- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
cnm tavsiyen için tşk ederimmm akşam üzeri çıkıcam mutlaka bakıcammm daha düşünüyorumm o yüzden ailemle paylaşmadım daha umarım hakkımda ne hayırlısıysa o olurr
canım çok ozel olmayacaksa sorun ne acaba, nıye boyle bı fıkır olustu kafanda :26:
barkınım canım bu ayki sayıda şansına evlilikle ilgili uzun bi yazı yok....
ama evlilik özel sayısı var ayy not etmiştim ama....ah benım kafam belkı bi gun lazım olur demi sakla.....
sitede telefonları mevcut....arayıp evlilik özel sayısını temın edebilirsin belkı yardımcı olacaklarını düşünüyorum....
istersen bende arayabilirim senın için.....fatihte zaten merkezı ben bi kere gitmiştim....
barkinimmm cnmmm hayırlısı olsun insallah, sen benden daha deneyimlisin tabii ki ama nacizane etraflıca düşünmeni ve en ufak bi şüphen warsa henüz kimseye açıklamamanı tawsiye ederim..
ii haberlerini bekliyoruz..
cnm artık birbirimize tahammülümüz yok tartışıyoruz sürekli 19 yaşında evlendim 8 senedir evliyim evliliğim için çok çaba verdm herşeyimizi kendimiz yaptık yaptım desem bile doğru olur. çok güçlü bi yapım vardır yanımda her erkek duramaz taşıyamaz bunu eşimin aileside bilirr boşanıcam diye kokrkarlar oğlunu biliyo çünkü eşim çabuk pes eden bi yapısı vardır herşeyi kontrol altında tutmaktan yoruldum sanki o ev hanımı ben kocayım anlaıdn mı sorumluluk bende ama hatalarıda kabul etmiyo biraz benim karakterim altında eziliyo ama bende dayanamıyorum o kadar emeğimi görmezden gelmesine böle cnm sadece oğlum düşünüyorummm
yapın yapıninşalla hayırlı haberlere vesiledir canımmmm gordugun ruyalarbak sen şortunu gıyıp yattıgın ıcın ne guzel ruyalar goruyosun , bense kıcı acık yattıgım ıcın bı o yana bı bu yana kosturyorum, bırılerı kacırılıyo, bı yerlerde calısıyorum, havuzdan su cekıyorum hem de sapkayla, bı suru ınsan kalabalık ses gurultuuuu sonrada uyudugum uykudan bısı anlamıyorum tabı, sabah bı kalkıyorum kafam kazan gıbı olmuşşş
ama gecen gece kocişle bıraz nane lımon uyuduk, gıcık ettık bırbırımızı, sonra sabah koçiş bı kalktı, amanın bı sevgı gosterılerı bı sarılmalar, öpmeler, hayırdır dedm, cok guzel ruyalar gormus, ruyasında ıkı cocugumuz varmış, buyugu kız, kucugu erkek, buyuk kız yenı dillenmiş, baba baba diye peşinde koşuyomuş, sureklı kucagında sarılıyolarmıs, öpüyolarmış fılan, cok tatlılarmışşşşşşbaktım benım koca rüyanın etkısıyle uçmuşşşşş aay dıyo ruyası bıle ınsanı boyle mutlu edebılıyosa gercegını dusunemıyorummmm, cocuk yapalım dıyoooo
Allah ısteyen herkese saglıklı, vatana mıllete, ailesine hayırlı evlatlar versın inşallah
neyse ben niyetliyim burda enerjim tükenmesin...sonna görüşürüz...
