70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana hiç gitmicekmiş gibi gelio yanaklarım ya

herkes yüzden veriri kiloyu ilk başlarda

ama bende gitmiyor neyse

biraz daha kilo veriyim gider belki...
zamanla değişim olur tabi birazda genetik.ama abartılacak gibi değil ve bence çok hoş çok güzel yüzün yanakların hepsi kararında maşallah

evet biz ailecek yanaklıyız
teşkler canım:)
kaçış yok ozaman yanaktan.ama abartacağın gibi değil keşke benimde öyle yanaklarım olsa
biraz kilo verince yani 63-67 arası falan annemin yanın agidince sen kime benzedin bizim sülalemizde böyle zayıf insan yok der düşün yani sülalenin kalıbını.zaten maşallah en göze batan kısımlar bende baba tarafından iri kemikli yapıyı ve baseni aldım anne tarafından kalın bacakları aldım daha ne olsun :84::84::84::84:

insan zaten hep kendinden bi kusur bulur canım
keşke ben de yanaksız olsam:)
benm annem ilk evlendiğinde 47 kiloymuş şimdi maşallahı var ama
olsun ben hep eğlimliyim kiloya.. babama çektim sanırım

insan zaten hep kendinden bi kusur bulur canım
keşke ben de yanaksız olsam:)
benm annem ilk evlendiğinde 47 kiloymuş şimdi maşallahı var ama
olsun ben hep eğlimliyim kiloya.. babama çektim sanırım
sülalemde zayıf kimse yok hatta annemin dediği gibi hakikaten evlenipte zayıf olan bi benim tabi şimdiki halimle yoksa 70 li kilolarda öyle değil şimdide gidince ne bu hal dicek kurudun yemek yesene yemek yemelisinki gücün olsun vs nasihat nasihat bende çoluk çocuk olmadan biraz kilo vermek istiyorum.kısmetse 2012 yılı çalışmalara başlamak istiyorum bu yüzden enazında 58-60 gibi sabit bir kiloda olmak istiyorum yoksa hamileliğin ilk ayında 10 kilo alırım kesin bu potansiyelden fazlasını bile görüyorum kendimde

hepinizin kandili mübarek olsun geç olmadan kalkimde telefonlarımı edim 1-2 saate anca bitiyor

okadar zaman geçti kimsecikler gelmemiş ya bende orucumu açtım hem terliyom hem çay içiyorum kandil için 20 kişi aradım ama anca 5 tanesi telefonunu açtı aradımmı aradım bida aramaya üşeniyom valla onlar dönüp arasın napim

allah kabul etsin orucunu canım...

ben bi annemi bi de kayınvalidemi aradım valla

ben de yazıorum buraya ama grupta falan yokum heee

allah kabul etsin orucunu canım...

ben bi annemi bi de kayınvalidemi aradım valla

ben de yazıorum buraya ama grupta falan yokum heee
amin. saol canım valla hala dayı amca teyze arıyoz.yani ben arıyom eşim daha çok arkadaş tanıdıkları arar kandillerde olmasa başka zaman olupta arayacağımız yok hep uzakta olunca anca teller irtibat kuruyoruz.inşallah kısmetse yiğenimin sünnetine gelirlerse orda görecem akrabaları

bzim sülale geniş değil pek
bi de herkes bi msj atıp bitiro işi
biz de 1 ay sonra gitcez işte memlekete
özledim ben de

bzim sülale geniş değil pek
bi de herkes bi msj atıp bitiro işi
biz de 1 ay sonra gitcez işte memlekete
özledim ben de
zaman çabuk geçiyor halamları görmeyeli 2 seneyi geçti amcam ve yengemler bayramda bana ziyarete gelince görümüş oldum.babamı kaybettikten sonra sanki babamın bir emaneti gibi oldu kardeşleri babam sağken hiç aramazdım şimdi kandiller olmasada 1-2 ayda bir ararım sülale kalabalık aramaya başlasam bi kandilden öbürüne anca biter o yüzden belli kişileri arıyorum.bizi arayan yok biz hala küçüğüz

Kızlar, merhaba.

Balık etli (balina demeliydim evet, biliyorum) genç kardeşiniz yine geldi. Gün içerisinde 2 cam şişe (standart boy) elma suyu içen akşam yemeğindeyse bir kepçe mercimek çorbası iki kaşık (çorba kaşığı) fırında piliç (evvet canlarım tabi ki az yağlı) yiyen colosseum aynı kilosuyla film izlemeye devam ediyor.

Kıyıya vurmuş balina evinden bildirdi.

Sevgiler.

sadece bunlarımı yedin içtin

Evet, ama zayıflayacağım diye değil ki. Rahatsızım biraz iştahım kapalı o yüzden.
% 100 elma suyuysa sorun yoktur herhalde ama yinede düzenli menün uygulasan daha iyi olur.nekadar iştahın olmasada bu tarz beslenmelerden sonraki günlerde ani iştah patlaması yaşayabilirsin dikkat et

% 100 elma suyuysa sorun yoktur herhalde ama yinede düzenli menün uygulasan daha iyi olur.nekadar iştahın olmasada bu tarz beslenmelerden sonraki günlerde ani iştah patlaması yaşayabilirsin dikkat et

Ne kadar deneyim, o kadar başarı. Bundan sonra dikkat ederim, teşekkürleeer.

ne çok sayfa yazılmış valla hepsine bakamadım .inş.önemli bişii atlamamışımdır

ben bugün yediklerimi kalori sepetine kaydettiğim şekilde kopyalayayım buraya

2011-07-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Asfalt) 40 dak 214.4
[2] Sütlaç 1 ADET 334
[3] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60
[4] Patatesli Tepsi Böreği 1 DİLİM 210
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Diet Kola 0.25 LİTRE 5
[7] Diet Kola 0.25 LİTRE 5
[8] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[9] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[10] Knorr Çabuk Çorba (Ezogelin) 1 paket 75
[11] Omlet 10 GRAM 19.1
[12] Şeker (küp) 2 ADET 39
[13] Çay 2 ADET 10
[14] Domates 1 ADET 14
[15] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[16] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1 adet 70.5

Toplam : 764.2 kal.

2 lt kadar su içtim sütlecı yedim valla 2 kaşık diye aldım kaseyi bi baktım bitirmişim.napiim dayanamadım :)).kolayıda 1 bardak fazladan içtim ama olsun artıkk .eee ben değilde başkasımı az kilo verecek yersen böle veremezsin tabii :))

bu arada ben 2 gündür wc ye çıkamamıştım kabızlık sorunu oldu sabah tartılırken henüz çıkmamıştım öğlen gibi çıktım wc ye sabah olaydı bari az çıkardım tartıda :))))))))))

sabah aç karnına kiraz sapı suyu içtim
öğle yeşil çay ara olarak bunları yazmamışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…