sporun faydaları işte.5 kiloda en az 10 kiloluk incelme sağlamışsınher tedavi öncesi zatıf olayımda kalayım dedim olmadı..ya tabiki ölçülerim çok değişti ama işte gurur tablom
göğüs..102....96
bel..88...80.5
kalça110...107
basen...68..65......enzor basen ,kalça eriyto zaten....
kol35...33.............ençok burdanda istiyodum bu hairan 18de spordan ayrılırkenki ölçüler...kolalırm sıkı ama kalındı şindi cıvıdı sallanıyorr
yapmıyomda eskii kadar stres ama çabama göre azdaha hızlı gitse bende gaza gelicem yani...2.tüpten önce versem dahada ,iyi olucak doktorlar pek sorun olarak görmedi ama ben kendi sağlıüımiçinde isityorum..inş.yeşimcim hep anne olalımda çıtırda olalımmm
Allah kabul etsin canım.yarın bende tutayım bari sıcaktan hiç aklıma böyle ibadetler gelmiyoray kızlar ne biçim cümle kurmusum kusura bakmayın oruc vurdu bu sefer benı gecen bısey hıssetmemıstım sahur yapmadıgım halde bu sefer nıye boyle oldu bılmem eşim aradı oglen dedıklerını anlamıyom kafam basmıyo kapa dedi bişey anlamıyon
yazın dikkat etmek mesele değilde düzen kurmak zor oluyor.bu yüzden bende haftaya salıdan sonra evde olmuyacağım bida eylülün 3 . haftası evde olcamevet eylül kampı...hem nekaldıki şurdainşaallahhhhhhhhhh mubarek aylarda dualırmız kabul olsun inş.balımmmm
kalçayla basen arasındaki fark ne abla ya ben popomun en geniş yerinden ölçüyorum basen ölçüsü olarakSEN YAZARSIN BEN GERİ KALIRMIYIM KUŞUM
önceki ölçülerim 30 ekimde diyet ve spora başladığımdaki ve 86 kiloki ölçülerim,ikincilerse şimdi ölçtüğüm ölçülerim kilom 64.5
göğüs: 95....90
bel: 92....74
kalça: 126...100
basen:ilk kez ölçtüm 96
kol: 36....29
sporun faydaları işte.5 kiloda en az 10 kiloluk incelme sağlamışsın
Allah kabul etsin canım.yarın bende tutayım bari sıcaktan hiç aklıma böyle ibadetler gelmiyor
yazın dikkat etmek mesele değilde düzen kurmak zor oluyor.bu yüzden bende haftaya salıdan sonra evde olmuyacağım bida eylülün 3 . haftası evde olcamanca eve dönünce düzen kurabilirim bakalım dönüşte kilom ne olur
kalçayla basen arasındaki fark ne abla ya ben popomun en geniş yerinden ölçüyorum basen ölçüsü olarak
he yayla olan yer anladımvalla kalça dediğim yer poponun alt kısmı yay gibi çizgi olan kısmı varya orası diye biliyorum....basende en geniş yeri canım yada tam tersi....yani bacak üst kısımla kalçanın tam birleştiği yer
aklıma geldı oyle olacagıda gene de emın olmak ıstedım belkı farklıdır dıyekamp 10 gün aşkım biz 3 hafta yani 19 gün ayrılıcaz
iyi fikir kız bende begendıklerımı atayım worde bakarım sonrabende içiyorum tam o form çayından çok tatlı tadı var,bende yarını merakla bekliyorum 16sıda regl günüm inş. kilo vermişimdir şişlik başladıysa yandık
süpersin sena ablaya valla senin bu bilgilerini pcme kaydediyorum erginsena tavsiyeleri diye doldu taştı hani bi gün net olmazsa ordan bakar bakar uygularım diyee unutmiyim diye tatlım benim sağolasın
hoşgeldin canım tebrikler valla ilk başladığımız haftarda hızlı gidiyodu kilolar şimdide durdu valla grmla gidiyo 2haftadır
olur tutanmı var zayıflıcaksın tabeee burası tam senlik gel gel
maşallah güzel erimişsin valla bende kıskandım şimdi ölçtüm ama ilklerini pek hatırlamıyorum şimdi yazayımda ilerde burdan bakar nekadar erimişim yazarım
göğüs: 89
bel ince yeri:77
göbek üstünden tam :92 son ölçtüğümde:101cmdi ay önce falan heralde
kalça : 96
basen bende ilkkez ölçtüm: 89
yarın tutarsan cts de tutman lazım bılgıne sadece cuma oruc olmuyor mekruhmus canım ben öncesı tutuyom sende sonrası tutcansporun faydaları işte.5 kiloda en az 10 kiloluk incelme sağlamışsın
