bende yeni katıldım diyet kilo verme konusunda bende yarışayım dedim motive olmaya ihtiyacım var
bide nasıl grup oluşturuluyor tam anlamadım çok fazla mesaj vardı geçmişte hepsini okuyamadım haliyle
kızlar kardeşimle çıktık dışrı kahve içtik gezdik biraz alışveriş yaptık sonra o eve geçti ben sahilde oturdumm biraz o ara eşim aradı yanına geliyim almaya dedim yok yürürüm ben burnu sürtülsün biraz aklı başına gelsinnn bakalım bu gecede geçsinn onsuz ayrı ayrı yatıyoruzz bende oda ayrı hayatta uyuyamayız
kızlarrr sanırım boşanıyorummmm kararımı verdim gibi sizle dertleşmek istedim daha annemlere sölemedim kayınvalideme söledim akşam çağırdım konuştumm off ne zor bişeyy yüreğime boğazıma yumruk gibi bişey oturdu kalkmıyoooo oğlum çok etkileniyo ne yapcam bilemiyorummm
peki napıyoruz bugün mü başlıyoruz :)hoş gedin hoş geldin buyur gel
peki napıyoruz bugün mü başlıyoruz :)
günaydın kızlar ya off ya dün annem bana dediki çok kilo almışsın diyetten sonra hemen niye böyle kilo aldım ya benm kociş hep kilo aldırdı bana ya bir türlüde diyete giremiyorum motivsyon kaybım var
Burada sürekli bildirim yaparsan düzeni girersin bence :) Şayet ben cuma gününü iple çekiyorum iki haftadır falan topikteyim ama çok hırslandım. Diğer kızlar nasıl veriyorsa bende vericem gitcek kilolar
pireye kızıp yorgan yakmasın demek istedimaşk olur tutku olur ama bişiler mutluluğu etkiler aynı eve sığamaz olur insanlar ama ortada çocuk varken ona göre hareket edilmeli demek istedim ben
bir kişiyle arkadaş olmakla akraba olmak arasında çok fark var.sana bana iyi olan diğerine eşine ailesine iyi olmayabiliyor.bu tür insan çok hayatımızda.artık kızamıyorum çok fazla böyle şeyler duyunca.burdan anlaşılmalıki tanıdığın her insan her yerde aynı insan değildir
valla fıstık gibisin ben bunu düğünler için aldığın elbiseyle olan foton içinde söylemiştim.maşallah çok fitsin
hoşgeldinherşey yolunda inşallah :26:
böyle kısa süreli ayrılıklar iyidir sakince düşünücek uzun zamanınız olur ve birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.
cnm inş aranız düzelir de alır gönlünü eşin.ufak tefek ayrılıklar kırgınlıklar sorun diil inşallah büyüklerinden korusun rabbim hepimizi.ani kararlar verme sakın
canım mevzuyu şimdi gördüm.inşallah düzelir aranız .allah ayrılık vermesin çocukta var malum ama dilerim uzamaz aranızdaki sorunlar düzelirsiniz inşallah.ama mutlaka bir yardım alın derim.kardeşimde senin gibi karı koca yer değişmiş sanki oda çok yıprandı ama çok ta seviyo ALLAH bozmasın onlarda yardım aldılar bi dönem ama devam etmediler .accıkta olsa kocası düzeldi gibi ama yanlış anlama ortaya diyom odun gene odundur işte ancak masa sandalye olunca işe yarıyolar nedelim biz onları yontabildiğimiz kadar yontucaz gerisi sevdiğimiz kadar oluyor işte.
