kızlar mrb şöyle bir yüzeysel olarak baktım geldim geçmişe hepimizin cuması ve kandili mübarek olsun rabbim affolunan temiz pak kullarından eylesin
canım sen 2-3 haftadır durdu kılom dıyosun ya ben napayım 3 aydır tık yok kılo veremesemde vazgecmıyorum enazından almamı engellıyorum çünkü sen devam et emegının karsılıgını alıcaksın elbette arada düzensizlikler oluyor yada kılo duruyor ama merak etme senınkı gecıcı sen daha cok emek verıyrosun benden yakında gıdecek kıloların tıkır tıkır canım takma kafana
benimde kafama takılan şu pelin..acaba biz çokmu az yemeye başaldık..ben diyetisyene gittim 2yılı geçmiştir..beni konuşturunca çok az yiyosun dedi zaten bağırsak çalışmıyo çaba gözteremden,metoboılizman ağırlaştırmışsın dedi..su olayım arttı tabiki. ama yemeklerimiz azmı acaba..çünkü öyle çok yiyerek yakılır diyolar tabiki haerketinde olacak ama bilmiyom yaaa..zaten abartı yediğim bişyede kalmadı..dondurm yazları çok yerdim bunuda azalttım..ekmek çok fazla yamezken buda azaldı...hele yaz geldiiştahımı törpüleye törpüleye iştahsızlaştım iyice..yazın zaten çikolata,bisküvi aramıyor insan..aslında bu iştahla bne birazda haereket artırsam sıcakta gitse fena oılmuycak.
..kışın akşmalr uzun daha çok oıturuyoruzz.....bilmiyom bilmiyommm nerden nasıl yapıcaz....sabır sabır....hata nerde..dediğin gibi artıda görsem hırsa binmiyo bende pes etmeler başlıyor yani kilo almam ama veremmde hızlanmıyo...bizim yapıalırmız benziyo..üzülüyoruz ama tam bişe yapamıyoz..napcazki daha çokmu yanlışımız yada acele etmiycez bekliycez.....
kilo bildirimi
başlanqıç 90
geçen hafta 65.6
bu hafta 62
qiden 3.600
toplamda 28
hedef 60
beden 38
boy 165
spor yok..
yavaşta olsa veriyosun canım üzme kendini.önemli olan veriyor olman ki kendinde diyosun kaçamaktan yoruldum diyedemekki kaçamakların olmasa daha çok verecen ama kaçamaklara rağmen hala kilo verebiliyosun ne güzel
harika qivi 500 gr 500 grdır unutma
tabikide adil değil şekerim gıcıklığıma dedim,sen 2 ay sonra inersenki eğer benim şimdiki kiloma resimlerinikoyarsın ozaman bende geçenki fotoları koyarım öyle bi düello yaparız,yoksa 2 ay sonra benim ne olcam belli değil adil olmaz oyüzden hadi bakalım bekliyorum
hem 500gr vermişsin daha ne en azından kaçamaklara rağmen almamışsın sen ona bak ii düşün,,aynı ben gibisin valla kaçamak yap sonra niye az gidiyodeeee
bende oncelıkle olenlere allahtan rahmet dılıyorum ama sunuda soylemeden gecmek ıstıyorum turk medyasının ne kadar yanlı haber yaptıgını bılıyorsunuzdur pekı 13 askerı devletın kendı ucaklarıyla bombalandıgını bıraz arastırırsan belkı gorurudun ama cıkıpta kendı askerını vurdugunu soylermı soylemez daha oncede bu gıbı nıce seyler oldu ... Senın o bahsetıgın b partıısıne aklı bır karıs havada dedıgın ınsanlara boyle bır ıthamda bulunman kımın aklının ne kadar havada boldugunu belı edıyor senın o dedıgın b partısı 36 mıletvekılıyle barısa hızmet etmek ıstedıler ama oyları sızın o hukumet tarafından calınıp baska mıllet vekılıne verıldı onlerıne hep engel konuldu meclıse gırmemelerı ıcın de hukumetınız elınden gelenı yaptı neyse konussam okadar yazacak cok sey varkı yazmayacam sozun kısası kaybetıgımız 13 askerın olumunden b partısını sorumlu tutacagına don bı kendınıze bak ne kadar barısa hızmet edıyoruz dıye barıs fasızan sozlerle olmaz barıs hosguru ve sagduluyulu bır halk oldugumuz zaman olur
