- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
çok çorba sevmeyen biri ve balıkta sevmeyen biri olarak balık çorbasını hayal bile edemiyorumsevene güzel bişidir herhalde.öğlenki menün çok güzel ve doyurucu akşamı müsliyle geçirmek doğru tercih olmuş bencede afiyet olsun yağ olmasın
öğlenden sonraki hacız işi yıne yattı, cok sınırlıyımmmmhacze gıtmeye bayıldıgımdan deıl, hatta nefret edıyorumm, gıtmeyı hıc ıstemıyorummm ama bı haftadır hacze gıdıcem dıye her gunumu ona göre ayarlayıp sonrada cesıtlı sorumsuzluklar yzunden sureklı planların deiştiğine sahıt oluyorummm, artık sınırlerım gerıldı, benı tanıyan eşim senın artık iş deiştirme zamanın gelmış dıyooo :26: ya anlamıyorum işveren bu kadar sorumsuz olur mu valla ben dert edıyorum adam etmıyooo, saat 11 bucukta ıcra daıresıne hacız yollugu gönderıyo katıple aynı gun hacze cıkmak ıcın, sankı adamların bı işi bızım dosyamız onlarda haklı olarak sabah erkenden getırcektınız bugun gıdemezsınız demısler, yıne kaldı yarınaa delircemmmm, işverenım gayet relax bide hacız sanayı sıtesınde, onca adamın arasına oyle gıtmıyım dıye hergun ona gore gıyınıp işe gelıyorum yıne yok yıne yokkkk, aaaaaaaaaaaaaaay patlıycammm; cok sınırlendımmmmm
öğlenden sonraki hacız işi yıne yattı, cok sınırlıyımmmmhacze gıtmeye bayıldıgımdan deıl, hatta nefret edıyorumm, gıtmeyı hıc ıstemıyorummm ama bı haftadır hacze gıdıcem dıye her gunumu ona göre ayarlayıp sonrada cesıtlı sorumsuzluklar yzunden sureklı planların deiştiğine sahıt oluyorummm, artık sınırlerım gerıldı, benı tanıyan eşim senın artık iş deiştirme zamanın gelmış dıyooo :26: ya anlamıyorum işveren bu kadar sorumsuz olur mu valla ben dert edıyorum adam etmıyooo, saat 11 bucukta ıcra daıresıne hacız yollugu gönderıyo katıple aynı gun hacze cıkmak ıcın, sankı adamların bı işi bızım dosyamız onlarda haklı olarak sabah erkenden getırcektınız bugun gıdemezsınız demısler, yıne kaldı yarınaa delircemmmm, işverenım gayet relax bide hacız sanayı sıtesınde, onca adamın arasına oyle gıtmıyım dıye hergun ona gore gıyınıp işe gelıyorum yıne yok yıne yokkkk, aaaaaaaaaaaaaaay patlıycammm; cok sınırlendımmmmm
benimde annem sağolsun memlekette yapmış bana...5 kg. vişne ile 2 şer kilo kayısı ve çilek...canım anam benimbelenaycım günde çok uzun ama ekmek yenir tabineyse diyetisyenler daha fazla veriyor belkide yemek gerekiyor zayıflamak için...
pazara gideyim..vişne alayımm..arkdaş tatilde onada alıcam,bende reçel düşünüyorum,kompostoluk kaynanacuğum verdi...sağolsun...neyse eşim kızıyor kalktımmmm,zaten sıcakkk olsun herşey mevsimind eolsunda.....
ay göremedim msj yazıp msnye daldımdıgeç uyuyorum canım hatta bu ara erken uyuyorum bile denebilir 1de falan son 3-4 aydır sabah karşı 3-4 gibi uyuyorum
zaten bu sene ilk senesi değilmiydi.bu durumda her okulda aynı dersler veriliyor bahane yaratmasınbu çalışma ve notlarla hiçbir okul kabul etmez onu madem böyleydi sene başında işi sıkı tutup değişim yapacaktı hele bu sınavını versin ondan sonra hayal kursun.kaldığı ders ne edebiyat ömrühayatı boyunca her sene göreceği ders ister sağlık okusun ister başka bir bölüm çek kulağını annesi haketmiş
ütü çamaşırbende gitmeden yapmam lazım akşam serin serin 3-5 parça yapsam çok güzel olcak
sabitlemişin sen kilonu bakma ödem oluşuyor vucudunda hava su değişimi yüzünden.sen bu işi biliyosun artık dikkat edersin kendine hem gayet güzel kilo verdin 2-3 kilo alsanda sorun değil ramazanda olmadı baharda hepsinden kurtulursunbiz arcakla kurtuluciz eylül ekim sezonunda yaz tatilindeyiz şimdi
yesinler senin simidini
hala gülüyorum halimebu öğlen yemeği büroya istedim. plastik kaşıkla çorbadan bir aldım iki aldım baktım yok olacak gibi değil, uzak doğulular gibi tuttum kaseyi iki yandan, gözlerimi büyüte büyüte lıkır lıkır içtim bir nefeste tanıdını aldım valla :129: allah kimseyi aç bırakmasın açlıktan insanlığımı unutuyorum be
benimde annem sağolsun memlekette yapmış bana...5 kg. vişne ile 2 şer kilo kayısı ve çilek...canım anam benim
evet yaa açken hayat duruyo sanki bende su an bı halsızlık var evde olsam yatardım sağ sağlim saati 8 bucuk ederim inşallah
Öğlen: Taze fasulye bi kasecik ( Porsiyon küçülsün diye kaseyle getiriyorum artık)
1 domates,
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
canım allah kabul etsin..bol salavat çek,dua et oruçlu ağzınla..banada et amaaaben tutamadım p.teside istiyofdum adet oldum..artık nasip yarında öyle geçicek...berat kandili benim nikah günüm ahh ahhh ne mubarek günn...
