70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evde var ama büyük ihtimalle yemem yemek olur önceliğim arkasınada fazal kacmasın dıye yemem heralde:97:

ben normalde unlu mamül ekmek vs pek tüketmem.makarna pilav yemem.ama ekmeğe bazen dayanamıyorum abartılı yiyorum 1 ekmek yerim kuru kuru hiçte doymam fırın olsa fırını yerim
tedavi sonrası başladınya diyete ondan bukadar az vermişindir.verirsin eylül kampımıza kadar sonra 2012 ye cıtır anne olarak ayak basarız inşallah

her tedavi öncesi zatıf olayımda kalayım dedim olmadı..ya tabiki ölçülerim çok değişti ama işte gurur tablom
göğüs..102....96
bel..88...80.5
kalça110...107
basen...68..65......enzor basen ,kalça eriyto zaten....
kol35...33.............ençok burdanda istiyodum bu hairan 18de spordan ayrılırkenki ölçüler...kolalırm sıkı ama kalındı şindi cıvıdı sallanıyorr
yapmıyomda eskii kadar stres ama çabama göre azdaha hızlı gitse bende gaza gelicem yani...2.tüpten önce versem dahada ,iyi olucak doktorlar pek sorun olarak görmedi ama ben kendi sağlıüımiçinde isityorum..inş.yeşimcim hep anne olalımda çıtırda olalımmm

evde var ama büyük ihtimalle yemem yemek olur önceliğim arkasınada fazal kacmasın dıye yemem heralde:97:

ay kızlar ne biçim cümle kurmusum kusura bakmayın oruc vurdu bu sefer benı gecen bısey hıssetmemıstım sahur yapmadıgım halde bu sefer nıye boyle oldu bılmem eşim aradı oglen dedıklerını anlamıyom kafam basmıyo kapa dedi bişey anlamıyon

kızz belinden o akadr cm nası gitti de bakayımben 67-68 arasıyım belim 84 tü anca 83 oldu yaaabırde basen 65 nası oluyo yaa tek bacagından m ıölçtün yoksa

evet eylül kampı...hem nekaldıki şurdainşaallahhhhhhhhhh mubarek aylarda dualırmız kabul olsun inş.balımmmm

kızz belinden o akadr cm nası gitti de bakayımben 67-68 arasıyım belim 84 tü anca 83 oldu yaaabırde basen 65 nası oluyo yaa tek bacagından m ıölçtün yoksa

yok çift bacağın toplamıokadar ince baldırlarım yaa...
tabiki tek bacak hemide kalın bacak
belden gidiyo valla her sporda benim öyle olur zaten...buseferde ahan bidaha ölçtüm tam göbek deliği hizasından 80.5 falan...ya zaten enfazla ordan başlıyor aşağı doğru inceliyor...enzoruda bacakların incelmesi...işte belim öyle incelince,şekle girince göbek fırladı normalde çok çıkmazdı...yani sen benden6 kilo zayıfsın benim belim daha ince öylemi..ama ben 74te çok göztermem zaten...ahh şu kolarda incelse az...bacaklar ve kolllarrr

Yok oruçlu değilim yarına inş. O kadar bahsedince insanın canı istiyor tabi. Siz nerde oturuyorsunuz ki? Bu topiğin en küçüğü benim sanırım herkes eşinden, çocuğundan bahsediyor.

samsunda canım...belkdie ama bekarlarımızda var...ençokda evli,mutlu,çocuklu bide çocuksuzlarrrrr

ayyy neyse tam çıkacakken herkeslerde geldi neyse ben yapıştım sandalyeye..acaip nem var...kalkayımda erkenden işlerimi yapayım şimdi koştururken belki popomda az erir....
çokı konuşmayın haaaa

eşim aradı az önce cumartesi tatile gidiyoruz kaplıcaya

ya diyetime dikkat ederim yemem ama

sporum ne olacak koşu bandında yürüyüş yapıyodum iyi ter atıyodum

ne olacak şimdi??? ya kilo vermem durursa yada sarkarsam 2 hafta bu arada tatil

SEN YAZARSIN BEN GERİ KALIRMIYIM KUŞUM
önceki ölçülerim 30 ekimde diyet ve spora başladığımdaki ve 86 kiloki ölçülerim,ikincilerse şimdi ölçtüğüm ölçülerim kilom 64.5
göğüs: 95....90
bel: 92....74
kalça: 126...100
basen:ilk kez ölçtüm 96
kol: 36....29

