oğlakayneen öylee...burcun ne senin...
gördük gördük gördüktekrar merhaba kızlar. çenem düşüyor bazen kusura bakmayın işte bu benim :122:
Gözün dönmediyse minik pikolar ideal bence 100 kalori falan olması gerekHiç çekici değil bende biliyorum ama napalım başka çaremiz yok. Su içsek yarıyor bize :76: Cuma yı iple çekiyorum. Bitki çayına kabuk tarçın atıyorum şekeri dengeliyor sanırım hem hoş bi kokusu var bitki çaylarını içilebilir kılıyor.
canım kıyamam ben. hem meraklı hem alıngan yerim senihissettim aslında ama ne bileyim konuşmak istemediğimi düşünürsün sandım. neyse o zaman; eski sevgiliyle alakalı falan durum yok hiç de olmadı. benim nişanlımın eski kızarkadaşı olabilir misin küçücük ihtimal diye düşündüm bir ara. ama alakan yok tabii. eskiden kimseyi merak etmezdim hatta ismine cismine fotosuna hiç dikkat etmemiştim. sonra ilişkimizin ilerleyen zamanlarında sevgilim bir ara canımı çok acıtmak istedi acıttı daa.. o zamanlar çok kötü oldum. kendince haklıydı beni çok kıskanıyordu beni de kıskandırmak istemişti. eski kız arkadaşından ve güzel sosyetik asortik afrodit kızlardan aradaşlarından bahseder oldu. o ara çok yıprandım. merak etmeye başladım haliyle. pişman oldum resimlerine dikkatli bakmadığıma haklarındaki bilgileri hatırlamadığıma. en ufak bir ihtimal sezeyim, aklıma hep geldi acaba şu o olabilir mi dedim bir çok kişide. yani takıntı oldu ne yazık ki. bundan da pek bahsetmek istememiştim. isim ve foto konusuna gelince, beni çok üzen insanlar oldu. kardeş yerine koyduğum senelerce bütün yanlışlarında bile alttan aldığım yanında durduğum uğurlarında birçok kişiyi karşıma aldığım herzaman sevgi ve şefkatle yaklaştığım bazı dost bildiklerim gün geldi o zehirlerini bana bile hatta en çok bana akıttılar. yakaladıkları ilk fırsatta öyle kazıklar attılar ki üstünden kaç sene geçti ben hala toparlanamıyorum. öyle kırdılar öyle üzdüler ki kalbimi, öyle tersine çevirdiler ki olanları.. ağzımdan en temiz niyetle kıçan lafı bile seneler sonra kötü anlamlar yükleyip arkamdan kullandılar. eskimiş bütün sırlarımı kendi ifadeleriyle yenileyip yaydılar. evlenmek istediğim insanla ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. ben onlarla sevgilimi kaynaştırmak için, onları iyi tanıtmak için elimden geleni yaparken üstüne kazık yedim. ilk onu bana kötülemeye çalıştılar hem de hiç tanımadıkları halde. aklımı karıştırmaya çalıştılar. işe yaramadı. sevgimin arkasında durdum. bu sefer ona yanaşıp onu etkilemek için ellerindeki bütün kozları kullandırlar. üzerlerinde çok hakkım olduğunu biliyorum ve hakkımın hiçbirini helal etmiyorum onlara. böyle şeyler asla demezdim ama elimden içtikleri bir bardak su bile kan olarak aksın gözlerinden. bana kızmayın anlamak zor olabilir biliyorum. işte o insanlar adımla sanımla fotomla olurda buralarda denk gelirlerse şurada kuracağım en basit cümleyi bile kendilerine malzeme ederler. ve o basit cümle gün gelir ne içinden çıkılmaz şekilde çıkar karşıma bilemiyorum. hele ki emellerine ulaşamadıklarını, mutlu olduğumu anlarlarsa iyice hırslanırlar bunu iyi biliyorum. çok zor zamanlardan geçtim. hala bir çok şeyin ne yazık ki etkisindeyim. allah insanın dostunun da düşmanının da hayırlısını, aklı başında olanını versin. kısa kesmeye ve üstü kapalı olamaya çalışıyorum ama öyle doluyum ki zorlanıyorum. aslında ne kadar basit gibi görünen şeylerin altından ne sebepler çıkıyor be ger-düş.. normal bir alan olsa tamam da yeri geliyor en doğal halimizi paylaşıyoruz kadın kadına, yeniyim de burada. zaten bi şimdiki göbüşümün bir de zayıflayıncakinin fotolarını koyacağım. bazı insanların neyi nasıl evirip çevirip nasıl kullanabildiklerini gözlerimle yüreğimle gördüm hem de en yakınında olsalar bile.. ama o kadar da sıkıntıya sokmaya gerek yok değil mi? bak onlinesan bir foto koyacağım avatarıma senin hatırın için olur mu
merhaba kızlarr,
bugün okdr yogundumm ki daha yeni nefes alabiliyorummm..
