canım yaaa, öğlen yemegını nerden yıyosun boyle hafıf kahvaltı tarzında, yanında bısıler mı getırıyosun yoksa kahvaltı tabagı gıbı bısıy mııı :44:
afiyet olsun canımmmbende sımdı yıyorum tavuklu salatamı ama ceyregını fılan ayıramıycam zaten ıkı avuc bısı kendısııı kucuk lıght yogurt almıstım sabah gelırken, oğlen salatanın yanında yerım dıye ama sıparıs verırken unutup ayran dasoylemısım, sımdı salatamın yanına ayranımı cııyorum, artık yogurdu da bı kepeklı galeta ıle aksama dogru öğütürüm, hem bu aksam yetısebılırsem spor var ondan once enerjı olur
bu arada engınar yemem normalde ama senın guzel hatrın ıcın artık bakcaz tadınaa
qiviiii güzel kızmıssın maşallah tabi düşmanın cok olurşaka bı yana baya dertliymişsin ama burda takma ad kullanan da var o sekıdle bı ısım bulabılırsın yeşim ve sena arkadaslraın yaptıgı gıbı gercı bız onalrın gercek ısımlerını de bılıyoz ya neyse senınkını bılmeyız bırde kdr koysa kenıdne bı takma ısım ıyı olacak hani.burda bi arkadasımız sıkıntı yasamıstı aılesınden bırı ortalıgı kızıstırmıstı arkadasımız nerdeyse gıremıycektı bıdaha neysekı tatlıya baglandı olay sen nasıl rahat edıyosan oyle yap tabııama bende meraklıyımdır cok cogu konuda birde boyle gızemlı olunca soylemıyınce ınsan daha da cok merak edıyor merak edesı yoksa bıle
ah ettıgıne gore baya bı yaşanmışlık var bu hıssettıklerının arkadasında, ama sen yıne de beddua etme Allaha havale et, hatta bı söz vardır çok sevdıgım "ayarınla oynadıgın kantar, gün gelir seni de tartar." diye, eden buluyo gercekten de Allahtan bulsunlar onlarda..sen şimdi mutlu ve huzurluysan sorun yok
kız nası kızları hafızaya kaydetmedınnn, kadınlardan kacmaz genelde oyle şeylervalla benden şüphelencek bı durum zaten yokmuş cunku sosyetik asortik afrodit vs. gıbı bı tanımlamaya gırmem mumkun değilll
dedim ya hıc bı acıklama yapmadan burda paylasmak ıstemıyorum deseydın ben yıne senı anlardım, ama olumsuzda olsa bana cvp vermedın oyuzden bende sustumm :26: neyse geldı gectı oyle bı an dıyelım
meaşalllah..
miss gıbı bı hatun cıktı karsımıza bakkk
o sevgılı senı kıskanmakta haklı tabı de, oyle eskileri acıp daraltmaya gelmez kadın kısmını, kuş uçuverır elınden ayagını denk alması lazım, boyle guzelı de cıkmaz karsısınaaa sonra
anaaaaaaaaaaaaaaaaaakendımı ıyıce saftırık bısı hıssettım sayenızde, ne yanı senanın adı sena değil miiiii greene zaten ıkı ısım kullanıyolar benım aklımda hep greenden dolayı yeşim kalıyo :26: cok üzüldüm, genc bı hatunun duyguları ıle oynadınız, kendımı kandırılmış hıssedıyorummmm :84::84::84:
qivi avatarını kendıne uygun bulmussun bılıyomusun senı andırıyor o resımdekı kız...
yalnız vesıkalıklar yandan onden profılden bıraz sonra arkadan olanı da koycaksı galıba degısıyor sureklı..
kız qivicim senin boy kaç maşşalah fotoda çok ince duruyosunforma giremedim bi müddet kastı ben de yemeği büroya istedim bi yedim bi yedim şiştim iyi mi
teşekkür ederim. ben de kızıyordum kendime, nicke önem veriyorum hatunların adını aklıma tutamıyorum karıştırıyorum siz isim kullanırken benim nickinizle hitab etmem garip mi oluyor diye ama boşuna paralamışım kendimi
anlaştık mı barıştık mı sen onu söyle :121:
abartmayın yahu :78: teşekkür ederim :93:
yok artık hiç bahsetmiyor çok yalvardım canım acıyor diye ondan mıdır bilmem. artık bu konuların açılmasından rahatsız oluyor üzülüyor. ama bizim cinsimiz birsiniz taktı mı takar kafaya. ya bi de sanırım artık pek kıskanmıyor ne bileyim ya da beni çok üzdüğünü mü farketti bilmiyorum ki of neden bi ortasını bulamazlar bunlar
bi de bu arada ger-düş, arkadaşım seni fena keklemişler söyliim
eveeet o avatarı kendime çok yakın hissediyorum. eski halime daha çok benziyor hem de o halimin aynısı yani gençliğiminben zaten avar olaylarında beğendiğimi değil de beni ifade eden bana yakın şeyleri kullanmayı seviyorum. kendimi tam kendim gibi hissedip ifade ediyorum garip resimleri de ilki bulanıktı diğerini koyayım dedim. yani yoksa arkam gelmiyor korkmayın
sayfa kasıldı ya anca basıcam cevaplaya :44:
walla bebişim bizim bi abla war burda servise bakan, ben bazen işe dalınca o sağolsun tabak hazırlayıp getiriyo bana, o da 80küsürlerden inmiş senden benden ii besleniyo, şu anda 68 kilo civarı.. o bana ii bakıyoben demeden bi 10bucukta bi 3bucukta yeşilçaylarım geliyo walla :)
