70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahım nasıl bi acıdır bu yaaa 13 tane fidan ana kuzusu gözyaşlarıma hakim olmaıyorum..Allahım şu iftar vaktinde sen vatanımızı milletimizi askerlerimizi koru...Bütün teröristlerin Allah belasını versin

allaha havale ediyorum bende o pislikleri en kısa zamanda kökleri kurur inşallah

herşey vatan için yaşasın milletimiz askerlerimiz gebersin hain teroristler

Çizelge tamamdır. Şimdi bakalım neler yapmamız gerekiyor.

Öncelikle kendimi diyet yapıyorum diye şartlamayacağıma,
Gün içinde canımın istediği şeyi kendime eziyet etmemek için az ama öz yiyeceğime,
Kilo vermek için tartıya değil beynime güveneceğime
Ne olursa olsun vazgeçmeyeceğime sağlığım ve yeni alacağım ciciler üzerine söz veriyorum.

Bu kilolar geldikleri gibi gidecekler. Evvet!

aferin kız azmine bayıldım aynı düşüncedeyiz valla böyle böyle gittiler bidaha gelmiceklermiş öle dediler kilolar,,,,, bide sana tavsiyem haftada bir tartıl canım hergün tartılmak insanın moralini bozabiliyo strese giriyo tarafımdan 2hafta denendi ve günü görüldü geçen hafta 600 ondan öncede 100gr gitmişti halbuki haftada 1 tartılınca en azından 1kiloyu rahat vermiş oluyodum

Son düzenleme:
herkese merhaba
bende muzdaripim kilolarımdan :44: ve tek başına olmuyo, bende burada sizinle beraber azimle kilolarımdan kurtulmak isitoyurmm
az önce tartıldım 74.8 kg geldim boyum 1.67. bir an önce kilo vermeliyim

sağol canım tavsiyelerine uyacam tartı şimdilik bununla idare edeceğiz ben bildirim yapacak mıyım daha bu pazar başladom diyete
canım yarın özelime bildirim yaparsan bu haftalık listenin altına 2.hafta listeye ekliyorum..
teşekkür ederim tatlım..
haklısın ne biliyim kendi aranızda yazışınca hep beni takmadınız sandım
yaaa demek yumurta haftada iki ama ben nette bi diyetisyen dinledim hergün yenirse tokluk hissi verir diyo neyse zaten peynir yiyemedim 5 gündür evdekiler yağlı idi
dün eşime spariş ettim ama aldığı peynir ekşimiş yiyemedim
ben yoğurtla zorlandım 1 kaşık alıp üstüne su içiyorum gidiyo -keten to.[/QUOTE]
hergün mutlaka 1 yumurta yerim..kesinlike kilo vermeye yardımcıdır yumurta..çünkü proteindir..hatta saf protein..gönüel rahatlıqıyla yiyebilirsin cnm..

ben de zayıflamak istiyoooooorummm
e buyur ozaman aramıza..
kaplıca seni eritir zaten kıss..spora falan lüzum yok
tabiki canım hoşgeldin aramıza
:13::13::13::13::13::13:
herkese merhaba
bende muzdaripim kilolarımdan :44: ve tek başına olmuyo, bende burada sizinle beraber azimle kilolarımdan kurtulmak isitoyurmm

hoşgeldin cnm aramıza

selam kızlarr çok yorgunum..yaptıklarımı yazmaya bile halim yok..erkendenden yatıcam..sabah çok işim var..cumadan sonra yolcuyuz..bildirimleri bana yapıyorsunuz kızlar laptop yanımda olacak..listeyi yaparım..yeni gelen arkadaşlar sizlerde özele bildirim yaparsanız bu hafta listenin altına 2.haftada listeye eklenirsiniz..kuralalr gereqi ilk hafta listenin altına ekliyoruz bilginize..herkese iyigeceler kızlar..

