ayy kızz arkadasların dedıgı gıbı hıc 72 durmuyon maşallah boyun kactı senın.birde ben o birinci hareketı pek anlamadım nasıl yapılcak 2ncıyı yaparım bırde ben de bı hareket yapıyom boyle kollarım göğüs hizasında olacak şekilde ve avuclarım önde birleşecek şekilde arkaya dogru acıp gerı birleştiriyom bu dagöğüs kaslarını calıstırıyo ama düzenli yapamıyom benım son zamanlarda cok sarktı göğüslerim süt azalınca fıs diye söndü ama hala büyükler şöyleki cts günü bi sütyen alayım dedim kadın bana 95 verdiofff
başınız sağolsun canım rabbim ailesine sabır versingünaydın kızlar hayırlı sabahlarr...kuzenim dün beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş...sabah cenazesi geldi..uzak bir köydeler birazdan bizde gidicez..5 yaşında çocuqu vardı daha...çok üzgünüz...elimiz ayaqımız tutuldu sanki..dicek bişey bulamıyorum...eşide çocuklarıyla burda tatildeydi annesinin yanında..ölüm haberini alınca eşinin ne hale geldi bilmiyorum...birazdan cenaze çıkarken olacaklar o aqlamalar bayılmalar düşünemiyorum...çıkmam lazım kahvaltı yapıp hemen oraya gidicez..
MUAZZEZ
canım bende dün eşimle biraz atıştım ama erhanın ölüm haberi gelince gidip sarıldım..inan 3 günlük dünya hiçbişeye deqmiyor..küsüp barışacak kadar çok uzun deqil hayat..
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr...kuzenim dün beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş...sabah cenazesi geldi..uzak bir köydeler birazdan bizde gidicez..5 yaşında çocuqu vardı daha...çok üzgünüz...elimiz ayaqımız tutuldu sanki..dicek bişey bulamıyorum...eşide çocuklarıyla burda tatildeydi annesinin yanında..ölüm haberini alınca eşinin ne hale geldi bilmiyorum...birazdan cenaze çıkarken olacaklar o aqlamalar bayılmalar düşünemiyorum...çıkmam lazım kahvaltı yapıp hemen oraya gidicez..
MUAZZEZ
canım bende dün eşimle biraz atıştım ama erhanın ölüm haberi gelince gidip sarıldım..inan 3 günlük dünya hiçbişeye deqmiyor..küsüp barışacak kadar çok uzun deqil hayat..
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr...kuzenim dün beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş...sabah cenazesi geldi..uzak bir köydeler birazdan bizde gidicez..5 yaşında çocuqu vardı daha...çok üzgünüz...elimiz ayaqımız tutuldu sanki..dicek bişey bulamıyorum...eşide çocuklarıyla burda tatildeydi annesinin yanında..ölüm haberini alınca eşinin ne hale geldi bilmiyorum...birazdan cenaze çıkarken olacaklar o aqlamalar bayılmalar düşünemiyorum...çıkmam lazım kahvaltı yapıp hemen oraya gidicez..
