70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bu pazartesi 75.7 ile başladım. salı dayanamadım, merak ettim tekrar tartıldım 75 di. haftada bir tartılıcam artık pazardan pazara... haftada en az bir kilo vermek istiyorum. :44:

Günaydın kısçelerrrr:82: Her sabah yazmama alışmışsınızdır artık Sabahın kör vaktinde kalkıyorum işe geliyorum. Ekmek parası napcanızz Hem erken kalkan yol alır hadi bakıyım kalkın gelin sizde topiğe tek tek olmuyor böylee
Kahvaltım 1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta ( Haftada bir kere yiyorum :)
1 domates :)
Hadi erken kalkın metabolizmanız çalışmaya başlasınnnnnnnnnn

günaydın kızlar bugün sağlıklı beslenmeye başlamış bulunuyorum vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun
sabah kahvaltımı yazayım
1 bardak şekersiz çay
1 dilim (2 dilim kalınlığında) çavdar ekmeği
çeyrek kibrit büyüklünde kaşar ve yine çeyrek kibrit büyüklüğünde peynir (valla hepsi tam yağlı light ürün kullanmıyorum ben)
1 çay kaşığı kadar tereyağ belkide daha az ve aynı miktarda reçel
3 zeytin domates ve salatalık yemedim

ya bir kaç dersten finallere hazırlanmadığım için bütünlemeye kaldım ama bir türlü ders çalışamıyorum ya offf biraz azime ihtiyacım var keşke satılsaydı ne iyi olurdu kilo kilo alırdım

gü naaay dınn kızlar

bende bu pazartesi 75.7 ile başladım. salı dayanamadım, merak ettim tekrar tartıldım 75 di. haftada bir tartılıcam artık pazardan pazara... haftada en az bir kilo vermek istiyorum. :44:

ne güzel hadi bakalım inşallah

ya bir kaç dersten finallere hazırlanmadığım için bütünlemeye kaldım ama bir türlü ders çalışamıyorum ya offf biraz azime ihtiyacım var keşke satılsaydı ne iyi olurdu kilo kilo alırdım

ay o durum feci bişi ya yumurtayı bekliyorsun değil mi dayansın diye of bu sıcaklarda insanın beyni arap sabunu gibi oluyor yarı akışkan

ne okuyorsun benımde acıköğretim 4 yıllıga tamamlamam lazım am agözüm yemiyo sanırım okumuycam

bu arada hayırlı olsun saglıklı beslenmen hani kılonuda tartılıp değiştircektin

herkese günaydııınnn sabah sabah gene moralımıbozdu eşim yolda tartıstık offf elim ayagım döküldü sinirden valla sudeeem ben hala benım admın kullanma kılavuzunu çözemedim kız senkac yıllık evlısın bakım benım 3.5 yılı gectı

günaydın arkadaşlar sabah güzelce kahvaltımı yaptım
2 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
domates salatalık
peynir

şimdi de yeşil çayımı içiyorum.hepinize sağlıklı günler dilerim.

mecbur çözeceksin. artık kullanıcıdan kaynaklanan değil, kocadan kaynaklanan sebeplerden bile iade almazlar ona göre yani seninkinin garanti süresi bitmiş çünkü şekerim

:92: herkese günaydınnnnnn :92:

bu defa kararlıyım artık bıldırıdme bulunmıycammmmmm, tartıyıda artık kırmayı düşünüyorum, regl gunum yaklastıgı ıcın mi yıne bu havalara gırdım bılmıyorum ama uzerıme yapısıp kalan bu 72 ile başım dertte ne sırnaşık, ne yapışık, ne yüzsüz bı kıloymuş bu 72 yaaa, gıt dıyorum gıtmıyooooo, istemıyorum dıyorum yıne kendını gösterıyoooo tartıdaaa

72 ile aramdaki problemlerı çözene kadar bıldrımde bulunmayıp totem yapıcammm, moralım bozuk yaa bu hafta bu kılodan kurtulayım dedim, haftalardır pazar gunu spora gıtmıyodum, bu hafta pazar pazar sabah kalkıp spora gıttım ama yok yine işe yaramadıııı

isyanlardayımmmmmmmmmmmm uleeeeeeeeeeeyyynnnnnnnnn ....!!!!!!!!!!!!!

günaydın arkidişlerrr :)

dün aksam saat 9 civarlarında arkidişler aradı, taksime gidelim didiler, ii dedim bende bi güzel hazırlandım felaan :)

