hosgeldın canım buraya sürekli yaz rahat kılo verırsın
hoşbuldum şimdilik iyi gidiyor kilo verme işi bakalım nasıl olucak.sizlerle daha kolay olur eminim :)
cnm al bendende o kadar bende gecelikle yatrken heryerim açılıyo hopp yukarda herşey meydanda tabi gecelik giyince uykusuz bir gece geçiiriyorum ya:60.
hosgeldın canım buraya sürekli yaz rahat kılo verırsın
ay kız allah ıyılıgını versın ne gzüel anlatıyon bende gıyemıyom gecelık aynı dediğin gibi oluyo o yüzden hiç giyme daha iyicok sıcaklarda atlet sort tarzı gecelikler var ben onlardan gıyıyodum su an en ınce ne varsa onu gıyıyom işte birde gecelik gıysem ben gece cocugu emzırmeye kalktıgım ıcın o acıdan da zor olur taa alttan kaldır onu filan aslıdna eşim giy der hep ama ben giymiyom haha
aşk, iş, kiloooooooooooohersey yolunda, oooooooh canım benımmmmmmmmmmmmm
inşallah hersey gonlunden gectıgı gıbı olurrrr
Yalnız olmadıgıma sevındım valllaama ne bıleyım ya bu gecelıkler sonucta kadınlar ıcın , sadece uykusuz gecelerınde değil, normal gece uyurken de gıyıyolar sonucta ama nası uyuyabılıyolar duzgunce anlayamıyorummm :44: böyle pazen gecelıkler var daha yaşı buyukler ıcın, koca koca teyzeler gıyıp uyuyolar mis gıbı :26: ben mi deli yatıyorum bılemedım kiii :26:
arzu yaa bebek emzırırken gecelık daha ıyı olmaz mı, askılı bı gecelık gıy, zaten nerdeyse hersey zaten ortada ordan askıyı sıyırıver hemen emziriverırsın olmaz mııı :26:
cerencimm ya şu evlenırken ki ikramıye olayına ben de bayıldımm, var ya evlenırken goreceksın ki ilac gıbı olcak bu ıkramıyeeöyle bı ıkı maasta deil ya, 10 maaş ne demek, ben bosanıp tekrar evlenırım bunun ıcın bızım eger boyle bı sansımız olsaydı var ya, şu an kocişle kuş gıbı olurdukkkk
arzucum ya bende genelde camasırsız yatmam hıc :26: alıskanlık edinmişimmm zor oluyo bırakmakunıversıtede uzun yıllar kız yurdunda kaldım, kızlar odaya gırer gırmez amaaaaan yettı be deıp hemen sutyenlerını cıkarıp atıverırlerdi ranzalara, ben gece bıle cıkarmazdımmm
cerencimm ya şu evlenırken ki ikramıye olayına ben de bayıldımm, var ya evlenırken goreceksın ki ilac gıbı olcak bu ıkramıyeeöyle bı ıkı maasta deil ya, 10 maaş ne demek, ben bosanıp tekrar evlenırım bunun ıcın bızım eger boyle bı sansımız olsaydı var ya, şu an kocişle kuş gıbı olurdukkkk
arzucum ya bende genelde camasırsız yatmam hıc :26: alıskanlık edinmişimmm zor oluyo bırakmakunıversıtede uzun yıllar kız yurdunda kaldım, kızlar odaya gırer gırmez amaaaaan yettı be deıp hemen sutyenlerını cıkarıp atıverırlerdi ranzalara, ben gece bıle cıkarmazdımmm
Günaydın kısçelerr :)
Sabah izin aldım işten, 4levente gittim işbankasıyla 2.görüşmemi yaptım geldim :)
Görüşmem olumlu geçti, 3. Bi görüşme daha var, işbankasının genel müdürüyle görüşcekmişim, haber belkliyorum gün ve saat için..