canım kusura bakma da eğer o hainlerin tarafındaysan ve buna özgürlük savaşı diyosan özgürlük kanla olmamalıben haberleri izlemedim sabah eşimden duydum şehitlerimizin haberini yani doğruluk payın var mı yok mu bilmiyorum şu anda yanlış bişey söylemek istemem ama öyle bile olsa daha önceki şehitlerimizde mi bu tarz şekilde öldü buna katılamam yani adamlar zaten cok rahat bi şekilde söylüyorlar kendilerinin yaptıklarını söylenecek cok şey var ama bu mübarek günde bende bela okumak istemiyorum açıkcası.tekrardan rahmet diliyorum şehitlerimize inş yakın zamanda bi sonu gelir bu şehit haberlerinin biter bu savaş diyorum sadece
bende polis kızıyım lequve bundan gurur duydum her zaman .dayım assubay teyzemin eşi uzman çavuş diğer iki dayım polis kuzenim polis k.babam polis kaynım polis vs vs....kaynım hala cizrede ..amma ve lakin bıkmış .geçen arabasına molotof atmışlar baxcakları yanmış.dayım yıllarca kuzey ırakta bulundu sayısız çatışmalar katıldı.günlerce haber alamdık.. bizde 5 yıl doğuda kaldık...tam da bunların azdığı zamanlar..bi gittik doğuya 3 yıl memlekete dönmedik.ilkokullda doğuda neler çektik.sınıfta 4 tane plis çocuğu vardı..bikere beni dövmesinler diye harçlığımı verdiğimi bilirim.babam bin kere tembihlerdi bn polis değilim diye..silahını nereler saklardı kimliğini falan keza.ben osmaniyeliyim..kendi memleketlerini karıştırdıkları yetmediği gibi buralarada dadandılar.annem dörtyoldu..tam bir yıl oldu dörtyolda 4 polis şehit edildi..bizim buradai yaylalarda annemin 4 tane sivil kuzeni babamın 3 tane belediyede yol yapan akrabaları şehit edildi..onun dışında bu hainler..bir köyü basıp bütün erkekleri toplayıp öldürdüler sene 1994..kaç tane yetim bıraktılar arkada bunların hepsi belgeli..öyle yapmışlar duyduk falanca anlattı demiyorum..hala toroslarda yaylalarda yol kesip bize erzak getirmezsen aileni öldürürz diye tehdit eden edene..haaa ama bide ellerinde gıcır gıcır eurolar ..ya kendi içlerinde olan kadın teröristlere neler yapıyolar..dilim varmıyo söylemeye..cinsel arzularını gideriyorlar..daha anlatsam burdan köye yol olurrrrrrrrrrrr.....çok sinirliyim çokkkk
canım bende tek bir kişinin türkçe bilmediği köylerde büyüdüm, köyün çocukları babam asker diye benim yüzüme yanan lastik poşet karrışımı bişiler fırrlatmışlardı.. 4-5 yaşında flndım ama cok net hatırlıyorum, yüzüm boynum ellerim simsiyah kömür olmuş, gene beni askerler bulmuşlar o halde sokagın ortasnda yatarken, annem beni öyle görünce ilk sinir krizini geçirmiş, şimdi o günlerden hatıra beyin damarlarında genişleme war.. o askerler beni yetiştirmişler hastanneye babam dağlarda o ........lerle çatışırken,annem bi başına babam yok, o askerlerin kolaarında ben, sadece katırlarla gidilebilirmiş hastaneye, 15 kmyi dağ bayır koşarak yetiştirmişler.. devlet hastanesinden geri çevrilmişim, bakamayız diye, o askerler ortalıgı birbirne katarak askeri helikopter getirterek beni ankara gataya yetiştirmişler.. eğer ben su an bir ucubeye benzemiyosam, okuduysam, kendime güvenim warsa, her gün insanlarla yüzyüze çalıştığım bi işim warsa bu beni o dağda kucagında taşıyan askerlerin sayesindedir..
kimse askerimize laf etmesin..
siyasi polemiğe girmicem.. tek bişi yazıcam alaca,
24 yaşındayım, 14 sene güneydoğu da yaşadım. babam emekli subay..
