70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnat ettim vericem bu kiloları! Sonrada istediğim bir mağazadan 38-40 beden lütfen deyip noktayı koyucam kararlıyım çünkü ben iradeli bir kadınım!:dance:

İnat ettim vericem bu kiloları! Sonrada istediğim bir mağazadan 38-40 beden lütfen deyip noktayı koyucam kararlıyım çünkü ben iradeli bir kadınım!:dance:

evet canım kot almaya gittiğimde bundan daha büyük beden kotumuz yok diyen gıcık tezgahtarlara inat,
kilo verdiğimi farketmeyen kocama inat,
görümceme hediye alırken bana dar gelenleri alan kayınvalideme inat,
beni her gördüğünde hani rejimdeydin hiç kilo vermemişsin diyen anneme inat,
vee benim kilomla ilgili konuşanlara inat vercem bu kiloları kötükedihüso

ıyyy else sen anlattıkça bana sinir bastı bende öyle ya ...ben varya iki sene evden dışarı çıkmadım ve sadece eşofmanla gezdim çok kötü günlerdi ..gören aaaaa neo lmuş sana .felan diyodu ...dışarı çıkıp tanıdık görcem diye ödüm kopuyodu ..artık yine aaa neo lmuş diyolar ama çok zayıflamışsın ..diye ..hehe çok güzel ya...

of of of elsecim toplamda ne kadar çoklar annen yapmasa bari deme
ama neyseki sen verebiliyorsun yazda geldi yürüyüünüde yapıcaksın o zaman birden vermiş gibi olucan çünkü vücut toparlanıcak :)

gitçek kızlar bu kilolar kuusuum dediğin gibi aa ne olmuşsun sen böyle çıtır olmuşsun ya dicekler:))

evet hepsine inat bizi acıtanlara inat verecz bu kiloları inan bir 5 ya da10 kilo verelim bu kadar yeter diyorlar ama biz aldırmayacaz istediğimiz kiloya gelene kadar devammmmmmmmmmmmmmm ama kilolarımıza laf etmelerinin tek olumlu yanı bizi hırslandırması keşke demeseler biz zaten farkındayız sadece kırılan kalbimiz oluyor açıkçası kim kiloma laf ederse o insandan buz gibi soğuyorum

gitçek kızlar bu kilolar kuusuum dediğin gibi aa ne olmuşsun sen böyle çıtır olmuşsun ya dicekler:))

kesinlikle azimle yola devam biz herkezi utandıracağız önceliklede kocalarımızı kaydirigubbakcemile5 tabiki ben herkeze söylüyorum yaza bikini giyecem diye delikafadulden :teytey:

evet kızlar sabah sıkı kahvaltımı ettım ya dedıgımı yaptım 4000 bın adım attım öglende yaklastı fikrimi degıstırmessem haslanmıs patates yıcem aksamda haslanmıs patates ve ya haslanmıs yumurtalı yesıl sogan salatası tabı 1000 adım daha atacam işallah günü böyle kapatırım

kesinlikle azimle yola devam biz herkezi utandıracağız önceliklede kocalarımızı kaydirigubbakcemile5 tabiki ben herkeze söylüyorum yaza bikini giyecem diye delikafadulden :teytey:

ben bikini giymicem ama elbiselerimin ve eteklerimin içinde fazlalıklar olmıcak
kocaman bir göbüş, totokaydirigubbakcemile3

canımmerhaba patateste 40 kalori var bence onu yeme

lahana salatası yiyin biraz gaz yapıyor ama çok işe yarıyor ayda 7 kilo verdim lahana salatası sayesinde cig lahanayı aynen aysberg gibi ince sekilde kıyın içine tat vermesi gereken ne isterseniz koyun inanın mükemmmel oluyo sebze yemegi ve yanında lahana salatası 2 ögün yeyin salatayı

Merhaba bayanlar bu gün sanabh bir yumurta domates salatalık beş zeytin biraz peynir ve bir dilim esmer ekmek yedim. Öğle yemeğinde yarım kase çorba, yarım porsiyon zeyt. yağlı fasulye, dört beş kasık yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek yedim. sabah öğle arası yaklaşık 1.5 lt su içmişimdir :)

kızlar herkes şimdi öğle yemeği modunda bende yemeğimi yedim
sabah her zmanki gibi tost ve çay
arada bir yeşil çay bol limonlu
öğle yemeğinde mercimerk çorbası,mantarlı tavuk sote,pilav ve buzlu puding vardı
ben mercimek çorbası içtim liomun sıktım bolcana birde tavuk soteyi yedim tatlı bana baktı ben tatlıya üstüne bir bardak su içtim kalktım :)
afiyet olsun herkese

tamam canım lahana salatası yaparım evdede lahanam var tesekkurler canım kaydirigubbakcemile5

gaz içinde rezene içmeyi öneririmaa

super liste olmus ellerine saglik Şeniztesekkur ederiz arkadasim kupayi en kisa zamanda almani dilerim tabi herkezin

sabah bende onu düşünüyodum lahanayı çiğ yesek etkisi varmıdır yine diye
çok severiim çiğ lahanayı ama lahana çorbası falan gözümü korkutuyordu hep
çiğ lahana yerim o zaman bende bol bol

tum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…