70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tüüüü tüüüüüüüü nazarrr değmesinn.. Şansın açılmış inş. hakkında hayırlısı olur şekerim. Senin adına çok sevindim. Ah bi firma da beni bu işyerimden kurtarsaaaa :2:

ayyy bi kesinleşmedi henüz, bi kesinleşsin hepinize salata ısmarlıcaam
allah seninde gönlüne göre wersin bebişim insallah :)

menüleriiiim

15.07.2011 Cuma ( 63,1 ) artı 100 gr
Kalkınca
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
Kahvaltı
1 tane kepekli yağsız karışık tost

Öğlen
Avuçiçi kadar tavuk sarma
2 yk yogurt
2 yk yağsız salata
2 yk patates püresi
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çaybardağı yagsız süt

16.07.2011 Cumartesi ( 62,5 ) eksi 600 gr
Sabah
1,5 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmekle yapılmış tost
1 dilim kepekli ekmek üzerine tahin pekmez
Form çayı

Öğlen
1,5 tane tavuk pirzola ( mangalda )
2 kk közlenmiş sucuk
3 yk köz patlıcan salatası
1 tane közlenmiş domates
2 dilim beyaz ekmek

Ara
1 tane danone muzlu puding :)
10 adet üzüm

Akşam
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt

17.07.2011 Pazar ( 62,0 ) eksi 500 gr

Sabah
4 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt

Öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
5 tane tavuk nugget ızgara
1 tane domates
2 yk yağsız yogurt

Ara
1 tane çilekli danone puding

Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt

Saat 8 civarı, kanıma giren bir sevgili ve 1/3 dürüm adana D

bunca yemeye bu sabahta, 61,9 cıktım oh miss

canım bu kadar yemeye dıyosun da ben fazladan bısıcık goremedım vallaa aksam yemekelrınde yıne nesfıte dönmüşsün sennnn, kılocukların nıye tıkırında gıttıgı anlasıldıııı keske ben de yıeybılsem ama tadından nefret edıyorum, mıdemı bulandırıyo ne sutle ne yogurtla yıyebılıyorum
aksam yemeklerıden once bazen tartılıyorummm, gün içi olmasına ragmen genelde hep eksılerdeyım ama gelın gorunkı aksam yemek yıyoruz, sonra işte sabaha yıne artılar, akşam yemekelrımı ya cok hafıf gecırcem boyle nesfıtlerle muslılerle - ki yıyemıyorum , ya da erkenden kapatacam -ki en erken 8 oluyo bızdee:26:
herkes haftasonu kacamak yapıyo, benımde aksam yemeklerım h.sonları erken oldugu ıcın eksılere anca ozmnları ınebılıyorum rahatca

Son düzenleme:
arkadaşlarım nasılsınız
öğlen tatilinde kaçamak gireyimdedim
benim işler çok yoğun valla akşama kadar kafam şişiyo

bide bişey sormam lazım size
işten akşam 7 buçuk 8 gibi çıkıyorum eve gidince yemek yemek istemiyorum meyveyle idare etsem olmaz mı
yada müsli falan yesem
bi akıl verin bana

wwoooww yavru süpersin valla
iyice kaptın sen bu işi

aay canım daha ne ıstıyosunnnn, yanı canın eve gıdınce yemek yemek ıstemıyosaaaa daha guzel ne varrrr keske bende de aynı durum olsa
yıyebılıyosan müsli ye bence canım, kucuk aperatıf kozlenmış bıberler, patlıcan, kucuk kase salata yogurt, muslı fılan ıdare eder zaten senııııı
valla aynı duurmun darısı basıma dıyorummmm
işinden de memnunsundur ınşşşş, hayırlı olsun tekrardannnn ama cok ıhmal etme bızııııı

merhaba kızlar

hoşgeldin hemşo hadi hep birlikte kilo vermeye devam edelim

söyleyim de çatla ben pek üsturuplu yatıyorum ters de yatsam düz de yatsam yan da yatsam en fazla popoma kadar açılıyor