askerıye koye gelır aılelerı bos alana toplardı kadın yaslı hasta demeden ıskenceler yapılırdı babalarımızın bıyıkları yolunur kendılerıne yedırılırdı kadınlara kocaları sırtlarına bındırılır yokus yokarı kosturulurdu onların yarıs dedıgı ınsanı olmayan bu yuruyuste sona kalanın vay halıne bu tur durumlarda hamıle olupta bebegını dusurenı yada erkeklerın analarının kızlarının kız kardeslerının gozlerı onunde cırılcıplak soyulmalarımı daha nıce nıce seyler
şu yazdıklarını okurken gerçekten midem bulandı. cok yazık.. lütfen burada propoganda yapma. senin işkence yapıolardı diye anlattıgın askerler, yaşamlarının baharında sıcak yataklarından çıkıp, bu ülkeyi soysuzlardan korumak için dağda taşta soğukta analarından uzakta sizler rahat uyuyun diye dikiliyolar saatlerce..
ve sen konuyla ilgili mesajında, şehit olmuş askerlerimiz için ölenler diyosun.. yüreğin şehitlerimiz diyemicek kadar kabuk bağladı mı.....
konuyla ilgili başka hiçbir yorumum olmıcaktır....
kızlarr bgn kandil ya, ben namaz kilmak istiyom ama daha önce bi kaç kere kılmıştım hep yanımda bi rehberle, şimdi tekim, seccadem de yok, duaların hepsini ezbere de bilmiyomm
nası yapceem
kızlarr bgn kandil ya, ben namaz kilmak istiyom ama daha önce bi kaç kere kılmıştım hep yanımda bi rehberle, şimdi tekim, seccadem de yok, duaların hepsini ezbere de bilmiyomm
nası yapceem
canım..seccaden yoksa temzi halıda kılablirsin yada temiz bir çarşaf ser yere...dualardanda hangisini biliyıosan onları oku canım..fatiha(elhamdülillah..)ihlas(gulhuvallahu ehad)....enazından bunlaır biliyosan olur yani...
aynı şeyi ben de yaşamıştım. duaları öğrenesiye kadar, dua kitapçığını yanıma açıp, takıldığım yerde gözucuyla takip ediyordumdaha da önceleri içtenlikle türkçe dua ediyordum :101:
canım en azından 2 rekat namazda okunacak kadar dua bilmen gerekiyomuş hoca öyle demişti tvde mustafa karataş hocamız,birisi sormuştuda ben 2tane dua biliyorum yetermi her rekatta aynı duaları okusam diyede olmaz öyle şey demişti en azından 1 namazlık okuncak kadar dua bilmenizdir şimdilik 6-7tane bilseydin yeterdi şimdilik,mesela sübhaneke ve fatiha başta şart olanlar sonra,kısa namaz sureleri var felak,nas,ihlas,kevser, bide sonlarda okunan dualar var selam vermeden önce allahümme salli,allahümme barik,ettehiyyetü,,Rabbenâ âtina ,Rabbenâğfirli sureleri var onlarıda bilmen şart yoksa kabul olurmu bilmem ama eksik olur sonuçta hoca öyle demişti hatta kadın 1 yıldır 2 sureyle kılıyorum namazlarımı demiştide kızmıştı hoca geçen 1yılın kazasını kılman lazım demişti..kızlarr bgn kandil ya, ben namaz kilmak istiyom ama daha önce bi kaç kere kılmıştım hep yanımda bi rehberle, şimdi tekim, seccadem de yok, duaların hepsini ezbere de bilmiyomm
nası yapceem
aynı şeyi ben de yaşamıştım. duaları öğrenesiye kadar, dua kitapçığını yanıma açıp, takıldığım yerde gözucuyla takip ediyordumdaha da önceleri içtenlikle türkçe dua ediyordum :101:
Bugünden itibaren sıkı bir diyete gireceğim. Bugüne kadar 1 hafta yaptıysam 2. haftası yedim durdum. Bu hafta da cezamı aldım +500 grNe güzel çoğu vermiş kiloyu. Acaip özendimm :2::2::2:
valla kendini diyet yapıcam diye şartlandırma bence çok strese giriyo insan en azından ben öyle olıuyorum oyüzden ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum her istediğimi yiyorum ölçülü ve zamanını ii biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?