öğle yemeğine cıkmadım bi yandan da laflarız diye :) , ızgara tawuklu salata söyledim hafif hafif ohh mis :)
ızgara tawuklu salata diince aklıma sen geliyon pelin:)
oğlak
gördük gördük gördük
tekrar merhaba kızlar. çenem düşüyor bazen kusura bakmayın işte bu benim :122:
tekrar merhaba kızlar. çenem düşüyor bazen kusura bakmayın işte bu benim :122:
qiviiii güzel kızmıssın maşallah tabi düşmanın cok olurşaka bı yana baya dertliymişsin ama burda takma ad kullanan da var o sekıdle bı ısım bulabılırsın yeşim ve sena arkadaslraın yaptıgı gıbı gercı bız onalrın gercek ısımlerını de bılıyoz ya neyse senınkını bılmeyız bırde kdr koysa kenıdne bı takma ısım ıyı olacak hani.burda bi arkadasımız sıkıntı yasamıstı aılesınden bırı ortalıgı kızıstırmıstı arkadasımız nerdeyse gıremıycektı bıdaha neysekı tatlıya baglandı olay sen nasıl rahat edıyosan oyle yap tabııama bende meraklıyımdır cok cogu konuda birde boyle gızemlı olunca soylemıyınce ınsan daha da cok merak edıyor merak edesı yoksa bıle
pikolar dişimin kavuğuna yeter benım anacımmmmmsen nıye bu kadar cumayı iple cekıyosunnnn, valla haftasonu geldıgı ıcın ben de ıple cekıyorum ama bu ahlde bıldırım ıcın cektıgımı pek soylıyemıyecegımmmm:78:
ne hıhlıyosun kız...senın yukselenınde var bıseyler ben yanılmam...
meaşalllah..
miss gıbı bı hatun cıktı karsımıza bakkk
o sevgılı senı kıskanmakta haklı tabı de, oyle eskileri acıp daraltmaya gelmez kadın kısmını, kuş uçuverır elınden ayagını denk alması lazım, boyle guzelı de cıkmaz karsısınaaa sonra
anaaaaaaaaaaaaaaaaaakendımı ıyıce saftırık bısı hıssettım sayenızde, ne yanı senanın adı sena değil miiiii greene zaten ıkı ısım kullanıyolar benım aklımda hep greenden dolayı yeşim kalıyo :26: cok üzüldüm, genc bı hatunun duyguları ıle oynadınız, kendımı kandırılmış hıssedıyorummmm :84::84::84:
ben kandırmadıms eni yavrum kandıranlar utansınsena aslında benım adaşım laf aramızda kızmazsa bana iyidir dedım dıye yeşimide söylemeyim kendi isterse desin haa bu arada bi öğlen bizim kuruma gel yemek ısmarlayım kız san söz her cesıt var dıyete uygun olanda olmayanda ıstedıgını alır yersın gel vall aöğlen cıkabılıyosan ben sımdı cıkcam yimeğe acıktım bugun ıstah acık
pikolar dişimin kavuğuna yeter benım anacımmmmmsen nıye bu kadar cumayı iple cekıyosunnnn, valla haftasonu geldıgı ıcın ben de ıple cekıyorum ama bu ahlde bıldırım ıcın cektıgımı pek soylıyemıyecegımmmm:78:
ah ettıgıne gore baya bı yaşanmışlık var bu hıssettıklerının arkadasında, ama sen yıne de beddua etme Allaha havale et, hatta bı söz vardır çok sevdıgım "ayarınla oynadıgın kantar, gün gelir seni de tartar." diye, eden buluyo gercekten de Allahtan bulsunlar onlarda..sen şimdi mutlu ve huzurluysan sorun yok
