kızlaaarr
nete çok giremiyorum iş yerinden
hem işlerim yoğun hemde patronun kardeşi tam arka masamda oturuyo
iş olayım kesinleşti patron ok verdi geçenlerde
işe alışmaya çalışıyorum şimdilik
sizlerde ne var ne yok
geçmişi falanda okuyamadım hiç
bi yaramazlık yotur inşallah
harika qivi 500 gr 500 grdır unutma
sende güzel gidiyorsun güzel
ne oluyor herkes 500 gr vermiş bu hafta?
Tebrikler zeyyceyy
canm yiyoruz bu aralar sanırım...
Beslen beslen bakalım
süpersin canım
üzülme canım az sık dişini inan gidiyor
canım yazdıkların gerçek mı ya?
Ağzım açık tüylerim diken diken okudum....
Korktum ya...
Nasıl yani bunu yapan askeriye bizim askerlerimiz mi anlayamadım?
Ben mi yanlış anlıyorum
canım ben hıc bır zaman kandan savastan yana olmadım ben gıvı arkadasın b partısıne oyveren aklı bır karıs havada ınsan demesıne kızdım ben doguda yasadım sızler nekadar doguda yasadız bılmıyorum vede ben ana dılımımı kulananamadım yılarca konusmak bıle yasaktıokula basladıgımda turkce bılmıyordum turceyı okulda ogrendım ve okul dısında bıle ogretmen kurce konustugumuu duysa bızı sıra dayagına cekıyordu hemde vucudumuz morluklar ıcınde kalırdı askerıye koye gelır aılelerı bos alana toplardı kadın yaslı hasta demeden ıskenceler yapılırdı babalarımızın bıyıkları yolunur kendılerıne yedırılırdı kadınlara kocaları sırtlarına bındırılır yokus yokarı kosturulurdu onların yarıs dedıgı ınsanı olmayan bu yuruyuste sona kalanın vay halıne bu tur durumlarda hamıle olupta bebegını dusurenı yada erkeklerın analarının kızlarının kız kardeslerının gozlerı onunde cırılcıplak soyulmalarımı daha nıce nıce seyler evet turkıyede yada doguda butun bu acılar yasandı tabıkı bu halkı kendı dılını kulturunu tanıyan b partısıne oy verecek onlara zulm edene degıl nıce aydın ve yazar bu b partısıne oy verdı bunlara aklı bır karıs havada demek hos olmasa gerek
bebiş göbişi olduğunu biliyoruz niye bozuyorsun? hem sen benden çok önce başladın diyete şekerim. ben başladığımda sen zaten hali hazırda vermiş bunuyordun adil mi bu ? hem benim kendime yemek hazırlama imkanım ve zamanım yok. yoksa ne güzel ve hafif şeyler hazırlarım ama mutfağım bile yok ne yazık ki. şimdi adil mi bucanım sıkkın zaten tartıldım bugün inceldim ama kilom fazla değişmemiş hep senim yüzünden triendy hep
benim de yapım birazcık öyle. kimse bu kiloda olduğuma inanmıyor. yaparız değil mi nisbet? o değil de ben çok kızdım kendime bu akşamgöz göre göre diyetime uymuyorum. kendimi kandırıyorum ama kendime zararım çok az vermişim sırayla dert yanıyorum sanırım ama napayım
hoşgeldinhadi bir an önce kilo ver
ne kadar soft bir üslup bu :107: memnuniyetle ne demek hoşgeldin
boyunları devrilsin. bunları, bunların yandaşlarını başımıza cesaretlendiren yöneticilerin de boyunları devrilsin. bu yöneticilere oy veren hala daha taşları oturtamamış aklı bir karış havada kesimin de boynu devrilsin.
