70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

walla bebişim bizim bi abla war burda servise bakan, ben bazen işe dalınca o sağolsun tabak hazırlayıp getiriyo bana, o da 80küsürlerden inmiş senden benden ii besleniyo, şu anda 68 kilo civarı.. o bana ii bakıyo ben demeden bi 10bucukta bi 3bucukta yeşilçaylarım geliyo walla :)

buarada afiyet olsun bebişimm, yogurt ye ye iidir, yağ yakımını %70 arttırıyomuş, mis gibin, aksam da hafif yedin mii warya mis misss

enginar bende yemem, adı zor ya yapımı da zordur diye senin için onu bile yaparım diye şeeettiydim

forma giremedim bi müddet kastı ben de yemeği büroya istedim bi yedim bi yedim şiştim iyi mi

teşekkür ederim. ben de kızıyordum kendime, nicke önem veriyorum hatunların adını aklıma tutamıyorum karıştırıyorum siz isim kullanırken benim nickinizle hitab etmem garip mi oluyor diye ama boşuna paralamışım kendimi

anlaştık mı barıştık mı sen onu söyle :121:

abartmayın yahu :78: teşekkür ederim :93:

yok artık hiç bahsetmiyor çok yalvardım canım acıyor diye ondan mıdır bilmem. artık bu konuların açılmasından rahatsız oluyor üzülüyor. ama bizim cinsimiz birsiniz taktı mı takar kafaya. ya bi de sanırım artık pek kıskanmıyor ne bileyim ya da beni çok üzdüğünü mü farketti bilmiyorum ki of neden bi ortasını bulamazlar bunlar
bi de bu arada ger-düş, arkadaşım seni fena keklemişler söyliim

eveeet o avatarı kendime çok yakın hissediyorum. eski halime daha çok benziyor hem de o halimin aynısı yani gençliğimin ben zaten avatar olaylarında beğendiğimi değil de beni ifade eden bana yakın şeyleri kullanmayı seviyorum. kendimi tam kendim gibi hissedip ifade ediyorum garip resimleri de ilki bulanıktı diğerini koyayım dedim. yani yoksa arkam gelmiyor korkmayın

sayfa kasıldı ya anca basıcam cevaplaya :44:

Son düzenleme:
kız qivicim senin boy kaç maşşalah fotoda çok ince duruyosun

anaaam o abladan bende ısterım bananeee, bananeeeee:84: bızım ofisede gelebılır mı haftada 2-3 gunn, para vermem ama sohbet ederım tavuklu salatama ortak ederımmm
saol canım engınarı düşünmen yeterrr bu arada yogurt harbıden baya faydalıymış, ne guzel cok severım zaten kendısınıııı

küsmemiştik ki zatennn bende bundan sonra nıckle konusuyorum karar verdımmm

Kızlar yaa yemeği daha 1 ı gecıyodu yedıgımde karnım şiş ama boyle cıkolata felan yemek ıstıyom yarım kek vardı su paketlerden onu yedım dişimim kovugunda kaldıyanımda meyve ve yıgurt var ara öğünde yapmayım dedım daha aksmaa cok var hemde onları canım ıstemıyocısss ıstıyo benım canım buara gene tuvalet problemım var ve acı bıber tursusu yemıstım ondan mı ne rahatsız ettı benı belkı faydası olur formcayı içicem sımdı seftalili

kız qivicim senin boy kaç maşşalah fotoda çok ince duruyosun

ciddi misin alla alla 2-3 ay önceki fotom daha diyete başlamadan. ay çok sevindim photoshop falan da yok şipşak 10 dakkada x tane vesikalık muhabbetinden bi de. yüzüm çok kilo aldı ya valla çok sevindim şimdi. boyum 1.69

evet gercekten zayıf gözüküyosun ben özellikle sormadım hatta eski fotodur felan dıye boyunda ıyıymıs gercı ama genede göstermıyosun yani şanlısın

valla bana da hıc oyle kıloluymuss gıbı gelmedı qivicimm gayet hoş bı foto ozellıkle de bı şipşak içinnn genelde şipşaklarda ınsanlar iş üstünde yakalanmış gıbı çıkıyolar