gıcık insanlar işte sorumsuz yöneticiler en çok sinirimi bozan insanlardan dır ya dalga geçiyolar sanki

amirdir ,neyapsa yeridirhepsi biraz uçuk oluyor naparsın arkadaşım,bitanede benim başımda var sorma gitsin

ya ben de sınır oldum acaıp, bana gelmeden şu adlı tatıl gelse de once o bı tatıle gıtse, sonrada ben bı sure gorusmesekk yaniii

bu arada öğlenki işlerimizi halledip geldık, bılgısayarın saatı şu an itibarıyle 15:39 ve bız oglen yemegımızı daha yenı yıyoruz katıbımızlee menumde tabıkiii milli yemek tavuklu salata var bı gun tavuktan tiksinirsem ne yıyecem cok merak edıyorummmmmm

yıne kalabalıklaştı topık, amannn nazar degmesinnnn bıde bı arkadas vardı adı müge, o nıye hıc ugramıyooo, insan arada bi merhaba demeye bari gelir amaaa :26: bi de seanymph i özledim ben, çoook uzun tatıle gıttı o da ya, cerencım aramıza döndü denizin gelemsine ise daha cok varrr

neyse yaz gnü demeyelim topıgımızı yalnız bırakmayalım böööle; topıge mesaj yazanların eli altın bulsun, kaynana&elti&görümce dertleri son bulsun, yagları kıloları erısın gıtsın cabucak çıtır olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

senin alıntının burda ne işi var kız...ben buna aşağıda cevap yazmıştım...pc de sıcaktan manyadı

tatlım öncelikle iyi tatiller diliyorum
spora gelince benim bildiğim kadarıyla kaplıcalarında spor salonları var günlük onlara katılırsın,bide havuzunda yüzersin dengelersin...hafif ızgara salata ve meyve türü takılırsan ekmek hamurişi kızartma yemezsen zayıflamış olarak bile dönersin...bende 30 unda 3 hafta gidicem niyetim böyle yapmak canımcım

Son düzenleme:

internetten leslie ile yürüyüşe baksana bı, orda genel hareketlerı var, bıraz seyret hatta önündeki iki gün uygula, sonra onu gıttıgın yerde dışarda yurume ımkanın yoksa bıle odanın içinde rahatca yapabılırsınnn, bi dene derim ben

en cok ben yazıyorumdur heralde elim altın bulsun ohh cok begendım bu lafıama önce cıtır olsam daha ıyı tabı benden de ne cıtır olur ya zayıflasamda o kapasıte yok malesef bende cık

sızın polıs kampı 3 hafta bızımkı neden 10 günlük kızz

kamp 10 gün aşkım biz 3 hafta yani 19 gün ayrılıcaz

bende içiyorum tam o form çayından çok tatlı tadı var,bende yarını merakla bekliyorum 16sıda regl günüm inş. kilo vermişimdir şişlik başladıysa yandık
süpersin sena ablaya valla senin bu bilgilerini pcme kaydediyorum erginsena tavsiyeleri diye doldu taştı hani bi gün net olmazsa ordan bakar bakar uygularım diyee unutmiyim diye tatlım benim sağolasın
hoşgeldin canım tebrikler valla ilk başladığımız haftarda hızlı gidiyodu kilolar şimdide durdu valla grmla gidiyo 2haftadır
ben de zayıflamak istiyoooooorummm
olur tutanmı var zayıflıcaksın tabeee burası tam senlik gel gel
maşallah güzel erimişsin valla bende kıskandım şimdi ölçtüm ama ilklerini pek hatırlamıyorum şimdi yazayımda ilerde burdan bakar nekadar erimişim yazarım

göğüs: 89

bel ince yeri:77

göbek üstünden tam :92 son ölçtüğümde:101cmdi ay önce falan heralde

kalça : 96

basen bende ilkkez ölçtüm: 89

Son düzenleme:
sen zaten çıtırsın hatunum...ölçülerinde çok güzel ...bende şimdi göbek deliğinden ölçtüm 83 iyiymiş fena değil... 74 olan belin ince kısmıydı kuşum...tek sorun boyum 162 cm uyusssssss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…