70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

barkınım canım bu ayki sayıda şansına evlilikle ilgili uzun bi yazı yok....

su yazı var
Evlilikte yüksek doyum için 14 şart

Doyum kavramı evlilikteki uyum ve mutluluğu ihtiva eder. Gerçi insanın gözünü toprak doyurur, yani %100 doyum şu 2 günlük imtihan dünyasında imkânsız... Fakat yine de "yüksek doyum"un 14 şartından ne kadarını yerine getirebilirseniz, o kadar mutlu olursunuz inşallah:

1- İdeal beklentisi ...

bi de erkelere özel bı yazı var

ama evlilik özel sayısı var ayy not etmiştim ama....ah benım kafam belkı bi gun lazım olur demi sakla.....

sitede telefonları mevcut....arayıp evlilik özel sayısını temın edebilirsin belkı yardımcı olacaklarını düşünüyorum....

istersen bende arayabilirim senın için.....fatihte zaten merkezı ben bi kere gitmiştim....

Son düzenleme:
canım çok ozel olmayacaksa sorun ne acaba, nıye boyle bı fıkır olustu kafanda :26:

cnm artık birbirimize tahammülümüz yok tartışıyoruz sürekli 19 yaşında evlendim 8 senedir evliyim evliliğim için çok çaba verdm herşeyimizi kendimiz yaptık yaptım desem bile doğru olur. çok güçlü bi yapım vardır yanımda her erkek duramaz taşıyamaz bunu eşimin aileside bilirr boşanıcam diye kokrkarlar oğlunu biliyo çünkü eşim çabuk pes eden bi yapısı vardır herşeyi kontrol altında tutmaktan yoruldum sanki o ev hanımı ben kocayım anlaıdn mı sorumluluk bende ama hatalarıda kabul etmiyo biraz benim karakterim altında eziliyo ama bende dayanamıyorum o kadar emeğimi görmezden gelmesine böle cnm sadece oğlum düşünüyorummm

barkinimmm cnmmm hayırlısı olsun insallah, sen benden daha deneyimlisin tabii ki ama nacizane etraflıca düşünmeni ve en ufak bi şüphen warsa henüz kimseye açıklamamanı tawsiye ederim..
ii haberlerini bekliyoruz..

cnm siteye girdim inceliyorumm şuanda ararım o zaman mutlaka yollarlar saol cnm ilgin için

saol cnm bende düşünüyorum işte kayınvalidemi çağırdım konuştumm anlattım o da hak verdi hakkını yiyemem haklısın ama sabret dedi eşimle konuştuu bakalım bekliyorum şimdilikk

anlıyorum canım, ama ekonomık olarak gucunuz varsa bı terapı, psıkolojık bı yardım gıbı bısı almanız mumkün mu acabaa :26: yanı 8 yıllık bı evlılık var, ortada buyuk hatalar yok gıbı gozukuyo, hanı sans vermeye degmeyecek bı vukuat olmamış, 8 sene ve cocuk bu sansı hak edıyo bence :26:

belkı kendı ıcınde problemlerı vardır, psıkolojık destek alırsa eşin ıcınde daha ıyı olabılır, belkı o da bısılerı kendı ıcınde cozumler, bılemıyorum yasayan sensız tabı bu evlılıgı bıızmkı dısardan göz olarak nacızane tavsıyeler tabıkiii :26:

yapın yapın
neyse ben niyetliyim burda enerjim tükenmesin...sonna görüşürüz...

canım güzel düşünmüşsün pelinin dediği gibi yogurt felanda ekleyebılırsın veya senın meshur ehllimli salatandan da yıyebılırısn bence
ay bende farklı bsıey cıkcak sandım lahmacun fılan gene tavuk yazmıs bu kızz yaa gercekten gıdaklaycan sen en ıyıs yumurta da bi bebiş gelsin nası bagladım olayı kendıme ınanamıyom
canım soktayım yanı sizin gibi mutlu bı çift yanı oyle gorunuyo oyle bı ızlenım almıstım acıkası cok sasırdım ınanamıyorum su an
bende okuyodum cok eskdıen bu dergıyı gercekten cok güzel hatırlattıgın ıcın saal ara sıra bende alayım yalnız bu tarz ıkılı ilişkilerde tek taraflı olmuyo bence yanı ben okusam eşim okumasa bı işe yaramıyo benım düşüncem