kız nası kızları hafızaya kaydetmedınnn, kadınlardan kacmaz genelde oyle şeylervalla benden şüphelencek bı durum zaten yokmuş cunku sosyetik asortik afrodit vs. gıbı bı tanımlamaya gırmem mumkun değilll
dedim ya hıc bı acıklama yapmadan burda paylasmak ıstemıyorum deseydın ben yıne senı anlardım, ama olumsuzda olsa bana cvp vermedın oyuzden bende sustumm :26: neyse geldı gectı oyle bı an dıyelım
valla buyuk ıhtımal bende tavuklu salata yıyecem bugunnnnnAnkaradan bırısi de Allah rızası için şu kız bugunde tavuk yemesın deyıp bı sebze yemegı gondermıyo kiii bana napayımmm
hem dün ki meselyı hallettın mı yawrum sen bakayımm, hem de msj at bana dedım, merakta kaldım dedım, hiiççççç tınlamadı hatun beniiinoldu anşlat bı bakalım, couzldu mu meseleeee
ne var bende açıklayın doktor hanım
sabah olduğunu biliyorum 7-8 gibi okadar.evet mizah yönüm vardır sürekli espiri yapayım güldüreyim severim.oğlak burcunun biçok özelliğini taşımıyorum genel hatlarıyla.zaten yay ve oğlak arası bi dönemde doğdum ama oğlağa daha yakınımmizah yönü olan bir burc var bi yerınde ay burcunmudur yukselenınmıdır bılmem... yukselenını bılmıyorsun galıba...
toktor hanım bilir saatını bilsen kaçta fırtladın anacından.. bulurduk..
sabah olduğunu biliyorum 7-8 gibi okadar.evet mizah yönüm vardır sürekli espiri yapayım güldüreyim severim.oğlak burcunun biçok özelliğini taşımıyorum genel hatlarıyla.zaten yay ve oğlak arası bi dönemde doğdum ama oğlağa daha yakınım
yay burcu ekstra sosyal herşeye ve her yere yetişebilecek kadar aktif burçlar bense tam tersiyim yaayın kacındasın bılmıyorum ama yay da olabılırsın... yada yukselen yaydır.. olabılır..
burçdaş olabilirik yani..
kızlar ben kaçıyorum hepiniz Allaha emanet olun.bugün bida fırsat bulup giremem.tatildede fırsatım olmaz sanırım ayın 26-27 sinden sonra anca fırsatım olur.iyi haberleriniz ve haberlerimle bir dönüş yaparım inşallah.
yay burcu ekstra sosyal herşeye ve her yere yetişebilecek kadar aktif burçlar bense tam tersiyim yaşimdi bile stresliyim eşim kalksada valize son kalan şeyleri yerleştirsek.daha 8 saat var ama o 8 saat yetermi naparız ne ederiz vesvesesi aldı yürüdü
18.07.2011 Pazartesi menümmmm
Sabah
1 tane kepekli karışık tost
Öğlen
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
2 tane biber
Yarım salatalık
1 dilim kepekli ekmek
sekersiz yesil cay
Akşam
1 su bardağı kepekli körili makarna
5 tane tavuk nugget ızgara
1 domates
2 yk light yogurt
tw izlerken de 1 bardak buz gibin ice tea içtim
özelden attım mesaj canım, ben salatamın hepicigni bitiremedim, çeyreğini de ara ögüne sakladım
yaşasın tavuklu salataaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
sen buraaya gelsen ben sana zyaglı enginar bilem yaparm, bak onu bileeem yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?