Tüüüü tüüüüüüüü nazarrr değmesinn..Şansın açılmış inş. hakkında hayırlısı olur şekerim. Senin adına çok sevindim. Ah bi firma da beni bu işyerimden kurtarsaaaa :2:
menüleriiiim
15.07.2011 Cuma ( 63,1 ) artı 100 gr
Kalkınca
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
Kahvaltı
1 tane kepekli yağsız karışık tost
Öğlen
Avuçiçi kadar tavuk sarma
2 yk yogurt
2 yk yağsız salata
2 yk patates püresi
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çaybardağı yagsız süt
16.07.2011 Cumartesi ( 62,5 ) eksi 600 gr
Sabah
1,5 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmekle yapılmış tost
1 dilim kepekli ekmek üzerine tahin pekmez
Form çayı
Öğlen
1,5 tane tavuk pirzola ( mangalda)
2 kk közlenmiş sucuk
3 yk köz patlıcan salatası
1 tane közlenmiş domates
2 dilim beyaz ekmek
Ara
1 tane danone muzlu puding :)
10 adet üzüm
Akşam
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
17.07.2011 Pazar ( 62,0 ) eksi 500 gr
Sabah
4 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt
Öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
5 tane tavuk nugget ızgara
1 tane domates
2 yk yağsız yogurt
Ara
1 tane çilekli danone puding
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt
Saat 8 civarı, kanıma giren bir sevgili ve 1/3 dürüm adanaD
bunca yemeye bu sabahta, 61,9 cıktım oh miss
menüleriiiim
Kalkınca
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
Kahvaltı
Öğlen
2 yk yogurt
2 yk yağsız salata
2 yk patates püresi
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çaybardağı yagsız süt
Sabah
Form çayı
Öğlen
2 kk közlenmiş sucuk
1 tane közlenmiş domates
2 dilim beyaz ekmek
Ara
10 adet üzüm
Akşam
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
Sabah
4 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt
Öğlen
1 tane domates
2 yk yağsız yogurt
Ara
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt
arkadaşlarım nasılsınız
öğlen tatilinde kaçamak gireyimdedim
benim işler çok yoğun valla akşama kadar kafam şişiyo
bide bişey sormam lazım size
işten akşam 7 buçuk 8 gibi çıkıyorum eve gidince yemek yemek istemiyorum meyveyle idare etsem olmaz mı
yada müsli falan yesem
bi akıl verin bana
arkadaşlar merhaba;
forumu uzun zamandır takip ediyorum ama henüz yeni yazıyorum.bursa da yaşıyorum.30 yaşındayım çalışıyorum.1 kızımvar 5 yaşında.geçen ay 80-89 topiğine başlayacaktım.ama ne olduysa midem bozuldu bir anda ve üç gün boyunca sürekli istifra ettim.sonra da baktım karnım iniyor biryerden başlamak lazım deyip bende dengeli beslenmek için kolları sıvadım.83 kiloydum 23 haziranda 16 temmuz cumartesi günü 79 çıktım tartıda o nedenle bu topikten başladım.bende sizlerle devam etmek isterim.
kızlar ya bısı sorcam gece yatarken gecelık gıyıyo musunuz, gıyıyosanız o gecelıkle kıçınız basınız acılmadan nası uyuyosunuzzz, yanı o gecelık ben de ıkı dönüşten sonra yukarı toplanıp büstıyer seklını alıyobu sıcakta ınsan ne gıycegını sapıtıyo, dun gece de cok sıcaktı ben de gecelık gıyıp yattım ama durum yıne aynıydı, gece boyu uyanıp uzerımı cekıştırdım, o kadar abuk subuk karman corman rüya gordum ki, hanı derler ya kıçın acıkta mı yattın dıyeee, ahan da gecelık yüzunden kıçım acık yatmaktan karman corman bı süru ruya gordum, rüyamda bı oraya bı buraya gıtmekten koşuşturmaktan bı dınlenemedım, kafam kazan gıbı kalktım valla
Günaydın kısçelerr :)
Sabah izin aldım işten, 4levente gittim işbankasıyla 2.görüşmemi yaptım geldim :)
Görüşmem olumlu geçti, 3. Bi görüşme daha var, işbankasının genel müdürüyle görüşcekmişim, haber belkliyorum gün ve saat için..