ben anlamadım sen sevmıyor musun eşini canım yani sorumsuz mu eşin iş güç olayı ne durumda ama sunu anlayabılıyorum kadın erkekten kendıne güven konusunda 1 adım öndeyse o da sıkıntı oluyor erkegın tabırı yerındeyse bazen masaya vurdugunda sesi cıkması gerekiyo yani bu kadın tarafından ne kadar ıstenmıyo gıbı gözüksede güçlü olmasını istiyor her konuda bence.yani erkeğin her zaman kadından 1 adım önde olması iyi.canım hakkında hayırlısı olsun dıyelım eşinde bılıyor mu boşanmak istediğini yani bu yeni bişey deil sanki hep mi istiyordun boşanmayı:26:

taşıyıcı annemiz olursan dogururum nası fıkır amaaa

bende erkegın kendıne guven kosnuudna bır adım ılerıde olmasını ısteyenlerdenım, erkek hötleyebılmelı, tabıkı bu kotü anlamda bı hötleme değill, güçlü olmalı, ben bı konuda karamsarlıga kapıldıgımda eşimle paylasıyorum, o da pes ederse ben napayımmm, baba gıbı dusunmel lazım, cocuklar ıcın nası babalrı sırtlarını dayayabıleceklerı bı dagdır, ben de eşimden boyle olmasını beklıyorum, neysekı güçlü bı yapısı var, son ayalrda benden fazla kazanıyoo, ooh oh ben seden daha fazla kazandım bu ay dıye dalga gecıyo benle, bende dıyorum ben bundan rahatsız olmuyorum ki aksine bu benım hosuma gıdıyooo, bu konualrda bıraz eskı kafallıyım galıbaaaa :78:

bende boyle düşünüyom eski kafa deil bence bı evde kadın erkekten daha fazla maaş alıyosa mutlaka sorun oluyo neysekı benımkıde benden fazla alıyor ve sesini de yeri geldiğinde yükseltir yani dediğin gibi kötü anlamda hötlemek deil yani zaten dinimizde de bu var erkek kadına sahip çıkmalı evin reisi olmalı son söz sahibi olmalı tabıkı kadınla konusup karar verecekler ama ben sevıyorum yanı benden güçlü olmasını dedıgın gıbı benim babamda cok güçlü deildir pasiftir bi abimde yoktu o yüzden eşimin böye olması bana güven veriyor

anaam barkınım noldu kötü bişimi oldu anlat bize belki yardımcı oluruz

hee oldu canım taşıyım 9 ay karnımda büyüteyim doğurayım kilocuklarıo ben alayım sana vereyim pışııııııııkk o cocugu verırmıyım hıc ben kendin yap

saol cnm bende düşünüyorum işte kayınvalidemi çağırdım konuştumm anlattım o da hak verdi hakkını yiyemem haklısın ama sabret dedi eşimle konuştuu bakalım bekliyorum şimdilikk

canım sen daha ıyı bılırsın ama...

çözebileceksen eğer 4 duvar arasında halletmeye çalış çunku anladığım kadarıyla sen eşini seviyosun sadece yoruldun biraz....gecici bi dönem olabılır....patlama noktası olabılır....

hepimizin eşimizle ilgili sorunlarımız var....

anlatysak burdan köye yol olur.....

ha nolur bazen senın gibi patlama noktaları oluyo haklısındır mutlaka....ama kalıcı çözümler gerek fevri karar verilmemeli.....yarını daha sonraki günü de düşünmek lazım....

inan yıkmak çok basit ama yapmak zordur....

bi de şöyle düşün ben hep bunu söyleri....

eşlerimiz....onlar bizim kullanma kılavuzunu bildiğimiz kimseler......

açtık okuduk ....sistemi,nasıl işlediğini,nerde çalıştığı,nerde durduğu,vs biz onların neye nasıl tepki verecekelrını ne düşünecekelrını herşeylerını bılıyoruz...

ben derım başkasıyla evlensem bı de onun kullanma kılavuzuyla mı uğraşacam.....kullanma kılavuzu derken kımse yanlış anlamasın burda bahsedılecn huyları vs..

hatta bazen eşimle dalga geçerım ...

allah bana senı vermiş ki ben sana sabredeyım de cenneti kazanayım dıye...

sen benım cennet gitmem için imtihanımsın dıye .....hahaha

her insanın mutlaka iyi ve kötü huyları var bakış açımızı değiştirip iyi huylarına odaklanırsak hayat daha güzel gelebilir 3 gunluk dunyada çok ta kafamıza bişety takmayalım ya....

