerçekten bumu cnm..
kızlar günaydın
süperrrrr.....günaydın cnm....
çok enteresan cnm..bende çok şaşırdım..
kimse benimle ilgilenmeyecek sanırım
başka biabaşlığamı yazmalıydım

kıss bi durr...yazana kadar zaman geçiyor..biz yazdıqımız bişeye cevap alabilmek için bazen 1-2 gün bekliyoruz..az bi durr

günaydın cnm..sabah simit yemişsin öqlende 2 dilim ekmek..ikisinden birirnin olmamaıs gerekiyor yarın cuma bildirim öncesi nasıl yedin kıss bu kadar

sağol canım tavsiyelerine uyacam tartı şimdilik bununla idare edeceğiz ben bildirim yapacak mıyım daha bu pazar başladom diyete

allah kabul etsın canım bend enıyetlıyım bugun ben sahur yaptım ama gecen kandılde yapamamıstım senın gıbı cok rahat tuttum eger dısarı cıkmayacaksan fazla susamazsın
canım hakkında hayırlı bı karar verırsın ınsallah
kızlar günaydın

günaydın hosgeldın

günaydın kızlar bende niyetliyim bugun yarında oyle olucam ıns allah kabul etsin.bu sefer sahura kalktım oglums aolsun oturduk onla 1 saat domates peynir salatalık az ekmek 2 kasık yogurt yedım 2 bucukta suyumuda içip yattım

kızlar bu gece eşim ist a gidecek ordakı evle ılgılı bazı işlemleri yaptırmak ıcın bizi o getırıp götürüyor o yüzden sız ablanda kalın dedı bende stres yapıyom benım sıpa durmazsa dıye gece ve boyel olunca daha kötü oluyor dedim acaba yarına izin mi alsam evde dursak ne dersiniz 2 hafta sonra bıdaha gıdecek ben o zaman alırım dıyodum ama eşim al diyor izin napsam acaba:44:

herkese günaydınnnnnnn.....
canım kalbinin sesini dinle.seni ne mutlu edecekse ono yap. ben oğlum doğmadan ücretsiz izin almayı kafama koymuştum.evde almıştık krediyle çok borcumuz vardı hala var ama Allah yardım ediyor ben oğlum 1.5 yaşına gelene kadar yanında olcam inşallah. sonrada babaannemiz bakacak.ben böyle mutluyum. madden biraz sıkışığız ama olsun..
sağol canım tavsiyelerine uyacam tartı şimdilik bununla idare edeceğiz ben bildirim yapacak mıyım daha bu pazar başladom diyete

hoş geldin canım. kaptan senanın özeline cumaları bildirim yapıyoruz. ilk hafta listenin altında adın oluyor. sonraki hafta listeye giriyorsun...
ben kaçıyorum.oğluşumu uytup kahvaltımı yapıcam biraz ortalığı toparlayıp diş randevuma gidicem...

günaydın...off nemli bi havadaN YORGUN GÜNAYDIN....
bende dünkü menümü yazayımda artık tam havaya gireyim sena kaptan takımı havasınageç girdim kimse yoktu yazamadım dün...
sabah
1yumurta,2dili.m çavdar,peynir,domates,biberiye yeşil çayım
ara
fındık,bi parça çikolata(reglim ya ondan..annemler varken evde ıvır zıvır alındı onlar bitsin daha bişi almam)
öğlen
karpuz peynir,1dilim ekmek
ara
yeşil elma
akşam
semizotlu yoğurtlu salatam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
1küçük dilim ekmek(ekmeklerim rulo ve küçük şeklinde haaa
karpuz
........kınadan geldim kına çerezi ve şekersizçay..ama çerezin çoğunu kociş yedi....suda ölçmedim ama 2 kesinde gerisini bilmiyom...spor yok..evtemizledim sadece bu...çok sıcak ve hareket edersem yerimden kalkımam giib geliyoır.düğünler var akşam yüüryüşüde olmuyo..buakşamda yarın kınası sohbetli olacka arkdaşımın kandil olduğundan bizde buakşam kızkıza eğlenicez tabi ben de gencim yaaa

günaydın cnm..sabah simit yemişsin öqlende 2 dilim ekmek..ikisinden birirnin olmamaıs gerekiyor yarın cuma bildirim öncesi nasıl yedin kıss bu kadar

menemen tuzsuz canım ekmeksiz gitmezki ama ya zaten kiloda veremiyorum ilaçlar iştahımı açıyor zor zapdediyorum kendimi offf offf nolcek benim bu halim haklısın kaptan bi daha yapmam dicem ama iştahıma söz geçirebilirsem artık inşallah 15 gün sonra kortizonu kesecek doktor bişey çıkmazsa o zaman tam gaz devam edicem

inş bişi çıkmaz ve doktor kortizonu keser

eğer çocukla rahat edemiyosan evde dur istersen iki hafta sonra gittiğinde izin alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…