eline sağlık ablacım valla bu haftada 3. olmuşum yine ii geçen haftada 2.ciydim gelcek hafta 4. olcam galiba0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | erginsena | 90 | 65.6 | 62 | 3.600 | 28 | 60 |
2 | pinktomato | 78 | 73.2 | 71.3 | 1.900 | 6.700 | 60 |
3 | triendy21 | 79.8 | 65 | 64 | 1000 | 15.800 | 62 |
4 | zerra | 77.5 | 67.3 | 66.8 | 500 | 10.700 | 58 |
5 | zeyyceyy | 75.5 | 65.5 | 65 | 500 | 10.500 | 57 |
6 | PAPATYAM | 75 | 67.6 | 67.1 | 500 | 7.900 | 60 |
7 | geregidusunuldu | 79 | 72.6 | 72.2 | 400 | 6.800 | 58 |
8 | KILAVUZ | 86 | 64.7 | 64.4 | 300 | 21.600 | 60 |
9 | yaren38 | 78.2 | 65.7 | 65.5 | 200 | 12.700 | 60 |
10 | lequim | 75 | 62.9 | 63.1 | artı200 | 11.900 | 56 |
11 | belenay | 82 | 75.8 | 76.1 | artı300 | 5.900 | 55 |
12 | _bilge_ | 74 | 59 | 59.6 | artı600 | 14.400 | 55 |
Bririncimiz erginseanyı başarılarından dolayı kutluyorum (bu ben oluyorum ekemm ehemmm)
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
esiiin arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak akzanmıştır...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir takrar tekrar kutlarım...
İsmi mavi ile yazan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım...
lequim belenay ve _bilge_ arakadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
Haftaya daha güzel bir listede görüşmek ümidiyle...
kaptan SENAA
ayyyben de tartılmaktan kafayı sıyıracam
neyseki gidiyorum 2 hafta tartılmam artık
bugün sabah kalkınca tartıldım 76 çıktım
kahvaltı ve lavabo sonrasıda 77 bu kadar kilo verilir mi 79 la başladım bugün 8. gün
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyonuzz özlediniz mi beniiiiiiiii valla alışmışım sizeeeee aklımdaydınızzz ve ve süper haber hiç kilo almamışımm kocacım daha eve geldim çık bakalım tartıya dedi biraz korkuyla çıkmıştım ama bi baktı aynıyımmm gelirim gene valizimi bi boşaltıyımmm
hoşgeldin tatlım nasıl geçti tatilin valla bizde yarın çıkcaz bakalım yola inşallah eve temelli döndüğümde kilom aynı kalır hatta vermiş oliyim noluuurr
afiyet olsun.benimde eşim çok seviyor ama bu sene çok saramadım çok boş kalamadım belkide ondan 2ay tedavi geldim sınavlar,sporlar derken..ama annemelr varken yaptım missti misss..karadenize gelin oldum onlardan daha iyi yapıyorum.gelinmiz ben yedmiştim ama hoşuma gitmedideyince eşimde bizim hanım yapsında ye ozaman fikrin değişecek deyincealdık 6 demet bizde sardık...çok beğendiler..bende götrüdüm o arada ..çoktandır okadar dolma yeemmiştim 2 hafta hertürlü dolma yedim kilo alamdım ama vermedimde...öyle duruyorum ama reglim bitti..1kilo daha inmiş olsam 73ü görsem artıkkk....
iştahım çok çok azaldı ehm sıcaktan hemde kilo verip hafiflememin etkisinden buda iyi değil ben az yersem kilo veremem zaten az diye diyetisyen demişti bana yemen..napcam bakalım...ekstra spora başlasam artık akşam leslieyle ter attım dışaırda tempoyla yürüsem..yazın istikrarlı olamadım..şimdide kızkardeşim eşiyle gelicek,ye pişir gez,geçer belkdie o arada giderrr[/QUOTE
yazın hepimiz gevşedik be canım...sana özel değil yani,bir motivasyon kaybı oluyor...bende 30 dk.ayakta zor ayarda bisikletimi şimdi bitirdim,yürüme bandına geçiyordum bakayım dedim....ben sporumu bitirip geleyim ter damlıyor şu an ...öptüm canım
yok yaa yinede maaşallah sana.,spor yapabiliyosun...bende şöyle 4 -5 kilo değilde enaz 8 verseydim daha çokmu çabalardım bilmiyorum,azmim artardı herhalde..kendimi pes etmemek için tutuyorum yani,yeniden 74ün üstüne çıkmak istemiyorum ama napcam bakalım...çok ağır gittiği gibi şimdide durdu artık..ben beni anlamadım...
