- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.710
- 448
ne na nasıl yani :108: :122:
puahahahahbende bitane sipariş etsemmi acep o testereden senin için ama ben meraklı değilim kendiliğinden kesildiler zaten benimkiler şükür
kestin biçtin etleri ya gülüm....
en kolay yöntemle bi de
bugünkü menüm
kalkınca yarım litre suuu
kahvaltı''saat 11.00''
fırında baharatlı patates kızartması
yarım kk peynir(batudan bana kalmadı yine yaww başlıcam bu çocuğun keyfine kardeşine bile zor aldım biraz önünden )
4zeytin
2kaşık yoğurt
bol yeşil salata
1bardak çay
kalkınca 5dk sonra 3vişne
ARA
2 kayısı
öğlen zaten yine kahvaltı geç olduğu için yapmadım
akşam saat 17.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1kase yoğurt
1domates
1bardak portakal suyu
şimdide maydonozlu limonlu form çayı içiyorum
şimdiye kadar 1.5 litre su içtim yatana kadarda 1.5 daha içicem gün bittiii hemde kaçamaksız
akşamda yeşil çay içerim artık sadece
bende yazcam ölçülerimi bende bendeçok matah bişey değil daha ne kilo verdim ki ama olsun benim neyim eksik sizden hıh fazlam bilem var
göğüs:104....hala104
bel:92.....83
basen:124......118 callen abla sağ olsun onun sayesinde gitti
kolumu hiç ölçmedim anaaa hiç aklıma gelmemişti dur eve gidince ölçim bari
bitanem ben ne nispet yapcam görünen köy kılavuz istermi baksana şunlaraa
Eki Görüntüle 225120 Eki Görüntüle 225121 Eki Görüntüle 225122
kız dediğinin tam tersi bu basen dediğimiz yer tam olarak şöyle diyim diz kapağından 1 karış yukarsı varya hani poponunda yarım karış aşşası ahanda orasına basen diyoruz,kalçada tam poponun olduğu hani yandan bakınca yay gibi görünen o hoş yer
puahahahahbende bitane sipariş etsemmi acep o testereden senin için ama ben meraklı değilim kendiliğinden kesildiler zaten benimkiler şükür
kız hani kalça yokmu yoksa
valla el bileğimi hiç ölçmeyi denememiştim haa biz omuza doğru kalın yerden ölçümü yapıyoruz ama merak ettim ölçtüm şöyle hepisini bidaha yazayımda ayrı gayrı olmasın
göğüs: 89
bel ince yeri:77
göbek üstünden tam :92 son ölçtüğümde:101cmdi 3 ay önce falan heralde
kalça : 96
basen bende ilkkez ölçtüm: 89 kalçanın hemen altı işte yawww
kol :28
el bileği16cm
böyle iştee bakalım ilerde fark olucakmı ben şu ölçümlerimi pcye kaydedem barii
bi kere ben 78deyken bilem öyle göbüşüm olmadı hiçdur hele ben de çekinecem bir iki aya kalmaz kimmiş nisbet yapan görelim triendy hanım triendy hanım bana bak hele... iki ay sonra tam burada bu saatte koozlarımızı paylaşacağız
yaa ne öyle nisbet yapar gibi yaof ya kızlar ya bakar mısınız ben meraklı değilim kendiğinden kesildi şükür falan neler diyor ya :84:
haklısın canım napalım bizde nispet yaparız bigün inşaallah......hem arkdaş 80ken çok göbekliymiş ama 2tanede doğurmuş ya ondan herhalde...ben 65 olsam varya..daha zayıf görünürüm yapım öyle kahretsinnn
demek daha zayıf görünürsün haaa al ozamanherkezide dövdüm yaa acıyın bana ellerim acıdı vurmaktan yapmayın böyle amaaa
sende dövme.....neyse ölçtüm elbileğim..16..yani kol bileğimküçükken gençken incelikten kırılırdı
ayak bileğim...23.5.........
akşam oldu yemek yemesem daha iyi..şimdi kına öncesi eğlencede çayla bişeyler olur az az yerim,sonnada oynarım olur biterpastayı götürmeyi unutmasam barii:2:
Arkadaşlar merhaba,
Ben de en nihayetinde tartıda 75 kiloyu görüp zayıflamaya karar vermiş 1.60 boyunda genç bir kızım. Şu an 4 kilo verdim ve 71.9 kiloyum. Ancak verdiğim kilonun yağ değil su kaybı olduğunu düşünüyorum.
Zayıflama öykümü sizin de izninizle 14.07.2011 tarihinde ve 71.9 kiloyla başlatmak istiyorum.
Beni de aranıza alır mısınız? :80:
tabiki alırız ne demek tatlım hoşgeldin bişey sorucam bu 4 kiloyu kaç zamanda verdinde su kaybı olduğunu düşünüyosun
2 haftada verdim ancak spor yapmadan verdiğim için su kaybı olduğunu düşünüyorum. Çünkü yağ yakmaya yönelik hiçbir faaliyette bulunmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?