70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne meraklııym ya baktım dılaya....

sıyah beyaz resım koydugun ıcın dıla da karakaş karagöz süreklı gülüyo senın gibi.....

ya sen guzel guzel anlat derdını, anlamamış gıbı davranıyolar, yıgıtlıklerıne bısı surdurmek ıstemıyolar ama lafına gelıyolar, nası cocuklar annelerını dınlemez ve sonunda hep anneler haklı cıkar bence ılıskılerdede oyle oluyo, kadın genelde haklı cıkıyooo, kzııyosun soylenıyosun, cocugunda kocanda senı dınlemıyo tartısıyosunuz ama sonunda lafına gelıyolar
mesela kociş ters bı davranısta bulundu, ben karsılık verdım, tartıstık fılan uzadı dıyelım ki konu, elimden geldıgınce konusurum bundan bundan rahatsız oluyorum dıyee, o da kendını haklı gordugunu bellı etcek sozler soyler ama bı bakarım ertesı gun benzer bı durumda benım dedıgım gıbı davranmaya cabalar, bılmem anlatabıldım mi, tabı o sırada gıdıp bılmış bılmış bak benım lafıma geldın, hanı dun haklıyım dıyodun sımdı neden benım dedıgım sekılde yapıyosun fılan dıye erkeklık gururlarına dokuncak seyler soylemeyeceksınnn, bı cuval ıncırı berbat etmeyeceksın ben sadece uzaktan ızleyıp guluyorummm bıyıkaltındannn çaktırmadan
direk haksızsın fılan dıye kesın cızgılerle konusmamak lazım zaten, bana da oyle davranılsa bende ınat ederım, ama boyle olsa daha guzel olur, soyle yapsak ya ne dersın vs.lerle olayları yumusatmak lazımmm, erkeklık gururlarını arada oksamak lazımmmm onlarda oyle bı cınsler işteee
ne onlarla ne onlarsızzz

ne meraklııym ya baktım dılaya....

sıyah beyaz resım koydugun ıcın dıla da karakaş karagöz süreklı gülüyo senın gibi.....

sürekli guluyo mu benım gıbı, nıe sureklı guleyım kız ben delı mıyımmm
Allah gulmekten ayırmasın kımseyıııı, bi de çok pis kahkaha atarım da o sesi eklemek mumkun değil malesef

Son düzenleme:
Kendi adıma teşekkür ettim Yüz güzel de alt taraf işi bozuyor.

yüzün güzel olsun işte altı beraber güzelleştireceğiz inşallah

tam düğün haftası çok kilo alındığı ya da verildiğini hep duydum doğru herhalde. :44:

saol bebem ...senı göremedım ama....olsun testerelı kızdan ıyıdır

dila kım ya bı resmını koyun bakalım benzıyo mu?

ne demek korkutmayayım testere falan. hem merak etme beni görseydin de tırsardın
dilaya gelince ya ben googledan baktım başka bir dila çıktı karşıma ama ona benziyor biraz. hatta lequunun dilasından daha çok benziyor benim dilama nasıl cümle kurduysam

daha önce ben de bu topicteydim
kaçtım sonra kpss falan derken
şimdi yine diyetteyim
dönüp dolaşıp aynı yere geldim yani

tilki seniiii

daha önce ben de bu topicteydim
kaçtım sonra kpss falan derken
şimdi yine diyetteyim
dönüp dolaşıp aynı yere geldim yani
kürkçü dükkanındasın...hatırladım senı ...atıp bizi kaçtiğini....

Eki Görüntüle 227928

bugun nette gezınırken karsılastım bu fotoyla, cok hosum agıttı, paylasayım dedımmm
iyi avatar olur

kuuzm senın olayda karışıkmış...

ama erkkelerın bı evlenmeden öncekı hallerı bıde sonrakı hallerı vardır...

hoş benımkı hep aynı ama...

canım onlar nasılsa sende oyle olcaksın duygusuz sa duygusuz sıvrı dıllıyse sıvrı dıllı....kısasa kısas....dişe diş yanii...

benımkıne hatalıısn desem senın yuuznden sen yaptırıyon der bana bagırma desem bagırttırma der.....kızma desem kızdırme der....onlar hep haklıdır canım....

