herşey yolundaysa sorun yok canımhatırlayın gitsin ya
valla suçluyum biliyorum uğramadım buraya
sınav falan derken diyet falan kalmadı
ama 1 hazirandan bu yana diyetteyim 7 kilo gitti çok şükür
65im şuan:)
herşey yolundaysa sorun yok canımsen zaten 70 li kilolardada çıtırdın.hal aklım hayalim almıyoya maşallahın var bu kiloda bile kalsan muhteşem olduğuna eminim
kızlar yaaa konudan konuyaa atlıyorumm ama, cok aklım karışık fikrinizi almam lazımmmmm....
şu anda x bankasında platform asistanı olarak çalışıyorum, pozisyonun ismine bakmayın, o kullandıgınız kredilerde ki tüm aşamalar benim elimden geçiyo( adını söylemicem cünkü kücük bi bankayız, cogunuz duymamıştır bile.. )
1000 lira net maaşım war, servis imkanım yok, işimde cok iiyim sölemesi ayıp, operasyon biriminde çalışıyorum, yöneticilerim beni cok sever.. hatta ayrılmayı düşündüğümü biliyosunuz, acık acık söyledim bölge müdürüme.. allem etti kallem etti burda kalmaya ikna etti beni, şu anda açık pozisyon yok, olduğunda ilk seni önericem söz dedi, sen benim en vazgeçilmez personelimsin didi :) ( beni sağ kolu gibi kullanır hep, excel powerpoint ve ingilizce bilgilerimden dolayı ) neeyse ağzıma balı çaldılar gene..
sorun şu ki ben bu görüşme öncesi işbankasının iştiraki olan işyatırım menkul kıymetlerle görüşmüştüm.. görüşmem olumlu geçmiş.. şimdi beni 2. görüşmeye çağırıyolar.. pozisyon adı aynı ama iş tanımı cok berbat.. ofisboylar olur ya onun kız tarzı gibi, sadece evrak trafigini yönetiyosun, kırtasiye malzemelerini takip ediyosun, gelen gideni karşılıyosun felan.. kat asistanı gibi bişi.. 4leventte ki şu lüx iş kulelerinde çalışıcam kabul edersem.. maaş 1500 civarı 3 ayda bir çift maaş ve servis imkanı var.. ama yeri geldiğinde vip müşterilere çay fln ikramı biile yapılıyo felan dedi kadın görüşmede..
bende benim kariyer beklentilerim war, yeri gelir alçakgönüllülükle ikram da yapılır ama bunun iş tanımı olması hiç hoş deil bence.. ben 5 sene ailemden uzakta diplomalı servis elemanı olmak için dirsek çürütmedim felan diye düşündüüüm
ama şimdi tekrar aradılar, kadın bu pozisyonun size düşük geldiğini bilioruz ama ik müdürümüz sizle özel olarak görüşmek istedi dedi, bende pazartesi haber veriyim size dedim..
sizce naapmalıyım
ben nisan ayında diyeti bıraktım bıraktığımda 62.8 dim düşün 4 aymı ne oldu anca 61 olduamanınnn utandım şimdi
tşkler canım, sen de 61 olmuşsun valla tebrik ederim:)
ben nisan ayında diyeti bıraktım bıraktığımda 62.8 dim düşün 4 aymı ne oldu anca 61 olduzoru başardım.3 ayda 15 4 ayda 2 kilo
aldığım dönemde oldu ama çabuk toparladım.
olsun canım en azından artıya çıkmamışsın
üstüne vermişsin bide
ben bıraktım aldım şimdi tekrar veriyorum
aldığım dönemde oldu ama çabuk toparladım.
sen bendede hızlı kilo veriyosun bu yüzden hızlıda geri alıyosun.ve sen gerçekten fiziken şanslı insanlardansın dedimya 70 lerde benim şimdiki halim gibiydin şimdi 65 te süper olmuşsundur.evde mezura bişi varsa ölçülde gel valla merak ediyorum bazen ölçülerimizide yazıyoruz dün yazdık mesela fikir oluyor hepimiz adına.
evet canım hızlı kilo verince
hızlı alınıyor haliyle
inşaat mezurası var
ölçerim bişekilde yazarım canım:)
tünaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun. Geçmişi okudum sinirden gözlerim doldu. Canım sıkıldı. Keyfim kaçtı.
