70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm al bendende o kadar bende gecelikle yatrken heryerim açılıyo hopp yukarda herşey meydanda tabi gecelik giyince uykusuz bir gece geçiiriyorum ya:60.

Yalnız olmadıgıma sevındım vallla ama ne bıleyım ya bu gecelıkler sonucta kadınlar ıcın , sadece uykusuz gecelerınde değil, normal gece uyurken de gıyıyolar sonucta ama nası uyuyabılıyolar duzgunce anlayamıyorummm :44: böyle pazen gecelıkler var daha yaşı buyukler ıcın, koca koca teyzeler gıyıp uyuyolar mis gıbı :26: ben mi deli yatıyorum bılemedım kiii :26:
arzu yaa bebek emzırırken gecelık daha ıyı olmaz mı, askılı bı gecelık gıy, zaten nerdeyse hersey zaten ortada ordan askıyı sıyırıver hemen emziriverırsın olmaz mııı :26:

ne bıleyım Pelin yaa aslınd aolabılırde ben rahat edemıyom zaten gıymedıgım ıcın pek alternatıfım de yok gecelık konusunda bırde ben cıplaklıgı sevmıyom ozlelıle göğüslerimden rahatsız oldugum ıcın boyel emzırıırken bıle rahtsız oluyom yanı yanımda kısme yokken bıle huyluyum bıraz ben uatnıyom kendımden heralde

Son düzenleyen: Moderatör:
mesela sütyensiz asla yatmam rahatsız oluyom ya göğüslerden boyle batmıycak bana sıkı sıkı dursunlar oyle

cerencimm ya şu evlenırken ki ikramıye olayına ben de bayıldımm, var ya evlenırken goreceksın ki ilac gıbı olcak bu ıkramıyee öyle bı ıkı maasta deil ya, 10 maaş ne demek, ben bosanıp tekrar evlenırım bunun ıcın bızım eger boyle bı sansımız olsaydı var ya, şu an kocişle kuş gıbı olurdukkkk

arzucum ya bende genelde camasırsız yatmam hıc :26: alıskanlık edinmişimmm zor oluyo bırakmak unıversıtede uzun yıllar kız yurdunda kaldım, kızlar odaya gırer gırmez amaaaaan yettı be deıp hemen sutyenlerını cıkarıp atıverırlerdi ranzalara, ben gece bıle cıkarmazdımmm

Son düzenleme:
valla öğlen olmuş..tabi sabah namazında yattım,anca 11:30 da kalktım..iyi günlerrr herkese..
bende gecelikle aynı olurum eşim için farketmez hiç bi konuda şunu giy bunugiy demedi.aşırı dağınık yattığımdan oda put gibi uyuduğundannevet en iyisi penye alt şort üst askılı...
bakarmısınzı konuya hemen daldımmmsanki millet şu kız geldinde yazsın neyle yatıyo diyoduuuu

walla bende şaştımm anammm ne bilim duymamıştım hiç daha önce
yanlış anlamamışımdır heralde demiii o heycanla felan

arada yat rahat oluyor..bırak alışkanlığı falan hey gidi eski günleriiii

akşama doğru halsizleşmeden..işlerimi yapayım çamaşır atayım makinaya...ev süpüreyim kaçgündür süprüülmedi..kızkardeşim eşiyle bu gce binecek sabaha burdalar inş...yemekte yapıcamm..arada gelirim haaa..siz açın muhabbet ben hemen dalarımmm

kdr, acaba adın kader mıydı :26: ben boyle ısımle konusmayı daha cok sevıyorummm da :26: valla süper, sabah ezanında yatıp yenı kalkmısın ama maşşalah gözlerin hemen acılmış muhabbete hızlıca bı gırıs yapmısın bak ben gece boyu kıçım açıkta yattıgım ıcın, kac saat uyumama ragmen sen kadar enerjık değilimmmm