MUAZZEZ
MUAZZEZ
MUAZZEZ
hakkınızda hayırlısı olsun canım ama ani karar veripte sonradan pişman olacağın şeyler yapma çocuğunu düşün inşallah barışırsınız rabbim kimsenin yuvasını yıkmasıncnm dediğin gibi allaha şükür büyük sorunlarımz yok sanırım yoruldum ve bekliyorum gerçekten hiç olmadıgım kadar sakinim dha öncede konuşuyduk senle oğlum çok hassa bi çocuk çok duygusaldır sürekli seni seviorum der onun yıpranmaması kavga görmemesi için beliyorum akşamda konser var kardeşimle ona gidicem biraz kafam dağılıyor en azından
kızlar göğüs problemi olanlar için iki öneri sunacağımmm, biri şınavbaska bı topıkte yazdım demın ama asıl yuvam olan 70-79larla paylasmazsam olmıycaktııı neyse şınavı bızde bılıyoruz demeyın bu bıraz daha kolay bı şınav, spordakı hoca buna kız şınavı dıyooo
normal şınav pozisyonu alıyoruz, ama bunda bacaklar düz değil, dizlerin üzerinde ve ayaklar arkada kelebek yapılıyooo, şınavı oyle cekıyosunuz hem kol hem gogus baya işe yarıyo aklınızda bulunsun, umarım anlatabılmısımdır
dğeri ise cok kolay bı hareket , onu da katıbımızden rıca ettım bı fotomu cekıver dıye, cocukta sasırdı ama napıyım, baska turlu anlatmam zor olcaktı şekil aynen şöyle; Eki Görüntüle 226948
avuç içlerini karsılıklı olarak itip bırakıyosunuz sert bı şekilde, gögüs kaslarınız calısıyo, bunu evde otururken ofıste kımse yokken, tv karsısında rahatca yapabılırsınız, aklınızda olsunnnn
ya kızlarr bana noluyo yaaa offf .dün kardeşimin yaptığı hamur kızartmalarına dayanamadım yedim.kendimi zor tuttum daha da yiyebilirdim.bugünde dışarı çıktım az önce döndüm kızları götürdüm birkaç ihtiyaçlarını almaya .ceylin ağladı illa hamburger yicek cadı yemez içmez düştü bu ara burgerlerin önünden geçemiyoz bu ara bi onu yiyo girdik mecburen mc e veee dayanamadım bende yedim patatesini kolasını hamburgerini komik olan kola lıght aldım ordan vicdanımı rahatlatmak için herhalde ya şaka bi yana kudurdummu ne ben yaww
akşam yemeğimi böle yapmış oldum 17:30 gibi yedim bunları ve akşam yemeğim saydım ama fena oldu beeeee
yaptığım aktivite 2 saat alışveriş merkezi dolaştım
45 dk koşu bandına çıkıcam şimcikkk kesin sabaha hergün gördüğüm - gr ları göremem artık bilemiom yaniii
bende yeni katıldım diyet kilo verme konusunda bende yarışayım dedim motive olmaya ihtiyacım var
bide nasıl grup oluşturuluyor tam anlamadım çok fazla mesaj vardı geçmişte hepsini okuyamadım haliyle
Günaydın kısçeleerrrrrrrrrrr :82::82::82: Hepimize güzel bir gün olsun. Gitsin kilocuklarrr gelsin yeni cici kıyafetlerr, iltifatlarr :76:
günaydınhala valizim yarım kısmetse akşama tatil yolcusuyuz.hiç sevmiyorum bu yolculuk günlerini çok sıkıntılı hissediyorum kendimi
günaydın kızlar ya off ya dün annem bana dediki çok kilo almışsın diyetten sonra hemen niye böyle kilo aldım ya benm kociş hep kilo aldırdı bana ya bir türlüde diyete giremiyorum motivsyon kaybım var
başınız saolsun senacım.ölüm hepimize ölene değilde işte geride kalanlara insan üzülüyor daha çok.yavrusu için çok zor olcak bu ayrılıkgünaydın kızlar hayırlı sabahlarr...kuzenim dün beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş...sabah cenazesi geldi..uzak bir köydeler birazdan bizde gidicez..5 yaşında çocuqu vardı daha...çok üzgünüz...elimiz ayaqımız tutuldu sanki..dicek bişey bulamıyorum...eşide çocuklarıyla burda tatildeydi annesinin yanında..ölüm haberini alınca eşinin ne hale geldi bilmiyorum...birazdan cenaze çıkarken olacaklar o aqlamalar bayılmalar düşünemiyorum...çıkmam lazım kahvaltı yapıp hemen oraya gidicez..
