70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vezehacım haklısın valla takmamakta gerekli.kısmet ya.herşeyin hayırlısı artık ne diyeyim.benim tek korkum aşılama yaptırmak ve nisandada ilaç kullanacam.mayısta aşılama.allahım dermansız dert vermesin en önemlisi bu.

allah bütün istenyenlere içi sırada bana da hayırlısıyla saglıklı birer bebek verir.kızlar umutsuz olmayın rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisini.....

bu akşamdan itibaren tekrar diyetteyim haa.neler yadiğimi takip edin olur mu kızlar bide sporumu tabii yarın başlarım bugün sancım olur.

Sabah yeşil çay ile çeyrek gevrek
ara öğün 1 kase yoğurt
öğlen:1 tabak yayla çorbası-salata-1 dilim ekmek

ve gün boyunca şu an akadar 1,5 litre su

allah gönlüne göre versin canım ..inş eli ayağı düzgün sağlıklı çocukların olur ve isteyen bütün arkadaşlarımın..herşeyde bi hayır vardır ...inş en yakın zamanda güzel haberlerini alırız ..
merhaba kızlar ben 9. takımdayım acaba size de katılabilir miyim
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin ..kolay gelsin ...şimdide n..
allah bütün istenyenlere içi sırada bana da hayırlısıyla saglıklı birer bebek verir.kızlar umutsuz olmayın rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisini.....
amin cnm evet allah bütün isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş ...
yeni liste demişti else ben takıp edemıyorum sureklı mesaj yazılıyo
dün gece yapıldı yeni liste ama bugün eklerlermi bilemem ..cnm dünkü listede varmıydın..
bu akşamdan itibaren tekrar diyetteyim haa.neler yadiğimi takip edin olur mu kızlar bide sporumu tabii yarın başlarım bugün sancım olur.
merakla bekliyoruz canım sen moralini yüksek tut hem zayıf hamile kalmak ...en güzeli ...sonra vermek zor oluyo ..
Sabah yeşil çay ile çeyrek gevrek
ara öğün 1 kase yoğurt
öğlen:1 tabak yayla çorbası-salata-1 dilim ekmek

ve gün boyunca şu an akadar 1,5 litre su

bende az önce yeşil çayımı içtim ..ya ben çok aç kalamıyorum ....başım ağrıyo ..çok ..

efsanurcum ...inş canım ..allah hayırlısını versin hepimize .....inş güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda ...

tşk ederim kabul ettiginiz içinkaydirigubbakcemile3 yapmam gereken özel birşey var mı bildirim gibi

BENDE BEBEK İÇİN DİYETTEYİM.İNŞAllah RABBİM BİZEDE Bİ BEBEK NASİP EDER.

amin inşallah Allahım sizede nasip eder aslında çoğumuz bebek için diyetteyiz onlara hamileyken aldıklarımızı vermek için inşallah anne olursunuz ve sonra hamilelik kilosunu verirsiniz dileğim az kilo almanız bazıları ne güzel 6-9 kilo alıyo onu vermekte zor olmaz harelde

valla 6- 9 kg almak benim için geçerli olmaz herhalde:)keşke az alabilsem sadece bebeği beslesem ben yyağ bağlamasam:Sbakalım bi zayıflayımda sonra .......

maşallah canım azmin süper aynen devam et bizede gaz ver :)))))
ben 3 gündür diyet yapamıyrm tam istediğim gibi yaaaaaa.yardım edin
sıkma canını 3gün yamadın ama artık yapıcaksın havada güzel artık kilo verme işini hızlandırmamız lazım yaz gelioooo hemen akşam yeğinden biraz kısarak başla bence :)kaydirigubbakcemile5

bu arada aramıza yeni gelenler hoş geldiniz hep braber zayıflamaya devam edicez :)))))

kızlar ben bira acıktım bir tane elma yedim 1 kaç tanede çubuk kraker acaba onun kalorisi çok mudur?

ama çok güzel etekleri elbiseleri var az mettim giricem onlarada

selam kızlar. sirkeli suyumu içmedim bugün , bulamayınca başka marka almıştım tadı motoryağı gibi hiç sevmedim.yarın değiştiricem.çay içtim öğlende ,yanında yağsız patlıcan salatasıyla. sonra da havuç, çiğ sebze falan arada atıştırırım heralde.akşam da domates çorbası var yağsız.

tşk ederim inş birbirimizi motive eder ve yaza istediğimiz kilolarda gireriz

valla siz güzel kilo vermişiniz ya bence sen motiveye başla ben daha yolun başındayım kilo vermem çok yavaş metobolizmam çok yavaş sanırım :)
ben sirkeli su içiyorum sabah akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum yeşil çay içiyorum günde 1 bardak 2 bardak arası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…