Cerencımmm, valla umarım bı yanlıs anlasılma yoktur :26: 15 mılyar para yapıyo yanı, dugun zamanı bıldıgın ilaç bu paraaa dıyorum ya boyle ımkan bız de olsaydı su an kocişle kuş gıbı olurduk dıyeee ben de hala mılyarlardayım ya, bu parakonusunda kendımı yaslı teyzelere benzetıyorummm, hanı yenı paraya alısamazlardı da hala kuruslarla fılan konusmaya devam ederlerdı, şimdi para bırımı onalrın zamanına gerı döndü, kuruslar lıralar geldı, bu defa ben hala mılyonlar mılyarlarla konusmaya devam edıyorummm, bunu ne kadara aldın dedıklerınde 5 lıraya dıyemıyorum 5 mılyona aldım dıyorummmm

ya kızlarçok güzel rüya gördüm çoktandır görmüyordum..arada bi ya doğurduğumu ya kucağımda kendi bebeğim yada başkasını severdim..bugünde namazdan sonra yattım sabaha karşı gördüm galiaba..3aylık hamileydim,çok mutluydum elim karnımdaydı..
.bide su gördüm sırt üstü uzanmışım..akşam barkinle konuştuk ondanmı bilmiyom su gördüm...
ya da su herşeyi alıp götürecek..bilmiyorum paylaşmak istedim...v euyandım gerçekle yüzyüze geldim...adetimde dün bitti daha yeni buarada

Tüüüü tüüüüüüüü nazarrr değmesinn.. Şansın açılmış inş. hakkında hayırlısı olur şekerim. Senin adına çok sevindim. Ah bi firma da beni bu işyerimden kurtarsaaaa :2:

yok kaderdeğil..ya oturduğum yerden bahsettim ya simimi versem olmaz şimdi..yeri geliyor yazdığımzı şeyler oluyor nolur nolmaz..özelden yazayımk çok merak ettiysen ama burda yazmıycan haaaya enerjiğim evet yapım öyle aslında önceden uykudan kalınc akeyifsiz,suratszı olurdum evlendim..eşim benden beter banada değişkilik geldi şimdi keyifle başlıyom güne napıyım yoksa sabahları evde kavga çıkar ikimzide :18:böyle olursak..

Bugün hiç bişey yiyesim yok nedense her regl dönemi ayrı geçiyor bazen ne bulursam sokuyorum gırtlağıma bazen de böyle pek bişey yiyesim olmuyor. Sabah 1 avuç kiraz yedim roaccutane kullanıyorum hapımı içtim. Bu hapı kullanan varsa bilir kas ağrısı ve depresyon etkisi oluyor. Bu ay nedense çok yan etkisini gördüm. Öğlen içinde evden kıvırcık, domates, peynir getirmiştim. Şirketin yemekleri kötü de Bi iki çatal aldım gerisi çöpe :) Saat 6 olsa da gitsem..

Son düzenleme:

inşalla hayırlı haberlere vesiledir canımmmm gordugun ruyalar bak sen şortunu gıyıp yattıgın ıcın ne guzel ruyalar goruyosun , bense kıcı acık yattıgım ıcın bı o yana bı bu yana kosturyorum, bırılerı kacırılıyo, bı yerlerde calısıyorum, havuzdan su cekıyorum hem de sapkayla, bı suru ınsan kalabalık ses gurultuuuu sonrada uyudugum uykudan bısı anlamıyorum tabı, sabah bı kalkıyorum kafam kazan gıbı olmuşşş

ama gecen gece kocişle bıraz nane lımon uyuduk, gıcık ettık bırbırımızı, sonra sabah koçiş bı kalktı, amanın bı sevgı gosterılerı bı sarılmalar, öpmeler, hayırdır dedm, cok guzel ruyalar gormus, ruyasında ıkı cocugumuz varmış, buyugu kız, kucugu erkek, buyuk kız yenı dillenmiş, baba baba diye peşinde koşuyomuş, sureklı kucagında sarılıyolarmıs, öpüyolarmış fılan, cok tatlılarmışşşşşş baktım benım koca rüyanın etkısıyle uçmuşşşşş aay dıyo ruyası bıle ınsanı boyle mutlu edebılıyosa gercegını dusunemıyorummmm, cocuk yapalım dıyoooo
Allah ısteyen herkese saglıklı, vatana mıllete, ailesine hayırlı evlatlar versın inşallah

yokn giysini kerametinden değil o..bazen görüyorum ya böyle tam hatırldağıım rüyaları...kaçmalar,kaçırılmalar insnaı çok daraltıyor sorma rüyada..
eşininde rüyası hayra çıksın inşaallah..adam rüyasından bile hoşlanmış..olmayınca bende öyle kucağımda bebek görüyorum seviyorum kokluyorum uyandığımda çok üzülüyorumm:2:..eşinde baya film gibi rüya görmüş maaşallah..adamcağızı üzme sen iste rabbimde verrii inş..sağlıklı hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…