70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr...kuzenim dün beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş...sabah cenazesi geldi..uzak bir köydeler birazdan bizde gidicez..5 yaşında çocuqu vardı daha...çok üzgünüz...elimiz ayaqımız tutuldu sanki..dicek bişey bulamıyorum...eşide çocuklarıyla burda tatildeydi annesinin yanında..ölüm haberini alınca eşinin ne hale geldi bilmiyorum...birazdan cenaze çıkarken olacaklar o aqlamalar bayılmalar düşünemiyorum...çıkmam lazım kahvaltı yapıp hemen oraya gidicez..

MUAZZEZ
canım bende dün eşimle biraz atıştım ama erhanın ölüm haberi gelince gidip sarıldım..inan 3 günlük dünya hiçbişeye deqmiyor..küsüp barışacak kadar çok uzun deqil hayat..

Son düzenleme:

cnaım ılk hareketi şınav çekiyomuş gıbı yere uzanırsan yapabılırsın, normal şınavda bacaklarınıda uzatıyosun ama bunda dizlerinin üzeirnde oluyosun, masa pozisyonu alıyosun, şınavı dizlerinin üzerinde çekiyosun, dizlerin yerde ayaklarını arkada kelebek yapıyosun, onu malesef şimdi ofıste yapıp katıbe fotograf cektıremem, baya abest olur adım cıkcak artıkkkkk ıyıce deli diyee
yukardan cekılmış foto canım o, bı de benı alma fotoya dedım, o da ama cıkıyosun dedi, bende egıldım ıraz, havada oturuyorum aslında o fotografta bıldıgın 72yım yanı, hatta tok karnına daha da fazlaaa kocamda diyo en fazla 65sındır dıye ama o benım moralımı duzeltmek ıcın soyluyo, yoksa 65 sadece popomla basenlerim yapar yaniii ama göğüs hareketlerını ıhmal etmemeye calıss, toparlanmaya ıhtıyacı var gıbı geldı goguslerının o zaman 95 beden buyuk gelirr

başınız sağolsun canım rabbim ailesine sabır versin

ayy cnm ya allah rahmet eylesin valla çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır versin inş. başınız saolsun

başınız saolsun, Allah gerıde kalanlara saglıklı uzun omurler versın inşşş

off canım yaa başınız saol Allah geride kalanlara sabır versin özellikle o yavrucaga cok üzülüyorum ben boyle kucuk cocuklara yaa yani geride kalanlara cok zor oluyor Allah rahmet eylesin ani ölüm cok daha zor oluyor

cnm başınız sağolsun allah rahmet eylesinnn ailesine sizlerim rabbim sabır versinn

hakkınızda hayırlısı olsun canım ama ani karar veripte sonradan pişman olacağın şeyler yapma çocuğunu düşün inşallah barışırsınız rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın

gü naay dıııınnnn!!!!!

bayaa sıkı sanırım senin etin fıstık. benimki oyun hamuru mübarek tam takılacaktım göbüşünü yesinler falan diye gıcık edeyim gaz vereyim dedim, sonra vazgeçtim bana küssün sanki sen anlamadım şeker ya bilmeden bir şey mi dedim ettim? varsa bir durum çözmek isterim

ya spor falan yapıyorsun bir şekilde dikkat ediyorsun bence olur o kadar. zaten insana en çok yanındakiler kilo aldırıyor diyet kolaya gelince, o da kar. kendine yükleme yaparken başka yerden kıstığın azcık bile kalori kar bence. ben de yapıyorum hep öyle. hamburgerin patatesin light olanı pek bulunmadığı için, bulunan da pek bi lezzetli olmadığı için başka yapacak bişi yok. ama bişey yiyeyim. ben okudum hep üzerlerini. yanlış hatırlamıyorsan zero olan kola lighttan daha iyiydi sanki. şeker sıfır ya, bak dikkat et calorisi yok gibi birşeydi. ben alacağım zaman bulursam ondan alıyorum artık

bende yeni katıldım diyet kilo verme konusunda bende yarışayım dedim motive olmaya ihtiyacım var
bide nasıl grup oluşturuluyor tam anlamadım çok fazla mesaj vardı geçmişte hepsini okuyamadım haliyle

hoş geldiiiin grup mu ne grubu hangi grup napıyormuş grup? :44:

