70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar günaydınnnn herkese hayırlı cumalar dilerim

BÜTÜN İSLAM CAMİASININ MÜBAREK BERAAT KENDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

Arakadaşlar birçoqunuz bilirsiniz ama yinede paylaşmak istiyorum..beraat kandili diqer kandillerden çok daha farklı bir kandildir..nedenine gelince; Rabbimiz beraat gecesi yani bu aşkam melaike-i kiram-a herkesin 1 yıl içinde yani birdahaki beraat gecesine kadar yapacaklarını yaşayacakLArını başına neler geleceqini yani kısaca 1 yıl içinde olacak olan herşeyi yazmalarını emredermiş...bu gece ölüler listesi yeni doqacaklar listesi evlenecekler listesi yani herşeyin ayrı ayrı listesi yapılırmış..manevi alemde herkesin eline beraati verilirmiş..ve melekler bu listeleri hazırlayıp Rabbimize takdim ederlermiş..Rabbimizde kadir gecesine kadar kullarına zaman tanırmış..beraat gecesinden kadir gecesine kadar edeceqimiz dualarla vereceqimiz sadakalarla listemizde olan hayırsız şeyleri silermiş..kadir gecesindede bu listelere manevi mühürü basarmış..kadir gecesinden sonra yani Rabbimniz manevi mühürü bastıktan sonra o listelerde yazılanlar asla deqişmezmiş..yani kısaca 1 yıllık halimiz herşeyimiz beraat gecesi ile kadir gecesi arası belirlenirmiş..biz kursta okurken hocalarımız beraat gecesinde dua ederken Allahım eqer ismimiz ölüler listesindeyse diriler listesine al hayırlı uzun ömürler ver ve başımıza bu yıl içinde musibetler gelecekse hayırlara döndür diye mutlaka dua etmemizi söylerlerdi..hala kulaqımda küpedir bunlar..ömrü uzatan ve başımıza gelecek felakaetleri engelleyen sadece 2 şey vardır diyor Mevlamız..edilen dua ve verilen sadaka..inşallah bu geceyi hakkıyla hepimiz ihya edebiliriz..birde son olarak bu gece 100 rekat namaz kılanlar birdahaki beraat kandiline kadar ölürlerse Rabbimiz şehitlik mertebesini nasip edermiş..şehitlik mertebesi çok yüksek bir mertebe olduqundan bu gece herkese bu 100 rekat namazı kılmayı nasip etmezmiş..inşallah hepmize bu akşam o mübarek namazı kılmayı nasip eder..

GECENİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR!!

saat 2 gibi cumadan sonra Allahın izniyle yola çıkıcaz arkadaşlarbildirmimi yapıp çıkıcam ufak tefek işlerim var..ilk tatile çıkmadan önceki kiloma qramı qramına bu sabah düştüm..ama çok sevinemedim..çünkü yine gidiyorum yine kilo alıcamhatta kilo almaya bugün başlıcam 1 tapsi börek yaptım yolda yemeqe neyse başa gelen çekilir Rabbim hayırlı yazılar yazsın yeterki..hepiniz Allaha emanet olun kızlar..hayırlısıyla ulaşırsak safranboluya akşam giremem ama (malum kandil) inşallah yarın sabah girer bir selam veririm..şimdilik hoşçakalın:79::79:

kilo bildirimi
başlanqıç 90
geçen hafta 65.6
bu hafta 62
qiden 3.600
toplamda 28
hedef 60
beden 38
boy 165
spor yok..

seninde kandilin mübarek olsun sena abla..özel dua isterim ona göregüle güle git güle güle gelöpüyorum seniiiii

kızlar bildirimler özelime yapılacak buraya yapılan bildirimler geçerli deqildir...
oruçlu olanlar perşembe iftardan önce tartılıp bildirim yapıcaklar..öbür türlü 1 gün fazla diyet yapmış olursunuz diqer arkadaşlardan haksızlık olur listede..
eqer ben yoldayken mesaj kutum dolarsa ''senanın dikkatine mesaj kutun dolmuş bildirmi buraya yapıyorum'' diye yazarsanız listeye eklerim..
Allaha emanet olun gittim kızlarr...

