canım bence görüş derim cok az verıyorlarmıs sımdıkı yerınde senın gıbı kıymetlı bı elemana .tamam belkı ıstemedıgın seyler olabılır ama sonucta meslegın gene yanı cok farklı bı pozısyon deıl hem sen bı kapak at belkı bu yenı yerde daha baska kademelere atlarsın bence sansını dene sonucta maddıyatta cok onemlı bence yalnız oturuyorsun evın kıramıydı bılmıyorum ama 1000 tl yle ıyı gecınıyorsun canım
kızlar yaaa konudan konuyaa atlıyorumm ama, cok aklım karışık fikrinizi almam lazımmmmm....
şu anda x bankasında platform asistanı olarak çalışıyorum, pozisyonun ismine bakmayın, o kullandıgınız kredilerde ki tüm aşamalar benim elimden geçiyo( adını söylemicem cünkü kücük bi bankayız, cogunuz duymamıştır bile.. )
1000 lira net maaşım war, servis imkanım yok, işimde cok iiyim sölemesi ayıp, operasyon biriminde çalışıyorum, yöneticilerim beni cok sever.. hatta ayrılmayı düşündüğümü biliyosunuz, acık acık söyledim bölge müdürüme.. allem etti kallem etti burda kalmaya ikna etti beni, şu anda açık pozisyon yok, olduğunda ilk seni önericem söz dedi, sen benim en vazgeçilmez personelimsin didi :) ( beni sağ kolu gibi kullanır hep, excel powerpoint ve ingilizce bilgilerimden dolayı ) neeyse ağzıma balı çaldılar gene..
sorun şu ki ben bu görüşme öncesi işbankasının iştiraki olan işyatırım menkul kıymetlerle görüşmüştüm.. görüşmem olumlu geçmiş.. şimdi beni 2. görüşmeye çağırıyolar.. pozisyon adı aynı ama iş tanımı cok berbat.. ofisboylar olur ya onun kız tarzı gibi, sadece evrak trafigini yönetiyosun, kırtasiye malzemelerini takip ediyosun, gelen gideni karşılıyosun felan.. kat asistanı gibi bişi.. 4leventte ki şu lüx iş kulelerinde çalışıcam kabul edersem.. maaş 1500 civarı 3 ayda bir çift maaş ve servis imkanı var.. ama yeri geldiğinde vip müşterilere çay fln ikramı biile yapılıyo felan dedi kadın görüşmede..
bende benim kariyer beklentilerim war, yeri gelir alçakgönüllülükle ikram da yapılır ama bunun iş tanımı olması hiç hoş deil bence.. ben 5 sene ailemden uzakta diplomalı servis elemanı olmak için dirsek çürütmedim felan diye düşündüüüm
ama şimdi tekrar aradılar, kadın bu pozisyonun size düşük geldiğini bilioruz ama ik müdürümüz sizle özel olarak görüşmek istedi dedi, bende pazartesi haber veriyim size dedim..
sizce naapmalıyım
bu sıcakta feci rezillik olmuşben de aynı seyı düşünmüştüm, oyuzden boyle seylerı konusmayı sevmem, sudemın yukarıdaki ikinci mesajını gördümmm, cvp yazcaktım, sonra susup uzatmamak gerektıgını düşündüm, sonucta dın yaradanla kul arasında ve ben kendı dusuncemı acıkca beyan ettım, hassas konular bunlar gercekten de, yanlıs anlasılmaya cok musaıt, herkes bı yerlerınden bı tarafa cekebılıyo..
farklı farklı bı suru ınsanız burda, hepımız düşüncesini belirtir katılır ya da katılmazsın saygı gosterırsın, bıze de daha fazla bu konuyla ılgılı konusmak düşmez....
