70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hatırlıyomusun benim annem geldiğinde bir hafta boyunca hep kücük boylardan öglen 2 tane zyaglı dolma aksam 2 tane etli dolma yiyodum ekmeksiz yogurtla ve o hafta 1 kilodan fazla vermiştim.. bence miss gibi menü, yapanım olsaydı da yeseydim keşke

2 tane kücük boy yanında 1 kase yogurt birazda salata missss miss :)

sen ver adresini, görünce çok şaşıracağın bir şey yollayacağım

sen ver adresini, görünce çok şaşıracağın bir şey yollayacağım

korktummmmm kımbılır ne yollıycaaannnnn anaaaaaaaaam vermem adresımııı vallaaaaa

kız yapayım sana da bende daha once zeytınyaglı yapmıstım aramızda kalsın etlı dolma ılk deneyısımmm ben boyle aksam yesem mi deip duruyorum ya, aksam bı gıdermısım dolma hıc guzel olmamış yıyemezmısım evde ıkı kısıyken, içi fazla hazırladıgımdan bı tencere dolma oldu gel beraber yıyelım yoksa evde ıkı kişi bu hafta kocişle bızde mecburen senın dolma dıyetını yapcazzz

sen yolla bana ıs adresını ogun ogle menün benden kac yasına gırıyon kızzz
avatarıma resım koydum bana bakın bana bakınnnnnn, hu huuuuuuuuuuuuuu

kızz cok tatlısın maşallah neşe dolu valla bak hıc alkası yok yanı dıger gelınlıklı resmınle sımdı kım oldugun bellı oluyo

vaaay yakıyoruz allah sahibine bahışlasın seni tütütütütü maşallah gülüşün çok tatlıymış

tesekkur ederımmm :78: :78:

hepımızı sahıbıne bagıslasın Yaradannnn
yanaklarım normalde o kadar belirgin deil burda kınaya gıtmıstım arkadasında allığı bıraz fazla kacırmısımmmm

benim bebekiiim ne güzellmişşşşş peloşummmmmm meniiiim :))))))))))

o senın guzellıgın canım benımmmm bı de sen kadar cıtır olsakkkk, ne guzel olcak o zamannn

anaaaa bı ogunle kurtaramazsın öyleeee, bı hafta ogle yemeklerım sızın kurumdan olur ozaman

dıgerınde bız gelınız, bunda gelın gormeye gıdıyoruzz ondandır
kim olduğum cok mu belli oldu kızzzzz tanıdın mı benı, hanı gecen aksam kızılayda dolanırken yanıdna gectım ızmır caddesının ordaaa, moda dugmenın ordan gecıyodun sennn etrafına bakına bakınaaa

tesekkur ederımmm :78: :78:

hepımızı sahıbıne bagıslasın Yaradannnn
yanaklarım normalde o kadar belirgin deil burda kınaya gıtmıstım arkadasında allığı bıraz fazla kacırmısımmmm

yakışmış ama gülüşünü belli etmiş allık :128: hem asıl sen göstermiyorsun kilonu maşallah maşallah tütütütüttü

ne olacak süpriiiizzzzzzzzzz tavuklu salata tabiii kiiiiii!!

bu surprıze kalbım dayanmaz, acı banaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok şekersin canım maşallahhh Allah sahibine bağışlasın...

tesekkurler canımmm, o bakan gozlerın guzellıgıııı
sen koymusmuydun resmını hıc cnaım ben sankı hayal meyal bısı hatırlıyorum, atıyomuyum acabaaaa :26:

yok canım galiba koymadım.. yanı onceden cok koydum da bu topıkteyken koymadım sanırım....
aslında guzel oluyo herkesın gulyuzunu gormus oluyoruz...

Tavuklu salata meğersem güzellik veriyormuş.

he valla dıbındekı salata sosuyla her gun maske yapıyorum yuzume ofıstee dedim ya o bakan gozlerın guzellıgı dıyeee, atta koca bı popo, futbolcu baldırları var ve bı göbüş var

yok canım galiba koymadım.. yanı onceden cok koydum da bu topıkteyken koymadım sanırım....
aslında guzel oluyo herkesın gulyuzunu gormus oluyoruz...

koy kız haydıııı bende baska yuzumun bellı oldugu foto var mı dıye bakıyorumm

ya benımkıler hardıscte sadece gelınlık var suan gelınlık koymayım dedım ama.. hardıscı takınca normal olanlardan da koyarım o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…