hem 500gr vermişsin daha ne en azından kaçamaklara rağmen almamışsın sen ona bak ii düşün,,aynı ben gibisin valla kaçamak yap sonra niye az gidiyogünün ilk bildirimini ben yapayım. iki haftada sadece 1 kilo yağ vermişim. çünkü diteyimi kafama göre yapıyorum. çünkü ben oturduğu dalı kesen, kendini de düşmeyeceğine inandırmaya çalışan bir salağım. benim şu an sağlıklı yaşam diyeti değil adamakıllı kilo verme yağ yakma sıkı tutma diyeti yapmam lazım. diyetisyen baktı ben pek verememişim bu sefer, seni biraz dinlendirelim yavaş yavaş verelim bu aralar dedi. yinede veriyoruz moralimizi bozamayalım dedi. listem aynı yani dinlenmedeyim. de bence bünye kilo vermekten değil kaçamak yapmaktan yoruldu. son üç gün sıkı diyetim var onu hiç bozmadan yapıp öyle gitmem gerekiyor. o değil de koydum kafaya. kendimi çok da sıkmadan ama daha dikkat ederek, iki haftada en az iki kilo vermek istiyorum. bugün bunu istiyorum. neyse ya bilirimim kızlar ;
başlangıç: 77.2 kg
geçen hafta: 72.2 kg
bu hafta : 71.7 kg
giden : 0.5 kg
hedef : 55 kg
ya abla bende çok etkilendim bundan hiç böyle bilmiyordum çok sağol bizi aydınlattığın için sağolselam kızlar günaydınnnnherkese hayırlı cumalar dilerim
BÜTÜN İSLAM CAMİASININ MÜBAREK BERAAT KENDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM
Arakadaşlar birçoqunuz bilirsiniz ama yinede paylaşmak istiyorum..beraat kandili diqer kandillerden çok daha farklı bir kandildir..nedenine gelince; Rabbimiz beraat gecesi yani bu aşkam melaike-i kiram-a herkesin 1 yıl içinde yani birdahaki beraat gecesine kadar yapacaklarını yaşayacakLArını başına neler geleceqini yani kısaca 1 yıl içinde olacak olan herşeyi yazmalarını emredermiş...bu gece ölüler listesi yeni doqacaklar listesi evlenecekler listesi yani herşeyin ayrı ayrı listesi yapılırmış..manevi alemde herkesin eline beraati verilirmiş..ve melekler bu listeleri hazırlayıp Rabbimize takdim ederlermiş..Rabbimizde kadir gecesine kadar kullarına zaman tanırmış..beraat gecesinden kadir gecesine kadar edeceqimiz dualarla vereceqimiz sadakalarla listemizde olan hayırsız şeyleri silermiş..kadir gecesindede bu listelere manevi mühürü basarmış..kadir gecesinden sonra yani Rabbimniz manevi mühürü bastıktan sonra o listelerde yazılanlar asla deqişmezmiş..yani kısaca 1 yıllık halimiz herşeyimiz beraat gecesi ile kadir gecesi arası belirlenirmiş..biz kursta okurken hocalarımız beraat gecesinde dua ederken Allahım eqer ismimiz ölüler listesindeyse diriler listesine al hayırlı uzun ömürler ver ve başımıza bu yıl içinde musibetler gelecekse hayırlara döndür diye mutlaka dua etmemizi söylerlerdi..hala kulaqımda küpedir bunlar..ömrü uzatan ve başımıza gelecek felakaetleri engelleyen sadece 2 şey vardır diyor Mevlamız..edilen dua ve verilen sadaka..inşallah bu geceyi hakkıyla hepimiz ihya edebiliriz..birde son olarak bu gece 100 rekat namaz kılanlar birdahaki beraat kandiline kadar ölürlerse Rabbimiz şehitlik mertebesini nasip edermiş..şehitlik mertebesi çok yüksek bir mertebe olduqundan bu gece herkese bu 100 rekat namazı kılmayı nasip etmezmiş..inşallah hepmize bu akşam o mübarek namazı kılmayı nasip eder..
GECENİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR!!
düzenli yaşam önemli yoksa diyet bir yerde kopuyor.benimde uyku düzenim bozulunca diyetim bozuldu halada düzelmedibende bugün kandil münasebetiyle oruç tutuyorum sabahın köründede kalktım bakalım akşamı nasıl edecem.sorunda sayılmaz en uzun günlerde tuttum şimdimi tutamıcam oda var.ama hazırlık yapmadım ne gece kalkıp yemek yedim nede su içtim Allah yardımcım olsun
yavaşta olsa veriyosun canım üzme kendini.önemli olan veriyor olman ki kendinde diyosun kaçamaktan yoruldum diyedemekki kaçamakların olmasa daha çok verecen ama kaçamaklara rağmen hala kilo verebiliyosun ne güzel
iyi yolculuklar
Kandiliniz mübarek olsun kızlar senanın kandiller ilgili yazısını okudum çok etkilendim.keşke şeytana uymasamda hepsini yerine getirebilsem.ne olcak benim bu tembelliğimdua edecekler bu kuluna akıl fikir birazda güç azim ver tembellik yapmasın diye dua etsin lütfen
siyasi polemiğe girmicem.. Tek bişi yazıcam alaca,
24 yaşındayım, 14 sene güneydoğu da yaşadım. Babam emekli subay..
askerıye koye gelır aılelerı bos alana toplardı kadın yaslı hasta demeden ıskenceler yapılırdı babalarımızın bıyıkları yolunur kendılerıne yedırılırdı kadınlara kocaları sırtlarına bındırılır yokus yokarı kosturulurdu onların yarıs dedıgı ınsanı olmayan bu yuruyuste sona kalanın vay halıne bu tur durumlarda hamıle olupta bebegını dusurenı yada erkeklerın analarının kızlarının kız kardeslerının gozlerı onunde cırılcıplak soyulmalarımı daha nıce nıce seyler
şu yazdıklarını okurken gerçekten midem bulandı. Cok yazık.. Lütfen burada propoganda yapma. Senin işkence yapıolardı diye anlattıgın askerler, yaşamlarının baharında sıcak yataklarından çıkıp, bu ülkeyi soysuzlardan korumak için dağda taşta soğukta analarından uzakta sizler rahat uyuyun diye dikiliyolar saatlerce..
Ve sen konuyla ilgili mesajında, şehit olmuş askerlerimiz için ölenler diyosun.. Yüreğin şehitlerimiz diyemicek kadar kabuk bağladı mı.....
Konuyla ilgili başka hiçbir yorumum olmıcaktır....
siyasi polemiğe girmicem.. tek bişi yazıcam alaca,
24 yaşındayım, 14 sene güneydoğu da yaşadım. babam emekli subay..
askerıye koye gelır aılelerı bos alana toplardı kadın yaslı hasta demeden ıskenceler yapılırdı babalarımızın bıyıkları yolunur kendılerıne yedırılırdı kadınlara kocaları sırtlarına bındırılır yokus yokarı kosturulurdu onların yarıs dedıgı ınsanı olmayan bu yuruyuste sona kalanın vay halıne bu tur durumlarda hamıle olupta bebegını dusurenı yada erkeklerın analarının kızlarının kız kardeslerının gozlerı onunde cırılcıplak soyulmalarımı daha nıce nıce seyler
şu yazdıklarını okurken gerçekten midem bulandı. cok yazık.. lütfen burada propoganda yapma. senin işkence yapıolardı diye anlattıgın askerler, yaşamlarının baharında sıcak yataklarından çıkıp, bu ülkeyi soysuzlardan korumak için dağda taşta soğukta analarından uzakta sizler rahat uyuyun diye dikiliyolar saatlerce..
ve sen konuyla ilgili mesajında, şehit olmuş askerlerimiz için ölenler diyosun.. yüreğin şehitlerimiz diyemicek kadar kabuk bağladı mı.....
konuyla ilgili başka hiçbir yorumum olmıcaktır....
