- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
walla o didiklerini yapsak içim yanmazdı anam, evlat acısı gibi oturdu içime derler ya aynı öylee
hiç tırnaklarını yeme, görücem seni bildirimdee, söz ver bakiiim güzel arkidişimm :)
cok serefimize olduu anam dün gecede zati
ayrıcana gün gelcek o pantolon bol gelcek, hiç bi kıyafetim olmuyooo giycek bişiim yok diyee dövünceksinn :)
benim bundan 4 sene önce ilk stajımda giymek için aldığım bi pantolonum war üstümde şu anda, o zmnlar 66-67 felandım, o zmn dar olan pantolon şuann popodan cuk oturuyo, belden hafif bol, üst bacaklar da folloş bi durumda bildiğin bol kesim duruyo
accık sabretmek accık azmetmek, sonunda kış kış kilolar kış kışşşş
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ben keyifliyim her ne kadar kilo alımım devam etsededün bir müşterimiz geldi sen zayıflamışsın dedi bende eh biraz verdim dedim oda birazmı baya vermişsin çok güzel olmuş dedi devam et böle dedi aman sanki dünyaları bağışladılar akşam üstüde bir komşum sen nolmuşsun böle çok zayıflamışsın dedi anaaam bi görseniz uçuyorum havalara bi havalara girdim demekki farkediliyormuş yaşasın üstelik ilaçtan dolayı azda olsa kilo almaya başlamışken bu yorumlar moralimi düzeltti valla
gereği düşünüldü canım kilo veremedin diye bildirimden vazgeçme kilolar bi dönem duraklıyor sonra devam ediyor moralini bozma bak ben napim ilaçlardan dolayı bırak duraklamayı kilo bile alıyorum ama bildirim yapıyorum bu bir dönem illaki geçecek hem acelemiz yok yavaş ama sağlıklı olsun kalıcı olsun
kdr sen nasılsın canım
barkinim sen nasılsın umarım herşey yoluna girer
kılavuz seninle karşılaşamıyoruz ne zamandır sen nasılsın canım
erginsena sende iyisindir tabi dünden sonra nasıl iyi hissedilirse ama hayat devam ediyor
green sen nasılsın bakim
triendy çıtır anne sanada günaydın
giviiiiiiiiii bak unutmadım bu sefer nasılsın
arcak, cuttygirl ,leguim,mywish89 ,chen,papatya, sizler nasılsınız
alaca,ayşebahar,mektup göremiyorum sizleri iyisinizdir inşallah
kızlar umarım herkes iyidir unuttuğum varsa kusura bakmasın emi hepiciğinizi seviyorum kucak dolusu sevgilerimi göndertiyorum
iyi ütmüşler yaagünaydın arkidişlerrr :)
dün aksam saat 9 civarlarında arkidişler aradı, taksime gidelim didiler, ii dedim bende bi güzel hazırlandım felaan :)
4 kişi çıktık, önce bi italyan dondurmacısına gittik, ben külahta 1 top antep fıstıklı dondurma yedim o saatte, sonra istiklalde yürüdük accık, aslında asmalımescitte oturup biraz laflıcaktık ama bi anda kendimizi salsanatta bulduk, gitmez olaydık :S
gittik bi sakin, bi nezih felan ama, 4 kişi toplamda 6 bira içtik, bide çerez fln getirdiler ortaya biz istemeden ve sıkı durun gelen hesabı söylüyorum, 106 TL :S
cok fena bitarafımıza kaçtı, normalde orda bi bira haftasonu 8 lira felan, haftaiçi pis geçiriyolarmış meğersem :S
1 bira 15 tl'den hesaplanmış, dedik bu 16 nedir, kişi başı 4 liradan cerez cips parasıymış, neyse 110 lira hesap werdik, adamlardan tık yok, paranın üstünü bile wermediler, bende sewdiceeemden izin alıp gittim garsona dedim, okdr hesap geçiriyosunuz üstüne bide para üstünü getirmiyosunuz, ben istersem bahşiş bırakırım szn böle emriwaki yapma hakkınız yok dedim, adam da 5 lira geri verdi
