70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam yavrular....
ne habersınız... bugun tartıda 73.9 gordum barı.. dun cok ıyı beslendım dıyemem ama yemegı 5,30 da bıtırınce etkı ettı sanırım...
bugun daha da yagsız yiyicem... cumaya 1 versem cok sevınırım....

Aynen aynen regl dönemi normalde herşeyi yiyesim gelir ama bu ay böyle oldu gecikmişti de zaten Kilo gitsin de daha ne istiyim işime de geliyor canımın istememesi avantaja döndürmeye çalışıyorum.

evet ama sen de 3 ayda 15 kg verdın ve gerı almadın hatta dahada verdın sadece daha uzun sürede bu nası peki
ben yiyip doyduklarımı yedim.daha öncede dedimya ben yemeğe düşkün biri değilim abur cubur yediğim için hızla kilo alıyorum.yemeye başladımmı abartılı yiyorum karnım doysada gözüm doymuyor.ekmek ve hamurişi seviyorum abur cuburu bıraktım doyduğum şeyleri yedim.bu genel olarak kahvaltı türü şeyler.diğer tencere yemekleriyle doymuyorum illa salata vari bişiler olcak falan.sonuçta 15 kiloyu verirken gerçekten çok azimliydim.hatta ilk 10 kiloda çok azimliydim sonraki 5 kilo alışkanlıktan dolayı kolay gitti.sonraki 2 kiloyu hiç sorma zaten büyük işgence. sonuçta diyeti bırakınca kilo aldım bu yüzden sürekli dikkatli olmak zorunda kaldım.1 hafta 10 gün iyi yiyosam 1 hafta 10 gün dikkat etmek zorunda kaldım.bıraktığım an tekrar kilo alıyorum aynı paylaştığım yazıda olduğu gibi.ayarımı bilmiyorum ayar sorunum var çok az yiyerek doyan biriyim ama bazen çok aç gözlü oluyorum.mesela 2-3 gün önce eşim geç yattığı için gece acıkıyor.ona kızartma yaptım ekmek almıştık dışardan gelirken.ekmeğe dayanmadım ve yarım ekmeğe yakın yedim kızartma yedim epey fazla .hızımı alamadım rahat 100gr dan fala olduğunu tahmin ettiğim kahvaltı çikolatası yedim başka yedimmi anımsamıyorum yemiş olmam muhtemel tabi sabahına tabi tartıda ibreler 4 dönüyor daha bugün oldu o ibreyi değiştiremedim dikkat ettiğim halde izmire gidince yemekle çok aram olmuyor muhakkak kilo veriyorum ama bu sefer veremeyebilirim belkide alırım çok emin olmamak lazım.ama normal zamandaki gibi olsa 50 lili rakamlarda olurum off ne güzel olur değilmi

topiğin özel günü geldi ha iştah patlamalarıyla geliyorum haberini verdi benimki.tatilde olmam inşallah.26-27 si gibi olmalı en erken ama canı daha erken gelmek isteyedebilirim

maşallah iyi götürmüşsün gece gece bende ıste senın gıbıyım ama ben bastan da oyle sıkmadım zaten 15 versem toplamda tıg gıbı olurdum .benımde gözüm aç sorun orda zaten sneın gıbı dengelemeye calısıyorum ama allahtan gece yemem zatene rken yatıyorum cocuga kalkınca genelde su ıcıyorum yada hurma fılan atıyorum agzıma yoksa kılo alırım kesın ama normaldede hıc oturup yarım ekmek yemezdım cok nadir yani ama bend esevıyom poaca börek

topiğin özel günü geldi ha iştah patlamalarıyla geliyorum haberini verdi benimki.tatilde olmam inşallah.26-27 si gibi olmalı en erken ama canı daha erken gelmek isteyedebilirim

Aynen topiğin özel günü sen baya vermişsin daha önce de söylemiştim koruduğun sürece problem yok yesende bi hafta dikkat etsen düşersin aynı kilona Benim daha çok yolum var
Sevgilim asker ve izne gelmeden (muhtemelen kasım gibi gelecek) kilo vermiş olmak istiyorum.
Kendisi zayıf hatta zapzayıf ailesindekilerde öyle kuzenleri, kız kardeşi falan. Hatta kız kardeşi 40 kiloymuş kız 20 yaşında düşünün Acaip hırs yaptım bende. Sizlerle kilo vermek daha kolay olacak gibi.