canım ben bu takdıklerın çoğunu yaşıyarak kımını ktaplarda kımını kışısel gelışım dergılerınde....hatta evlılık semınerıne bıle gıttım düşün....barkınıma bahsetmıştım okudn mu bılmıyom....

ama evlılık ve takdık konusunda....

ayşe bahar ve mektupun elıne su dökemem....

onalra daha olgun aklı başında daha tecrübeli ablalar....ben kelın tekıyım daha kendıme ılaç bulamadım....da mılete akıl veriyom bakmasen....

bi arkadaşımın bi sözu vardır çok severim.....

eşler bizim elbiselerimiz gibidir.....kimine dar gelir,kimine bol,kimine tam......

yani evlilikleri aslında birbiriyle kıyaslamak tamamen doğru değil....

biz kendımız elıkmızdekının kullanma kılavuzunu okuyup yöntem geliştircez....taktik üretecez.....

ayy benım koca.....çoğu erkeğe benziyo gibi görunsede çok zor birisidir.....evlenmeden önce ağzıyla dedi...benı anneme sor,gelınımıze sor....kahrı çekılecek adam değilim dedi de.....aşktan gözum görmedı bişiy.........

yıne nette yesıl mercımek salatası buldum onu yapsam yıyebılır mıyımmm acaba :26:
tahıl torbalarına baktım da bısı ıcın yesıl mercımek almısım, oylece duruyooo, kırmızı mercımek harcanıyo da, yeısl mercımek nerde kullanılır :44: netten baktımm, yesıl mercımeklerı haslamıslar, z.yagı, tuz, nar ekşisi, limon, salatalık, domates, maydonoz, yesıl sogan fılan kısır gıbı karıstırıyomuusun cok guzel oluyomuşşş saglıklı beslenme maratonumuza uygun mudur ama bılemedımmmm :26:

ayy birazda o benım gururumu oksasın valla altan al al nereye kadar dimi ben eskıden ceker gıderdım evden cocuk yokken tabee sonr aolay cıkardı bu hem gıt derdı kavga esnasında (qivi sneın nısanlın gıbı begenmıyosan gıdersın ananın evıne fılan tarzında bende cok üzülürdüm ve giderdim)benımıkı olayı alttan almaz kesınlıkle arar arar ben cvp veremzdım ıyıce deli olurdu gel filan dıye ama hıc güzel söz yok yani neyse sımdı yapmıyom ama gene der aynı lafları cok kızıyom kocama bu huyunu değiştir diye o da benı o raddeye getırme o zaman der hayret bsıey hıc mı tartısmıycaz yanı.sonuc ben kıymet bılmez oluyom

valla benım yenı bitti yeşil mercımek yemegı vardır erişteli ondan yaparım eşim cok sever hemde cok faydalı kan yapar kız ondan yapabılırısn salatasıda güzel olur tabii.diyete de uygun canım ayrıca

çok bir şey istemedim sadece yaptığının farkına varsın istedim üzerken kırarken gurur olmuyor da yaptıkları yüzlerine söylenince neden gururları oluyor :84:

ayyy ne çok yazmışsınız kızlar yaaaa.
ben harry potter(melez prens) izledim geldim.son filmini sinemada izlemek istiyorum.çokk seviyorummm ben bu harry potter ı yaaaa.

bu arada topikte fotolar yarışmış.kızlar çok güzelsiniz maşallah heeee nazar değecekk

eveetttt saat 3 te bir avuç leblebimi biraz önce de 1 salatalık ve ayran içtim.şimdi de adaçayı içiyorum.:)))
uçuyorum kendime inanamıyorum valla bu gazla iyi gidicem gibi.
karnım şişmediği için rahat hissediyorum kendimi(ya neden bu kadar zaman çektiysem bu sıkıntıyı)
bende bugün olay yerinden bildiriyor gibi yediklerimi yazdım durdum.ama yazdıkça rahatlıyorum.hedefe nişan aldım
akşama da plates yapıcam

bu arada arkadaşlar günde 2,5 litreden fazla oluyor benim içtiğim su bu normalde de böyleydi.diyet diye değil.ama dün saydım 16 kez tuvalete gittim sizinde o kadar çok bende mi bir problem var:92:

