70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eet canım kira, 550 tl kiram, 200 tl yol param faturalar fln anca yetiyo maaşım.. cep harçlığım ailemden.. ağırıma gidiyo hala onlardan para almak.. ama ii kötü bu iş yerinde kabul ettirdim kendimi, önüm açık sabretmem gerekiyoo..

işte baska kademelere geçiş imkanı en erken 2 sene.. acık acık konustuk ilk görüşmede.. şu anda ben gönülsüzüm onlar beni ikna etmeye çalışıyolar gibi bi durum oluştu..

bilmiyorum ki yaa puff

hmmmmmmmmmmm:44::44: "yeri geldiğinde vip müşterilere çay fln ikramı biile yapılıyo felan dedi kadın görüşmede" demişsin ya canımmm, bu kadın kim, seni tekrar arayan mı yoksa müdür müü :26: eger müdürle görüşmemişsen daha önce, pazartesı gıt bı gorus derım ben yuzyuze, bı ayrıntılı kendısı anlatsın sana durumu, eger gercekten de ofısboy tarzına kayacak bı calısma sekıllerı varsa, bu sana agır gelebılır, müdürün anlattıkları kafana yatmazsa zaten işi kabul etmeyecegın ıcın acık konusursun, burda bıze anlattıgın gıbı ona da soylersınn :44:
şahsen ben iş gorusmelerıne gıttıgımde, calısma sartlarını ogrendıkten sonra kafama yatmazsa acık acık konustum hep hatta bı tanesı cok net ve acık konusuyosunuz, sartlarımız size uymasa da aslında sızınle calısmayı cok ısterdım dedı, sonra adamın eşi de geldı,o da avukatmıs baska bı yerde calısıyomuş, iş gorusmesını bırakıp bı saat cay eşliğinde esı ve kendısıyle muhabbet ettık

bu sıcakta feci rezillik olmuş
benim kocişimde bilmez kilomu bilip napacak bugün yemekten sonra tarttırdım 74.4 geldi adam bide 70 li kilolarda utanmadan nasıl söylim kilomu dimi zayıfladım ama eriyen yerlerim pek yok popo aynen duruyor bu arada bildirim yapmıyorum ama 61 kilo olduğumu duyurmak isterim düzenli dikkat etsem inicem 50 lere ama olmuyor olmuyo rolmuyo :84::84::84:

ailene danıştın mı onların fikri ne:26:

vayssssttttttttttttttttt 61 haa seni yere bakn yürek yakan seniii gizli gizli kilomu verıyon sen hani ekimde gircektik kampa hıhh

canım ilk görüşmeyi yaptığım ve beni 2.görüşme için arayan kadın. uzman pozisyonunda..
müdürle görüşmedim walla, benim dşüncelerimi söylemiş kadın, onun üzerine bile müdür benle görüşmek istemiş. işte bide su anki iş yerinden izin alma durumu war, o bi sakat, burdan ayrılmayı felan düşündügmü bildikleri için 1 saatlik bir iizin bile göze batıyo..
hastayım desem inanmazlar, bilemiyorum naapcem

kızlar mesaim bitti çıkıyorum şimdi, evden devam etcemmm :)

işbankasının büyüklüğü bilinen bir gerçek ve gerçekten iyi bir çalışansan kolaylıkla kademe atlayabiliyosun.önce iş bankasıyla ve duruma göre kendi bankanla konuş. maaşında bi iyileştirme yapsınlar belliki sen iş yerini seviyosunda böyle kararsız kaldığına göre.tabi şuda var işbankasının şubesindeki durum ne başka bir şubesinde belki daha rahat çalışırsın böyle bir imkanları varsa bunu düşünebileceğini söyleyebilirsin.sonuçta pişman olmamak adına hepsi hakkında kapsamlı bilgi alman en doğrusu

Kızlar bana müsade haftasonu pek gıremem sanırım kendınıze ıyı bakın öpüyorum :92::92::92::92:

ay gene yanlıs deyım kullandım saman altından su yürüten daha uygun olucak sanırsamoruc vurdu gene gec ıntıkal edıyo
he gizli gizli çalışmalara devam.sonuçta tamamen bırakmış değilim dedimya ama 3 gün önce okadar çok yedimki dedimya bu ara geceleri çok aç olıuyorum.neyse sabahına 65 tim ogün dikkat ettim ertesi günde normal devam ettim toparladım.ama bunda son 1hafta 10 gündür hergün dışarda popo gezdirmemin etkisi büyük en az 2-3 saat yürüyor ayakta kalıyorum alışveriş şu bu derken.yeminle oturduğum yerde ayaklarım ağrıyo şuan.bide oruçluyumya dolayısıyla su kaybı olduğu için birazda böyle.yoksa nerden baksan yarım kilo daha fazlayımdır :26:

iyiymiş dolmuş maceralarına bayılırım ben ya illede mizah vardır içinde ben de söylemiyordum kilomu, bir gün annemle, nişanlıma artık birşeyler yapmam lazım diye yakınırken kaçırdım ağzımdan yani daha doğrusu '78 kiloyum ya alın işte söylüyorum utanarak söylüyorum 78 kilo ne demek tam 30 kilo almak ne demek! 48-49dum 50 bile görmezken hadi 50ler oldu yanaklarım doldu yakıştı derken ne ara 60 oldum ne ara 70 oldum. ben daha fazla gidemem 80i görmek istemiyorum. 80i görürsem sonra 90 gelir. birşeyler yapmam lazım geçiştirmeyin yardım edin banaaa!' işte bunları dedikten sonra zaten vermek farz oldu her tartı günümde aşkım da heyecanlanıyor ben de heyecanla aşkımı arıyorum kaç kilo verdiğimi kaç olduğumu söylüyorum. verdikçe mutlu oluyor. ben verince mutlu olduğum için mutlu oluyormuş sevdiceğim :127: sen de söyle beraber daha iyi üstesinden gelirsin belki. utanma bence.