canım güzel düşünmüşsün pelinin dediği gibi yogurt felanda ekleyebılırsın veya senın meshur ehllimli salatandan da yıyebılırısn bencearkadaşlarım nasılsınız
öğlen tatilinde kaçamak gireyimdedim
benim işler çok yoğun valla akşama kadar kafam şişiyo
bide bişey sormam lazım size
işten akşam 7 buçuk 8 gibi çıkıyorum eve gidince yemek yemek istemiyorum meyveyle idare etsem olmaz mı
yada müsli falan yesem
bi akıl verin bana
ay bende farklı bsıey cıkcak sandım lahmacun fılan gene tavuk yazmıs bu kızz yaa gercekten gıdaklaycan sen en ıyıs yumurta da bi bebiş gelsinİnanmayacaksınız ama bu oglen tavuklu salata yemedımmmm, vucudumu bı şaşırtayım dedim, bı afallasın bı kendıne gelsın, hanı benım tavuklu salatam desın dedımmmmm
işte tam da bu yuzden tavuklu salata yemedımmmm, onun yerıne acaıp değişik bişi yedim; tavuk ızgaraaaa
ee vucudum cokta sapıtmasın dedımmmmher gun tavuklu salata ye ye, sonra değişik olarak anca yıne tavuk ızgara yersın işte boylee, illa tavuk, gıdaklayana kadar tavukkk
kızlarrr sanırım boşanıyorummmm kararımı verdim gibi sizle dertleşmek istedim daha annemlere sölemedim kayınvalideme söledim akşam çağırdım konuştumm off ne zor bişeyy yüreğime boğazıma yumruk gibi bişey oturdu kalkmıyoooo oğlum çok etkileniyo ne yapcam bilemiyorummm
bende okuyodum cok eskdıen bu dergıyı gercekten cok güzel hatırlattıgın ıcın saal ara sıra bende alayım yalnız bu tarz ıkılı ilişkilerde tek taraflı olmuyo bence yanı ben okusam eşim okumasa bı işe yaramıyo benım düşüncemcanım etraflıca düşün ani karar verme....ani karar versek hepimiz belkıde 10 kere boşanmıştık....çünkü insan her kavgada hemen ilk akla gelen boşanmak oluyo...
sonra sakın kafayla düşününce mantıksız olduğunu anlıyo....
bak sana süper bi fikir.....bı tane kişisel gelişim dergisi....2-3 saatını alır belkı ama fıkrını çok etkılıycek olumlu yönde inan.....
ben adamın semınerıne gıtmıştım evlilikle ilgili çok hoştu....kalıcı çözümler öneriler....doyurucu ablatımlar....hemen bi gazete bayı yada büfeden temın edebılirsin ya da netten uşlaşabılırsın bence bu dergıyı okumadan karar verme :....
evlilik ilişkı üzerine özel sayıları felan da mevcut......her konu var içinde başarı vs....
inan psikolojım altüst olduğunda bana ilaç gibi gelir bu dergi.....
1 sayı al oku begenmezsen......
en fazla 7tl ve 3 saatın zayı olur en fazla .....kaybedeceğin bişey yok....ama çok şey kazanabilirsin....
ama kalıcı çözum elde edersen....belkıde oğlun senın eşinin hayatı kurtulur....inşallah da öyle olur....hakkınızla enb hayırlısı olsun....(amin)
çunku çok duydum bunu okuyup 18-20 belkı daha fazla yıllık evliliklerın kurtuldugu......insanların uçurumun kenarından döndüğünü...
sonn zamanlarda alıp okumayın ihmal etttim ama sana ilaç olur bence ....fikir veriri mutlaka oku canım....
genç beyin dergisi GEN BEYN - Trkiye'nin en ok satlan ve okunan aylk kiisel geliim dergisi
2 gun önce yegenımde eşiyle evi ayırdı eşyaları felan....ama damadı süründürmek için boşanmıycak ayrı yaşıycak nikahı vermıycek yalvartacak ....
ama onların çocugu yoktu o yüzden daha kolay oldu....ama yegenım biraz farklı biridir o yüzden inan sana tavsiyede bulunduğum gibi ona bulunamam...burnunun dikine gider....