tartısmak ılıskının tuzu bıberı tabıkı, ama tartısmayı bılmek lazım :26: ama işte ınsan ne yazıkkı sınırlıyken agzından ne cıktıgını bılmıyooo, benımde tatısmalarım cok sıddetlı olur yanı oyle vurdulu kırdılı deıl cok sukurde genelde guzelryuzlu, uyumlu ve olumlu bı yapım vardır, ama işte bı sınırı var, bı dayanma haddı var ınsanın, o noktaya gelınce gzoum hıc bısı gormuyo ne yazıkki :26: bızde evlnemeden oncekı tartısmalarımızda acaıp cosardık neysekı evlendıgımzden berı hıc oyle kavgamız olmadı, ıyı geldı bıze evlılıkkk ben duzgunce anlatıyorum derdımı, ya sen anı durumda olsan, ben sana boyle yapsam fılan dıe, ınat edıyo o da ama sonra bıraz olsun cabaladıgını gormek benı mutlu edıyo, yoksaaa cozumlenemeyen kavgalar sonu bı yere varamayan tartısmalar her evde mutlaka yasanıyodur, hıc tartısılmayan bı bırlıktelıgınde cok saglıklı olduguna ben sahsen ınanmıyorummmm :26:

bı de boyle aman evı terkederım, gıderım , yuzugu atarımları agza sakız etmemek lazım, benım eşimin en sınır oldugu seylerden bırıdır, bı ılıskı bıterse bıter,gıderım gıt demekle olmaz her sıkıya geldıgınde, buyuk laflar etmıyeceksınnn sınırlı de olsan, eşin erkek olarak git dıyosa san ınsanın bı gurur var tabı, bunu daha sakın bı zamanda oturup konusmak gerekıyooo, bı daha kı gıdısım boyle olmaz gerı gelmemı bekleme, gel dıyecek yuzun olmaz dıyeceksın, cıddı duracaksın karsısında korkacak bırazzz , aman gıder ıkı gun sonra barısırız dıye alıskanlık halıne gelmıycekkk

alsında cogu tartısmaya bakınca ne sacma nedenler mesela bızm en buyuk kavgalarımızdan bırı yumurta yuzunden olmuştu, ben omlet yapcam ama sosılı bıde mınık mınık domates kestım ıcıne atıcam onuda hem sosılı hem domateslı omlet olsun dedım, kociş geldı yanlız ozmnlar daha evli değiliz, ben domateslı yemem koyma dedı, ben dedım ama benım canım oyle ıstıyo onca kestım dedım, yok ben yemem, vay yersın ne varkı cok guzel oluyo, bı anda sacma salak bı hal aldı durum en son tavaları ucuruyodummm havadaaaaa dedım ya sınırlenınce gozum donuo, sakin insanların sınırlı hali pek tehlıkelı oluyo zatenn

o da yerı gelcek alttan alcak sen de yerı gelek alttan aıcaksın, tartısıyoruz sonudna o dıyokı yıne mı sen haklısın ben dıyorum kı yıne mı sen haklısın, o hep benım kendımı haklı gordugumu zannedıyo, bende onun hep kendını haklı gordugunu düşünüyorummm, ne garıp kım haklı işin içinden cıkılmıyoooo hakem tutalım bundan sonra tartısmalara
burdan ne kadar anlatsak nafıle, mesela topıkten bı arkadas boyle boyle oldu der, ben onun anlattıgına gore aaa sen haklısın derım ama kocasını bı dınleme sansım olsa belkı de ona hak verırım, olaylara ıkı taraflı bakmak lazım, yada sen guzel guzel konusuyorum dersın, ama konusurken yuzun boyle degısık mımıklere burunur bılmış bılmışşş fılan, illet olurum ben oyle seylere yanı hal ve haraketlerın adamı delı edıyodur tartısırkennn bunları bılmemız mumkun değil :26:

tabıkı bunları sana soylemıyroum arcakcıgımmmmmmm genel bı degerlendırmeee,ama senın ılıskınde esın senı anlamıyosa baskası konussun onla bak kıza boyle davranma fılan dıye, boyle bı olay oldugunda keske kardesın fılan varsa o deseydı, bu kızı bı daha buraya gelecek kadar kızdırırsan, geldıgınde gerı alamazsın dıyeee, boyle vıcıklasaydı o da

bu arada arkadaşlar günde 2,5 litreden fazla oluyor benim içtiğim su bu normalde de böyleydi.diyet diye değil.ama dün saydım 16 kez tuvalete gittim sizinde o kadar çok bende mi bir problem var:92:

Valla saymadım ama bende 3,5 litre falan içiyorum işyerinde wc de müdürümün karşı tarafında
Gidip geldikçe gözgöze geliyoruz mideyi bozmuş dicek

Valla saymadım ama bende 3,5 litre falan içiyorum işyerinde wc de müdürümün karşı tarafında
Gidip geldikçe gözgöze geliyoruz mideyi bozmuş dicek

valla ben dün özellikle saydım baktım başaçıkamıyorum:)) 16 oldu
bana da tip tip bakıyorlar.bende bağıra bağıra söylüyorum 3 litre su içiyorum sıcaklarda sizde için diye

çok bir şey istemedim sadece yaptığının farkına varsın istedim üzerken kırarken gurur olmuyor da yaptıkları yüzlerine söylenince neden gururları oluyor :84:

tabıkı cok sey ıstemedınnn, dogru seylerı ıstedın, ama konusarak halletmenız gerek, ve sevgılının mepatı yapması gerek ben galıba kocişin bıraz empatı yapmasını saglıyorum, ozmnlar bana hak verıyooo, ve haksızken senınde ozur dılemeyı bılmen gerekkı ondan da bekleyebılesınn erkeklere ozur dılemek haksız olduklarını kabul etmek cok zor gelıyo, bız bırbıreımıze alıstırmaya calıstık bunu, ben hıc bısı yokmuş gıbı davrandıgımda bana dıyo, dun aksam benı cok kırdın bı ozur beklıyorum dıyo, oturup konusuyoruz, yada eger o olayı kapatmaya calısıp sırnaşmaya baslamıssa ben dıyorumm, sabah boyle dedıgınde ben boyle kotu oldum, unutmadım dıyorummm, anlasmaya calısıyoruzzz bı skeılde empatı onemlı sey gercekten deeee oğrenılmesı lazımmmmm, denemek lazımmmm, oturup konusmak, dınlemek lazım, at gozluguyle olaylara bakmamak, anlamaya calısmak lazım, ama işte ne kadarını becerebılıyoruz o ayrı konu :26:
sana nacizane tavsıyem evlenmeden mutlaka bu konuları boyle guzel bı gunde, acık havada keyıfler yerındeyken mutlu mutlu konusun, kendını sneın yerıne koysun sana hak verecektır

Ayy kocalarınızdan konuşunca bende sevdiceğimi özzledimmmmmm. Askerde garibim 279 günü var daha

Alah kavustursun canımmmm

yok yok değil fazla, bende gunun 1/3unu tuvalette gecırıyorummm, ben de cok sormustum onu burdan ama normalmısım

maşallah canım aynen devam
ay sorma canım pelincim var ablam var zamanında onlarda cok konustuk enıstem konustu eşimle benım babam pek sahıplenmeyı becermez pasıftır yanı ama ıste enıstem abı nıyetıne konustu yok nafıle dedıgın gıbı bızımkı bıraz sakız oldu malesef benım hatam aslında bastan baslatmamalıydım ama evlılıgı bılmıyosun kı ıste ayrıca senın dedıgın gıbıde dıyorum bu sefer tehdıt edıyo oluyorum onu valla ben ısı cözemedım ıyılıgı cok ıyıdır eşimin evıen baglıdır ayrı hıcbıyere gıtmez kötü alışkanlıkları yoktur ama ıkızler burcu cok dengesiz yaa

İkizler burcu mu Allah sana, bana ve tüm ikizlerle eş,sevgili olanlara sabır versin canım.

selam millettt

sabah 1 ad gözleme
2 ad çay
1 domates
1 salatalık

yeşil çay
3 kuru kayısı

öğlen ( saat 3 tü iş güç ancak fırsat buldum

yarım kase makarna
1 adet ızgara köfte
1 ad domates
2 bardak ayran

akşam yemeğini hiç cnm istemiyo bakıcam artık ne yapacağıma karar veremedim henüz zaman daraldı :)

bu arada öğle bizim markette çok güzel domates gördüm fiyatta uygundu aldım biber vss geldim eve
ve 10 kavanoz menemen yaptım attım köşeye daha yeni kıçım yer gördü duşa giricem şimdi artık bugün yürüyüş yaparmıyım bu yorgunlukla bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…