70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

qiviiii güzel kızmıssın maşallah tabi düşmanın cok olurşaka bı yana baya dertliymişsin ama burda takma ad kullanan da var o sekıdle bı ısım bulabılırsın yeşim ve sena arkadaslraın yaptıgı gıbı gercı bız onalrın gercek ısımlerını de bılıyoz ya neyse senınkını bılmeyız bırde kdr koysa kenıdne bı takma ısım ıyı olacak hani.burda bi arkadasımız sıkıntı yasamıstı aılesınden bırı ortalıgı kızıstırmıstı arkadasımız nerdeyse gıremıycektı bıdaha neysekı tatlıya baglandı olay sen nasıl rahat edıyosan oyle yap tabııama bende meraklıyımdır cok cogu konuda birde boyle gızemlı olunca soylemıyınce ınsan daha da cok merak edıyor merak edesı yoksa bıle

pikolar dişimin kavuğuna yeter benım anacımmmmm sen nıye bu kadar cumayı iple cekıyosunnnn, valla haftasonu geldıgı ıcın ben de ıple cekıyorum ama bu ahlde bıldırım ıcın cektıgımı pek soylıyemıyecegımmmm:78:

ah ettıgıne gore baya bı yaşanmışlık var bu hıssettıklerının arkadasında, ama sen yıne de beddua etme Allaha havale et, hatta bı söz vardır çok sevdıgım "ayarınla oynadıgın kantar, gün gelir seni de tartar." diye, eden buluyo gercekten de Allahtan bulsunlar onlarda..sen şimdi mutlu ve huzurluysan sorun yok
kız nası kızları hafızaya kaydetmedınnn, kadınlardan kacmaz genelde oyle şeyler valla benden şüphelencek bı durum zaten yokmuş cunku sosyetik asortik afrodit vs. gıbı bı tanımlamaya gırmem mumkun değilll
dedim ya hıc bı acıklama yapmadan burda paylasmak ıstemıyorum deseydın ben yıne senı anlardım, ama olumsuzda olsa bana cvp vermedın oyuzden bende sustumm :26: neyse geldı gectı oyle bı an dıyelım

valla buyuk ıhtımal bende tavuklu salata yıyecem bugunnnnn Ankaradan bırısi de Allah rızası için şu kız bugunde tavuk yemesın deyıp bı sebze yemegı gondermıyo kiii bana napayımmm
hem dün ki meselyı hallettın mı yawrum sen bakayımm, hem de msj at bana dedım, merakta kaldım dedım, hiiççççç tınlamadı hatun beniii noldu anşlat bı bakalım, couzldu mu meseleeee

Son düzenleme:
tekrar merhaba kızlar. çenem düşüyor bazen kusura bakmayın işte bu benim :122:

miss gıbı bı hatun cıktı karsımıza bakkk
o sevgılı senı kıskanmakta haklı tabı de, oyle eskileri acıp daraltmaya gelmez kadın kısmını, kuş uçuverır elınden ayagını denk alması lazım, boyle guzelı de cıkmaz karsısınaaa sonra

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa kendımı ıyıce saftırık bısı hıssettım sayenızde, ne yanı senanın adı sena değil miiiii greene zaten ıkı ısım kullanıyolar benım aklımda hep greenden dolayı yeşim kalıyo :26: cok üzüldüm, genc bı hatunun duyguları ıle oynadınız, kendımı kandırılmış hıssedıyorummmm :84::84::84:

qivi avatarını kendıne uygun bulmussun bılıyomusun senı andırıyor o resımdekı kız...
yalnız vesıkalıklar yandan onden profılden bıraz sonra arkadan olanı da koycaksı galıba degısıyor sureklı..

