ya benımkıler hardıscte sadece gelınlık var suan gelınlık koymayım dedım ama.. hardıscı takınca normal olanlardan da koyarım o zaman...
3 ay sonra 4 yıl olacak canımne okuyorsun benımde acıköğretim 4 yıllıga tamamlamam lazım am agözüm yemiyo sanırım okumuycam
bu arada hayırlı olsun saglıklı beslenmenhani kılonuda tartılıp değiştircektin
herkese günaydııınnn sabah sabah gene moralımıbozdu eşim yolda tartıstık offf elim ayagım döküldü sinirden vallasudeeem ben hala benım admın kullanma kılavuzunu çözemedim kız senkac yıllık evlısın bakım benım 3.5 yılı gectı
keşke avlat acısıyla kıyaslamasaydın...........walla o didiklerini yapsak içim yanmazdı anam, evlat acısı gibi oturdu içime derler ya aynı öylee
hiç tırnaklarını yeme, görücem seni bildirimdee, söz ver bakiiim güzel arkidişimm :)
cok serefimize olduu anam dün gecede zati
ayrıcana gün gelcek o pantolon bol gelcek, hiç bi kıyafetim olmuyooo giycek bişiim yok diyee dövünceksinn :)
benim bundan 4 sene önce ilk stajımda giymek için aldığım bi pantolonum war üstümde şu anda, o zmnlar 66-67 felandım, o zmn dar olan pantolon şuann popodan cuk oturuyo, belden hafif bol, üst bacaklar da folloş bi durumda bildiğin bol kesim duruyo
accık sabretmek accık azmetmek, sonunda kış kış kilolar kış kışşşş
sankı benı unutmuş gıbı me geldı....günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ben keyifliyim her ne kadar kilo alımım devam etsededün bir müşterimiz geldi sen zayıflamışsın dedi bende eh biraz verdim dedim oda birazmı baya vermişsin çok güzel olmuş dedi devam et böle dedi aman sanki dünyaları bağışladılar akşam üstüde bir komşum sen nolmuşsun böle çok zayıflamışsın dedi anaaam bi görseniz uçuyorum havalara bi havalara girdim demekki farkediliyormuş yaşasın üstelik ilaçtan dolayı azda olsa kilo almaya başlamışken bu yorumlar moralimi düzeltti valla
gereği düşünüldü canım kilo veremedin diye bildirimden vazgeçme kilolar bi dönem duraklıyor sonra devam ediyor moralini bozma bak ben napim ilaçlardan dolayı bırak duraklamayı kilo bile alıyorum ama bildirim yapıyorum bu bir dönem illaki geçecek hem acelemiz yok yavaş ama sağlıklı olsun kalıcı olsun
kdr sen nasılsın canım
barkinim sen nasılsın umarım herşey yoluna girer
kılavuz seninle karşılaşamıyoruz ne zamandır sen nasılsın canım
erginsena sende iyisindir tabi dünden sonra nasıl iyi hissedilirse ama hayat devam ediyor
green sen nasılsın bakim
triendy çıtır anne sanada günaydın
giviiiiiiiiii bak unutmadım bu sefer nasılsın
arcak, cuttygirl ,leguim,mywish89 ,chen,papatya, sizler nasılsınız
alaca,ayşebahar,mektup göremiyorum sizleri iyisinizdir inşallah
kızlar umarım herkes iyidir unuttuğum varsa kusura bakmasın emi hepiciğinizi seviyorum kucak dolusu sevgilerimi göndertiyorum
ayy canım avatarına baktıkça içim bı hoş oluyo tırsıyom ya.........
