70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh nuraycıım çok teşekkür ederim,aşı konusunda<içime su serptina.s.
ben de çok üzülüyodum yaptıramadık kaçırdık diye:1rolleyes::1no2:
iyi çok şükür içim rahatladı:dance:
kilo için desteğine de çok teşekkür ederima.s.
nooldu bana bilmiyorum,toparlanmam lazım:a015:kafamçokkarıştı
iyi başladım ama çabuk çöküyorum işte:a015::1no2:
neysew ben çıkayım,yürüyüşe gidiyorum,oturdukça kalkamıyorum burdan
hadi hoşçakalınkaydirigubbakcemile3

merhaba herkese nasıulsınz bakalım,bugün öglen birber tavada yedim yagsız,2dilim kepek ekmek,arada 1bardak süt,3incir

ziraat canım ziraat mühendisimizin calışıyormusun ankarada adın ne canım??hangi okul mezunusun:)))sorularım cok oldu ama

çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir

valla bende 38 beden giymek istiyorum ne zaman oldu giymiyorumm of of offf
40 beden eteğim var ilk işim ona sığmak
mango dar kesim kimi oluyor kimi olmuyor canım :)

cok geçmiş olsun nuraycım üzüldüm ama elden bişey gelmeıyor allahım acil şifalar versın cabucak atlatır işallah :Saruboceq:

slm arkadaşlar ben aranıza katılabilirmiyim acaba
hoşgeldin lubabe a.s.

sende hosgeldın kırazım a.s. süper vermısın ozaman bu sefer emınım atacaksın kıloları ama bunda sonra daha dıkkatlı olmamız lazım yasımız gencken su kılolardan kurtulalım ama bu hafta grbumuz daha bı azımlı sankı bana öyle geldı işallah hafta sonuna kadar hiç kacamaklar yapmayız

sevilcan şimdi başlıyozmu cnm bizde buraya ne yapmamız lazım az bilgilendirirmisiniz arkadaşlar

çok geçmiş olsun nuraycım benim kızımda bu kış hep öyleydi ama en kötüsünü geçen sene yaşadık bağırsak enfeksiyonu kapmış ..zor kendine geldi valla abartısız ölümden döndü bi kaç gün içinde kendine gelmezse daha tefferuatlı bi rarştırma yaptırın benim kızımada kalpol ..bide kusmayı kesici fitil verdiler ..ama nafile ..en sonunda serum verildide kendine geldi ..amacım kokutmak değil ..aman dikkatli ol geçmezse ilaçla geciştirmelerine izin verme ..

nuraycım geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin bebişine
kızlar geç oldu ama öglen yarım kase çorba ve yogurtlu semiz otu salatası yedim şimdide adaçayı içiyorum yarın sabahı iple çekiyorum bakalım hepinizi öptüm....
yeni gelen arakadaşlar sizlerde aramıza hoş geldiniz mucks:)))

sevilcan ne haber şekerim ....görüşemedik ne zamandır ...

iyidir tatlım ugrasıyoruz kılolarımızla valla ben bıara koye falan gıttım sen yok tun buralarda ondan görüsemedık sen naspıyorsun canım sen nerelerdeydınyerimseniben

iyidir tatlım ugrasıyoruz kılolarımızla valla ben bıara koye falan gıttım sen yok tun buralarda ondan görüsemedık sen naspıyorsun canım sen nerelerdeydınyerimseniben

bende aslında girdim ama yine herzamanki gibi çok vaktim olmadı baktım çıktım yada diğer topiklerde takıldım kaldım ...dişim ağrıyo bir haftadır onun dışında iyiyim ..kilomuda verdim ...keyfim yerinde yani ..hihoyyyt

Tam olmasada hıc yoktan ıyıdır Şu an 75 kıloyum Önce 70 ne olur neler yapıyoruz paylaŞalım hepımıze kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…