Allahım nasıl bi acıdır bu yaaa 13 tane fidan ana kuzusu gözyaşlarıma hakim olmaıyorum..Allahım şu iftar vaktinde sen vatanımızı milletimizi askerlerimizi koru...Bütün teröristlerin Allah belasını versin
Çizelge tamamdır. Şimdi bakalım neler yapmamız gerekiyor.
Öncelikle kendimi diyet yapıyorum diye şartlamayacağıma,
Gün içinde canımın istediği şeyi kendime eziyet etmemek için az ama öz yiyeceğime,
Kilo vermek için tartıya değil beynime güveneceğime
Ne olursa olsun vazgeçmeyeceğime sağlığım ve yeni alacağım ciciler üzerine söz veriyorum.
Bu kilolar geldikleri gibi gidecekler. Evvet!
canım yarın özelime bildirim yaparsan bu haftalık listenin altına 2.hafta listeye ekliyorum..sağol canım tavsiyelerine uyacam tartı şimdilik bununla idare edeceğiz ben bildirim yapacak mıyım daha bu pazar başladom diyete
teşekkür ederim tatlım..çok teşekkür ederim ablacım çok faydalı oldu..senin bilgilerin benim için çok önemli..ben yarın sabah değilde iftara yakın yapsam bildirimimi olurmu acaba
bol bol dinlen kendine gel..yarasın inş.tatil ablama
hoşgeldin aramıza..gel ama kalıcı ol
şimdiden Allah kabul etsin canım..ama cuma tek oruç tutmak çoğu ulemaya göre mekruh..sahih hadis ler var bunun hakkında..ya perşembeyi ekleyeceksin yada c.tesi yi..aklında olsun
Allah seninkinide kabul etsin canım..bende yarında niyetleneceğim..yok dışarı çıkmam bugün öğleden sonrada uyurum bebişimle geçer inşAllah vakit..nasıl rahat ederim diyosan öyle yap bi gün izinden bişici olmaz al hadi izin al
keser inş.kortizonu kurtulursun bir an önce
haklısın ne biliyim kendi aranızda yazışınca hep beni takmadınız sandım[
gel geeell hoşgeldin gel zayıflayalımhem yumurtayı her sabah değil de haftada bir-2 veriyor diyetisyen. keten tohumu ben de yiyordum. ama yoğurda karıştırıp yersen daha lezzetli ve rahat olur. ben salatalara da katarım bazen.
de hele dur yahu. sabah sabahsaat 08:50de yazmışsın. 09:09da ilgilenmiyorsunuz demişsin. ooooo olmaz ki ama telefonda değilizki şekerim :102: netteyiz :126: [/B]
kızlar bugünkü menümü vereyim
sabah(07.20)
2 dlm.çok tahıllı ekmekle yapılmış yağsız karışık tost,5 yeşil zeytin,1 hşl.yumurta,çay
ara(10.00)
1 orta boy şeftali
öğle(12.00)
1 kase balık çorbası,1 tane orta boy balık ızgara,yeşil salata(dsi lokaline gidicem)
ara(15.oo olur)
3 tane karpuz(dilim )
akşam(spor sonrası)
1 kase keten tohumlu müsli+süt
şu ana kadar 2 lt. su bitti,akşama kadar 3.5 olur
e buyur ozaman aramıza..ben de zayıflamak istiyoooooorummm
kaplıca seni eritir zaten kıss..spora falan lüzum yokeşim aradı az önce cumartesi tatile gidiyoruz kaplıcaya
ya diyetime dikkat ederim yemem ama
sporum ne olacak koşu bandında yürüyüş yapıyodum iyi ter atıyodum
ne olacak şimdi??? ya kilo vermem durursa yada sarkarsam 2 hafta bu arada tatil
tabiki canım hoşgeldin aramızaArkadaşlar merhaba,
Ben de en nihayetinde tartıda 75 kiloyu görüp zayıflamaya karar vermiş 1.60 boyunda genç bir kızım. Şu an 4 kilo verdim ve 71.9 kiloyum. Ancak verdiğim kilonun yağ değil su kaybı olduğunu düşünüyorum.
Zayıflama öykümü sizin de izninizle 14.07.2011 tarihinde ve 71.9 kiloyla başlatmak istiyorum.
