bende ilk defa bısı denıyerek, su an patates salatası ve yogurt yıyorummmm, bıraz daha bekleseydımmm aclıktan bayılcaktımmm
akşama evde olan etlı bıber&kabak dolmasından yıyeyım mı arkadaslar bı yorum yapın yaa, yoksa aksama bısıler alıp gıtmem gerekecek evee :26:
kardeş kardeş verın kılolarınızı işte, motıve edın bırbırnızıo antep yemeklerıne benı de atsalar ben de dayanamam valla
aay nası baklava ıstedı cnaım anlatamam, allalah benım cnaım oyle kolay kolay tatlı ıstemez regl harıcınde gecen ay 27sinde olmuştum, bu ay erken mı gelıyo acabaaaaaaaaaaaaaaaa :26: ama ben tatlı kacamagımı koca bı dılımle d.gunumde kullanmayı dusunuyorummmm
bu arada topık hazırlan dogumgunum yaklasıyooooo, son 5 gundeyızzz, artık ne sürprizler hazırlarsınız, benım ıcın partı mı duzenlersınız yoksa ben topıge geldıgımde hepınız saklanıp sonra surprız dıye bı anda ortaya mı fırlarsınzı bılemıycemmmmhedıyeler ıcın adreesımı ozelden verebılırım, burdan desıfre olmak ıstemıyorummm
avatarıma resım koydum bana bakın bana bakınnnnnn, hu huuuuuuuuuuuuuu
sen ver adresini, görünce çok şaşıracağın bir şey yollayacağım
canım hatırlıyomusun benim annem geldiğinde bir hafta boyunca hep kücük boylardan öglen 2 tane zyaglı dolma aksam 2 tane etli dolma yiyodum ekmeksiz yogurtla ve o hafta 1 kilodan fazla vermiştim.. bence miss gibi menü, yapanım olsaydı da yeseydim keşke
2 tane kücük boy yanında 1 kase yogurt birazda salata missss miss :)
sen yolla bana ıs adresını ogun ogle menün bendenkardeş kardeş verın kılolarınızı işte, motıve edın bırbırnızıo antep yemeklerıne benı de atsalar ben de dayanamam valla
aay nası baklava ıstedı cnaım anlatamam, allalah benım cnaım oyle kolay kolay tatlı ıstemez regl harıcınde gecen ay 27sinde olmuştum, bu ay erken mı gelıyo acabaaaaaaaaaaaaaaaa :26: ama ben tatlı kacamagımı koca bı dılımle d.gunumde kullanmayı dusunuyorummmm
bu arada topık hazırlan dogumgunum yaklasıyooooo, son 5 gundeyızzz, artık ne sürprizler hazırlarsınız, benım ıcın partı mı duzenlersınız yoksa ben topıge geldıgımde hepınız saklanıp sonra surprız dıye bı anda ortaya mı fırlarsınzı bılemıycemmmmhedıyeler ıcın adreesımı ozelden verebılırım, burdan desıfre olmak ıstemıyorummm
vaaay yakıyoruzallah sahibine bahışlasın seni tütütütütü maşallah gülüşün çok tatlıymış
sen ver adresini, görünce çok şaşıracağın bir şey yollayacağım
korktummmmm kımbılır ne yollıycaaannnnn anaaaaaaaaam vermem adresımııı vallaaaaa
benim bebekiiim ne güzellmişşşşş peloşummmmmm meniiiim :))))))))))
sen yolla bana ıs adresını ogun ogle menün bendenkac yasına gırıyon kızzz
kızz cok tatlısın maşallah neşe dolu valla bak hıc alkası yok yanı dıger gelınlıklı resmınle sımdı kım oldugun bellı oluyo
tesekkur ederımmm :78: :78:
hepımızı sahıbıne bagıslasın Yaradannnn
yanaklarım normalde o kadar belirgin deil burda kınaya gıtmıstım arkadasında allığı bıraz fazla kacırmısımmmm
ne olacak süpriiiizzzzzzzzzz tavuklu salata tabiii kiiiiii!!
çok şekersin canım maşallahhh Allah sahibine bağışlasın...
bu surprıze kalbım dayanmaz, acı banaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tesekkurler canımmm, o bakan gozlerın guzellıgıııı
sen koymusmuydun resmını hıc cnaım ben sankı hayal meyal bısı hatırlıyorum, atıyomuyum acabaaaa :26:
Tavuklu salata meğersem güzellik veriyormuş.
yok canım galiba koymadım.. yanı onceden cok koydum da bu topıkteyken koymadım sanırım....
aslında guzel oluyo herkesın gulyuzunu gormus oluyoruz...
he valla dıbındekı salata sosuyla her gun maske yapıyorum yuzume ofıstee dedim ya o bakan gozlerın guzellıgı dıyeee, atta koca bı popo, futbolcu baldırları var ve bı göbüş var
koy kız haydııııbende baska yuzumun bellı oldugu foto var mı dıye bakıyorumm
ya benımkıler hardıscte sadece gelınlık var suan gelınlık koymayım dedım ama.. hardıscı takınca normal olanlardan da koyarım o zaman...
bu topıkın kızları hep manken gıbı anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtü tüü tüüü maşallahhh
he valla dıbındekı salata sosuyla her gun maske yapıyorum yuzume ofıstee dedim ya o bakan gozlerın guzellıgı dıyeee, atta koca bı popo, futbolcu baldırları var ve bı göbüş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?