senacım ben yarın oruç olucam.bildirimi yarın akşam yapsam olurmu.

ben de yumurtayı her sabah muhakkak yerim. her türlüsünü çok severim.hiç zararını da görmedim.yum beyazı en kaliteli proteindir.her yıl kan değerlerime baktırıyorum.çok şükür gayet iyi...bu gün kü menüm
iki gündür dişe gittiğimden pek düzenüm yok. bu hafta hep düzensiz oldu ya neyse.
sabah köy peyniri ve 2 yum ile yapılmış omlet mis olmuştu misssss........
3 zeytin,dom,salatalık bitki çayı şekersiz 2dilim ttb ekmeği
ara yok öğle akşam karışık saat 16.30 da yedim
2 tane biber dolma cıss ama çok acıkmıştım.ara olamayınca böyle oluyor ve yanında 2 bar ayran
3 saat sonra koca bi tabak kiraz yatmadan süt içicem. gece inşallah sahura kalkıcam. oğlum kızım yarın oruç tutmak istiyorlarr kalkmam lazım heveslerini kırmayayım...

bu ara geceleri acayip acıkır oldum ya :84::84: dışarda en az 2-3 saat yürüyor ayakta kalıyoruz haliyle yorgun ve aç oluyorum.kocişime yemek hazırladım ekmek arası bişiler valla baya kocaman 4-5 ısırık aldım kendime hakim olmadam yarım ekmeği götürecektimde yine hakim oldum aferin bana ben nasıl diyet yapmışım nasıl kendime hakim olmuşum bilmiyorum ya bunda birazda geç uyuyor olmamında etkisi var diyet dönemimde en geç 12 de uyurdum oda çok çok nadiren.şimdide tam tersi 12 de uyuduğumda nekadar erken uyuyorum diyorum

slm millet ben geldim .kardeşim eşi çocuğu yatılı bendeydi pazrtesinden beri .o nedenlede fazla evde de kalamadım .işlerimde vardı giremedim pek.diete devam ama kaçamklar oluyo valla bu hafta kendimi beğenmiyom pekk.neyse artık bakalım yarın sabah tartı ne diyecek bize.ben vermedim fazla yaa çıksam çıksam 67 yada 66,8 çıkarım sabaha .

senacım ben yarın oruç olucam.bildirimi yarın akşam yapsam olurmu.

allah kabul etsin cnm bende niyetli olucam bende geç yapabilirim bildirimimi kaptan. şimdiden tüm müslüman aleminin kandilini kutluyorum inş. bizlerde berata erenlerden oluruz rabbim yardımcımız olsunn AMİNNN... iyi gecelerrrr hepinizee..

aynı sorun bendede var cnm ya geç yatıyorum ve çok acıkıyorumm yarından korkuyorum çünkü sahura kalkıcam ve acıkmamak için depoyu şişirmem lazım ve sabaha tartı fena olucak sanırımm neyse allah kabul etsinde hepimizinkini artık kilo alsamda veririm nasılsaaa

Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. Yaşamdır.......:)) :)) :)):)
Herkesin kandili mübarek olsun, hayırlı geceler Şehitlerimize allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum...

bebiş göbişi olduğunu biliyoruz niye bozuyorsun? hem sen benden çok önce başladın diyete şekerim. ben başladığımda sen zaten hali hazırda vermiş bunuyordun adil mi bu ? hem benim kendime yemek hazırlama imkanım ve zamanım yok. yoksa ne güzel ve hafif şeyler hazırlarım ama mutfağım bile yok ne yazık ki. şimdi adil mi bu canım sıkkın zaten tartıldım bugün inceldim ama kilom fazla değişmemiş hep senim yüzünden triendy hep

benim de yapım birazcık öyle. kimse bu kiloda olduğuma inanmıyor. yaparız değil mi nisbet? o değil de ben çok kızdım kendime bu akşam göz göre göre diyetime uymuyorum. kendimi kandırıyorum ama kendime zararım çok az vermişim sırayla dert yanıyorum sanırım ama napayım

herkese merhaba

hoşgeldin hadi bir an önce kilo ver

ne kadar soft bir üslup bu :107: memnuniyetle ne demek hoşgeldin

boyunları devrilsin. bunları, bunların yandaşlarını başımıza cesaretlendiren yöneticilerin de boyunları devrilsin. bu yöneticilere oy veren hala daha taşları oturtamamış aklı bir karış havada kesimin de boynu devrilsin.