pazardan,markete ordan eşimi yakalamışken çok sıcak yürüyemem diye kuaförede gittim..akşama yarın evlencek arkdaşın evde kızlara özel eğlence yapılcak bende gidiyom,sancımda azaldı bol oynasamda ödem atsam adetken..akşama sütlü tatlı yapıcam oraya götürcem..püff evde yemekte yok öğlen oldu ...yediğim meyveli dondurma,2 taze kayısı....
güzellllolmasa yarım kasede yoğurtda iyi giderdi fasulyeyle..neyse ara öğündede yoğurt iyi...allahım akıl veriyorum ama buara ben yapmıyorum..karpuz çıkalı yoğurdu unuttum...
amin canım Allah razı olsun seninde gönlüne göre vesin RAbbim hayırlısıyla saglıklı evlatların olsun inşallah böyle düğünlere gidip oyanmaya bıle vaktın kalmaz o zaman canım keyfını sür yani özgürlüğünbana da gönder sütlü tatlıdan yaa:84::84:hıc olmayan bısey oldu ısyerınde bırı geldı posetle dondurma tuttu burdakıler ramazandada oruc tutan cok az demedım de oruc oldugumu yok almayım dedım sadece ama oh ne ıyı gıderdı sımdı halbukı normalde pek aramam yani
demin dayanamadım tazecik ekmekten epey bi yedimvallahi çorbasını bende ilk defa tattım ama öğğğğğkkkkksevmedim,oyüzden içmedim ama gerisi güzeldi tatlım...sondaki temennini bende herkes için diliyorum canımcım
iyiki 3 ay diyet yaptım öyle olmayaydı yandımdı şimdiye kadarsanırım sizin yaztatilini listenizde bende olacağım bu gidişle
Biliyorsundur zaten de yoğurdun yağ yakıcı özelliği süper. Zaten çok severim :)
Kedi dilli pasta yapcaksın he süperrBurda da reçeller, tatlı muhabbetleri insanı zorla teşvik ediyorsunuz.
Gözümün önünden yeni yapılmış sıcak çilek - vişne reçelleri geçiyor yanında şekersiz çay peynir off offf
sendemi oruçsun yoksa:44:ee öyle bende sütlü herşeyi severim ama şerbetler bayar benide konu olunca yazdım işte..
evet kızxarmış ekmeğe tereyağ üstünede reçel ama kışıneşim geldi o giderkende burdaydım...ohh denize gidyorlarmış arkdaşlarıyla...şortunu terliğini aldı gitti..neyse oda gezmeyi haketti zaten busene buralarda kısa tatillerdeyiz.stajları başalr öğrencilerin....gez kociş gezzzz
gebelik için ilaçlar tedaviler vs olmuştu dimi yavrumben naptım hem dua istiyom,hemde oruçken onu yedim bunu yedimbiliyomusun yaşamayan bilemz belki ama bu özgürlüktende,yalnızlıktanda sıkıldım bebişim olsun büyüteyim ben yine özgür olacak günlerimi görürüm inş..allah nasip ederse..düğünde umrumdamı ozamannnnn ahhh canımm..eve giderken dondurm al bari..ben hiçbizamn dayanamam bu yaz onuda azalttım çok şeyi azalttım ama hala 74lük dev hatunummm
demin dayanamadım tazecik ekmekten epey bi yedimyanında balık çorbası olaydı yemezdim belki işin tuhaf olanıda eşime pat. kızarttım pat. kızartması uzattı yemedim ekmek yedim her 10 insanda 9 u pat. kızartmasını seçerken seçmeyen o 1 kişi sanırım ben oluyorum yağmı olur ne olur bilmiyorum birazdan dışarı çıkıcam belki sıcakta eritirim ekmek dilimlerini
iyiki 3 ay diyet yaptım öyle olmayaydı yandımdı şimdiye kadarbıraktım bırakalı aynı kilodayım bazen kilo alsamda dikkat edip 1-2 güne veriyorum.ama aşağısına inmiyor bir türlü bende umudumu bahara bıraktım.bi bu kiloma alışsın vucut sonra veririz kalanını 5 kilo değilmi max. 2 ayda veririz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?