- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Sürekli aynı yemeyin diyo diyetisyenler ama hellim peynirli salata sevmez misin?
qivicimm, ofıse yakın ev yemeklerı yapan bı yer var ama yag ıcınde oluyo ev yemeklerı, bı fasulye gelıyo yag ıcındeeeköteli sulu yemek yapmıslar mesela, kofteler once yagda kızartılmış belli, sulu yemeklerın ıcıne koydukları patatesler bıle onceden kızartılmış :26:
ton balıgı yıyebılsem o da super bı secenek olurdu ama kokusu acayıp mıdemı bulandırıyo, normal balık yerım afıyetle ama ton balıgı maleseff :26:
müslide yıyemıyorum mıdemı bulandırıyo, iğrenc gelıyo bana tadı, yanı o kuru uzümlerın sütün ya da yogurdun ıcınde ne işi avr tatlı tatlı, amaaan burdan yazınca fark ettım de ne cok seyı yıyemıyorum ben yaaa anca tavuk
ama aklıma bısı geldı, ben kumpır soylesem sade, yanı fırınlanmış patates kıvamında yanına da yogurt yesem olurmu acabaaa :44:
Bende kılo vermek ıstıyorum sün kendımı tartıda 70 kg gördum cok mutsuzum
hosgeldın ıyı ve sgalıklı kılo vermeler canım
büyük deillerse 2 tane ye derim ben.ben yemiğimi yedim geldım sabahta 1 simiti götürdüm valla 20 gr pınar beyazla.kumpır ısteyecegıne ıcınd eksar ve tereyagı var cunku kalorısı yuksek olur hemd ecabuk acıktırır evde patates haşla getır domates bıber felan daha ıyı bence
tmm gelıyorum nerdesın
bu esprimsiyi görmezden geliyorumtopikteyim şekerim. kır zincirlerini gel diyet yapalım seninleee, kıs yediklerini hafifleyip uçalım göklerdeee, bu topikteeeee ee e e eeeeee, bu topikteeee e e e eeeeeee
bende ilk defa bısı denıyerek, su an patates salatası ve yogurt yıyorummmm, bıraz daha bekleseydımmm aclıktan bayılcaktımmm
akşama evde olan etlı bıber&kabak dolmasından yıyeyım mı arkadaslar bı yorum yapın yaa, yoksa aksama bısıler alıp gıtmem gerekecek evee :26:
evde güzelim yemeğin var niye yemiyorsun yeni adet çıkartıyorsun. bence mis gibi ye yemeğini. ekmeğini kıs bir de geç yememeye çalış tamamdır. ertesi gün kahvaltından zeytin varsa zeytin falan kısarsın tam olur :114:
cok sekssiii bi şarkı olmuşşşşşşşşberaber düet yapabılır mıyız
yıyım demı, dun aksamın kör saatlerınde yaptım ben o dolmalarııı
ekmek yemem zaten, yogurtla dolma ama kac tane dolma bı tane mı ama bı gorsenız bıberlerımı kabaklarımı, mınıcıkkkk kucucukk avcumun yarısı kadarlarvalla buyuk bıberler kart duruyodu ben de mınıklerden aldım, normalde kabak doldurmayacaktım, iç artınca kabakta doldurdum, onlarıda yemeklık ınce kabaklardan almıstım, oyunca mınık bısı oldular
:118: :118: :118: :118: :118:
yıyım demı, dun aksamın kör saatlerınde yaptım ben o dolmalarııı
ekmek yemem zaten, yogurtla dolma ama kac tane dolma bı tane mı ama bı gorsenız bıberlerımı kabaklarımı, mınıcıkkkk kucucukk avcumun yarısı kadarlarvalla buyuk bıberler kart duruyodu ben de mınıklerden aldım, normalde kabak doldurmayacaktım, iç artınca kabakta doldurdum, onlarıda yemeklık ınce kabaklardan almıstım, oyunca mınık bısı oldular
kızlar....kaçgündür giremiyorum..enson p.tesi oruçtum,neyse iftarımı açtım ,eşimin amcası çağırdı arabayla 25 dk.falan istanbuldaki halasıda varmış..neyse hemen hazırlan semavere dedi..ohh çaysızlaşmıştımda..iyi geldi gündüzde yorulmuşrum oruç oruç iş yapmıştım...gece 1de geldik hemen uyuduk eşim misafilerimzi alıcaktı samsundan..dün sabah itibariyle bacım geldiiieşiyle,1yıllık evliler ve ilk kez geldiler..
neyse gelmeden aradı çok kötü bir zamand ageliyom kilo almışım yaylada dedi,bende hadi beee dedim ama buzamana kadar çok aldım demiyodu...enson anneannecğimin vefatında 5.5 ay önce görüşmüştük...bi geldiii inanamadım bana sölemiyo ama benden fazlaymış...bende 75 üzeriyken sölemek istemezdim bazen
bağırsakalrı çok problemli hem kabızlıktan hem hareketsizliktenmi bilmem neden çok almış,şimdide evsahibiyim yediğine karışmak olmaz ama oda istiyor beni YAŞAM KOÇU SEÇTİ...valla bendede baya bilgi,birikim mevcutmuşdün az gezdik alaçam,yakakent derken....aksine eşimd eyoğun ,şehir dışından hizmetiçi eğitime gelm,işler ders veriyor...
bugün evdeyiz,akşamüzeri burda tur atıcaz.artık eşimle hafta sonu gezeriz
nerde boş kalırsa....bakalımn daha plan yapmadık şöle kastamonu amasra isityoruz.. ordan ankraya kızkardeşimlerle bende geçicem yada eşim atıcak bizi:44:
canım benim ye tabiki afiyet olsun...bende bugün yaptım biber iç arttı herzaman olduğu gibi,1patates,1patlıcan doldurdum..misafilerimle öğlen yedik nefisti..buarada kızkardeşim hiç bukadar kilolu olmamıştı onu görünc eiyice zayıflayacağım geldi..banada süpper olmuşsun deyip duruyor dedim darsını başına bacım..çok yeni kiloalrı verir inş..boğazıda tutarsa bend eo pro blem yok çok boğazlı değildim o iştahlıdır ama almamıştır ee evlen,nce noluyasa aldı,ortamı değişti,işten çıktı...eee bide antep yemekelri...dürümü ,tatlısı,lahmacnu derkenbaklava getirmişler eşim öğeln akşam birsürü yedi ben zaten düşkün değilimi bana ağır geldi 1tane zor yedim..ama antep fıstığı arada az az yerim...ya midem .çok küçülmüş ben baya az yemeye başladım ama nolcak yine 7444444444...ahh pelin ahh..isyanınd ahaklısın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?