70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hayırlı olsun işin kolay gelsin bizlerde iyiyiz yani kendi adıma yazayımbildiğin gibi işte .kendine cok ıyı bak özletme kendini canım

gorgu tanıklarının yanı koorucuların ıfadelerıne gore askerı operasıon sırasında dagdakı bır grubu vurmak ıcın kendı askerının o kadar yakın oldugunu bılıyor ama bılev bıle askerı ucakla bolgeyı bombalıyor yoksa akıl mantık bır el bombasıyla boyle buyuk bır yangın cıkmaz dıyelımkı cıktı 13 asker bırden bu yangından olurmu ama sunuda soyleyeyım hıc bır zaman gercegı soylemezler yılarca bu boyle oldu

siyasi polemiğe girmicem.. tek bişi yazıcam alaca,

24 yaşındayım, 14 sene güneydoğu da yaşadım. babam emekli subay..

askerıye koye gelır aılelerı bos alana toplardı kadın yaslı hasta demeden ıskenceler yapılırdı babalarımızın bıyıkları yolunur kendılerıne yedırılırdı kadınlara kocaları sırtlarına bındırılır yokus yokarı kosturulurdu onların yarıs dedıgı ınsanı olmayan bu yuruyuste sona kalanın vay halıne bu tur durumlarda hamıle olupta bebegını dusurenı yada erkeklerın analarının kızlarının kız kardeslerının gozlerı onunde cırılcıplak soyulmalarımı daha nıce nıce seyler

şu yazdıklarını okurken gerçekten midem bulandı. cok yazık.. lütfen burada propoganda yapma. senin işkence yapıolardı diye anlattıgın askerler, yaşamlarının baharında sıcak yataklarından çıkıp, bu ülkeyi soysuzlardan korumak için dağda taşta soğukta analarından uzakta sizler rahat uyuyun diye dikiliyolar saatlerce..

ve sen konuyla ilgili mesajında, şehit olmuş askerlerimiz için ölenler diyosun.. yüreğin şehitlerimiz diyemicek kadar kabuk bağladı mı.....

konuyla ilgili başka hiçbir yorumum olmıcaktır....

Son düzenleme:
herkezin mübarek kandili kutlu olsun

tabikide adil değil şekerim gıcıklığıma dedim,sen 2 ay sonra inersenki eğer benim şimdiki kiloma resimlerinikoyarsın ozaman bende geçenki fotoları koyarım öyle bi düello yaparız,yoksa 2 ay sonra benim ne olcam belli değil adil olmaz oyüzden hadi bakalım bekliyorum

hem 500gr vermişsin daha ne en azından kaçamaklara rağmen almamışsın sen ona bak ii düşün,,aynı ben gibisin valla kaçamak yap sonra niye az gidiyo deeee
ya abla bende çok etkilendim bundan hiç böyle bilmiyordum çok sağol bizi aydınlattığın için sağol

inşallah bugün ve kadir gecesine kadar ettiği bütün dualar ve af diledikleri herşeyi yüce rabbim kabul eder

bende polemıge gırmek ıstemıyorum burda propaganda yapmıyorum sadece yasadıklarımızın cok az bır kısmı sen ne kadar ınkar etsende benım yasadıklarımı degıstırebılırmısın hayır ama ınsan barısa hızmet etsek belkı bundan sonra yasannacaklar degıstırılebılır ayrıca sehıt demedıgımı sooylemısın tabıkı sehıt dıyorum ama benım uouldugum nıce nıce gencın ne sekılde olursa olsun olmemesı yılarca sure gelen bu savasın barısla sonlanması dun haberlerde ızledıgımde aksam yemegını ındırıyordum uzuntuden yemek yıyemedım hep zavalılar yoksular oluyor bakanların bastakılerın vede cocuklarının koltukları saglam onlara bısey olmaz olan fakır fukaraya oluyor

