70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

puahahahahbende bitane sipariş etsemmi acep o testereden senin için ama ben meraklı değilim kendiliğinden kesildiler zaten benimkiler şükür

yaa ne öyle nisbet yapar gibi ya of ya kızlar ya bakar mısınız ben meraklı değilim kendiğinden kesildi şükür falan neler diyor ya :84:

bugünkü menüm
kalkınca yarım litre suuu

kahvaltı''saat 11.00''

fırında baharatlı patates kızartması

yarım kk peynir(batudan bana kalmadı yine yaww başlıcam bu çocuğun keyfine kardeşine bile zor aldım biraz önünden)

4zeytin

2kaşık yoğurt

bol yeşil salata

1bardak çay

kalkınca 5dk sonra 3vişne

ARA

2 kayısı

öğlen zaten yine kahvaltı geç olduğu için yapmadım

akşam saat 17.30

1 kase kırmızı mercimek çorbası

1kase yoğurt

1domates

1bardak portakal suyu

şimdide maydonozlu limonlu form çayı içiyorum

şimdiye kadar 1.5 litre su içtim yatana kadarda 1.5 daha içicem gün bittiii hemde kaçamaksız

akşamda yeşil çay içerim artık sadece

Son düzenleme:

Menün süpermiş hem aç kalmamışsın hemde güzel şeyler yemişsin

ayy bellerimiz yaklaşık aynı....ben önceden koldan sorun yaşamazdım kilo alıdkçA kaçsenedir taktım butlarıma...ama öylee üstüm çok kalınd eğil,mide yok sırt güzel göğüste normla belde oldu 80...yanii olmuyo ama ersin butlar ...
spora gitmemi özledim ya....aksıyo diye başlamadım evde bi halt olmuyo...
aha naptım bugün 9.30 kalktım ama...tatlımı yaptım yemekte yaptım mutfağı topladım,duş alayım süsleneyimde eğlenceye gideyim.....

ayyy bişey yazdım olay oldubasen dedim yani bacak kalınlığımı yazdım ben yani tek bacağımı ...hani bacaktan yana doğru çıkntı oluyor ya orası basen değilmi????aaaa..neyse..erisinlerde bizde yerlerini karıştıralım...el bileği,ayak bileğimiiiiyazan arkdaşa çok güldüm banane bende ölçücem merak ettimmmm

bebeişim benim göbişim olması normal diğimi ama kız 2kere üstüste doğum yaptım ben hem o resimde daha doğum yapalı ne olmuştukii bebiş göbeği oo bebiş

vee 2 aymı dediin süper unutma bunu 2 aya ben çıtır leblebi olurum iice çiroz diye almazsınız buraya benivarım iddaya son tahlilde inna sabirin haydee başla sıkı çalışmaya ancaa gidersiinnneyse şimdi bu beni döver behlül son hızla kaçaaarrr

bu arada ismim tuğbaa bana kısaca tubiraaa diyebilirsinn

yaa ne öyle nisbet yapar gibi ya of ya kızlar ya bakar mısınız ben meraklı değilim kendiğinden kesildi şükür falan neler diyor ya :84:

haklısın canım napalım bizde nispet yaparız bigün inşaallah......hem arkdaş 80ken çok göbekliymiş ama 2tanede doğurmuş ya ondan herhalde...ben 65 olsam varya..daha zayıf görünürüm yapım öyle kahretsinnn

demek daha zayıf görünürsün haaa al ozaman herkezide dövdüm yaa acıyın bana ellerim acıdı vurmaktan yapmayın böyle amaaa

Son düzenleme:
ahanda akşam menüm nacizaneeee ama nasıl doydum bilemezsiniz ohbe sağlıklı yaşam sağlıklı şeyler yemek gibisi varmıııı

Son düzenleme:
demek daha zayıf görünürsün haaa al ozaman herkezide dövdüm yaa acıyın bana ellerim acıdı vurmaktan yapmayın böyle amaaa

sende dövme.....neyse ölçtüm elbileğim..16..yani kol bileğimküçükken gençken incelikten kırılırdı
ayak bileğim...23.5.........
akşam oldu yemek yemesem daha iyi..şimdi kına öncesi eğlencede çayla bişeyler olur az az yerim,sonnada oynarım olur biterpastayı götürmeyi unutmasam barii:2:

aynıyız kız ve dediğin gibi bende oldum olası inceciktim okul döneminde falan zayıflıktan heleki el bileklerim ablam hep derdi kilo alsana azcık bileklerin kırılcak çıt diye nerdeyse derdi şimdi onun bilekleri öyle benimde incelme yolunda (ablaaa al kilo aldımda noldu vercem diye göbeğim çatlıyo sende alsana kilo sıkıyosa demesi kolay ama dimii gıcık)
bu arada ayak bileğimde 21cm çıktı yeni fırındann

şöyle bi aralarda belli olcak renk düzenlemeleri yaptım ötekinde ne ne belli olmamış

bugünkü menüm
kalkınca yarım litre suuu

kahvaltı''saat 11.00''

fırında baharatlı patates kızartması

yarım kk peynir(batudan bana kalmadı yine yaww başlıcam bu çocuğun keyfine kardeşine bile zor aldım biraz önünden)

4zeytin

2kaşık yoğurt

bol yeşil salata

1bardak çay

kalkınca 5dk sonra 3vişne

ARA

2 kayısı

öğlen zaten yine kahvaltı geç olduğu için yapmadım

akşam saat 17.30

1 kase kırmızı mercimek çorbası

1kase yoğurt

1domates

1bardak portakal suyu

şimdide maydonozlu limonlu form çayı içiyorum

şimdiye kadar 1.5 litre su içtim yatana kadarda 1.5 daha içicem gün bittiii hemde kaçamaksız

akşamda yeşil çay içerim artık sadece

Arkadaşlar merhaba,

Ben de en nihayetinde tartıda 75 kiloyu görüp zayıflamaya karar vermiş 1.60 boyunda genç bir kızım. Şu an 4 kilo verdim ve 71.9 kiloyum. Ancak verdiğim kilonun yağ değil su kaybı olduğunu düşünüyorum.

Zayıflama öykümü sizin de izninizle 14.07.2011 tarihinde ve 71.9 kiloyla başlatmak istiyorum.
Beni de aranıza alır mısınız? :80:

tabiki alırız ne demek tatlım hoşgeldin bişey sorucam bu 4 kiloyu kaç zamanda verdinde su kaybı olduğunu düşünüyosun

2 haftada verdim ancak spor yapmadan verdiğim için su kaybı olduğunu düşünüyorum. Çünkü yağ yakmaya yönelik hiçbir faaliyette bulunmadım.

tamamdır ozaman doğru su kaybı olabilir ama bilemem tabii ilk başladığım haftalarda bende hızlı kilo veriyodum ama maşallah yağdan gidiyodu benden ilk hafta hariç,neyse işte bende sporsuz verdim kilolarımı spora pek vaktim olmuyo tabi çocuklardan ama evde ip atlıyorum çok eğlenceli oda son 1haftadır yapmıyorum karnıma ağrılar giriyo devam edemiyorum bi sorun var apandisimde sanırım hiç dayanamıyo azcık dışarda koşıyım hemen tıkanıyorum off neyse yürüşlerim çok ii ama hergün yürüyüşe çıkıyoruz valla ,,bu arada çizelgenide yaparmısın canım kaptanın emri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…