70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporun faydaları işte.5 kiloda en az 10 kiloluk incelme sağlamışsın

Allah kabul etsin canım.yarın bende tutayım bari sıcaktan hiç aklıma böyle ibadetler gelmiyor

evet eylül kampı...hem nekaldıki şurdainşaallahhhhhhhhhh mubarek aylarda dualırmız kabul olsun inş.balımmmm
yazın dikkat etmek mesele değilde düzen kurmak zor oluyor.bu yüzden bende haftaya salıdan sonra evde olmuyacağım bida eylülün 3 . haftası evde olcam anca eve dönünce düzen kurabilirim bakalım dönüşte kilom ne olur

kalçayla basen arasındaki fark ne abla ya ben popomun en geniş yerinden ölçüyorum basen ölçüsü olarak

valla kalça dediğim yer poponun alt kısmı yay gibi çizgi olan kısmı varya orası diye biliyorum....basende en geniş yeri canım yada tam tersi....yani bacak üst kısımla kalçanın tam birleştiği yer nebileyim kız bende bilmiyom öyle ölçtüm sadece doğru yerdir heralde

Son düzenleme:
valla kalça dediğim yer poponun alt kısmı yay gibi çizgi olan kısmı varya orası diye biliyorum....basende en geniş yeri canım yada tam tersi....yani bacak üst kısımla kalçanın tam birleştiği yer
he yayla olan yer anladım benim yaylamda 100-101 cm arası ozaman

kızlar pc yi kapıyorum 17.30 da mesaim bitiyor eve gidicem sporumu yapayım duşumu alayım müslimi yerken size gelirim tekrar öpüyorum byyyyyyyyyyyyyy

kamp 10 gün aşkım biz 3 hafta yani 19 gün ayrılıcaz
aklıma geldı oyle olacagıda gene de emın olmak ıstedım belkı farklıdır dıye
iyi fikir kız bende begendıklerımı atayım worde bakarım sonra
yarın tutarsan cts de tutman lazım bılgıne sadece cuma oruc olmuyor mekruhmus canım ben öncesı tutuyom sende sonrası tutcan

bu da güzel benım bsaenım yok zaten kalcam ve simidim var

güle güle ablacım bende gece anca gelirim yine dışarı alışverişe çıkıcaz adamın cüzdanını kuruttum valla bu arada bende bi ölçme yaptım
bel 72
göbek ana unuttum 92 di galiba
basen 100 hatta 99 a doğru 99.9 diyelim bari
bacakımm dizin 5 cm üzeri 42 kalın bacaklarım
kol en kalın yerin omuza doğru öçtüm 27 cm

sorun tamda burada başlıyo biz apart evlere gidecez malun kayınvaldem ve k.pederimde var

ama havuza gitmek ii fikir büyük havuza gidip yüzerim ayyy o zamanda regli olucam

ben uzun zaman şu ifaderi kullandım: 'şuramı şurdan kesesim var!':95: 'şeytan diyor al satırı kazı fazlalıklarını' 'beni artık diyet spor falan değil, ancak motorlu testere törpüler' vebenzeri saçma ifadeler kullanırdım ama anlatabiliyor muydum çaresizliğimi isyanımı bilmiyorum ve sanmıyorum :93:
derkeeen sonunda benimle aynı fikirde olan resmi bulduuum

yaz kuşum...belinde göğsünde benden az..sen göğüsten 90ı yakalmışın azdaha çalışsan ,beldende 60ı yakalıycan maaşallah
kalçaya 10santim varki 90 olasın....maaşallah...azkalmış 90 60 90...........
hele kollar ahh inse 20lere çok takıyorum çünkü belden falan sıkıntım yok gömleklerde beni iri gösteriyor kollarım ...tabi kilonda benden az yaniiii

delüüüüüüüüüüüüüAllah iyiliğini versin emi güldürdün beni hani azcık boğazdan kessen bu katliama gerek kalmıcak bence

bende yazcam ölçülerimi bende bendeçok matah bişey değil daha ne kilo verdim ki ama olsun benim neyim eksik sizden hıh fazlam bilem var
göğüs:104....hala104
bel:92.....83
basen:124......118 callen abla sağ olsun onun sayesinde gitti
kolumu hiç ölçmedim anaaa hiç aklıma gelmemişti dur eve gidince ölçim bari

yine geldi spor vaktiiiiiiii
hadi itekleyin beni
cantamı alaıp tuvalete kacaım ben bı uzeırmı deıstıreyımmmm; süperman gıbıyım mubarek spor yaklasınca elıme cantamı alıyorum, uzıermdekılerı cıkarıp bırden sportıf bı kılıga burunuverıyorummmm

bende yazayım ama benim gögğüslerim çıkmadı daha annem ergenlikten sonra çıakr dedi belki yani varda çok değil.sırtımdaki fazlalıklar yüzünden ölçü büyüyor
Bel:81
Göbiş:95
Göğüs:93

kırmışsınız sohbetin belini kızlar.....
qivi hoşsun bacım ya....
[/I
]

kız dediğinin tam tersi bu basen dediğimiz yer tam olarak şöyle diyim diz kapağından 1 karış yukarsı varya hani poponunda yarım karış aşşası ahanda orasına basen diyoruz,kalçada tam poponun olduğu hani yandan bakınca yay gibi görünen o hoş yer
puahahahahbende bitane sipariş etsemmi acep o testereden senin için ama ben meraklı değilim kendiliğinden kesildiler zaten benimkiler şükür
kız hani kalça yokmu yoksa
el bileğim 16.ayak bileğim 20.çok inceler.
valla el bileğimi hiç ölçmeyi denememiştim haa biz omuza doğru kalın yerden ölçümü yapıyoruz ama merak ettim ölçtüm şöyle hepisini bidaha yazayımda ayrı gayrı olmasın

göğüs: 89

bel ince yeri:77

göbek üstünden tam :92 son ölçtüğümde:101cmdi 3 ay önce falan heralde

kalça : 96

basen bende ilkkez ölçtüm: 89
kalçanın hemen altı işte yawww

kol :28

el bileği
16cm

böyle iştee bakalım ilerde fark olucakmı ben şu ölçümlerimi pcye kaydedem barii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…