Allah kabul etsin canım.yarın bende tutayım bari sıcaktan hiç aklıma böyle ibadetler gelmiyor
yazın dikkat etmek mesele değilde düzen kurmak zor oluyor.bu yüzden bende haftaya salıdan sonra evde olmuyacağım bida eylülün 3 . haftası evde olcamanca eve dönünce düzen kurabilirim bakalım dönüşte kilom ne olur
kalçayla basen arasındaki fark ne abla ya ben popomun en geniş yerinden ölçüyorum basen ölçüsü olarak
valla kalça dediğim yer poponun alt kısmı yay gibi çizgi olan kısmı varya orası diye biliyorum....basende en geniş yeri canım yada tam tersi....yani bacak üst kısımla kalçanın tam birleştiği yernebileyim kız bende bilmiyom öyle ölçtüm sadece doğru yerdir heralde
senin alıntının burda ne işi var kız...ben buna aşağıda cevap yazmıştım...pc de sıcaktan manyadı
tatlım öncelikle iyi tatiller diliyorum
spora gelince benim bildiğim kadarıyla kaplıcalarında spor salonları var günlük onlara katılırsın,bide havuzunda yüzersin dengelersin...hafif ızgara salata ve meyve türü takılırsan ekmek hamurişi kızartma yemezsen zayıflamış olarak bile dönersin...bende 30 unda 3 hafta gidicem niyetim böyle yapmak canımcım
SEN YAZARSIN BEN GERİ KALIRMIYIM KUŞUM
önceki ölçülerim 30 ekimde diyet ve spora başladığımdaki ve 86 kiloki ölçülerim,ikincilerse şimdi ölçtüğüm ölçülerim kilom 64.5
göğüs: 95....90
bel: 92....74
kalça: 126...100
basen:ilk kez ölçtüm 96
kol: 36....29
delüüüüüüüüüüüüüben uzun zaman şu ifaderi kullandım: 'şuramı şurdan kesesim var!':95: 'şeytan diyor al satırı kazı fazlalıklarını''beni artık diyet spor falan değil, ancak motorlu testere törpüler' vebenzeri saçma ifadeler kullanırdım ama anlatabiliyor muydum çaresizliğimi isyanımı bilmiyorum ve sanmıyorum :93:
derkeeen sonunda benimle aynı fikirde olan resmi bulduuum
Eki Görüntüle 225038
delüüüüüüüüüüüüüAllah iyiliğini versin emi güldürdün beni hani azcık boğazdan kessen bu katliama gerek kalmıcak bence
tamam aç kalıyorum spor yaparken oram buram ağrıyor ama en azından kan yok ortada
he kolay dı öyle aylarca bak direkt kestirme kesin(m) çözüm
kırmışsınız sohbetin belini kızlar.....
qivi hoşsun bacım ya....[/I]
kız dediğinin tam tersi bu basen dediğimiz yer tam olarak şöyle diyim diz kapağından 1 karış yukarsı varya hani poponunda yarım karış aşşası ahanda orasına basen diyoruz,kalçada tam poponun olduğu hani yandan bakınca yay gibi görünen o hoş yervalla kalça dediğim yer poponun alt kısmı yay gibi çizgi olan kısmı varya orası diye biliyorum....basende en geniş yeri canım yada tam tersi....yani bacak üst kısımla kalçanın tam birleştiği yernebileyim kız bende bilmiyom öyle ölçtüm sadece doğru yerdir heralde
puahahahahben uzun zaman şu ifaderi kullandım: 'şuramı şurdan kesesim var!':95: 'şeytan diyor al satırı kazı fazlalıklarını''beni artık diyet spor falan değil, ancak motorlu testere törpüler' vebenzeri saçma ifadeler kullanırdım ama anlatabiliyor muydum çaresizliğimi isyanımı bilmiyorum ve sanmıyorum :93:
derkeeen sonunda benimle aynı fikirde olan resmi bulduuum
Eki Görüntüle 225038
kız hani kalça yokmu yoksabende yazayım ama benim gögğüslerim çıkmadı daha annem ergenlikten sonra çıakr dedi belki yani varda çok değil.sırtımdaki fazlalıklar yüzünden ölçü büyüyor
Bel:81
Göbiş:95
Göğüs:93
valla el bileğimi hiç ölçmeyi denememiştim haa biz omuza doğru kalın yerden ölçümü yapıyoruz ama merak ettim ölçtüm şöyle hepisini bidaha yazayımda ayrı gayrı olmasınel bileğim 16.ayak bileğim 20.çok inceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?