ben naptım hem dua istiyom,hemde oruçken onu yedim bunu yedimbiliyomusun yaşamayan bilemz belki ama bu özgürlüktende,yalnızlıktanda sıkıldım bebişim olsun büyüteyim ben yine özgür olacak günlerimi görürüm inş..allah nasip ederse..düğünde umrumdamı ozamannnnn ahhh canımm..eve giderken dondurm al bari..ben hiçbizamn dayanamam bu yaz onuda azalttım çok şeyi azalttım ama hala 74lük dev hatunummm
ben normalde unlu mamül ekmek vs pek tüketmem.makarna pilav yemem.ama ekmeğe bazen dayanamıyorumya sen yine bayaa vermişindir ya ben 4 yada 5 kilo öyle kaldım bari 70 olaydımda duraydı...
ben elimden gelene devam edeyim bakalım..düzen yazın çok değişiyor ama ramazanda enazında almasam hiç almam pek amaspor evde düzen olmadı yürüme öyle herkaşm kına düğün buara...
ya ekmekten bişi olmaz diyetisyenlerin dediğinin yarısını yiyoruz zatennn
gebelik için ilaçlar tedaviler vs olmuştu dimi yavrumhala onların etkisi vardır birazda stres yapıyosun.tartıda değilmesende bedenen değişim olmuştur bak ben aynı kilodayım popom 103 cm ken geçen ölçtüm 100-101 arası olmuş.biz farketmesekte mezura farketmiş seninde öyledir merak etme.bazı bünyeler direnç gösteriyor ve zor kilo kaybı yaşıyor.benim en yakın arkadaşım 1 aydan fazla kilo veremedi ama sonra 10 kiloya yakın kilo verip hamile kaldı ve bugün 1 haftalık bi kızı var inşallah sende böyle olcaksın üzülüp stres yapma.çıtır anne olacağız hepimiz
evde var ama büyük ihtimalle yemem yemek olur önceliğim arkasınada fazal kacmasın dıye yemem heralde:97:
her tedavi öncesi zatıf olayımda kalayım dedim olmadı..ya tabiki ölçülerim çok değişti ama işte gurur tablom
göğüs..102....96
bel..88...80.5
kalça110...107
basen...68..65......enzor basen ,kalça eriyto zaten....
kol35...33.............ençok burdanda istiyodum bu hairan 18de spordan ayrılırkenki ölçüler...kolalırm sıkı ama kalındı şindi cıvıdı sallanıyorr
yapmıyomda eskii kadar stres ama çabama göre azdaha hızlı gitse bende gaza gelicem yani...2.tüpten önce versem dahada ,iyi olucak doktorlar pek sorun olarak görmedi ama ben kendi sağlıüımiçinde isityorum..inş.yeşimcim hep anne olalımda çıtırda olalımmm
ben normalde unlu mamül ekmek vs pek tüketmem.makarna pilav yemem.ama ekmeğe bazen dayanamıyorumabartılı yiyorum 1 ekmek yerim kuru kuru hiçte doymam fırın olsa fırını yerim
tedavi sonrası başladınya diyete ondan bukadar az vermişindir.verirsin eylül kampımıza kadarsonra 2012 ye cıtır anne olarak ayak basarız inşallah
kızz belinden o akadr cm nası gitti de bakayımben 67-68 arasıyım belim 84 tü anca 83 oldu yaaa bırde basen 65 nası oluyo yaa tek bacagından m ıölçtün yoksa
Yok oruçlu değilim yarına inş. O kadar bahsedince insanın canı istiyor tabi. Siz nerde oturuyorsunuz ki? Bu topiğin en küçüğü benim sanırım herkes eşinden, çocuğundan bahsediyor.