zaten cok pis geçiriyolar, üstüne bide bahşiş mi bırakcam
sinir olduk geldik sonuç olarak yanee
daha da hayatta işim olmaz
3 haftadır 72lerdeyım, bu hafta 4. hafta hala 72lerdeyım hemde küsüratı gecen haftadan artılardaaa, gramlarla daha fazlayım gecen cumadannn :26:
anlamadım ben bu işi ama hadı senı guzel hatırın için, bı 4. haftada bıldırm de bulunayımmmm, ama boyle devam ederse bulunmıycam cunku ben boyle motıve olamıyorummmmasamın uzernde masatakvımım var, her cuma ona ısaretlıyorum, temmuz ayı her cuma 72li bişiler yazıyooo
günaydın kızlarr öğlen olcak nerdeyse ben kalkamadım gece fena bi migren ağrısı kesmedi ilaç tıp merkezine gittik 3 iğne bi serum anca ağrım hafifledii şimdide pelte gibiyimmm biriniz bana azcık bi kahvaltı hazırlasın çıtırlarrrrrr
tabi hastaneye giederken giyindim çıktım eşim nereye dedi saat yarımı geçiyo tıp merkezi yakın bize gidiyorum dedim çektim kapıyı çıktım tam hastaneye gircem geldi yanıma dedim giderim ben sana ihtiyacım yok biliyorum farkındayım bunu gözüme sokuyosun sen bensiz duruyosun ama ben duramıyorum dedi işlerim bitti onla döndüm yürüyemiyodum saban baktım dolaptan kıyafet arıyo almış eline ütü gömlek ütülüyo uyuyomuş gibi yaptımmm.daha dur iyi günlerin bunlarrrr kocacım burnun iice sürtülsünnn
dün güülben ergen konserinden bizim şarkımız çaldı tam girdik teşekkür ederim çalıyo ben salya sümük ağla sarılmamak için zor durdum eşşek kocama
cok serefimize olduu anam dün gecede zati
ayrıcana gün gelcek o pantolon bol gelcek, hiç bi kıyafetim olmuyooo giycek bişiim yok diyee dövünceksinn :)
benim bundan 4 sene önce ilk stajımda giymek için aldığım bi pantolonum war üstümde şu anda, o zmnlar 66-67 felandım, o zmn dar olan pantolon şuann popodan cuk oturuyo, belden hafif bol, üst bacaklar da folloş bi durumda bildiğin bol kesim duruyo
accık sabretmek accık azmetmek, sonunda kış kış kilolar kış kışşşş
ama ama amaaa 4 hafta oldu 72lere yapışalıııbenımde senın pantolon gıbı bı kotum var, denemıyorummm cunku aynı seyı yasıycam, bı an umıt edıp bollasmıstır belkı dıycem sonra bı gırcem ıcıneee, hüsraannn o yuzden daha zamanı var dıyıp elıme dahı almıyorummm
ama bı pantolon vardı evde, ılk gıydıgım zamanda belini yataga yatıp karnımı ıcıne cekerek anca kapatmıstım, onu gıydım haftasonu pacalarında bacakları soktum, yataga uzancam tam fermuarı kapatmak ıcın, ayaga kalktım bııırt dıye kapanıverdı fermuar, hemde ıcıne bı yumrugumda gırebılıyoooo
benım en spon sırt bolgem yaglanmıstı, boyle gömleklerde fılan sırtım kat kat olmaya baslamıstı, su ana kadar verdıgım kılolarda oralar gıttı, mıdem bı kat olusturyodu o gıttı, göbüş var tabı haka, bel oyumum ortaya cıktı bunlarda sporunda etkısı var tabiiii :26:
ama genelde basen ve kalca calısmama ragmen onlar duruyoo, tabı onalrdada azcıkta osla deısme vardır ama genel gorunuste ben pek goremıyorum ama kociş var dıyooo :26: dun aksam cok içlendimmm, dert yandım, kılo veremıyorum dedım, benle ılgılen bana şefkat goster dedım , su kalcaya bak, su baldırlara bak futbolcu gıbı dedımmmmıyı gıdıyosun devam et dıyo bana, onceden ayakta bıle mıden ve gobegın kat oluyodu sımdı dumduzsun dıyooo, yaaa dedım şimdi oyle mı oldu ozmn soruyodum gayet guzel aşkım dıyodun bana dedım, ee ne dıyım kavgada soylenmez denılmez oyle sey dedı, ee ozmn dedım ben kılo vermeye devam edıncede bana dıyceksın ki; evet askım o zmnlar baldırların ronaldonun baldırları gıbıydııı ama ben sana soyleyemedımmm kal geldı kocişeee, hırsımı ondan cıkardımmm :26:
