canım resmın uzak bıraz tam goremedım ama cok hossun anladıgım kadarıyla...
Bu da ben :) Pek net değil ama =)
dila kım kızlar fransız kaldım ayol:44:
anam kızlar maşallah ne kadanda güzelmişsiniz böyle siz allah koçişlerinize bağışlasın inş. bu arada pelincin sen 72 olduğuna eminmisin ya
aynen yaa ortalıgı velveleye verıyo 72 7222 dıye kendı hıc göstermiyo
kocanda senın kadar güzel mi kız?????yuuzn çok zayıf ya senınn etın mı sıkı anacım ya kıskançlıktan kudurucam.....ben ım dogustan berıdır tombul yanak....64 kıloyken bılem tostombuldu...
......
Ne güzel gelin olduğun zayıfmışsın ve yüzün cidden çok güzel.
bende resim koycaktım ama utandım çirkinim ben yaahanda işte buda benm resmim
cıtırlar basmıs her bı yanıyanlız cok merak edıyorum bu guzellerın hepsı zayıflayınca nası bı afet olcaklar yaaaaaaa hepsı bana dıyo ama sen hıc kılon gıbı deılsınnnn valla
star tv de star akademı dıye bı yarısma var ya canım orda dıla dıye bı kız yarısıo, cerencımm benı o kıza benzetıyomuşş, kocama sorcam bende ona benzıyo muyum dıyee
valla tartı 72 kusurlerı gosterıyoooo, hatta artılara dogru gıdıyoooopes etmemek ıcın zorluyorum bugunlerde kendımıııı :26: keske 72 delım aslında 60 kılo bıseyım dıyebılsem ama malesef acı gercek 72 hemd ebu hafta 72nın 4. haftaasını yasıyorummmm ama arkadaslar cok fotojenık oldugumu soylerler, bı de bunlar fotograf ya guzel hallerımız yanıııı, onca poz verıyoruzz
yukardakılerın aynısını buraya kopyaladım farzet valla
kocişim de bana guzel tabıkıyoksa nıye alayım benım gzoumle guzel, bende onun gözunde guzelım ya yeter işte
evet gerçekten bu son resimde benziyosaol canım...bu resmınde seçkin pirilere benzettim seni hafif... ama resımde aldatmıs olabılır.. cok narın bırıne benzıyorsun.. :)
evet gerçekten bu son resimde benziyo
saol canım...bu resmınde seçkin pirilere benzettim seni hafif... ama resımde aldatmıs olabılır.. cok narın bırıne benzıyorsun.. :)
evet gerçekten bu son resimde benziyo
koy kız resmını naz yapmaaa, aaaaaa
resimlerimi triendy ninki gibi yapacam yüzümü çizicem öyle koyucamşakaydı tabi bu arada trendy nerelerde
canım erkek mıleltıne haksızsın dersen hepten gerı teper..
onlara haklısın ama bıde su var gibi yapıcan....
bak sana taktık önce nıtelılerını öv....sonra sunun da söyle olmasını ıstıyom de....
erkekler çok bılmış kadınlardan hoşlanmaz...çok bıldııgnı caktırma....
bırak o senı yönettiğini sansın.....önce haklısın de...sonra çaktırmadan kendı istedıgını yaptır.....benımkı haksızsa ve ben haksızsın dersem daha da savunur kendını asla kabul etmez ...bend e tartışıp zaman kaybetmem....ha hiç tartışmıyom dmek degıl yerı gelınce lafımı bı guzel sokarım....
valla benı o yetiştirdi resmen....cadolozun tekı oldum sayesınde......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?