kocişim öğlene kadar uyuyoki ben 8-9 da çıkıyodum en geç 11 de evde oluyodumki nerden anlıcakbak seeeeennn yalancıııı ay ben hıc oyle pembe beyaz fılan yalanda soyleyemıyom yaa ılla soylıycem ıcım rahat etcek helekı bu traz seylerı takmam yani.eşin demiyomuydu ekmeği şehir dışında mı alıp geldin diye
kocişim öğlene kadar uyuyoki ben 8-9 da çıkıyodum en geç 11 de evde oluyodumki nerden anlıcakşimdi diyet yapıyorum desem tüm mahalle sizin sülaleye kadar herkes öğrenirdi bunun yanında hep sorularıyla beni bunaltırdı psikollojik baskıdan sorulardan bunalırım kendi kendime sadece kendimin bilmesi yeter anlıcann :82: zaten eşimde bilir tatlı şeyler istemiyosa canım kilo veririm daha öncede demiştimya daha diyetin 1 gün öncesine kadar kocaman en az 3 ay her akşam yada gece en az 3-4 ekler yiyodum en byükleirnden.nezaman tatlı ve aburcuburu kestim ondan sonra diyete başladım.
bu arada günaydıntatile çıkmaya son 2 gün kısmetse yarın akşam bodrum istikametine yola çıkıcaz çok keyifsiz olurum yolculuk öncesi yapacak biçok işim var ve yapasımda yok hala bavul yarım sayılır bugün son kalan ütüleri yapmam lazım.yaklaşık 2 ay evde olmayacağım ve bunun için eşim ben yokken giymesi için tüm kıyafetlerini ütüledim. yarın evi süpürmem toparlamam lazım aslına bakarsanız en fazla 2-3 saatlik işim var ama acayip gözümde büyüyor
barkinim sen hoşgeldintriendy sanada iyi tatiller
senacım ayıp ettim dimi büyüğüm olarak senide aramalıydım kandilde :26: sen büyüksün affedersin küçüklerini
nasıl kıydın simide:92: herkese gunaydınnnnnnnnnn :92:
gecmısı okuyup oyle yazayım dedım, bu haftasonu boş geçmemiş oku oku bıtmedıııı
ben de kahvaltımı yaptım, şimdi bı tane 5i 1 yerde cay ıcıcem, sonra adlıyeye gececegımmmm
Eki Görüntüle 226469 bu da kahvaltımdan gerıye kalanlar; aldıgım sımıt baya tombık cıktı ben de ıcını yemedımmmpencerenın onune kuslara ufalıycam şimdı onu, zıyan olmasınnnn
ilk kez gidicem bakalım nasıl olur.çokta sıcak olcak bu hafta bakalım napçazhşb cnm sanada ii tatiller ii eğlencelerrrrr bodrumun keyfini çıkarrr ben bodrumu çok severimmm benim içinde gezzzz
bende cumartesi ölçtüm kendimi şöyleki ben eskiyi cok bılmıyom ölçülerimi ama 6 mayısat ölçmüştüm ona göre yazcamaldığım dönemde oldu ama çabuk toparladım.
sen bendede hızlı kilo veriyosun bu yüzden hızlıda geri alıyosun.ve sen gerçekten fiziken şanslı insanlardansın dedimya 70 lerde benim şimdiki halim gibiydin şimdi 65 te süper olmuşsundur.evde mezura bişi varsa ölçülde gel valla merak ediyorum bazen ölçülerimizide yazıyoruz dün yazdık mesela fikir oluyor hepimiz adına.
ay evet yaa bazen 40 tam oluyor bazen 42 dar gelıyor anlamadım dün 2 tane pantalon 1 tane gömlek aldım hepsi 40 bedenbasen bazı kıyafetlerde problem oluyor.enson alışverişe gittim L benden bir mont 36 benden bi elbise M benden başka bi gece kıyafeti aldım .markalarında bi standartı yokki şimdi ben hangi bedenim 44 ten başlıyor 36 ya kadar iniyorkilo veriyoz ama nerden anlamadım gitti
bence en dogru kararı vermıssın canım sımdıden hayırlı olsunkızlar bu yazdıgım mesajla ilgili fikirleriniz için teşekkür ederim...
