- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
canım sana katılmıyorum....
insanları olumsuz konuşarak soğutmamak lazım böyle konularda....
hele hele bi kişi yeni başlıyosa...
islam kolaylık dinidir....
hem ne deniliyor .....kolaylaştırın,zorlaştırmayın.....
sevdirmek lazım soğutmak değil....
ibadetlerın hepsi kul ile allah arasın da gerçekleşir .....
bi kişinin samimi olarak yaptığı bir dua ,bir ibadet onu uykulu gözle zorla yapan çok iyi bilen bi kişiden daha da sevap olabılir belki bilemiyoruz....
öncelikle samımıyet ve gönül bağı.....
bi insan allah sevgisinden gönlü coşabiliyosa,allah için gözyaşı dökebiliyosa ne mutlu o insana....
en önemlisi bence samimi içten olmak istemek gerçekten....
hepimizin kandili dolu dolu geçsin inşallah...
deneme.ben de 79 luk biri olarak aranızdayım
weight loss ticker ekleyemiyorum
kolay gelsin iyi çalışmalarGünaydın kısçeler :82: Gene bir hafta sonuna geldik. Sanırım herkes hafta sonu kaçamakları daha fazla yapıyor. Şahsen ben hafta sonu herkes evde olduğu için bayağı bi kaçamak yapıyorum ama bu h. sonu kararlıyım yapmıcam
Bu sabahta işteyim zatenBu hafta sonunda da kg almamak dileğiylee
günaydın :92::92::92: bende bari çizelgemi yapayım gitmeden ara ara geçmişe döner bakarsınız çizelgemeözlem tazelersiniz
kim bana şişko dedi ha haaaa liste halinde isim ver
sen ne arra verdin anlamadım yanlış mı hatırlıyorum. en son kaçtın green ? ben seni şişko sanıyordum 61 şaka mı? ben mi ayakta uyuyorum?
günaydın :92::92::92: bende bari çizelgemi yapayım gitmeden ara ara geçmişe döner bakarsınız çizelgemeözlem tazelersiniz
herkese günaydııııııııııııın :)
kalktım we süperrrrr bi rakam gördüm tartıdaa :)
kaçamak umuduyla başlayan haftasonumu, kaçamaksız ve azimleee devam ettirmeye karar werdm :)
dün : 63,1
bgn : 62,5
1 günde giden : 600 gr
dün akşamm namazımı da kıldım 13 rekat, zeyceyye ve arkidişlerime teşekkür ederim :) 10. rekattan sonra yazdıklarıma bakmadan kılabildimmmm
çok kaçamak yapmayınn heeeeeeeeeeee :)
kahvaltım
1 dilim kepekli ekmekle yapılmış yağsız tost
1 dilim tahin pekmez sürülmüş kepenkli ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurtaa
form çayıı
Günaydın lequim :) Azmine hayranım haftasonu kaçamak yapmazsan hedefine daha çabuk ulaşırsın zaten. 1.5 tane haşlanmış yumurtana bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?