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ben hacze gıtmısım gelmısım, yorulmuşum, 14 kişilik dolmuşun içine 26 kişi sıgdıran soforle bu sıcakta nefes almaya zorlanarak taaaa nerelerden gelmışımmmhatta tam istedıgım yerede gelemedım haaa, ınecegım yere daha vardı ama kızın bırı ben nefes alamıyorum daha fazla dayanamıycam dedı, yanındakı akrabasıda az kaldı ıncez bırazdan dedı, tam o sırada kız bööööööööööğk :120: diye dolmusa kusuverdı bende dayanamaıp ındım dolmuştannnnnn
bi de sabah işe gelirken kocişe dıyorum kılo vermem durdu dıyee, kac kılosun dıye sorduu, solemedım tabı, ne zaman soylıyceksın dedı, istedıgım kıloya yaklasınca dedım, kac kılodan ındıgını de soylıycekmısın dedı, tabı ozmn nıe soylıyım dedımm, allaa aallah karımızın kılosunu bılmıyoruz yaa dıye soylenıyo bıdeeecok merak edıyo soylemıyorummm, daha dogrusu kımse bılmıyo benden baska kılomu, bı siz bıde buraya yazdıgımı bılenler var, onlrdan takıp eden varsa yazdıklarımdan benım ben oldugumu anlarlar mutlaka, onlar bılıyodur totem yapıyorum kılomu soylemeyıpp ama eşim dıyokı 60larda fılansındır en fazlaaaa, aay canım benımmmmm he he deyıp gecıstırıyorum bendeeee
eet canım kira, 550 tl kiram, 200 tl yol param faturalar fln anca yetiyo maaşım.. cep harçlığım ailemden.. ağırıma gidiyo hala onlardan para almak.. ama ii kötü bu iş yerinde kabul ettirdim kendimi, önüm açık sabretmem gerekiyoo..
işte baska kademelere geçiş imkanı en erken 2 sene.. acık acık konustuk ilk görüşmede.. şu anda ben gönülsüzüm onlar beni ikna etmeye çalışıyolar gibi bi durum oluştu..
bilmiyorum ki yaa puff
bu sıcakta feci rezillik olmuş
benim kocişimde bilmez kilomubilip napacak bugün yemekten sonra tarttırdım 74.4 geldi adam bide 70 li kilolarda utanmadan nasıl söylim kilomu dimi zayıfladım ama eriyen yerlerim pek yok popo aynen duruyor bu arada bildirim yapmıyorum ama 61 kilo olduğumu duyurmak isterim düzenli dikkat etsem inicem 50 lere ama olmuyor olmuyo rolmuyo :84::84::84:
vayssssttttttttttttttttt 61 haa seni yere bakn yürek yakan seniii gizli gizli kilomu verıyon sen hani ekimde gircektik kampa hıhh
hmmmmmmmmmmm:44::44: "yeri geldiğinde vip müşterilere çay fln ikramı biile yapılıyo felan dedi kadın görüşmede" demişsin ya canımmm, bu kadın kim, seni tekrar arayan mı yoksa müdür müü :26: eger müdürle görüşmemişsen daha önce, pazartesı gıt bı gorus derım ben yuzyuze, bı ayrıntılı kendısı anlatsın sana durumu, eger gercekten de ofısboy tarzına kayacak bı calısma sekıllerı varsa, bu sana agır gelebılır, müdürün anlattıkları kafana yatmazsa zaten işi kabul etmeyecegın ıcın acık konusursun, burda bıze anlattıgın gıbı ona da soylersınn :44:
şahsen ben iş gorusmelerıne gıttıgımde, calısma sartlarını ogrendıkten sonra kafama yatmazsa acık acık konustum hep hatta bı tanesı cok net ve acık konusuyosunuz, sartlarımız size uymasa da aslında sızınle calısmayı cok ısterdım dedı, sonra adamın eşi de geldı,o da avukatmıs baska bı yerde calısıyomuş, iş gorusmesını bırakıp bı saat cay eşliğinde esı ve kendısıyle muhabbet ettık
işbankasının büyüklüğü bilinen bir gerçek ve gerçekten iyi bir çalışansan kolaylıkla kademe atlayabiliyosun.önce iş bankasıyla ve duruma göre kendi bankanla konuş. maaşında bi iyileştirme yapsınlar belliki sen iş yerini seviyosunda böyle kararsız kaldığına göre.tabi şuda var işbankasının şubesindeki durum ne başka bir şubesinde belki daha rahat çalışırsın böyle bir imkanları varsa bunu düşünebileceğini söyleyebilirsin.sonuçta pişman olmamak adına hepsi hakkında kapsamlı bilgi alman en doğrusu
eet canım kira, 550 tl kiram, 200 tl yol param faturalar fln anca yetiyo maaşım.. cep harçlığım ailemden.. ağırıma gidiyo hala onlardan para almak.. ama ii kötü bu iş yerinde kabul ettirdim kendimi, önüm açık sabretmem gerekiyoo..
