70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın tatlılar....
dün bir denize gidelim dedik tam denizin güzel zamanı saat 15.30 da dönmek zorunda kaldıuk eşimi iş yerinden(emniyetten) çağırdılar ben zaten denize bir kere girmiştim ama çocuklara çok kötü oldu,eşimde gece 7 de anca eve gelebildi...bende o arada evi süpürdüm sildim 3 posta çamaşır dönderdim(sonuncu postayı gece koydum),çocuları yıkadım ,banyoya girmeden bari bukadar hareketin üstüne yürüme bandının kemerini 20 dk. kullandım...ama canım çıktı,denizin yorgunluğu,temizlik,çamaşır...yemek hazırlayamamıştım,eşim gelince duş aldı sonra dışarda yemeğe gittik ordanda ilçenin belediye parkında oturduk ve ben 7 aydan sonra ilk kez 2 avuç çekirdek çitledim...ama ortam çok müsaitti ve serindi,zaten çok sevmem ve aramamda,ama dün canım çekti,sadece 2 avuç götürdüm...
dün kampta kahvaltıda 1 domates,2 salatalık,1 hşlyumurta,1 küncülü poça ve çay yedim...öğlen 1 pors beşemel sosla fırınlanmış sebze graten ve 1/4göğüs şinitzel ve diyet kola içtim...akşamda dışarda 1 pors.pilavsız ekmeksiz bol yeşil salatalı adana ,1 brd.ayran yedim...gün boyuda 3 lt.su içtim...spor niyetinede denizde yüzdüm eve gelincede dip bucak temizlik yaptım,bide koşu bandının bel kemeini 20 dk.yaptım,gece yürüyüş yaptık...
yazarken bile yoruldum ve şu an hala başım ağrıyor ve bir araba dayak yemiş gibiyim...
sizlerde nevar ne yok kızlar:26:

Son düzenleme:
aşkitoooooooooooommmmmmmmmmmmm,sennnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm...
napıyon kuşum tatil çıtırım...darısı benim başıma 2 hft. kaldı 30 unda bende yolcuyum...
nasıl gidiyor memleket güzel değilmi...bu sene ilk defa bende memlekete gidemiycem ve çok özledim malatyayı...seneye gidene kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum
tatilin keyfini çıkar ve iyice relax ol gel canımcım,kilo senin için sorun değil maşallah 1 hft.da hallediyorsun kuşum öpüyorum seni

çocuklar uyanamadılar yaaaa...acıktım gidip kahvaltıyı hazırlayımda uyandırayım şehzadelerimi
bugün evdeyim eşim çalışıyor kızlar topikteyim beklerim ....ben mutfağa gidiyorum ,açık görünücem bilginiz olsun

0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | erginsena | 90 | 65.6 | 62 | 3.600 | 28 | 60 |
2 | pinktomato | 78 | 73.2 | 71.3 | 1.900 | 6.700 | 60 |
3 | triendy21 | 79.8 | 65 | 64 | 1000 | 15.800 | 62 |
4 | zerra | 77.5 | 67.3 | 66.8 | 500 | 10.700 | 58 |
5 | zeyyceyy | 75.5 | 65.5 | 65 | 500 | 10.500 | 57 |
6 | PAPATYAM | 75 | 67.6 | 67.1 | 500 | 7.900 | 60 |
7 | geregidusunuldu | 79 | 72.6 | 72.2 | 400 | 6.800 | 58 |
8 | KILAVUZ | 86 | 64.7 | 64.4 | 300 | 21.600 | 60 |
9 | yaren38 | 78.2 | 65.7 | 65.5 | 200 | 12.700 | 60 |
10 | lequim | 75 | 62.9 | 63.1 | artı200 | 11.900 | 56 |
11 | belenay | 82 | 75.8 | 76.1 | artı300 | 5.900 | 55 |
12 | _bilge_ | 74 | 59 | 59.6 | artı600 | 14.400 | 55 |

Bririncimiz erginseanyı başarılarından dolayı kutluyorum (bu ben oluyorum ekemm ehemmm)
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
esiiin arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak akzanmıştır...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir takrar tekrar kutlarım...
İsmi mavi ile yazan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım...
lequim belenay ve _bilge_ arakadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
Haftaya daha güzel bir listede görüşmek ümidiyle...
kaptan SENAA

