benim burda anlamadığım bişe var herkes kendi yaptıgı diyeti yazmış buraya herkesin uydugu tek bişe yokki biz hangisine uycaz yada ne yapıcaz zayıflamak içn :18: :84::97:
itiraf ediyorum, şu anda ülker çikolatalı gofret yiyorumm :82:
erkesin uyacağı bi diyet olamaz ki zaten herkeısn vücudu,metabolizması herseyi farklı sende kendı vucudunu en ıyı bılensın ona göre bı dıyet ayarlıycaksın kendıne genel kurallara uyarak beslenmedende yağ oranını azaltarak tuz şeker un da mümkün oldugunca uzak meyve sebze proteın agırlıklı beslenıceksın ve spor yapıcaksın kılolar gıdeck ınsallah ok
benim burda anlamadığım bişe var herkes kendi yaptıgı diyeti yazmış buraya herkesin uydugu tek bişe yokki biz hangisine uycaz yada ne yapıcaz zayıflamak içn :18: :84::97:
ama bana cıss yok demıstın çifte standart uyguluyon avukat hanımbu hafta cok guzel kılo verdıgını bıldıgım ıcın, bu ufak kacamagı gormezden gelmeyı teklıf edıyorummm
gunlerden daha salı, saat daha 5artık iş işten gectıgıne gore bunlar da hafıfletıcı nedenlerın olsun barı
iste ben onu yapıyorum iş bana kalınca oooonasıl gitcek bu kilolar allahım offf
itiraf ediyorum, şu anda ülker çikolatalı gofret yiyorumm :82:
bu hafta cok guzel kılo verdıgını bıldıgım ıcın, bu ufak kacamagı gormezden gelmeyı teklıf edıyorummm
gunlerden daha salı, saat daha 5artık iş işten gectıgıne gore bunlar da hafıfletıcı nedenlerın olsun barı
ama bana cıss yok demıstın çifte standart uyguluyon avukat hanım
sen yaz buarya o zaman menülerini biz yanlsılarını soyleyelım ok günde 2-3 dilimnden fazla ekmekı yeme makarna pılav yeme yıyceksen 2 kasık o da oglen öğününde olsun.ara öğün mutlaka yap fındık badem cevız fılan tuketebılırsın tabı sayıalrı da onemlı yanında meyve yıyebılırsın yogurt süt mutlaka olsun her gün ok aburcubur tüketme
çok haklısın mantıklı :44: birlikte zayıflayıp aynı listede sıralanıyorsan aynı diyeti yapmalıyız. ama herkesin aynı diyeti yapması pek mümkün değil ki herkesin şartları farklı (zaman, iş, güç, damak tadı, aile alışkanlıkları, vs). burada önemli olan dobişkolar bir araya gelip, kiloları vermek için kendi sağlıklı yolumuzu çizmek. böyle bakabiliriz ortama. aynı diyeti yapabilsek çok hoş olurdu daha tetikleyici olurdu eksikleri fazlaları daha iyi kıyaslayabilirdik ama bunu takip etmek çoğumuz açısından da zor ve dolayısiyle sağlıksız olurdu sanıyorum :26:
ama bana cıss yok demıstın çifte standart uyguluyon avukat hanım
sen yaz buarya o zaman menülerini biz yanlsılarını soyleyelım ok günde 2-3 dilimnden fazla ekmekı yeme makarna pılav yeme yıyceksen 2 kasık o da oglen öğününde olsun.ara öğün mutlaka yap fındık badem cevız fılan tuketebılırsın tabı sayıalrı da onemlı yanında meyve yıyebılırsın yogurt süt mutlaka olsun her gün ok aburcubur tüketme
biliyommmo meniii sewiyooo
bende seni sewiyooom oda seni sewiyooo
kız sen yakınıyosun burda kılo veremıyorum dıyee, zaten bız de metablızma yavas calısıyo bı de cısslar yersek ohooo onune gecemeyızzzoyuzden dedım sana yeme dıyee ama lequim zaten salı gununden coşmuş gıtmış ona bı gofretcık dokunmazzzz, metabolızması fılan herseyı tıkırında calısıyo maşallahhhh ama bıze olmaz cısslar yaa işte olay bundan ıbaret yoksa meslegımle bagdasmaz çifte standart, adil olmam gerekır
waryaa üstüne seni de yerimm kız bennn, cnm beniiim :)
ay bgn cok yogun calıstım bebekim yaaa bide, şimdideen eksi 1200deyim yaa ( bilmeyende ögrensin D) , canımda tatlı istiyodu akşam yemeeeği yerine gofreti hüpletip gidince nesfittt yerim dedim, bunu dedimmmm wallaaa
ama cok tatlıı hiç güzel deil yemeyin sizD
o meniii sewiyooo
bende seni sewiyooom oda seni sewiyooo
biliyommm
hee şimdi anladım dogru diyon ama gercekler acı daha cok moralım bozuldu duyuncaveremıyom evet ceren yemıycek te ben mı yıcem demiiii ona ödül olsun afiyet olsun yaramasın
Su ve meyvadan karnım şişti.Yarın ne yesem acep? :82:
oooh oh sevgı yumagı oldukkkkk
evet bunlar acı gercekler ama hatunun gıdıyo kılolar tıkır tıkırmalesef bız bırazcık su içse yarayanlar grubundanızz tabı sen benden kac kılo daha çıtırsınnn ama pes etmek yok, kendımı de gaza getıreyımmm aradaa
aay yıne geldı spor zamanı, superman mısalı telefon kabinine gırıp pelerınımı gıyeyımmmhaydı ben spor cantamı alıp ofıs tuvaletınde uzıermı degıstırmeye gıdıyorummmm
çıkışta kızılaya yürüycem 20 dk sürüyo ama olsun yürüyüş yürüyüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?