işte baska kademelere geçiş imkanı en erken 2 sene.. acık acık konustuk ilk görüşmede.. şu anda ben gönülsüzüm onlar beni ikna etmeye çalışıyolar gibi bi durum oluştu..
bilmiyorum ki yaa puff
ay gene yanlıs deyım kullandım saman altından su yürüten daha uygun olucak sanırsamoruc vurdu gene gec ıntıkal edıyo
ben de aynı seyı düşünmüştüm, oyuzden boyle seylerı konusmayı sevmem, sudemın yukarıdaki ikinci mesajını gördümmm, cvp yazcaktım, sonra susup uzatmamak gerektıgını düşündüm, sonucta dın yaradanla kul arasında ve ben kendı dusuncemı acıkca beyan ettım, hassas konular bunlar gercekten de, yanlıs anlasılmaya cok musaıt, herkes bı yerlerınden bı tarafa cekebılıyo..
farklı farklı bı suru ınsanız burda, hepımız düşüncesini belirtir katılır ya da katılmazsın saygı gosterırsın, bıze de daha fazla bu konuyla ılgılı konusmak düşmez....
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ben hacze gıtmısım gelmısım, yorulmuşum, 14 kişilik dolmuşun içine 26 kişi sıgdıran soforle bu sıcakta nefes almaya zorlanarak taaaa nerelerden gelmışımmmhatta tam istedıgım yerede gelemedım haaa, ınecegım yere daha vardı ama kızın bırı ben nefes alamıyorum daha fazla dayanamıycam dedı, yanındakı akrabasıda az kaldı ıncez bırazdan dedı, tam o sırada kız bööööööööööğk :120: diye dolmusa kusuverdı bende dayanamaıp ındım dolmuştannnnnn
bi de sabah işe gelirken kocişe dıyorum kılo vermem durdu dıyee, kac kılosun dıye sorduu, solemedım tabı, ne zaman soylıyceksın dedı, istedıgım kıloya yaklasınca dedım, kac kılodan ındıgını de soylıycekmısın dedı, tabı ozmn nıe soylıyım dedımm, allaa aallah karımızın kılosunu bılmıyoruz yaa dıye soylenıyo bıdeeecok merak edıyo soylemıyorummm, daha dogrusu kımse bılmıyo benden baska kılomu, bı siz bıde buraya yazdıgımı bılenler var, onlrdan takıp eden varsa yazdıklarımdan benım ben oldugumu anlarlar mutlaka, onlar bılıyodur totem yapıyorum kılomu soylemeyıpp ama eşim dıyokı 60larda fılansındır en fazlaaaa, aay canım benımmmmm he he deyıp gecıstırıyorum bendeeee
bu sıcakta feci rezillik olmuş
benim kocişimde bilmez kilomubilip napacak bugün yemekten sonra tarttırdım 74.4 geldi adam bide 70 li kilolarda utanmadan nasıl söylim kilomu dimi zayıfladım ama eriyen yerlerim pek yok popo aynen duruyor bu arada bildirim yapmıyorum ama 61 kilo olduğumu duyurmak isterim düzenli dikkat etsem inicem 50 lere ama olmuyor olmuyo rolmuyo :84::84::84:
canım ilk görüşmeyi yaptığım ve beni 2.görüşme için arayan kadın. uzman pozisyonunda..
müdürle görüşmedim walla, benim dşüncelerimi söylemiş kadın, onun üzerine bile müdür benle görüşmek istemiş. işte bide su anki iş yerinden izin alma durumu war, o bi sakat, burdan ayrılmayı felan düşündügmü bildikleri için 1 saatlik bir iizin bile göze batıyo..