4 kişi çıktık, önce bi italyan dondurmacısına gittik, ben külahta 1 top antep fıstıklı dondurma yedim o saatte, sonra istiklalde yürüdük accık, aslında asmalımescitte oturup biraz laflıcaktık ama bi anda kendimizi salsanatta bulduk, gitmez olaydık :S

gittik bi sakin, bi nezih felan ama, 4 kişi toplamda 6 bira içtik, bide çerez fln getirdiler ortaya biz istemeden ve sıkı durun gelen hesabı söylüyorum, 106 TL :S
cok fena bitarafımıza kaçtı, normalde orda bi bira haftasonu 8 lira felan, haftaiçi pis geçiriyolarmış meğersem :S
1 bira 15 tl'den hesaplanmış, dedik bu 16 nedir, kişi başı 4 liradan cerez cips parasıymış, neyse 110 lira hesap werdik, adamlardan tık yok, paranın üstünü bile wermediler, bende sewdiceeemden izin alıp gittim garsona dedim, okdr hesap geçiriyosunuz üstüne bide para üstünü getirmiyosunuz, ben istersem bahşiş bırakırım szn böle emriwaki yapma hakkınız yok dedim, adam da 5 lira geri verdi

zaten cok pis geçiriyolar, üstüne bide bahşiş mi bırakcam

sinir olduk geldik sonuç olarak yanee

daha da hayatta işim olmaz

cnm işetmeden dört yıllığa tamamlıyorum ama zor oluyor ya gerçekten ama bu iş yerinden kurtulmam için bu şart bide dil kursuna gidiyorum inan zihnim arap saçı gibi
sözde tartılacaktım ama kurstan çok geç çıkıyorum açık bir yer bulamadım o saatte benm tartıda yanlış ölçüyo o yüzden tartılmadım ama bugün kesin tartılmam lazım cumaya bildirim yapıcam çünkü

tatlımm asıl bu dönemde daha azimli olman, bildirimlere daha sıkı sarılman lazım..
kilo duruyo duruyo, sonra 2 günde 1 kilo gidiyo, bi tablo atıcam hotmail hesabına, 64 kiloda yapışmışım ben 17 günde gitmiş, bu dönemde bırakmazsan asıl devamı gelicek bebiş, bildirim yapmamanı da kabul etmiyorum

7 kg vermişsin kilo vermenin durması normal sanki :) Bi iki hafta sabredersen hemen gidecektir kilocukların yanındayız :)))

patlattınız şampanyaları, ortaya söylediniz yanar dönerli meyve tabaklarını şimdi de bızı kandırıyosun dımı sadece bı kac bira dıyee
şaka bı yana harbı pis gecırıyolarmışşş, para üstü konusunda o gıcıklıkla kesınlıkle hiç üşenmez ben de senınle aynı seyı yapardım

:18::18::18:

7 kg vermişsin kilo vermenin durması normal sanki :) Bi iki hafta sabredersen hemen gidecektir kilocukların yanındayız :)))

bı ıkı haftayı gectı yaa, 3 haftadır bıldrımde 72 kıloyum, bu hafta 4. hafta ve ben hala 72 lerdeyımmm yanı 1 aydır durum boyleee, oysakı ne umutlarım vardııı agustosta ızne ayrılacaktık, ozaman kadar 1 ayım vardı, az cok bısıler verırım dıyodummm, ama o bı ayda hep 722222222222222222222222222222222222222222

Kısçeler birşey sorucam. Cuma günü listeye girmek için ilk iki hafta sena ablaya özel mesajdan bildirim mi yapmak gerekiyor?
Eğer öyleyse ona msj yazamıyorum mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş
Halbuki o liste hayallerimi süslüyordu. Bende girmeliydim o listeye

yav dur sakin ol. ben de az önce kızdım kendime. daha aldığımda bile dar olan bir kumaş pantolonumu giydim bu sabah, en son 3-4 hafta önce giymiştim en azından artık sıkmıyordı tam yapşıyordu sadece ama ben biraz bol dursun istiyorum maşallahım var tayt gibi oluyor üst kısım zaten ütü çizgisi falan bırakmıyorum pantolonda neyse bu sabah giymek istedim hergün hamile pantolonu gibi lastikli kot giymekten bıktım ben sanıyorum ki artık diyorum taytlıktan çıkmıştır biraz pantolon gibi durur, bi giydim yine yapışıyor. ben aylardır bunun için mi stres yaşıyorum diye küstüm kendime ama pes etmek yok ger-düş! yıkılmağcaz yıkılmağcaaz :13:

pöeehehh diyorum yuahhh diyorum başka bişi demiyorum bi de ağzına sağlık iyi demişsin diyorum şerefine

benim de oldu öyle, buraya yazdım dikkatine, girdim listeye :82:

walla o didiklerini yapsak içim yanmazdı anam, evlat acısı gibi oturdu içime derler ya aynı öylee
hiç tırnaklarını yeme, görücem seni bildirimdee, söz ver bakiiim güzel arkidişimm :)

cok serefimize olduu anam dün gecede zati
ayrıcana gün gelcek o pantolon bol gelcek, hiç bi kıyafetim olmuyooo giycek bişiim yok diyee dövünceksinn :)

benim bundan 4 sene önce ilk stajımda giymek için aldığım bi pantolonum war üstümde şu anda, o zmnlar 66-67 felandım, o zmn dar olan pantolon şuann popodan cuk oturuyo, belden hafif bol, üst bacaklar da folloş bi durumda bildiğin bol kesim duruyo
accık sabretmek accık azmetmek, sonunda kış kış kilolar kış kışşşş

ama ama amaaa 4 hafta oldu 72lere yapışalııı benımde senın pantolon gıbı bı kotum var, denemıyorummm cunku aynı seyı yasıycam, bı an umıt edıp bollasmıstır belkı dıycem sonra bı gırcem ıcıneee, hüsraannn o yuzden daha zamanı var dıyıp elıme dahı almıyorummm
ama bı pantolon vardı evde, ılk gıydıgım zamanda belini yataga yatıp karnımı ıcıne cekerek anca kapatmıstım, onu gıydım haftasonu pacalarında bacakları soktum, yataga uzancam tam fermuarı kapatmak ıcın, ayaga kalktım bııırt dıye kapanıverdı fermuar, hemde ıcıne bı yumrugumda gırebılıyoooo
benım en spon sırt bolgem yaglanmıstı, boyle gömleklerde fılan sırtım kat kat olmaya baslamıstı, su ana kadar verdıgım kılolarda oralar gıttı, mıdem bı kat olusturyodu o gıttı, göbüş var tabı haka, bel oyumum ortaya cıktı bunlarda sporunda etkısı var tabiiii :26:
ama genelde basen ve kalca calısmama ragmen onlar duruyoo, tabı onalrdada azcıkta osla deısme vardır ama genel gorunuste ben pek goremıyorum ama kociş var dıyooo :26: dun aksam cok içlendimmm, dert yandım, kılo veremıyorum dedım, benle ılgılen bana şefkat goster dedım , su kalcaya bak, su baldırlara bak futbolcu gıbı dedımmmm ıyı gıdıyosun devam et dıyo bana, onceden ayakta bıle mıden ve gobegın kat oluyodu sımdı dumduzsun dıyooo, yaaa dedım şimdi oyle mı oldu ozmn soruyodum gayet guzel aşkım dıyodun bana dedım, ee ne dıyım kavgada soylenmez denılmez oyle sey dedı, ee ozmn dedım ben kılo vermeye devam edıncede bana dıyceksın ki; evet askım o zmnlar baldırların ronaldonun baldırları gıbıydııı ama ben sana soyleyemedımmm kal geldı kocişeee, hırsımı ondan cıkardımmm :26:
sonra kendımı ıyı hıssedeyım dıye, gıttım ayaklarıma ellerıme kırmızı kırmızı ojeler sürdümmm, bugunde önü acık babet gıydım, onu zor kapanan pantolonumu gıydım, uzerıne beyaz gomlek gecırdımmm, saclarımı topladımmm, missss olayım bugun dedımmm

:) Bende ısrarlarımı sürdüreyim bari umarım sesimi duyar Sena kaptan

canım cuma gunu buyuk pntolarla sena kaptanın dıkkatıne dıye yaz, 100 msj hakkım yok burdan bıldırımde bulunuyorum dıye acıklamanı yap, gecen haftada lıstenın altına gırmıssen bu hafta lısteye gırersın yoksa ılk hafta hemen lısteye gırılmıyooo ya da cumaya kadar bol muhabbetle msj hakkı elde et, rahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…