Bildirim için :) Normalde hergün tartılırdım şimdi yemiyorum doğru düzgün verdim mi diye çok merak ediyorum dua edin inş. vermiş olayım. Ayrıca işten sıkıldım h.sonu denize kaçıcam millet balina görsün dimi şekerim

ben kandırmadıms eni yavrum kandıranlar utansınsena aslında benım adaşım laf aramızda kızmazsa bana iyidir dedım dıye yeşimide söylemeyim kendi isterse desin haa bu arada bi öğlen bizim kuruma gel yemek ısmarlayım kız san söz her cesıt var dıyete uygun olanda olmayanda ıstedıgını alır yersın gel vall aöğlen cıkabılıyosan ben sımdı cıkcam yimeğe acıktım bugun ıstah acık

sizin kurum uzak mı banaa acabaaa, ben kızılay sıhhiye arasındayımmmm :26: sizin kurumdan yemek siparişi verebılıyo muyuzzzz acabaaaa senın arkadasın olldugumu soylesem, saglıklı beslenmeye uygun hafıf bı kac cesıt rıca edıyorum desemmm, adamlar da sövüp kapatırlar herhaldee bende adımı deıstırcem o zaman, sahne adımı kullanmaya baslıycammm

Son düzenleme:

özelden attım mesaj canım, ben salatamın hepicigni bitiremedim, çeyreğini de ara ögüne sakladım
yaşasın tavuklu salataaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

sen buraaya gelsen ben sana zyaglı enginar bilem yaparm, bak onu bileeem yaparım

mizah yönü olan bir burc var bi yerınde ay burcunmudur yukselenınmıdır bılmem... yukselenını bılmıyorsun galıba...
toktor hanım bilir saatını bilsen kaçta fırtladın anacından.. bulurduk..
sabah olduğunu biliyorum 7-8 gibi okadar.evet mizah yönüm vardır sürekli espiri yapayım güldüreyim severim.oğlak burcunun biçok özelliğini taşımıyorum genel hatlarıyla.zaten yay ve oğlak arası bi dönemde doğdum ama oğlağa daha yakınım

18.07.2011 Pazartesi menümmmm

Sabah
1 tane kepekli karışık tost

Öğlen
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
2 tane biber
Yarım salatalık
1 dilim kepekli ekmek
sekersiz yesil cay

Akşam
1 su bardağı kepekli körili makarna
5 tane tavuk nugget ızgara
1 domates
2 yk light yogurt

tw izlerken de 1 bardak buz gibin ice tea içtim

ayın kacındasın bılmıyorum ama yay da olabılırsın... yada yukselen yaydır.. olabılır..
burçdaş olabilirik yani..

ayın kacındasın bılmıyorum ama yay da olabılırsın... yada yukselen yaydır.. olabılır..
burçdaş olabilirik yani..
yay burcu ekstra sosyal herşeye ve her yere yetişebilecek kadar aktif burçlar bense tam tersiyim ya şimdi bile stresliyim eşim kalksada valize son kalan şeyleri yerleştirsek.daha 8 saat var ama o 8 saat yetermi naparız ne ederiz vesvesesi aldı yürüdü

kızlar ben kaçıyorum hepiniz Allaha emanet olun.bugün bida fırsat bulup giremem.tatildede fırsatım olmaz sanırım ayın 26-27 sinden sonra anca fırsatım olur.iyi haberleriniz ve haberlerimle bir dönüş yaparım inşallah.

hadi bakalım güle güle git gel saglıkla bol bol eglen gez ohh miss gibi

anam o zaman yok :)
neyse kolay gelsın hadı sana tatılın tadını cıkar artısız don ınsallah...

canım yaaa, öğlen yemegını nerden yıyosun boyle hafıf kahvaltı tarzında, yanında bısıler mı getırıyosun yoksa kahvaltı tabagı gıbı bısıy mııı :44:

afiyet olsun canımmm bende sımdı yıyorum tavuklu salatamı ama ceyregını fılan ayıramıycam zaten ıkı avuc bısı kendısııı kucuk lıght yogurt almıstım sabah gelırken, oğlen salatanın yanında yerım dıye ama sıparıs verırken unutup ayran dasoylemısım, sımdı salatamın yanına ayranımı cııyorum, artık yogurdu da bı kepeklı galeta ıle aksama dogru öğütürüm, hem bu aksam yetısebılırsem spor var ondan once enerjı olur
bu arada engınar yemem normalde ama senın guzel hatrın ıcın artık bakcaz tadınaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…