70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kılavuz canım geçmiş olsun dikkat et kendine ayyy nazarım değdi ya çok üzüldüm bak kahvaltına hastayım dedim kahvaltı yapamamışsın amma şom ağızlıyım he

kdr ohh sefan olsun semizotu salata mönümüz aynıymış kız sende benim gibi ekmeği fazla kaçırmışın galiba
bak şimdi tek tek isim yazcam mutlaka birini unutacağım o yüzden herkese selam diyorum herkes iyidir umarım hastalarımıza şifa diliyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
sıcak sıcak çok sıcak dahada sıcak olucak eşime hava nasıl olacak diye sordum aldığım cevap buydu Allah yardımcımız olsun klima bile kar etmiyor eve gidip bi duş alıp uyumak istiyorum ben:84::84::84:

Kızlar ya belde oluşan çatlaklar için krem kullanıyor musunuz? Bi arkadaşım kilo verdikten sonra kullan bence dedi. Kullanan bi tanıdığım da yok işe yarıyor mu gerçekten?

catlak olustuktan sonra cok zor belkı bıraz hafıfler belkı bılmıyorum.ben sadece hamıleyken catlak olmasın dıye kullanmıstım krem o kadarcok şükür olmadı ama daha öncden kılo alıp vermeyle ılgılı sımıt bölgemde var catlaklarım baya eskı

gü-naay-dıııın

yemedim zaten :114: aç aç uyudum benim kemer de kas yapıcı 20-30 farklı hareket yaptırıyor sözde. dün gece hafiften deneyim dedim aç ve uykusuz fazla uğraşasım gelmedi. nasıl ayarlanıyor falan iyice öğreneyim daha iyi kullanacağım. işe yarar mı bilmiyorum umarım yarar :26:

biliyorum kaptanım komutanım bilmez miyim. ama inan 10 dk fırsat bulamadım yemeğe o değil oda arkadaşım niyetimi de diyetimi de az kalsın bozuyordu. o kahvaltı, yemek niyetine koca paket cips yer, eskiden ben de çok yerdim. dün ben soruyorum ya tavuk mu haşlasak saat on oldu haşlanırken şu işimi yaparım arkadaşım bana diyor ya aşağılardan lahmacun pide falan diyelim. yok ikna olmadım. zaman geçti ben diyorum ya saat kaç oldu bi fırsat bulamadım yoğurt mu yesek ki ne dersin? arkadaşım bana diyor bakkal açıksa cips alalım cips yiyelim. yok dedim baktım yerse bi cips yicek ben de ne yiyeceğimi bilemedim. hadi dedim ben küçük paket yerim yoğutla. canım arkadaşım üşenmedi kalktı giyindi cips söz konusu olunca ama kapı kilitliymiş çıkamamış. bu sefer makarna yapmak istedi üşendi neyseki gece yarısı olunca ben de birşeyler pişirmeyim yoğut ya da meyve dedim kavun yedim işte. yani bir çok akşamki gibi bayaa zor bir aşamadan geçtim. az kalsın n(d)iyeti bozuyordum ama bugün tartı günüm ya, kaderim izin vermedi

bide süsbiberi yiyiyorum 2 öğün sabah öğle bağırsaklar çok ii geliyo

bide bugün keten tohumuna başkadım yemeklerden önce bir tatlı kaşığı alıyorum
tavsiyeleriniz var mı?

gel geeell hoşgeldin gel zayıflayalım hem yumurtayı her sabah değil de haftada bir-2 veriyor diyetisyen. keten tohumu ben de yiyordum. ama yoğurda karıştırıp yersen daha lezzetli ve rahat olur. ben salatalara da katarım bazen.

yuh ama şaşırmadım çok. normal yani adını tam yazdıysan adam da kendi hakkında piyasa araştırması yapmış adı tam geçen yer de karşısına çıkmış. o değil bu doktor şimdi senin nickini öğrenmiş takip etmesin biraz meraklı biri sanki ya da sadece biraz megolamandır. ama aslında iyi bişi bir doktorun kendini araştırması. eminim çoğu yapıyordur bunu. dikkatli yazmak lazım demek

kimse benimle ilgilenmeyecek sanırım
başka biabaşlığamı yazmalıydım

de hele dur yahu. sabah sabah saat 08:50de yazmışsın. 09:09da ilgilenmiyorsunuz demişsin. ooooo olmaz ki ama telefonda değilizki şekerim :102: netteyiz :126:

çok teşekkür ederim ablacım çok faydalı oldu.. senin bilgilerin benim için çok önemli..ben yarın sabah değilde iftara yakın yapsam bildirimimi olurmu acaba
bol bol dinlen kendine gel..yarasın inş.tatil ablama
kimse benimle ilgilenmeyecek sanırım
başka biabaşlığamı yazmalıydım
hoşgeldin aramıza..gel ama kalıcı ol
yarın beraat kandili eğer bir aksilik olmazsa oruca niyetleneyim diyorum
şimdiden Allah kabul etsin canım..ama cuma tek oruç tutmak çoğu ulemaya göre mekruh..sahih hadis ler var bunun hakkında..ya perşembeyi ekleyeceksin yada c.tesi yi..aklında olsun
Allah seninkinide kabul etsin canım..bende yarında niyetleneceğim..yok dışarı çıkmam bugün öğleden sonrada uyurum bebişimle geçer inşAllah vakit..nasıl rahat ederim diyosan öyle yap bi gün izinden bişici olmaz al hadi izin al
keser inş.kortizonu kurtulursun bir an önce

ayyy canım teşekkür edrim ben yarın cuma olduğunu unutmuşum ya neyse cumarteside tutarım inş.