buarada afiyet olsun bebişimm, yogurt ye ye iidir, yağ yakımını %70 arttırıyomuş, mis gibin, aksam da hafif yedin mii warya mis misss
enginar bende yemem, adı zor ya yapımı da zordur diye senin için onu bile yaparım diye şeeettiydim
forma giremedim bi müddet kastı ben de yemeği büroya istedim bi yedim bi yedim şiştim iyi mi
teşekkür ederim. ben de kızıyordum kendime, nicke önem veriyorum hatunların adını aklıma tutamıyorum karıştırıyorum siz isim kullanırken benim nickinizle hitab etmem garip mi oluyor diye ama boşuna paralamışım kendimi
anlaştık mı barıştık mı sen onu söyle :121:
yok artık hiç bahsetmiyor çok yalvardım canım acıyor diye ondan mıdır bilmem. artık bu konuların açılmasından rahatsız oluyor üzülüyor. ama bizim cinsimiz birsiniz taktı mı takar kafaya. ya bi de sanırım artık pek kıskanmıyor ne bileyim ya da beni çok üzdüğünü mü farketti bilmiyorum ki of neden bi ortasını bulamazlar bunlar
bi de bu arada ger-düş, arkadaşım seni fena keklemişler söyliim
kız qivicim senin boy kaç maşşalah fotoda çok ince duruyosun
ciddi misin alla alla 2-3 ay önceki fotom daha diyete başlamadan. ay çok sevindimphotoshop falan da yok şipşak 10 dakkada x tane vesikalık muhabbetinden bi de. yüzüm çok kilo aldı ya valla çok sevindim şimdi. boyum 1.69
ciddi misin alla alla 2-3 ay önceki fotom daha diyete başlamadan. ay çok sevindimphotoshop falan da yok şipşak 10 dakkada x tane vesikalık muhabbetinden bi de. yüzüm çok kilo aldı ya valla çok sevindim şimdi. boyum 1.69
evet gercekten zayıf gözüküyosun ben özellikle sormadım hatta eski fotodur felan dıye boyunda ıyıymıs gercı ama genede göstermıyosun yani şanlısın
valla bana da hıc oyle kıloluymuss gıbı gelmedı qivicimmgayet hoş bı foto ozellıkle de bı şipşak içinnn genelde şipşaklarda ınsanlar iş üstünde yakalanmış gıbı çıkıyolar
65 kıloyken cok kısa surede bırden bıre 79.5 kılo oldum sımdı 78 kıloyum ve ne yapacam bılmıorum boğazıma hakım olamıorum
Kızlar yaa yemeği daha 1 ı gecıyodu yedıgımde karnım şiş ama boyle cıkolata felan yemek ıstıyom yarım kek vardı su paketlerden onu yedım dişimim kovugunda kaldıyanımda meyve ve yıgurt var ara öğünde yapmayım dedım daha aksmaa cok var hemde onları canım ıstemıyo cısss ıstıyo benım canım buara gene tuvalet problemım var ve acı bıber tursusu yemıstım ondan mı ne rahatsız ettı benı belkı faydası olur formcayı içicem sımdı seftalili
senin de gözün dönmeye basladıysa, topıgın regl dönemine sen de yaklasıyo olmayasınnncısss yok cısss yok, adı uzerınde cıssss
kızlar merhaba
topikte bişeyler olmuş konuşulmuş ama ben dün çok yorgunve yoğundum giremedim oyüzden fransız kaldım muhabbete...geçmişede bakayım diyorum habire hasta geliyor,mübarek sanki kış ayındayız,kimse tatile gitmemiş....dün çok verimli bir gündü hem menü hemde spor kaçamaksızdı işte full olunca cılkım çıktı ama güzeldi...
bugün şöyleydi
sabah(07.30)
canım çorba çekti 1 kase kelle paça içtim,2 dlm ekmekle
ara(10.00)
6 tane fındık içi
öğle(12.15)
kepek ekmeğine karışık tost,1 brd.limonata:78:
ara(15.00)
2 tane taze kayısı,çeyrek hşl.mısır
akşam(spordan 30 dk.sonra olur)
hşl.tavuk göğsü,domates,kuru soğan,1 kase yoğurt
spor:
30 dk.ayakta eliptik bisiklet,40 dk.6.0 da yürüyüş bandında yürüyüş,20 dk.bandın kemeri,50 şer tane alt ve üst karın mekiği,20şer taneden 1er set yan bacak,iç bacak ve popo hareketleri(kedi pozisyonunda varya)
gün boyu 2 lt. su oldu,yatana kadar 3.5 olur
maşşalah boyda iyi ya allah sahibine bağışlasın ama sen o kadar kilolu durmuyosundur bende mesela 1.75 boyundayım 70 in üstündeyim belkide 76 falanım ve diyete girdim diye herkes kızmıştı annem hariç benm kilo almamam gerekiyoda ondan istemiyo o
yok canım benım gözüm hep dönükçünkü ben 1 yıldır regl olmuyorum korunma ıgnesınden dolayı
canım peki bu adet olamama durumunda regl donemın geldıgınde sana afaganlar basmıyo muuşahsen benımki gecıkınce bıle bana gelıyolar da soldan soldannnnn
valla ara ara oluyo canım hatta cok sinirli oluyorum ama ondan mı bılmıyorum unuttum belirtileri bilecunku hormonlar normal deıl su anda neyse yakıdna düzelcek zaten ınsallah bırakcam ıgneyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?