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr günaydın deryacım aşada bitek seni görüyorum nasılsın tatlım ayy burda hayat çok yoqun geçiyor listeyi çok zor yaptım hatam olduysa affola...buraya çok bildirim yapan arkadaşlar olmuş ama özele bildirmedikelri için listede yoklar..kimse özelime gelip neden adım yok demesin..özele bildirim yapmayanlar listede yer alamazlar yeni gelenlerin dikkatine..özele bildirim yaptıktan 2 hafta sonra listeye eklenirler..
kızlar hepinizi öpüyorum yedikelrimede dikkat etmeye çalışıyorum..inşallah tatil dönüşü tekrar +6 kiloyu görmem baskülde..anaaaammm +6 kilooneçok kilo almışım şaka gibii:18::18::18:
burası soqukk yaaa hırkasız olmuyoo terleyen gelsin dubleximiz var serin serin uyursunuz elinizi çabuk tutun ama kontenjanımız sınırlıdır

haftalardır stres olduğuma değmedi...dün otele geldik.mayo bile giymicem bu sene diyodum.yağlar fışkırıyo her yerimden diyodum ama gelir gelmez bikini giydim.göbeğimide içine çektim.kalanıda beni rahatsız etmedi vallaDD....şimdi yine bikini var üstümde ama bu seferde eşim güneşe çıkarmıyo.ıstakoz gibi yanıyosun sonrada elleme canım yanıyo diyosun diyoDDD......hepinizi öpüyorum.görüşürüz:)))))

ayyyben de tartılmaktan kafayı sıyıracam

neyseki gidiyorum 2 hafta tartılmam artık

bugün sabah kalkınca tartıldım 76 çıktım
kahvaltı ve lavabo sonrasıda 77 bu kadar kilo verilir mi 79 la başladım bugün 8. gün

o ticket kartlardan bu aya kadar ben de kullandım. güzel bir şey ama benim öğlen yediğim yerde geçmediği için çok çektim. nakitten verdim hep. e kartta da bolca limit kalıyor bu sefer. yiyecek birşey alacağım zaman anca kart geçen yerden almaya çalışıyordum. bi markete gittim mi almayacağımı da alıyordum bu sefer. hele kaç kere kasada post makinesi falan bozuk çıktı, üç kere de kart geçmiyormuş kasa da öğrendim, hadi eller nakite ya da lüzumsuzları geri bırak ben de bu ay konuştum, fatura karşılığı nakitini istedim. o kart hoşuma gidiyordu ama olsun rahat ettim

en güzeli bu ama ya.. benim nerdeyse hep yediğimi yemişsin ama hiç yapmadığım sporu yapmışsın. işte bu yüzden sen 86dan 64lere düşebilirken ben 70 küsürlerden kurtulamıyorum

herkese tebrikler. veren arkadaşlara başarılarının devamını dilerim. veremeyenlere hatta alanlara alllahtan sabır diliyorum.
kaptanım komutanım sana mesajım gelmedi mi :85: yoksa kabul mu edilmedim yine de yazayım ben;

başlangıç: 77.2
geçen hafta: 72.7
bu hafta: 71.7
hedef: 55
giden: 0.5
toplam giden: 5.5
kalan: 16.7 falan

Son düzenleme:

bravo şeker. ne içiyorsan bana da söyle

hemen geliyom aşkitom ,çünkü totomdan daha bu saatte su akıyor,sanki yüzümü yıkamışımda silmemişim gibi...burda çeltik tarlaları dolu olduğu için nem tavan yapmış durumda bu saatte nem oranı 80...nefes alınmıyor,derecede 39 ama hissedilen 42 vardır...öptüm aşkım
listede güzel olmuş ellerine sağlık...
veren veremeyen herkesi öpüyorum kızlar ha gayret diyorum

kızlar ben akşam yemeğimide hazırlıyayım,sporumuda yapıp geleyim...açık konumdayım ara ara bakıcam,çok çekiştirmeyin

hiç biişey içmiyorum keten tohumu yiyordum aslında ama oda sıcaktan böceklenmiş 2 gündür onuda yemiyorum

