70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu an tat lı yi yo rum yiyorum işte napayım yiyorum dövecek misiniz küsecek misiniz cısss mı yapacak sınız napayım ama ben yemeyim mi? azcık yiyim ya noolur :116:

fırında tavuk patates ilk defa tavuğu poşette yapıcam yeni aldım bakalım becerebilicekmiyim
makarna
yeşil salata
yoğurt
karpuz

kalkıncada şöylee bi gezintiye çıkcaz aşkımla ve bebişlerlee yediklerimizi eritmemiz lazım dimi amaa:119ama bugün dışarda dondurmada yicem bananeee:131:)

önce görüş sonra düşünücem de...

ailenle fkıkır alışverıısnde bulun baban tecrubelı bı ınsan sana yol gösterecektır.....

iş bankasında yukseleceksındır heralde g-hep aynı işi yapacagını düşünmüyorum en azından prestijli bı banka....

ama öbür bankada da işi daha ıyı ögrenıp kendını gelıştırmen söz konusu ....

en dogru kararı sen verırısın.....

aklına hangısı yatarsa onu yap

selam kızlarrr ben safranboludayımmmm..burası çook güzellllisteyi hazırladaıqım an yapıştırıcam kızlar..görüşürüzz...

beni niyee aramadınnn

memleketın çok güzel canım eşimle ugradık gezdık az biraz tebiiiiii lokum almadan olmaz dedık bı guzelde lokum aldık ohhhh

kınaydı düğündü derken evimdeyim..evi otel gibi kullandım 3 gündür,üst baş giy çıkar,süslen..düngecede arkdaşımla son gece kaldık..muhabbet güzeldi,uyumadık,namzdan sonrada uyku tutmadı..mubarek gecede sadece dua edebildim zaten namaz kılamazdım,kuranda okuyamazdaım...
sabaH EVE geldim duşl aldım az uyudum kahvaltı yaptık,düğüne gittik..tam 3 saat oldu ben öyle evde sürünüyorum..misafir varken falan çok cesur oluyorum hiç oturmam yani yabancı olmasada bacımda olsa....
ama boşken nasıl bukadar boş zaman geçiriyorum hayret ediyorum kendime...spor yapamadım hiç onun sıkntııs içimde haftalardır...kızkardeşimin düğününe aldığım pardesüm busene daha hoş durdu bende daha zayıf görünüyorum nekadar 74 olsamda...4 -5 kiloyla bile iiy gözüktüğümü söyleyenler var ama bennn bi 5 daha sonra bi 5 daha versemmmmmne güzel olur......
denge ve düzen ikilisi lütfen beni yendien bulunnnnnnnyarın gecede kızkardeşim ve eşi yola çıkcak galiba antepten buraya..gez ye iç...olacak ama ben böyle yoğunken çok iştahım kalmıyo yani hani kalablıkta çok yenir denir ya bende yorulunca koşturunca bide yiyenler olunca iştah gidiyor...kilo almamda versem süpper olucak,bakalım misafir varken daha düzenli yeriz zaten evdede dışarıdada olsa
DİKKAAAATTTT benimle herzaman olucak zaten

yaaa bu millet bugün nerelerde...haftasonu tamamda herkesmi yok..benim gibi olan yokmueşim arkdaşalrıyla yine yüzmeye gitti geldi ...bende evde devam sürünmeye..yürümek istedim ama yanıma kimse yok herkes tatilde biyerlerde....bende eşim gelid yorgunum deyince kızdım ona leslie netden yürüdüm..yarım sAAT SÜRDÜ..valla yerinde sayıyo gibisin ama tüm vücut çalışıyo baya ter attım...mutluyummmm bedenim çalıştıııı...
neyse çıkayım sevgili günlükama öyel kims eolmayınca.benim arkdaşalrım okur gelince değilmi sevgili günlük....
kızkardeşim gelisnde bol bol konuşup gülelim yaa özledim enson anneannem vefatınd agörüştük oda cenaze,hastalık....yani 5.5 ay nerdeyse..bzim gibi iki kankaya çok uzun olmuş yaaa

Bnde katılıyoruummmmmm :)))) Bugn cok mu kacırdım blmiyorum

Sabah 10 da kalkış ve elma sirkeli ballı suyumu ictim.
domates,salatalık,4zeytin,peynir ve biraz yesillik yedim .

1 kuru kayısı + minicik bi lokum yedim .

Aksam annemler evde olmadıgı icin yemekte yoktu bende yapmadım onun icin 2 halley ydim kalorisi 132yms

sonra 16 kayısı , 9 erik yedim, salatalık .

