ya o takviyelere dikkat et yanlışbir şey alma sakın hatta hiç almasan daha iyi ya neyse. öğle yemeklerimi paylaşırsam beni fena döversiniz korkuyorum :18: bugün radyodan duydum.laf arasında konuk kişi 9 kilo verdiğini söyledi. sordular nasıl diye? aynı yemeksepeti gibi diyetsepeti varmış bi de.. oradan hergün evine getiriyorlarmış diyetini. sayede sık ama az yemeyi öğrenmiş. vay be hizmete bak dedimger-düş ya şimdi hatırlıyorum da sen bir ara demiştin biri hazırlayıp getirse bu öğününüz dese diye al işte bak oluyormuş meğer
Öğle mönüsünü yazim bende
bamya yemeği düşünüyorum bide yoğurt bakalım tabi fikrim değişmezse
ya o takviyelere dikkat et yanlışbir şey alma sakın hatta hiç almasan daha iyi ya neyse. öğle yemeklerimi paylaşırsam beni fena döversiniz korkuyorum :18: bugün radyodan duydum.laf arasında konuk kişi 9 kilo verdiğini söyledi. sordular nasıl diye? aynı yemeksepeti gibi diyetsepeti varmış bi de.. oradan hergün evine getiriyorlarmış diyetini. sayede sık ama az yemeyi öğrenmiş. vay be hizmete bak dedimger-düş ya şimdi hatırlıyorum da sen bir ara demiştin biri hazırlayıp getirse bu öğününüz dese diye al işte bak oluyormuş meğer
Altı üstü 2 tane ot yicen 1 haftalık paketi 420 lira minik paket o da
foruma yeni katıldım . devamlı takip ediyordum sonunda katıldım76 küsür kiloyla basladım. 74 kiloyum .
millyon tane alıntı yapmıştım yazmıştım hepsi yalan olmuşş site bakıma girince. deli oldmmm
hani hani baktım da bulamadım ben dıyet sepetı, yemek sepetı cıkıyo heryerden karsımaaa :26: bend eıstıyorum oyle bısı, cunku gercketn buyuk problem yemeklerımmm, işte yıne ogle saatı geldı ve ben ne yıyecegımı bılmıyorummm :26: bu gıbı durumlarda dusunup dusunup yıne tavuklu salataya kalıyorummmondan da tıksıncem dıye korkuyorum vallaa
gercı oyle dıyet sepetı gıbı bısı, bıraz sosyetık bısı olacagından fıyatalr baya tuzlu olur gıbıme gelıyo, oysakı yagsız tutsuz seyler yanıııı
takvıye konsuunda ben de yanlıs bısı yapmak ıstemıyorum zaten, dogal bısılerde olabılır en basıtı sırkelı ballı sıcak sulardı işte ama dokunuo acaıp bana, içebilmem mumkun değil, aksama müsli fılan yemem de olabıırdı ama kusasım gelıyo yıyemıyorum hayattaaahanı boyle bısıler olabılır, pratık cozumler, aksamlarını bunla atlat deyın mesela bana bı de ben bu dolmayı napcam, yıeyecem mı bı fıkrı olan yok muuu :26:
arcak ye demıssss, salata yogrt fılannn, kac tane yıycem :26:
hemen gugıl amcaya sorup gelicem, bana lazım öyle bişi
çüş nan 2 aylık paket 2700 lira, o paraya 1 aile 4 ay geçiniyo beee, b.kunu cıkarmışlarrr
iyiz kuşum bnm sen nasılsın nerelerdeydin geç kaldıngünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ben keyifliyim her ne kadar kilo alımım devam etsededün bir müşterimiz geldi sen zayıflamışsın dedi bende eh biraz verdim dedim oda birazmı baya vermişsin çok güzel olmuş dedi devam et böle dedi aman sanki dünyaları bağışladılar akşam üstüde bir komşum sen nolmuşsun böle çok zayıflamışsın dedi anaaam bi görseniz uçuyorum havalara bi havalara girdim demekki farkediliyormuş yaşasın üstelik ilaçtan dolayı azda olsa kilo almaya başlamışken bu yorumlar moralimi düzeltti valla