Günaydın kısçeleerrrrrrrrrrr :82::82::82: Hepimize güzel bir gün olsun. Gitsin kilocuklarrr gelsin yeni cici kıyafetlerr, iltifatlarr :76:

:109::109::109::109:

günaydın hala valizim yarım kısmetse akşama tatil yolcusuyuz.hiç sevmiyorum bu yolculuk günlerini çok sıkıntılı hissediyorum kendimi

niye ki :44: :101:
günaydın kızlar ya off ya dün annem bana dediki çok kilo almışsın diyetten sonra hemen niye böyle kilo aldım ya benm kociş hep kilo aldırdı bana ya bir türlüde diyete giremiyorum motivsyon kaybım var

şekerim diyet hayatında kendine yepyeni bir sayfa aç derim hatta yepyeni bembeyaz boş bir sayfa olsun iyi kilo verirsin bak demedi deme

Son düzenleme:
başınız saolsun senacım.ölüm hepimize ölene değilde işte geride kalanlara insan üzülüyor daha çok.yavrusu için çok zor olcak bu ayrılık
tatilde olmazda izmirde muhakkak girerim merak etme

gü naay dıııınnnn!!!!!

niye ki :44: :101:

herzaman böyle hissederim ya.sıkılıyorum öyle yola çıkacağım gün.

bence diyet olayını çok güzel bir şekilde anlatmış.
Diyete Ara Vermek Yanlıştır

Vücudun devamlı kilo alıp vermesi başta metabolizma olmak üzere bütün vücutta olumsuz etkiler yaratır. İlk olarak metabolizma hızının yavaşlamasına neden olur. Siz diyeti bıraktığınızda metabolizmanız yavaş çalıştığından vücut yağ depolamaya başlar ve ani kilo artışları yaşanır. Bu durum hem metabolizmayı hem de psikolojinizi olumsuz biçimde etkiler.

Kilo vermek için diyete başlayacaksanız ilk olarak kararlı olmalısınız. Diyete ara vermeyi aklınızdan çıkarmalı ve ne olursa olsun diyetinizi bozmamalısınız. Kilo vermek için kendinizi kontrol etmeyi bilmelisiniz. Yiyeceğe karşı aşırı yeme isteğini yenmeli ve “dur” diyebilmelisiniz. Aslında kilo vermek için şok diyetlere, zayıflama haplarına ya da çok yorucu egzersizlere gerek yoktur. Sadece yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmeye gerek vardır. Kendinizi kontrol altında tutarak zamanla yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarını değiştirebilirsiniz. Böylece sağlıklı kilo vererek ideal kilonuzu koruyabilirsiniz.

Püf Noktası: Diyeti kısa vadede yapmak yerine, uzun vadeye yaymak, diyeti bırakmanızı engelleyebilir…

Diyete her ara verildiğinde diyet yapmama isteği sizde daha çok artar. Bu nedenle diyeti bırakmamak gerekir. Eğer diyet yapmak size zor geliyorsa diyet yapmadan yaşam tarzınızı değiştirerek de kilo verebilirsiniz. İlk olarak az ve sık yemek yemelisiniz. Öğünleri atlatmamak ve günde 5 öğün yemek tüketilmelidir. Egzersizlerinde kilo vermede büyük önem taşır. Metabolizmayı hızlandırmak için bol bol su için. Günde en az 8 bardak su içmek metabolizma hızını artırır. Açlık hissi duymamak için posalı besinler yenmelidir. Sebze, meyve ve kuru baklagiller kişide tokluk hissi yaratır. Aşırı yağlı besinlerden uzak durmak gerekir. Eğer bir öğünde fazla yemek yediyseniz ardından egzersiz yaparak ve diğer öğünde hafif şeyler yiyerek telafi edebilirsiniz

