ismi ney mahsuru yoks ayazarsan aklımda olur...kapalı havuzu varmı ayrı bayanlara?kütahyadaydık cnm emet termaldeydik ilk defa böle bi otele gittim beğendim hamalar sauna havuzz yosun havuzuda çok güzeldii
saol cnmm hşbb güzeldi valla dinlendim bol bol biraz geçmişe baktım hemen sende gezmeye gitmişinn ohhh gez anacım gezzzz
herkese iyi geceler,
ben hafta sonları iyice ipin ucunu kaçırmaya başladım.dün bugün hatta bi önceki gün hem geç hemde bol kalorili yedim.:47
kdr ,kılavuz siz sarmaları götürün bu arada ama az kaldı. 3gün sonra ben de bafraya gidince götürcem sarmaları...menümü hiç yazmıcam tam dayaklık çünkü.umarım önümüzdeki hafta hepimiz için heryönden güzel şeyler getirir...güzel kilolar götürür....
anlatayım canım....
ankara,aksaray,inebolu,safranbolu,bolu turumuzu tamamladık. şimdi istanbuldayız.....
karadenizi çok seviyoruz biz....
sıcakta çok pişmiyosun mis gibi ormanı denizi....
denızı güzel az tuzlu boğazına kaçınca boğulmuyosun....
hava çok fena istanbulda oturdugun yerde terlıyosun iyyyy....
kızlar güneşten acaip çillendim, kapkara oldum...yüzüm çok lekelı oldu.....ne yapıcam ben?
öneriniz var mı yardım.....!!!!!!!!!!!!!
angelıc dıye bı arkadaşın kullandığı bı formulu vardı madecassol ve be panten o işe yarar mı aceba.....???????bi de be panten 3 çeşit hangısı aceba...?
tatılde neler yaptım....sabahları açık büfe mis kahvaltı....sonra bıraz uyudum.....ölene dogru havuz ve denız sefası.......öğle yemegı.......tekrara havuz ve denız defası......akşam yemegı.....akşam canlı muzık yapan kafede......bazen tavla,bazen nargıle ve canlı müzik....zaten gece 12 de bıtiyodu ve gun bıtıyodu.....
ha bı de faytona bındım içimde uhdeydi....
evet atların o halıne sonra uzüldüm vicdanım cızladı ama son zaten bı da bınmem inş..zaten turu çok kısa yaptk hayvancaz yorulmadan hafıf tempoda hareket etti 2 kişi bındık bıde....öle işte....
kdr cım çok güzeldı tatlım.....off...özlesem mı tatılı gelelı bi hafta olmadan....
kütahyadaydık cnm emet termaldeydik ilk defa böle bi otele gittim beğendim hamalar sauna havuzz yosun havuzuda çok güzeldii
saol cnmm hşbb güzeldi valla dinlendim bol bol biraz geçmişe baktım hemen sende gezmeye gitmişinn ohhh gez anacım gezzzz
iyi canım sevindim adına...gezdiğiniz yerlerdemi kaldınız..daha tatil yokmu*
canım bafralımıydın?umaırm senin gider kiloalrın benim gitmedi takıldımmmm
evet canım sadece safranboluya gecerken ugradık....
tatlım dukan diyetıne başlıyorum gel sende beraber yapalım....
az önce hepsi burada dan kıtabı aldım okuyup başlıycam ....
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/384581-dukan-diyeti-1554.html
incele istersen kızlar yardımcı olur....4 gundur bunu araştırıyorum kafama yatırmaya çalışıyorum....
evet canım bafralıyım. annemler bafranın bi köyünde. ben de bu sene ücretsiz izindeyim. fırsat bu fırsat gideyim dedim bayrama kadar kalıcam.sessiz sakin kafamı dinlerim inşallah diye düşünüyorum ama bu sene yeğenler filan kalabalıkmış pek mümkün olmucak sanırım...benim hamilelik ve doğum sonrası aldığım kilolar gitti.esas zor süreç benim için bundan sonrası ....kalan kilolarla 10 yıldır arkadaştık ama artık istemiyorum onları.hedefim 58 ama 60 olursam da fena olmaz..canım inşallah sen de verirsin. hem niye çizelgeni düzeltmiyorsun ki ..giden 2 kilo gibi görününce benim bile canım sıkılıyor...
barkınım hoşgeldın canım ...
neden banlandın sen ya ?????????
ne zaman geldın ?
ismi ney mahsuru yoks ayazarsan aklımda olur...kapalı havuzu varmı ayrı bayanlara?
bende o tür tatil istiyorum hem kapalı olduğum için hemde hamam,sauna..şifanıda alıyosun hem havuzda oluyor..kütahya ve afyon aklımda olan yerler ama bu yazda nasip olmıycak gibi..eşim öğretmen ama staj öğrencilerinin takibi falan var..benim hep misaifrel geçti,1hafta temizlik...1hafta annemler geldi,1hafta eşimin ailesindeydik..
1haftadır evimdeyi,m oda hep düğün kınayla geçti..şimdide yarın akşam kızkardeşim antepten geliyor yola çıkacak eşiyle..samsund abol bol gezilcek yer var..bende şöyle amasra,kastamonu gezisi ist,yroum bakalımm
emeti evet anlamışım tamam sorumu geri aldımoraya kuzende balayına gitmişti çok beğebmişti
bak seeeeennn yalancıııı ay ben hıc oyle pembe beyaz fılan yalanda soyleyemıyom yaa ılla soylıycem ıcım rahat etcek helekı bu traz seylerı takmam yani.eşin demiyomuydu ekmeği şehir dışında mı alıp geldin diyezayıfken arada söylüyorum ama 70leri geçince yok zaten tahmin edemiyoda kaç olabileceğini öyle bi ölçme bilgisi yokturben diyete ilk başladığımda yürüyüşe giderdim o uyurken haberi bile olmadı 15 gün ekmek almaya çıktım falan diyodum
erginsena isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için erginsena isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
Your Message
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:73.2 kg
Bu hafta: 71.3 kg
Giden: 1.900 gr
Toplam giden: 6700 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
günaydın datlu çıtırlar nerelerdesiniz bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?