Ne kadar çok kilo vermişsin kaptan tebrik ederim.
Haklısınız buna da şükür teşekkür ederim.
Haklısın doğru düzgün uymasa bile insan diyette olmak isteyince stres yapıyor en azından bu stresin karşılığını istiyor falan saçma haller işte. Ayrıca 2 ay sonra sen çıtır olursun ben anca normal insana benzerim o da inşallah ama düelloya varım olmadı dediğin gibi eski halinle göbek yarıştırırım o olur napalım. Hem benim gibi hırssız insanı da yarışa ittin ya vallahi sana helal olsun. Sağol.
Yazmayacaktım ama yazayım.. çat pat birşeyler biliyorsun tam bilmiyorsun o dediğin işler bayaa karışık. Askeri asker öldürüyorun aslında nerelere vardığını düz mantık anlamaz. Bunu geçiyorum. Pkk ve kürt arasındaki o çizgiyi ayıramayan insanlara tahammülüm çok az. Barış olacaksa pkk ile değil kürt yurttaşlarla olmalı (ki aslında ortada küslük yok, pkkya destek verildikçe yılan başı beslenip beşbinyıldızlı tatil yaptırılıp üstüne neredeyse adanın tapusu verildikçe, şehit torunları o adada o vicdansıza hizmet ettikçe, şehitlerimizin katilleri davul zurnallarla karşılandıkça ortadaki gerginlik haklı olarak artıyor, bu durum kullanılıp bazı kesimlere farklı lanse ediliyor). Sakın kalkıp bana kimse ırkçılık ayrımcılık yapıyormuşum gibi cevap yazmasın. Ben kendimi bildim bileli 'önce insan' dedim ne çektiysem de hümanistliğimden çektim yine vazgeçmedim. Benim bir çok milletten, ırktan, dinden, mezhepten olduğu gibi çok kürt arkadaşım da oldu ve var, seneler süren kürt sevgilim oldu (ki o da benim görüşlerimdeydi!). Beni belli yaşa kadar (vatan millet asker bayrak deyince gururlanan, şehit haberi alınca yas tutan) kürt komşularımız büyüttü. Ben cebimdeki son harçlığımla bile kaç kürt çocuğun sattığı bütün mendilleri aldım, tanımadığım kürtle bile ekmeğimi paylaştım kimin haberi var? Bu yurttaşları korumak için ne kavgalar ettim neler işittim kimin haberi var? O zaman kimse birşey demesin herkes haddini bilsin. Hepsinden önce pkk ne demek, pkk yanlısı ne demek, kürt ne demek bunları bilsin ayırt etsin. Hani barış? Hangi barış? Neye barış? Pkkya barış? Pkk yanlılarına barış? Al sana barış arkadaşım 13 taze tabut hediyeli.
Bir daha oku diye ekliyorum arkadaşların yazdıklarını;
pardon birşey daha eklemek istiyorum;
dün arkadaşım gösterdi facede biri 7 şehidimiz falan birşeyler demiş en az 1000 kişi de beğenmiş meğer şehit diye kastettiği pkklılar.. Bunlar böyle rahat olsun cesaret toplasın at koştursun, hükümetin tek derdi (art niyetlerinden başka bişey değil) internetteki parti, çıtır, liseli gibi kelimelere ambargo koymak olsun. Sen de tut bana bu partiyi hala savun. Pes.