Özlük haklarımı da ögrendim :)
1450 tl net maaş yılda 16 kere maaş alıcam, 3 ayda bir çift olcakk, aylığa vurunca 1935 tl gibi bi rakam yapıo oh mis( şu anki maaşımın %93 fazlası )
Anadolu sigortadan özel sağlık sigortam olucak, SSK’nın haricinde Anadolu sigortadan bireysel emeklilik ödememi yapıcaklar, günlük 13 tl multinet yemek kartı, bide en önemlisi servis imkanım olceek
Haa bide evlilik durumunda 10 maaş ikramiye weriyolarmış, evlenesim geldi wallaahh
Ayrıca görüşmeyi yaptıgım kişi sadece servis görevlisinin izinli felan oldugu gibi durumlarda bayan olarak sizden beklenir ikram durumları didi, bende o zmn tmmdır yaaa dert etme dedim
Şaka bi yana insallah olur kızlar yaaa dua edin banaaa yüzdüm yüzdüm kuyrugna geldiiiim :)
Buarada bu sabah tartıda 61,9u gördüüüm, son 6 senemde ilk defa 61 rakamını gördüm tartıdaaaa, cok mutluyummm cok
menüleriiiim
Kalkınca
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
Kahvaltı
Öğlen
2 yk yogurt
2 yk yağsız salata
2 yk patates püresi
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çaybardağı yagsız süt
Sabah
Form çayı
Öğlen
2 kk közlenmiş sucuk
1 tane közlenmiş domates
2 dilim beyaz ekmek
Ara
10 adet üzüm
Akşam
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
Sabah
4 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt
Öğlen
1 tane domates
2 yk yağsız yogurt
Ara
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt
böcüküm ben daha başlamadım ama destek veren çok ysonuçlar yapanlar için muhteşem...bende forum takipten baktım senin yazında vardı...bilmiyorumki şimdiye kadar ne bir kitap alıdm bu konuda nede farklı şeyler denedim..okuyarak ve uygulayarak verceksem iyi tabiki.. bakıcam mutlaka..oku bakalım senn
isabet olmuş sen yokken banın bitmişhşb cnm cumartesi akşamı geldimmm valla tam yola çkarken kaptan söledi banlandığımı uslubuu beğenmemişlerr
tavsiye ederim cnm gitmeni ben beğendimmm hoş bi yer dinlenmek içinn
hoşgeldin böcuk ıyı tatıllergünaydın kızlar nasılsınız diye merak ettim bi arkaadaşın evindeyiz kuşadasında. tatile hızla devam ediyoruz. ben hala 62 kiloyum ama ne alıyorum ne veriyorum yediklerime her zaman dikkat edemiyorum. ama denize gir yağmurun peşinde koştur bütün gün bana acaip spor oluyor
sizleri çok özledim. yine aralarda yazmaya çalışacam. şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi
yazı puntonu begendım....günaydın arkadaşlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorum geçmişi okuyamadım direk giriş yaptım umarım herkes iyidir ben hafta sonu cumartesi pazar yaptığım kaçamağın cemremesini çekiyorum şiş ve ağrılı bir vücut kaçamağım diyet yönünde değil tuz yönündeydi hafta sonu piknikteydik ama fazla yemedim sadece tuzu kaçırdım bişey olmaz deyip sonuç şişlik ve ağrı oldu off şu nefsime bi hakim olamadım bu şişlikle sabah tartıldım 76,9 olmuşum eh normaldir ben daha fazla bekliyordum neyse bundan sonra tuz yok diyetede devam her ne kadar veremesemde en azından fazla almam pzar günkü mönü:
sabah:
yarım simit ,domates,bir yumurta,peynir
ara:yok
öğle:
mangal yaptık tavuk ve köfte yanında közlenmiş biber yedim ekmek yemedim
ara:
fındık badem iki tanede leblebi şeker çok severim
akşam:
karpuz,dondurma
böcüküm ben daha başlamadım ama destek veren çok ysonuçlar yapanlar için muhteşem...
