70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu da ben :) Pek net değil ama =)

cıtırlar basmıs her bı yanı yanlız cok merak edıyorum bu guzellerın hepsı zayıflayınca nası bı afet olcaklar yaaaaaaa hepsı bana dıyo ama sen hıc kılon gıbı deılsınnnn valla

dila kım kızlar fransız kaldım ayol:44:

star tv de star akademı dıye bı yarısma var ya canım orda dıla dıye bı kız yarısıo, cerencımm benı o kıza benzetıyomuşş, kocama sorcam bende ona benzıyo muyum dıyee

anam kızlar maşallah ne kadanda güzelmişsiniz böyle siz allah koçişlerinize bağışlasın inş. bu arada pelincin sen 72 olduğuna eminmisin ya

valla tartı 72 kusurlerı gosterıyoooo, hatta artılara dogru gıdıyoooo pes etmemek ıcın zorluyorum bugunlerde kendımıııı :26: keske 72 delım aslında 60 kılo bıseyım dıyebılsem ama malesef acı gercek 72 hemd ebu hafta 72nın 4. haftaasını yasıyorummmm ama arkadaslar cok fotojenık oldugumu soylerler, bı de bunlar fotograf ya guzel hallerımız yanıııı, onca poz verıyoruzz

aynen yaa ortalıgı velveleye verıyo 72 7222 dıye kendı hıc göstermiyo

yukardakılerın aynısını buraya kopyaladım farzet valla

kocişim de bana guzel tabıkı yoksa nıye alayım benım gzoumle guzel, bende onun gözunde guzelım ya yeter işte

yok ama senın yuz yapın ınce gosterıyo sanırım daha dogrusu kılonu gostermıyor.. bazılarının oyle oluyor..
valla ben alınca ayak parmaklarımdan yuzume kadar heryerıme alırım verınce de heryerımden bolgesel bır olay yok...
hepsinin bir avantajı var bırde dezavantajı ama işte böyle..

ho hhoooooo ne gzuel ne guzel konsurken kımınle konustugunu bılmeyı sevıyorum valla ben, yoksa kıtap kahramanı gıbı gozumde canlandır hayalınde kur sevmıyorum oyle, kımse resmını avatarında tutmak zorunda deıl tabıkı, gösterıp cekilebilio sonuctaaa
aslıdna bı de dugunde gıydıgım kıyafetı gostermek ıstıyorum sıze, ama burda mı paylasıyım yoksa album yapıp ıcıne mı atayım bılemedımmmm :26:
ha bu arada kocişi aradım, googledan dılayı buldurdum benzıyo muyum dedım, hayıııııııııııııır dedı, kk dakiler mi benzettı dıyo hemen o kzıın gzolerı yuvarlakmıs, burnu yuvarlakmış vs vs alnı bıle benzemıyomuşştaa iyi dedım yaa, susss benzemıyosam benzemıyorum yanı kzıı tanıyomusta ,gecmıste kotu bı anıları varmıs gıbı kotuleyıp durduuu ama andırıyo olabılırım kızı, olabılır ama o bana benzemıstır yaaaa, ben buyugumdur ondan

Son düzenleme:
kızlar ben eve gider yarın görüşürüz halledebilirsem yarın resim koymaya çalışıcam hiç yapmadım ama inş eşim yardım eder de nasıl yapılcağını gösterir

daha önce ben de bu topicteydim
kaçtım sonra kpss falan derken
şimdi yine diyetteyim
dönüp dolaşıp aynı yere geldim yani

bugun nette gezınırken karsılastım bu fotoyla, cok hosum agıttı, paylasayım dedımmm resmın uzeırne basınca buyuo, ben deboyle bı tartı alcam gaza getırısn benı, bugun muhtesemsın, kılolar gıdıyor, cıtır oluyosun gayret et fılan desın bana

