70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kü menümü yazayım;
ay ne kadar zaman oldu menumu yazmayalı.. yazılacak gıbı de degılllerdı zaten..

Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, domates, peynir, 1 haş. yumurta, 1 biber, az nutella.
Ara: dondurma
Öğle: yok
Ara:yok
Akşam (16:00): Yarım tavuk göğüs, az salata(göbek+mısır), 3-4 kaşık çorba.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2-2,5 lt arası su...

benim burda anlamadığım bişe var herkes kendi yaptıgı diyeti yazmış buraya herkesin uydugu tek bişe yokki biz hangisine uycaz yada ne yapıcaz zayıflamak içn :18::84::97:

benim burda anlamadığım bişe var herkes kendi yaptıgı diyeti yazmış buraya herkesin uydugu tek bişe yokki biz hangisine uycaz yada ne yapıcaz zayıflamak içn :18::84::97:

erkesin uyacağı bi diyet olamaz ki zaten herkeısn vücudu,metabolizması herseyi farklı sende kendı vucudunu en ıyı bılensın ona göre bı dıyet ayarlıycaksın kendıne genel kurallara uyarak beslenmedende yağ oranını azaltarak tuz şeker un da mümkün oldugunca uzak meyve sebze proteın agırlıklı beslenıceksın ve spor yapıcaksın kılolar gıdeck ınsallah ok

itiraf ediyorum, şu anda ülker çikolatalı gofret yiyorumm :82:

bu hafta cok guzel kılo verdıgını bıldıgım ıcın, bu ufak kacamagı gormezden gelmeyı teklıf edıyorummm

gunlerden daha salı, saat daha 5 artık iş işten gectıgıne gore bunlar da hafıfletıcı nedenlerın olsun barı

iste ben onu yapıyorum iş bana kalınca oooo nasıl gitcek bu kilolar allahım offf

çok haklısın mantıklı :44: birlikte zayıflayıp aynı listede sıralanıyorsan aynı diyeti yapmalıyız. ama herkesin aynı diyeti yapması pek mümkün değil ki herkesin şartları farklı (zaman, iş, güç, damak tadı, aile alışkanlıkları, vs). burada önemli olan dobişkolar bir araya gelip, kiloları vermek için kendi sağlıklı yolumuzu çizmek. böyle bakabiliriz ortama. aynı diyeti yapabilsek çok hoş olurdu daha tetikleyici olurdu eksikleri fazlaları daha iyi kıyaslayabilirdik ama bunu takip etmek çoğumuz açısından da zor ve dolayısiyle sağlıksız olurdu sanıyorum :26:

ama bana cıss yok demıstın çifte standart uyguluyon avukat hanım
iste ben onu yapıyorum iş bana kalınca oooo nasıl gitcek bu kilolar allahım offf

sen yaz buarya o zaman menülerini biz yanlsılarını soyleyelım ok günde 2-3 dilimnden fazla ekmekı yeme makarna pılav yeme yıyceksen 2 kasık o da oglen öğününde olsun.ara öğün mutlaka yap fındık badem cevız fılan tuketebılırsın tabı sayıalrı da onemlı yanında meyve yıyebılırsın yogurt süt mutlaka olsun her gün ok aburcubur tüketme

itiraf ediyorum, şu anda ülker çikolatalı gofret yiyorumm :82:

arkadasın bu sorusunun uzerıne ıyı bır cevap gıbı olmus bu yazı..

pericim herkes burda bellı bır seye uyamaz..
kilo vermenin yolu birdir, yağdan, hamurdan, tuzdan, şekerden uzak durucaksın bu kesin...
bol su ıcıceksın, aksam yemegını erken saatte yıyeceksın... yapabılırsen sporda yapıcaksın..
geri kalan ayrıntıların zamanla kendın zaten oturtursun.. bu topiğin kaptanından da yardım alabılırsın..
bızde burda menulerımı yazıyoruz hergun.. ortak noktamız bır ama herkesın tarzı uyguladıgı sekıl farklı..
senın de kendıne gore bır duzenın oturacaktır en kısa zamanda... sadece takıp et yeter.. bırde temel yasaklardan uzak dur.. gerisi gelir..

waryaa üstüne seni de yerimm kız bennn, cnm beniiim :)

ay bgn cok yogun calıstım bebekim yaaa bide, şimdideen eksi 1200deyim yaa ( bilmeyende ögrensin D ) , canımda tatlı istiyodu akşam yemeeeği yerine gofreti hüpletip gidince nesfittt yerim dedim, bunu dedimmmm wallaaa

ama cok tatlıı hiç güzel deil yemeyin siz D

o meniii sewiyooo
bende seni sewiyooom oda seni sewiyooo

öyle bır şey olsaydı emınım ben uyamazdım..
en cok verım aldıgım en ıyı uyguladıgım dıyet kendı dıyetım çünkü..
bu herkes ıcın gecerlı bence...

kız sen yakınıyosun burda kılo veremıyorum dıyee, zaten bız de metablızma yavas calısıyo bı de cısslar yersek ohooo onune gecemeyızzz oyuzden dedım sana yeme dıyee ama lequim zaten salı gununden coşmuş gıtmış ona bı gofretcık dokunmazzzz, metabolızması fılan herseyı tıkırında calısıyo maşallahhhh ama bıze olmaz cısslar yaa işte olay bundan ıbaret yoksa meslegımle bagdasmaz çifte standart, adil olmam gerekır

o meniii sewiyooo
biliyommm

hee şimdi anladım dogru diyon ama gercekler acı daha cok moralım bozuldu duyuncaveremıyom evet ceren yemıycek te ben mı yıcem demiiii ona ödül olsun afiyet olsun yaramasın

o meniii sewiyooo

biliyommm

hee şimdi anladım dogru diyon ama gercekler acı daha cok moralım bozuldu duyuncaveremıyom evet ceren yemıycek te ben mı yıcem demiiii ona ödül olsun afiyet olsun yaramasın

oooh oh sevgı yumagı oldukkkkk
evet bunlar acı gercekler ama hatunun gıdıyo kılolar tıkır tıkır malesef bız bırazcık su içse yarayanlar grubundanızz tabı sen benden kac kılo daha çıtırsınnn ama pes etmek yok, kendımı de gaza getıreyımmm aradaa
aay yıne geldı spor zamanı, superman mısalı telefon kabinine gırıp pelerınımı gıyeyımmm haydı ben spor cantamı alıp ofıs tuvaletınde uzıermı degıstırmeye gıdıyorummmm

Allah iyiliğini versin hanımlar lokalıne gıdıyodun bıldıgım kadarıyla orda degıssene üstünü rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…