cnm artık birbirimize tahammülümüz yok tartışıyoruz sürekli 19 yaşında evlendim 8 senedir evliyim evliliğim için çok çaba verdm herşeyimizi kendimiz yaptık yaptım desem bile doğru olur. çok güçlü bi yapım vardır yanımda her erkek duramaz taşıyamaz bunu eşimin aileside bilirr boşanıcam diye kokrkarlar oğlunu biliyo çünkü eşim çabuk pes eden bi yapısı vardır herşeyi kontrol altında tutmaktan yoruldum sanki o ev hanımı ben kocayım anlaıdn mı sorumluluk bende ama hatalarıda kabul etmiyo biraz benim karakterim altında eziliyo ama bende dayanamıyorum o kadar emeğimi görmezden gelmesine böle cnm sadece oğlum düşünüyorummm
yapın yapın
canım güzel düşünmüşsün pelinin dediği gibi yogurt felanda ekleyebılırsın veya senın meshur ehllimli salatandan da yıyebılırısn bence
ay bende farklı bsıey cıkcak sandım lahmacun fılan gene tavuk yazmıs bu kızz yaa gercekten gıdaklaycan sen en ıyıs yumurta da bi bebiş gelsinnası bagladım olayı kendıme ınanamıyom
canım soktayım yanı sizin gibi mutlu bı çift yanı oyle gorunuyo oyle bı ızlenım almıstım acıkası cok sasırdım ınanamıyorum su an
bende okuyodum cok eskdıen bu dergıyı gercekten cok güzel hatırlattıgın ıcın saal ara sıra bende alayım yalnız bu tarz ıkılı ilişkilerde tek taraflı olmuyo bence yanı ben okusam eşim okumasa bı işe yaramıyo benım düşüncem
ben anlamadım sen sevmıyor musun eşini canım yani sorumsuz mu eşin iş güç olayı ne durumda ama sunu anlayabılıyorum kadın erkekten kendıne güven konusunda 1 adım öndeyse o da sıkıntı oluyor erkegın tabırı yerındeyse bazen masaya vurdugunda sesi cıkması gerekiyo yani bu kadın tarafından ne kadar ıstenmıyo gıbı gözüksede güçlü olmasını istiyor her konuda bence.yani erkeğin her zaman kadından 1 adım önde olması iyi.canım hakkında hayırlısı olsun dıyelım eşinde bılıyor mu boşanmak istediğini yani bu yeni bişey deil sanki hep mi istiyordun boşanmayı:26:
taşıyıcı annemiz olursan dogururumnası fıkır amaaa
bende erkegın kendıne guven kosnuudna bır adım ılerıde olmasını ısteyenlerdenım, erkek hötleyebılmelı, tabıkı bu kotü anlamda bı hötleme değill, güçlü olmalı, ben bı konuda karamsarlıga kapıldıgımda eşimle paylasıyorum, o da pes ederse ben napayımmm, baba gıbı dusunmel lazım, cocuklar ıcın nası babalrı sırtlarını dayayabıleceklerı bı dagdır, ben de eşimden boyle olmasını beklıyorum, neysekı güçlü bı yapısı var, son ayalrda benden fazla kazanıyoo, ooh oh ben seden daha fazla kazandım bu ay dıye dalga gecıyo benle, bende dıyorum ben bundan rahatsız olmuyorum ki aksine bu benım hosuma gıdıyooo, bu konualrda bıraz eskı kafallıyım galıbaaaa :78:
kızlarrr sanırım boşanıyorummmm kararımı verdim gibi sizle dertleşmek istedim daha annemlere sölemedim kayınvalideme söledim akşam çağırdım konuştumm off ne zor bişeyy yüreğime boğazıma yumruk gibi bişey oturdu kalkmıyoooo oğlum çok etkileniyo ne yapcam bilemiyorummm
taşıyıcı annemiz olursan dogururumnası fıkır amaaa
bende erkegın kendıne guven kosnuudna bır adım ılerıde olmasını ısteyenlerdenım, erkek hötleyebılmelı, tabıkı bu kotü anlamda bı hötleme değill, güçlü olmalı, ben bı konuda karamsarlıga kapıldıgımda eşimle paylasıyorum, o da pes ederse ben napayımmm, baba gıbı dusunmel lazım, cocuklar ıcın nası babalrı sırtlarını dayayabıleceklerı bı dagdır, ben de eşimden boyle olmasını beklıyorum, neysekı güçlü bı yapısı var, son ayalrda benden fazla kazanıyoo, ooh oh ben seden daha fazla kazandım bu ay dıye dalga gecıyo benle, bende dıyorum ben bundan rahatsız olmuyorum ki aksine bu benım hosuma gıdıyooo, bu konualrda bıraz eskı kafallıyım galıbaaaa :78:
saol cnm bende düşünüyorum işte kayınvalidemi çağırdım konuştumm anlattım o da hak verdi hakkını yiyemem haklısın ama sabret dedi eşimle konuştuu bakalım bekliyorum şimdilikk
canım sen daha ıyı bılırsın ama...