gereği düşünüldü canım kilo veremedin diye bildirimden vazgeçme kilolar bi dönem duraklıyor sonra devam ediyor moralini bozma bak ben napim ilaçlardan dolayı bırak duraklamayı kilo bile alıyorum ama bildirim yapıyorum bu bir dönem illaki geçecek hem acelemiz yok yavaş ama sağlıklı olsun kalıcı olsun
kdr sen nasılsın canım
barkinim sen nasılsın umarım herşey yoluna girer
kılavuz seninle karşılaşamıyoruz ne zamandır sen nasılsın canım
erginsena sende iyisindir tabi dünden sonra nasıl iyi hissedilirse ama hayat devam ediyor
green sen nasılsın bakim
triendy çıtır anne sanada günaydın
giviiiiiiiiii bak unutmadım bu sefer nasılsın
arcak, cuttygirl ,leguim,mywish89 ,chen,papatya, sizler nasılsınız
alaca,ayşebahar,mektup göremiyorum sizleri iyisinizdir inşallah
kızlar umarım herkes iyidir unuttuğum varsa kusura bakmasın emi hepiciğinizi seviyorum kucak dolusu sevgilerimi göndertiyorum
qivicimm, ofıse yakın ev yemeklerı yapan bı yer var ama yag ıcınde oluyo ev yemeklerı, bı fasulye gelıyo yag ıcındeeeköteli sulu yemek yapmıslar mesela, kofteler once yagda kızartılmış belli, sulu yemeklerın ıcıne koydukları patatesler bıle onceden kızartılmış :26:
ton balıgı yıyebılsem o da super bı secenek olurdu ama kokusu acayıp mıdemı bulandırıyo, normal balık yerım afıyetle ama ton balıgı maleseff :26:
müslide yıyemıyorum mıdemı bulandırıyo, iğrenc gelıyo bana tadı, yanı o kuru uzümlerın sütün ya da yogurdun ıcınde ne işi avr tatlı tatlı, amaaan burdan yazınca fark ettım de ne cok seyı yıyemıyorum ben yaaa anca tavuk
ama aklıma bısı geldı, ben kumpır soylesem sade, yanı fırınlanmış patates kıvamında yanına da yogurt yesem olurmu acabaaa :44:
hosgeldın ıyı ve sgalıklı kılo vermeler canımforuma yeni katıldım . devamlı takip ediyordum sonunda katıldım76 küsür kiloyla basladım. 74 kiloyum .
hani hani baktım da bulamadım ben dıyet sepetı, yemek sepetı cıkıyo heryerden karsımaaa :26: bend eıstıyorum oyle bısı, cunku gercketn buyuk problem yemeklerımmm, işte yıne ogle saatı geldı ve ben ne yıyecegımı bılmıyorummm :26: bu gıbı durumlarda dusunup dusunup yıne tavuklu salataya kalıyorummmondan da tıksıncem dıye korkuyorum vallaa
gercı oyle dıyet sepetı gıbı bısı, bıraz sosyetık bısı olacagından fıyatalr baya tuzlu olur gıbıme gelıyo, oysakı yagsız tutsuz seyler yanıııı
takvıye konsuunda ben de yanlıs bısı yapmak ıstemıyorum zaten, dogal bısılerde olabılır en basıtı sırkelı ballı sıcak sulardı işte ama dokunuo acaıp bana, içebilmem mumkun değil, aksama müsli fılan yemem de olabıırdı ama kusasım gelıyo yıyemıyorum hayattaaahanı boyle bısıler olabılır, pratık cozumler, aksamlarını bunla atlat deyın mesela bana bı de ben bu dolmayı napcam, yıeyecem mı bı fıkrı olan yok muuu :26:
arcak ye demıssss, salata yogrt fılannn, kac tane yıycem :26:
hosgeldın ıyı ve sgalıklı kılo vermeler canım
tesekkü ederim :)
Sürekli tavuklu salata yiyen sendin dimi nickleri karıştırmıyorumPatates ve yoğurt güzel bence. Hem karnını tok tutar hem pek bi kalorisi yok. Bende karar veremedim herhalde bi tane nektarin yerim birazdan. :)
evet benım, boyle olacagını bılseydım tavuklu salata dıye nıck alırdımmmzaten bu nıckımde yeterı kadar uzun
saat 2ye gelıyoo, cok acıktım, dayanamayıp yıen salata soylıycem galıbaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?