herkes aynı fikirde sanırım, ailem de kabul edip kendimi geliştirmemi ve gösterebileceimi söylüyo..
bende biraz dşündüm ve aylık 2000 lira net gelirim olucak ikramiyeyle, bu parayla cok rahat gecinir üstüne bide parasını basıp yüksek lisans yapabilirim.. 2 sene yüksegimi yaparken de sabrederim orda, baktım bişi olmuyo, cvimde referans olur, diplomamda yanıma kar kalırr diye düşündüm... nası fikirrr
hosgeldın canım kılo almaman güzelben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyonuzz özlediniz mi beniiiiiiiii valla alışmışım sizeeeee aklımdaydınızzz ve ve süper haber hiç kilo almamışımm kocacım daha eve geldim çık bakalım tartıya dedi biraz korkuyla çıkmıştım ama bi baktı aynıyımmm gelirim gene valizimi bi boşaltıyımmm
ve de benHerkes tatil yolunda. Çalışan köleler işte, pazartesi sendromuyla ugrasıyorMisal ben
kocişim öğlene kadar uyuyoki ben 8-9 da çıkıyodum en geç 11 de evde oluyodumki nerden anlıcakşimdi diyet yapıyorum desem tüm mahalle sizin sülaleye kadar herkes öğrenirdi bunun yanında hep sorularıyla beni bunaltırdı psikollojik baskıdan sorulardan bunalırım kendi kendime sadece kendimin bilmesi yeter anlıcann :82: zaten eşimde bilir tatlı şeyler istemiyosa canım kilo veririm daha öncede demiştimya daha diyetin 1 gün öncesine kadar kocaman en az 3 ay her akşam yada gece en az 3-4 ekler yiyodum en byükleirnden.nezaman tatlı ve aburcuburu kestim ondan sonra diyete başladım.
bu arada günaydıntatile çıkmaya son 2 gün kısmetse yarın akşam bodrum istikametine yola çıkıcaz çok keyifsiz olurum yolculuk öncesi yapacak biçok işim var ve yapasımda yok hala bavul yarım sayılır bugün son kalan ütüleri yapmam lazım.yaklaşık 2 ay evde olmayacağım ve bunun için eşim ben yokken giymesi için tüm kıyafetlerini ütüledim. yarın evi süpürmem toparlamam lazım aslına bakarsanız en fazla 2-3 saatlik işim var ama acayip gözümde büyüyor
barkinim sen hoşgeldintriendy sanada iyi tatiller
senacım ayıp ettim dimi büyüğüm olarak senide aramalıydım kandilde :26: sen büyüksün affedersin küçüklerini
günaydın kızlar nasılsınız diye merak ettim bi arkaadaşın evindeyiz kuşadasında. tatile hızla devam ediyoruz. ben hala 62 kiloyum ama ne alıyorum ne veriyorum yediklerime her zaman dikkat edemiyorum. ama denize gir yağmurun peşinde koştur bütün gün bana acaip spor oluyor
sizleri çok özledim. yine aralarda yazmaya çalışacam. şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi
nasıl kıydın simidenasıl böyle bağırsaklarını bıraktın cani kadınn
olaydıda bağırsaklarıyla yiyeydikafiyet olsun
zamanla incelirsin canım sen acele ediyosun senin tek sorunun bubende cumartesi ölçtüm kendimi şöyleki ben eskiyi cok bılmıyom ölçülerimi ama 6 mayısat ölçmüştüm ona göre yazcam
göğüs eski 100 şimdi 98
bel eski 83 şimdi 80(çok şükür biraz incelmiş nasıl olduysa)
kalça eski 103 şimdi 101
göbek eski 106 şimdi 103 (benım boyle önde yumurta göbeğim var)
benım kılomda aynı 3 aydır sadeec dün tartıldım ılk kez 67.0 gördüm yani 66 yın egöremedim ama olsun vermıs görünüyom genede ıns yürüyüşe devame dersem verıcem gibi bakalım