herkese günaydınnnn.kandilimiz mübarek olsun..Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanla gönlünden geçeni bir kılsın güzel kaderler yazılsın alnımıza.günahlarımızı affetsin...kaptanımızın dediği üzere -ki haklı olarak, bi gün fazla yaparız kul hakkı olur diye düşünmemiştim -dün akşam iftardan önceki kilo bildirimimi yapıyorum
başlangıç 75.5
geçen hafta 65.5
bu hafta 65
giden 500gr
toplamda giden 10.5
hedef 57

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr... bildirimimmm :)

2 hafta izinliydim biliyosunuz,

başlangıç : 75 kg ( 28 mart )
2 hafta önce : 62,9
bu hafta : 63,1
gelen : 200 gr
toplamda giden : 11.900 gr
hedef : yüksek müsadelerinizleeeeeeeeee artık 56

hepiniizn kandılı mubarek olsun....

ben bu hafta bıldırım yapamıycam .....

tatılden dün döndüm .....

ama pek havamda değilim tatıl sonrası ev çekilmiyo....

Kızlar günaydın 3 haftalık izin istemiştim tatil dolayısıyla, iznim bitti şimdi bildirim yapayım

Başlangıç 78.2
İzin öncesi son bildirim 65.7
Bu hafta 65.5
Giden 200
Toplam Giden 12.7
Hedef 60

Tatilde aldığımı verdim üstüne birde 200 gr verdim çok mutluyum.

bende oncelıkle olenlere allahtan rahmet dılıyorum ama sunuda soylemeden gecmek ıstıyorum turk medyasının ne kadar yanlı haber yaptıgını bılıyorsunuzdur pekı 13 askerı devletın kendı ucaklarıyla bombalandıgını bıraz arastırırsan belkı gorurudun ama cıkıpta kendı askerını vurdugunu soylermı soylemez daha oncede bu gıbı nıce seyler oldu ... Senın o bahsetıgın b partıısıne aklı bır karıs havada dedıgın ınsanlara boyle bır ıthamda bulunman kımın aklının ne kadar havada boldugunu belı edıyor senın o dedıgın b partısı 36 mıletvekılıyle barısa hızmet etmek ıstedıler ama oyları sızın o hukumet tarafından calınıp baska mıllet vekılıne verıldı onlerıne hep engel konuldu meclıse gırmemelerı ıcın de hukumetınız elınden gelenı yaptı neyse konussam okadar yazacak cok sey varkı yazmayacam sozun kısası kaybetıgımız 13 askerın olumunden b partısını sorumlu tutacagına don bı kendınıze bak ne kadar barısa hızmet edıyoruz dıye barıs fasızan sozlerle olmaz barıs hosguru ve sagduluyulu bır halk oldugumuz zaman olur

düzenli yaşam önemli yoksa diyet bir yerde kopuyor.benimde uyku düzenim bozulunca diyetim bozuldu halada düzelmedi bende bugün kandil münasebetiyle oruç tutuyorum sabahın köründede kalktım bakalım akşamı nasıl edecem.sorunda sayılmaz en uzun günlerde tuttum şimdimi tutamıcam oda var.ama hazırlık yapmadım ne gece kalkıp yemek yedim nede su içtim Allah yardımcım olsun

yavaşta olsa veriyosun canım üzme kendini.önemli olan veriyor olman ki kendinde diyosun kaçamaktan yoruldum diye demekki kaçamakların olmasa daha çok verecen ama kaçamaklara rağmen hala kilo verebiliyosun ne güzel

iyi yolculuklar
Kandiliniz mübarek olsun kızlar senanın kandiller ilgili yazısını okudum çok etkilendim.keşke şeytana uymasamda hepsini yerine getirebilsem.ne olcak benim bu tembelliğim dua edecekler bu kuluna akıl fikir birazda güç azim ver tembellik yapmasın diye dua etsin lütfen

gel canım hosgeldın
bende sabah eşimden duydum Rabbim ailelerine sabır versin.
herkese merhaba
bende muzdaripim kilolarımdan :44: ve tek başına olmuyo, bende burada sizinle beraber azimle kilolarımdan kurtulmak isitoyurmm
az önce tartıldım 74.8 kg geldim boyum 1.67. bir an önce kilo vermeliyim
sende hosgeldın