Özlük haklarımı da ögrendim :)
1450 tl net maaş yılda 16 kere maaş alıcam, 3 ayda bir çift olcakk, aylığa vurunca 1935 tl gibi bi rakam yapıo oh mis( şu anki maaşımın %93 fazlası )
Anadolu sigortadan özel sağlık sigortam olucak, SSK’nın haricinde Anadolu sigortadan bireysel emeklilik ödememi yapıcaklar, günlük 13 tl multinet yemek kartı, bide en önemlisi servis imkanım olceek
Haa bide evlilik durumunda 10 maaş ikramiye weriyolarmış, evlenesim geldi wallaahh
Ayrıca görüşmeyi yaptıgım kişi sadece servis görevlisinin izinli felan oldugu gibi durumlarda bayan olarak sizden beklenir ikram durumları didi, bende o zmn tmmdır yaaa dert etme dedim
Şaka bi yana insallah olur kızlar yaaa dua edin banaaa yüzdüm yüzdüm kuyrugna geldiiiim :)
Buarada bu sabah tartıda 61,9u gördüüüm, son 6 senemde ilk defa 61 rakamını gördüm tartıdaaaa, cok mutluyummm cok
kdr, acaba adın kader mıydı :26: ben boyle ısımle konusmayı daha cok sevıyorummm da :26: valla süper, sabah ezanında yatıp yenı kalkmısın ama maşşalah gözlerin hemen acılmış muhabbete hızlıca bı gırıs yapmısınbak ben gece boyu kıçım açıkta yattıgım ıcın, kac saat uyumama ragmen sen kadar enerjık değilimmmm
Cerencımmm, valla umarım bı yanlıs anlasılma yoktur :26: 15 mılyar para yapıyo yanı, dugun zamanı bıldıgın ilaç bu paraaadıyorum ya boyle ımkan bız de olsaydı su an kocişle kuş gıbı olurduk dıyeee ben de hala mılyarlardayım ya, bu parakonusunda kendımı yaslı teyzelere benzetıyorummm, hanı yenı paraya alısamazlardı da hala kuruslarla fılan konusmaya devam ederlerdı, şimdi para bırımı onalrın zamanına gerı döndü, kuruslar lıralar geldı, bu defa ben hala mılyonlar mılyarlarla konusmaya devam edıyorummm, bunu ne kadara aldın dedıklerınde 5 lıraya dıyemıyorum 5 mılyona aldım dıyorummmm
ya kızlarçok güzel rüya gördüm çoktandır görmüyordum..arada bi ya doğurduğumu ya kucağımda kendi bebeğim yada başkasını severdim..bugünde namazdan sonra yattım sabaha karşı gördüm galiaba..3aylık hamileydim,çok mutluydum elim karnımdaydı..
.bide su gördüm sırt üstü uzanmışım..akşam barkinle konuştuk ondanmı bilmiyom su gördüm...
ya da su herşeyi alıp götürecek..bilmiyorum paylaşmak istedim...v euyandım gerçekle yüzyüze geldim...adetimde dün bitti daha yeni buarada
inşalla hayırlı haberlere vesiledir canımmmm gordugun ruyalarbak sen şortunu gıyıp yattıgın ıcın ne guzel ruyalar goruyosun , bense kıcı acık yattıgım ıcın bı o yana bı bu yana kosturyorum, bırılerı kacırılıyo, bı yerlerde calısıyorum, havuzdan su cekıyorum hem de sapkayla, bı suru ınsan kalabalık ses gurultuuuu sonrada uyudugum uykudan bısı anlamıyorum tabı, sabah bı kalkıyorum kafam kazan gıbı olmuşşş
ama gecen gece kocişle bıraz nane lımon uyuduk, gıcık ettık bırbırımızı, sonra sabah koçiş bı kalktı, amanın bı sevgı gosterılerı bı sarılmalar, öpmeler, hayırdır dedm, cok guzel ruyalar gormus, ruyasında ıkı cocugumuz varmış, buyugu kız, kucugu erkek, buyuk kız yenı dillenmiş, baba baba diye peşinde koşuyomuş, sureklı kucagında sarılıyolarmıs, öpüyolarmış fılan, cok tatlılarmışşşşşşbaktım benım koca rüyanın etkısıyle uçmuşşşşş aay dıyo ruyası bıle ınsanı boyle mutlu edebılıyosa gercegını dusunemıyorummmm, cocuk yapalım dıyoooo
Allah ısteyen herkese saglıklı, vatana mıllete, ailesine hayırlı evlatlar versın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?