MUAZZEZ
gü naay dıııınnnn!!!!!
niye ki :44: :101:
gü naay dıııınnnn!!!!!
bayaa sıkı sanırım senin etin fıstık. benimki oyun hamuru mübarek tam takılacaktım göbüşünü yesinler falan diye gıcık edeyim gaz vereyim dedim, sonra vazgeçtim bana küssün sanki sen anlamadım şeker ya bilmeden bir şey mi dedim ettim? varsa bir durum çözmek isterim
MUAZZEZ
bence diyet olayını çok güzel bir şekilde anlatmış.
Diyete Ara Vermek Yanlıştır
Vücudun devamlı kilo alıp vermesi başta metabolizma olmak üzere bütün vücutta olumsuz etkiler yaratır. İlk olarak metabolizma hızının yavaşlamasına neden olur. Siz diyeti bıraktığınızda metabolizmanız yavaş çalıştığından vücut yağ depolamaya başlar ve ani kilo artışları yaşanır. Bu durum hem metabolizmayı hem de psikolojinizi olumsuz biçimde etkiler.
Kilo vermek için diyete başlayacaksanız ilk olarak kararlı olmalısınız. Diyete ara vermeyi aklınızdan çıkarmalı ve ne olursa olsun diyetinizi bozmamalısınız. Kilo vermek için kendinizi kontrol etmeyi bilmelisiniz. Yiyeceğe karşı aşırı yeme isteğini yenmeli ve “dur” diyebilmelisiniz. Aslında kilo vermek için şok diyetlere, zayıflama haplarına ya da çok yorucu egzersizlere gerek yoktur. Sadece yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmeye gerek vardır. Kendinizi kontrol altında tutarak zamanla yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarını değiştirebilirsiniz. Böylece sağlıklı kilo vererek ideal kilonuzu koruyabilirsiniz.
Püf Noktası: Diyeti kısa vadede yapmak yerine, uzun vadeye yaymak, diyeti bırakmanızı engelleyebilir…
Diyete her ara verildiğinde diyet yapmama isteği sizde daha çok artar. Bu nedenle diyeti bırakmamak gerekir. Eğer diyet yapmak size zor geliyorsa diyet yapmadan yaşam tarzınızı değiştirerek de kilo verebilirsiniz. İlk olarak az ve sık yemek yemelisiniz. Öğünleri atlatmamak ve günde 5 öğün yemek tüketilmelidir. Egzersizlerinde kilo vermede büyük önem taşır. Metabolizmayı hızlandırmak için bol bol su için. Günde en az 8 bardak su içmek metabolizma hızını artırır. Açlık hissi duymamak için posalı besinler yenmelidir. Sebze, meyve ve kuru baklagiller kişide tokluk hissi yaratır. Aşırı yağlı besinlerden uzak durmak gerekir. Eğer bir öğünde fazla yemek yediyseniz ardından egzersiz yaparak ve diğer öğünde hafif şeyler yiyerek telafi edebilirsiniz
elbette senin yaptığın gibi.boşunamı takdir ediyoruz seni.yoksa 2 galete 1 kk peynirle kaç gün kaç ay devam edebilirsinki.böyle diyetlerle verdiğin kiloları tekrar alırsın herzamanhehe aynıbenım yaptıgım gıbı yanı sadece benım azcık daha dıkkat etmem gerekıyor o kadar
elbette senin yaptığın gibi.boşunamı takdir ediyoruz seni.yoksa 2 galete 1 kk peynirle kaç gün kaç ay devam edebilirsinki.böyle diyetlerle verdiğin kiloları tekrar alırsın herzaman
MUAZZEZ
MUAZZEZ
Bu hafta biraz sağlıksız diyet yapıyorum ama hem canım istemiyor hem de sıkıldım göbeğimden sürekli giyindiğim kıyafetlerden. Alışverişe çıktığımda üstüme göre bişey bulamıyorum doğru düzgün.
Bu sabah 2 kayısı 1 armut yedim demin de 1 bardak yeşilçayımı içtim. 1 tane de nektarin yedim
Cuma'ya kadar vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?