70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iide ben mustafa karataş hocanın yalancısıyım elçiye zeval olmaz diye söylediklerini yazıverdim yardımım olur belki diye,,çünkü bende ilk zamanlar az sure biliyodumda(9-10tane falan) öyle kılardım hoca öyle diyince ii bari bildiğim kadar dua yetiyormuş ama daha fazla öğrensem daha ii olcak diyodum,,niyet tabiki önemli ama sure okumadanda namaz kılınır diye bişeyde yok kitabımızda bildiğin üzere oyüzden öğrenmek şart hem bu zor bişey değilki zaten ben öğrendiklerimi yazdım en kolaylarıydı böyle şeylerle insanları namaz kılmaktan soğuturuz diye bişeyde olamaz zaten ben sadece yardım etmek istemiştim ,,tabikide nasıl istiyorsa onu uygular onu zorlayamamki yardım istedi bizlerde bildiğimizx kadarıyla en kolay yoldan önerilerde bulunduk

bugünkü menüm
kalkınca yarım litre suuu

kahvaltı''saat 11.00''

4zeytin

4kaşık yoğurt

2 domates

4d. tb. ekmeğini kızartıp yağ sürüp yedim

öğlen zaten yine kahvaltı geç olduğu için yapmadım

akşam saat 19.00

1 kase çorba

1 tabak şakşuka

1kase yoğurt

bol salata

toplamda 2.5lt su içtim

özlemişim kaçamakta yaptım baya abur cubur yedim 1 kek 1 eti puf bi halley bide meyve suyu içtim

Son düzenleme:
kızlar benim akşamları iki büyük boy meyve hakkım var ama yemeği genelde geç yediğim için hep es geçiyorum bu yanıma kalır inşallah bu arada çok araştırdım bulamadım 'kadaraval' ne demek? bilmiyorum. çok cahilim bi de bu titreşimli kemerden bir şey anlamadım henüz. tam kullanımını da kavrayamadım sanırım. bugün ikinci taktım biraz. etine küçük elektrikler çarpıyor gibi sanki. ilerleyen denemelerde daha net bilgi veririm

Günaydın kısçeler :82: Gene bir hafta sonuna geldik. Sanırım herkes hafta sonu kaçamakları daha fazla yapıyor. Şahsen ben hafta sonu herkes evde olduğu için bayağı bi kaçamak yapıyorum ama bu h. sonu kararlıyım yapmıcam
Bu sabahta işteyim zaten Bu hafta sonunda da kg almamak dileğiylee

kolay gelsin iyi çalışmalar bendemi haftasonu kaçamağı yaptım normalde erken kalksamda en az 2 saat sonra bişiler yerdim bugün erkenden yedim.tabi bunda gece açlıktan kıvrana kıvrana uyuyup sabahta başımın dönmesinin etkisi büyük bida öğlen 2 de falan yicem için ara çok uzamasın diye bişiler atıştırdım mecburen.
yemek yiyincede açken nekadar mutlu ve rahat olduğumu hissediyorum neden ben yerken mutlu olanlardan değilim

günaydın :92::92::92: bende bari çizelgemi yapayım gitmeden ara ara geçmişe döner bakarsınız çizelgeme özlem tazelersiniz

günaydın :92::92::92: bende bari çizelgemi yapayım gitmeden ara ara geçmişe döner bakarsınız çizelgeme özlem tazelersiniz

sen ne arra verdin anlamadım yanlış mı hatırlıyorum. en son kaçtın green ? ben seni şişko sanıyordum 61 şaka mı? ben mi ayakta uyuyorum?

sen ne arra verdin anlamadım yanlış mı hatırlıyorum. en son kaçtın green ? ben seni şişko sanıyordum 61 şaka mı? ben mi ayakta uyuyorum?
kim bana şişko dedi ha haaaa liste halinde isim ver
ben nisan ayında diyeti bıraktım ozaman 62.8 dim düzenli diyet yapamadığım için bildirim falan yapmıyodum.2 ileri 1 geri gidip geliyodum falan zaten halada öyle yoksa ben 3 ayda 15 kilo verdim

herkese günaydııııııııııııın :)

kalktım we süperrrrr bi rakam gördüm tartıdaa :)

kaçamak umuduyla başlayan haftasonumu, kaçamaksız ve azimleee devam ettirmeye karar werdm :)

dün : 63,1
bgn : 62,5
1 günde giden : 600 gr

dün akşamm namazımı da kıldım 13 rekat, zeyceyye ve arkidişlerime teşekkür ederim :) 10. rekattan sonra yazdıklarıma bakmadan kılabildimmmm

çok kaçamak yapmayınn heeeeeeeeeeee :)

kahvaltım

1 dilim kepekli ekmekle yapılmış yağsız tost
1 dilim tahin pekmez sürülmüş kepenkli ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurtaa
form çayıı

Günaydın lequim :) Azmine hayranım haftasonu kaçamak yapmazsan hedefine daha çabuk ulaşırsın zaten. 1.5 tane haşlanmış yumurtana bayıldım

Günaydın lequim :) Azmine hayranım haftasonu kaçamak yapmazsan hedefine daha çabuk ulaşırsın zaten. 1.5 tane haşlanmış yumurtana bayıldım

günaydın fıstık :)
haşlanmış yumurtalarımın bir parçasını telef ettim, düşürdüm :)
yoksa 2 dene yiycektim :)
epimiz hhedefe ulaşalııımmmm işallaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…