ayy kızz arkadasların dedıgı gıbı hıc 72 durmuyon maşallah boyun kactı senın.birde ben o birinci hareketı pek anlamadım nasıl yapılcak 2ncıyı yaparım bırde ben de bı hareket yapıyom boyle kollarım göğüs hizasında olacak şekilde ve avuclarım önde birleşecek şekilde arkaya dogru acıp gerı birleştiriyom bu dagöğüs kaslarını calıstırıyo ama düzenli yapamıyom benım son zamanlarda cok sarktı göğüslerim süt azalınca fıs diye söndü ama hala büyükler şöyleki cts günü bi sütyen alayım dedim kadın bana 95 verdikızlar göğüs problemi olanlar için iki öneri sunacağımmm, biri şınavbaska bı topıkte yazdım demın ama asıl yuvam olan 70-79larla paylasmazsam olmıycaktııı neyse şınavı bızde bılıyoruz demeyın bu bıraz daha kolay bı şınav, spordakı hoca buna kız şınavı dıyooo
normal şınav pozisyonu alıyoruz, ama bunda bacaklar düz değil, dizlerin üzerinde ve ayaklar arkada kelebek yapılıyooo, şınavı oyle cekıyosunuz hem kol hem gogus baya işe yarıyo aklınızda bulunsun, umarım anlatabılmısımdır
dğeri ise cok kolay bı hareket , onu da katıbımızden rıca ettım bı fotomu cekıver dıye, cocukta sasırdı ama napıyım, baska turlu anlatmam zor olcaktı şekil aynen şöyle; Eki Görüntüle 226948
avuç içlerini karsılıklı olarak itip bırakıyosunuz sert bı şekilde, gögüs kaslarınız calısıyo, bunu evde otururken ofıste kımse yokken, tv karsısında rahatca yapabılırsınız, aklınızda olsunnnn
ynen bende 67 kıloyum ama şişkoyum işteeesen nasıl 72 kılosun ya ksıkandım anam o resımdekı ben olsam heryerı kaplardım.....bende 72.4 um ama.....şişkoyum şişko.....
slmm kızlaaaarrr ben geldim +1 kilo ileee.bu gün tam gaz başladım ramazana kadar ne verebilirsem artıkın.nasılsınızzz fıstıklar çok özledim sizi.vakit buldukça girip takip ettim ama eksikliğinizi çok hissettimmm.
yok canım hiçbişey yapmadım..onlar tatilde aldıqım kilolardı daha doqrusu ödemdi eve dönüp normal düzenine dönünce 1 haftada hepsi giti..ama sevinemedim çünkü yine tatile çıktım..ama bu sefer azda olsa dikkat etmeye çalışıyorum..2 kiloyla falan dönersen havaya şapka atıcam..tebrik ederim cnm yaa ne kadar çok vermişsin ne yaptın sen bakem yemedin içmedin deli gibi spormu yaptın böle bir haftada bu kadar vermişsin maşallahhh
buyur cnm gell...motive olmak için çok nedenin var...birincisi bebek ikincisi çıtır olmak..düşüncesi bile güzel..aynalarda artık kendimi baya bi beqeniyorum...ip ince görüyorum kendimi ve mutlu oluyorum..ne giysen hengi modeli giysem yakışıyor..hiçbiryerim çıkmıyor...bunları düşün motivasyonunu saqla bitanem..senaaa yazzz bana bişeyler de...gaza getir yaaaihtiyacım var sanaaaaa safranboluyu hiç görmedim çokta merak ediyorum bak gelriim yanınaaa
tabiki canım buyur hoşgeldin..ben kaptanım ismim sena..arkadaşlar merhaba;
forumu uzun zamandır takip ediyorum ama henüz yeni yazıyorum.bursa da yaşıyorum.30 yaşındayım çalışıyorum.1 kızımvar 5 yaşında.geçen ay 80-89 topiğine başlayacaktım.ama ne olduysa midem bozuldu bir anda ve üç gün boyunca sürekli istifra ettim.sonra da baktım karnım iniyor biryerden başlamak lazım deyip bende dengeli beslenmek için kolları sıvadım.83 kiloydum 23 haziranda 16 temmuz cumartesi günü 79 çıktım tartıda o nedenle bu topikten başladım.bende sizlerle devam etmek isterim.
rüyayı yorumlamak çok önemlidir..onun için anlattıqın kişilere dikkat et..öncelikle Allah hayır etsin demek gerekiyor...hayra yoralım hayır olsun..inşallah 3 aya kadar hamiş olursun böyle yoralım..ya kızlarçok güzel rüya gördüm çoktandır görmüyordum..arada bi ya doğurduğumu ya kucağımda kendi bebeğim yada başkasını severdim..bugünde namazdan sonra yattım sabaha karşı gördüm galiaba..3aylık hamileydim,çok mutluydum elim karnımdaydı..