hayırlı olsun canım inşallah rahat ve huzurlu bir iş ortamı olur uzun yıllar severek çalışacağın bir yer olurkızlaaarr
nete çok giremiyorum iş yerinden
hem işlerim yoğun hemde patronun kardeşi tam arka masamda oturuyo
iş olayım kesinleşti patron ok verdi geçenlerde
işe alışmaya çalışıyorum şimdilik
sizlerde ne var ne yok
geçmişi falanda okuyamadım hiç
bi yaramazlık yotur inşallah
dönemsem bi sorundur sürekli ilaç kullanmanında etkisi olabilir.hem öyle bir anlatıyosunki üzerinden yıllar geçmiş gibi dur daha 2 hafta bişi ki grda olsa vermişsin işte.hem dün dedim kilo kaybı tartıda gözükmesede vucutta ciddi değişimler olur.kıyafetlerinden anlıyosundur yaptıkların kesinlikle boşa gitmeyecek.sen herkes 1 kilo yarım kilo sürekli kilo veriyo diye kendini kötü hissediyosundur ama öyle düşünme.zamanla bak sende birden hızla kilo vermeye başlayacaksın.bende uzunca bir süre kilo veremedim sonra sürekli her hafta 1 er kilo verdim.bu arada bişi daha söylüm düğün kıyafetini gösterdiğin fotoda acayip fit bir hatun olduğunu gördük yani kilonu gözünde büyütme rakamsal olarak çok görünsede sen öyle görünmüyosun.aramızda 10 kilo fark var ama ben senden iri bile duruyorum:92: günaydın kızlar :92:
gecmısı okudum , cerenimin açtığı yenı topıge baktım nıhayet geldımmmm
günlerdir gidemediğim hacze bugun gıdıcem galıba, bi de sanayı bolgesıne, sinir oluyorum ama işten kaçış yok, bu da meslegın bı parcası yaniiii
artık bıldırımde bulunmayacagım dedım ama elim sabahtan berı bı gıdıp bı gelıyooooo cunku bu kıloya yapıştım tartıda aynı rakamları görmekten motıvasyonumu kaybettimmmmmm :84: uzerine gecmek bılmeyen hastalıgım, antıbıyotıkler,gargaralar,pastiller, bu sıcak, ofisteki bu haller beni deli ediyoooooooinşallah geçici bi dönemdir ve hemencik gecer gider yoksa bu sinirli halim devam edicekkkkk
benim yeniden motıve olmam lazım, yaklasık 4 haftasonra izne ayrılıyoruz o zamana kadar epey toparlarım durumu demiştim bundan iki hafta önce ama gelin görünki iki haftadır tık yokkkkkkkkkkkkkkk :84: en son 1 temmzuda bıldırmde bulundum 72.60 ile, gecen hafta bıldırmde bulunamamdım ama sabah tartılmıştım 72.20 idim, bu sabah yıne tartıldım yıne 72.20 yimmmm :26:
başlangıc:79
son bıldırimde:72.60 - 1 temmuz (geçen hafta izinliydim)
bu hafta : 72.20
giden:400 gram
t.giden :6.800
hedef:58, dayanamayıp yıne yaptım bıldırımı :78: boyle devam ederse ara vermeyı düşünüyorummm, çunku ben tartıda artıları gordugumde motıve olmaıyorummmm, oyle artı görüp daha fazla hırslanmak gıbı bı yapım yok maleseffff, yıne debu haftada elımden gelenı yaptımmm, salatalarıma aksamları hafıf gecırmeye, sabahları kepek ekmegı tostlarıma devam ettım, sporuma gıttım daha ne yapcam anlamadım ben vallaaaaaaaa
kızlar laptopum gene yanımda he heyyytttt
bildirimimi yapayım
başlayış:30 ekim
başlangıç:86 kg
geçen hafta:64.7
bu hafta:64.4
giden:300 gramcık,artık gramlarla veriyorum
toplam giden:21.6 kg.
hedef:60 kg.