:92: merhaba herkese :92:

sabah bı ugradım gecmısı bıraz dıdıkleyıp adlıyeye gectım, sabahkı işleri hallettım döndüm yıne kurkcu dukkanınaa adacayımı yaptım onu ıcıyorum şimdiii baktım hastalıgım ıcın ıcıyorum ama adacayının zayıflamayada etkısı avrmıymıs dıye, hanı belkı bı tasla ıkı kuş vurmuş olurum dedım ve varmışşşş, gastrıte ıyı gelıyomuş, sınırlerı gevsetıyomuşşş bunun yanında mıde ve bagırsakları yumusatıyomuşşş
öğlen yıne cıkcam ofısten, hacız var, hıc sevmıyorum ama mecbur işteee gıtmek zorundayımmm :26: aksama spor var, umarım işim erken bıterde aksam spora gıdebılırım, spor cantamı aldım geldım yıne ofıse, hazırlıklıyım yanııı

kız yarın evde durmam için izin almam gerekiyor zaten yoksa ablamda kalmam lazım işe gelirsem

iki defa izin almak senı zorlayacaksa bu defa ablana gec canım, hatta ablanda sana gelebılırr

[

gel geeell hoşgeldin gel zayıflayalım hem yumurtayı her sabah değil de haftada bir-2 veriyor diyetisyen. keten tohumu ben de yiyordum. ama yoğurda karıştırıp yersen daha lezzetli ve rahat olur. ben salatalara da katarım bazen.

de hele dur yahu. sabah sabah saat 08:50de yazmışsın. 09:09da ilgilenmiyorsunuz demişsin. ooooo olmaz ki ama telefonda değilizki şekerim :102: netteyiz :126: [/B][/QUOTE]
haklısın ne biliyim kendi aranızda yazışınca hep beni takmadınız sandım
yaaa demek yumurta haftada iki ama ben nette bi diyetisyen dinledim hergün yenirse tokluk hissi verir diyo neyse zaten peynir yiyemedim 5 gündür evdekiler yağlı idi
dün eşime spariş ettim ama aldığı peynir ekşimiş yiyemedim
ben yoğurtla zorlandım 1 kaşık alıp üstüne su içiyorum gidiyo -keten to.

evet canım 2kere alamam ya bu sefer ya dıgerınde ablamın gelme durumu olmaz ne yazıkkı eşini cocuklarını bırakamaz.bakalım kararımı vermedım daha eşime baglı bırazda

belenaycım günde çok uzun ama ekmek yenir tabineyse diyetisyenler daha fazla veriyor belkide yemek gerekiyor zayıflamak için...
pazara gideyim..vişne alayımm..arkdaş tatilde onada alıcam,bende reçel düşünüyorum,kompostoluk kaynanacuğum verdi...sağolsun...neyse eşim kızıyor kalktımmmm,zaten sıcakkk olsun herşey mevsimind eolsunda.....

kız seni de mi uyku utmadı greennnnnnn?
ay göremedim msj yazıp msnye daldımdı geç uyuyorum canım hatta bu ara erken uyuyorum bile denebilir 1de falan son 3-4 aydır sabah karşı 3-4 gibi uyuyorum

zaten bu sene ilk senesi değilmiydi.bu durumda her okulda aynı dersler veriliyor bahane yaratmasın bu çalışma ve notlarla hiçbir okul kabul etmez onu madem böyleydi sene başında işi sıkı tutup değişim yapacaktı hele bu sınavını versin ondan sonra hayal kursun.kaldığı ders ne edebiyat ömrühayatı boyunca her sene göreceği ders ister sağlık okusun ister başka bir bölüm çek kulağını annesi haketmiş

ütü çamaşır bende gitmeden yapmam lazım akşam serin serin 3-5 parça yapsam çok güzel olcak
sabitlemişin sen kilonu bakma ödem oluşuyor vucudunda hava su değişimi yüzünden.sen bu işi biliyosun artık dikkat edersin kendine hem gayet güzel kilo verdin 2-3 kilo alsanda sorun değil ramazanda olmadı baharda hepsinden kurtulursun biz arcakla kurtuluciz eylül ekim sezonunda yaz tatilindeyiz şimdi

yesinler senin simidini

kızlar bugünkü menümü vereyim
sabah(07.20)
2 dlm.çok tahıllı ekmekle yapılmış yağsız karışık tost,5 yeşil zeytin,1 hşl.yumurta,çay
ara(10.00)
1 orta boy şeftali
öğle(12.00)
1 kase balık çorbası,1 tane orta boy balık ızgara,yeşil salata(dsi lokaline gidicem)
ara(15.oo olur)
3 tane karpuz(dilim )
akşam(spor sonrası)
1 kase keten tohumlu müsli+süt
şu ana kadar 2 lt. su bitti,akşama kadar 3.5 olur

çok çorba sevmeyen biri ve balıkta sevmeyen biri olarak balık çorbasını hayal bile edemiyorum sevene güzel bişidir herhalde.öğlenki menün çok güzel ve doyurucu akşamı müsliyle geçirmek doğru tercih olmuş bencede afiyet olsun yağ olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…