wuwwwwwwwwwwwwwww, bız burda kılomuz gıtmıyo dıye aglıyoruz hanıma baaak gızlı gızlı 61lere ınmışşşşşşşşş arzuya katılıyorummm, senı saman altından su yuruten seniiiiiiiiiii sen de boyle mı totem yapıyosun yoksaaa valla benımde poposal sorunlarım var, o bı küçülse tamamdır yanı bu iş ama işte yılların bırıkımı kolay gıtmıyoooo, zavallı memişlerim zaten kılo alınca oluşmuşlardı, once onlar küçülüyoo, oysakı ben onları buyutmek ııcn ne zahmetler cektımmmm senı de tekrardan kınıyorum 61lik yeşim

o zmn ben gorus derım, dedıklerın ıletılmıs adam hala gelsın goruselım dıyooo, her işte vardır bı hayır, sonra içinde kalmasın beyaz bı yalan solesen olmaz mı şimdikilere izin için, acıklamak zorunda kalmamak ıcın en guzelı, Allah vermeısn oyle bısı ama kadın hastalıklarıyla ılgılı bı fılm cekılcek, bı muayene olmam gerekıyo fılan o zmn detaya da gıremıyolar, sonra bısı yokmuş dersınn kapanır konu, hele de amırın erkekse doktora gıtmem gerekıyo randevum var, hayırdır dedıgınde kadın hastalıklaıyla ılgılı de kapanır dırekkk :26: yanı beyaz bı yalann napalım bazen ınsanın ıhtıyacı oluyooo, ben bu kacıs meselsı yzudnen gıtmıstım de, erken cıkmam lazımdı, doktora gıtcem dedım, hayırdır dedı patron, kadın hastalıkları dedım, aman aman gıt filan dedı, oyle yanı ordan bılıyorum ve aklıma geldı canımmm

kızlar yazamadım,2 gün sonrasında dün akşam tayinimi çıkarmışlar,sabah silivride başladım.çok yoğun çok.
ama böylelikle de istifaya kesin karar verdim çünkü tam 2 saat sürüyor sadece gidiş.haftaya yönetici izinden dönünce konuşucam.
kaptanım şimdi atıyorum mesajı sana..
öptüm hepinizi

zayıfken arada söylüyorum ama 70leri geçince yok zaten tahmin edemiyoda kaç olabileceğini öyle bi ölçme bilgisi yoktur ben diyete ilk başladığımda yürüyüşe giderdim o uyurken haberi bile olmadı 15 gün ekmek almaya çıktım falan diyodum

erginsena isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için erginsena isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Your Message

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:73.2 kg
Bu hafta: 71.3 kg
Giden: 1.900 gr
Toplam giden: 6700 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

yok yaa soylemıycemmmm, inersem soylerım, sımdı bıle en fazla 65 fılansındır dıyooo, adamın hayallerindeki o 65lik kadına ihanet edemem

o benı bı süre daha, tahmın ettıgı gıbı 65'lerde bılsın, ben de o sırada o 65'e düşmek için bı tarafımı yırtıyımmmmmmm

ama ama ama ben tüm yaptıklarımı size söylüyorum napim hızlı kilo veriyosam sonuçta açım aç olmasan böylemi olur sizde yemeyin olun
sürekli çiğ sebze ve kahvaltı yaparak formda kalıyorum.inan tencere yemeği ayda 1-2 kere anca yiyorum oda bi yere gittiysem yada belki biri geldiyse onun dışında yemiyorum çünkü doymuyorum evde yanlızsam kahvaltı hazırlıyorum domates salatalık zeytin çay bazen yanına simit bazen oda yok.zaten sabah dediğim gibi çay ve peynir vazgeçilmezimdir onlarsız doyamam asla feci derecede salata düşkünlüğüm var koca bir leğen ne salatası olursa olsun bitiririm.çok severim acı ve ekşi şeyleri.börek çörek hamur işi otursam bi fırın yerim o derece severim ve doymam asla.ama dikkat ettiğim için yemiyorum yersemde bi simit ki onuda bazen yarısını yiyorum yarısını diğer öğünde yiyorum.hareketli değilim aksine gün boyu oturuyorum gibi.hazirandan beri hareketliyim eşimin okulla işi kalmadığı için sık sık dolaşmaya çıkıyoruz ama onun kiloma katkısı pek olmadı.yorgun oluyorum ve çabuk açıkıyorum dün geceki gibi zor tuttum kendimi ki öğlen yarım ekmeği hüpletmiştim kuru kuru bunun dışında aburcubura düşkünüm diyet yaparken 3 ay hiç yemedim şimdi ara ara yiyorum gofret çikolata.tatlı kek türü şeyleri 15 günde bir kayınvalidemle güne gidiyoz orda yiyom evde yapmıyorum.yaparsamda eşime kadar.mesela geçen milföy hamuru pişirdim epeyde fazlaydı elim gitti geldi gitti geldi yemedim ee bi mükafatı olacak.zaten ben diyeti bıraktığımda 62.8 dim.sonra bi aldım bi verdim dengeleyemedim.son 1 aydır falan iyiyim.bugün tartıldım bikaç yüz gr gitmiş.ama dediğim gibi orucun etkisi vucut su kaybediyor.

canım hayırlısı olsun.aklın zaten hep evde kalacaktı böyle uzakta hepten kötü sonuçta başarılı bir çalışan olarak herzaman iş bulursun Rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…