anam regl demıssıınız benımde regl yaklasıyo barı regl gelmeden 1-2 kg daha vereydım.. :97:
regl dönemin mi yaklaştııııbenım genelde o aralar boyle canım ıstemez, sıkılırım herseydennn bıraz mızmızlıgım tutar, ben tarihlerin farkında olmadan eşim anlar senin regl dönemin gelmiş diyee
ben yiyip doyduklarımı yedim.daha öncede dedimya ben yemeğe düşkün biri değilim abur cubur yediğim için hızla kilo alıyorum.yemeye başladımmı abartılı yiyorum karnım doysada gözüm doymuyor.ekmek ve hamurişi seviyorumevet ama sen de 3 ayda 15 kg verdın ve gerı almadın hatta dahada verdın sadece daha uzun sürede bu nası peki
selam ne kadar zamanda verdiniz bu kiloyu.ya da ne zamandır dikkatli besleniyorsunuz.
ben yiyip doyduklarımı yedim.daha öncede dedimya ben yemeğe düşkün biri değilim abur cubur yediğim için hızla kilo alıyorum.yemeye başladımmı abartılı yiyorum karnım doysada gözüm doymuyor.ekmek ve hamurişi seviyorumabur cuburu bıraktım doyduğum şeyleri yedim.bu genel olarak kahvaltı türü şeyler.diğer tencere yemekleriyle doymuyorum illa salata vari bişiler olcak falan.sonuçta 15 kiloyu verirken gerçekten çok azimliydim.hatta ilk 10 kiloda çok azimliydim sonraki 5 kilo alışkanlıktan dolayı kolay gitti.sonraki 2 kiloyu hiç sorma zaten büyük işgence. sonuçta diyeti bırakınca kilo aldım bu yüzden sürekli dikkatli olmak zorunda kaldım.1 hafta 10 gün iyi yiyosam 1 hafta 10 gün dikkat etmek zorunda kaldım.bıraktığım an tekrar kilo alıyorum aynı paylaştığım yazıda olduğu gibi.ayarımı bilmiyorum ayar sorunum var çok az yiyerek doyan biriyim ama bazen çok aç gözlü oluyorum.mesela 2-3 gün önce eşim geç yattığı için gece acıkıyor.ona kızartma yaptım ekmek almıştık dışardan gelirken.ekmeğe dayanmadım ve yarım ekmeğe yakın yedim kızartma yedim epey fazla .hızımı alamadım rahat 100gr dan fala olduğunu tahmin ettiğim kahvaltı çikolatası yedim başka yedimmi anımsamıyorum yemiş olmam muhtemel tabi sabahına tabi tartıda ibreler 4 dönüyor daha bugün oldu o ibreyi değiştiremedim dikkat ettiğim halde izmire gidince yemekle çok aram olmuyor muhakkak kilo veriyorum ama bu sefer veremeyebilirim belkide alırım çok emin olmamak lazım.ama normal zamandaki gibi olsa 50 lili rakamlarda olurum off ne güzel olur değilmi
topiğin özel günü geldi haiştah patlamalarıyla geliyorum haberini verdi benimki.tatilde olmam inşallah.26-27 si gibi olmalı en erken ama canı daha erken gelmek isteyedebilirim
selam canım. ben mayısın ortasında basladım yanı ortalama 2 ay ama bu zamana kadar 1 er yada 2 ser hafta ara verdıklerım oldu mısafır gezme vs derken...