:92: günaydın kızlar :92:

gecmısı okudum , cerenimin açtığı yenı topıge baktım nıhayet geldımmmm

günlerdir gidemediğim hacze bugun gıdıcem galıba, bi de sanayı bolgesıne, sinir oluyorum ama işten kaçış yok, bu da meslegın bı parcası yaniiii
artık bıldırımde bulunmayacagım dedım ama elim sabahtan berı bı gıdıp bı gelıyooooo cunku bu kıloya yapıştım tartıda aynı rakamları görmekten motıvasyonumu kaybettimmmmmm :84: uzerine gecmek bılmeyen hastalıgım, antıbıyotıkler,gargaralar,pastiller, bu sıcak, ofisteki bu haller beni deli ediyooooooo inşallah geçici bi dönemdir ve hemencik gecer gider yoksa bu sinirli halim devam edicekkkkk

benim yeniden motıve olmam lazım, yaklasık 4 haftasonra izne ayrılıyoruz o zamana kadar epey toparlarım durumu demiştim bundan iki hafta önce ama gelin görünki iki haftadır tık yokkkkkkkkkkkkkkk :84: en son 1 temmzuda bıldırmde bulundum 72.60 ile, gecen hafta bıldırmde bulunamamdım ama sabah tartılmıştım 72.20 idim, bu sabah yıne tartıldım yıne 72.20 yimmmm :26:

başlangıc:79
son bıldırimde:72.60 - 1 temmuz (geçen hafta izinliydim)
bu hafta : 72.20
giden:400 gram
t.giden :6.800
hedef:58, dayanamayıp yıne yaptım bıldırımı :78: boyle devam ederse ara vermeyı düşünüyorummm, çunku ben tartıda artıları gordugumde motıve olmaıyorummmm, oyle artı görüp daha fazla hırslanmak gıbı bı yapım yok maleseffff, yıne debu haftada elımden gelenı yaptımmm, salatalarıma aksamları hafıf gecırmeye, sabahları kepek ekmegı tostlarıma devam ettım, sporuma gıttım daha ne yapcam anlamadım ben vallaaaaaaaa

bende polis kızıyım lequve bundan gurur duydum her zaman .dayım assubay teyzemin eşi uzman çavuş diğer iki dayım polis kuzenim polis k.babam polis kaynım polis vs vs....kaynım hala cizrede ..amma ve lakin bıkmış .geçen arabasına molotof atmışlar baxcakları yanmış.dayım yıllarca kuzey ırakta bulundu sayısız çatışmalar katıldı.günlerce haber alamdık.. bizde 5 yıl doğuda kaldık...tam da bunların azdığı zamanlar..bi gittik doğuya 3 yıl memlekete dönmedik.ilkokullda doğuda neler çektik.sınıfta 4 tane plis çocuğu vardı..bikere beni dövmesinler diye harçlığımı verdiğimi bilirim.babam bin kere tembihlerdi bn polis değilim diye..silahını nereler saklardı kimliğini falan keza.ben osmaniyeliyim..kendi memleketlerini karıştırdıkları yetmediği gibi buralarada dadandılar.annem dörtyoldu..tam bir yıl oldu dörtyolda 4 polis şehit edildi..bizim buradai yaylalarda annemin 4 tane sivil kuzeni babamın 3 tane belediyede yol yapan akrabaları şehit edildi..onun dışında bu hainler..bir köyü basıp bütün erkekleri toplayıp öldürdüler sene 1994..kaç tane yetim bıraktılar arkada bunların hepsi belgeli..öyle yapmışlar duyduk falanca anlattı demiyorum..hala toroslarda yaylalarda yol kesip bize erzak getirmezsen aileni öldürürz diye tehdit eden edene..haaa ama bide ellerinde gıcır gıcır eurolar ..ya kendi içlerinde olan kadın teröristlere neler yapıyolar..dilim varmıyo söylemeye..cinsel arzularını gideriyorlar..daha anlatsam burdan köye yol olurrrrrrrrrrrr.....çok sinirliyim çokkkk

başlangıç : 79.8 kg
geçen hafta : 65 kg
bu hafta : 64 kg
giden : 1 kg
toplamda giden : 15.800kg
hedef 62 :87:

hemde kaçamaklarla dolu bi haftaydıı okadarda çok yapmadım canım uçlarından çaldım dermişim dururmuyum heeeççç

bu arada sena abla sözümü tuttum seni dinledim hani 1 kilo verin haftaya en azından demiştinya nasıl mutluyum bilemezsin sağol