çözebileceksen eğer 4 duvar arasında halletmeye çalış çunku anladığım kadarıyla sen eşini seviyosun sadece yoruldun biraz....gecici bi dönem olabılır....patlama noktası olabılır....
hepimizin eşimizle ilgili sorunlarımız var....
anlatysak burdan köye yol olur.....
ha nolur bazen senın gibi patlama noktaları oluyo haklısındır mutlaka....ama kalıcı çözümler gerek fevri karar verilmemeli.....yarını daha sonraki günü de düşünmek lazım....
inan yıkmak çok basit ama yapmak zordur....
bi de şöyle düşün ben hep bunu söyleri....
eşlerimiz....onlar bizim kullanma kılavuzunu bildiğimiz kimseler......
açtık okuduk ....sistemi,nasıl işlediğini,nerde çalıştığı,nerde durduğu,vs biz onların neye nasıl tepki verecekelrını ne düşünecekelrını herşeylerını bılıyoruz...
ben derım başkasıyla evlensem bı de onun kullanma kılavuzuyla mı uğraşacam.....kullanma kılavuzu derken kımse yanlış anlamasın burda bahsedılecn huyları vs..
hatta bazen eşimle dalga geçerım ...
allah bana senı vermiş ki ben sana sabredeyım de cenneti kazanayım dıye...
sen benım cennet gitmem için imtihanımsın dıye .....hahaha
her insanın mutlaka iyi ve kötü huyları var bakış açımızı değiştirip iyi huylarına odaklanırsak hayat daha güzel gelebilir 3 gunluk dunyada çok ta kafamıza bişety takmayalım ya....
ölümden başka çok şeyın çaresi var....kızımı kaybettikten sonra....çoğu şeyın öenmsiz ve anlamsız olduğunu naladım ve kendımı artık insanları mutlu etmek için paralamıyom.....çunku bakış açısı ıyı olan bi insan her halukarda mutlu olur.....
ben çogu kımse ıcın kendımı paraladım ama hep olumsuza odaklanıp benı de kendını de mutsuz ettiler....o yuzden bakış açımızı değiştirerek mutlu olalım....
hakkınızda hayırlısı olsun. ama aşılamayacak sorun yoktur siz yeter ki hayatı birlikte yaşamak isteyin. bence bir evlilik terapisi lazım ilişkinize. çocuğu da kesinlikle gözardı etmeyin. en çok o çeker. sizin tartışmalarınız bile çok şeyler götürür ondan. kır dizini otur da demem asla. bir ilişkinin heleki evliliğin bütün sorumluluğunu yüklenmek ya da öyle hissetmek zordur. karşındakinin hatalarını kabul etmemesi ve üstüne seni suçlaması çok yıpratır insanı. bunun için şu süreçte boşanma kararı alıp tek imzada silmek olgun bir davranış olmaz bence. burda bizim fikirlerimiz de bir yere kadar. şuan sizin ve senin ihtiyacınız olan şey bir uzman yardımı. inan kendine ve ailene yapacağın en büyük yatırım olur
anlıyorum canım, ama ekonomık olarak gucunuz varsa bı terapı, psıkolojık bı yardım gıbı bısı almanız mumkün mu acabaa :26: yanı 8 yıllık bı evlılık var, ortada buyuk hatalar yok gıbı gozukuyo, hanı sans vermeye degmeyecek bı vukuat olmamış, 8 sene ve cocuk bu sansı hak edıyo bence :26:
belkı kendı ıcınde problemlerı vardır, psıkolojık destek alırsa eşin ıcınde daha ıyı olabılır, belkı o da bısılerı kendı ıcınde cozumler, bılemıyorum yasayan sensız tabı bu evlılıgı bıızmkı dısardan göz olarak nacızane tavsıyeler tabıkiii :26:
yapın yapın
canım güzel düşünmüşsün pelinin dediği gibi yogurt felanda ekleyebılırsın veya senın meshur ehllimli salatandan da yıyebılırısn bence
ay bende farklı bsıey cıkcak sandım lahmacun fılan gene tavuk yazmıs bu kızz yaa gercekten gıdaklaycan sen en ıyıs yumurta da bi bebiş gelsinnası bagladım olayı kendıme ınanamıyom
canım soktayım yanı sizin gibi mutlu bı çift yanı oyle gorunuyo oyle bı ızlenım almıstım acıkası cok sasırdım ınanamıyorum su an
bende okuyodum cok eskdıen bu dergıyı gercekten cok güzel hatırlattıgın ıcın saal ara sıra bende alayım yalnız bu tarz ıkılı ilişkilerde tek taraflı olmuyo bence yanı ben okusam eşim okumasa bı işe yaramıyo benım düşüncem
ben anlamadım sen sevmıyor musun eşini canım yani sorumsuz mu eşin iş güç olayı ne durumda ama sunu anlayabılıyorum kadın erkekten kendıne güven konusunda 1 adım öndeyse o da sıkıntı oluyor erkegın tabırı yerındeyse bazen masaya vurdugunda sesi cıkması gerekiyo yani bu kadın tarafından ne kadar ıstenmıyo gıbı gözüksede güçlü olmasını istiyor her konuda bence.yani erkeğin her zaman kadından 1 adım önde olması iyi.canım hakkında hayırlısı olsun dıyelım eşinde bılıyor mu boşanmak istediğini yani bu yeni bişey deil sanki hep mi istiyordun boşanmayı:26:
anaam barkınım noldu kötü bişimi oldu anlat bize belki yardımcı oluruz
canım sen daha ıyı bılırsın ama...
