70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar mrb şöyle bir yüzeysel olarak baktım geldim geçmişe hepimizin cuması ve kandili mübarek olsun rabbim affolunan temiz pak kullarından eylesin

saol cnm.

bende herkesin kandilini kutluyorum.ayrıca cumanız mübarek olsun.Rabbim açtığınız elleri dualarımızı geri çevirmesin .

ya kzılar aranızda work and travella yurtdışına çıkan varmı dil eğitimimi geliştirmem lazımda kursa gidiyorum ama nedense kurs bitince hala konuşamicam gibi geliyor giden varsa yada çevresinde giden varsa ne kadar para gerekiyor şartları ne bana söyleyebilirler mi

günaydın kızlar.....
hayırlı cumalar
hepinizin kandili mübarek olsun..
misafirlerim var o yüzden tartılmayı unutmuşum
liste yapılacaksa bu hafta izinli sayılmak istiyorum
şehitlerimizede allahtan rahmet diliyorum.
ben asker eşiyim 4 yıldır güneydoğuda yaşıyorum.bütün mesai arkadaşlarımın etnik kökeni aynı.
kendi aralarında kürtçe konuşuyorlar.ama onca yer gezdim hepside mükemmel insanlar.asla haklarını ödeyemem.bende buraya gelmesem bu insanlarla yaşamasam kürtle terörist ayrı sanmayacaktım.
zaten bizlere yapılmak istenen bu .ayrıştırmaya çalışıyolar bizi.
mesai arkadaşımın sözüdür KÜRT OLAN BENİM ONLAR BİZDEN DEĞİL.
BENİM HAKKIMI SAVUNMAK ONLARAMI KALDI.
hangi hakdan bahsediyoruz.aynı yerde çalışıp aynı okulları okumuş aynı maaşı alıyorduk.
dahası varmı arkadaşım.
onlar sizden değilde işte hepsi bu gerçeği ne zaman anlar bunu bilmiyorum.
haklarınızda o insanların umrunda falan değil.bak meclisteler aynı hakları var.
LÜTFEN BİZLERE YAPILMAK İSTENEN BU BÖLÜNMEYİN.
BÖLÜNDÜĞÜNÜZ ANDA SİZİ YİYECEKLER.
YOKSA KİMSENİN UMRUNDA FALAN DEĞİLSİNİZ.

.

akşam çokta oynamadım ama kahvaltı sonrası kanapede kestirdim biraz..off nemden gözümü zor açıyorum,şimid annemin serin evinde ankrada olmak vardı yaaa...burası arada essede boğuyor adamı...
sabah girdim hemen çıktım..neyse tartıldım ve mucizeeeeee....merak ettiniz değilmi....
hala 74üm.....
başlangıç:23 nisan
b.kilosu:78
geçen hafta hatta 2ay olacak74
bu hafta:yetmiş dööööörrrrrrtttttttttttttt
hedef:umudum klamaycak biraz daha böyle olursa hedefimde yokk

anaaaaaaaaaaaaaa ben heryere bildirim yaptım kaptana yapmayı unuttum yaww hay aklımı seveyim aklımı

