70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hatırlayın gitsin ya

valla suçluyum biliyorum uğramadım buraya

sınav falan derken diyet falan kalmadı

ama 1 hazirandan bu yana diyetteyim 7 kilo gitti çok şükür

65im şuan:)
herşey yolundaysa sorun yok canım sen zaten 70 li kilolardada çıtırdın.hal aklım hayalim almıyoya maşallahın var bu kiloda bile kalsan muhteşem olduğuna eminim

herşey yolundaysa sorun yok canım sen zaten 70 li kilolardada çıtırdın.hal aklım hayalim almıyoya maşallahın var bu kiloda bile kalsan muhteşem olduğuna eminim

amanınnn utandım şimdi

tşkler canım, sen de 61 olmuşsun valla tebrik ederim:)

bence kesinlikle görüş, sonra karar ver. mesleğim öğretmenlik. mimarlık bürosunda çalışıyorum. asıl branşım makina. kaç yıl okudum. ama mimar olmak istediğimdendi belki, bu işi de çabuk öğrendim iyi yapıyorum ve çok sevdim. çalışanlarımız dışarda, büro mimar bey, tekniker, ve benden oluşuyor. yeri geliyor ben de bazen servis yapıyorum. görev tanımımda yok ama bazen öyle gerekiyor. gücüme gittiği oluyordu ama işin içindeyken bazı şeyleri normal buluyorsun. maaşım 1450 yemek yol bana ait. ne yazık ki filistin savaşı yüzünden ilk zammı alamadım bu ay zamlanacak. bahsettiğin yer işbankası şekerim. imkanları iyi. servis olayı görev olarak değil de 'yaparsan daha iyi olur, tercihimizdir' diye sunulmuş olmasın? üslup çok önemli.

ben nisan ayında diyeti bıraktım bıraktığımda 62.8 dim düşün 4 aymı ne oldu anca 61 oldu zoru başardım.3 ayda 15 4 ayda 2 kilo

olsun canım en azından artıya çıkmamışsın

üstüne vermişsin bide

ben bıraktım aldım şimdi tekrar veriyorum

olsun canım en azından artıya çıkmamışsın

üstüne vermişsin bide

ben bıraktım aldım şimdi tekrar veriyorum
aldığım dönemde oldu ama çabuk toparladım.
sen bendede hızlı kilo veriyosun bu yüzden hızlıda geri alıyosun.ve sen gerçekten fiziken şanslı insanlardansın dedimya 70 lerde benim şimdiki halim gibiydin şimdi 65 te süper olmuşsundur.evde mezura bişi varsa ölçülde gel valla merak ediyorum bazen ölçülerimizide yazıyoruz dün yazdık mesela fikir oluyor hepimiz adına.

evet canım hızlı kilo verince

hızlı alınıyor haliyle

inşaat mezurası var

ölçerim bişekilde yazarım canım:)

evet canım hızlı kilo verince

hızlı alınıyor haliyle

inşaat mezurası var

ölçerim bişekilde yazarım canım:)
iş gördükten sonra farketmez.değişen kilolar ve incelmeler son konumuz arasında yine herzamanki gibi değişik kilo ve beden farklılıkları var kıyaslama ve değişimleri göremek hoş oluyor.seni kilo ve duruşun konusunda gerçekten merak ediyorum ve konusu olduğunda hep örnek veriyorum sayılara takılmayın diye.70 li kilolarda olup muhteşem görünen arkadaşlarımız da var diye

ay cok sey bılenede bak sen once ınsanları elestırırken tavrına dıkat et tavrındanda ne kadar humanıst oldugun bellı! Kendını cok bılmıs zanedıyon ama yazdıklarını okuyunca ne kadaravalı bılmekten yoksun oldugunu goruyorum

ya kilo sembolik zaten..

herkesin iyi göründüğü bir kilo var

ille de 50 kilo olmak gerekmiyor

iyi görünmek için:)

saol canım ama basen problemim var işte üst taraf ok de

alt taraf var yine bir de kollarımı sevmiyorum

hepimizde var böyle problemler.bendede aynen basen belimde ince sayılmaz ama popodan geçmeyince pantolon kaç beden olursan ol anlamı olmuyor.kışın bi pantolon aldım zor sığdım içine eşimde bekliyor kabinden çıkmadım uzun süre dedim dur diğerini çıkartmadım daha ondan geçiktim vs diye cevap veriyom halbuki yok pantolonu giymeye çalışıyorum popodan geçirin karnı içeri çek vs .hani erkekliğede şey sürmüyom bi büyük bedenini giyip bi küçüğünü istedim olmadı demekte zoruma gitti.uzun uğraşlar sonucu giydim ve onu aldım napalım her güzelin bi kusuru var

sorma hiç ben de hep kandırım eşimi
alışveriş yaparken
bişey olmadıysa oldu da beğenemdim diye seslenirim
kabinden çıkmadan