boy:1.62 cm
beden:38-40
bende polis kızıyım lequve bundan gurur duydum her zaman .dayım assubay teyzemin eşi uzman çavuş diğer iki dayım polis kuzenim polis k.babam polis kaynım polis vs vs....kaynım hala cizrede ..amma ve lakin bıkmış .geçen arabasına molotof atmışlar baxcakları yanmış.dayım yıllarca kuzey ırakta bulundu sayısız çatışmalar katıldı.günlerce haber alamdık.. bizde 5 yıl doğuda kaldık...tam da bunların azdığı zamanlar..bi gittik doğuya 3 yıl memlekete dönmedik.ilkokullda doğuda neler çektik.sınıfta 4 tane plis çocuğu vardı..bikere beni dövmesinler diye harçlığımı verdiğimi bilirim.babam bin kere tembihlerdi bn polis değilim diye..silahını nereler saklardı kimliğini falan keza.ben osmaniyeliyim..kendi memleketlerini karıştırdıkları yetmediği gibi buralarada dadandılar.annem dörtyoldu..tam bir yıl oldu dörtyolda 4 polis şehit edildi..bizim buradai yaylalarda annemin 4 tane sivil kuzeni babamın 3 tane belediyede yol yapan akrabaları şehit edildi..onun dışında bu hainler..bir köyü basıp bütün erkekleri toplayıp öldürdüler sene 1994..kaç tane yetim bıraktılar arkada bunların hepsi belgeli..öyle yapmışlar duyduk falanca anlattı demiyorum..hala toroslarda yaylalarda yol kesip bize erzak getirmezsen aileni öldürürz diye tehdit eden edene..haaa ama bide ellerinde gıcır gıcır eurolar ..ya kendi içlerinde olan kadın teröristlere neler yapıyolar..dilim varmıyo söylemeye..cinsel arzularını gideriyorlar..daha anlatsam burdan köye yol olurrrrrrrrrrrr.....çok sinirliyim çokkkk
:92: günaydın kızlar :92:
gecmısı okudum , cerenimin açtığı yenı topıge baktım nıhayet geldımmmm
günlerdir gidemediğim hacze bugun gıdıcem galıba, bi de sanayı bolgesıne, sinir oluyorum ama işten kaçış yok, bu da meslegın bı parcası yaniiii
artık bıldırımde bulunmayacagım dedım ama elim sabahtan berı bı gıdıp bı gelıyooooo cunku bu kıloya yapıştım tartıda aynı rakamları görmekten motıvasyonumu kaybettimmmmmm :84: uzerine gecmek bılmeyen hastalıgım, antıbıyotıkler,gargaralar,pastiller, bu sıcak, ofisteki bu haller beni deli ediyoooooooinşallah geçici bi dönemdir ve hemencik gecer gider yoksa bu sinirli halim devam edicekkkkk
benim yeniden motıve olmam lazım, yaklasık 4 haftasonra izne ayrılıyoruz o zamana kadar epey toparlarım durumu demiştim bundan iki hafta önce ama gelin görünki iki haftadır tık yokkkkkkkkkkkkkkk :84: en son 1 temmzuda bıldırmde bulundum 72.60 ile, gecen hafta bıldırmde bulunamamdım ama sabah tartılmıştım 72.20 idim, bu sabah yıne tartıldım yıne 72.20 yimmmm :26:
başlangıc:79
son bıldırimde:72.60 - 1 temmuz (geçen hafta izinliydim)
bu hafta : 72.20
giden:400 gram
t.giden :6.800
hedef:58, dayanamayıp yıne yaptım bıldırımı :78: boyle devam ederse ara vermeyı düşünüyorummm, çunku ben tartıda artıları gordugumde motıve olmaıyorummmm, oyle artı görüp daha fazla hırslanmak gıbı bı yapım yok maleseffff, yıne debu haftada elımden gelenı yaptımmm, salatalarıma aksamları hafıf gecırmeye, sabahları kepek ekmegı tostlarıma devam ettım, sporuma gıttım daha ne yapcam anlamadım ben vallaaaaaaaa
hayırlı olsun canım inşallah rahat ve huzurlu bir iş ortamı olur uzun yıllar severek çalışacağın bir yer olur
dönemsem bi sorundur sürekli ilaç kullanmanında etkisi olabilir.hem öyle bir anlatıyosunki üzerinden yıllar geçmiş gibi dur daha 2 hafta bişi ki grda olsa vermişsin işte.hem dün dedim kilo kaybı tartıda gözükmesede vucutta ciddi değişimler olur.kıyafetlerinden anlıyosundur yaptıkların kesinlikle boşa gitmeyecek.sen herkes 1 kilo yarım kilo sürekli kilo veriyo diye kendini kötü hissediyosundur ama öyle düşünme.zamanla bak sende birden hızla kilo vermeye başlayacaksın.bende uzunca bir süre kilo veremedim sonra sürekli her hafta 1 er kilo verdim.bu arada bişi daha söylüm düğün kıyafetini gösterdiğin fotoda acayip fit bir hatun olduğunu gördük yani kilonu gözünde büyütme rakamsal olarak çok görünsede sen öyle görünmüyosun.aramızda 10 kilo fark var ama ben senden iri bile duruyorum
