tum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem
tum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem
arkadaşlar merhaba
ben 80-89 kilo aralığından şimdi buraya transfer oldum hafataya olan listeye benide eklermisinz.
maşallah çok güzel vermişsiniz benim artık duruldu hem belki gaza gelirim bende.
yarışcı hoşgeldin hayatımkaydirigubbakcemile3
ben temmuz annelerinden,hatırladın mı canım?yerimseniben
hadi sana da kolay gelsin,birlikte başarırız inşallah:Saruboceq::teselli:
çok geçmiş olsun nuraycım umarım bebiş hemen iyileşir yawrum ya kıyamam ben ona ama işte ne kollarsan o kadar çeker der annem küçük çocukta mecbur oluyo böyle seyler çok geçmişler olsun canım hemencecik geçer üzülme sen bünyesi kuvvetlidir onuntum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem
herkese meraba,bende aranıza katılmak istiyorum,uzun zamandır takip ediyorum bu topiği,şu anda 80 kiloyum ama en son cuma tartılmıştım,bu hafta 79 olursam benide alırmısınız,ben geçen sene 88 den 68 e inmiştim 5 ayda ama kışın tekrar kilo aldım,bu sefer 60 a inmek istiyorum çok azimliyim,ve sizle birlikte kilo vermek istiyorum
sorma canım selülit benim de derdim ama sporla en aza indirilebilirmişbende kupa almışım çok mutlu oldum benim hedefim 58 inşallah ulaşırız hedeflerimize
ben kahvaltımı iyi yapmaya çalışıyorum sabah uyanınca 1 kocaman bardak su içiyorum sonra kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 su daha içiyorum kahvaltıya 1 kuru incir ve 1 kayısı 3 fındık ile başlıyorum muhakkak bir iki dilim meyve yiyorum zaten fazla bir yer kalmıyor kahvaltıya ama ben bol maydanoz, 3 zeytin, bir parça zeytin yiyorum ve kahvaltımı tereyağ ve bal sürdüğğüm ekmek parçasıyla bitiyorum naniknanik amma çok şey yiyormuşum 10:30 da taze sıkılmış meyve suyu içiyorum öğlen kepeğe karışık tost yiyorum genelde nadiren sosuz makarna yiyorum akşama da sebze yemeği yemeye gayret ediyorum saat 8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum karnım çok acıkırsa süt içiyorum ama şayet sinirliysem yada üzgünsem aralarda yediğim çikolatanın kadayıfın böreğin haddi hesabı yok :1no2: beni bana bıraksalar 5-6 ayda 60 ı görürüm heralde ama 1 hafta kilo veriyorum diğerinde alıyorum vücudum bozuldu birde acayip selülitlenmişim çok moralim bozuldu onu ne yapıcam hiç bilemiyorum
ben hiç duymadım zaten yapabileceğimi de sanmıyorum:1no2:kızlar karboksipunkturu duydunuz mu?
onu araştırıyorum baya faydalıymış
evet bende katılıyorum sana özledim kıyafet alabilmeyikaydirigubbakcemile3İnat ettim vericem bu kiloları!Sonrada istediğim bir mağazadan 38-40 beden lütfen deyip noktayı koyucam kararlıyım çünkü ben iradeli bir kadınım!:dance:
şimdi ben eşofmanlarla geziyorum inş sonunda sana dedikleri gibi diyecekler bana da çok zayıflamışsın diyeceklerhihoyyytıyyy else sen anlattıkça bana sinir bastı bende öyle ya ...ben varya iki sene evden dışarı çıkmadım ve sadece eşofmanla gezdim çok kötü günlerdi ..gören aaaaa neo lmuş sana .felan diyodu ...dışarı çıkıp tanıdık görcem diye ödüm kopuyodu ..artık yine aaa neo lmuş diyolar ama çok zayıflamışsın ..diye ..hehe çok güzel ya...
geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşir kuzucuğuntum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem
hoşgeldin eminim ki bu kilolar gidecek :lepi:arkadaşlar merhaba
ben 80-89 kilo aralığından şimdi buraya transfer oldum hafataya olan listeye benide eklermisinz.
maşallah çok güzel vermişsiniz benim artık duruldu hem belki gaza gelirim bende.
herkese meraba,bende aranıza katılmak istiyorum,uzun zamandır takip ediyorum bu topiği,şu anda 80 kiloyum ama en son cuma tartılmıştım,bu hafta 79 olursam benide alırmısınız,ben geçen sene 88 den 68 e inmiştim 5 ayda ama kışın tekrar kilo aldım,bu sefer 60 a inmek istiyorum çok azimliyim,ve sizle birlikte kilo vermek istiyorum
sagolun canlarim ROTA VIRUS mus adi mikrobun kucagimda emiyor karni ac ama 1kasik yese ici disina cikiyor aman dikkar kizlar hasta insanlara yaklastirmayin cocuklari hata benim esime soylemedim arkadasin oglu ayni nedenlerle hastaydi ctesi cocugu onlara goturdum salagim ben esim bilse dunyanin lafini ederdi bizim kizda oglanin sulugundan su icti ben elinden alana kadar agzina goturdu iste sonuc
kızlar ben ankraya gidiyorum haftasonuna kadar yokum kendinize iiy bakın görüşürzçok geçmiş olsun nuraycım umarım bebiş hemen iyileşir yawrum ya kıyamam ben ona ama işte ne kollarsan o kadar çeker der annem küçük çocukta mecbur oluyo böyle seyler çok geçmişler olsun canım hemencecik geçer üzülme sen bünyesi kuvvetlidir onun
ayyy ne güzela.s:lepi:
5 ayda 20 kilo süpermişa.s.delikafadulden:1shok:
harika bi şey,benim de hayalim ama çok çok zor bi şeykafamçokkarıştı
bi de şu kiloları geri almasakbenneyaptımki
o kadar uğraş,zar zor zayıfla,sonra gene şişmeye başla:sm_confused::çok üzgünüm:
insan çok kötü oluyor valla,neyse inşallah gene başaracaksın:dance::Saruboceq:
hep beraber başarırız inşallah:Saruboceq:
nurayccım biz de burağa rotavirisi aşısı yaptırmadık:çok üzgünüm:gamyoncuiremsu
o yüzden korkuyorum ona bi şey olursa hep kendimizi suçlayacağız artık:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım,evet sen biraz hata etmişsin gibi ma anneler de her zaman her şeyi düşünemiyoruz,ya da yapamıyoruz iştebenneyaptımki
neyse inşallah bununla atlatırsın,seni de asyayı da öpüyorumkaydirigubbakcemile3
zayıflamanı da tekrar tebrik ediyorum:hooray:a.s.
bi haftada 2 kiloyu ben de görürüm inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?