ayy ne güzel amasra değil mi :109: ne güzel geziyorsun canım çekti:128:
Koptum gülmekten ya ahahahhh
testereyle totişi kesen bı hatun........ıyyyyyyyyyy
korktummmmm kımbılır ne yollıycaaannnnn anaaaaaaaaam vermem adresımııı vallaaaaa
kız yapayım sana da bende daha once zeytınyaglı yapmıstım aramızda kalsın etlı dolma ılk deneyısımmmben boyle aksam yesem mi deip duruyorum ya, aksam bı gıdermısım dolma hıc guzel olmamış yıyemezmısım evde ıkı kısıyken, içi fazla hazırladıgımdan bı tencere dolma oldu gel beraber yıyelım yoksa evde ıkı kişi bu hafta kocişle bızde mecburen senın dolma dıyetını yapcazzz
o senın guzellıgın canım benımmmmbı de sen kadar cıtır olsakkkk, ne guzel olcak o zamannn
anaaaa bı ogunle kurtaramazsın öyleeee, bı hafta ogle yemeklerım sızın kurumdan olur ozaman
dıgerınde bız gelınız, bunda gelın gormeye gıdıyoruzz ondandır
kim olduğum cok mu belli oldu kızzzzztanıdın mı benı, hanı gecen aksam kızılayda dolanırken yanıdna gectım ızmır caddesının ordaaa, moda dugmenın ordan gecıyodun sennn etrafına bakına bakınaaa
ya benımkıler hardıscte sadece gelınlık var suan gelınlık koymayım dedım ama.. hardıscı takınca normal olanlardan da koyarım o zaman...
Allah gulmekten ayırmasın cumlemızııııııı
sen oyle gulecegıne bı fotoda sen koyda gul cemalını gorelımmm bacımmmmmmmm
yemiş kadar olduum tazee geliiin
yiyin yiyin bişee olmazzz, ekmek yeme yeter
anaam fottolar havada uçuşmuşş :)
pelin ben hala ısrarcıyımmm dilaya benzetiyorumm seni :) maşallah bebekimeee
charm, yüz güzeli diye sana demişlerrr yaniii süperrrrsin maşşallah sanadaaa
3 ay sonra 4 yıl olacak canım
mama tanışalı 4 yıl 4 ay.....valla benım kocanın kılavuzu basıt....
1. ne derse haklısın dıycen....
2. önune yemegını koycen
3 eline kumandasını vercen bitmiştir....
keşke avlat acısıyla kıyaslamasaydın...........
sankı benı unutmuş gıbı me geldı....
testereyle totişi kesen bı hatun........ıyyyyyyyyyy
kocişe sorayım ben ıyısı dilaya benzıyomuymuşum bakalımm, bı o yorumlasınnnn
Bu da ben :) Pek net değil ama =)
anam kızlar maşallah ne kadanda güzelmişsiniz böyle siz allah koçişlerinize bağışlasın inş. bu arada pelincin sen 72 olduğuna eminmisin ya
kocanda senın kadar güzel mi kız?????yuuzn çok zayıf ya senınn etın mı sıkı anacım ya kıskançlıktan kudurucam.....ben ım dogustan berıdır tombul yanak....64 kıloyken bılem tostombuldu...kocişe sorayım ben ıyısı dilaya benzıyomuymuşum bakalımm, bı o yorumlasınnnn
hııımm anladım ama ben ne derse haklısın dıyemıyom sorun ordan cıkıyo işte kı zaten haklı olmuyo genelde ama anlatamıyom ben suclu durumuna düşüyom yavvbirde yemek aramz allahtan nıye yok demez kumandayı da verırım zaten aramam ben tv bakmaya fırsatım yok zaten
maşallahya ben yanlış topikte falan değilim değil mi zayıflama topiği mi burası yönümü mü karıştırdım
dila kım kızlar fransız kaldım ayol:44:
vaaay charm bu sen misin gelinlik kataloğundan manken kesip koymadın değil mimaşallah yaa maşallah tü tü tü tütüüttü kaç kiloydun evlenirken??? kaç sene oldu???? oldu mu????
yemiş kadar olduum tazee geliiin
yiyin yiyin bişee olmazzz, ekmek yeme yeter
anaam fottolar havada uçuşmuşş :)
pelin ben hala ısrarcıyımmm dilaya benzetiyorumm seni :) maşallah bebekimeee
charm, yüz güzeli diye sana demişlerrr yaniii süperrrrsin maşşallah sanadaaa
ahan da bu da bennnnfoto koyma hastalıgına yakalandımmm bu da eskı ofısımde masamda cekılmıstııı, calısırken ne kadar mutluyum bakınnnn
korkma sonunda olacağı o napayımsenin için değiştireyim :121:
Kendi adıma teşekkür ettimYüz güzel de alt taraf işi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?