Beni de aranıza alır mısınız? :80:
:13::13::13::13::13::13:Allahım nasıl bi acıdır bu yaaa 13 tane fidan ana kuzusu gözyaşlarıma hakim olmaıyorum..Allahım şu iftar vaktinde sen vatanımızı milletimizi askerlerimizi koru...Bütün teröristlerin Allah belasını versin
herkese merhaba
bende muzdaripim kilolarımdan :44: ve tek başına olmuyo, bende burada sizinle beraber azimle kilolarımdan kurtulmak isitoyurmm
az önce tartıldım 74.8 kg geldim boyum 1.67. bir an önce kilo vermeliyim
selam kızlarr çok yorgunum..yaptıklarımı yazmaya bile halim yok..erkendenden yatıcam..sabah çok işim var..cumadan sonra yolcuyuz..bildirimleri bana yapıyorsunuz kızlar laptop yanımda olacak..listeyi yaparım..yeni gelen arkadaşlar sizlerde özele bildirim yaparsanız bu hafta listenin altına 2.haftada listeye eklenirsiniz..kuralalr gereqi ilk hafta listenin altına ekliyoruz bilginize..herkese iyigeceler kızlar..
senacım ben yarın oruç olucam.bildirimi yarın akşam yapsam olurmu.
bu ara geceleri acayip acıkır oldum ya :84::84: dışarda en az 2-3 saat yürüyor ayakta kalıyoruz haliyle yorgun ve aç oluyorum.kocişime yemek hazırladım ekmek arası bişiler valla baya kocaman 4-5 ısırık aldım kendime hakim olmadam yarım ekmeği götürecektimde yine hakim oldum aferin banaben nasıl diyet yapmışım nasıl kendime hakim olmuşum bilmiyorum ya bunda birazda geç uyuyor olmamında etkisi var diyet dönemimde en geç 12 de uyurdum oda çok çok nadiren.şimdide tam tersi 12 de uyuduğumda nekadar erken uyuyorum diyorum
bebiş göbişi olduğunu biliyoruz niye bozuyorsun? hem sen benden çok önce başladın diyete şekerim. ben başladığımda sen zaten hali hazırda vermiş bunuyordun adil mi bu ? hem benim kendime yemek hazırlama imkanım ve zamanım yok. yoksa ne güzel ve hafif şeyler hazırlarım ama mutfağım bile yok ne yazık ki. şimdi adil mi bubebeişim benim göbişim olması normal diğimi ama kız 2kere üstüste doğum yaptım ben hem o resimde daha doğum yapalı ne olmuştukii bebiş göbeği oo bebiş
vee 2 aymı dediin süper unutma bunu 2 aya ben çıtır leblebi olurum iice çiroz diye almazsınız buraya benivarım iddaya son tahlilde inna sabirin haydee başla sıkı çalışmaya ancaa gidersiinn neyse şimdi bu beni döver behlül son hızla kaçaaarrr
bu arada ismim tuğbaa bana kısaca tubiraaa diyebilirsinn
haklısın canım napalım bizde nispet yaparız bigün inşaallah......hem arkdaş 80ken çok göbekliymiş ama 2tanede doğurmuş ya ondan herhalde...ben 65 olsam varya..daha zayıf görünürüm yapım öyle kahretsinnn
herkese merhaba
bende muzdaripim kilolarımdan :44: ve tek başına olmuyo, bende burada sizinle beraber azimle kilolarımdan kurtulmak isitoyurmm
az önce tartıldım 74.8 kg geldim boyum 1.67. bir an önce kilo vermeliyim
Arkadaşlar merhaba,
Ben de en nihayetinde tartıda 75 kiloyu görüp zayıflamaya karar vermiş 1.60 boyunda genç bir kızım. Şu an 4 kilo verdim ve 71.9 kiloyum. Ancak verdiğim kilonun yağ değil su kaybı olduğunu düşünüyorum.
Zayıflama öykümü sizin de izninizle 14.07.2011 tarihinde ve 71.9 kiloyla başlatmak istiyorum.
Beni de aranıza alır mısınız? :80:
Allahım nasıl bi acıdır bu yaaa 13 tane fidan ana kuzusu gözyaşlarıma hakim olmaıyorum..Allahım şu iftar vaktinde sen vatanımızı milletimizi askerlerimizi koru...Bütün teröristlerin Allah belasını versin
bande bildirimimi yapayım 10 temmuz pazar 79 la başladım bugün 77 yim
ama tartımdan emin değilim belki başta tok falan tartıldım diyorum çünkü 6 günde 2 kilo abes değil mi?
m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?