70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

denk gelemıyoruz yanı ay canım dıs arısı kabır arısı derler bıldıgım kadarıyla dısınde sorun yoksa peynır iyi gelyormus bırazcık koy istesen valla ne güzel canım kıloyu verınce biz kadınlar cok mutlu oluyoruz güzellık bızım için nekadar önemlım tabı saglıkta tek kurtulalımda hepsı sırayla olur işallah

SELAM BAYANLAR bugün fulll hamilemiyim değilmiyim onunla uğraştım.1 günüm geçti test yaptırdım beklenen sonuç çıktı negatif.öğlen tantuni yedim.bugün moralim bozuktu ne bulursam yerdim allahtan fazla bişe bulamadım

ah hemşerim tantuni yemeyeli çok uzun zaman oldu valla mis gibi yanında süs biberi canım çekti valla neyse hakim olayım kendime klava:

arkadaşlar kısa olarak kendimden azıcık bahsedeyim
28 yaşındayım adım asuman
95 kg ile başladım diyete en son bir buçuk hafta önce 72.2 gm dım cuma zayıflama yarışmasındayım 8. gurupdayım ekim ayından beri diyetteyim ama galiba bu hafta kg aldım gibi hissediyorum
evliyim iki çocuk annesiyim
aranızda olmaktan mutluyum inşallah sizlerede bir faydam olur

hadı bakalım canım kazan mubarek olsun işallah ugurlu gelırsın de bıze hemencecık zayıflarız :1hug:

tebrik ederim ya büyük azim valla:lepi:

maşallah süper vermişsin harikasın nasıl verdin ve kaç ayda verdin?

hoşeldin aramıza

aman tatlım saglık olsun hiç canını sıkma artık tıp cok ilerledı üzülme onun için rabbım der verırse dermanınıda verıyor sakın fazla daha kacırma buralara zor geldık zayıf anneler olacaktık unutma öptüm tatlım bende evde yaparım tantunıyı bazen hafta sonları ama lezzetlı ouyor ama yok yemıcez tadına bakabılırız

nnurayy kullanıcısından alıntı

tum geceyi hastanede gecirdik kizlar kizim saat aksam 7den itibaren kusma ishal basladi yavrum fiskirta fiskirta ici disana cikti birde buna ates eklendi aklim cikti esimi aradim hemen hastaneye goturduk saatlercede bekledik dr saldgin oldugunu havadan ,oyun grubundan,kresten,baska bir hasta cocuktan gecmis olabilir yemek verme bol su sivi ver calpol ver dedi yolladi yavrum sarardi soldu inledi tum gece kusma ates devam sabah kesildi ama tum gece dokuz dogurdum anca topike baktim kilo veren herkezi vermeyenleri alanlari bile tebrik ederim aman once saglik dun acilde neler vardi 300-500gr icin sakin moral bozmayin haftaya verirsiniz iki katini Allah baska dert hastalik vermesin kilo verilecek halledilecek bir problem

CANI GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM BOL BOL SIVI VER

sıkma canını ben inanıyorum birgün istediğin olacak bakarsın hayırlısı böyledir önce zayıflayıp belki sonra hamile olursun eminim biliyorsun dur stres bu durumlarda çok önemli kendini strese sokma tanıdığım birkaç kişi var ummadıkları anda sürpriz oldu duam seninle:Saruboceq::teselli:

inşallah canım olur.hayırlısı artık

CANIM HER ŞEYIN HAYIRLISI SIKMA CANINI BİZİ YARADAN ÖYLE BIR DÜZEN KURMUŞKİ SIRASI GELİNCE BEBİŞTE OLUR SEN İYİ OL YETER İNANIRMISIN ARKADAŞIM TEK YUMURTA İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORDU SON İŞLEMLER İÇİN DOKTORA GİTİGİNDE HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENDİ YANİ İMKANSIZ DENEN ŞEY OLDU KENDİLİGİNDEN HAMILE KALDI SADECE SABRE T İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN SEVGİLER

Alıntı:
minna9595 kullanıcısından alıntı

ah hemşerim tantuni yemeyeli çok uzun zaman oldu valla mis gibi yanında süs biberi canım çekti valla neyse hakim olayım kendime klava:

hıımm çok güzeldi ama hatalıydı tabiki stresten yiyorum ha bireee.motive olmalıyım

libabe bravo valla sende çok güzel vermişsin ..canım tebrikler ..inş hedefine en kısa zamanda ulaşırsın aramıza hoşgeldin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…