ıkı ılerı bı gerı olmasından sıkıldım artık....
son noktayı koymak istiyorum zamanımda sabrım da kalmadı....
yapılabılecek ılk adım bı kaç bişey var sanırım
1. kıtabı almak
2. yulaf kepeği almak
3.şekersiz yapamayanlar için splenda almak
bunların 3 u de nette satılıyo zaten ben 1. yı halltım daha gelmedı de sıra diğerlerınde onları da bakalım avm lerden mı eczaneden mı netten mı nerden temin edicem bilmiyorum....
isabet olmuş sen yokken banın bitmiş
hoşgeldin böcuk ıyı tatıller
yazı puntonu begendım....
canım bu kadar yemeye dıyosun da ben fazladan bısıcık goremedım vallaaaksam yemekelrınde yıne nesfıte dönmüşsün sennnn, kılocukların nıye tıkırında gıttıgı anlasıldıııı keske ben de yıeybılsem ama tadından nefret edıyorum, mıdemı bulandırıyo ne sutle ne yogurtla yıyebılıyorum
aksam yemeklerıden once bazen tartılıyorummm, gün içi olmasına ragmen genelde hep eksılerdeyım ama gelın gorunkı aksam yemek yıyoruz, sonra işte sabaha yıne artılar, akşam yemekelrımı ya cok hafıf gecırcem boyle nesfıtlerle muslılerle - ki yıyemıyorum , ya da erkenden kapatacam -ki en erken 8 oluyo bızdee:26:
herkes haftasonu kacamak yapıyo, benımde aksam yemeklerım h.sonları erken oldugu ıcın eksılere anca ozmnları ınebılıyorum rahatca
wwoooww yavru süpersin valla
iyice kaptın sen bu işi
merhaba kızlar
hoşgeldin hemşohadi hep birlikte kilo vermeye devam edelim
söyleyim de çatlaben pek üsturuplu yatıyorum ters de yatsam düz de yatsam yan da yatsam en fazla popoma kadar açılıyor
:129::129: çok iyi valla adına sevindim. 10 maaş süper hakkatten ya otur da henüz evlenmediğine dua eton maaş ikramiye ne demek ya sen işbankasına gittine emin misin? esra erolla izdivaç şubesi falan olmasın yok yani onların bile böylesine hayır işleyeceğini sanmam çok iyi ya kafayı yicem ben de tam çeyiz derdine düştüm cıbıl cıbılım aklımda hep hesap yapıyorum ama boşa yoruyormuşum kafamı. bir şekilde işbanka gireyim ben. ne iş olsa yaparım abi derim valla hayırlısı olsun diyeceğim ama bundan hayırlısı var mıdır bilmem ki
ben de diyordum niyenkine yavaş kilo veriyorum diye :44: meğer lequnun üç katı yiyormuşum şimdi anladım :125:
inşalla hayırlı haberlere vesiledir canımmmm gordugun ruyalarbak sen şortunu gıyıp yattıgın ıcın ne guzel ruyalar goruyosun , bense kıcı acık yattıgım ıcın bı o yana bı bu yana kosturyorum, bırılerı kacırılıyo, bı yerlerde calısıyorum, havuzdan su cekıyorum hem de sapkayla, bı suru ınsan kalabalık ses gurultuuuu sonrada uyudugum uykudan bısı anlamıyorum tabı, sabah bı kalkıyorum kafam kazan gıbı olmuşşş
ama gecen gece kocişle bıraz nane lımon uyuduk, gıcık ettık bırbırımızı, sonra sabah koçiş bı kalktı, amanın bı sevgı gosterılerı bı sarılmalar, öpmeler, hayırdır dedm, cok guzel ruyalar gormus, ruyasında ıkı cocugumuz varmış, buyugu kız, kucugu erkek, buyuk kız yenı dillenmiş, baba baba diye peşinde koşuyomuş, sureklı kucagında sarılıyolarmıs, öpüyolarmış fılan, cok tatlılarmışşşşşşbaktım benım koca rüyanın etkısıyle uçmuşşşşş aay dıyo ruyası bıle ınsanı boyle mutlu edebılıyosa gercegını dusunemıyorummmm, cocuk yapalım dıyoooo
Allah ısteyen herkese saglıklı, vatana mıllete, ailesine hayırlı evlatlar versın inşallah
her yediğimizde kilo alacaksak nefeste almayalım yavrumdüzenli ve yeteri kadar yediysen kilo almazsın.kilo alman için ekstra kalorili ağır şeyler ve bunları geç vakitte tüketmen gerekir.normal düzenli sabah öyle akşam menüleriyle çokta aşırıya kaçmadıysan ve ekstra özel bir durum yoksa ya yerinde sayarsın yada bikaç yüz gr verirsin
haydı gecmıs olsun canımmmmm
ya sen kılo fılan almazsın zaten, kandırma bızıalt tarafı aksam yemeklerın 5ten 6ya kaymıstır sen de panık olmussundurrr
canım hayırdırrr :26::26::26:
haha hayırlı olsun bebem...