65 kıloyken cok kısa surede bırden bıre 79.5 kılo oldum sımdı 78 kıloyum ve ne yapacam bılmıorum boğazıma hakım olamıorum

kızlar merhaba
topikte bişeyler olmuş konuşulmuş ama ben dün çok yorgunve yoğundum giremedim oyüzden fransız kaldım muhabbete...geçmişede bakayım diyorum habire hasta geliyor,mübarek sanki kış ayındayız,kimse tatile gitmemiş....dün çok verimli bir gündü hem menü hemde spor kaçamaksızdı işte full olunca cılkım çıktı ama güzeldi...
bugün şöyleydi
sabah(07.30)
canım çorba çekti 1 kase kelle paça içtim,2 dlm ekmekle
ara(10.00)
6 tane fındık içi
öğle(12.15)
kepek ekmeğine karışık tost,1 brd.limonata:78:
ara(15.00)
2 tane taze kayısı,çeyrek hşl.mısır
akşam(spordan 30 dk.sonra olur)
hşl.tavuk göğsü,domates,kuru soğan,1 kase yoğurt
spor:
30 dk.ayakta eliptik bisiklet,40 dk.6.0 da yürüyüş bandında yürüyüş,20 dk.bandın kemeri,50 şer tane alt ve üst karın mekiği,20şer taneden 1er set yan bacak,iç bacak ve popo hareketleri(kedi pozisyonunda varya)
gün boyu 2 lt. su oldu,yatana kadar 3.5 olur

maşşalah boyda iyi ya allah sahibine bağışlasın ama sen o kadar kilolu durmuyosundur bende mesela 1.75 boyundayım 70 in üstündeyim belkide 76 falanım ve diyete girdim diye herkes kızmıştı annem hariç benm kilo almamam gerekiyoda ondan istemiyo o

evet gercekten zayıf gözüküyosun ben özellikle sormadım hatta eski fotodur felan dıye boyunda ıyıymıs gercı ama genede göstermıyosun yani şanlısın

çok sevindiim teşekkür ederim :124:

valla bana da hıc oyle kıloluymuss gıbı gelmedı qivicimm gayet hoş bı foto ozellıkle de bı şipşak içinnn genelde şipşaklarda ınsanlar iş üstünde yakalanmış gıbı çıkıyolar

hahaha allah seni ne etmesin şu yuvarlak; gibi hoplaya hoplaya güldürtdün beni

65 kıloyken cok kısa surede bırden bıre 79.5 kılo oldum sımdı 78 kıloyum ve ne yapacam bılmıorum boğazıma hakım olamıorum

hoşgeldin
bak buralarda deneyip faydalandığımız yanıldığımız şeyler yazıyoruz, iştahımızı nasıl kontrol ettiğimizi yazıyoruz(hoş ben yeme konusunda pek gevşek davranıyorum beni fazla okuma ) ne diyordum işte bizi takip et anacığııım :80:

senin de gözün dönmeye basladıysa, topıgın regl dönemine sen de yaklasıyo olmayasınnn cısss yok cısss yok, adı uzerınde cıssss

neysekı cıss yıyemedım kekten baska cunku yanımda yok form cayı kestı ıstahımı seftalımı yerım az sonra

Eeee daha ne olsunnnn. Süpersinnnnn..

ya ben 34 bedenkene millet çenemi sıkardı ye de şu yanakların dolsun diye hoş aile yadigarı iştahım da fena değildi, allah rahmet eylesin eski erkek arkadaşım tam adanalıydı bi de çok kıskanardı beni bi de ben bayaa göze geliyordum dikkat çekiyordum eskiden tabi farkında değildim sonra öğrendim farkettim. neyse o kilo alayım diye hapur hupur yedirirdi bütün bütün ekmekleri falan kilo alayım da millet peşimden koşmasın diye ben de safım salağım napayım üzülmesin alırım nolcak dedim, öyle başladım kilo almaya şaka gibi sonra iştahım açılınca açılış o açılış sonra düzensiz yemeler, gece yemeler, sinir stresten yemeler derken bu olduk. şimdi de o çenemi sıkan ailem yine sıkıyor çenemi azcık boğazını kes de zayıfla biraz bak gençsin bir daha veremezsin nasıl gelinliğe sığacaksın diyorlar off sinirim bozuldu biraz güleyim açılayım ya

canım peki bu adet olamama durumunda regl donemın geldıgınde sana afaganlar basmıyo muu şahsen benımki gecıkınce bıle bana gelıyolar da soldan soldannnnn

valla ara ara oluyo canım hatta cok sinirli oluyorum ama ondan mı bılmıyorum unuttum belirtileri bilecunku hormonlar normal deıl su anda neyse yakıdna düzelcek zaten ınsallah bırakcam ıgneyı

valla ara ara oluyo canım hatta cok sinirli oluyorum ama ondan mı bılmıyorum unuttum belirtileri bilecunku hormonlar normal deıl su anda neyse yakıdna düzelcek zaten ınsallah bırakcam ıgneyı

bence ondandır canım, sonucta dogal ve hormonal seyler bunlar; dıyorum ya hormonların dengesıyle ıgnedır haptır oynayıp duruyoruz, sonrada herseyin dogal gıtmesını beklıyoruzz :26:
bırak iğneyi yaa, şahsen adetım gecıktıkce ben ortada canlı bomba gıbı dolanıyorummm ınş iğneyı bırakınca, sınır stres kalmaz kuş gibi olusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…