70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlenden sonraki hacız işi yıne yattı, cok sınırlıyımmmm hacze gıtmeye bayıldıgımdan deıl, hatta nefret edıyorumm, gıtmeyı hıc ıstemıyorummm ama bı haftadır hacze gıdıcem dıye her gunumu ona göre ayarlayıp sonrada cesıtlı sorumsuzluklar yzunden sureklı planların deiştiğine sahıt oluyorummm, artık sınırlerım gerıldı, benı tanıyan eşim senın artık iş deiştirme zamanın gelmış dıyooo :26: ya anlamıyorum işveren bu kadar sorumsuz olur mu valla ben dert edıyorum adam etmıyooo, saat 11 bucukta ıcra daıresıne hacız yollugu gönderıyo katıple aynı gun hacze cıkmak ıcın, sankı adamların bı işi bızım dosyamız onlarda haklı olarak sabah erkenden getırcektınız bugun gıdemezsınız demısler, yıne kaldı yarınaa delircemmmm, işverenım gayet relax bide hacız sanayı sıtesınde, onca adamın arasına oyle gıtmıyım dıye hergun ona gore gıyınıp işe gelıyorum yıne yok yıne yokkkk, aaaaaaaaaaaaaaay patlıycammm; cok sınırlendımmmmm

Son düzenleme:

vallahi çorbasını bende ilk defa tattım ama öğğğğğkkkkk sevmedim,oyüzden içmedim ama gerisi güzeldi tatlım...sondaki temennini bende herkes için diliyorum canımcım

gıcık insanlar işte sorumsuz yöneticiler en çok sinirimi bozan insanlardan dır ya dalga geçiyolar sanki

amirdir ,neyapsa yeridirhepsi biraz uçuk oluyor naparsın arkadaşım,bitanede benim başımda var sorma gitsin

benimde annem sağolsun memlekette yapmış bana...5 kg. vişne ile 2 şer kilo kayısı ve çilek...canım anam benim

hala gülüyorum halime bu öğlen yemeği büroya istedim. plastik kaşıkla çorbadan bir aldım iki aldım baktım yok olacak gibi değil, uzak doğulular gibi tuttum kaseyi iki yandan, gözlerimi büyüte büyüte lıkır lıkır içtim bir nefeste tanıdını aldım valla :129: allah kimseyi aç bırakmasın açlıktan insanlığımı unutuyorum be

sanırım sizin yaztatilini listenizde bende olacağım bu gidişle

evet yaa açken hayat duruyo sanki bende su an bı halsızlık var evde olsam yatardım sağ sağlim saati 8 bucuk ederim inşallah

benimde annem sağolsun memlekette yapmış bana...5 kg. vişne ile 2 şer kilo kayısı ve çilek...canım anam benim

5 kg vişne hep reçelmi?ya biz öyle aşırı tüketmiyoz.bir kavanoz annem çilek reçeli getirdi,bide ben ogün 1kilo çilekten yaptım kıvamlı oldu sulu değil biraz fazla kaynadı kahvaltıda unuttum ocakta,daha doğrusu bir tabağa aldım ona göre kapatacaktım tabaktaki soğurken ocaktakini unuttum..ama güzle olmuş eşim çook beğendi...
aferin banageçen senede ilk kez vişneden denemiştim,bu yazda çilek denedim....şimdi analarımız başımızda ama yinede merak ediyorum ben
şişko olduğuma bakmayın çokta yiyeyim öyle bol bol..sadece yeni yaptım ya olmuşmu diye yedim durdum...ama şekersiz çaydanmı ne herşey bal gibi geliyor iyide oluyorrr:2:

evet yaa açken hayat duruyo sanki bende su an bı halsızlık var evde olsam yatardım sağ sağlim saati 8 bucuk ederim inşallah

canım allah kabul etsin..bol salavat çek,dua et oruçlu ağzınla..banada et amaaaben tutamadım p.teside istiyofdum adet oldum..artık nasip yarında öyle geçicek...berat kandili benim nikah günüm ahh ahhh ne mubarek günn...
pazardan,markete ordan eşimi yakalamışken çok sıcak yürüyemem diye kuaförede gittim..akşama yarın evlencek arkdaşın evde kızlara özel eğlence yapılcak bende gidiyom,sancımda azaldı bol oynasamda ödem atsam adetken..akşama sütlü tatlı yapıcam oraya götürcem..püff evde yemekte yok öğlen oldu ...yediğim meyveli dondurma,2 taze kayısı....

