70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şimdi lipton kuşburnu çayıyla keten tohumlu kepekli bisküvi yiyordum midem bulandı çok bulandı
ayy hıç sevmem ıkısınıde tabii miden bulanır kızz leblebı felan yok mu at agzına

allah allah hiç bişey anlamadım canım bılgım yok ınan bu konuda.bizide haberdar et canım

fotoğrafları mı kullanacakmış yoksa?

slm kizlar kacgundur giremiyorum turkiyeden amcam geldi cok mutluyum kendisini 7 senedir gormemistim simdilik burda bundan dolayi diyetim gume giti dikat edemiyorum amcamda emekli ogretmen ist oturuyor sitres atmak icin gelmis bizde bol bol gezdiriyoruz... tabi o sansli burdan almanya ordan isvicre'ye ordanda isvece gececek bol bol gezziyor...

kız köpek gibi seviyosan daha ne allah allah anlaşılan sen azcık şımartılmak istiyon sen söle kocaya azcık şımartsın seni...

benım eşimde bana öle dıyo sen parmagında oynatacak bı adamla evlı olsan mutsuz olurdun ...dıyo...benle evliisn herşeyı elde etmek için çaba gösterıyon mutlusun ipler benım elımde ya dıyo...bana da züğürt tesellisi gibi geliyo....bilmiyom kocama sen öyle benı de kendını de kandır hıcte degıl bı suru kısı mutlu eşini yönettiği halde dıyom....

allahın izniyle halledılecek bı sorun....bebem gel ben seni şımartıyım cuma kaçamak günü seni hatay sofrasına kahvaltıya götureyım hehe

dergıyı unutma bak...hatta eşine de okut mutlaka.....
kız baksa köpek gibi seviyo nıey ayrılsın....o biraz sıkılmış ilgi istiyo....eşi de azcık masaya vursa olıcak işte ama o da huy benım eniştemde öyle ablam da aynı barkınım....inan araba sürmekten bıktı...eniştemın hala ehlıyetı yok o derece.....

böcüküm bılmıyom ınan....

ohh anacım gez ne güzel tadını çıkarta çıkarta....

kızlar göğüs problemi olanlar için iki öneri sunacağımmm, biri şınav baska bı topıkte yazdım demın ama asıl yuvam olan 70-79larla paylasmazsam olmıycaktııı neyse şınavı bızde bılıyoruz demeyın bu bıraz daha kolay bı şınav, spordakı hoca buna kız şınavı dıyooo
normal şınav pozisyonu alıyoruz, ama bunda bacaklar düz değil, dizlerin üzerinde ve ayaklar arkada kelebek yapılıyooo, şınavı oyle cekıyosunuz hem kol hem gogus baya işe yarıyo aklınızda bulunsun, umarım anlatabılmısımdır

dğeri ise cok kolay bı hareket , onu da katıbımızden rıca ettım bı fotomu cekıver dıye, cocukta sasırdı ama napıyım, baska turlu anlatmam zor olcaktı şekil aynen şöyle; Eki Görüntüle 226948

avuç içlerini karsılıklı olarak itip bırakıyosunuz sert bı şekilde, gögüs kaslarınız calısıyo, bunu evde otururken ofıste kımse yokken, tv karsısında rahatca yapabılırsınız, aklınızda olsunnnn

Son düzenleme:
off kızlar ya bi arkadaşımla konuştum bugun kulaklarıma inanamadım.....

eşi doğum öncesi arkadaşıma ve annesıne o kadar eziyet etmişki ben sadece şunu söyleyım size....siz anlayın

arkadaşımın annesıne sen şeytansındemiş.....insan kayınvalidesine böyle der mı?????

ayy neler var yaaa eşiminde referans verdiği bi çocuk üstelik bu insanların ne olduğu hiç belli olmuyo...

daha iki gun önce eşim onu savunuyodu ıyı çocuktur dıye.....üstelik çok kariyerli bi işi var duysanız abovvv dersınız çok iyi bı yerde çalışıyo ne ş yaptığını söylemek istemiyom....saygın bı işi var.....ama demekki okumakla adam olunmuyo......eşşeğe semer vursan yıne eşek.....

bi de şunu anladım aileler çok önemli....çocugun aılesı bı tuhaf zaten oyle olunca çocugun böyle olması çok normal yanı.....

bi çocugu anne baba eğitir ileriki yaşlardakı kişiliğine o yön verir....çocuk ayna gibidir....anneyı babayı yansıtır hep.....hamurunda ne varsa o olur....

eee hamura da duzgun şekıl verıp pişirmezsen ....olan olur....

hatta bekarken ben en samımı arkadaşımı tanıştırmak ıstemıstım o çocukla....allahtan çocuk ıstemedı.....ıyı kı olmamaış dıyorum arkadaşımı kendı allerımle atese atmış olurdum....