hayırlı cumalar ve hayılrı kandiller canım arkdaşlarım.....
rabbim hem kandil hemde müminlerin bayramı olan bu mubarek günde dualırmız kabul etsin,günahlarımızı affetsin inşaallah......
MUBAREK GÜN VE GECELER HAYATIMIZI GÖZDEN GEÇİRMEMİZİ SAĞLAR,BÜYÜK BİR NİMET VE HAZİNEDİR BİZLERE...KAÇIRILMAYACAK FIRSAT VE KAVUŞTUĞUMUZ İÇİNDE ŞÜKÜRDÜR...
beraat gecesindeki 5 özellik..
1.her önemli işn bu gecede hikmetli şekilde ayrımı ve seçimi yapılır(ölecek,doğacak..gibi..)
2.bu gece yapılan ibadetin(kılınan namazların,okunan kuranın,yapılan dua ve zikirleri,tevbeler)gündüzünde oruç tutanalraın fazileti çok büyük
3.ilahi ihsan,feyzi ve bereketle dopdolu bir gece
4.MAĞFİRET(bağışlanam)gecesi
5.peygamberimize şefaat hakkının tamamı bu gece verilmiştir..rasulullah şabanın 13.gecesi ümmetine yani bizlere şefaat hakkı istemiş,üçte briri verilmiş,14.gecesi yine istemiş,üçte biri daha verilmiş:15.gecesi yani berat gecesi tamamı verilmiştir....
PEYGAMBERİMİZ ŞEFAATINA NAİL OLMAMIZ DUASIYLA..ÇÜNKÜ O GÜNAHSIZ OLDUĞU HALDE ibadetine devam edendi,ümmetim ümmetim diye bizi düşünendi...bizde bol salavat getirelim ona layık ümmet,rabbimizede layık kul olalım inşaallah......

kilo bildirimiii

başlangıç : 79.8 kg
geçen hafta : 65 kg
bu hafta : 64 kg
giden : 1 kg
toplamda giden : 15.800kg
hedef 62

hemde kaçamaklarla dolu bi haftaydıı okadarda çok yapmadım canım uçlarından çaldım dermişim dururmuyum heeeççç

bu arada sena abla sözümü tuttum seni dinledim hani 1 kilo verin haftaya en azından demiştinya nasıl mutluyum bilemezsin sağol

arcak arkdaşıma katılıyorum...bak burda senden kötüleride var yani çoktandır veremyenleri...haziran a18den beri sporumd ayok,düzende kuramadım....bencede gidecek hemde spğorunda var spor çok etkili zaten spora giderken hızlı veremiyosun ama sonradan beden çok güzel şekil alıyor..yeşimin dediği gibi daha fit oluyosun azda versen daha zayıf görünüyosun..mesela bana bile 2 ay sporla daha çok verdim sanıyolar..zaten aldığımdada hemen farkedilmem öyle bi yapım var...
milletede bakma...ben ankara ya 2ayda gittiğim olurud aynı kiloyla..her gittiğimde çok kilo almışın derlerdi.aynı kilodada olsam öyle..millet çok sever insan üzmeyi sanki marifet alan adamın haberi yokya kilo aldığından bi söyleyelim diyolar

akşam kınada bir arkdaş vardı,40 kilo verdi..zaten 2yıl bu haldeymiş şimdi
süpper görünüyor yaa sanki yavrusu gelmiş gibioynadık durduk diyoki 20 dakikadan sonra kalori atıyosun ebnde sırf o niyetle oynadımmhergün yürüdüm verdim ama bırakmadım yürümeyi diyor öyle koruyacakmış napsın...bana dediki, 10 yada 15 kilo fazlan varsa tabi daha zor oluyor.çok fazlası olanlar daha hızlı ve çok veriyor.....

benimde kafama takılan şu pelin..acaba biz çokmu az yemeye başaldık..ben diyetisyene gittim 2yılı geçmiştir..beni konuşturunca çok az yiyosun dedi zaten bağırsak çalışmıyo çaba gözteremden,metoboılizman ağırlaştırmışsın dedi..su olayım arttı tabiki. ama yemeklerimiz azmı acaba..çünkü öyle çok yiyerek yakılır diyolar tabiki haerketinde olacak ama bilmiyom yaaa..zaten abartı yediğim bişyede kalmadı..dondurm yazları çok yerdim bunuda azalttım..ekmek çok fazla yamezken buda azaldı...hele yaz geldiiştahımı törpüleye törpüleye iştahsızlaştım iyice..yazın zaten çikolata,bisküvi aramıyor insan..aslında bu iştahla bne birazda haereket artırsam sıcakta gitse fena oılmuycak.
..kışın akşmalr uzun daha çok oıturuyoruzz.....bilmiyom bilmiyommm nerden nasıl yapıcaz....sabır sabır....hata nerde..dediğin gibi artıda görsem hırsa binmiyo bende pes etmeler başlıyor yani kilo almam ama veremmde hızlanmıyo...bizim yapıalırmız benziyo..üzülüyoruz ama tam bişe yapamıyoz..napcazki daha çokmu yanlışımız yada acele etmiycez bekliycez.....

