bende yaptirmadim bizim kizin dr iyi bir prof o zaten yaptirmadi cunku asisi olsa dahi virus bunyeyi etkiler bosuna asi bagisikligini bozar dedi hatta ingilterede rota asisi yok turkiyeye mehsus para kapisi asi maksat para tuzagi bizim dr dedi ucretli oldugunu duyunca sok olmustu bu virusun 100kiligi varmi o asi sadece 1icinmis 99icin ne onlem alicaksin dedi dr hakli bence sadece onlem al hasta insanlara yaklastirma suyunu kaynat,ellerini surekli yika herkezede boyle yaparak cocuguna yaklastir alinsalar bile birde herzaman bol sivi almasini sagla ...................................diyeti sakin birakma sana cok guveniyorum incecik olucaksiz yazin sakin ama sakin yiyerek kizginligini gecirmeye calisma daha cok yuru hirsini bundan cikar
çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşirtum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem
süpersiniz bende mangodan istediğimi alıp rahat rahat sele serpe giyinmek istiyorum batik , koton, adl den 40 beden giyiyorum ama mng 40 dar geliyor rahatca giyemiyorum annemim yemek yerken abartma demesinede sinir oluyorum bende 38 yiymek istiyorum
tum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem
hoşgeldin lubabe a.s.slm arkadaşlar ben aranıza katılabilirmiyim acaba
herkese meraba,bende aranıza katılmak istiyorum,uzun zamandır takip ediyorum bu topiği,şu anda 80 kiloyum ama en son cuma tartılmıştım,bu hafta 79 olursam benide alırmısınız,ben geçen sene 88 den 68 e inmiştim 5 ayda ama kışın tekrar kilo aldım,bu sefer 60 a inmek istiyorum çok azimliyim,ve sizle birlikte kilo vermek istiyorum
tum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem
sevilcan şimdi başlıyozmu cnm bizde buraya ne yapmamız lazım az bilgilendirirmisiniz arkadaşlar
sevilcan ne haber şekerim ....görüşemedik ne zamandır ...
iyidir tatlım ugrasıyoruz kılolarımızla valla ben bıara koye falan gıttım sen yok tun buralarda ondan görüsemedık sen naspıyorsun canım sen nerelerdeydınyerimseniben
hoşgeldin pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz en çok kilo verenler kupa alıyor rejim ve spor bir arada yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?