hayatım bol bol dinlendim sürekli masaj hamam sauna derken baya bakım oldu kardeşimle gitmiştik eşim bu sene izin yapamadı bizde kızkıza keyif yaptıkk sanada ii tatiller cnmmmm ii eğlencelerrrrr
memleketın çok güzel canım eşimle ugradık gezdık az biraz tebiiiiii lokum almadan olmaz dedık bı guzelde lokum aldık ohhhh
aşkitoooooooooooommmmmmmmmmmmm,sennnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm...
napıyon kuşum tatil çıtırım...darısı benim başıma 2 hft. kaldı 30 unda bende yolcuyum...
nasıl gidiyor memleket güzel değilmi...bu sene ilk defa bende memlekete gidemiycem ve çok özledim malatyayı...seneye gidene kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum
tatilin keyfini çıkar ve iyice relax ol gel canımcım,kilo senin için sorun değil maşallah 1 hft.da hallediyorsun kuşum öpüyorum seni
canım özelimde senin mesajın yoktu..mesaj kutum dolmuş ondan gelmemiş olabilir..okundu mesajı isterseniz sorun kalamz cnm..
o ticket kartlardan bu aya kadar ben de kullandım. güzel bir şey ama benim öğlen yediğim yerde geçmediği için çok çektim. nakitten verdim hep. e kartta da bolca limit kalıyor bu sefer. yiyecek birşey alacağım zaman anca kart geçen yerden almaya çalışıyordum. bi markete gittim mi almayacağımı da alıyordum bu sefer. hele kaç kere kasada post makinesi falan bozuk çıktı, üç kere de kart geçmiyormuş kasa da öğrendim, hadi eller nakite ya da lüzumsuzları geri bırakben de bu ay konuştum, fatura karşılığı nakitini istedim. o kart hoşuma gidiyordu ama olsun rahat ettim
en güzeli bu ama ya.. benim nerdeyse hep yediğimi yemişsin ama hiç yapmadığım sporu yapmışsın. işte bu yüzden sen 86dan 64lere düşebilirken ben 70 küsürlerden kurtulamıyorum
herkese tebrikler. veren arkadaşlara başarılarının devamını dilerim. veremeyenlere hatta alanlara alllahtan sabır diliyorum.
kaptanım komutanım sana mesajım gelmedi mi :85: yoksa kabul mu edilmedimyine de yazayım ben;
başlangıç: 77.2
geçen hafta: 72.7
bu hafta: 71.7
hedef: 55
giden: 0.5
toplam giden: 5.5
kalan: 16.7 falan
gel canımmm benimm...ne iyi olurdu valla..gezer tozar dertleşirdik..özellikle dertleşme kısmı için neler vermezdimhemen geliyom aşkitom ,çünkü totomdan daha bu saatte su akıyor,sanki yüzümü yıkamışımda silmemişim gibi...burda çeltik tarlaları dolu olduğu için nem tavan yapmış durumda bu saatte nem oranı 80...nefes alınmıyor,derecede 39 ama hissedilen 42 vardır...öptüm aşkım
listede güzel olmuş ellerine sağlık...