Öğlen: Taze fasulye bi kasecik ( Porsiyon küçülsün diye kaseyle getiriyorum artık )
1 domates,
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

güzellllolmasa yarım kasede yoğurtda iyi giderdi fasulyeyle..neyse ara öğündede yoğurt iyi...allahım akıl veriyorum ama buara ben yapmıyorum..karpuz çıkalı yoğurdu unuttum...

amin canım Allah razı olsun seninde gönlüne göre vesin RAbbim hayırlısıyla saglıklı evlatların olsun inşallah böyle düğünlere gidip oyanmaya bıle vaktın kalmaz o zaman canım keyfını sür yani özgürlüğün bana da gönder sütlü tatlıdan yaa:84::84:hıc olmayan bısey oldu ısyerınde bırı geldı posetle dondurma tuttu burdakıler ramazandada oruc tutan cok az demedım de oruc oldugumu yok almayım dedım sadece ama oh ne ıyı gıderdı sımdı halbukı normalde pek aramam yani

herkes meşkül herhaldeneyse bende çıkayım işmi var şimdi çıkaırm burda muhabbet akarrr giderrr
kedi dilli tatlımı yapayım..yemek koyayım evde dünden yemek olmayınca öğlen menüm şaştı amann benden bişi olmazz

güzellllolmasa yarım kasede yoğurtda iyi giderdi fasulyeyle..neyse ara öğündede yoğurt iyi...allahım akıl veriyorum ama buara ben yapmıyorum..karpuz çıkalı yoğurdu unuttum...

Biliyorsundur zaten de yoğurdun yağ yakıcı özelliği süper. Zaten çok severim :)
Kedi dilli pasta yapcaksın he süperr Burda da reçeller, tatlı muhabbetleri insanı zorla teşvik ediyorsunuz.
Gözümün önünden yeni yapılmış sıcak çilek - vişne reçelleri geçiyor yanında şekersiz çay peynir off offf

ben naptım hem dua istiyom,hemde oruçken onu yedim bunu yedimbiliyomusun yaşamayan bilemz belki ama bu özgürlüktende,yalnızlıktanda sıkıldım bebişim olsun büyüteyim ben yine özgür olacak günlerimi görürüm inş..allah nasip ederse..düğünde umrumdamı ozamannnnnahhh canımm..eve giderken dondurm al bari..ben hiçbizamn dayanamam bu yaz onuda azalttım çok şeyi azalttım ama hala 74lük dev hatunummm

vallahi çorbasını bende ilk defa tattım ama öğğğğğkkkkk sevmedim,oyüzden içmedim ama gerisi güzeldi tatlım...sondaki temennini bende herkes için diliyorum canımcım
demin dayanamadım tazecik ekmekten epey bi yedim yanında balık çorbası olaydı yemezdim belki işin tuhaf olanıda eşime pat. kızarttım pat. kızartması uzattı yemedim ekmek yedim her 10 insanda 9 u pat. kızartmasını seçerken seçmeyen o 1 kişi sanırım ben oluyorum yağmı olur ne olur bilmiyorum birazdan dışarı çıkıcam belki sıcakta eritirim ekmek dilimlerini

sanırım sizin yaztatilini listenizde bende olacağım bu gidişle
iyiki 3 ay diyet yaptım öyle olmayaydı yandımdı şimdiye kadar bıraktım bırakalı aynı kilodayım bazen kilo alsamda dikkat edip 1-2 güne veriyorum.ama aşağısına inmiyor bir türlü bende umudumu bahara bıraktım.bi bu kiloma alışsın vucut sonra veririz kalanını 5 kilo değilmi max. 2 ayda veririz herhalde

sendemi oruçsun yoksa:44:ee öyle bende sütlü herşeyi severim ama şerbetler bayar benide konu olunca yazdım işte..

evet kızxarmış ekmeğe tereyağ üstünede reçel ama kışıneşim geldi o giderkende burdaydım...ohh denize gidyorlarmış arkdaşlarıyla...şortunu terliğini aldı gitti..neyse oda gezmeyi haketti zaten busene buralarda kısa tatillerdeyiz.stajları başalr öğrencilerin....gez kociş gezzzz

Yok oruçlu değilim yarına inş. O kadar bahsedince insanın canı istiyor tabi. Siz nerde oturuyorsunuz ki? Bu topiğin en küçüğü benim sanırım herkes eşinden, çocuğundan bahsediyor.

gebelik için ilaçlar tedaviler vs olmuştu dimi yavrum hala onların etkisi vardır birazda stres yapıyosun.tartıda değilmesende bedenen değişim olmuştur bak ben aynı kilodayım popom 103 cm ken geçen ölçtüm 100-101 arası olmuş.biz farketmesekte mezura farketmiş seninde öyledir merak etme.bazı bünyeler direnç gösteriyor ve zor kilo kaybı yaşıyor.benim en yakın arkadaşım 1 aydan fazla kilo veremedi ama sonra 10 kiloya yakın kilo verip hamile kaldı ve bugün 1 haftalık bi kızı var inşallah sende böyle olcaksın üzülüp stres yapma.çıtır anne olacağız hepimiz

ya sen yine bayaa vermişindir ya ben 4 yada 5 kilo öyle kaldım bari 70 olaydımda duraydı...
ben elimden gelene devam edeyim bakalım..düzen yazın çok değişiyor ama ramazanda enazında almasam hiç almam pek amaspor evde düzen olmadı yürüme öyle herkaşm kına düğün buara...
ya ekmekten bişi olmaz diyetisyenlerin dediğinin yarısını yiyoruz zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…