sonra kendımı ıyı hıssedeyım dıye, gıttım ayaklarıma ellerıme kırmızı kırmızı ojeler sürdümmm, bugunde önü acık babet gıydım, onu zor kapanan pantolonumu gıydım, uzerıne beyaz gomlek gecırdımmm, saclarımı topladımmm, missss olayım bugun dedımmm
ah amin amin ya keşkeee :106: benim her beden kıyafetim var. kiloluyken çok zorunda kalmadıkça pantolon almadım. zayıflayınca bazı büyük ve şık kıyafetlerime içim gider diyecektim şimdi vazgeçtim gitmez içim falan gitmeyecek çünkü üstüme olsalar bile yakışmıyorlar sonuç dobişko şıklık oluyor. ah bi versem bi versem bi incelsem :116:
oh iyi yapmışsınşu anlattıklarının bir bir hepsini ben de yaşadım kiloyu değiştiremeyince tırnaklara, saça başa özeneyim diyordum hoş artık herşeyi saldım sayılır :106: benim de sırtım öyle kat kat oldu ama verdiğim azıcık kilo bile bayaa toparladı sevindim kollarım felaket olmuştu biraz inceldi. nişanlım yüzün falan süzülmüş incelmişsin farkediyor bak kolların öncekine göre bayaa incelmiş önceden daha kalınlardı diyip duruyor. hem seviniyorum hem guluk guluk yutkunuyorum
teşekkür ederim sen nasılsın? ne mutlu herkes zayıfladığını söylüyor..
bizimkiler de vermişsin biraz falan diyorlar, geçenlerde uzun zaman sonra gördüğüm eniştem kilo almışsın dedi yoo verdim bile dedim ben debana demez mi vermiş halin buysa neydin kızım sen diye patavatsız nolcak
kız ben napim 3 aydır 67 68 görmekten bıktımama sen benle aynı deılsın mutlaka kıracaksın canım metebolızmanhızalncak bak gör az kaldı
napmalı bu kocaları bilmem ne onlarla nede onlarsız olmuyorayy yazık adama kız peşinden gelmiş işte ne gzüel laflar etmiş kıymetını bıl valla kafana göre gezıyon edıyon bişey demiyo benımkıne ben oyle desem hııcc umurunda olmaz nerey gıdersen gıt der hiç minneti yoktur alttan almaz ben kızdıgımda da güya onun mantıgı da o bana deger verdıgı ıcın benım bı hatama tahammulu olmuyomus zoruna gıdıyomus hayret bısey anlamdım ben bu kocayı
Belenaycım cok sevındım morlaının ıyı olmasına cunkubenım ıyıdeıl kocıs morlaımı bozdu 2 gündür hıcte hatasını kabul etmez aslaaa
canım benimm başın sağolsun tatlım çok üzüldüm yaaa zaten iyi değilim ağla ağla içim şiştisaqolun kızlar siz görmeyin bu acıları..
biraz önce geldik eve...burada yaşanan acıların tarifi yoktu bugün...aniden gelişen kalp spazmı kalp krizi tansiyon ve ani şeker yükselmesi alıp götürdü bizden erhanı...3 yetim çocuk ve eşine doyamamış gencecik bir gelin..ölen daha 34ünde...seslerden feryatlardan daqlar titredi gökler aqladı bizlerle birlikte..taş taş üstünde kalmadı yakılan aqıtlarla..daha hiçbirşey yaşayamadıkki diye baqıran eşinin sesi gitmiyor kulaklarımdan..annesinin dizleri tutmaz oldu yıqılıverdi milletin kucaqına..ömrü bu kadarmış vadesi gelmiş diyor insan ama şu bir gerçekki;
ÇOK KİLOLUYDU ERHANIMIZ...
hani insan belki diyor bu kadar kilolu olmasaydı bukadar sorunuda olmazdı..belki hayatta olurdu bugün..belkiler keşkeler bitmiyor hayatımızda..
kilo vermeyi çıtır olmaktan güzel görünmekten çok SAĞLIKLI olmak için vermeliyiz arkadaşlar..Rabbime emanetsiniz..