gel beraber yapalım hamiş topiği açalım kdr ı de green ı de alalım belkı kaptan da gelır ustalık eserını yapar
sempatikkkk in dıkkatıne
canım ya eşin bkm mutfaktakı çok güzel hareketler bunlar dakı murat varya ona çok benzıyo .........
baksanahttp://1.bp.blogspot.com/_6MGib9Ox36I/SJ4o2uOK_1I/AAAAAAAAAr8/myUApl80y1o/S240/f_murateken.jpg
bi de burda varhttp://yasamoykusu.com/images/person/orjinal/Murat_Eken4_yasamoykusu.jpg
kızlarrr sanırım boşanıyorummmm kararımı verdim gibi sizle dertleşmek istedim daha annemlere sölemedim kayınvalideme söledim akşam çağırdım konuştumm off ne zor bişeyy yüreğime boğazıma yumruk gibi bişey oturdu kalkmıyoooo oğlum çok etkileniyo ne yapcam bilemiyorummm
canım etraflıca düşün ani karar verme....ani karar versek hepimiz belkıde 10 kere boşanmıştık....çünkü insan her kavgada hemen ilk akla gelen boşanmak oluyo...
sonra sakın kafayla düşününce mantıksız olduğunu anlıyo....
bak sana süper bi fikir.....bı tane kişisel gelişim dergisi....2-3 saatını alır belkı ama fıkrını çok etkılıycek olumlu yönde inan.....
ben adamın semınerıne gıtmıştım evlilikle ilgili çok hoştu....kalıcı çözümler öneriler....doyurucu ablatımlar....hemen bi gazete bayı yada büfeden temın edebılirsin ya da netten uşlaşabılırsın bence bu dergıyı okumadan karar verme :....
evlilik ilişkı üzerine özel sayıları felan da mevcut......her konu var içinde başarı vs....
inan psikolojım altüst olduğunda bana ilaç gibi gelir bu dergi.....
1 sayı al oku begenmezsen......
en fazla 7tl ve 3 saatın zayı olur en fazla .....kaybedeceğin bişey yok....ama çok şey kazanabilirsin....
ama kalıcı çözum elde edersen....belkıde oğlun senın eşinin hayatı kurtulur....inşallah da öyle olur....hakkınızla enb hayırlısı olsun....(amin)
çunku çok duydum bunu okuyup 18-20 belkı daha fazla yıllık evliliklerın kurtuldugu......insanların uçurumun kenarından döndüğünü...
sonn zamanlarda alıp okumayın ihmal etttim ama sana ilaç olur bence ....fikir veriri mutlaka oku canım....
genç beyin dergisihttp://www.gencbeyin.org/
2 gun önce yegenımde eşiyle evi ayırdı eşyaları felan....ama damadı süründürmek için boşanmıycak ayrı yaşıycak nikahı vermıycek yalvartacak ....
ama onların çocugu yoktu o yüzden daha kolay oldu....ama yegenım biraz farklı biridir o yüzden inan sana tavsiyede bulunduğum gibi ona bulunamam...burnunun dikine gider....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?