Son düzenleme:

al işte yaa olay bu. benim yönetmek yönetilmek falan gerek yok da ya deli olucam biriciğim mesela kendi bal gibi haksız dile getiriyorum ben suçlu oluyorum şunu şöyle yapıyorsun niye yapıyorsun üzüyorsun bilmem ne diye haykırıyorum ama aslında ilk hiç bir şey demiyorum bir kaç gün bekliyorum hala tık yok dayanamıyorum söylüyorum bak böyle yapmadın şöyle davranmadın böyle davrandın falan diye, hiç üstüne alınmıyor bana soruyor neden böyle yapıyorsun neden sorun çıkartıyorsun diye ya sorun çıkartan ben değilim ki... kabullenmeyi bırakın benim burnumdan geliyor. kesinlikle kendine yer vermiyor ya ben hastayımdır ya canım sıkılmıştır ya başka şeye takmışımdır ya ayrılmak istiyorumdur ya hıncımı çıkartıyorumdur hiç alakası yok ya inanın öyle değil deliye dönüyorum anlatamıyorum bi türlü. ben sorunun üstüne gidip çözmeye çalıştıkça ben suçlu oluyorum. kendi kendime uydurup uzatıyormuş gibi oluyorum ama öyle değil ki kırılıyorum üzülüyorum ihmal ediliyorum bazen ve gönlüm alınsın en azından bir açıklama yapılsın ya da durum farkedilsin istiyorum aşkım tarafından ama nafile. özrü kabahatinden beter oluyor. ay ciddi kafayı yiyorum bazen. hatta bu yüzden bu pazar nişanı attık. ben sorunu dile getirip çözmeye çalışırken o kabullenmiyor beni suçluyor ben bundan şikayetçi olunca bu sefer bu kadar şikayetçiysen git daha iyisini bul, git başkasını bul bilmem ne demez mi bir dedi iki dedi üç dedi dört dedi ben iyice yataklara düştüm üzüntüden. en son ben yine bak özrün kabahatinden beter ne hale geldim haberin var mı diye haykırırken bana sen kendi kendine üzülmek istemişsin üzüldün ben bir şey yapmadım bu kadar istemiyorsan beni, postala yüzüğü ben de postalayım olsun bitsin dedi telefonu bir kapattım bir aradı bir daha sakın konuşmayalım dedim ama kan beynimde.. telefonu tamamen kapattım. akşam güneş batıyor, günlerden pazar. yok göndercem yüzüğü koydum kafama. pzt göndersem salı ulaşacak ama ben hemen ogün o an tak diye yesin suratına yüzüğü istiyorum. toparladım kendimi. direkt salaş makyajsız falan çıkacaktım dur ya dedim neyi kaybettiğini son kez görsün döndüm, o gün buluştuğumuzda giymeyi düşündüğüm şeyleri geçirdim, ama saç makyaj yapacak mecalim yoktu. elime bir paramı bir de telefonumu aldım bastım terminale gittim. ama ağlamam hala durmadı sürekli ağlıyorum. yüzüğüde zarf aldım zarfa koydum sen misin posta isteyen, gittim kapısına koydum ziline bastım, döndüm yola düştüm yakaladı yolda beni. konuşalım falan. ben perişanım gözümde yaş durmuyor çok sinirliyim üzgünüm ama o hala ne yaptığının farkında bile değil. neyse sakinleştirdi biraz, konuşalım dedi yürümeye başladık. az ilerden ses geliyordu ne varmış falan dedi bakalım edelim derken meğer konser varmış kendimizi konserin ortasında bulduk normalde keyfimiz olsa kıpırdayıp gitmeyiz bi de beni güldürmek için şakrabanlıklar yapmaz mı ben alllak bullak oldum bi ağlıyorum bi gülüp oynuyorum neyse bitti konser sarılıp havai fişekleri izledik. ben yumuşadım bayaa tabii sakinleştim içten hala sinirli ve kırgınım ama dışa vurmamaya çalışıyorum. sonra çıkarttı yüzüğü zarftan bana yüzüğü işaret yapıyor istiyor musun diye ay bi delirdimm bir şey de demiyorum insan bi alır takar güzel sözler söyler gönül alır yok. ben de tersleyince bana demez mi yüzüğü sen kıçarttın getirdin istemiyorsun demek ki ne bileyim soruyorum diye ya güleyim ağlayım mı yüzüğü neden nasıl çıkarttığımı nasıl yollara düştüğümü hatırlıyorsunuz anladınız değil mi?? ya orada anlatamadım bi türlü an la ta ma dıım o dedi diye getirdiğimi anlatamadım yine tartışmaya dönüştü sudem valla taktiklerin çok doğru aslında uygulamaya çalışacağım haklı olan sensin diyip sonra ufak ufak yanlışlarına değinmek en iyisi tabi işe yarar mı bilmiyorum ama ben sevdiceğimle tartışmak is te mi yo ruuum :84: yüzük mü? tabii ki parmağımda :132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…