ayy hıç sevmem ıkısınıde tabii miden bulanır kızzkızlar şimdi lipton kuşburnu çayıyla keten tohumlu kepekli bisküvi yiyordum midem bulandı çok bulandı
arkadaşlar merhaba,
yazdığım 3 topikte bulunan 6 adet mesajın silinmesiyle ilgili olarak kimden yardım alabilirim.. ?
yazdığım mesajla ilgili olarak bir üye bana mesaj atmış ve mesaj içeriğini aleyhimde kullanıcagını beyan ediyo..
teşekkürler..
arkadaşlar merhaba,
yazdığım 3 topikte bulunan 6 adet mesajın silinmesiyle ilgili olarak kimden yardım alabilirim.. ?
yazdığım mesajla ilgili olarak bir üye bana mesaj atmış ve mesaj içeriğini aleyhimde kullanıcagını beyan ediyo..
teşekkürler..
kız köpek gibi seviyosan daha ne allah allah anlaşılan sen azcık şımartılmak istiyon sen söle kocaya azcık şımartsın seni...eşimle şuan diyaloğa geçemiyorz kayınvalideme söledim ben zaten istiyorum gitmeyi ama tek başıma olmazz bakalım zaman göstercek
tşk edrim cnm sizin düşüncelerinizde önemli gerçkten benim için
sevmeye gelirsen köpek gibi seviyoruz onsuz nefes alamam hele eşim bi sn yapamaz bensiz iş durumunda sorun yok çalışıyo zaten allah şükür işi iyi dışardan herkes evliliğimizi parmakla gösterir abartılı gelebilir ama öle herkes merak eder nası hala seviyosunuz diye ama işte bu evlilikte bi adım ben öndeyim buda izde huzursuzluk yaratıyo bakalımm kısmet
çok haklıısn cnm eşimde bana der senin yerine başkasıyla evlensem sonum olurdu diye çiftler biribirini tamamlar derler ya eşim seni beni tamamlama değil bütünümsün der akşam krdeşimle kahve içmeye çıkıcam biraz kafam dağılsın bakalım kayınvalidem konuşssun oğluyla
kız baksa köpek gibi seviyo nıey ayrılsın....o biraz sıkılmış ilgi istiyo....eşi de azcık masaya vursa olıcak işte ama o da huy benım eniştemde öyle ablam da aynı barkınım....inan araba sürmekten bıktı...eniştemın hala ehlıyetı yok o derece.....ikramiyeler böyle devam ediyosa 3-5 çocukta doğurusun 10 ar 20 şer ikramıye 10 yıla kalmaz iş bankasını satın alırsın
son 2 günü saymazsak baya az yemişin kilo vermen gayet normal bence çok şaşırmana gerek yok
az az sık sık yediysen gün boyu nekadar çok yersen ye bişi olmaz.bide yoğun günler geçirdinya onunda etkisiyle spor niyetin eolmuştur
barkincim ani kararlar verme böyle :26: hataları günahları karı koca önünüze koyun.ortada bi çocuk var ayrılacaksanız bile medeni bir şekilde çocuğunuzun üzülmeyeceği şekilde olmalı en doğru yolu yine birklikte seçin.olmuyosa yürümüyosa neden üzülesiniz ikinizde
böcüküm bılmıyom ınan....arkadaşlar merhaba,
teşekkürler..
slm kizlar kacgundur giremiyorum turkiyeden amcam geldi cok mutluyum kendisini 7 senedir gormemistim simdilik burda bundan dolayi diyetim gume giti dikat edemiyorum amcamda emekli ogretmen ist oturuyor sitres atmak icin gelmis bizde bol bol gezdiriyoruz... tabi o sansli burdan almanya ordan isvicre'ye ordanda isvece gececek bol bol gezziyor...