:129::129: çok iyi valla adına sevindim. 10 maaş süper hakkatten ya otur da henüz evlenmediğine dua et on maaş ikramiye ne demek ya sen işbankasına gittine emin misin? esra erolla izdivaç şubesi falan olmasın yok yani onların bile böylesine hayır işleyeceğini sanmam çok iyi ya kafayı yicem ben de tam çeyiz derdine düştüm cıbıl cıbılım aklımda hep hesap yapıyorum ama boşa yoruyormuşum kafamı. bir şekilde işbanka gireyim ben. ne iş olsa yaparım abi derim valla hayırlısı olsun diyeceğim ama bundan hayırlısı var mıdır bilmem ki

ben de diyordum niyenkine yavaş kilo veriyorum diye :44: meğer lequnun üç katı yiyormuşum şimdi anladım :125:

bende forum takipten baktım senin yazında vardı...bilmiyorumki şimdiye kadar ne bir kitap alıdm bu konuda nede farklı şeyler denedim..okuyarak ve uygulayarak verceksem iyi tabiki.. bakıcam mutlaka..oku bakalım senn
böcüküm ben daha başlamadım ama destek veren çok ysonuçlar yapanlar için muhteşem...

ıkı ılerı bı gerı olmasından sıkıldım artık....

son noktayı koymak istiyorum zamanımda sabrım da kalmadı....

yapılabılecek ılk adım bı kaç bişey var sanırım

1. kıtabı almak

2. yulaf kepeği almak

3.şekersiz yapamayanlar için splenda almak

bunların 3 u de nette satılıyo zaten ben 1. yı halltım daha gelmedı de sıra diğerlerınde onları da bakalım avm lerden mı eczaneden mı netten mı nerden temin edicem bilmiyorum....
hşb cnm cumartesi akşamı geldimmm valla tam yola çkarken kaptan söledi banlandığımı uslubuu beğenmemişlerr

tavsiye ederim cnm gitmeni ben beğendimmm hoş bi yer dinlenmek içinn
isabet olmuş sen yokken banın bitmiş

hoşgeldin böcuk ıyı tatıller

yazı puntonu begendım....

hımm ..anlaıdm bende çok sabırsızım ama yıllar bana sabrı öğretti galiba...yinede kilo verme konusunda sabrım hala yok...şekerisz derken ben çayı şekersiz içiyorum başka hangi konuda:44:

İnanmayacaksınız ama bu oglen tavuklu salata yemedımmmm, vucudumu bı şaşırtayım dedim, bı afallasın bı kendıne gelsın, hanı benım tavuklu salatam desın dedımmmmm

işte tam da bu yuzden tavuklu salata yemedımmmm, onun yerıne acaıp değişik bişi yedim; tavuk ızgaraaaa

ee vucudum cokta sapıtmasın dedımmmm her gun tavuklu salata ye ye, sonra değişik olarak anca yıne tavuk ızgara yersın işte boylee, illa tavuk, gıdaklayana kadar tavukkk

kızlarrr sanırım boşanıyorummmm kararımı verdim gibi sizle dertleşmek istedim daha annemlere sölemedim kayınvalideme söledim akşam çağırdım konuştumm off ne zor bişeyy yüreğime boğazıma yumruk gibi bişey oturdu kalkmıyoooo oğlum çok etkileniyo ne yapcam bilemiyorummm

anam havalar ısındı yaaa buz gibi sütlen nesfitt bir hoşuma gidiyo ki anlatamam sana ondan yiyom hepp :)
sen tatlım en iisi 5 gbii tost felan hafif bişi atıştır, sora eve gidince de meyve felan yeee

wwoooww yavru süpersin valla
iyice kaptın sen bu işi

nacizaane efeniim teşekkürlerrr :)

bebekiim iş bankasının bi iştiraki bu, direkt iş bankası diil, böylee daha küçük ama daha nezih lüx bi yapı
nan kendimden şüpheye düştüm walla ben mi yanlış anladımm diye, evlenince ikramiye war o kesinde 10 maaşmı 1 maaşmı 100 maaşmı bende tereddütte kaldım simdi

ben de diyordum niyenkine yavaş kilo veriyorum diye :44: meğer lequnun üç katı yiyormuşum şimdi anladım :125:

tatlım benim felsefeeem gün içinde ye iç s.ç, akşama dogru acık, accık atıştırr ve aç aç uyu