size tavsiyem kızlar yemekte aç kalkmayın yani doyana kadar yiyin ama yedikleriniz sağlıklı olsun ben hep doyana kadar yiyiyorum vede bu şekilde kilo veriyorum kendimi aç bıraktığım zaman olmuyo gitmiyo kilolar ee bide akşam erken kapatmak şart günü yani yemek yeme işini valla bir haftada yiyerek deneyin bakalım nasıl oluyo bi değişiklik olucakmı bende işe yarıyo sizdede yarar belkiiii

Son düzenleme:
kızlarr bgn kandil ya, ben namaz kilmak istiyom ama daha önce bi kaç kere kılmıştım hep yanımda bi rehberle, şimdi tekim, seccadem de yok, duaların hepsini ezbere de bilmiyomm
nası yapceem

tünaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun. geçmişi okudum sinirden gözlerim doldu. canım sıkıldı. keyfim kaçtı.

kilo bildirimi
başlanqıç 90
geçen hafta 65.6
bu hafta 62
qiden 3.600
toplamda 28
hedef 60
beden 38
boy 165
spor yok..

ne kadar çok kilo vermişsin kaptan tebrik ederim.

yavaşta olsa veriyosun canım üzme kendini.önemli olan veriyor olman ki kendinde diyosun kaçamaktan yoruldum diye demekki kaçamakların olmasa daha çok verecen ama kaçamaklara rağmen hala kilo verebiliyosun ne güzel

harika qivi 500 gr 500 grdır unutma

haklısınız buna da şükür teşekkür ederim.

haklısın doğru düzgün uymasa bile insan diyette olmak isteyince stres yapıyor en azından bu stresin karşılığını istiyor falan saçma haller işte. ayrıca 2 ay sonra sen çıtır olursun ben anca normal insana benzerim o da inşallah ama düelloya varım olmadı dediğin gibi eski halinle göbek yarıştırırım o olur napalım. hem benim gibi hırssız insanı da yarışa ittin ya vallahi sana helal olsun. sağol.

yazmayacaktım ama yazayım.. çat pat birşeyler biliyorsun tam bilmiyorsun o dediğin işler bayaa karışık. askeri asker öldürüyorun aslında nerelere vardığını düz mantık anlamaz. bunu geçiyorum. pkk ve kürt arasındaki o çizgiyi ayıramayan insanlara tahammülüm çok az. barış olacaksa pkk ile değil kürt yurttaşlarla olmalı (ki aslında ortada küslük yok, pkkya destek verildikçe yılan başı beslenip beşbinyıldızlı tatil yaptırılıp üstüne neredeyse adanın tapusu verildikçe, şehit torunları o adada o vicdansıza hizmet ettikçe, şehitlerimizin katilleri davul zurnallarla karşılandıkça ortadaki gerginlik haklı olarak artıyor, bu durum kullanılıp bazı kesimlere farklı lanse ediliyor). sakın kalkıp bana kimse ırkçılık ayrımcılık yapıyormuşum gibi cevap yazmasın. ben kendimi bildim bileli 'önce insan' dedim ne çektiysem de hümanistliğimden çektim yine vazgeçmedim. benim bir çok milletten, ırktan, dinden, mezhepten olduğu gibi çok kürt arkadaşım da oldu ve var, seneler süren kürt sevgilim oldu (ki o da benim görüşlerimdeydi!). beni belli yaşa kadar (vatan millet asker bayrak deyince gururlanan, şehit haberi alınca yas tutan) kürt komşularımız büyüttü. ben cebimdeki son harçlığımla bile kaç kürt çocuğun sattığı bütün mendilleri aldım, tanımadığım kürtle bile ekmeğimi paylaştım kimin haberi var? bu yurttaşları korumak için ne kavgalar ettim neler işittim kimin haberi var? o zaman kimse birşey demesin herkes haddini bilsin. hepsinden önce pkk ne demek, pkk yanlısı ne demek, kürt ne demek bunları bilsin ayırt etsin. hani barış? hangi barış? neye barış? pkkya barış? pkk yanlılarına barış? al sana barış arkadaşım 13 taze tabut hediyeli.