canım kusura bakma da eğer o hainlerin tarafındaysan ve buna özgürlük savaşı diyosan özgürlük kanla olmamalı ben haberleri izlemedim sabah eşimden duydum şehitlerimizin haberini yani doğruluk payın var mı yok mu bilmiyorum şu anda yanlış bişey söylemek istemem ama öyle bile olsa daha önceki şehitlerimizde mi bu tarz şekilde öldü buna katılamam yani adamlar zaten cok rahat bi şekilde söylüyorlar kendilerinin yaptıklarını söylenecek cok şey var ama bu mübarek günde bende bela okumak istemiyorum açıkcası.tekrardan rahmet diliyorum şehitlerimize inş yakın zamanda bi sonu gelir bu şehit haberlerinin biter bu savaş diyorum sadece

herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar Berat kandiliniz de mübarek olsun.kaptanımız cok gzüel bi paylaşım yapmış evet bugün günahlardan kurtuluş günü arkadaşlar bol bol tövbe edin derim. RAbbim layıkıyla geçirmeyi nasip etsin bu geceyi inşallah.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayrıca veremeyenler ve alanlarda inş haftaya verirler

canım ben hıc bır zaman kandan savastan yana olmadım ben gıvı arkadasın b partısıne oyveren aklı bır karıs havada ınsan demesıne kızdım ben doguda yasadım sızler nekadar doguda yasadız bılmıyorum vede ben ana dılımımı kulananamadım yılarca konusmak bıle yasaktıokula basladıgımda turkce bılmıyordum turceyı okulda ogrendım ve okul dısında bıle ogretmen kurce konustugumuu duysa bızı sıra dayagına cekıyordu hemde vucudumuz morluklar ıcınde kalırdı askerıye koye gelır aılelerı bos alana toplardı kadın yaslı hasta demeden ıskenceler yapılırdı babalarımızın bıyıkları yolunur kendılerıne yedırılırdı kadınlara kocaları sırtlarına bındırılır yokus yokarı kosturulurdu onların yarıs dedıgı ınsanı olmayan bu yuruyuste sona kalanın vay halıne bu tur durumlarda hamıle olupta bebegını dusurenı yada erkeklerın analarının kızlarının kız kardeslerının gozlerı onunde cırılcıplak soyulmalarımı daha nıce nıce seyler evet turkıyede yada doguda butun bu acılar yasandı tabıkı bu halkı kendı dılını kulturunu tanıyan b partısıne oy verecek onlara zulm edene degıl nıce aydın ve yazar bu b partısıne oy verdı bunlara aklı bır karıs havada demek hos olmasa gerek

neyse canım ben herkesin düşüncesine saygılıyım elbetteki sizlerde sıkıntı çekiyosunuz ama işte bu şekilde olmamalı yaa yıllardır bi çözülmedi gitti

harika qivi 500 gr 500 grdır unutma

sende güzel gidiyorsun güzel

ne oluyor herkes 500 gr vermiş bu hafta?
tebrikler zeyyceyy

canm yiyoruz bu aralar sanırım...
beslen beslen bakalım

süpersin canım

Günaydın kızlar cuma gününüz ve kandiliniz mübarek olsun.
Sabah tartıldım hiç keyfim yok :84::84::84::84::84::84:

Başlangıç 86
Geçen hafta 77
Bu hafta 77.50
Gelen 500 gram
Toplam 8.500
Hedef 65

üzülme canım az sık dişini inan gidiyor

Canım yazdıkların gerçek mı ya?
Ağzım açık tüylerim diken diken okudum....
Korktum ya...
Nasıl yani bunu yapan askeriye bizim askerlerimiz mi anlayamadım?
ben mi yanlış anlıyorum

kızlaaarr
nete çok giremiyorum iş yerinden
hem işlerim yoğun hemde patronun kardeşi tam arka masamda oturuyo
iş olayım kesinleşti patron ok verdi geçenlerde
işe alışmaya çalışıyorum şimdilik

sizlerde ne var ne yok
geçmişi falanda okuyamadım hiç
bi yaramazlık yotur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…