sen nasıl 72 kılosun ya ksıkandım anam o resımdekı ben olsam heryerı kaplardım.....bende 72.4 um ama.....şişkoyum şişko.....kızlar göğüs problemi olanlar için iki öneri sunacağımmm, biri şınavbaska bı topıkte yazdım demın ama asıl yuvam olan 70-79larla paylasmazsam olmıycaktııı neyse şınavı bızde bılıyoruz demeyın bu bıraz daha kolay bı şınav, spordakı hoca buna kız şınavı dıyooo
normal şınav pozisyonu alıyoruz, ama bunda bacaklar düz değil, dizlerin üzerinde ve ayaklar arkada kelebek yapılıyooo, şınavı oyle cekıyosunuz hem kol hem gogus baya işe yarıyo aklınızda bulunsun, umarım anlatabılmısımdır
dğeri ise cok kolay bı hareket , onu da katıbımızden rıca ettım bı fotomu cekıver dıye, cocukta sasırdı ama napıyım, baska turlu anlatmam zor olcaktı şekil aynen şöyle; Eki Görüntüle 226948
avuç içlerini karsılıklı olarak itip bırakıyosunuz sert bı şekilde, gögüs kaslarınız calısıyo, bunu evde otururken ofıste kımse yokken, tv karsısında rahatca yapabılırsınız, aklınızda olsunnnn
sen nasıl 72 kılosun ya ksıkandım anam o resımdekı ben olsam heryerı kaplardım.....bende 72.4 um ama.....şişkoyum şişko.....
sen nasıl 72 kılosun ya ksıkandım anam o resımdekı ben olsam heryerı kaplardım.....bende 72.4 um ama.....şişkoyum şişko.....
bacım tatilde kilomu aldın..evet pelin zayıf duruyor..benim gbi dermişimama butlaırm incelseydi birazda popo gittimi tamam..sıkı şişkoyum şişkooo...
bacım tatilde kilomu aldın..evet pelin zayıf duruyor..benim gbi dermişimama butlaırm incelseydi birazda popo gittimi tamam..sıkı şişkoyum şişkooo...
aay canım daha ne ıstıyosunnnn, yanı canın eve gıdınce yemek yemek ıstemıyosaaaa daha guzel ne varrrrkeske bende de aynı durum olsa
yıyebılıyosan müsli ye bence canım, kucuk aperatıf kozlenmış bıberler, patlıcan, kucuk kase salata yogurt, muslı fılan ıdare eder zaten senııııı
valla aynı duurmun darısı basıma dıyorummmm
işinden de memnunsundur ınşşşş, hayırlı olsun tekrardannnnama cok ıhmal etme bızııııı
akşamcılar nerde mesai başlamamış.....
ikramiyeler böyle devam ediyosa 3-5 çocukta doğurusun 10 ar 20 şer ikramıye 10 yıla kalmaz iş bankasını satın alırsın
son 2 günü saymazsak baya az yemişin kilo vermen gayet normal bence çok şaşırmana gerek yok
az az sık sık yediysen gün boyu nekadar çok yersen ye bişi olmaz.bide yoğun günler geçirdinya onunda etkisiyle spor niyetin eolmuştur
barkincim ani kararlar verme böyle :26: hataları günahları karı koca önünüze koyun.ortada bi çocuk var ayrılacaksanız bile medeni bir şekilde çocuğunuzun üzülmeyeceği şekilde olmalı en doğru yolu yine birklikte seçin.olmuyosa yürümüyosa neden üzülesiniz ikinizde
cnm belki hatırlıyosundur bi ara bende boşanıyodum hatta kesindi bu ama sonra dedimki bi oturup konuşmak en mantıklısı konuşunca bakış açım tamamen değişti evet eşimi seviyorum ayrılınca nasıl hissedicem bomboş ve daha kötü olucam sende bir düşün hayatım ve kendini hangi durumda daha mutlu hissediceksin ona göre adımını at bide sen olayların içindesin senin değerlendirmen ve bizim değerlendirmemiz daha farklı olur ama hakkında inşallah hayırlısı olur
kız köpek gibi seviyosan daha ne allah allah anlaşılan sen azcık şımartılmak istiyon sen söle kocaya azcık şımartsın seni...
benım eşimde bana öle dıyo sen parmagında oynatacak bı adamla evlı olsan mutsuz olurdun ...dıyo...benle evliisn herşeyı elde etmek için çaba gösterıyon mutlusun ipler benım elımde ya dıyo...bana da züğürt tesellisi gibi geliyo....bilmiyom kocama sen öyle benı de kendını de kandır hıcte degıl bı suru kısı mutlu eşini yönettiği halde dıyom....
allahın izniyle halledılecek bı sorun....bebem gel ben seni şımartıyım cuma kaçamak günü seni hatay sofrasına kahvaltıya götureyım hehe
dergıyı unutma bak...hatta eşine de okut mutlaka.....
kız baksa köpek gibi seviyo nıey ayrılsın....o biraz sıkılmış ilgi istiyo....eşi de azcık masaya vursa olıcak işte ama o da huy benım eniştemde öyle ablam da aynı barkınım....inan araba sürmekten bıktı...eniştemın hala ehlıyetı yok o derece.....