2 bardk yesilcay ve 3 ltre suyumuda suan bitirmek üzereyim . Napcam bilemedim =(

kızlar şuan şanslı masadaki kızla her sabah aynı otobüse biniyoruz. kesin o kanal değiştirirken bir gördüm şok oldum. hangi şehirmiş izleyen bilen var mı?

edit: tamam ya bursa işte fsm bulvarı geçen oturdum orada tatlı kaçamağı yaptım :)

Son düzenleme:

kızlar bu yazdıgım mesajla ilgili fikirleriniz için teşekkür ederim...

herkes aynı fikirde sanırım, ailem de kabul edip kendimi geliştirmemi ve gösterebileceimi söylüyo..

bende biraz dşündüm ve aylık 2000 lira net gelirim olucak ikramiyeyle, bu parayla cok rahat gecinir üstüne bide parasını basıp yüksek lisans yapabilirim.. 2 sene yüksegimi yaparken de sabrederim orda, baktım bişi olmuyo, cvimde referans olur, diplomamda yanıma kar kalırr diye düşündüm... nası fikirrr

olay budur

benim görüşüm; sen böyle bir bankayı kendine kesinlikle alternatif yap. karar vermek sana kalsın. herşeyiyle tart değerlendir. bazı büyük firmalar belki daha zorlar insanı. ama sanmıyorum ki perişan bir duruma düşesin. ha nedir, hali hazırda yaptığın bir iş, diğer işte çalışmadın. tabii ki şuan ne zamandır çalıştığın iş daha yakın gelecek sana. bir de şöyle düşün. iş bankasında çalışıyor olsaydın ve şu an çalıştığın bankadan iş teklifi gelseydi bu kadar kararsız kalır mıydın? daha küçük bir bankayı düşünür müydün? burada çalışırken alternatifini düşünebiliyorsun. maaş da gayet iyi. sen de kendin geçiniyorsun bütün giderlerin sana ait yanılmıyorsam? servis falan da yokken insana bir şey kalmıyor ki. yani herşeyden önce işbankası cvinde daha ne olsun? maaşı tatmin edici. düşünsene şuankinin 2 katı. sana saçma sapan işler yaptırmayacaklar tabii ki işini yapacaksın. ortam ve olayların işleyişleri illa ki farklıdır ama bunu da öğrenip buna da alışırsın. kötüsünü düşünelim; alışamadın. bir müddet çalışır, başka banka araştırırsın yeni cvnle. bu da bir deneyim olur bu en kötü ihtimal.

kazandıgım para sabit giderlerime anca yetiyo zaten, harçlığım ailemden, evimin alışverişini bile yemek kartı geçen marketlerden yapıyorum.. kariyer beklentisi yüzünden cebimde 5 tl kalmıyo yeri geldiğinde.. ama işte sirket bağlılığımda ayrı bi konu, çalıştıgım işyerine bukdr baglı oldugumu bilmiyodum.. bide yagmurdan kaçıp doluya tutulmaktan da korkuyorum..

ama dediklerinde cok haklısın ve cok mantıklı yazmışsın.. ama risk almadan da başarı olmuyo.. en kötüsünü düşünsem bile, maaşı ii, işi gidip görürüm olmadı o sırada başka görüşmeler felan yaparımmm, aklın yolu bir

bugün yüzdüm sonra alışverişe gittim yine yürüdüm eve geldim 45 dk koşu bandında yürüdüm amaaa

öğlen bi hamburger yedim napiim havuzda yorulmuştum yiyecek başka bişiide yoktu siparişi verip afiyetle indirdim mideye bir diet kola ile birlikte sonra akşam üstü türlü yemeğinden çeyrek porsiyon yarım buğday ekmeği ile 3 kaşık kadar yoğurt yedim üzerinede diet kola ve sütlaç kendim yapmıştım napiim yine dayanamadım bitene kadar sütlaçlar böle oldu 2. gün 2.kase çikolataları sölemiyom bilee ama şunuda söliim 18:00 dan sonra hiç bişi yemedim tüm yediklerim öncesindeydi

tüm gün yediklerim işte ama idare eder değilmi faaliyetim çokk yüzmeyi dk hesaplayamadım kısa kısa yüzüşlerdi ondan dolayı en son suya girdiğimde yaptığım 2 havuz turu ve suda yaptığım bazı bacak hareketlerin toplam dk sını yazdım gerisini ekstra yazmadım

2011-07-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60
[2] ETİ STICKS ANTEP FISTIKLI SÜTLÜ ÇİKOLATA 2 adet 110
[3] Yürümek (Asfalt) 60 dak 321.6
[4] Yüzme (Yavaş Kulaç) 15 dak 128.64
[5] Sütlaç 1 ADET 334
[6] Diet Kola 0.350 LİTRE 7
[7] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1 adet 70.5
[8] Yaz Türlüsü 0.15 PORSİYON 33.15
[9] Diet Kola 0.300 LİTRE 6
[10] Hamburger 1 ADET 358
[11] yesil cay 1 adet 0
[12] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[13] Çay 1 ADET 5
[14] Patatesli Tepsi Böreği 0.50 DİLİM 105
Toplam : 657.91 kal.

Son düzenleme:
günaydın herkese
bizim tatil salıya ertelendi
bi bakayım dedim ne yaptınız
dün yediklerim;
sabah:1 harşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates kepek ekmek 1dilim 1 bardak yarım y süt
ara form bisküvi( yarım paket) çay
ara yoğurt bir kase

yemek taze fasülye salata bir yemek tabağı dolusu beyaz peynirli az ama

ara karpuz bir servis tabağı

ama sporumu yapmadım dün geceden uykusuz olunca bitkindim bide dışarı çıkınca yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…