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım inşallah rahat ve huzurlu bir iş ortamı olur uzun yıllar severek çalışacağın bir yer olur

dönemsem bi sorundur sürekli ilaç kullanmanında etkisi olabilir.hem öyle bir anlatıyosunki üzerinden yıllar geçmiş gibi dur daha 2 hafta bişi ki grda olsa vermişsin işte.hem dün dedim kilo kaybı tartıda gözükmesede vucutta ciddi değişimler olur.kıyafetlerinden anlıyosundur yaptıkların kesinlikle boşa gitmeyecek.sen herkes 1 kilo yarım kilo sürekli kilo veriyo diye kendini kötü hissediyosundur ama öyle düşünme.zamanla bak sende birden hızla kilo vermeye başlayacaksın.bende uzunca bir süre kilo veremedim sonra sürekli her hafta 1 er kilo verdim.bu arada bişi daha söylüm düğün kıyafetini gösterdiğin fotoda acayip fit bir hatun olduğunu gördük yani kilonu gözünde büyütme rakamsal olarak çok görünsede sen öyle görünmüyosun.aramızda 10 kilo fark var ama ben senden iri bile duruyorum

kızlar laptopum gene yanımda he heyyytttt
bildirimimi yapayım
başlayış:30 ekim
başlangıç:86 kg
geçen hafta:64.7
bu hafta:64.4
giden:300 gramcık,artık gramlarla veriyorum
toplam giden:21.6 kg.
hedef:60 kg.
boy:1.62 cm
beden:38-40

canım bende tek bir kişinin türkçe bilmediği köylerde büyüdüm, köyün çocukları babam asker diye benim yüzüme yanan lastik poşet karrışımı bişiler fırrlatmışlardı.. 4-5 yaşında flndım ama cok net hatırlıyorum, yüzüm boynum ellerim simsiyah kömür olmuş, gene beni askerler bulmuşlar o halde sokagın ortasnda yatarken, annem beni öyle görünce ilk sinir krizini geçirmiş, şimdi o günlerden hatıra beyin damarlarında genişleme war.. o askerler beni yetiştirmişler hastanneye babam dağlarda o ........lerle çatışırken,annem bi başına babam yok, o askerlerin kolaarında ben, sadece katırlarla gidilebilirmiş hastaneye, 15 kmyi dağ bayır koşarak yetiştirmişler.. devlet hastanesinden geri çevrilmişim, bakamayız diye, o askerler ortalıgı birbirne katarak askeri helikopter getirterek beni ankara gataya yetiştirmişler.. eğer ben su an bir ucubeye benzemiyosam, okuduysam, kendime güvenim warsa, her gün insanlarla yüzyüze çalıştığım bi işim warsa bu beni o dağda kucagında taşıyan askerlerin sayesindedir..
kimse askerimize laf etmesin..

canımmm her vücudun takılma evresi war bebek bende 68de takılmıştım, smdi 63de takıldım, her 5 kiloda bi oluyo sanırım bende, bu dönemi attlattığın zaman bgnlerin hakkını alıcaksın merak etme, sakın azmini bırakma.. severim seni..

bılemıyorum yeşimciiim ya, öğlenleri düzgün besleniyorum, genelde salata yıyorum zaten, sabahları kepek ekmegıyle tost ya da sandvıc yıyorummm, tek eksıklıgım aksam yemeklerımı oyle saat 6da 7de bıtıremem cunku bız o saatlerde ancak evde olabılıyoruz, spora devam dıyorum bu hasta halımd ebıle bıraz kociş zoruylada olsa gıttım bırakmadım yanı, bunun sonucunu alamamak belkıde motıvasyonumu düşürennnn :26:

bıde gecen haftalarda dugunler munasebetıyle memlekete gıttım ya hep, şimdi orda goren herkes aaay ne cok kılo almısın muhabbetı cevırdı, tek annemler dedı cok ıncelmıssın deısmıssın dıye, benı en yakın zamanda goren onlardı yanı, dıerlerı uzun zamandır gormedıklerı ıcın benı daha zayıf hatırladıklarından bu halım onlardaaaa acaıp kılo almısın etkısı yarattııı
anneme dedım bı siz dedınız benım kılo verdıgımı herkes kılo almısın nası aldın bu kadar deıp durdu dedım, bana da soledıler kızın kılo almışşş dıye ama ben senın gecenlerdekı halınıde bılıyorumm, cok kılo vermısın dedııı, takılma devam et dedı bı de bı sene gectı ya evlenelı herkeste bı hayrola bı gelısmemeı var yoksa fılan muhabbetııı buna da delı olmaya basladımmmm ben bu ara herseye deli oluyorum işte boyleeee, tatılımmm gelmiş herhaldeee :26:
yemegıme dıkkat edıyorum, sporumu yapıyorum daha napıyım yeşimmmmmmmmmm sölee banaaa, söyleyın kızlarrrr napayımmmm bı el atın şu meseleyeeee