ay evet yaa bazen 40 tam oluyor bazen 42 dar gelıyor anlamadım dün 2 tane pantalon 1 tane gömlek aldım hepsi 40 beden
bence en dogru kararı vermıssın canım sımdıden hayırlı olsun
hosgeldın canım kılo almaman güzel
ve de ben
iyi bari o zaman anlamaz.ayy gidiyomusun yaa arada gir ok bak zaten işte vakit geçmiyo bende bayramı bekliyom tatil için gün sayıyom bakalım şimdiden iyi tatiller gez eğlen ohhh
tugba kız sanada ıyı tatıller hiç işin yok mu o resımlerle ugrasmıssın ne işine yarıyo kı hemde 2 bebişle yani vakıt buluyosun maşallah
denizcim gecen cuma adın gecmıstı duydun mu yoksa sneı görmek ne güzel arada gel yaz emi
Allah racı olsun.bu sıcakta cinnet geçirmeni engellemiş patrondenizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kulakların mı cınladı kuşummmmmmmmmmmm
çok caniyimdirrrrrr, iç dünyamı ele vermişim bu fotograflaaaama aynı zamanda da kalanalrı zıyan etmeyıp kusları besleyecek kadar da ınce ruhluyumdurr, huyum kurusun ince ruhlu caniyim ben
aay kızlar c.tesı gunu bı temızlık yapmısız kocişle sormayın, helak olduk, 3 odanın tullerını guneslıklerını yıkayıp utuledım o sıcakta ütüyle haşır neşir olmak resmen sauna etkısı gosterdııısonrada duş alıp dısarı cıktık, pızza huta gıttık, daha once denemedıysenız denemenızı tavsıye edecegım bı pızzası var, dıyettekıler ıcın, 300kusur kalorı, yulaflı ketentohumlu, tadı benım çok hoşuma gıdıyooo
5i 1 yerde cayımı ıctım şimdi, adlıyeye gıtmek ıcın toparlanıyodum kı telefonum caldı, baktım patroncagazımmmm, kendısı adlıyede şu anda, benım işimin oldugu dosya onun cantasındaydı, sen gelme ben halledeyım dedı, aa tamam dedimmm, Allah razı olsun yanı şu sıcakta adlıyeye koşturmadımm, şimdi bunun karsılıgı olarak oglen benı hacze cıkarmak ısteyebılır dıye de aklımdan gecmıyo değil haniii
Allah racı olsun.bu sıcakta cinnet geçirmeni engellemiş patron
bende miskin miskin oturuyom daha kahvaltı bilem etmedim
tüllerini hiç ütülemeseydin keşke bida hep ütülemek zorunda kalacanaslında ütülüde bi başka oluyor oda ayrı.ütülemeden asıyom ben ama uzaktan olmasada yakından belli kırışıklıkları olsun napim hiç cama doğru bakmam görmem sorun olmaz ozaman
kolay geldin valla bu sıcakta evde bunalıyor insanda sen hem işin yoruculuğu hem havanın bunaltıcılığıyla savaşıyosunya çok yorgunum ama gelin görünki yıllık izne çıkamıyorum sanki sırtımda birsürü taş varmış gibi yorgun ve bezgin hissediyorum bide regl olucam sanırım çok gerginim resmen çatıcak yer arıyorum ayyy hiç şükürdar bir kul değilim ben ya offfff nolucak bu halim
hoşgeldinarkadaşlar merhaba;
forumu uzun zamandır takip ediyorum ama henüz yeni yazıyorum.bursa da yaşıyorum.30 yaşındayım çalışıyorum.1 kızımvar 5 yaşında.geçen ay 80-89 topiğine başlayacaktım.ama ne olduysa midem bozuldu bir anda ve üç gün boyunca sürekli istifra ettim.sonra da baktım karnım iniyor biryerden başlamak lazım deyip bende dengeli beslenmek için kolları sıvadım.83 kiloydum 23 haziranda 16 temmuz cumartesi günü 79 çıktım tartıda o nedenle bu topikten başladım.bende sizlerle devam etmek isterim.