.bide su gördüm sırt üstü uzanmışım..akşam barkinle konuştuk ondanmı bilmiyom su gördüm...
ya da su herşeyi alıp götürecek..bilmiyorum paylaşmak istedim...v euyandım gerçekle yüzyüze geldim...adetimde dün bitti daha yeni buarada
her ikiside olur cnm..arkadaşlarım nasılsınız
öğlen tatilinde kaçamak gireyimdedim
benim işler çok yoğun valla akşama kadar kafam şişiyo
bide bişey sormam lazım size
işten akşam 7 buçuk 8 gibi çıkıyorum eve gidince yemek yemek istemiyorum meyveyle idare etsem olmaz mı
yada müsli falan yesem
bi akıl verin bana
kızlarrr sanırım boşanıyorummmm kararımı verdim gibi sizle dertleşmek istedim daha annemlere sölemedim kayınvalideme söledim akşam çağırdım konuştumm off ne zor bişeyy yüreğime boğazıma yumruk gibi bişey oturdu kalkmıyoooo oğlum çok etkileniyo ne yapcam bilemiyorummm
hoşgeldin seherimmm...nası geçti tatilin bakimmm...sen geldin ben yine gittimm:82:slmm kızlaaaarrr ben geldim +1 kilo ileee.bu gün tam gaz başladım ramazana kadar ne verebilirsem artıkın.nasılsınızzz fıstıklar çok özledim sizi.vakit buldukça girip takip ettim ama eksikliğinizi çok hissettimmm.
hoşgeldin cnm bol iradeler..bende yeni katıldım diyet kilo verme konusunda bende yarışayım dedim motive olmaya ihtiyacım var
bide nasıl grup oluşturuluyor tam anlamadım çok fazla mesaj vardı geçmişte hepsini okuyamadım haliyle
günaydınhala valizim yarım kısmetse akşama tatil yolcusuyuz.hiç sevmiyorum bu yolculuk günlerini çok sıkıntılı hissediyorum kendimi
ayy kızz arkadasların dedıgı gıbı hıc 72 durmuyon maşallah boyun kactı senın.birde ben o birinci hareketı pek anlamadım nasıl yapılcak 2ncıyı yaparım bırde ben de bı hareket yapıyom boyle kollarım göğüs hizasında olacak şekilde ve avuclarım önde birleşecek şekilde arkaya dogru acıp gerı birleştiriyom bu dagöğüs kaslarını calıstırıyo ama düzenli yapamıyom benım son zamanlarda cok sarktı göğüslerim süt azalınca fıs diye söndü ama hala büyükler şöyleki cts günü bi sütyen alayım dedim kadın bana 95 verdiofff
ynen bende 67 kıloyum ama şişkoyum işteee
hosgeldın cnaım bızde senı ozledık fazla kılo almamıssın hemen gıder onlar merak etme
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim de bak barkınım herkes kendınde olmayanı ister bızd edün eşimle ufak bı tartısma yasadık hemen üste cıkıyo bend eısterdım alttan alsın azcık yanı demek ıstedıgım herkes kendınde olmayanı ıstıyo senı anlayabılıyorum aslında ama kımse 4-4 lük deil ve ınan cevremıze baktıgımda bu tarz bı sıkıntı ıcın yuva yıkma derim ne sıkıntı ve çile cekip evliliğini devam ettirmek zorund aolanlar var sen rahatsın gördüğüm kadarıyla bunun tadını cıkar keyfıen bak derım eşinide seviyosun hem daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?