70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun çocuklarımız hasta olunca gözümüz birşey görmüyor önce sağlık

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir çocuklar hasta olunca biz anneler perişan oluyoruz hep diyoruz ya onlar hasta olacağına biz olalım diye :1no2: allah yardımcın olsun

arkadaşlar merhaba
ben 80-89 kilo aralığından şimdi buraya transfer oldum hafataya olan listeye benide eklermisinz.
maşallah çok güzel vermişsiniz benim artık duruldu hem belki gaza gelirim bende.

çok geçmiş olsun nuraycıım,çocuklar hasta olunca insanın gözü hiç bi şey görmüyo,tek onların sağlığı iyi olsun,bu en büyük mutlulukyerimseniben
tabii bizlerin ve diğer sevdiklerimizin de,Allah acısını,üzüntüsünü yaşatmasın:Saruboceq:

eevet kızlar be bayaa sapıtmış durumdayım:tomato:
dün kilo verememiş olmanın siniriyle ne bulduysam yedim:tomato:klava:
neye saldıracağımı şaşırdımkafamçokkarıştı:sm_confused:
okulda kahvaltıda da abarttım:çok üzgünüm::tomato:
artık kendime gelmem ,toparlanmam lazımÇok üzgünüm çoook
şimdi hemen kendime gelmeliyim,yoksa işin ucunu kaçırıp vazgeçeceğim:çok üzgünüm:senağlama
ben yürüyüşe çıkıyorum,bugün hava güzel,gidip biraz kalori yakmaya çalışayımhihoyyyt
olanları unutmam lazım,o saçmalıkları ben yapmadımkaydirigubbakcemile
gidiyorum ben,bana azim dileyin noolur,tam ipin ucundayım:1no2:
bu arada angelbebek ben lahanayı haşlanmış olarak da yiyorum,çiğden salatasını yaparak da...aslında günde bir öğünümü mutlaka haşlanmış sebzeyle yapıyorum,ama bi yerlerde bi şeyler eksik kalıyo olmuyo işte...neyse hadi ben kaçtım

herkese meraba,bende aranıza katılmak istiyorum,uzun zamandır takip ediyorum bu topiği,şu anda 80 kiloyum ama en son cuma tartılmıştım,bu hafta 79 olursam benide alırmısınız,ben geçen sene 88 den 68 e inmiştim 5 ayda ama kışın tekrar kilo aldım,bu sefer 60 a inmek istiyorum çok azimliyim,ve sizle birlikte kilo vermek istiyorum

yarışcı hoşgeldin hayatımkaydirigubbakcemile3
ben temmuz annelerinden,hatırladın mı canım?yerimseniben
hadi sana da kolay gelsin,birlikte başarırız inşallah:Saruboceq::teselli:

yarışcı hoşgeldin hayatımkaydirigubbakcemile3
ben temmuz annelerinden,hatırladın mı canım?yerimseniben
hadi sana da kolay gelsin,birlikte başarırız inşallah:Saruboceq::teselli:

hatırlamazmıyım şekerim inş.başaracağız çünkü artık ben bu görüntümden çok sıkıldım.

sagolun canlarim ROTA VIRUS mus adi mikrobun kucagimda emiyor karni ac ama 1kasik yese ici disina cikiyor aman dikkar kizlar hasta insanlara yaklastirmayin cocuklari hata benim esime soylemedim arkadasin oglu ayni nedenlerle hastaydi ctesi cocugu onlara goturdum salagim ben esim bilse dunyanin lafini ederdi bizim kizda oglanin sulugundan su icti ben elinden alana kadar agzina goturdu iste sonuc

çok geçmiş olsun nuraycım umarım bebiş hemen iyileşir yawrum ya kıyamam ben ona ama işte ne kollarsan o kadar çeker der annem küçük çocukta mecbur oluyo böyle seyler çok geçmişler olsun canım hemencecik geçer üzülme sen bünyesi kuvvetlidir onun

ayyy ne güzela.s:lepi:
5 ayda 20 kilo süpermişa.s.delikafadulden:1shok:
harika bi şey,benim de hayalim ama çok çok zor bi şeykafamçokkarıştı
bi de şu kiloları geri almasakbenneyaptımki
o kadar uğraş,zar zor zayıfla,sonra gene şişmeye başla:sm_confused::çok üzgünüm:
insan çok kötü oluyor valla,neyse inşallah gene başaracaksın:dance::Saruboceq:
hep beraber başarırız inşallah:Saruboceq:

