70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline sağlık ablacım valla bu haftada 3. olmuşum yine ii geçen haftada 2.ciydim gelcek hafta 4. olcam galiba

canım benim hergün tartılma sende haftada bir iidir valla ben 2 hafta hergün tartıldımda noldu grmlarla gitti stresten hergün ne buya dedim ve geçen hafta 1 gün tartıldım sadece ve 1 kilo vermişim yupppiii dedim

KILAVUZCUM ya tek başınamı kaldın burda ,,bizim iznin ilk günü ve biz evde iş gördük ev topladık temizledik eşimle beraber sabah,, gelince mındar bulmayalım evi diyeeneyse işte yarın yola çıkıyoruz eşimin ailesinin yanı ilk durak orda 2gün kalıp döncekmişiz aradan çıksın diyooilk oraya gidelim dedi bende kabul ettimbol bol nohut yicez valla taze tazehadii hayırlısı gittiğim yerlerde kilo almasam bariii

ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyonuzz özlediniz mi beniiiiiiiii valla alışmışım sizeeeee aklımdaydınızzz ve ve süper haber hiç kilo almamışımm kocacım daha eve geldim çık bakalım tartıya dedi biraz korkuyla çıkmıştım ama bi baktı aynıyımmm gelirim gene valizimi bi boşaltıyımmm

hoşgeldin tatlım nasıl geçti tatilin valla bizde yarın çıkcaz bakalım yola inşallah eve temelli döndüğümde kilom aynı kalır hatta vermiş oliyim noluuurr

hoşgeldin tatlım nasıl geçti tatilin valla bizde yarın çıkcaz bakalım yola inşallah eve temelli döndüğümde kilom aynı kalır hatta vermiş oliyim noluuurr

hayatım bol bol dinlendim sürekli masaj hamam sauna derken baya bakım oldu kardeşimle gitmiştik eşim bu sene izin yapamadı bizde kızkıza keyif yaptıkk sanada ii tatiller cnmmmm ii eğlencelerrrrr

Kızlar selam..
kayıplardayım daha bugun cuma gununun gectıgı kafama dank etti..
bu haftamda misafirlerle dolu dolu gectı.. valla basımı kaldıramadım.. bu yuzden bıldırım yapmamıs oldum..
kaptan kusura bakma.. haftaya duzenımı oturtucam ınsallah.. zaten fena bozuldum gıttı.. en son 75.6 ya cıkıp 74 e ınmıstım ama sımdı kacım bılmıyorum yarın tartılıp duzeltmem lazım kendımı ay fenalıklar geldı..

hayatım bol bol dinlendim sürekli masaj hamam sauna derken baya bakım oldu kardeşimle gitmiştik eşim bu sene izin yapamadı bizde kızkıza keyif yaptıkk sanada ii tatiller cnmmmm ii eğlencelerrrrr

ohh tam istediğim gibi..sauna süper zaten derin nefes alıyorr valla..geçen yaz 2kere durdum saunada...nerdeydizniz..havuz falanda vardır...

selam millet ben geldim bugün evde değildim yine.giremedim kk ya neyse bugün yediklerim içtiklerim ve yaptığım spor vss burda :))

bu arada sabah tartıda 66.6 gördüm

2011-07-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Asfalt) 50 dak 268
[2] Yüzme (Yavaş Kulaç) 20 dak 171.52
[3] yesil cay 1 adet 0
[4] Eti Sticks Bitter Çikolata 1 ADET 49
[5] Beyaz peynir (Edirne) 30 GRAM 90.3
[6] maden suyu (250ml) 1 büyük bardak 0
[7] Çay 2 ADET 10
[8] Pişi (sodalı hamur kızart.) 1 PORSİYON 265
[9] Karpuz 50 gr 13
[10] Nektarin 1 ADET 66.5
[11] N**** (Siyahi) 30 GRAM 144.6
[12] Kuru kayısı 3 adet 54
[13] Çay 2 ADET 10
[14] Sütaş Tereyağı 5 GRAM 37
[15] pınar light karper 1 12.5 gr 20.3
[16] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
Toplam : 398.18 kal.