bılemıyorum yeşimciiim ya, öğlenleri düzgün besleniyorum, genelde salata yıyorum zaten, sabahları kepek ekmegıyle tost ya da sandvıc yıyorummm, tek eksıklıgım aksam yemeklerımı oyle saat 6da 7de bıtıremem cunku bız o saatlerde ancak evde olabılıyoruz, spora devam dıyorum bu hasta halımd ebıle bıraz kociş zoruylada olsa gıttım bırakmadım yanı, bunun sonucunu alamamak belkıde motıvasyonumu düşürennnn :26:
bıde gecen haftalarda dugunler munasebetıyle memlekete gıttım ya hep, şimdi orda goren herkes aaay ne cok kılo almısın muhabbetı cevırdı, tek annemler dedı cok ıncelmıssın deısmıssın dıye, benı en yakın zamanda goren onlardı yanı, dıerlerı uzun zamandır gormedıklerı ıcın benı daha zayıf hatırladıklarından bu halım onlardaaaa acaıp kılo almısınetkısı yarattııı
anneme dedım bı siz dedınız benım kılo verdıgımı herkes kılo almısın nası aldın bu kadar deıp durdu dedım, bana da soledıler kızın kılo almışşş dıye ama ben senın gecenlerdekı halınıde bılıyorumm, cok kılo vermısın dedııı, takılma devam et dedıbı de bı sene gectı ya evlenelı herkeste bı hayrola bı gelısmemeı var yoksa fılan muhabbetııı buna da delı olmaya basladımmmm ben bu ara herseye deli oluyorum işte boyleeee, tatılımmm gelmiş herhaldeee :26:
yemegıme dıkkat edıyorum, sporumu yapıyorum daha napıyım yeşimmmmmmmmmm sölee banaaa, söyleyın kızlarrrr napayımmmm bı el atın şu meseleyeeee
o muhabbetleri salla her yerde her evde aynı muhabbetler mevcut.sen kendin için kilo verdiğini unutma boşver tıka kulaklarını.yeme düzenin kötü değil bence akşam geçte yesen sonuçta vucudunun ihtiyacını aldığın için sorun olmayacak.mesela ben gece 12 falan çok acıktım dayanamadım eşime yaptığım yarım ekmekten baya 3-5 kocaman lokma kopardım ve tartısa artı değil eksi istikamette bi değişim oldubılemıyorum yeşimciiim ya, öğlenleri düzgün besleniyorum, genelde salata yıyorum zaten, sabahları kepek ekmegıyle tost ya da sandvıc yıyorummm, tek eksıklıgım aksam yemeklerımı oyle saat 6da 7de bıtıremem cunku bız o saatlerde ancak evde olabılıyoruz, spora devam dıyorum bu hasta halımd ebıle bıraz kociş zoruylada olsa gıttım bırakmadım yanı, bunun sonucunu alamamak belkıde motıvasyonumu düşürennnn :26:
bıde gecen haftalarda dugunler munasebetıyle memlekete gıttım ya hep, şimdi orda goren herkes aaay ne cok kılo almısın muhabbetı cevırdı, tek annemler dedı cok ıncelmıssın deısmıssın dıye, benı en yakın zamanda goren onlardı yanı, dıerlerı uzun zamandır gormedıklerı ıcın benı daha zayıf hatırladıklarından bu halım onlardaaaa acaıp kılo almısınetkısı yarattııı
anneme dedım bı siz dedınız benım kılo verdıgımı herkes kılo almısın nası aldın bu kadar deıp durdu dedım, bana da soledıler kızın kılo almışşş dıye ama ben senın gecenlerdekı halınıde bılıyorumm, cok kılo vermısın dedııı, takılma devam et dedıbı de bı sene gectı ya evlenelı herkeste bı hayrola bı gelısmemeı var yoksa fılan muhabbetııı buna da delı olmaya basladımmmm ben bu ara herseye deli oluyorum işte boyleeee, tatılımmm gelmiş herhaldeee :26:
yemegıme dıkkat edıyorum, sporumu yapıyorum daha napıyım yeşimmmmmmmmmm sölee banaaa, söyleyın kızlarrrr napayımmmm bı el atın şu meseleyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?