bir daha oku diye ekliyorum arkadaşların yazdıklarını;

pardon birşey daha eklemek istiyorum;
dün arkadaşım gösterdi facede biri 7 şehidimiz falan birşeyler demiş en az 1000 kişi de beğenmiş meğer şehit diye kastettiği pkklılar.. bunlar böyle rahat olsun cesaret toplasın at koştursun, hükümetin tek derdi (art niyetlerinden başka bişey değil) internetteki parti, çıtır, liseli gibi kelimelere ambargo koymak olsun. sen de tut bana bu partiyi hala savun. pes.

Son düzenleme:
kızlarr bgn kandil ya, ben namaz kilmak istiyom ama daha önce bi kaç kere kılmıştım hep yanımda bi rehberle, şimdi tekim, seccadem de yok, duaların hepsini ezbere de bilmiyomm
nası yapceem

canım..seccaden yoksa temzi halıda kılablirsin yada temiz bir çarşaf ser yere...dualardanda hangisini biliyıosan onları oku canım..fatiha(elhamdülillah..)ihlas(gulhuvallahu ehad)....enazından bunlaır biliyosan olur yani...

nası yapceem

aynı şeyi ben de yaşamıştım. duaları öğrenesiye kadar, dua kitapçığını yanıma açıp, takıldığım yerde gözucuyla takip ediyordum daha da önceleri içtenlikle türkçe dua ediyordum :101:

walla kızlar ihlas, fatiha, süphaneke ve etteyatüyü biliyom, rekatları fln bilmiyom, internetten nasıl kılınır diye çıktı alcam :)

nası yapceem
canım en azından 2 rekat namazda okunacak kadar dua bilmen gerekiyomuş hoca öyle demişti tvde mustafa karataş hocamız,birisi sormuştuda ben 2tane dua biliyorum yetermi her rekatta aynı duaları okusam diyede olmaz öyle şey demişti en azından 1 namazlık okuncak kadar dua bilmenizdir şimdilik 6-7tane bilseydin yeterdi şimdilik,mesela sübhaneke ve fatiha başta şart olanlar sonra,kısa namaz sureleri var felak,nas,ihlas,kevser, bide sonlarda okunan dualar var selam vermeden önce allahümme salli,allahümme barik,ettehiyyetü,,Rabbenâ âtina ,Rabbenâğfirli sureleri var onlarıda bilmen şart yoksa kabul olurmu bilmem ama eksik olur sonuçta hoca öyle demişti hatta kadın 1 yıldır 2 sureyle kılıyorum namazlarımı demiştide kızmıştı hoca geçen 1yılın kazasını kılman lazım demişti..

canım namaz kılarken göz ucuyla başka yeremi bakıyosun bide oldumu şimdi

Son düzenleme:
Bugünden itibaren sıkı bir diyete gireceğim. Bugüne kadar 1 hafta yaptıysam 2. haftası yedim durdum. Bu hafta da cezamı aldım +500 gr Ne güzel çoğu vermiş kiloyu. Acaip özendimm :2::2::2:

valla kendini diyet yapıcam diye şartlandırma bence çok strese giriyo insan en azından ben öyle olıuyorum oyüzden ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum her istediğimi yiyorum ölçülü ve zamanını ii biliyorum

Ah keşke bende öyle yapabilsem. Gözüm aç benim. Karnım doysa da herşeyden yiyesim oluyor. Yaş 22 daha ama görüntü iğrenç. Ne güzel sizde vermişsiniz kilocuklarınızı tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…