şansa karısıyla kanka olduk şimdi ama ona da çok üzülüyorum....çok tatlı birisi....

kızlar gerçekten mutlu olmak istiyosak bakış açımızı değiştirelim...........

sen nasıl 72 kılosun ya ksıkandım anam o resımdekı ben olsam heryerı kaplardım.....bende 72.4 um ama.....şişkoyum şişko.....

sen nasıl 72 kılosun ya ksıkandım anam o resımdekı ben olsam heryerı kaplardım.....bende 72.4 um ama.....şişkoyum şişko.....

bacım tatilde kilomu aldın..evet pelin zayıf duruyor..benim gbi dermişimama butlaırm incelseydi birazda popo gittimi tamam..sıkı şişkoyum şişkooo...

bacım tatilde kilomu aldın..evet pelin zayıf duruyor..benim gbi dermişimama butlaırm incelseydi birazda popo gittimi tamam..sıkı şişkoyum şişkooo...

ne zayıf mı duruyorummmmmmm resımdendır o yaaaa, baya bıldıgın 72'liğim ben

he bacı biraz gıtmeden önce bırazda gıdınce bugun 72.4 tum .....

dukanla kurtulucam şu yağlardan çıtır olucam artıkkkkkkkk

ya kızlarr bana noluyo yaaa offf .dün kardeşimin yaptığı hamur kızartmalarına dayanamadım yedim.kendimi zor tuttum daha da yiyebilirdim.bugünde dışarı çıktım az önce döndüm kızları götürdüm birkaç ihtiyaçlarını almaya .ceylin ağladı illa hamburger yicek cadı yemez içmez düştü bu ara burgerlerin önünden geçemiyoz bu ara bi onu yiyo girdik mecburen mc e veee dayanamadım bende yedim patatesini kolasını hamburgerini komik olan kola lıght aldım ordan vicdanımı rahatlatmak için herhalde ya şaka bi yana kudurdummu ne ben yaww

sabah
2 dilim lıht ekmek
1 ekmeğe lıght karper sürdüm
dğerine ince bi tabaka tereyağ ve bal
1 şekersiz çay

sonra 1 yeşil çay

öğlen
1 kupa knorrun domates çorbası
1 dilim lıght ekmek

ve sonra dışarı çıkınca olanlar olduu

1 hamburger
1 orta patates kızartması
1 lıght kola

üstüne büyük kızımın yarım bıraktığı sade dondurmayı götürdüm

akşam yemeğimi böle yapmış oldum 17:30 gibi yedim bunları ve akşam yemeğim saydım ama fena oldu beeeee

yaptığım aktivite 2 saat alışveriş merkezi dolaştım

45 dk koşu bandına çıkıcam şimcikkk kesin sabaha hergün gördüğüm - gr ları göremem artık bilemiom yaniii

slmm kızlaaaarrr ben geldim +1 kilo ileee.bu gün tam gaz başladım ramazana kadar ne verebilirsem artıkın.nasılsınızzz fıstıklar çok özledim sizi.vakit buldukça girip takip ettim ama eksikliğinizi çok hissettimmm.

menümm:
kalkınca keten tohumlu yoğurt

sabah:
sucuk
1 zeytin
peynir
domates salatalık
çay
1 dilim ekmek

ara:
erik(5 tane)

öğle:

1 kase sütlaç

ara:

erik(5 tane)

akşam:

fırında tavuk göğsü
1 bardak ayran
biraz karpuz

2.5 litre suu.epeydir dikkat edemiyodum sütlaçı dayanamadım götürdüm valla öğle yemeği yerine.

canım iştahım açık aslında ama yememem gerek diye tutuyorum kendimi çok geç geliyorum çünkü eve
közlenmiş patlıcan ve biber iyi fikir çok severim ikisini de

kızlar kardeşimle çıktık dışrı kahve içtik gezdik biraz alışveriş yaptık sonra o eve geçti ben sahilde oturdumm biraz o ara eşim aradı yanına geliyim almaya dedim yok yürürüm ben burnu sürtülsün biraz aklı başına gelsinnn bakalım bu gecede geçsinn onsuz ayrı ayrı yatıyoruzz bende oda ayrı hayatta uyuyamayız

pireye kızıp yorgan yakmasın demek istedim aşk olur tutku olur ama bişiler mutluluğu etkiler aynı eve sığamaz olur insanlar ama ortada çocuk varken ona göre hareket edilmeli demek istedim ben

bir kişiyle arkadaş olmakla akraba olmak arasında çok fark var.sana bana iyi olan diğerine eşine ailesine iyi olmayabiliyor.bu tür insan çok hayatımızda.artık kızamıyorum çok fazla böyle şeyler duyunca.burdan anlaşılmalıki tanıdığın her insan her yerde aynı insan değildir

ne zayıf mı duruyorummmmmmm resımdendır o yaaaa, baya bıldıgın 72'liğim ben
valla fıstık gibisin ben bunu düğünler için aldığın elbiseyle olan foton içinde söylemiştim.maşallah çok fitsin

hoşgeldin herşey yolunda inşallah :26:

böyle kısa süreli ayrılıklar iyidir sakince düşünücek uzun zamanınız olur ve birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…