ölümden başka çok şeyın çaresi var....kızımı kaybettikten sonra....çoğu şeyın öenmsiz ve anlamsız olduğunu naladım ve kendımı artık insanları mutlu etmek için paralamıyom.....çunku bakış açısı ıyı olan bi insan her halukarda mutlu olur.....

ben çogu kımse ıcın kendımı paraladım ama hep olumsuza odaklanıp benı de kendını de mutsuz ettiler....o yuzden bakış açımızı değiştirerek mutlu olalım....

hakkınızda hayırlısı olsun. ama aşılamayacak sorun yoktur siz yeter ki hayatı birlikte yaşamak isteyin. bence bir evlilik terapisi lazım ilişkinize. çocuğu da kesinlikle gözardı etmeyin. en çok o çeker. sizin tartışmalarınız bile çok şeyler götürür ondan. kır dizini otur da demem asla. bir ilişkinin heleki evliliğin bütün sorumluluğunu yüklenmek ya da öyle hissetmek zordur. karşındakinin hatalarını kabul etmemesi ve üstüne seni suçlaması çok yıpratır insanı. bunun için şu süreçte boşanma kararı alıp tek imzada silmek olgun bir davranış olmaz bence. burda bizim fikirlerimiz de bir yere kadar. şuan sizin ve senin ihtiyacınız olan şey bir uzman yardımı. inan kendine ve ailene yapacağın en büyük yatırım olur

sudem arkdaşıma canı yürekten katılıyorummm
kullanma kılavuzu bunada bayıldım süpper ve çok doğru..tabiki bukadar yol al adamı çöz yıllarını alsın bişeylerin oturması kolay değil..bozukta çıksa geri iade edemedikki kocalarımzıı sadece öyle kabul etmeye çalıştık,yada değişecekler zamanla düzelecekelr...yada bi şekilde dediğin gibi iiy huylarını gördüğümüzde kötüleri farketmeyeceğiz bile....
eşlerimizde bizim çok huyuymnuzu beğenmiyor..işte öyle böyle herkesin gönlündeki eşi böyle olsun dediği eşiyle..hayatındaki eşini beraber kabullenecek yoksaaa ooo şimdi hiç evli çift kalmazdı....
barkincimd ebunalmış yoksa kesin kararı değil..iyice düşünür arkdaşımız mutlaka...
bunlar bi

eşimle şuan diyaloğa geçemiyorz kayınvalideme söledim ben zaten istiyorum gitmeyi ama tek başıma olmazz bakalım zaman göstercek

tşk edrim cnm sizin düşüncelerinizde önemli gerçkten benim için

sevmeye gelirsen köpek gibi seviyoruz onsuz nefes alamam hele eşim bi sn yapamaz bensiz iş durumunda sorun yok çalışıyo zaten allah şükür işi iyi dışardan herkes evliliğimizi parmakla gösterir abartılı gelebilir ama öle herkes merak eder nası hala seviyosunuz diye ama işte bu evlilikte bi adım ben öndeyim buda izde huzruszluk yaratıyo bakalımm kısmet

anaam barkınım noldu kötü bişimi oldu anlat bize belki yardımcı oluruz

çok haklıısn cnm eşimde bana der senin yerine başkasıyla evlensem sonum olurdu diye çiftler biribirini tamamlar derler ya eşim seni beni tamamlama değil bütünümsün der akşam krdeşimle kahve içmeye çıkıcam biraz kafam dağılsın bakalım kayınvalidem konuşssun oğluyla

ikramiyeler böyle devam ediyosa 3-5 çocukta doğurusun 10 ar 20 şer ikramıye 10 yıla kalmaz iş bankasını satın alırsın

son 2 günü saymazsak baya az yemişin kilo vermen gayet normal bence çok şaşırmana gerek yok

az az sık sık yediysen gün boyu nekadar çok yersen ye bişi olmaz.bide yoğun günler geçirdinya onunda etkisiyle spor niyetin eolmuştur

barkincim ani kararlar verme böyle :26: hataları günahları karı koca önünüze koyun.ortada bi çocuk var ayrılacaksanız bile medeni bir şekilde çocuğunuzun üzülmeyeceği şekilde olmalı en doğru yolu yine birklikte seçin.olmuyosa yürümüyosa neden üzülesiniz ikinizde

cnm belki hatırlıyosundur bi ara bende boşanıyodum hatta kesindi bu ama sonra dedimki bi oturup konuşmak en mantıklısı konuşunca bakış açım tamamen değişti evet eşimi seviyorum ayrılınca nasıl hissedicem bomboş ve daha kötü olucam sende bir düşün hayatım ve kendini hangi durumda daha mutlu hissediceksin ona göre adımını at bide sen olayların içindesin senin değerlendirmen ve bizim değerlendirmemiz daha farklı olur ama hakkında inşallah hayırlısı olur

kızlar şimdi lipton kuşburnu çayıyla keten tohumlu kepekli bisküvi yiyordum midem bulandı çok bulandı

canım ozelden msj atcam sana bı bak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…