bu akşamdan itibaren tekrar diyetteyim haa.neler yadiğimi takip edin olur mu kızlar bide sporumu tabii yarın başlarım bugün sancım olur.
allah gönlüne göre versin canım ..inş eli ayağı düzgün sağlıklı çocukların olur ve isteyen bütün arkadaşlarımın..herşeyde bi hayır vardır ...inş en yakın zamanda güzel haberlerini alırız ..vezehacım haklısın valla takmamakta gerekli.kısmet ya.herşeyin hayırlısı artık ne diyeyim.benim tek korkum aşılama yaptırmak ve nisandada ilaç kullanacam.mayısta aşılama.allahım dermansız dert vermesin en önemlisi bu.
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin ..kolay gelsin ...şimdide n..merhaba kızlar ben 9. takımdayım acaba size de katılabilir miyim
amin cnm evet allah bütün isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş ...allah bütün istenyenlere içi sırada bana da hayırlısıyla saglıklı birer bebek verir.kızlar umutsuz olmayın rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisini.....
dün gece yapıldı yeni liste ama bugün eklerlermi bilemem ..cnm dünkü listede varmıydın..yeni liste demişti else ben takıp edemıyorum sureklı mesaj yazılıyo
merakla bekliyoruz canım sen moralini yüksek tut hem zayıf hamile kalmak ...en güzeli ...sonra vermek zor oluyo ..bu akşamdan itibaren tekrar diyetteyim haa.neler yadiğimi takip edin olur mu kızlar bide sporumu tabii yarın başlarım bugün sancım olur.
Sabah yeşil çay ile çeyrek gevrek
ara öğün 1 kase yoğurt
öğlen:1 tabak yayla çorbası-salata-1 dilim ekmek
ve gün boyunca şu an akadar 1,5 litre su
allah gönlüne göre versin canım ..inş eli ayağı düzgün sağlıklı çocukların olur ve isteyen bütün arkadaşlarımın..herşeyde bi hayır vardır ...inş en yakın zamanda güzel haberlerini alırız ..
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin ..kolay gelsin ...şimdide n..
amin cnm evet allah bütün isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş ...
dün gece yapıldı yeni liste ama bugün eklerlermi bilemem ..cnm dünkü listede varmıydın..
merakla bekliyoruz canım sen moralini yüksek tut hem zayıf hamile kalmak ...en güzeli ...sonra vermek zor oluyo ..
bende az önce yeşil çayımı içtim ..ya ben çok aç kalamıyorum ....başım ağrıyo ..çok ..
BENDE BEBEK İÇİN DİYETTEYİM.İNŞAllah RABBİM BİZEDE Bİ BEBEK NASİP EDER.
maşallah canım azmin süper aynen devam et bizede gaz ver :)))))arkadaşlar kısa olarak kendimden azıcık bahsedeyim
28 yaşındayım adım asuman
95 kg ile başladım diyete en son bir buçuk hafta önce 72.2 gm dım cuma zayıflama yarışmasındayım 8. gurupdayım ekim ayından beri diyetteyim ama galiba bu hafta kg aldım gibi hissediyorum
evliyim iki çocuk annesiyim
aranızda olmaktan mutluyum inşallah sizlerede bir faydam olur
sıkma canını 3gün yamadın ama artık yapıcaksın havada güzel artık kilo verme işini hızlandırmamız lazım yaz gelioooo hemen akşam yeğinden biraz kısarak başla bence :)kaydirigubbakcemile5ben 3 gündür diyet yapamıyrm tam istediğim gibi yaaaaaa.yardım edin
bu arada aramıza yeni gelenler hoş geldiniz hep braber zayıflamaya devam edicez :)))))
çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir
valla bende 38 beden giymek istiyorum ne zaman oldu giymiyorumm of of offf
40 beden eteğim var ilk işim ona sığmak
mango dar kesim kimi oluyor kimi olmuyor canım :)
tşk ederim inş birbirimizi motive eder ve yaza istediğimiz kilolarda gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?