Son düzenleme:
selam canım. ben mayısın ortasında basladım yanı ortalama 2 ay ama bu zamana kadar 1 er yada 2 ser hafta ara verdıklerım oldu mısafır gezme vs derken...

ara vermene rağmen süper yani.tebrik ederim.başarılarının devamını dilerimbakalım bende 2 temmuzda başladım sayılır 4 kiloya yakın gitti.inşallah 60 ları görürüz

regl donemınde metabolızmanın daha hızlı calıstıgını soylemıslerdı, bu durumdan yararlanmak gerekır aslında, o dönem boğazımıza sahıp cıksak belkı de farklı sonuclar alırız :26:
ama iştah patlamaları, abur cubur yeme ısteklerı regl donemınde nasıl koreltılır kiiii

Gözün dönmediyse minik pikolar ideal bence 100 kalori falan olması gerek Hiç çekici değil bende biliyorum ama napalım başka çaremiz yok. Su içsek yarıyor bize :76: Cuma yı iple çekiyorum. Bitki çayına kabuk tarçın atıyorum şekeri dengeliyor sanırım hem hoş bi kokusu var bitki çaylarını içilebilir kılıyor.

ara vermene rağmen süper yani.tebrik ederim.başarılarının devamını dilerimbakalım bende 2 temmuzda başladım sayılır 4 kiloya yakın gitti.inşallah 60 ları görürüz

saol canım.. evet henuz 2 haftalık bır aradan cıktım daha yenı.. dun yenıden basladım.. tam da baslamak denmez ıkı uc lokma pasta yedım dun, bıraz soslu mısır ve fıstık yedım.. ama en son 5 bucukta bıtırdım hıc olmazsa yeme işini... o kurtardı bıraz... baslarda cok hızlı gıdıyor sonra normale dusuyor... sporda yapmıyorum aslında yapsam daha da hızlanıcak bılıyorum ama nedense baslayamadım bı turlu...

Son düzenleme:
geç uyuyorum zaten geç uyumaya başlayınca düzenim bozuldu erken yediğim için gece acıkıyorum.yedikten sonrada dışarı çıkıyoz uzun süre hareket halinde olunca açıkıyor ve bazen dayanamıcak dereceye geliyorum.kaçırdımmı tam kaçırıırım ben öyle ucundan kıyısından köşedinden değil

benimde eşi zayıftır ince yapılıdır ben yuvarlak hatlı ve yapılı kemikli biriyim gönüller bir olsun sen onun kalbin eo senin kalbine baktından sonra kim ne görürse görsün salla

senın yeme ve dıyet kulturun benımkıne cok benzıyor kız... çoğu seye den den koyabılırım yanı...

Son düzenleme:

canım kıyamam ben. hem meraklı hem alıngan yerim seni hissettim aslında ama ne bileyim konuşmak istemediğimi düşünürsün sandım. neyse o zaman; eski sevgiliyle alakalı falan durum yok hiç de olmadı. benim nişanlımın eski kızarkadaşı olabilir misin küçücük ihtimal diye düşündüm bir ara. ama alakan yok tabii. eskiden kimseyi merak etmezdim hatta ismine cismine fotosuna hiç dikkat etmemiştim. sonra ilişkimizin ilerleyen zamanlarında sevgilim bir ara canımı çok acıtmak istedi acıttı daa.. o zamanlar çok kötü oldum. kendince haklıydı beni çok kıskanıyordu beni de kıskandırmak istemişti. eski kız arkadaşından ve güzel sosyetik asortik afrodit kızlardan aradaşlarından bahseder oldu. o ara çok yıprandım. merak etmeye başladım haliyle. pişman oldum resimlerine dikkatli bakmadığıma haklarındaki bilgileri hatırlamadığıma. en ufak bir ihtimal sezeyim, aklıma hep geldi acaba şu o olabilir mi dedim bir çok kişide. yani takıntı oldu ne yazık ki. bundan da pek bahsetmek istememiştim. isim ve foto konusuna gelince, beni çok üzen insanlar oldu. kardeş yerine koyduğum senelerce bütün yanlışlarında bile alttan aldığım yanında durduğum uğurlarında birçok kişiyi karşıma aldığım herzaman sevgi ve şefkatle yaklaştığım bazı dost bildiklerim gün geldi o zehirlerini bana bile hatta en çok bana akıttılar. yakaladıkları ilk fırsatta öyle kazıklar attılar ki üstünden kaç sene geçti ben hala toparlanamıyorum. öyle kırdılar öyle üzdüler ki kalbimi, öyle tersine çevirdiler ki olanları.. ağzımdan en temiz niyetle kıçan lafı bile seneler sonra kötü anlamlar yükleyip arkamdan kullandılar. eskimiş bütün sırlarımı kendi ifadeleriyle yenileyip yaydılar. evlenmek istediğim insanla ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. ben onlarla sevgilimi kaynaştırmak için, onları iyi tanıtmak için elimden geleni yaparken üstüne kazık yedim. ilk onu bana kötülemeye çalıştılar hem de hiç tanımadıkları halde. aklımı karıştırmaya çalıştılar. işe yaramadı. sevgimin arkasında durdum. bu sefer ona yanaşıp onu etkilemek için ellerindeki bütün kozları kullandırlar. üzerlerinde çok hakkım olduğunu biliyorum ve hakkımın hiçbirini helal etmiyorum onlara. böyle şeyler asla demezdim ama elimden içtikleri bir bardak su bile kan olarak aksın gözlerinden. bana kızmayın anlamak zor olabilir biliyorum. işte o insanlar adımla sanımla fotomla olurda buralarda denk gelirlerse şurada kuracağım en basit cümleyi bile kendilerine malzeme ederler. ve o basit cümle gün gelir ne içinden çıkılmaz şekilde çıkar karşıma bilemiyorum. hele ki emellerine ulaşamadıklarını, mutlu olduğumu anlarlarsa iyice hırslanırlar bunu iyi biliyorum. çok zor zamanlardan geçtim. hala bir çok şeyin ne yazık ki etkisindeyim. allah insanın dostunun da düşmanının da hayırlısını, aklı başında olanını versin. kısa kesmeye ve üstü kapalı olamaya çalışıyorum ama öyle doluyum ki zorlanıyorum. aslında ne kadar basit gibi görünen şeylerin altından ne sebepler çıkıyor be ger-düş.. normal bir alan olsa tamam da yeri geliyor en doğal halimizi paylaşıyoruz kadın kadına, yeniyim de burada. zaten bi şimdiki göbüşümün bir de zayıflayıncakinin fotolarını koyacağım. bazı insanların neyi nasıl evirip çevirip nasıl kullanabildiklerini gözlerimle yüreğimle gördüm hem de en yakınında olsalar bile.. ama o kadar da sıkıntıya sokmaya gerek yok değil mi? bak onlinesan bir foto koyacağım avatarıma senin hatırın için olur mu

merhaba kızlarr,

bugün okdr yogundumm ki daha yeni nefes alabiliyorummm..

öğle yemeğine cıkmadım bi yandan da laflarız diye :) , ızgara tawuklu salata söyledim hafif hafif ohh mis :)

ızgara tawuklu salata diince aklıma sen geliyon pelin:)

senın yeme ve dıyet kulturun benımkıne cok benzıyor kız... çoğu seye den den koyabılırım yanı...
diyet psikolojise girdimmi ağzıma kimse bi lokma sokamaz okadar iradeliyim.ama o psikoloji gittimi ağzım genişliyo sanki ne verirsen alıyor

tekrar merhaba kızlar. çenem düşüyor bazen kusura bakmayın işte bu benim :122:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…