tatlım benim inan çok üzüldüm dün gece tam alıntı yaptım yazıcam benim oğlan cırladı.inan fotolarınıza baktıkça hep maşallah dedim çok imrendim.bence de biraz daha düşün canım bi de çok tatlı bioğlunuz var.inan sakinleşince herşey tatlıya bağlancaktır.ben de bu aralar çok karışığım aslında çok sıkıldım bazı şeylerden.ama eşimi o kadar çok seviyorum ki sinirim geçince herşeyi unutuyorum.sen de çok seviyosun eşini oturup güzelce konuşun tatlım konuşmayınca herşey o kadar büyüyoki içinden çıkamıyosun.gerekirsebi uzmandan yardım alın.ama fevri kara verme.hakkında hayırlısı olsun bitanemmm.kızlr napıyonuz bakim gene sohbet baya uzamış gitmişşş off düşünmekten beynim uyuştuuu bugun akşam burda gülben ergen konseri varmış ona gidicem biraz bakarım sahilde gezerim koca tabak makarnayı mideme indirdimm uuff ulen offfff tatilde kilo almadım evde alcam yaaaaaaaaaaaaa
canım valla ben de aynı durumdayım 67 68 üstüme yapıştı bi inemedim 66 yaaaaaa sıkıldıııııımmmmmmmama ama amaaa 4 hafta oldu 72lere yapışalıııbenımde senın pantolon gıbı bı kotum var, denemıyorummm cunku aynı seyı yasıycam, bı an umıt edıp bollasmıstır belkı dıycem sonra bı gırcem ıcıneee, hüsraannn o yuzden daha zamanı var dıyıp elıme dahı almıyorummm
ama bı pantolon vardı evde, ılk gıydıgım zamanda belini yataga yatıp karnımı ıcıne cekerek anca kapatmıstım, onu gıydım haftasonu pacalarında bacakları soktum, yataga uzancam tam fermuarı kapatmak ıcın, ayaga kalktım bııırt dıye kapanıverdı fermuar, hemde ıcıne bı yumrugumda gırebılıyoooo
benım en spon sırt bolgem yaglanmıstı, boyle gömleklerde fılan sırtım kat kat olmaya baslamıstı, su ana kadar verdıgım kılolarda oralar gıttı, mıdem bı kat olusturyodu o gıttı, göbüş var tabı haka, bel oyumum ortaya cıktı bunlarda sporunda etkısı var tabiiii :26:
ama genelde basen ve kalca calısmama ragmen onlar duruyoo, tabı onalrdada azcıkta osla deısme vardır ama genel gorunuste ben pek goremıyorum ama kociş var dıyooo :26: dun aksam cok içlendimmm, dert yandım, kılo veremıyorum dedım, benle ılgılen bana şefkat goster dedım , su kalcaya bak, su baldırlara bak futbolcu gıbı dedımmmmıyı gıdıyosun devam et dıyo bana, onceden ayakta bıle mıden ve gobegın kat oluyodu sımdı dumduzsun dıyooo, yaaa dedım şimdi oyle mı oldu ozmn soruyodum gayet guzel aşkım dıyodun bana dedım, ee ne dıyım kavgada soylenmez denılmez oyle sey dedı, ee ozmn dedım ben kılo vermeye devam edıncede bana dıyceksın ki; evet askım o zmnlar baldırların ronaldonun baldırları gıbıydııı ama ben sana soyleyemedımmm kal geldı kocişeee, hırsımı ondan cıkardımmm :26:
sonra kendımı ıyı hıssedeyım dıye, gıttım ayaklarıma ellerıme kırmızı kırmızı ojeler sürdümmm, bugunde önü acık babet gıydım, onu zor kapanan pantolonumu gıydım, uzerıne beyaz gomlek gecırdımmm, saclarımı topladımmm, missss olayım bugun dedımmm
canım cuma gunu buyuk pntolarla sena kaptanın dıkkatıne dıye yaz, 100 msj hakkım yok burdan bıldırımde bulunuyorum dıye acıklamanı yap, gecen haftada lıstenın altına gırmıssen bu hafta lısteye gırersın yoksa ılk hafta hemen lısteye gırılmıyoooya da cumaya kadar bol muhabbetle msj hakkı elde et, rahat et
