70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğle mönüsünü yazim bende
bamya yemeği düşünüyorum bide yoğurt bakalım tabi fikrim değişmezse

hani hani baktım da bulamadım ben dıyet sepetı, yemek sepetı cıkıyo heryerden karsımaaa :26: bend eıstıyorum oyle bısı, cunku gercketn buyuk problem yemeklerımmm, işte yıne ogle saatı geldı ve ben ne yıyecegımı bılmıyorummm :26: bu gıbı durumlarda dusunup dusunup yıne tavuklu salataya kalıyorummm ondan da tıksıncem dıye korkuyorum vallaa
gercı oyle dıyet sepetı gıbı bısı, bıraz sosyetık bısı olacagından fıyatalr baya tuzlu olur gıbıme gelıyo, oysakı yagsız tutsuz seyler yanıııı

takvıye konsuunda ben de yanlıs bısı yapmak ıstemıyorum zaten, dogal bısılerde olabılır en basıtı sırkelı ballı sıcak sulardı işte ama dokunuo acaıp bana, içebilmem mumkun değil, aksama müsli fılan yemem de olabıırdı ama kusasım gelıyo yıyemıyorum hayattaaa hanı boyle bısıler olabılır, pratık cozumler, aksamlarını bunla atlat deyın mesela bana bı de ben bu dolmayı napcam, yıeyecem mı bı fıkrı olan yok muuu :26:

arcak ye demıssss, salata yogrt fılannn, kac tane yıycem :26:

Öğle mönüsünü yazim bende
bamya yemeği düşünüyorum bide yoğurt bakalım tabi fikrim değişmezse

dikkate alıp yazdıgın cıın cok saol belenaycımmmmm, yazalım ya menulerımızı

ben mesela sabah uno dengenın sandvıc ekmegının ıcıne lıght krem peynır surdum onu yedım yanlız ıcıne fazladan ıpınce dildıgım salam attım bı 2-3 dılımm, sonra arada 5i 1 yerde cayımı ciçtimmm, su anda da oğle yemegı arayıslarındayımmm

sana afıyet olsun belenaycımmm, ama ben agzıma bamya hayatta süremeemmmmmmmmmmmm

hemen gugıl amcaya sorup gelicem, bana lazım öyle bişi

bi onceki sayfada dedıydım ben, o sosyetik işi olur yagsız tuzsz yapıyolar ama fıyatları tuzlu olur dıyeee

sankım yurdum ınsanı yedıklerıne dıkkat edemz, ılla sahneye mı cıkmamaız gerekıyo bı tabak dıyet yemegı sıparısı verebılmek ıcın :26: valla o kadar ekonomım guclu olsa bı yardımcı tutarım, diyet yemeklerı yapıverır, yardım eder bana yemek konusunda

foruma yeni katıldım . devamlı takip ediyordum sonunda katıldım 76 küsür kiloyla basladım. 74 kiloyum .

hoş geldiin

millyon tane alıntı yapmıştım yazmıştım hepsi yalan olmuşş site bakıma girince. deli oldmmm

benim de başıma geliyor ama artık copy yapıp duruyorum hiç silinmedi uğraşıp yazdıklarım. bi de insan aynı coşkuyu doğaçlamayı bulamıyor şevki kaçıyor emeklerine acıyor kaderine küsüyor alıp baştan yazası gelmiyor deli oluyor kendi adıma

bence de sosyetiktir uçuktur diye daha bakmadım bile öğlenleri bir fikrim var ama.. hazırlardan kaçınsak iyi olur ama yine de şu çabuk çorbalardan alsan, yanına yoğurt, tahıllı ekmek, belki çiğ sebze, belki diyet ton balığı falan bir ara böyle yapsan bence kendini iyi hissedersin. hani bu aralar dişini de sıkmış olursun bir atak olur belki.. ya da o civarlarda vardır ev yemekleri yapan yerler muhakkak. sen de anlaş orayla, gerekirse hafif yemekler iste. yani bana benzeme :125:

hemen gugıl amcaya sorup gelicem, bana lazım öyle bişi

ben de hemen bakacaktım merak ettim ama uçuktur fiyatlar diye daha bakmadım bile :122:

al işte yanılmamışım yuh yani bu kadarını beklemiyordum

çüş nan 2 aylık paket 2700 lira, o paraya 1 aile 4 ay geçiniyo beee, b.kunu cıkarmışlarrr

aynen son kelimesine kadar katılıyorum

qivicimm, ofıse yakın ev yemeklerı yapan bı yer var ama yag ıcınde oluyo ev yemeklerı, bı fasulye gelıyo yag ıcındeee köteli sulu yemek yapmıslar mesela, kofteler once yagda kızartılmış belli, sulu yemeklerın ıcıne koydukları patatesler bıle onceden kızartılmış :26:

ton balıgı yıyebılsem o da super bı secenek olurdu ama kokusu acayıp mıdemı bulandırıyo, normal balık yerım afıyetle ama ton balıgı maleseff :26:
müslide yıyemıyorum mıdemı bulandırıyo, iğrenc gelıyo bana tadı, yanı o kuru uzümlerın sütün ya da yogurdun ıcınde ne işi avr tatlı tatlı, amaaan burdan yazınca fark ettım de ne cok seyı yıyemıyorum ben yaaa anca tavuk

ama aklıma bısı geldı, ben kumpır soylesem sade, yanı fırınlanmış patates kıvamında yanına da yogurt yesem olurmu acabaaa :44:

iyiz kuşum bnm sen nasılsın nerelerdeydin geç kaldın

Sürekli tavuklu salata yiyen sendin dimi nickleri karıştırmıyorum Patates ve yoğurt güzel bence. Hem karnını tok tutar hem pek bi kalorisi yok. Bende karar veremedim herhalde bi tane nektarin yerim birazdan. :)

foruma yeni katıldım . devamlı takip ediyordum sonunda katıldım 76 küsür kiloyla basladım. 74 kiloyum .
hosgeldın ıyı ve sgalıklı kılo vermeler canım

büyük deillerse 2 tane ye derim ben.ben yemiğimi yedim geldım sabahta 1 simiti götürdüm valla 20 gr pınar beyazla.kumpır ısteyecegıne ıcınd eksar ve tereyagı var cunku kalorısı yuksek olur hemd ecabuk acıktırır evde patates haşla getır domates bıber felan daha ıyı bence

Sürekli tavuklu salata yiyen sendin dimi nickleri karıştırmıyorum Patates ve yoğurt güzel bence. Hem karnını tok tutar hem pek bi kalorisi yok. Bende karar veremedim herhalde bi tane nektarin yerim birazdan. :)

evet benım, boyle olacagını bılseydım tavuklu salata dıye nıck alırdımmm zaten bu nıckımde yeterı kadar uzun

saat 2ye gelıyoo, cok acıktım, dayanamayıp yıen salata soylıycem galıbaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…