topiğin özel günü geldi haiştah patlamalarıyla geliyorum haberini verdi benimki.tatilde olmam inşallah.26-27 si gibi olmalı en erken ama canı daha erken gelmek isteyedebilirim
regl donemınde metabolızmanın daha hızlı calıstıgını soylemıslerdı, bu durumdan yararlanmak gerekır aslında, o dönem boğazımıza sahıp cıksak belkı de farklı sonuclar alırız :26:
ama iştah patlamaları, abur cubur yeme ısteklerı regl donemınde nasıl koreltılır kiiii
ara vermene rağmen süper yani.tebrik ederim.başarılarının devamını dilerimbakalım bende 2 temmuzda başladım sayılır 4 kiloya yakın gitti.inşallah 60 ları görürüz
geç uyuyorum zaten geç uyumaya başlayınca düzenim bozuldumaşallah iyi götürmüşsün gece gecebende ıste senın gıbıyım ama ben bastan da oyle sıkmadım zaten 15 versem toplamda tıg gıbı olurdum .benımde gözüm aç sorun orda zaten sneın gıbı dengelemeye calısıyorum ama allahtan gece yemem zatene rken yatıyorum cocuga kalkınca genelde su ıcıyorum yada hurma fılan atıyorum agzıma yoksa kılo alırım kesın ama normaldede hıc oturup yarım ekmek yemezdım cok nadir yani ama bend esevıyom poaca börek
benimde eşi zayıftır ince yapılıdır ben yuvarlak hatlı ve yapılı kemikli biriyimAynen topiğin özel günü sen baya vermişsin daha önce de söylemiştim koruduğun sürece problem yok yesende bi hafta dikkat etsen düşersin aynı kilona Benim daha çok yolum var
Sevgilim asker ve izne gelmeden (muhtemelen kasım gibi gelecek) kilo vermiş olmak istiyorum.
Kendisi zayıf hatta zapzayıfailesindekilerde öyle kuzenleri, kız kardeşi falan. Hatta kız kardeşi 40 kiloymuş kız 20 yaşında düşünün Acaip hırs yaptım bende. Sizlerle kilo vermek daha kolay olacak gibi.
geç uyuyorum zaten geç uyumaya başlayınca düzenim bozulduerken yediğim için gece acıkıyorum.yedikten sonrada dışarı çıkıyoz uzun süre hareket halinde olunca açıkıyor ve bazen dayanamıcak dereceye geliyorum.kaçırdımmı tam kaçırıırım ben öyle ucundan kıyısından köşedinden değil
benimde eşi zayıftır ince yapılıdır ben yuvarlak hatlı ve yapılı kemikli biriyimgönüller bir olsun sen onun kalbin eo senin kalbine baktından sonra kim ne görürse görsün salla
valla göbüş değil o, ayıptır solemesı etegım bol gelıyoda, ben de fotoda cıkmıyım dıye havada oturur pozisyonu alınca etegn kemer yerı kalkmışşş, tabıkı göbüşte var ama o kadar değil, yedıklerıme dıkkat etmeye baslayınca üstten gıttı benım, popo ve basenın ıse maşallahı var :26:
yok canım sana küs değilim; sadece gecen yazdıklarımdan bazılarını dıkkate alıp bazılarını gormezden gelmene içerledim bıraz, adını soylermısın dedim, avatara bi foto koyup kaldıralım dedım,tık yok, ınternet ortamında soylemek ıstemıyorum ya koymak ıstemıyorum dıyebılırdın, olumlu ya da olumsuz bı cvp vermedın, senı bırı zannedıyodum ilk başlarda dedın, kım dedım, kız yoksa eskı sevgılının kız arkadası fılan mı dedımm, ona da tık yok, gormedın yazdıklarımı desem o da deıl cunku aynı msjların içindeki diger seylere yorum yapıyosun, bı kere olsa gozunden kacmıs dıyecem ama o ustuste olunca ben de madem cvplamak ıstemıyo ben de susayım dedımm, olay bundan ıbaret, küslük yok yaniiiolumsuz da olsa cvp versen yıne anlar ve saygı duyardım, ben sadece gormezden gelmene üzüldüm, bu kadarcıkkkk
diyet psikolojise girdimmi ağzıma kimse bi lokma sokamaz okadar iradeliyim.ama o psikoloji gittimi ağzım genişliyo sanki ne verirsen alıyorsenın yeme ve dıyet kulturun benımkıne cok benzıyor kız... çoğu seye den den koyabılırım yanı...
diyet psikolojise girdimmi ağzıma kimse bi lokma sokamaz okadar iradeliyim.ama o psikoloji gittimi ağzım genişliyo sanki ne verirsen alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?