sorma canım selülit benim de derdim ama sporla en aza indirilebilirmiş
kızlar karboksipunkturu duydunuz mu?
onu araştırıyorum baya faydalıymış
ben hiç duymadım zaten yapabileceğimi de sanmıyorum:1no2:
İnat ettim vericem bu kiloları! Sonrada istediğim bir mağazadan 38-40 beden lütfen deyip noktayı koyucam kararlıyım çünkü ben iradeli bir kadınım!:dance:
evet bende katılıyorum sana özledim kıyafet alabilmeyikaydirigubbakcemile3
şimdi ben eşofmanlarla geziyorum inş sonunda sana dedikleri gibi diyecekler bana da çok zayıflamışsın diyeceklerhihoyyyt
geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşir kuzucuğun
arkadaşlar merhaba
ben 80-89 kilo aralığından şimdi buraya transfer oldum hafataya olan listeye benide eklermisinz.
maşallah çok güzel vermişsiniz benim artık duruldu hem belki gaza gelirim bende.
hoşgeldin eminim ki bu kilolar gidecek :lepi:

hoşgeldin benimde hedefim 60 inş hepbirlikte başaracağız vereceğiz kiloları:lepi:

benim bugünkü menum
sabah bir dilim kepek ekmek peynir
kuşluk 3 tane diyet bisküvi
öğle 100 gr haşlanmış tavuk salata bir bardak ayran bir kepçe çorba
ikindi 2-3 grissini 1 çay bardağı süt
akşam bir porsiyon sebze yemeği 4 kaşık makarna salata
yatmadan önce meyve

şu anda kendimi acayip tok hissediyorum yatana kadar da öyle olacağından eminim (iki gündür kendime telkin veriyorum sürekli acıkmıyorum ben diye) bakalım ne olacak eskiler bi şeyi kırk kere söylersen olur demezler miydi?delikafaduldendelikafadulden

nurayccım biz de burağa rotavirisi aşısı yaptırmadık:çok üzgünüm:gamyoncuiremsu
o yüzden korkuyorum ona bi şey olursa hep kendimizi suçlayacağız artık:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım,evet sen biraz hata etmişsin gibi ma anneler de her zaman her şeyi düşünemiyoruz,ya da yapamıyoruz iştebenneyaptımki
neyse inşallah bununla atlatırsın,seni de asyayı da öpüyorumkaydirigubbakcemile3
zayıflamanı da tekrar tebrik ediyorum:hooray:a.s.
bi haftada 2 kiloyu ben de görürüm inşallah:Saruboceq:

kızlar ben ankraya gidiyorum haftasonuna kadar yokum kendinize iiy bakın görüşürz

inşallah canım,aslında sorun kilo vermek değil koruyamamak benim için,ama bu sefer koruyacağımda,bıktım artık her sene kışın kilo alıp yazın verme stresine

herzaman yavas kilo verme taraftariyim yavas verilen kilo geri cok cabuk alinmiyor bu hafta esimle kozmik temizlige basliyacagiz insallah bakalim sonuc ne olucak

süpersiniz bende mangodan istediğimi alıp rahat rahat sele serpe giyinmek istiyorum batik , koton, adl den 40 beden giyiyorum ama mng 40 dar geliyor rahatca giyemiyorum annemim yemek yerken abartma demesinede sinir oluyorum bende 38 yiymek istiyorum

kızlar benım zayıfladıgımıda farkettı herkes daha verme kotu olursun dıyorlar ama ben olmaz hedef kıloma gelıcegım dıyorum cok moral oldu bu bana yaakaydirigubbakcemile2

bende yaptirmadim bizim kizin dr iyi bir prof o zaten yaptirmadi cunku asisi olsa dahi virus bunyeyi etkiler bosuna asi bagisikligini bozar dedi hatta ingilterede rota asisi yok turkiyeye mehsus para kapisi asi maksat para tuzagi bizim dr dedi ucretli oldugunu duyunca sok olmustu bu virusun 100kiligi varmi o asi sadece 1icinmis 99icin ne onlem alicaksin dedi dr hakli bence sadece onlem al hasta insanlara yaklastirma suyunu kaynat,ellerini surekli yika herkezede boyle yaparak cocuguna yaklastir alinsalar bile birde herzaman bol sivi almasini sagla ...................................diyeti sakin birakma sana cok guveniyorum incecik olucaksiz yazin sakin ama sakin yiyerek kizginligini gecirmeye calisma daha cok yuru hirsini bundan cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…