ütülü başka oluyor elbette ama işte tüller pahalıya hemyıkama hem fön yıpranmasın diye ütülemiyomben de gecen defa yıkadıgımda utulemeden astım, makınenın kolay utulmeme dıye bı programı vardı onda yıkamıstım, utulmeden de asmıstım, dedıgın gıbı zaktan bı sorun yoktu yakından goze carpıyooo ya da ben bıldıgımden benım gozume carpıyo bılemıycemama ütülenince bı farklı yaa,gozume daha ıyı gozuktu, bı de koslanın tül beyazlatıcısını aldım ondan da ekledım bu defa, yapıyorum işte kendı capımda bısılerrr şimdi en onemlısı salon tülleri guneslıklerı var ki benım salonun dı duvarı boydan boya cammmmmm onu yetıstıremedım bu haftasonu, pazar gunu de normal ütü yaptım kıyafetlerı, dolap duzelttım fılan, sonra yıne duş ve ardından dugune gıttık
kızlar ya bısı sorcam gece yataken gecelık gıyıyo musunuz, gıyıyosanız o gecelıkle kıçınız basınız acılamdan nası uyuyosunuzzz, yanı o gecelık ben de ıkı dönüşten sonra yukarı toplanıp büstıyer seklını alıyobu sıcakta ınsan ne gıycegını sapıtıyo, dun gece de cok sıcaktı ben de gecelık gıyıp yattım ama durum yıne aynıydı, gece boyu uyanıp uzerımı ceksıtırdım, o kadar abuk subuk karman corman rüya gordum ki, hanı derler ya kıcçın acıkta mı yattın dıyeee, aha da gecelık yzudnen kıçım acık yatmaktan karman corman bı duru ruya gordum, bı dınlenememısım, kafam kazan gıbı kalktım valla
her yediğimizde kilo alacaksak nefeste almayalım yavrumGünaydınlar....
Sonunda yalnız basıma kaldım... ve yeşilçayıma kavustum...
Sabah tartıldım.. kafamda 76 yı gormeye hazırladım kendımı ama 74.3 cıktım bısey anlamadım... nasıl oluyo ama almamısım oyle tahmın ettıgım gıbı..
aynı yerde sayıyorum... yesılcay ıcmeyı bırakınca belkıde sıskınlık oldu su da ıcemedım pek bu yuzden boyle hıssedıyorum galıba.. neyse ınsallah bugunden devam ederım ınsallah vermeye...
Günaydınlar....
Sonunda yalnız basıma kaldım... ve yeşilçayıma kavustum...
Sabah tartıldım.. kafamda 76 yı gormeye hazırladım kendımı ama 74.3 cıktım bısey anlamadım... nasılsa almamısım oyle tahmın ettıgım gıbı..
aynı yerde sayıyorum... yesılcay ıcmeyı bırakınca belkıde sıskınlık oldu su da ıcemedım pek bu yuzden boyle hıssedıyorum galıba.. neyse bugunden devam ederım ınsallah vermeye...
