- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Allah iyiliğini versin hanımlar lokalıne gıdıyodun bıldıgım kadarıyla orda degıssene üstünü rahat rahat
yok kız bu hafat eşim gündüzcü 7 d ecıkıyo dünd eyürüdüm o cıkana kadar kızılayda oyalanıyombırılerı gaza geldıııı amaaaaanınnnnnn bravoooooo
orda rahat olmuyo yaaa, herkes gelıyo, tek tek bı kabın yok, sıkış sıkışşş, benım popom buyuk sıgmaz oyle heryereeehem de yıllarca emek verıp buyuttugum kıymetlı yerlerımı herkese gosteremem
yok kız bu hafat eşim gündüzcü 7 d ecıkıyo dünd eyürüdüm o cıkana kadar kızılayda oyalanıyom
hıı anladım utanıyon bend ecok utangactım ama artık utanmıyom bu tarz seylerde ama genede var yani
başınız sağolsun canım rabbim ailesine sabır versin
ayy cnm ya allah rahmet eylesin valla çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır versin inş. başınız saolsun
başınız saolsun, Allah gerıde kalanlara saglıklı uzun omurler versın inşşş
off canım yaa başınız saol Allah geride kalanlara sabır versin özellikle o yavrucaga cok üzülüyorum ben boyle kucuk cocuklara yaa yani geride kalanlara cok zor oluyor Allah rahmet eylesin ani ölüm cok daha zor oluyor
cnm başınız sağolsun allah rahmet eylesinnn ailesine sizlerim rabbim sabır versinn
başınız saolsun senacım.ölüm hepimize ölene değilde işte geride kalanlara insan üzülüyor daha çok.yavrusu için çok zor olcak bu ayrılık
tatilde olmazda izmirde muhakkak girerim merak etme
herzaman böyle hissederim ya.sıkılıyorum öyle yola çıkacağım gün.
başın sağ olsun çok üzüldüm. böyle genceceik insanlar hayata veda ettiğinde, geride sevgisine doyamamış bir eş, hele ki küçücük çocuk bıraktıklarında ben çok kötü oluyorum. boğazım düğümlendi gözüm doldu neye fayda. allah geride kalanlara sabır, sağlık, uzun ömür versin. çok haklısın üç günlük dünya hiçbir şeye değmiyor. üç günün sonunda geriye kalan sadece biraz daha sarılabilseydim oluyor
Başınız sağolsun Senacığım. Allah geride kalanlara yardım etsin. Her ölüm biraz erkendir ama gençlerinki ve birde geride küçük yavruları varsa çok çok erkendir.
Başınız sağolsun Sena abla. Allah geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin. Mekanı cennet olsun.
saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;
ÇOK KİLOLUYDU ERHANIMIZ...
hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..
biliyommm
hee şimdi anladım dogru diyon ama gercekler acı daha cok moralım bozuldu duyuncaveremıyom evet ceren yemıycek te ben mı yıcem demiiii ona ödül olsun afiyet olsun yaramasın
oooh oh sevgı yumagı oldukkkkk
evet bunlar acı gercekler ama hatunun gıdıyo kılolar tıkır tıkırmalesef bız bırazcık su içse yarayanlar grubundanızz tabı sen benden kac kılo daha çıtırsınnn ama pes etmek yok, kendımı de gaza getıreyımmm aradaa
aay yıne geldı spor zamanı, superman mısalı telefon kabinine gırıp pelerınımı gıyeyımmmhaydı ben spor cantamı alıp ofıs tuvaletınde uzıermı degıstırmeye gıdıyorummmm
saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;
hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..
canım yeni geçmişi bitirebildim...saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
muazzezcim bitanem...saol cnm bende düşünüyorum işte kayınvalidemi çağırdım konuştumm anlattım o da hak verdi hakkını yiyemem haklısın ama sabret dedi eşimle konuştuu bakalım bekliyorum şimdilikk
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr...kuzenim dün beyin kanaması geçirmiş ve hastanede can vermiş...sabah cenazesi geldi..uzak bir köydeler birazdan bizde gidicez..5 yaşında çocuqu vardı daha...çok üzgünüz...elimiz ayaqımız tutuldu sanki..dicek bişey bulamıyorum...eşide çocuklarıyla burda tatildeydi annesinin yanında..ölüm haberini alınca eşinin ne hale geldi bilmiyorum...birazdan cenaze çıkarken olacaklar o aqlamalar bayılmalar düşünemiyorum...çıkmam lazım kahvaltı yapıp hemen oraya gidicez..
MUAZZEZ
canım bende dün eşimle biraz atıştım ama erhanın ölüm haberi gelince gidip sarıldım..inan 3 günlük dünya hiçbişeye deqmiyor..küsüp barışacak kadar çok uzun deqil hayat..
erhana allahtan rahmet eşine sabır evlatlarına da ımtıhan ı kolay bı hayat dılıyorum babasızlık çok zor kendımden yegenımden,ablamdan bılıyorum...saqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
canım yeni geçmişi bitirebildim...
başınız sağolsun ,allah geride kalanlara sabır ve metanet versin canım
muazzezcim bitanem...
okuyunca şoka girdim...hakkında hayırlısı neyse allah onu nasip etsin ama dönem dönem tüm evliliklerde kısır bi döngü ,çiftlerden birinde bezginlik,bıkkınlık,tükenmişlik olur ve isyan ederiz...ama önemli olan bu dönemi atlattıktan sonradamı aynı fikirdeyiz:26:eğer öyleyse zaten o evlilik bitmiştir ama bence biraz zaman ver,hem eşine hem kendine...bir süre birbirinizi rahat bırakın bakalım ne olucak,eğer gene aynı düşüncedeysen oturup etraflıca konuşur bir sonuca varırsınız..nolur acele etme tatlım
79.1 ile başladım, 26 günde 73.1'e indim. Yakında 60li kilolar topicine geçicem inşallah:))))
79.1 ile başladım, 26 günde 73.1'e indim. Yakında 60li kilolar topicine geçicem inşallah:))))
Kilo cetveli yapmak istiyorum ama yapamıorum bana biri yardımcı olabilir mi?
daha doğrusu signatür yerini bulamadım nolur bir yardım edin o cetvel sayesınde zayıflayacgma ınanıorum
ben de 77 lerde başladım bu topiğe ama hedefime ulaşana kadar bırakmam heralde......
senacım başınız sağolsun...Allah geride bıraktıklarının yardımcısı olsun....
barkinim hepimizin evliliğinde inişler çıkışlar, kaldıramadğımız anlar oluyor.ama olaylar sakinleşince çok farklı düşünüyoruz.eşimizin sevdiğimiz sevmediğmiz yönleri bizim de eksilerim artılarımız oluyor böyle tamamlanarak aile oluyoruz.umarım hakkınızda en hayırlısı olur....
yarın öğlen inşallah memelekete gidiyorum. çoluk çocuk bayram sonona kadar kalcaz. topikte biride demişti.beni gidişler geriyor diye aynen ben de valiz hazırlama gidiş hiç sevmiyorum yolculukları. bide 3 çocuk hazırlanacak.bikaç gün trabzon tarafına yaylalara geçicez.kalın bişeylerde almam lazım. offff offfff...sevmiyorum işte ....
kilo verme sürecimi bu sabah itibarıyla 66.5 de bırakıyorum.yinede dikkat edicem ama ne kadar olur bilemicem. Arada girer sizleri okurum.hoşça kalınnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?