20.05.2011= 71.8kg

03.06.2011= 68.3kg

10.06.2011= 68.2kg

17.06.2011= 67.0kg

24.06.2011= 65.8kg

01.07.2011= 65.6kg:26:

08.07.2011= 65kg

15.07.2011= 64kg

canım sen 2-3 haftadır durdu kılom dıyosun ya ben napayım 3 aydır tık yok kılo veremesemde vazgecmıyorum enazından almamı engellıyorum çünkü sen devam et emegının karsılıgını alıcaksın elbette arada düzensizlikler oluyor yada kılo duruyor ama merak etme senınkı gecıcı sen daha cok emek verıyrosun benden yakında gıdecek kıloların tıkır tıkır canım takma kafana

günaydın kızlarr. bu hafta gene monoton geçti kilo verme yavaş veriyorum yaww.engeller çıkıyo ya hastalık ya başka işler derken bu hafta tam anlamıyla sporda yapamadım regl de olmuştum hepsi bir arada ve topu topu 500 gr vermişim

BAŞLANGI : 75 KG
GEÇEN HAFTA : 67.6 KG
BU HAFTA 67.1 KG
GİDEN : 500 GR
TOPLAM GİDEN 7.9 KG
HEDEF : 60 KG

kızlar mrb şöyle bir yüzeysel olarak baktım geldim geçmişe hepimizin cuması ve kandili mübarek olsun rabbim affolunan temiz pak kullarından eylesin

o muhabbetleri salla her yerde her evde aynı muhabbetler mevcut.sen kendin için kilo verdiğini unutma boşver tıka kulaklarını.yeme düzenin kötü değil bence akşam geçte yesen sonuçta vucudunun ihtiyacını aldığın için sorun olmayacak.mesela ben gece 12 falan çok acıktım dayanamadım eşime yaptığım yarım ekmekten baya 3-5 kocaman lokma kopardım ve tartısa artı değil eksi istikamette bi değişim oldu istersen kalori hesabı kullanarak bir süre devam et.herkesin metabolizması farklı olduğu için gerçekten yorum yapmak zor.ben çok kısa bir süre spor yaptım 15 gün kadar sonra baya bi hasta oldum ki kilo falanda verememiştim anca ödemi atmıştım düşün.ama sonra kan hapı falan kullanmış olmama rağmen kilo verdim ama azmettim kaçamak yapmadım.unlu mamuller çok sınırlı tükettim.1 hafta ekmek benzeri şeyler yemediğim oldu.çiğ sebze ağırlıklı beslendim.ara öğün yapmadım genelde 3 öğün beslendim ama şu varki ocak şubat ayıydı şimdi o düzende beslenmek zor.iştah az olsada aç kalınacak zaman fazla.o dönem erkende uyuyodum bazen 10 da en geç 12 de uyumuş oluyodum.
çalışıyor olduğun için diyete harfiyen uyman zor tabi.sabah tost gayet iyi kalorisi 200-300 arası olmalı.öğlen ızgara et yada daha önce dediğim gibi 1 lahmacun seni acayip doyurur simit olabilir.yanına bi ayran ohh miss hatta simidini parçalara bölüp ara ara yersen daha iyi olur. akşamda 1 kaseyi geçmicek ölçüde bi sebze yemeği sulu bi yemekle gayet rahat kilo verirsin.
ben yemek yemeye bi oturuyom 1 saat sonra anca kalkıyorum birazda bununda etkisi olmuş olabilir.genelde çayla yenebilicek şeyler tüketiyorum rakı peynir olayı gibi benimde çay peynir vazgeçilmezim muhteşem ikilimdir tadına vara vara yiyorum yeminle tabak bittiğinde tekrar açıkıyorum o derece aheste yiyom düşün.ama kendime saat koyuyorum en az 2-3 saat geçmeden bişi atıştırmıyorum bida.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…