iş gördükten sonra farketmez.değişen kilolar ve incelmeler son konumuz arasında yine herzamanki gibi değişik kilo ve beden farklılıkları var kıyaslama ve değişimleri göremek hoş oluyor.seni kilo ve duruşun konusunda gerçekten merak ediyorum ve konusu olduğunda hep örnek veriyorum sayılara takılmayın diye.70 li kilolarda olup muhteşem görünen arkadaşlarımız da var diye
hepimizde var böyle problemler.bendede aynen basen belimde ince sayılmaz ama popodan geçmeyince pantolon kaç beden olursan ol anlamı olmuyor.kışın bi pantolon aldım zor sığdım içine eşimde bekliyor kabinden çıkmadım uzun süre dedim dur diğerini çıkartmadım daha ondan geçiktim vs diye cevap veriyom halbuki yok pantolonu giymeye çalışıyorum popodan geçirin karnı içeri çek vs .hani erkekliğede şey sürmüyom bi büyük bedenini giyip bi küçüğünü istedim olmadı demekte zoruma gitti.uzun uğraşlar sonucu giydim ve onu aldımya kilo sembolik zaten..
herkesin iyi göründüğü bir kilo var
ille de 50 kilo olmak gerekmiyor
iyi görünmek için:)
saol canım ama basen problemim var işte üst taraf ok de
alt taraf var yine bir de kollarımı sevmiyorum
hepimizde var böyle problemler.bendede aynen basen belimde ince sayılmaz ama popodan geçmeyince pantolon kaç beden olursan ol anlamı olmuyor.kışın bi pantolon aldım zor sığdım içine eşimde bekliyor kabinden çıkmadım uzun süre dedim dur diğerini çıkartmadım daha ondan geçiktim vs diye cevap veriyom halbuki yok pantolonu giymeye çalışıyorum popodan geçirin karnı içeri çek vs .hani erkekliğede şey sürmüyom bi büyük bedenini giyip bi küçüğünü istedim olmadı demekte zoruma gitti.uzun uğraşlar sonucu giydim ve onu aldımnapalım her güzelin bi kusuru var
basen bazı kıyafetlerde problem oluyor.enson alışverişe gittim L benden bir mont 36 benden bi elbise M benden başka bi gece kıyafeti aldım .markalarında bi standartı yokki şimdi ben hangi bedenim 44 ten başlıyor 36 ya kadar iniyorsorma hiç ben de hep kandırım eşimi
alışveriş yaparken
bişey olmadıysa oldu da beğenemdim diye seslenirim
kabinden çıkmadan
öle canım bu da kusurumuz olsun:)
basen bazı kıyafetlerde problem oluyor.enson alışverişe gittim L benden bir mont 36 benden bi elbise M benden başka bi gece kıyafeti aldım .markalarında bi standartı yokki şimdi ben hangi bedenim 44 ten başlıyor 36 ya kadar iniyorkilo veriyoz ama nerden anlamadım gitti
valla öyle.hani hep aynı yerden alsan ve başka yere gidip ben 36 bedenip desen ve 40 bedeni olsa rezillik yaniaynen yaa
hepsinin kalıpları farklı
1 ay önce falan netten bi elbise aldım
tabi kilom vardı ozaman L beden aldım
o halimle bile çuval gibi oldu düşün yani:)
çok genişmiş bedeni:)
aynen 36dan 42ye bende de mevcut:)
dokunmuyosa yoğurta salatalık doğra rahat ferah bi öğün olurakşamları çok acıkırsam 2-3 kaşık sulandırılmış yoğurt yada 1 çay bardağı süt içiyorum... yada yarım dilim karpuz... içimi bastırsın die... iyi mi yapıyorum ? akşam yemeğini yemek lazım ama ben yoğun oluyorum ne yazıkki... neyse napalım... böle de başaracağıma inanıyorum... :82:
ügreen senin yanak problemin var mı ya:)?
ben zayıflasam da hep tombik yanaklarım var
hiç sevmiyorum, albümümde fotolar var gerçi
onlarda var kilom yine ama zayıflasam da yanakda bir değişklk olmuo(
ü
yok yanakım benimoldukça kemikli üst bedenim basen ve bacaklarım harici bişim yok.yanaklı olmak iyidir ama senin zaten sıkı bi vucudun var sabit bir kiloya indiğinde yanaklarında zamanla normal hale gelir.daha vucut alışmadan ileri geri değişimler olduğu için sana kocaman yanakların varmış gibi geliyor.benim zaten yanağım yok kilo verince hepten çöküp gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?