veren veremeyen herkesi öpüyorum kızlar ha gayret diyorum
canım 2 hafta izinliyim dediqin için liste sonuna eklemedim..haftaya listede olman lazım ama burda olmayacaksın..geldiqinde bana hatırlat listeye direk ekleyelim seni..listede yokum özele msj atmıştım 2 hafta sonra mı alınacam listeye pek anlayamadım
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyonuzz özlediniz mi beniiiiiiiii valla alışmışım sizeeeee aklımdaydınızzz ve ve süper haber hiç kilo almamışımm kocacım daha eve geldim çık bakalım tartıya dedi biraz korkuyla çıkmıştım ama bi baktı aynıyımmm gelirim gene valizimi bi boşaltıyımmm
Günaydın kızlarrr günaydın deryacım aşada bitek seni görüyorum nasılsın tatlımayy burda hayat çok yoqun geçiyor listeyi çok zor yaptım hatam olduysa affola...buraya çok bildirim yapan arkadaşlar olmuş ama özele bildirmedikelri için listede yoklar..kimse özelime gelip neden adım yok demesin..özele bildirim yapmayanlar listede yer alamazlar yeni gelenlerin dikkatine..özele bildirim yaptıktan 2 hafta sonra listeye eklenirler..
kızlar hepinizi öpüyorum yedikelrimede dikkat etmeye çalışıyorum..inşallah tatil dönüşü tekrar +6 kiloyu görmem baskülde..anaaaammm +6 kilooneçok kilo almışım şaka gibii:18::18::18:
burası soqukk yaaa hırkasız olmuyooterleyen gelsin dubleximiz var serin serin uyursunuz elinizi çabuk tutun ama kontenjanımız sınırlıdır
kızlar bugünkü menümü ve sporumu yazayım,bu saat itibarıyla yemek faslımı bitirdim çok acıkırsam 1 şeftali ve accuk karpuz yerim ilerleyen saatlerde
sabah(10.30)
3 dlm.kızarmış çavdar ekm.üzeri labne peynir
2 hşl.yumurta
5 yeşil zeytin
1 kuru soğan
2 tek domates soslu biber kızartması(fırınlanmış)
çay
akşam(16.30)
5 tane karalahana sarması
spor(13.30 ile16.00 arası)
30 dk.ayakta zor ayarda eliptik bisiklet,40 dk.6.0 da yürüme bandında yürüyüş,20 dk.yürüyüş band.kemeri,yerde 50 er tane alt ve üst karın mekik,20 er taneden 1 er set yan bacak ,iç bacak ve popo hareketleri
gün boyu 3 lt. su
gün içinde ufak tefek ev işleride yapıldı ve sarma sarıldı
yeterlimi kızlar,şu an şıpır şıpır terliyorum çok sıcaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kızlar selam..
kayıplardayım daha bugun cuma gununun gectıgı kafama dank etti..
bu haftamda misafirlerle dolu dolu gectı.. valla basımı kaldıramadım.. bu yuzden bıldırım yapmamıs oldum..
kaptan kusura bakma.. haftaya duzenımı oturtucam ınsallah.. zaten fena bozuldum gıttı.. en son 75.6 ya cıkıp 74 e ınmıstım ama sımdı kacım bılmıyorum yarın tartılıp duzeltmem lazım kendımı ay fenalıklar geldı..
ohh tam istediğim gibi..sauna süper zaten derin nefes alıyorr valla..geçen yaz 2kere durdum saunada...nerdeydizniz..havuz falanda vardır...
evet canım güzeldir bnm memleketim..kıss sadece lokummu aldınız safranbolunun simgesi küçük gece lambası evlerimiz varıdr çokta cüz-i bir fiyata satılır..ondan almadınızmı:26:
iyiyim deryacım sen nasılsın...yoqun geçiyo tatlım bugün misafirlerimiz vardı...daha yeni rahatladık..arada girmeye çalışıyorum napıyosunuz diye..bende seni öpüyorum hayatım
canım özelimde senin mesajın yoktu..mesaj kutum dolmuş ondan gelmemiş olabilir..okundu mesajı isterseniz sorun kalamz cnm..
gel canımmm benimm...ne iyi olurdu valla..gezer tozar dertleşirdik..özellikle dertleşme kısmı için neler vermezdim
canım 2 hafta izinliyim dediqin için liste sonuna eklemedim..haftaya listede olman lazım ama burda olmayacaksın..geldiqinde bana hatırlat listeye direk ekleyelim seni..
hoşgeldin canımmmmmmm benimmmmmmmnasıl geçti tatilin anlatt bakimmm....kıss biliyonmu ben safranboludayım
ohh balımmm...nerelerden geçiyorsun sen hangi tarafta tatildeydin.... bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?