Son düzenleme:
memleketın çok güzel canım eşimle ugradık gezdık az biraz tebiiiiii lokum almadan olmaz dedık bı guzelde lokum aldık ohhhh

evet canım güzeldir bnm memleketim..kıss sadece lokummu aldınız safranbolunun simgesi küçük gece lambası evlerimiz varıdr çokta cüz-i bir fiyata satılır..ondan almadınızmı:26:

iyiyim deryacım sen nasılsın...yoqun geçiyo tatlım bugün misafirlerimiz vardı...daha yeni rahatladık..arada girmeye çalışıyorum napıyosunuz diye..bende seni öpüyorum hayatım

canım özelimde senin mesajın yoktu..mesaj kutum dolmuş ondan gelmemiş olabilir..okundu mesajı isterseniz sorun kalamz cnm..
gel canımmm benimm...ne iyi olurdu valla..gezer tozar dertleşirdik..özellikle dertleşme kısmı için neler vermezdim
listede yokum özele msj atmıştım 2 hafta sonra mı alınacam listeye pek anlayamadım
canım 2 hafta izinliyim dediqin için liste sonuna eklemedim..haftaya listede olman lazım ama burda olmayacaksın..geldiqinde bana hatırlat listeye direk ekleyelim seni..

hoşgeldin canımmmmmmm benimmmmmmmnasıl geçti tatilin anlatt bakimmm....kıss biliyonmu ben safranboludayım

Son düzenleme:

tebrik ederim cnm yaa ne kadar çok vermişsin ne yaptın sen bakem yemedin içmedin deli gibi spormu yaptın böle bir haftada bu kadar vermişsin maşallahhh

yetmezmi hem 5 tane karalahana ye hemde bukadar çalış...süpper...yürüme bandım olsa bende istikrarlı devam edermiydim acaba:44:yani alıpta kullanmayanlardan olurmuyumki.:44:...evde sporda pek düzen kuramadım alet olunca olurmukiii bilmiyorum...:2:
regl bitti dünden sonra azda olsa hareketim başladı allahtan iştah patlamam yok..
kalkıyımda mekik çekeyim bari göbüş azdaha erisin..eşimde tvden kalkarsa dışaır çıkacağız inşaallah..enaz 10kere izledi esaretin bedeli bende beğeniyorum ama bitmeden kalkmazbari mekik çekeyim kalkana kadar...

senaaa yazzz bana bişeyler de...gaza getir yaaaihtiyacım var sanaaaaasafranboluyu hiç görmedim çokta merak ediyorum bak gelriim yanınaaa

cnm kolay gelsin bende bu kız biyerlere kaçtı herhalde diyodum ki sen yazmışsın buraya .inşallah almamışındır cnm kolay gelsin .

Dün yediklerimi unuttum ama sporumu yazayım ->
-45 dk yürüyüş
-Parktaki her aletten 100 er tane
Artık spora başladım.Bakalım nasıl olacak.
Bugün adaya gittik.Diyet miyet hak getire Ama çok koşturdum öldüm valla heralde eritmişimdir.
Sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 dilim sucuk
domates
salatalık
çay
Öğlen:
1 dilim kek
2 susamlı kraker
Akşam:
2 köfte
1 pirozla
1 parça tavuk
2 yk piyaz
3 yk pilav
1 bardak cola

ohh tam istediğim gibi..sauna süper zaten derin nefes alıyorr valla..geçen yaz 2kere durdum saunada...nerdeydizniz..havuz falanda vardır...

kütahyadaydık cnm emet termaldeydik ilk defa böle bi otele gittim beğendim hamalar sauna havuzz yosun havuzuda çok güzeldii

saol cnmm hşbb güzeldi valla dinlendim bol bol biraz geçmişe baktım hemen sende gezmeye gitmişinn ohhh gez anacım gezzzz

ohh balımmm...nerelerden geçiyorsun sen hangi tarafta tatildeydin.... bakalım..

anlatayım canım....

ankara,aksaray,inebolu,safranbolu,bolu turumuzu tamamladık. şimdi istanbuldayız.....

karadenizi çok seviyoruz biz....

sıcakta çok pişmiyosun mis gibi ormanı denizi....

denızı güzel az tuzlu boğazına kaçınca boğulmuyosun....

hava çok fena istanbulda oturdugun yerde terlıyosun iyyyy....

kızlar güneşten acaip çillendim, kapkara oldum...yüzüm çok lekelı oldu.....ne yapıcam ben?

öneriniz var mı yardım.....!!!!!!!!!!!!!

angelıc dıye bı arkadaşın kullandığı bı formulu vardı madecassol ve be panten o işe yarar mı aceba.....???????bi de be panten 3 çeşit hangısı aceba...?

tatılde neler yaptım....sabahları açık büfe mis kahvaltı....sonra bıraz uyudum.....ölene dogru havuz ve denız sefası.......öğle yemegı.......tekrara havuz ve denız defası......akşam yemegı.....akşam canlı muzık yapan kafede......bazen tavla,bazen nargıle ve canlı müzik....zaten gece 12 de bıtiyodu ve gun bıtıyodu.....

ha bı de faytona bındım içimde uhdeydi....

evet atların o halıne sonra uzüldüm vicdanım cızladı ama son zaten bı da bınmem inş..zaten turu çok kısa yaptk hayvancaz yorulmadan hafıf tempoda hareket etti 2 kişi bındık bıde....öle işte....

kdr cım çok güzeldı tatlım.....off...özlesem mı tatılı gelelı bi hafta olmadan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…