hastayım desem inanmazlar, bilemiyorum naapcem
kızlar mesaim bitti çıkıyorum şimdi, evden devam etcemmm :)
zayıfken arada söylüyorum ama 70leri geçince yok zaten tahmin edemiyoda kaç olabileceğini öyle bi ölçme bilgisi yoktur
iyiymişdolmuş maceralarına bayılırım ben ya illede mizah vardır içinde ben de söylemiyordum kilomu, bir gün annemle, nişanlıma artık birşeyler yapmam lazım diye yakınırken kaçırdım ağzımdan yani daha doğrusu '78 kiloyum ya alın işte söylüyorum utanarak söylüyorum 78 kilo ne demek tam 30 kilo almak ne demek! 48-49dum 50 bile görmezken hadi 50ler oldu yanaklarım doldu yakıştı derken ne ara 60 oldum ne ara 70 oldum. ben daha fazla gidemem 80i görmek istemiyorum. 80i görürsem sonra 90 gelir. birşeyler yapmam lazım geçiştirmeyin yardım edin banaaa!' işte bunları dedikten sonra zaten vermek farz oldu her tartı günümde aşkım da heyecanlanıyor ben de heyecanla aşkımı arıyorum kaç kilo verdiğimi kaç olduğumu söylüyorum. verdikçe mutlu oluyor. ben verince mutlu olduğum için mutlu oluyormuş sevdiceğim :127: sen de söyle beraber daha iyi üstesinden gelirsin belki. utanma bence.
iyiymişdolmuş maceralarına bayılırım ben ya illede mizah vardır içinde ben de söylemiyordum kilomu, bir gün annemle, nişanlıma artık birşeyler yapmam lazım diye yakınırken kaçırdım ağzımdan yani daha doğrusu '78 kiloyum ya alın işte söylüyorum utanarak söylüyorum 78 kilo ne demek tam 30 kilo almak ne demek! 48-49dum 50 bile görmezken hadi 50ler oldu yanaklarım doldu yakıştı derken ne ara 60 oldum ne ara 70 oldum. ben daha fazla gidemem 80i görmek istemiyorum. 80i görürsem sonra 90 gelir. birşeyler yapmam lazım geçiştirmeyin yardım edin banaaa!' işte bunları dedikten sonra zaten vermek farz oldu her tartı günümde aşkım da heyecanlanıyor ben de heyecanla aşkımı arıyorum kaç kilo verdiğimi kaç olduğumu söylüyorum. verdikçe mutlu oluyor. ben verince mutlu olduğum için mutlu oluyormuş sevdiceğim :127: sen de söyle beraber daha iyi üstesinden gelirsin belki. utanma bence.
ama ama amawuwwwwwwwwwwwwwww, bız burda kılomuz gıtmıyo dıye aglıyoruz hanıma baaak gızlı gızlı 61lere ınmışşşşşşşşşarzuya katılıyorummm, senı saman altından su yuruten seniiiiiiiiiii sen de boyle mı totem yapıyosun yoksaaa valla benımde poposal sorunlarım var, o bı küçülse tamamdır yanı bu iş ama işte yılların bırıkımı kolay gıtmıyoooo, zavallı memişlerim zaten kılo alınca oluşmuşlardı, once onlar küçülüyoo, oysakı ben onları buyutmek ııcn ne zahmetler cektımmmm senı de tekrardan kınıyorum 61lik yeşim
canım hayırlısı olsun.aklın zaten hep evde kalacaktı böyle uzakta hepten kötü sonuçta başarılı bir çalışan olarak herzaman iş bulursun Rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar üzülmekızlar yazamadım,2 gün sonrasında dün akşam tayinimi çıkarmışlar,sabah silivride başladım.çok yoğun çok.
ama böylelikle de istifaya kesin karar verdim çünkü tam 2 saat sürüyor sadece gidiş.haftaya yönetici izinden dönünce konuşucam.
kaptanım şimdi atıyorum mesajı sana..
öptüm hepinizi
hatırlasakmı bilmemselammm kızlar beni hatırladınız mı?
hatırlasakmı bilmemsen söyle ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?