yeşil çayıda pek sevmedim içmiyorum ama başlıycam bergamut aromaı güzel oluyomuş

bu kilolar bana gerşekçi gelmedi ama dur bakalım

bi tartım eski usül oda şüphelendiriyor

listede yokum özele msj atmıştım 2 hafta sonra mı alınacam listeye pek anlayamadım

ikizcim...malatya güzelim....naber yaaa...belki buraya hiç yazmaıdm ama hep aklıma düşüyodun gerçekten..naptı diye..hem yazmadımki gelince geçmişi okumakla zahmet etmedaha dün malatya hava durumu okuyunca aklıma geldin...
naptın?yerleştinmi?artık memelketindesin ya yalnıda değilsin diye bizi unutma haaaa:2:

offfff belim kırıldı,6 demet karalahana sardım ,sırtım mahvoldu...ama olsun oğluşlarım çok seviyor...zaten ben bu sarma işini kilo vermeye benzetiyorum ...sarması uzun ve meşakkatli yani kiloyu verme süreci gibi,ama yeme kısmı kısa ve zevkli buda kilo alma kısmı gibi
biraz sırtım dinlensinde sporumu yapayım

afiyet olsun.benimde eşim çok seviyor ama bu sene çok saramadım çok boş kalamadım belkide ondan 2ay tedavi geldim sınavlar,sporlar derken..ama annemelr varken yaptım missti misss..karadenize gelin oldum onlardan daha iyi yapıyorum.gelinmiz ben yedmiştim ama hoşuma gitmedideyince eşimde bizim hanım yapsında ye ozaman fikrin değişecek deyince aldık 6 demet bizde sardık...çok beğendiler..bende götrüdüm o arada ..çoktandır okadar dolma yeemmiştim 2 hafta hertürlü dolma yedim kilo alamdım ama vermedimde...öyle duruyorum ama reglim bitti..1kilo daha inmiş olsam 73ü görsem artıkkk....
iştahım çok çok azaldı ehm sıcaktan hemde kilo verip hafiflememin etkisinden buda iyi değil ben az yersem kilo veremem zaten az diye diyetisyen demişti bana yemen..napcam bakalım...ekstra spora başlasam artık akşam leslieyle ter attım dışaırda tempoyla yürüsem..yazın istikrarlı olamadım..şimdide kızkardeşim eşiyle gelicek,ye pişir gez,geçer belkdie o arada giderrr

sabah 10da uyandım annem sağolsun on kere aradı şu saat oldu ve yataktan yeni kaktım. canım sıkkın. zaten benim pazar günü topiğe girmem hiç hayra alamet değil. kötüyüm. daha kahvaltı yapmamıştım. bir şey de yiyesim yoktu. başıma ağrı vurdu. az önce kalktım bir kase mama yaptım. bisküvi + yarım yağlı süt + iki kaşık da kornfleks ekledim. yedim. güzel oldu. tavsiye ederim. tatlı krizinde falan iyi gelebilir. bol şekerli yağlı unlu tatlılara nazaran gayet iyi bence arada yapılır hatta kakao da eklenebilir :128:

kızlar bugünkü menümü ve sporumu yazayım,bu saat itibarıyla yemek faslımı bitirdim çok acıkırsam 1 şeftali ve accuk karpuz yerim ilerleyen saatlerde
sabah(10.30)
3 dlm.kızarmış çavdar ekm.üzeri labne peynir
2 hşl.yumurta
5 yeşil zeytin
1 kuru soğan
2 tek domates soslu biber kızartması(fırınlanmış)
çay
akşam(16.30)
5 tane karalahana sarması
spor(13.30 ile16.00 arası)
30 dk.ayakta zor ayarda eliptik bisiklet,40 dk.6.0 da yürüme bandında yürüyüş,20 dk.yürüyüş band.kemeri,yerde 50 er tane alt ve üst karın mekik,20 er taneden 1 er set yan bacak ,iç bacak ve popo hareketleri
gün boyu 3 lt. su
gün içinde ufak tefek ev işleride yapıldı ve sarma sarıldı
yeterlimi kızlar,şu an şıpır şıpır terliyorum çok sıcaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…