öle canım bu da kusurumuz olsun:)

sorma hiç ben de hep kandırım eşimi
alışveriş yaparken
bişey olmadıysa oldu da beğenemdim diye seslenirim
kabinden çıkmadan

öle canım bu da kusurumuz olsun:)
basen bazı kıyafetlerde problem oluyor.enson alışverişe gittim L benden bir mont 36 benden bi elbise M benden başka bi gece kıyafeti aldım .markalarında bi standartı yokki şimdi ben hangi bedenim 44 ten başlıyor 36 ya kadar iniyor kilo veriyoz ama nerden anlamadım gitti

aynen yaa

hepsinin kalıpları farklı

1 ay önce falan netten bi elbise aldım

tabi kilom vardı ozaman L beden aldım

o halimle bile çuval gibi oldu düşün yani:)

çok genişmiş bedeni:)
aynen 36dan 42ye bende de mevcut:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar, yediklerimi yazıyorum... bikaç gündür tekrar dikkat etmeye başladım... işyerimde çıkan yemekleri yiyiorum... ancak akşam yemeklerini yiyemiyorum yoğunluktan dolayı... ben de öğleden sora ara öğünümü 2 ye çıkardım... az az bişiler çabalıyorum... ağustosa 65 lerin altında girme umudum hiç sönmedi... ve de işe başlarken large beden pantolon giyiyodum, geçen haftalarda medium oldu ama biraz sıkıyodu... şimdi bol bile geliyo. çok mutluyum... saçlarımda koyu kahweydi açtırdım artı boyattım bakır karamel oldu, hürrem kızılının bi ton karameli gibi.. çok beğendim.. herkes çok yakıştığını, gençleştiğimi, tarz olduğumu söylüyo.. müşteriler bile
neyse ben yediklerimi yazıyım
uyanınca: 1 bardak ılık su
kahwaltı: 1 bardak ılık su daha ( gece içim yanmış ), 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 katı yumurta, 1 domates, 1 biber, 3 zeytin, şekersiz 3 bardak çay
ara: 1 adet diet bisküwi ( meyve yiyemiyorum midemden dolayı, gaz yapıyo feci şekilde...doktora sordum, taze sıkılmış olarak tüket dedi)
öğlen: yarım kase mantar çorbası, 3 adet ızgara köfte, yarım haşlanmış patates
ara: 4 adet pringles yedim... ama pişman deilim, bi de diet çikolata yedim

2 litreden fazla su içtim ...heralde bozulmamıştır 4 adet pringles ile dimi ?
akşam bişe yemeyi düşünmüyorum

akşamları çok acıkırsam 2-3 kaşık sulandırılmış yoğurt yada 1 çay bardağı süt içiyorum... yada yarım dilim karpuz... içimi bastırsın die... iyi mi yapıyorum ? akşam yemeğini yemek lazım ama ben yoğun oluyorum ne yazıkki... neyse napalım... böle de başaracağıma inanıyorum... :82:

valla öyle.hani hep aynı yerden alsan ve başka yere gidip ben 36 bedenip desen ve 40 bedeni olsa rezillik yani

dokunmuyosa yoğurta salatalık doğra rahat ferah bi öğün olur

green senin yanak problemin var mı ya:)?
ben zayıflasam da hep tombik yanaklarım var
hiç sevmiyorum, albümümde fotolar var gerçi
onlarda var kilom yine ama zayıflasam da yanakda bir değişklk olmuo(

Son düzenleme:
green senin yanak problemin var mı ya:)?
ben zayıflasam da hep tombik yanaklarım var
hiç sevmiyorum, albümümde fotolar var gerçi
onlarda var kilom yine ama zayıflasam da yanakda bir değişklk olmuo(
ü
yok yanakım benim oldukça kemikli üst bedenim basen ve bacaklarım harici bişim yok.yanaklı olmak iyidir ama senin zaten sıkı bi vucudun var sabit bir kiloya indiğinde yanaklarında zamanla normal hale gelir.daha vucut alışmadan ileri geri değişimler olduğu için sana kocaman yanakların varmış gibi geliyor.benim zaten yanağım yok kilo verince hepten çöküp gidiyor

bana hiç gitmicekmiş gibi gelio yanaklarım ya

herkes yüzden veriri kiloyu ilk başlarda

ama bende gitmiyor neyse

biraz daha kilo veriyim gider belki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…