valla göbüş değil o, ayıptır solemesı etegım bol gelıyoda, ben de fotoda cıkmıyım dıye havada oturur pozisyonu alınca etegn kemer yerı kalkmışşş, tabıkı göbüşte var ama o kadar değil, yedıklerıme dıkkat etmeye baslayınca üstten gıttı benım, popo ve basenın ıse maşallahı var :26:

yok canım sana küs değilim; sadece gecen yazdıklarımdan bazılarını dıkkate alıp bazılarını gormezden gelmene içerledim bıraz, adını soylermısın dedim, avatara bi foto koyup kaldıralım dedım,tık yok, ınternet ortamında soylemek ıstemıyorum ya koymak ıstemıyorum dıyebılırdın, olumlu ya da olumsuz bı cvp vermedın, senı bırı zannedıyodum ilk başlarda dedın, kım dedım, kız yoksa eskı sevgılının kız arkadası fılan mı dedımm, ona da tık yok, gormedın yazdıklarımı desem o da deıl cunku aynı msjların içindeki diger seylere yorum yapıyosun, bı kere olsa gozunden kacmıs dıyecem ama o ustuste olunca ben de madem cvplamak ıstemıyo ben de susayım dedımm, olay bundan ıbaret, küslük yok yaniii olumsuz da olsa cvp versen yıne anlar ve saygı duyardım, ben sadece gormezden gelmene üzüldüm, bu kadarcıkkkk

başın sağ olsun çok üzüldüm. böyle genceceik insanlar hayata veda ettiğinde, geride sevgisine doyamamış bir eş, hele ki küçücük çocuk bıraktıklarında ben çok kötü oluyorum. boğazım düğümlendi gözüm doldu neye fayda. allah geride kalanlara sabır, sağlık, uzun ömür versin. çok haklısın üç günlük dünya hiçbir şeye değmiyor. üç günün sonunda geriye kalan sadece biraz daha sarılabilseydim oluyor

hehe aynıbenım yaptıgım gıbı yanı sadece benım azcık daha dıkkat etmem gerekıyor o kadar

hehe aynıbenım yaptıgım gıbı yanı sadece benım azcık daha dıkkat etmem gerekıyor o kadar
elbette senin yaptığın gibi.boşunamı takdir ediyoruz seni.yoksa 2 galete 1 kk peynirle kaç gün kaç ay devam edebilirsinki.böyle diyetlerle verdiğin kiloları tekrar alırsın herzaman

elbette senin yaptığın gibi.boşunamı takdir ediyoruz seni.yoksa 2 galete 1 kk peynirle kaç gün kaç ay devam edebilirsinki.böyle diyetlerle verdiğin kiloları tekrar alırsın herzaman

evet ama sen de 3 ayda 15 kg verdın ve gerı almadın hatta dahada verdın sadece daha uzun sürede bu nası peki

Başınız sağolsun Senacığım. Allah geride kalanlara yardım etsin. Her ölüm biraz erkendir ama gençlerinki ve birde geride küçük yavruları varsa çok çok erkendir.

Başınız sağolsun Sena abla. Allah geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin. Mekanı cennet olsun.

Bu hafta biraz sağlıksız diyet yapıyorum ama hem canım istemiyor hem de sıkıldım göbeğimden sürekli giyindiğim kıyafetlerden. Alışverişe çıktığımda üstüme göre bişey bulamıyorum doğru düzgün.
Bu sabah 2 kayısı 1 armut yedim demin de 1 bardak yeşilçayımı içtim. 1 tane de nektarin yedim
Cuma'ya kadar vermem lazım

regl dönemin mi yaklaştıııı benım genelde o aralar boyle canım ıstemez, sıkılırım herseydennn bıraz mızmızlıgım tutar, ben tarihlerin farkında olmadan eşim anlar senin regl dönemin gelmiş diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…