zamanla değişim olur tabi birazda genetik.ama abartılacak gibi değil ve bence çok hoş çok güzel yüzün yanakların hepsi kararında maşallahbana hiç gitmicekmiş gibi gelio yanaklarım ya
herkes yüzden veriri kiloyu ilk başlarda
ama bende gitmiyor neyse
biraz daha kilo veriyim gider belki...
zamanla değişim olur tabi birazda genetik.ama abartılacak gibi değil ve bence çok hoş çok güzel yüzün yanakların hepsi kararında maşallah
kaçış yok ozaman yanaktan.ama abartacağın gibi değil keşke benimde öyle yanaklarım olsaevet biz ailecek yanaklıyız
teşkler canım:)
kaçış yok ozaman yanaktan.ama abartacağın gibi değil keşke benimde öyle yanaklarım olsa
biraz kilo verince yani 63-67 arası falan annemin yanın agidince sen kime benzedin bizim sülalemizde böyle zayıf insan yok derdüşün yani sülalenin kalıbını.zaten maşallah en göze batan kısımlar bende baba tarafından iri kemikli yapıyı ve baseni aldım anne tarafından kalın bacakları aldım daha ne olsun :84::84::84::84:
sülalemde zayıf kimse yok hatta annemin dediği gibi hakikaten evlenipte zayıf olan bi benim tabi şimdiki halimle yoksa 70 li kilolarda öyle değilinsan zaten hep kendinden bi kusur bulur canım
keşke ben de yanaksız olsam:)
benm annem ilk evlendiğinde 47 kiloymuş şimdi maşallahı var ama
olsunben hep eğlimliyim kiloya.. babama çektim sanırım
amin. saol canımallah kabul etsin orucunu canım...
ben bi annemi bi de kayınvalidemi aradım valla
ben de yazıorum buraya ama grupta falan yokum heee
amin. saol canımvalla hala dayı amca teyze arıyoz.yani ben arıyom eşim daha çok arkadaş tanıdıkları arar kandillerde olmasa başka zaman olupta arayacağımız yok hep uzakta olunca anca teller irtibat kuruyoruz.inşallah kısmetse yiğenimin sünnetine gelirlerse orda görecem akrabaları
zaman çabuk geçiyor halamları görmeyeli 2 seneyi geçti amcam ve yengemler bayramda bana ziyarete gelince görümüş oldum.babamı kaybettikten sonra sanki babamın bir emaneti gibi oldu kardeşleri babam sağken hiç aramazdımbzim sülale geniş değil pek
bi de herkes bi msj atıp bitiro işi
biz de 1 ay sonra gitcez işte memlekete
özledim ben de
zaman çabuk geçiyor halamları görmeyeli 2 seneyi geçti amcam ve yengemler bayramda bana ziyarete gelince görümüş oldum.babamı kaybettikten sonra sanki babamın bir emaneti gibi oldu kardeşleri babam sağken hiç aramazdımşimdi kandiller olmasada 1-2 ayda bir ararım sülale kalabalık aramaya başlasam bi kandilden öbürüne anca biter o yüzden belli kişileri arıyorum.bizi arayan yok biz hala küçüğüz [/QUOTE
allah rahmet eylesin canım...
evet küçüğüz ya ne zaman büyücez acaba
az kaldı enazından bizim için.sende bikaç sene sonra büyürsünallah rahmet eylesin canım...
evet küçüğüz ya ne zaman büyücez acaba
sadece bunlarımı yedin içtinKızlar, merhaba.
Balık etli (balina demeliydim evet, biliyorum) genç kardeşiniz yine geldi. Gün içerisinde 2 cam şişe (standart boy) elma suyu içen akşam yemeğindeyse bir kepçe mercimek çorbası iki kaşık (çorba kaşığı) fırında piliç (evvet canlarım tabi ki az yağlı) yiyen colosseum aynı kilosuyla film izlemeye devam ediyor.
Kıyıya vurmuş balina evinden bildirdi.
Sevgiler.
sadece bunlarımı yedin içtin
% 100 elma suyuysa sorun yoktur herhalde ama yinede düzenli menün uygulasan daha iyi olur.nekadar iştahın olmasada bu tarz beslenmelerden sonraki günlerde ani iştah patlaması yaşayabilirsin dikkat etEvet, ama zayıflayacağım diye değil ki. Rahatsızım biraz iştahım kapalı o yüzden.
% 100 elma suyuysa sorun yoktur herhalde ama yinede düzenli menün uygulasan daha iyi olur.nekadar iştahın olmasada bu tarz beslenmelerden sonraki günlerde ani iştah patlaması yaşayabilirsin dikkat et
zaten 5 kiloya yakın vermişsin zor kısmı atlatmışsın şimdiden sonra düzenli devam edersen daha hızla ve sistemli kilo verirsinNe kadar deneyim, o kadar başarı. Bundan sonra dikkat ederim, teşekkürleeer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?