cnm al bendende o kadar bende gecelikle yatrken heryerim açılıyo hopp yukarda herşey meydanda tabi gecelik giyince uykusuz bir gece geçiiriyorum yaben de gecen defa yıkadıgımda utulemeden astım, makınenın kolay utulmeme dıye bı programı vardı onda yıkamıstım, utulmeden de asmıstım, dedıgın gıbı uzaktan bı sorun yoktu yakından goze carpıyooo ya da ben bıldıgımden benım gozume carpıyo bılemıycemama ütülenince bı farklı yaa,gozume daha ıyı gozuktu, bı de koslanın tül beyazlatıcısını aldım ondan da ekledım bu defa, yapıyorum işte kendı capımda bısılerrr
şimdi en onemlısı salon tülleri ve guneslıklerıbenım salonun dı duvarı boydan boya cammmmmm onu yetıstıremedım bu haftasonu, pazar gunu de normal ütü yaptım kıyafetlerı fılan utuledım, dolap duzelttım fılan, sonra yıne duş ve ardından dugune gıttık
kızlar ya bısı sorcam gece yatarken gecelık gıyıyo musunuz, gıyıyosanız o gecelıkle kıçınız basınız acılmadan nası uyuyosunuzzz, yanı o gecelık ben de ıkı dönüşten sonra yukarı toplanıp büstıyer seklını alıyobu sıcakta ınsan ne gıycegını sapıtıyo, dun gece de cok sıcaktı ben de gecelık gıyıp yattım ama durum yıne aynıydı, gece boyu uyanıp uzerımı cekıştırdım, o kadar abuk subuk karman corman rüya gordum ki, hanı derler ya kıçın acıkta mı yattın dıyeee, ahan da gecelık yüzunden kıçım acık yatmaktan karman corman bı süru ruya gordum, rüyamda bı oraya bı buraya gıtmekten koşuşturmaktan bı dınlenemedım, kafam kazan gıbı kalktım valla
hosgeldın canım buraya sürekli yaz rahat kılo verırsınarkadaşlar merhaba;
forumu uzun zamandır takip ediyorum ama henüz yeni yazıyorum.bursa da yaşıyorum.30 yaşındayım çalışıyorum.1 kızımvar 5 yaşında.geçen ay 80-89 topiğine başlayacaktım.ama ne olduysa midem bozuldu bir anda ve üç gün boyunca sürekli istifra ettim.sonra da baktım karnım iniyor biryerden başlamak lazım deyip bende dengeli beslenmek için kolları sıvadım.83 kiloydum 23 haziranda 16 temmuz cumartesi günü 79 çıktım tartıda o nedenle bu topikten başladım.bende sizlerle devam etmek isterim.
ben de gecen defa yıkadıgımda utulemeden astım, makınenın kolay utulmeme dıye bı programı vardı onda yıkamıstım, utulmeden de asmıstım, dedıgın gıbı uzaktan bı sorun yoktu yakından goze carpıyooo ya da ben bıldıgımden benım gozume carpıyo bılemıycemama ütülenince bı farklı yaa,gozume daha ıyı gozuktu, bı de koslanın tül beyazlatıcısını aldım ondan da ekledım bu defa, yapıyorum işte kendı capımda bısılerrr
şimdi en onemlısı salon tülleri ve guneslıklerıbenım salonun dı duvarı boydan boya cammmmmm onu yetıstıremedım bu haftasonu, pazar gunu de normal ütü yaptım kıyafetlerı fılan utuledım, dolap duzelttım fılan, sonra yıne duş ve ardından dugune gıttık
kızlar ya bısı sorcam gece yatarken gecelık gıyıyo musunuz, gıyıyosanız o gecelıkle kıçınız basınız acılmadan nası uyuyosunuzzz, yanı o gecelık ben de ıkı dönüşten sonra yukarı toplanıp büstıyer seklını alıyobu sıcakta ınsan ne gıycegını sapıtıyo, dun gece de cok sıcaktı ben de gecelık gıyıp yattım ama durum yıne aynıydı, gece boyu uyanıp uzerımı cekıştırdım, o kadar abuk subuk karman corman rüya gordum ki, hanı derler ya kıçın acıkta mı yattın dıyeee, ahan da gecelık yüzunden kıçım acık yatmaktan karman corman bı süru ruya gordum, rüyamda bı oraya bı buraya gıtmekten koşuşturmaktan bı dınlenemedım, kafam kazan gıbı kalktım valla
ya geçen gün düşündükte madem iznim yok bayramın iki günü kefgene gidelim pansiyon tutalım ilk defa gidicez de nasıl sizce oralar giden varmı pansiyonda mı kaldınız peki gittiyseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?