günaydın kızlarr öğlen olcak nerdeyse ben kalkamadım gece fena bi migren ağrısı kesmedi ilaç tıp merkezine gittik 3 iğne bi serum anca ağrım hafifledii şimdide pelte gibiyimmm biriniz bana azcık bi kahvaltı hazırlasın çıtırlarrrrrr
tabi hastaneye giederken giyindim çıktım eşim nereye dedi saat yarımı geçiyo tıp merkezi yakın bize gidiyorum dedim çektim kapıyı çıktım tam hastaneye gircem geldi yanıma dedim giderim ben sana ihtiyacım yok biliyorum farkındayım bunu gözüme sokuyosun sen bensiz duruyosun ama ben duramıyorum dedi işlerim bitti onla döndüm yürüyemiyodum saban baktım dolaptan kıyafet arıyo almış eline ütü gömlek ütülüyo uyuyomuş gibi yaptımmm.daha dur iyi günlerin bunlarrrr kocacım burnun iice sürtülsünnn
dün güülben ergen konserinden bizim şarkımız çaldı tam girdik teşekkür ederim çalıyo ben salya sümük ağla sarılmamak için zor durdum eşşek kocama
özellikle bu dısardakı erkeklerın kilo muhabbetine girmelerine sinir oluyorum ayıp yaa sanane
işte mesela sen dıyosunki ben 3 aydır aynı sekıldeyım, ben sıyorum ki bu hafta 4. hafta hala tık yok, gecmısı okurken adı aklıma gelmıyo sımdı bı arkadasta cok moralım bozuk ben hergun 100-200 gram gıtmesıne alısıgım bugun tık yok yazmıs moralı bozukmus bu yuzdennn :26:
herkes bı telden oynuyooo topıktee
canım benimm başın sağolsun tatlım çok üzüldüm yaaa zaten iyi değilim ağla ağla içim şişti
tatlım benim inan çok üzüldüm dün gece tam alıntı yaptım yazıcam benim oğlan cırladı.inan fotolarınıza baktıkça hep maşallah dedim çok imrendim.bence de biraz daha düşün canım bi de çok tatlı bioğlunuz var.inan sakinleşince herşey tatlıya bağlancaktır.ben de bu aralar çok karışığım aslında çok sıkıldım bazı şeylerden.ama eşimi o kadar çok seviyorum ki sinirim geçince herşeyi unutuyorum.sen de çok seviyosun eşini oturup güzelce konuşun tatlım konuşmayınca herşey o kadar büyüyoki içinden çıkamıyosun.gerekirsebi uzmandan yardım alın.ama fevri kara verme.hakkında hayırlısı olsun bitanemmm.
canım valla ben de aynı durumdayım 67 68 üstüme yapıştı bi inemedim 66 yaaaaaa sıkıldıııııımmmmmmm
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ben keyifliyim her ne kadar kilo alımım devam etsededün bir müşterimiz geldi sen zayıflamışsın dedi bende eh biraz verdim dedim oda birazmı baya vermişsin çok güzel olmuş dedi devam et böle dedi aman sanki dünyaları bağışladılar akşam üstüde bir komşum sen nolmuşsun böle çok zayıflamışsın dedi anaaam bi görseniz uçuyorum havalara bi havalara girdim demekki farkediliyormuş yaşasın üstelik ilaçtan dolayı azda olsa kilo almaya başlamışken bu yorumlar moralimi düzeltti valla
gereği düşünüldü canım kilo veremedin diye bildirimden vazgeçme kilolar bi dönem duraklıyor sonra devam ediyor moralini bozma bak ben napim ilaçlardan dolayı bırak duraklamayı kilo bile alıyorum ama bildirim yapıyorum bu bir dönem illaki geçecek hem acelemiz yok yavaş ama sağlıklı olsun kalıcı olsun
kdr sen nasılsın canım
barkinim sen nasılsın umarım herşey yoluna girer
kılavuz seninle karşılaşamıyoruz ne zamandır sen nasılsın canım
erginsena sende iyisindir tabi dünden sonra nasıl iyi hissedilirse ama hayat devam ediyor
green sen nasılsın bakim
triendy çıtır anne sanada günaydın
arcak, cuttygirl ,leguim,mywish89 ,chen,papatya, sizler nasılsınız
alaca,ayşebahar,mektup göremiyorum sizleri iyisinizdir inşallah