günün ilk bildirimini ben yapayım. iki haftada sadece 1 kilo yağ vermişim. çünkü diteyimi kafama göre yapıyorum. çünkü ben oturduğu dalı kesen, kendini de düşmeyeceğine inandırmaya çalışan bir salağım. benim şu an sağlıklı yaşam diyeti değil adamakıllı kilo verme yağ yakma sıkı tutma diyeti yapmam lazım. diyetisyen baktı ben pek verememişim bu sefer, seni biraz dinlendirelim yavaş yavaş verelim bu aralar dedi. yinede veriyoruz moralimizi bozamayalım dedi. listem aynı yani dinlenmedeyim. de bence bünye kilo vermekten değil kaçamak yapmaktan yoruldu. son üç gün sıkı diyetim var onu hiç bozmadan yapıp öyle gitmem gerekiyor. o değil de koydum kafaya. kendimi çok da sıkmadan ama daha dikkat ederek, iki haftada en az iki kilo vermek istiyorum. bugün bunu istiyorum. neyse ya bilirimim kızlar ;

başlangıç: 77.2 kg
geçen hafta: 72.2 kg
bu hafta : 71.7 kg
giden : 0.5 kg
hedef : 55 kg

kaplıca seni eritir zaten kıss..spora falan lüzum yok

doğru aslında kkaynama derecesinde içine otursam 1-2 saat belkim 10 kilo veriri dönerim dimi hemde yağdan gider

şaka biyana ürüyüş yaparım dedim en azından aktivite alanı varsa onada katılırım

bande bildirimimi yapayım 10 temmuz pazar 79 la başladım bugün 77 yim

ama tartımdan emin değilim belki başta tok falan tartıldım diyorum çünkü 6 günde 2 kilo abes değil mi?

şimdiden 2 haftalığına sizlere veda mı ediyim malum hazırlık yapacam bu arada unuturum ,inş kilo vermiş olarak dönerim

bande bildirimimi yapayım 10 temmuz pazar 79 la başladım bugün 77 yim

ama tartımdan emin değilim belki başta tok falan tartıldım diyorum çünkü 6 günde 2 kilo abes değil mi?
m

ilk başta vücuttaki fazla ödem de gidiyor belki de öyle olmuştur, ben de ilk başladığımda hızlı kilo veririm en azından motive ediyor diyetin başında öyle hoop diye gidivermesi

ben de sabah yoklamasına katılayım;

kahvaltı öncesi levotiron almam gerekiyor o yüzden illa ki yarım saat bekliyorum aç karnına, işte o sırada ılık elma sirkeli su
kahvaltıda da
1 haşlanmış yumurta
1 bütün ceviz
1 uno light ekmek (kızarttım azıcık kıtır kıtır oldu)
bir de maydanoz ve taze nane ve domates-salatalık
b vitaminimi aldım az sonra da sabah yürüyüşüne parka çıkıcam kulağıma müziğimi takıp

herkese günaydın hayırlı cumalar
kandiliniz mübarek olsun.....
kilo bildirimi yapayım. bugün son kez bildirim yapıcam .1.5 ay yokum.
aralarda yine girerim ama bildirim yapamam.
başlangıç 77.5
geçen hafta 67.3
bu hafta 66.8 nihayet 66 yı gördüm....
giden 500 gr
toplam giden 10700 gr
hedef 58 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…