çözebileceksen eğer 4 duvar arasında halletmeye çalış çunku anladığım kadarıyla sen eşini seviyosun sadece yoruldun biraz....gecici bi dönem olabılır....patlama noktası olabılır....
hepimizin eşimizle ilgili sorunlarımız var....
anlatysak burdan köye yol olur.....
ha nolur bazen senın gibi patlama noktaları oluyo haklısındır mutlaka....ama kalıcı çözümler gerek fevri karar verilmemeli.....yarını daha sonraki günü de düşünmek lazım....
inan yıkmak çok basit ama yapmak zordur....
bi de şöyle düşün ben hep bunu söyleri....
eşlerimiz....onlar bizim kullanma kılavuzunu bildiğimiz kimseler......
açtık okuduk ....sistemi,nasıl işlediğini,nerde çalıştığı,nerde durduğu,vs biz onların neye nasıl tepki verecekelrını ne düşünecekelrını herşeylerını bılıyoruz...
ben derım başkasıyla evlensem bı de onun kullanma kılavuzuyla mı uğraşacam.....kullanma kılavuzu derken kımse yanlış anlamasın burda bahsedılecn huyları vs..
hatta bazen eşimle dalga geçerım ...
allah bana senı vermiş ki ben sana sabredeyım de cenneti kazanayım dıye...
sen benım cennet gitmem için imtihanımsın dıye .....hahaha
her insanın mutlaka iyi ve kötü huyları var bakış açımızı değiştirip iyi huylarına odaklanırsak hayat daha güzel gelebilir 3 gunluk dunyada çok ta kafamıza bişety takmayalım ya....
ölümden başka çok şeyın çaresi var....kızımı kaybettikten sonra....çoğu şeyın öenmsiz ve anlamsız olduğunu naladım ve kendımı artık insanları mutlu etmek için paralamıyom.....çunku bakış açısı ıyı olan bi insan her halukarda mutlu olur.....
ben çogu kımse ıcın kendımı paraladım ama hep olumsuza odaklanıp benı de kendını de mutsuz ettiler....o yuzden bakış açımızı değiştirerek mutlu olalım....
ikramiyeler böyle devam ediyosa 3-5 çocukta doğurusun 10 ar 20 şer ikramıye 10 yıla kalmaz iş bankasını satın alırsınGünaydın kısçelerr :)
Sabah izin aldım işten, 4levente gittim işbankasıyla 2.görüşmemi yaptım geldim :)
Görüşmem olumlu geçti, 3. Bi görüşme daha var, işbankasının genel müdürüyle görüşcekmişim, haber belkliyorum gün ve saat için..
