70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstık :)
haşlanmış yumurtalarımın bir parçasını telef ettim, düşürdüm :)
yoksa 2 dene yiycektim :)
epimiz hhedefe ulaşalııımmmm işallaaaahhhh
dışarı çıkmıcak olsaydım bende yumurtalı bir kahvaltı yapardım canım çekti bak neyse yarın yaparım artık.salı gününe kadar evdeki kırıntılarla idare edecem nasıl olsa o yüzden bol bol yumurta rezervinden yerim

GÜNAYDIN KIZLARRR yarın gidiyoruuuzzz bizz artık yüreğimizin götürdüğü yerlereeeee burayı özliycem ama ne zaman evde oluruz bilmiyorum belkide 2gün sonra geliriz ne var yani soluk almak için eve dönemezmiyiz neyse şaka biyana gideriz burdan geçerken yine eve uğrarız bigün kalırız yine yola çıkarız falan filan bakalım bu sıcakta 2 çocukla iznin tadını çıkarmaya çalışcaz bugün eşimin izninin 1. günü hadi hayırlısı

ikinci yumurtanın yarısını kim yedi lequu??

3 ayda 15 kilo verdim geri kalan 2 kiloyuda 3 ayda verdim

senin dengen şaşmış şekerim

ne güzeldik ya nereye gidiyorsun daha karpuz keseceğdik

herkese günaydınn.bu sabah yediklerim şöle valla cnm bişii yemek istemedi bende börek yedim yarım dilim

2011-07-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[2] Çay 1 ADET 5
[3] Patatesli Tepsi Böreği 0.50 DİLİM 105

Toplam : 129.5 kal.

kızlar günaydınlar , nasılsınız iyisiniz inşallah ? sabah normal kahwaltı ettim ama sürekli ağzıma bişe atasım geliyo kendimi tutuyorum... regl olucam , göğüslerim şişti ve de saçma sapan bi duygusallık var üstümde... ama yılmıcam asla... ağustosa kilo wermiş giricem... öle yada böle dayanmam lazım mini elbise giymem lazım yaaaa millet baldır bacak giyiyo deli oluyorum ya

iyi gezmeler diyelm sana o halde .eğlen tadını çıkar tatilinin

Günaydın size dee sabahın 6 sında kalkmış bir bünye olarak Bence de tut kendini olmadı meyvelere yönel karpuz özellikle hem sulu hem karnı şişiriyor diğer meyveler de süper. O da olmazsa Cacık, yoğurt tüket aralarda :)

Sabahtan beri sadece bi avuç kiraz bi tane şeftali yemiştim. Bir bardakta yeşilçayımı içmiştim. Şirkette birinin d.günüymüş önüme pasta geldi yemiyim de nabim ben bunu hem bi dilim zaten H.içi de biri zeytinli ekmek getirmişti ondan almıştım azcık sonra birinin eşi kek yapmıştı. Offf burdakiler şişmanlatıyor beni

sorma ya al benden de o kadar

oooh ne güzel bana da getiren olsun öyle of bi yerim kii.... :125: sonra kısarım bir şeylerden nolcak

kızlarrr tam size yazdım benimkinden tel geldi, tabak çanaaagı hazırla belgrada gideyoozz mangal yapcez dedi, bende dururmuyum tabak canaktan önce kendimi hazırladııım

süslendim püsleendim, şimdi tabak çanagmı hzırlıcaaam :)

sohbetinize kalamıyorum kusura bakmayınnn, akşam pinik dönüşü ugrarımm gene :)

öperim hepinizi muahhhhhhh :)

tatlım hoşgeldin nasıl yapıyorsunda ekleyemiyorsun söyle bakalım yanlışı nerde yapıyorsun

merhaba ,

siteden bir tane weight loss ticker yaptım ama kodu yapıştırıyorum çıkmıyor. acaba yanlış kodu yanlış yere mi ekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. hangi kodu ayarlar bölümunde nereye ekleyeceğim ? sevgilrle

sen bana gönder bilgilerini hedef kilo, başlangıç, şuanki kilo, boy, tartılma günün. ben sana hazırlayıp link vereyim sen o linki kopyalayıp imzana yapıştır. şimdilik böyle idare edelim, bir ara anlatırım olur mu?

boy - 1.65
şu an kilo _78 ( 16 temmuz son tartılma )
başlangıç kilo - 80 ( 2 temmuz ilk tartılma )
başlangıç tarih-2 temmuz 2011
hedef kilo - 64

tesekkürler canım .aslında ben de bir sticker hazırlamıstım ama hangi kodu nereye yapıştıracağımı bilemedim. yardımcı olduğun için sağol. sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…