ben de zayıflamak istiyoooooorummm
her tedavi öncesi zatıf olayımda kalayım dedim olmadı..ya tabiki ölçülerim çok değişti ama işte gurur tablom
göğüs..102....96
bel..88...80.5
kalça110...107
kol35...33.............ençok burdanda istiyodum bu hairan 18de spordan ayrılırkenki ölçüler...kolalırm sıkı ama kalındı şindi cıvıdı sallanıyorr
yapmıyomda eskii kadar stres ama çabama göre azdaha hızlı gitse bende gaza gelicem yani...2.tüpten önce versem dahada ,iyi olucak doktorlar pek sorun olarak görmedi ama ben kendi sağlıüımiçinde isityorum..inş.yeşimcim hep anne olalımda çıtırda olalımmm
gıcık insanlar işte sorumsuz yöneticiler en çok sinirimi bozan insanlardan dır ya dalga geçiyolar sanki
amirdir ,neyapsa yeridirhepsi biraz uçuk oluyor naparsın arkadaşım,bitanede benim başımda var sorma gitsin
senin alıntının burda ne işi var kız...ben buna aşağıda cevap yazmıştım...pc de sıcaktan manyadıher tedavi öncesi zatıf olayımda kalayım dedim olmadı..ya tabiki ölçülerim çok değişti ama işte gurur tablom
göğüs..102....96
bel..88...80.5
kalça110...107
eşim aradı az önce cumartesi tatile gidiyoruz kaplıcaya
ya diyetime dikkat ederim yemem ama
sporum ne olacak koşu bandında yürüyüş yapıyodum iyi ter atıyodum
ne olacak şimdi??? ya kilo vermem durursa yada sarkarsam 2 hafta bu arada tatil
eşim aradı az önce cumartesi tatile gidiyoruz kaplıcaya
ya diyetime dikkat ederim yemem ama
sporum ne olacak koşu bandında yürüyüş yapıyodum iyi ter atıyodum
ne olacak şimdi??? ya kilo vermem durursa yada sarkarsam 2 hafta bu arada tatil
en cok ben yazıyorumdur heralde elim altın bulsun ohh cok begendım bu lafıya ben de sınır oldum acaıp, bana gelmeden şu adlı tatıl gelse de once o bı tatıle gıtse, sonrada ben bı sure gorusmesekk yaniii
bu arada öğlenki işlerimizi halledip geldık, bılgısayarın saatı şu an itibarıyle 15:39 ve bız oglen yemegımızı daha yenı yıyoruz katıbımızleemenumde tabıkiii milli yemek tavuklu salata var bı gun tavuktan tiksinirsem ne yıyecem cok merak edıyorummmmmm
yıne kalabalıklaştı topık, amannn nazar degmesinnnnbıde bı arkadas vardı adı müge, o nıye hıc ugramıyooo, insan arada bi merhaba demeye bari gelir amaaa :26: bi de seanymph i özledim ben, çoook uzun tatıle gıttı o da ya, cerencım aramıza döndü denizin gelemsine ise daha cok varrr
neyse yaz gnü demeyelim topıgımızı yalnız bırakmayalım böööle; topıge mesaj yazanların eli altın bulsun, kaynana&elti&görümce dertleri son bulsun, yagları kıloları erısın gıtsın cabucak çıtır olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
senin alıntının burda ne işi var kız...ben buna aşağıda cevap yazmıştım...pc de sıcaktan manyadı
tatlım öncelikle iyi tatiller diliyorum
spora gelince benim bildiğim kadarıyla kaplıcalarında spor salonları var günlük onlara katılırsın,bide havuzunda yüzersin dengelersin...hafif ızgara salata ve meyve türü takılırsan ekmek hamurişi kızartma yemezsen zayıflamış olarak bile dönersin...bende 30 unda 3 hafta gidicem niyetim böyle yapmak canımcım
kamp 10 gün aşkım biz 3 hafta yani 19 gün ayrılıcazen cok ben yazıyorumdur heralde elim altın bulsun ohh cok begendım bu lafıama önce cıtır olsam daha ıyı tabı benden de ne cıtır olur ya zayıflasamda o kapasıte yok malesef bende cık
sızın polıs kampı 3 hafta bızımkı neden 10 günlük kızz
bende içiyorum tam o form çayından çok tatlı tadı var,bende yarını merakla bekliyorum 16sıda regl günüm inş. kilo vermişimdir şişlik başladıysa yandıkHayırlı yolculuklar..1 haftada 6 kilo alarak rekor kırmışsın sanırım içer misin bilmiyorum ama sana bi önerim olcak doğuş un form çayı var maydanozlu, limonlu içinde bayağı bitki var. Kiraz sapı falan da var. Ben akşamları abarttığımda ondan içiyorum iyi geliyor Bu hafta bayağı yemiştim pizzalar, pideler, dondurmalar bugün tartıldım 500 gr almışım. Bugün dikkat edersem o da gider herhalde regl durumu var bide off offf Bu hafta kilo veremedim maalesef haftaya daha azimli olucam
süpersin sena ablaya valla senin bu bilgilerini pcme kaydediyorum erginsena tavsiyeleri diye doldu taştı hani bi gün net olmazsa ordan bakar bakar uygularım diyee unutmiyim diye tatlım benim sağolasıncanım ne demek elimden geleni yapıyorum..bildiklerimi paylaşıp bir nebze yardımcı olabiliyorsam dualarınızı alabiliyorsam ne mutlu bana..hemen yazayım canım oruçluyken nasıl beslenmemiz gerektiqini..
DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarrkesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..
asiyecim umarım aydınlanmışsındır canım..aklına takılan bişey olursa sor yine tatlım
hoşgeldin canım tebrikler valla ilk başladığımız haftarda hızlı gidiyodu kilolar şimdide durdu valla grmla gidiyo 2haftadırslm herkese
her yaz kilo verip kışın fazlasıyla geri alıyorum
geçen kış sonuda 75 civarındaydım ama ramazan bitimi 65 olmuştum çok iyiydim ama şuanda
1.65 boy 79 kiloyum
bugün diyetimin 5. günü
arkadaşlar çok araştırdım dukan diyeti yapayım dedim karatay diyetim yapayım dedim ama bunların hepsi çook sağlıksız olduğunu öğrendim acelem yok yvaş yavaş vereyim dedim
kahvaltı; yumurta mutlaka yemeye çalışıyorum 1 tane tabi peynir salatalık domates 2 dilim kepek ekmek,çay-şekersiz
aralarda ;meyve yada form bisküvi
ana öğün; 1 öğün ekmeksiz yoğurla herhangi bi yemek sebze ve bakliyat ağırlıklı ekmeksiz yiyorum
diğer öğün olarak k flex yiyorum
günde 3 litre su belkide daha çok çünki malum sıcak havalar
veeeee koşu bandında 40-50 dk yürüme 5km-6km hızda yürüyüşüm bitincede biraz egzersiz hareketleri
ve bugün 5. gün tartıldım açkarnına ve lavaboya çıktıktan sonra 77 çıktım.
ama biraz tereddütteyim benim tartım dijital değil yanılma payı varmı acep
eee sizler ilk haftalar ne kadar verdiniz?
olur tutanmı var zayıflıcaksın tabeee burası tam senlik gel gelben de zayıflamak istiyoooooorummm
maşallah güzel erimişsin valla bende kıskandım şimdi ölçtüm ama ilklerini pek hatırlamıyorum şimdi yazayımda ilerde burdan bakar nekadar erimişim yazarımSEN YAZARSIN BEN GERİ KALIRMIYIM KUŞUM
önceki ölçülerim 30 ekimde diyet ve spora başladığımdaki ve 86 kiloki ölçülerim,ikincilerse şimdi ölçtüğüm ölçülerim kilom 64.5
göğüs: 95....90
bel: 92....74
kalça: 126...100
basen:ilk kez ölçtüm 96
kol: 36....29
sen zaten çıtırsın hatunum...ölçülerinde çok güzel ...bende şimdi göbek deliğinden ölçtüm 83 iyiymiş fena değil... 74 olan belin ince kısmıydı kuşum...tek sorun boyum 162 cm uyusssssssbende içiyorum tam o form çayından çok tatlı tadı var,bende yarını merakla bekliyorum 16sıda regl günüm inş. kilo vermişimdir şişlik başladıysa yandık
süpersin sena ablaya valla senin bu bilgilerini pcme kaydediyorum erginsena tavsiyeleri diye doldu taştı hani bi gün net olmazsa ordan bakar bakar uygularım diyee unutmiyim diye tatlım benim sağolasın
hoşgeldin canım tebrikler valla ilk başladığımız haftarda hızlı gidiyodu kilolar şimdide durdu valla grmla gidiyo 2haftadır
olur tutanmı var zayıflıcaksın tabeee burası tam senlik gel gel
maşallah güzel erimişsin valla bende kıskandım şimdi ölçtüm ama ilklerini pek hatırlamıyorum şimdi yazayımda ilerde burdan bakar nekadar erimişim yazarım
göğüs: 89
bel ince yeri:77
göbek üstünden tam :92 son ölçtüğümde:101cmdi ay önce falan heralde
kalça : 96
basen bende ilkkez ölçtüm: 89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?