kızlar umarım herkes iyidir unuttuğum varsa kusura bakmasın emi hepiciğinizi seviyorum kucak dolusu sevgilerimi göndertiyorum
ayy yazık adama kız peşinden gelmiş işte ne gzüel laflar etmiş kıymetını bıl valla kafana göre gezıyon edıyon bişey demiyo benımkıne ben oyle desem hııcc umurunda olmaz nerey gıdersen gıt der hiç minneti yoktur alttan almaz ben kızdıgımda da güya onun mantıgı da o bana deger verdıgı ıcın benım bı hatama tahammulu olmuyomus zoruna gıdıyomus hayret bısey anlamdım ben bu kocayı
belenaycım cok sevındım morlaının ıyı olmasına cunkubenım ıyıdeıl kocıs morlaımı bozdu 2 gündür hıcte hatasını kabul etmez aslaaa
napmalı bu kocaları bilmem ne onlarla nede onlarsız olmuyor
he ya bu ne patavatsızlık işte al benden de o kadar :122:
e benim diyetisyen bile ümidi kesti de bi de moralimi bozmamaya çalışarak dinlenmeye alalım yavaş yavaş verelim madem dedi ya dünyam karardı o an
aynen canım yaanapmalı bu kocaları bilmem ne onlarla nede onlarsız olmuyor
ben de işte en son memlekete gıttıgım de bı annemler dedı yakın zamanda gorduklerınden benı, ne cok kılo vermısın dıye, dıerlerı uzun zamandır gormeyenlerdı hepsının agzında aynı laf;aaay ne cok kılo almısın, yok sa bı durum mu varşeklindeydiii elime bı sapan alıp cok kılo almısın dıyenlerı soyle vurasım geldıııı
ben takvıe bısıler arastırıyorum, sporcuların spordan once kullandıkları L-carnıtıne yı fılan, kullanan varmı ki bızım topıktee :44: gercı dıger topıklerde CLA yı da onerdıler ama cok pahalı bunlar, bı de kocişle papaz olmak ıstemıyorummm:26: takvıye bısıler kullanayım dıyorum dogal bısılerde olabılır, sırkeyı denemek ıstedım ama mıde sorunlarım var benım oyuzden mahvettı benı :26: 5i 1 yerde cayına bu hafta daha sıkı sarıldım, daha duzenlı ıcıyorum mesela sımdı ıcerı sıcak su almaya gıtcemmm, bı bardak ıceyımm
öğle vaktı gelıyooo, bu oglen menulerde ne var kızlar paylasalım hadıııııı, bı fıkır olsun bana daaaa
bı de dun aksam etlı dolma yaptım, bıber kabak, aksam yemekte o var yanııı, yıyeyım mı ondan napıyım bı fıkır verın banaaaaaa:26:
foruma yeni katıldım . devamlı takip ediyordum sonunda katıldım76 küsür kiloyla basladım. 74 kiloyum .
ben de işte en son memlekete gıttıgım de bı annemler dedı yakın zamanda gorduklerınden benı, ne cok kılo vermısın dıye, dıerlerı uzun zamandır gormeyenlerdı hepsının agzında aynı laf;aaay ne cok kılo almısın, yok sa bı durum mu varşeklindeydiii elime bı sapan alıp cok kılo almısın dıyenlerı soyle vurasım geldıııı
ben takvıe bısıler arastırıyorum, sporcuların spordan once kullandıkları L-carnıtıne yı fılan, kullanan varmı ki bızım topıktee :44: gercı dıger topıklerde CLA yı da onerdıler ama cok pahalı bunlar, bı de kocişle papaz olmak ıstemıyorummm:26: takvıye bısıler kullanayım dıyorum dogal bısılerde olabılır, sırkeyı denemek ıstedım ama mıde sorunlarım var benım oyuzden mahvettı benı :26: 5i 1 yerde cayına bu hafta daha sıkı sarıldım, daha duzenlı ıcıyorum mesela sımdı ıcerı sıcak su almaya gıtcemmm, bı bardak ıceyımm
öğle vaktı gelıyooo, bu oglen menulerde ne var kızlar paylasalım hadıııııı, bı fıkır olsun bana daaaa
bı de dun aksam etlı dolma yaptım, bıber kabak, aksam yemekte o var yanııı, yıyeyım mı ondan napıyım bı fıkır verın banaaaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?