böcüküm bılmıyom ınan....
pireye kızıp yorgan yakmasın demek istedimkız köpek gibi seviyosan daha ne allah allah anlaşılan sen azcık şımartılmak istiyon sen söle kocaya azcık şımartsın seni...
benım eşimde bana öle dıyo sen parmagında oynatacak bı adamla evlı olsan mutsuz olurdun ...dıyo...benle evliisn herşeyı elde etmek için çaba gösterıyon mutlusun ipler benım elımde ya dıyo...bana da züğürt tesellisi gibi geliyo....bilmiyom kocama sen öyle benı de kendını de kandır hıcte degıl bı suru kısı mutlu eşini yönettiği halde dıyom....
allahın izniyle halledılecek bı sorun....bebem gel ben seni şımartıyım cuma kaçamak günü seni hatay sofrasına kahvaltıya götureyım hehe
dergıyı unutma bak...hatta eşine de okut mutlaka.....
kız baksa köpek gibi seviyo nıey ayrılsın....o biraz sıkılmış ilgi istiyo....eşi de azcık masaya vursa olıcak işte ama o da huy benım eniştemde öyle ablam da aynı barkınım....inan araba sürmekten bıktı...eniştemın hala ehlıyetı yok o derece.....
böcüküm bılmıyom ınan....
bir kişiyle arkadaş olmakla akraba olmak arasında çok fark var.sana bana iyi olan diğerine eşine ailesine iyi olmayabiliyor.bu tür insan çok hayatımızda.artık kızamıyorum çok fazla böyle şeyler duyunca.burdan anlaşılmalıki tanıdığın her insan her yerde aynı insan değildiroff kızlar ya bi arkadaşımla konuştum bugun kulaklarıma inanamadım.....
eşi doğum öncesi arkadaşıma ve annesıne o kadar eziyet etmişki ben sadece şunu söyleyım size....siz anlayın
arkadaşımın annesıne sen şeytansındemiş.....insan kayınvalidesine böyle der mı?????
ayy neler var yaaa eşiminde referans verdiği bi çocuk üstelik bu insanların ne olduğu hiç belli olmuyo...
daha iki gun önce eşim onu savunuyodu ıyı çocuktur dıye.....üstelik çok kariyerli bi işi var duysanız abovvv dersınız çok iyi bı yerde çalışıyo ne ş yaptığını söylemek istemiyom....saygın bı işi var.....ama demekki okumakla adam olunmuyo......eşşeğe semer vursan yıne eşek.....
bi de şunu anladım aileler çok önemli....çocugun aılesı bı tuhaf zaten oyle olunca çocugun böyle olması çok normal yanı.....
bi çocugu anne baba eğitir ileriki yaşlardakı kişiliğine o yön verir....çocuk ayna gibidir....anneyı babayı yansıtır hep.....hamurunda ne varsa o olur....
eee hamura da duzgun şekıl verıp pişirmezsen ....olan olur....
hatta bekarken ben en samımı arkadaşımı tanıştırmak ıstemıstım o çocukla....allahtan çocuk ıstemedı.....ıyı kı olmamaış dıyorum arkadaşımı kendı allerımle atese atmış olurdum....
şansa karısıyla kanka olduk şimdi ama ona da çok üzülüyorum....çok tatlı birisi....
kızlar gerçekten mutlu olmak istiyosak bakış açımızı değiştirelim...........
valla fıstık gibisin ben bunu düğünler için aldığın elbiseyle olan foton içinde söylemiştim.maşallah çok fitsinne zayıf mı duruyorummmmmmmresımdendır o yaaaa, baya bıldıgın 72'liğim ben
hoşgeldinslmm kızlaaaarrr ben geldim +1 kilo ileee.bu gün tam gaz başladım ramazana kadar ne verebilirsem artıkın.nasılsınızzz fıstıklar çok özledim sizi.vakit buldukça girip takip ettim ama eksikliğinizi çok hissettimmm.
böyle kısa süreli ayrılıklar iyidir sakince düşünücek uzun zamanınız olur ve birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.kızlar kardeşimle çıktık dışrı kahve içtik gezdik biraz alışveriş yaptık sonra o eve geçti ben sahilde oturdumm biraz o ara eşim aradı yanına geliyim almaya dedim yok yürürüm ben burnu sürtülsün biraz aklı başına gelsinnn bakalım bu gecede geçsinn onsuz ayrı ayrı yatıyoruzz bende oda ayrı hayatta uyuyamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?