3 ayda 15 kilo verdim geri kalan 2 kiloyuda 3 ayda verdim17 Kilo vermişsin vayy beeeeeeeBravoooooooo Ne kadar sürede verdin tahminen merak ettim.
dışarı çıkmıcak olsaydım bende yumurtalı bir kahvaltı yapardım canım çekti bakgünaydın fıstık :)
haşlanmış yumurtalarımın bir parçasını telef ettim, düşürdüm :)
yoksa 2 dene yiycektim :)
epimiz hhedefe ulaşalııımmmm işallaaaahhhh
ikinci yumurtanın yarısını kim yedi lequu??herkese günaydııııııııııııın :)
kalktım we süperrrrr bi rakam gördüm tartıdaa :)
kaçamak umuduyla başlayan haftasonumu, kaçamaksız ve azimleee devam ettirmeye karar werdm :)
dün : 63,1
bgn : 62,5
1 günde giden : 600 gr
dün akşamm namazımı da kıldım 13 rekat, zeyceyye ve arkidişlerime teşekkür ederim :) 10. rekattan sonra yazdıklarıma bakmadan kılabildimmmm
çok kaçamak yapmayınn heeeeeeeeeeee :)
kahvaltım
1 dilim kepekli ekmekle yapılmış yağsız tost
1 dilim tahin pekmez sürülmüş kepenkli ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurtaa
form çayıı
3 ayda 15 kilo verdim geri kalan 2 kiloyuda 3 ayda verdim
GÜNAYDIN KIZLARRR yarın gidiyoruuuzzz bizz artık yüreğimizin götürdüğü yerlereeeee burayı özliycem ama ne zaman evde oluruz bilmiyorum belkide 2gün sonra geliriz ne var yani soluk almak için eve dönemezmiyizneyse şaka biyana gideriz burdan geçerken yine eve uğrarız bigün kalırız yine yola çıkarız falan filan bakalım bu sıcakta 2 çocukla iznin tadını çıkarmaya çalışcaz bugün eşimin izninin 1. günü hadi hayırlısı
ne güzeldik ya nereye gidiyorsun daha karpuz keseceğdik
sen karpuzu kes ben arada uğrıycam ozaman bozulmadıysa yerim artıkın kokmuş kokmuş
GÜNAYDIN KIZLARRR yarın gidiyoruuuzzz bizz artık yüreğimizin götürdüğü yerlereeeee burayı özliycem ama ne zaman evde oluruz bilmiyorum belkide 2gün sonra geliriz ne var yani soluk almak için eve dönemezmiyizneyse şaka biyana gideriz burdan geçerken yine eve uğrarız bigün kalırız yine yola çıkarız falan filan bakalım bu sıcakta 2 çocukla iznin tadını çıkarmaya çalışcaz bugün eşimin izninin 1. günü hadi hayırlısı
kızlar günaydınlar , nasılsınız iyisiniz inşallah ? sabah normal kahwaltı ettim ama sürekli ağzıma bişe atasım geliyo kendimi tutuyorum... regl olucam , göğüslerim şişti ve de saçma sapan bi duygusallık var üstümde... ama yılmıcam asla... ağustosa kilo wermiş giricem... öle yada böle dayanmam lazımmini elbise giymem lazım yaaaa millet baldır bacak giyiyo deli oluyorum ya
kızlar günaydınlar , nasılsınız iyisiniz inşallah ? sabah normal kahwaltı ettim ama sürekli ağzıma bişe atasım geliyo kendimi tutuyorum... regl olucam , göğüslerim şişti ve de saçma sapan bi duygusallık var üstümde... ama yılmıcam asla... ağustosa kilo wermiş giricem... öle yada böle dayanmam lazımmini elbise giymem lazım yaaaa millet baldır bacak giyiyo deli oluyorum ya
Sabahtan beri sadece bi avuç kiraz bi tane şeftali yemiştim. Bir bardakta yeşilçayımı içmiştim. Şirkette birinin d.günüymüş önüme pasta geldi yemiyim de nabim ben bunu hem bi dilim zatenH.içi de biri zeytinli ekmek getirmişti ondan almıştım azcık sonra birinin eşi kek yapmıştı. Offf burdakiler şişmanlatıyor beni
tatlım hoşgeldin nasıl yapıyorsunda ekleyemiyorsun söyle bakalım yanlışı nerdeyapıyorsun
merhaba ,
siteden bir tane weight loss ticker yaptım ama kodu yapıştırıyorum çıkmıyor. acaba yanlış kodu yanlış yere mi ekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. hangi kodu ayarlar bölümunde nereye ekleyeceğim ? sevgilrle
boy - 1.65
şu an kilo _78 ( 16 temmuz son tartılma )
başlangıç kilo - 80 ( 2 temmuz ilk tartılma )
başlangıç tarih-2 temmuz 2011
hedef kilo - 64
tesekkürler canım .aslında ben de bir sticker hazırlamıstım ama hangi kodu nereye yapıştıracağımı bilemedim. yardımcı olduğun için sağol. sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?