Son düzenleme:

haha hayırlı olsun bebem...

gel beraber yapalım hamiş topiği açalım kdr ı de green ı de alalım belkı kaptan da gelır ustalık eserını yapar

sempatikkkk in dıkkatıne
canım ya eşin bkm mutfaktakı çok güzel hareketler bunlar dakı murat eken varya ona çok benzıyo .........

baksana http://1.bp.blogspot.com/_6MGib9Ox36I/SJ4o2uOK_1I/AAAAAAAAAr8/myUApl80y1o/S240/f_murateken.jpg

bi de burda var http://yasamoykusu.com/images/person/orjinal/Murat_Eken4_yasamoykusu.jpg

Son düzenleme:

canım benım bende o dedıklerının hepsını yaptıgım ıcın kılo almadıgıma sasırıyorum.. normal beslensem nıye almam lazım dı dıyeyım..:)
10 da 11 de 12 de cekırdekler pastalar yedımde bu yuzden canım.. sabahları kızartma fılan... korktugum ondan dı tabiki...

haydı gecmıs olsun canımmmmm
ya sen kılo fılan almazsın zaten, kandırma bızı alt tarafı aksam yemeklerın 5ten 6ya kaymıstır sen de panık olmussundurrr

keske oyle olsaydı :) ama korktuğum olmamıs neysekı ucuz atlatmısım.. 81 e ucmus olan ben değilmiyim nasıl almamayım canım ya...
ama yınede tesekkur ederım bana yakıstırmadıgın ıcın..

yok ben daha almıyım bebişşşşş daha zamanı varrr şimdi zamanı var dıyorum da Allah isteyınce de verır ınşşşş hem de bu kıloların uzeırnde bıde hamılelık düsunemıyorummmmm, yuvarlanırım herhaldeee

sempatıgın avatarında ben de benzetmıstım valla kocasını

canım etraflıca düşün ani karar verme....ani karar versek hepimiz belkıde 10 kere boşanmıştık....çünkü insan her kavgada hemen ilk akla gelen boşanmak oluyo...

sonra sakın kafayla düşününce mantıksız olduğunu anlıyo....

bak sana süper bi fikir.....bı tane kişisel gelişim dergisi....2-3 saatını alır belkı ama fıkrını çok etkılıycek olumlu yönde inan.....

ben adamın semınerıne gıtmıştım evlilikle ilgili çok hoştu....kalıcı çözümler öneriler....doyurucu ablatımlar....hemen bi gazete bayı yada büfeden temın edebılirsin ya da netten uşlaşabılırsın bence bu dergıyı okumadan karar verme :....

evlilik ilişkı üzerine özel sayıları felan da mevcut......her konu var içinde başarı vs....

inan psikolojım altüst olduğunda bana ilaç gibi gelir bu dergi.....

1 sayı al oku begenmezsen......

en fazla 7tl ve 3 saatın zayı olur en fazla .....kaybedeceğin bişey yok....ama çok şey kazanabilirsin....

ama kalıcı çözum elde edersen....belkıde oğlun senın eşinin hayatı kurtulur....inşallah da öyle olur....hakkınızla enb hayırlısı olsun....(amin)

çunku çok duydum bunu okuyup 18-20 belkı daha fazla yıllık evliliklerın kurtuldugu......insanların uçurumun kenarından döndüğünü...

sonn zamanlarda alıp okumayın ihmal etttim ama sana ilaç olur bence ....fikir veriri mutlaka oku canım....

genç beyin dergisi http://www.gencbeyin.org/

2 gun önce yegenımde eşiyle evi ayırdı eşyaları felan....ama damadı süründürmek için boşanmıycak ayrı yaşıycak nikahı vermıycek yalvartacak ....

ama onların çocugu yoktu o yüzden daha kolay oldu....ama yegenım biraz farklı biridir o yüzden inan sana tavsiyede bulunduğum gibi ona bulunamam...burnunun dikine gider....

Son düzenleme:

cnm tavsiyen için tşk ederimmm akşam üzeri çıkıcam mutlaka bakıcammm daha düşünüyorumm o yüzden ailemle paylaşmadım daha umarım hakkımda ne hayırlısıysa o olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…