Özlük haklarımı da ögrendim :)
1450 tl net maaş yılda 16 kere maaş alıcam, 3 ayda bir çift olcakk, aylığa vurunca 1935 tl gibi bi rakam yapıo oh mis( şu anki maaşımın %93 fazlası )
Anadolu sigortadan özel sağlık sigortam olucak, SSK’nın haricinde Anadolu sigortadan bireysel emeklilik ödememi yapıcaklar, günlük 13 tl multinet yemek kartı, bide en önemlisi servis imkanım olceek
Haa bide evlilik durumunda 10 maaş ikramiye weriyolarmış, evlenesim geldi wallaahh
Ayrıca görüşmeyi yaptıgım kişi sadece servis görevlisinin izinli felan oldugu gibi durumlarda bayan olarak sizden beklenir ikram durumları didi, bende o zmn tmmdır yaaa dert etme dedim
Şaka bi yana insallah olur kızlar yaaa dua edin banaaa yüzdüm yüzdüm kuyrugna geldiiiim :)
Buarada bu sabah tartıda 61,9u gördüüüm, son 6 senemde ilk defa 61 rakamını gördüm tartıdaaaa, cok mutluyummm cok
son 2 günü saymazsak baya az yemişin kilo vermen gayet normal bence çok şaşırmana gerek yokmenüleriiiim
15.07.2011 Cuma ( 63,1 ) artı 100 gr
Kalkınca
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
Kahvaltı
1 tane kepekli yağsız karışık tost
Öğlen
Avuçiçi kadar tavuk sarma
2 yk yogurt
2 yk yağsız salata
2 yk patates püresi
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çaybardağı yagsız süt
16.07.2011 Cumartesi ( 62,5 ) eksi 600 gr
Sabah
1,5 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmekle yapılmış tost
1 dilim kepekli ekmek üzerine tahin pekmez
Form çayı
Öğlen
1,5 tane tavuk pirzola ( mangalda)
2 kk közlenmiş sucuk
3 yk köz patlıcan salatası
1 tane közlenmiş domates
2 dilim beyaz ekmek
Ara
1 tane danone muzlu puding :)
10 adet üzüm
Akşam
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
17.07.2011 Pazar ( 62,0 ) eksi 500 gr
Sabah
4 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt
Öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
5 tane tavuk nugget ızgara
1 tane domates
2 yk yağsız yogurt
Ara
1 tane çilekli danone puding
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt
Saat 8 civarı, kanıma giren bir sevgili ve 1/3 dürüm adanaD
bunca yemeye bu sabahta, 61,9 cıktım oh miss
az az sık sık yediysen gün boyu nekadar çok yersen ye bişi olmaz.bide yoğun günler geçirdinya onunda etkisiyle spor niyetin eolmuşturcanım benım bende o dedıklerının hepsını yaptıgım ıcın kılo almadıgıma sasırıyorum.. normal beslensem nıye almam lazım dı dıyeyım..:)
10 da 11 de 12 de cekırdekler pastalar yedımde bu yuzden canım.. sabahları kızartma fılan... korktugum ondan dı tabiki...
keske oyle olsaydı :) ama korktuğum olmamıs neysekı ucuz atlatmısım.. 81 e ucmus olan ben değilmiyim nasıl almamayım canım ya...
ama yınede tesekkur ederım bana yakıstırmadıgın ıcın..
cnm belki hatırlıyosundur bi ara bende boşanıyodum hatta kesindi bu ama sonra dedimki bi oturup konuşmak en mantıklısı konuşunca bakış açım tamamen değişti evet eşimi seviyorum ayrılınca nasıl hissedicem bomboş ve daha kötü olucam sende bir düşün hayatım ve kendini hangi durumda daha mutlu hissediceksin ona göre adımını at bide sen olayların içindesin senin değerlendirmen ve bizim değerlendirmemiz daha farklı olur ama hakkında inşallah hayırlısı olureşimle şuan diyaloğa geçemiyorz kayınvalideme söledim ben zaten istiyorum gitmeyi ama tek başıma olmazz bakalım zaman göstercek
tşk edrim cnm sizin düşüncelerinizde önemli gerçkten benim için
sevmeye gelirsen köpek gibi seviyoruz onsuz nefes alamam hele eşim bi sn yapamaz bensiz iş durumunda sorun yok çalışıyo zaten allah şükür işi iyi dışardan herkes evliliğimizi parmakla gösterir abartılı gelebilir ama öle herkes merak eder nası hala seviyosunuz diye ama işte bu evlilikte bi adım ben öndeyim buda izde huzruszluk yaratıyo bakalımm kısmet
çok haklıısn cnm eşimde bana der senin yerine başkasıyla evlensem sonum olurdu diye çiftler biribirini tamamlar derler ya eşim seni beni tamamlama değil bütünümsün der akşam krdeşimle kahve içmeye çıkıcam biraz kafam dağılsın bakalım kayınvalidem konuşssun oğluyla
arkadaşlar merhaba,
yazdığım 3 topikte bulunan 6 adet mesajın silinmesiyle ilgili olarak kimden yardım alabilirim.. ?
yazdığım mesajla ilgili olarak bir üye bana mesaj atmış ve mesaj içeriğini aleyhimde kullanıcagını beyan ediyo..
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?