70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya benımkıler hardıscte sadece gelınlık var suan gelınlık koymayım dedım ama.. hardıscı takınca normal olanlardan da koyarım o zaman...

vaaay charm bu sen misin gelinlik kataloğundan manken kesip koymadın değil mi maşallah yaa maşallah tü tü tü tütüüttü kaç kiloydun evlenirken??? kaç sene oldu???? oldu mu????

3 ay sonra 4 yıl olacak canım

mama tanışalı 4 yıl 4 ay.....valla benım kocanın kılavuzu basıt....

1. ne derse haklısın dıycen....

2. önune yemegını koycen

3 eline kumandasını vercen bitmiştir....

keşke avlat acısıyla kıyaslamasaydın...........

sankı benı unutmuş gıbı me geldı....

ayy ne güzel amasra değil mi :109: ne güzel geziyorsun canım çekti:128:
ayy canım avatarına baktıkça içim bı hoş oluyo tırsıyom ya.........

testereyle totişi kesen bı hatun........ıyyyyyyyyyy

yemiş kadar olduum tazee geliiin
yiyin yiyin bişee olmazzz, ekmek yeme yeter

ya benımkıler hardıscte sadece gelınlık var suan gelınlık koymayım dedım ama.. hardıscı takınca normal olanlardan da koyarım o zaman...

anaam fottolar havada uçuşmuşş :)
pelin ben hala ısrarcıyımmm dilaya benzetiyorumm seni :) maşallah bebekimeee

charm, yüz güzeli diye sana demişlerrr yaniii süperrrrsin maşşallah sanadaaa

kocişe sorayım ben ıyısı dilaya benzıyomuymuşum bakalımm, bı o yorumlasınnnn

hııımm anladım ama ben ne derse haklısın dıyemıyom sorun ordan cıkıyo işte kı zaten haklı olmuyo genelde ama anlatamıyom ben suclu durumuna düşüyom yavv birde yemek aramz allahtan nıye yok demez kumandayı da verırım zaten aramam ben tv bakmaya fırsatım yok zaten

ahan da bu da bennnn foto koyma hastalıgına yakalandımmm bu da eskı ofısımde masamda cekılmıstııı, calısırken ne kadar mutluyum bakınnnn

anam kızlar maşallah ne kadanda güzelmişsiniz böyle siz allah koçişlerinize bağışlasın inş. bu arada pelincin sen 72 olduğuna eminmisin ya

kocişe sorayım ben ıyısı dilaya benzıyomuymuşum bakalımm, bı o yorumlasınnnn
kocanda senın kadar güzel mi kız?????yuuzn çok zayıf ya senınn etın mı sıkı anacım ya kıskançlıktan kudurucam.....ben ım dogustan berıdır tombul yanak....64 kıloyken bılem tostombuldu...

canım erkek mıleltıne haksızsın dersen hepten gerı teper..

onlara haklısın ama bıde su var gibi yapıcan....

bak sana taktık önce nıtelılerını öv....sonra sunun da söyle olmasını ıstıyom de....

erkekler çok bılmış kadınlardan hoşlanmaz...çok bıldııgnı caktırma....

bırak o senı yönettiğini sansın.....önce haklısın de...sonra çaktırmadan kendı istedıgını yaptır.....benımkı haksızsa ve ben haksızsın dersem daha da savunur kendını asla kabul etmez ...bend e tartışıp zaman kaybetmem....ha hiç tartışmıyom dmek degıl yerı gelınce lafımı bı guzel sokarım....

valla benı o yetiştirdi resmen....cadolozun tekı oldum sayesınde......

vaaay charm bu sen misin gelinlik kataloğundan manken kesip koymadın değil mi maşallah yaa maşallah tü tü tü tütüüttü kaç kiloydun evlenirken??? kaç sene oldu???? oldu mu????

yok canım benım.. saol..
58 kıloydum.. aslında evlenmeden oncede 63-64 fılandım yanı oyle 60 ınerdım cıkardım fılan.. dıyet yapmıstım 55 e dusmustum sonra 58 le resımdekı halım ıste..

saol canım ya tesekkur ederım gelınlık fotosu tabı gercı rutus yok resımlerımde ama makyaj var yınede..

korkma sonunda olacağı o napayım senin için değiştireyim :121:

saol bebem ...senı göremedım ama....olsun testerelı kızdan ıyıdır

dila kım ya bı resmını koyun bakalım benzıyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…