70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

barkınım hoşgeldın canım ...

neden banlandın sen ya ?????????

ne zaman geldın ?

herkese iyi geceler,
ben hafta sonları iyice ipin ucunu kaçırmaya başladım.dün bugün hatta bi önceki gün hem geç hemde bol kalorili yedim.:47
kdr ,kılavuz siz sarmaları götürün bu arada ama az kaldı. 3gün sonra ben de bafraya gidince götürcem sarmaları...menümü hiç yazmıcam tam dayaklık çünkü.umarım önümüzdeki hafta hepimiz için heryönden güzel şeyler getirir...güzel kilolar götürür....

senacım ellerine sağlık tatildede listemizi yapmışsın.kilo veren veremeyen ,bu yola baş koyan herkesi tebrik ederim.

ismi ney mahsuru yoks ayazarsan aklımda olur...kapalı havuzu varmı ayrı bayanlara?
bende o tür tatil istiyorum hem kapalı olduğum için hemde hamam,sauna..şifanıda alıyosun hem havuzda oluyor..kütahya ve afyon aklımda olan yerler ama bu yazda nasip olmıycak gibi..eşim öğretmen ama staj öğrencilerinin takibi falan var..benim hep misaifrel geçti,1hafta temizlik...1hafta annemler geldi,1hafta eşimin ailesindeydik..
1haftadır evimdeyi,m oda hep düğün kınayla geçti..şimdide yarın akşam kızkardeşim antepten geliyor yola çıkacak eşiyle..samsund abol bol gezilcek yer var..bende şöyle amasra,kastamonu gezisi ist,yroum bakalımm

canım bafralımıydın?umaırm senin gider kiloalrın benim gitmedi takıldımmmm

iyi canım sevindim adına...gezdiğiniz yerlerdemi kaldınız..daha tatil yokmu*

emeti evet anlamışım tamam sorumu geri aldımoraya kuzende balayına gitmişti çok beğebmişti

iyi canım sevindim adına...gezdiğiniz yerlerdemi kaldınız..daha tatil yokmu*

evet canım sadece safranboluya gecerken ugradık....

tatlım dukan diyetıne başlıyorum gel sende beraber yapalım....

az önce hepsi burada dan kıtabı aldım okuyup başlıycam ....

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/384581-dukan-diyeti-1554.html

incele istersen kızlar yardımcı olur....4 gundur bunu araştırıyorum kafama yatırmaya çalışıyorum....

canım bafralımıydın?umaırm senin gider kiloalrın benim gitmedi takıldımmmm

evet canım bafralıyım. annemler bafranın bi köyünde. ben de bu sene ücretsiz izindeyim. fırsat bu fırsat gideyim dedim bayrama kadar kalıcam.sessiz sakin kafamı dinlerim inşallah diye düşünüyorum ama bu sene yeğenler filan kalabalıkmış pek mümkün olmucak sanırım...benim hamilelik ve doğum sonrası aldığım kilolar gitti.esas zor süreç benim için bundan sonrası ....kalan kilolarla 10 yıldır arkadaştık ama artık istemiyorum onları.hedefim 58 ama 60 olursam da fena olmaz..canım inşallah sen de verirsin. hem niye çizelgeni düzeltmiyorsun ki ..giden 2 kilo gibi görününce benim bile canım sıkılıyor...

bende forum takipten baktım senin yazında vardı...bilmiyorumki şimdiye kadar ne bir kitap alıdm bu konuda nede farklı şeyler denedim..okuyarak ve uygulayarak verceksem iyi tabiki.. bakıcam mutlaka..oku bakalım senn

hımm bende bafradayım desemolsun yinede ailenin yanı dinlenirsin çocuğa bakanda olur nasılsa kalabalıkmışbizde doğumda yok ama son 5 yılıon kiloları..10 kilo daha gitse bakalım..valla sudemde takılıyodu bana ama ne bileyim biraz uğraştım olmayınca bıraktım değiştiremedim yaa..herşeydede başarılı olamıyorumki napayımmm..sıkıyo beni öyle ince işler....

barkınım hoşgeldın canım ...

neden banlandın sen ya ?????????

ne zaman geldın ?

hşb cnm cumartesi akşamı geldimmm valla tam yola çkarken kaptan söledi banlandığımı uslubuu beğenmemişlerr

emeti evet anlamışım tamam sorumu geri aldımoraya kuzende balayına gitmişti çok beğebmişti

tavsiye ederim cnm gitmeni ben beğendimmm hoş bi yer dinlenmek içinn

bak seeeeennn yalancıııı ay ben hıc oyle pembe beyaz fılan yalanda soyleyemıyom yaa ılla soylıycem ıcım rahat etcek helekı bu traz seylerı takmam yani.eşin demiyomuydu ekmeği şehir dışında mı alıp geldin diye

canım ıyı kılo vermıssın tebrıkler ıse baslayınca mı boyle oldu sanırım bırakmayı düşünüyorsun hayırlısı olsun canım hakkınızda

kızlaaaaaaaar günaydın ben bı gecmısın kalanını okuyayım haftasonu hıc vaktım olmadı gırmeye

günaydın kızlar nasılsınız diye merak ettim bi arkaadaşın evindeyiz kuşadasında. tatile hızla devam ediyoruz. ben hala 62 kiloyum ama ne alıyorum ne veriyorum yediklerime her zaman dikkat edemiyorum. ama denize gir yağmurun peşinde koştur bütün gün bana acaip spor oluyor

sizleri çok özledim. yine aralarda yazmaya çalışacam. şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi

günaydın arkadaşlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorum geçmişi okuyamadım direk giriş yaptım umarım herkes iyidir ben hafta sonu cumartesi pazar yaptığım kaçamağın cemremesini çekiyorum şiş ve ağrılı bir vücut kaçamağım diyet yönünde değil tuz yönündeydi hafta sonu piknikteydik ama fazla yemedim sadece tuzu kaçırdım bişey olmaz deyip sonuç şişlik ve ağrı oldu off şu nefsime bi hakim olamadım bu şişlikle sabah tartıldım 76,9 olmuşum eh normaldir ben daha fazla bekliyordum neyse bundan sonra tuz yok diyetede devam her ne kadar veremesemde en azından fazla almam pzar günkü mönü:

sabah:
yarım simit ,domates,bir yumurta,peynir

ara:yok

öğle:
mangal yaptık tavuk ve köfte yanında közlenmiş biber yedim ekmek yemedim

ara:
fındık badem iki tanede leblebi şeker çok severim

akşam:
karpuz,dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…